Tékozló Homár

Fagor: csere csak kitartóknak

2014.01.21. 13:58 | jackyll | komment

Naiv ügyfél kommunikációs nehézségekbe ütközött, amikor akciós Fagor főzőlapja hibásan érkezett. A márkaszervizt ugyanis átlagosan egy hét alatt lehet elérni: kizárólag az üzenetrögzítőn hagyott számon hívnak vissza egyszercsak. Az instant hibát végül 2 hónap alatt kijavították, de amikor 2 év múlva újra meghibásodott, a teljes csere már nem volt ennyire egyszerű:

Nem egészen 2 évvel ezelőtt vásároltam egy Fagor félindukciós főzőlapot a márkakereskedésben. Ennek pusztán annyi oka volt, hogy így biztosan megkaptam a termékre az akkori 5 év garanciát, illetve akciós volt pont az általam kiválasztott főzőlap. Már a megrendelésnél is voltak kisebb problémák (először nem az akciós árat számolták fel, majd nekem kellett ismételten felhívnom a figyelmüket az 5 év garanciára), de összességében nagyon kedvesek, udvariasak és segítőkészek voltak, nem bántam meg, hogy tőlük vásároltam.

Amikor megérkezett a készülék, éppen ordított a gyerek, így csak átvettem, lerakattam az előszobába, és rohantam a gyerekhez. Így aztán később vettem észre, hogy a csomagolás egyik sarka meglehetősen sérült. Ezt kibontás előtt, biztos, ami biztos több oldalról is lefényképeztük. Jött a villanyszerelő, beszerelte, és kiderült, hogy az a lap, ami a sérült oldalon volt, nem működött.

Hívtam a boltot, mondták, hogy átvettem a készüléket, így már nem hozzájuk tartozik a probléma, hanem a márkabolthoz. Hívtam őket. Illetve hívtam volna, mert egyszerűen sosem vették fel a telefont, mindig csak üzenetrögzítőre kapcsolt. Nem szeretek üzenetrögzítővel tárgyalni, így írtam e-mailt, amire nem érkezett válasz. Így kénytelen voltam mégiscsak üzenetet hagyni. Majd még egyszer, majd harmadszor is, mire végre visszahívtak. Nem vitatták a problémát, jött is a szerelő.

Megnézte, majd közölte, hogy alkatrészt kell rendelni, kb. 2 hét. Eltelt a 2 hét, sehol semmi. Megint a telefon, e-mail, üzenetrögzítő procedúra, ismét sokadszorra sikerült elérnem, hogy visszahívjanak, de végül megtörtént, majd megnyugtattak, hogy az alkatrész beszerzés alatt áll, majd jelentkeznek. Eltelt még egy hét, majd még egy, végre telefonáltak, hogy jönnek szerelni. Összesen 2 hónapig nem tudtam az egyik lapot használni, egy vadonatúj főzőlapnál.

A főzőlapot szerettem, nem volt vele gondom. Aztán egyszer csak (majd 2 éves volt ekkor a készülék) elkezdett minden átmenet nélkül csipogni, mintha ráfolyt volna valami, vagy túlmelegedett volna. Ilyenkor nem reagált semmire, ha éppen főztem, kikapcsolta magát, így nem tudtam tovább főzni, ha nem főztem éppen, pusztán csak a csipogás idegesített. Ezt hol magától abbahagyta, hol le kellett hozzá kapcsolni a kismegszakítót, hogy befejezze végre, ekkor újraindult, és lehetett tovább használni. Hajnali négykor felmászni a kismegszakítóhoz, hogy alhassunk végre, nem volt túl felemelő.

Úgyhogy ismét elkezdtem a játékot a márkaszerviz elérésével. Itt azért megjegyezném, hogy számomra érthetetlen, hogy miért van egyáltalán e-mail címük, ha soha egyetlen egy e-mailere nem sikerült válaszolniuk. Végül megint kb. 1 hét volt, mire sikerült velük beszélnem, elmondtam mi a probléma, mondták, hogy jövő héten jön a szerelő.

Meg is érkezett az úr a megbeszélt időben, személyesen neki is elmondtam a tüneteket a készülék előtt állva. Erre közölte, hogy ki kell cserélni a kezelőpanelt, megrendelik az alkatrészt, kb. 2 hét, itt írjam alá, elköszönt és elment. Meg sem nézte a készüléket 1 méternél közelebbről.

Éééés ismét eltelt a 2 hét, sehol semmi, telefonos játék, várjak türelemmel, majd még 1 hét, telefonos játék, még türelem, még egy hét, telefon, még türelem. Végül már nagyon-nagyon nem volt türelmem. Erre a kedves kishölgy közölte, hogy jaa, hát már eltelt 1 hónap a bejelentésem óta, és még mindig nincs meg az alkatrész, így valószínűleg készülék csere lesz, utánanéz, és visszahív. Meg is történt, közölte, hogy ki kell cserélni. Na, és innen indul a csoda!

Ez ugyanis úgy működik, hogy a márkaszerviz idejön, elviszi a hibás készüléket, és itt hagy helyette egy csereutalványt, amivel keressem meg az üzletet, ahol vásároltam, és itt vagy levásárolhatom, vagy visszautalják a vételárat. Mondtam a hölgynek, hogy ez egy vicc, nem fogok ki tudja mennyi ideig főzőlap nélkül lenni, arról nem beszélve, hogy ha nincs a boltnak félindukciós főzőlapja, és visszaadják a pénzt, azzal ma mit csináljak, abból a pénzből nem tudok másikat venni. Közölte a csaj, hogy ez a szabály, nem tud mit csinálni.

Felhívtam a boltot, ott az úr sokkal segítőkészebb volt, mondta, hogy egyértelmű, hogy ezt így nem lehet, szkenneltessem be a csereutalványt, ő az alapján megrendeli nekem a főzőlapot, egyeztessek a szervizzel, és összehozzuk, hogy max. 1 napig ne legyen főzőlapom, lediktálta, hogy melyik napokon jár felénk tutira autójuk. Ismét telefon a szerviznek, ahol közölte a hölgy sajnos ők nem tudnak sem szkennelni, sem faxolni (2013-ban.. ?????), de menjek be a szervizbe, és akkor oda tudja adni egy átvételi elismervény ellenében az utalványt.

A bökkenő csak az, hogy nem Budapesten lakom, nem annyira a közelben vannak, mondtam neki, hogy nem fogok ezért kilométereket utazni, adja meg az utalvány minden adatát, megpróbálok a bolttal egyezkedni. Mire a hölgy totál kiakadt, hogy minek egyáltalán a boltnak előre az utalvány, nekik az tök ráér akkor, amikor kihozzák a főzőlapot. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy valami alapján nekik rendelniük kell, mert ugye ha az ember vásárol, akkor is előbb kifizeti, és csak utána rendelik meg. Nagy duzzogva bediktálta a hölgy az adatokat, amit megadtam a boltnak, és meg is rendelték nekem a főzőlapot.

Vagyis a forgalmazó kiállít egy utalványt, amit odaad a szerviznek, ők odaadják nekem, ezt a csereutalványt elküldöm a boltnak, akik ez alapján a forgalmazótól megrendelik a cserekészüléket. És nem, ezt nem lehet máshogy elintézni, nem tudja a forgalmazó egyszerűen elvinni innen a rosszat és hozni helyette egy jót.

Ja, és természetesen az új készülékre már csak 2 év a garancia, fizetnem kell a kiterjesztett garanciáért, plusz ki kellett fizetnem a szállítási költséget, és még a villanyszerelőt is, aki az új készüléket beszerelte, hiszen a márkabolt csak forgalmaz, nem szerelők hordják ki a készüléket. Tehát így összességében nem tudtam rendesen használni a főzőlapomat 3 hónapig (jó, ebbe belejátszottak az ünnepek is), és 14.000 Ft-omba került a meghibásodott, de még javítható garanciális készülék lecserélése, és akkor nem számoltam bele a rengeteg telefonálás költségét, valamint azoknak a napoknak a „költségét”, amit itthon kellett töltenem.

Ha ezt előre tudom (mármint a 14000 Ft-t), lehet hogy inkább a pénzt kérem vissza, mert azzal a pénzzel, meg a 14000 Ft-tal már tudnék venni most egy bármilyen másik márkájú főzőlapot, csak a Fagor márkaszervizzel ne kelljen még egyszer kapcsolatba kerülnöm, de hát nem tudtam előre, úgyhogy most már mindegy. Pláne, mert a bolttal, különösen pedig azzal az úrral, akivel én végig beszéltem az ügy kapcsán, maximálisan elégedett voltam. Vagyis mindenkinek, akinek a MERITUM-TRADE Kft. (1071 Budapest, Damjanich u.11-15.) a körzeti Fagor márkaszervize, nagyon alaposan gondolja meg, hogy bármennyire is jó a készülék, amit kinézett, megéri-e vállalnia a kockázatot, hogy egy ilyen céggel kelljen küzdenie a garanciális javításért.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Kix 2014.01.21. 14:00:13

Milyen világ az, ahol az ember már nem is elsőzhet egy rendeset...

neet 2014.01.21. 14:03:27

Mér üvöltött a gyerek?
Mekkora gyerek?
Nem volt zsír a kádhoz?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.21. 14:04:39

Mijaza "félindukciós főzőlap"?
Elektrónika van-e benne?

SiroMokus 2014.01.21. 14:07:26

De hosszúú, fagornak fa botot a fenekébe.

00000000-0000-0000-0000-000000000001 2014.01.21. 14:08:17

Ha jól veszem ki a történetet, akkor garanciás időn belül nem javították a készüléket. Ez már önmagában megér egy komolyabb fogyasztóvédelmi kivizsgálást, ugyanis a gyártónak gondoskodnia kell arról, hogy a készülék forgalmazásának befejezése után még valami 7-10 évig legyen szervizháttér és alkatrész valamint tartozék ellátás.
Másrészt mi az, hogy nem állják a javítás/csere összes felmerülő költségét és nem biztosítanak arra az időre cserekészüléket? Nem beszélve arról, hogy ha jól számoltam, akkor így még a garanciaidőt is megrövidítették. És erre melyik törvény ad lehetőséget? Én a posztoló helyében inkább meglátogatnám azt a szervizt néhány jó testfelépítésű és akcióra kész barátom társaságában és elbeszélgetnék ezekről a dolgokról a vezetővel. Valószínűleg hamar megegyezésre jutnánk.

00000000-0000-0000-0000-000000000001 2014.01.21. 14:12:11

@dr. phil. Sün‼ ツ: Az olyan főzőlap, melyben egy vagy két főzőfelület indukciós, a többi meg valamilyen másféle fajta (elektromos vagy gázos).
Igen, az indukciós főzőfelület is elektromos. Örvényáramokat és így hőt indukál a vasedények aljában, ami belekerül az indukciós erőtérbe. Ez azért jó, mert nagyon gyorsan felmelegszik az edény (mintha csak gázt használna az ember) és közben energiatakarékos is. A tehetetlen hőtömeget csak maga az edény jelenti, ahogy a gáz esetén is. Maga a főzőfelület is csak annyira melegszik, amennyire az edénytől átveszi a hőt, tehát szinte csak minimálisan.

Manyecska 2014.01.21. 14:12:28

Nem az úrral hanem az Úrral kellett volna beszélni... Bár az ő útjai is kifürkészhetetlenek...:)

CBF 2014.01.21. 14:13:37

@00000000-0000-0000-0000-000000000001: Ja, nem javították, inkább kicserélték egy újra, illetve felajánlották maguktól a pénz visszafizetést. Valahol végül is happy end a vége, ha nem megy hamarosan megint tönkre a zsír új főzőlap...

Csigorin 2014.01.21. 14:16:56

" ha nincs a boltnak félindukciós főzőlapja, és visszaadják a pénzt, azzal ma mit csináljak, abból a pénzből nem tudok másikat venni"

marpedig sajnos ez igy van.
Mint a gazdasagi totalkaros autonal. Hiaba teriti meg a biztosito a tizeves auto arat, abbol vegyel ugyanolyat ha tudsz...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.21. 14:17:00

@00000000-0000-0000-0000-000000000001:
Tankesün!
Asszem, nekem nem lesz ilyenem.

@Szőkenő Szarvas:
Villanyszerelő úr. Megírom.

Atörökk 2014.01.21. 14:26:47

Milyen a félindukciós főzőlap?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.21. 14:30:30

@atörökk:
Lekésté, óvass vissza!
Mindig csak a szeksz...

Atörökk 2014.01.21. 14:32:21

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Mos' nemisvót szeksz mer fegyverkarbantartáson vótam.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.21. 14:37:44

@atörökk:
Eszt a zasszonynak monnyad!

@zsiráfffff:
Neked van félindukcijós főzőlapod?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.21. 14:39:20

@dr. phil. Sün‼ ツ: mink nyerskoszton vagyunk. lombok, rügyek, virágok. ....

Manyecska 2014.01.21. 14:44:07

@atörökk: csak félig basz meg az áram ha szereled..

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.21. 14:54:36

Azért győzelem. Fagornak sün. Viva la cégimage.

megamenn 2014.01.21. 14:56:59

@dr. phil. Sün‼ ツ: @atörökk: @Csigorin: @CBF: @Szőkenő Szarvas: @00000000-0000-0000-0000-000000000001: @neet: @fghjk: @Dr. Kix: ELSŐŐŐŐŐŐŐŐŐ !!!!!

Atörökk 2014.01.21. 14:58:37

@megamen:
Mi az, ami p-vel kezdődik, iná-ra végződik, és jó?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.21. 15:06:35

Azé a zsindex firkászai nem adják alább:
"A buszrongálókat feltehetőleg buszrongálásért fogják felelősségre vonni."

Ezt nem hittem vóna!!!4

index.hu/belfold/budapest/2014/01/21/buszrongalokat_ert_tetten_a_buszvezeto/

Manyecska 2014.01.21. 15:09:28

@atörökk: Pina Ghezzi. Rajta van a fészbúkkon:D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.21. 15:22:16

@dr. phil. Sün‼ ツ: Há'de! Milyen lenne már ha buszjavításért?

mortalwombat 2014.01.21. 15:22:50

"14.000 Ft-omba"

Abba B+

CBF 2014.01.21. 15:30:53

@dr. phil. Sün‼ ツ: és a konklúzijó :)

"A buszrongálókat feltehetőleg buszrongálásért fogják felelősségre vonni."

McZozo 2014.01.21. 15:57:43

Mondjuk azert az kicsit ellentmondasos nekem hogy milyen jo ez a fagor meg mennyire elegedett vele, csak eppebn ket even belul ez a masodik alkalom hogy bemondja az unalmast. nalam a jo ott kezdodot hogy mikor bekoltoztem a kecomba vettem egy mar nem is tudom milyet talan whirlpool de nem biztos es 15 evig mig ott laktam semmi baja sose nem volt :)
De lehet csak nekem vannak ilyen extrem elvarasaim :)

McZozo 2014.01.21. 16:00:00

@Csigorin:
Azert kicsit mas a ket dolog az autonal amortizalt arat terit a biztosito. Garanciaban meg a vasarlasi arat adjak vissza az mar pech hogy ma mar nem annyiba kerul sajna, De hat nem ertem mia baj az orszag jobban teljesit inflacio sincs szla hogy is lehet maq dragabb a fozolap ? :)

Kenderice 2014.01.21. 16:03:08

@00000000-0000-0000-0000-000000000001:
Sajnos a kötelező alkatrészellátás már a múlté. A gyártás leállítása után már nem kötelesek évekig alkatrészeket gyártani. Az más kérdés, hogy vannak olyan cégek, aki utángyártással foglalkoznak, így megoldott az ellátás.
Cserekészüléket adni sem kötelező.
Sajnos a posztoló ott hibázott, hogy a szervizzel kezdett hadakozni, pedig az eladó üzlettel kellett volna. Hiába szidja a szervizt, azok nem tehetnek semmiről, mivel velük nem áll jogviszonyban a posztoló.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.21. 16:06:41

@McZozo: Mondjuk amikor működik, akkor amúgy biztos fasza...

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.21. 16:12:32

@McZozo: szeretnek önbecsapni. Erre még rájön a fogyasztói elmenyomás, a márkaszeretet. A kényszerű márkahúség, mert amúgy túl nagy lenne a kavar (ezt részbe' meg is értem, aláírom), de akkor se kéne plafonszakasztó valótlatlanságállításba átcsapnia.
@ColT: igen, mert a tudat, hogy Fagor. Fasor. Faszszobor. Fagor az nem egy nagy valami minőségbe', elmegy, viszont nagy név az áramos vonalon. Na most akkor mindebből mit tanultunk? Lehet jó (na jó, csak átlagnál jobb) egy termék, a szervizháttér is számít. Ha engem kérdeztek, szervizre nem annyira adok, inkább veszek mindenből Eizot, aztán az eleve be sem krepál. Na, a Fagor nincs ezen a szinten. Jó, de nem elég jó - és még a körítéssel is elszúrják. Azt lenne jó tudni, hogy posztolónk esete mennyire egyedi.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.21. 16:23:12

@Kellemes Zérókomponista: oszt ha nincsen márkás konyhád akkor mivel villogsz a szomszéd előtt? na ugye. kell az.

herk 2014.01.21. 16:45:40

Cserekészüléket nem kötelező adni.
A teljes pénzvisszafizetésnél mit akar még többet ?? Gondoljon bele. Használ egy autot 2 évig, aztán az EREDETI árat visszakapja. Nem örülne? Ja, meg ez a törvény.
A járulékos költségek a poszttolót terhelik. Hol élt eddig? Mióta téritik a taxit, mig beér a munkahelyére, a szervizbe, bárhova??
Csak adott súlyhatár fölött jönnek ki helyszinelni. Hűtő, Mosógép, ilyesmik.

Egyszer dolgoztam egy szervizben és üzletben. Eladtunk egy routert. 1 év mulva bekrepált, hozzák vissza, hogy nem jó. Mondjuk neki, hogy bevizsgálási idő 3 nap, utána hivjuk. A csávó meg csak pislog, hogy addig a cégének hogy lesz net elérése :-)
Meg hogy adjunk addig cserekészüléket, mert különben nem tudnak majd netezni :-)
Arra persze a fószer nem gondolt, hogy vegyen egyet tarcsiba, ha ennyire fontos, hogy 3 napot nem állhat a netje.
Nem 7 / 24 órás helyszini szervizelést vállaltunk, hanem eladtunk egy darab routert.
Ez a helyzet a poszttolóval is. Egy darab vasat vett. Gari ügyintézés a szervizben. A költségeket ő viseli. Ki más viselné?

megamenn 2014.01.21. 16:57:57

Egyszer dolgoztam egy szervizben és üzletben. Eladtunk egy telefont. 1 év múlva bekrepált, hozzák vissza, hogy nem jó. Mondjuk neki, hogy bevizsgálási idő 3 nap, utána hívjuk. A csávó meg csak pislog, hogy addig nem tud telefonálni:-)
Meg hogy adjunk addig cserekészüléket, mert különben nem tud telefonálni :-)
Arra persze a fószer nem gondolt, hogy vegyen egyet tarcsiba, ha ennyire fontos, hogy 3 napot nem állhat a telefonja.
Nem 7 / 24 órás helyszíni szervizelést vállaltunk, hanem eladtunk egy darab telefont.
Ez a helyzet a poszttolóval is. Egy darab vasat vett. Gari ügyintézés a szervizben. A költségeket ő viseli. Ki más viselné?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.21. 17:04:28

@herk: mit jelent akkor a teljeskörű garancia fogalma?
@zsiráfffff: hát nem hiszem el, hogy ilyentet kérdezel. SokLED-es biciklivillogóval, mondjuk?:D

herk 2014.01.21. 17:04:40

@megamen: márpedig ez a normális ügymenet. Nekem szombaton elromlott a telom. Ilyenkor az a teendő, hogy a javitás idejére keresek egy elfekvőben lévő használt darabot egy ismerőstől. Ez igy működik. Ha kölcsönkészüléket adnak, az csak a jószivűségüknek köszönhető, de sehol a világon nem kötelező dolog. Ha igazán fontos neki, vegyen 2 darabot, vagy vegyen rá külön szolgálatatást.

herk 2014.01.21. 17:06:15

@Kellemes Zérókomponista: a garancia az eszközre szól, nem pedig a taxipénzre, a szerelőre, a szabadidőre, meg a szenyára, mig oda-vissza megjárod a szervizt.

Aureliano Buendía 2014.01.21. 17:06:32

És mi volt végül az ebéd?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.21. 17:07:38

@dr. phil. Sün‼ ツ: "Mijaza "félindukciós főzőlap"?"

Szerintem arra gondol, hogy a négy lap közül kettő hagyományos, kettő indukciós. Így a régi alumínium lábosokkal is tud főzni.

megamenn 2014.01.21. 17:19:12

@herk: Teljesen igazad van, ezt mondom én is, így van rendjén.
De egyszer dolgoztam egy másik szervizben és üzletben. Eladtunk egy atomreaktort. 1 év mulva bekrepált, hozzák vissza, hogy nem jó. Mondjuk neki, hogy bevizsgálási idő 3 nap, utána hivjuk. A csávó meg csak pislog, hogy addig a cégénél nem lesz áram :-)
Meg hogy adjunk addig cserekészüléket, mert különben nem tudnak világítani :-)
Arra persze a fószer nem gondolt, hogy vegyen egyet tarcsiba, ha ennyire fontos, hogy 3 napot nem állhat az áramellátás.
Nem 7 / 24 órás helyszini szervizelést vállaltunk, hanem eladtunk egy darab atomrekcsit.
Ez a helyzet a poszttolóval is. Egy darab vasat vett. Gari ügyintézés a szervizben. A költségeket ő viseli. Ki más viselné?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.21. 17:22:21

@megamen: "vegyen egyet tarcsiba, ha ennyire fontos, hogy 3 napot nem állhat a telefonja."

Ez az. Veszik a százezres szart, persze beszar, de nincs egy ezrese, hogy egy utánadobottat megvegyen.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.21. 17:23:22

@megamen: "pislog, hogy addig a cégénél nem lesz áram"

:)) Hülye.

kawaii malac 2014.01.21. 17:35:49

@atörökk: "...és
kiderült, hogy az a lap, ami a
sérült oldalon volt, nem
működött."
Hát, ilyen. A fele megy.

Manyecska 2014.01.21. 17:55:22

Az a baj a tengerimalac is rohan a kutya jàtèka utàn xddddd

megamenn 2014.01.21. 17:56:36

@dr. phil. Sün‼ ツ: Nem akarom a jól tájékozottat alakítani, de (ha már ilyen hülyék vagytok) megteszem.
A FÉLindukciós főzőlap olyan főzőlap, amely bizonytalan működéséből adódóan FÉLelmet ébreszt a felhasználóban, mert pl. FÉLig főzi meg a kurva levest, vagy FÉLébreszti hajnalban a családot a kikurjantott sivákolásával.
Teccikérteni ?

Manyecska 2014.01.21. 17:59:15

A kave nem art a kutyânak? Felrugtam.Mar a cseszet.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.21. 18:09:16

@Kellemes Zérókomponista: Ja, hát szerintem különben nem olyan gáz, ha egy cucc nem olyan minőségi, met a minőségi is be tud szarni - azonban a pökhendi, beleszarós szerviz sokkal nagyobb gond, mert azokkal nem jutsz semmire.

Rosszindulatú Vászka 2014.01.21. 18:25:40

@Szőkenő Szarvas: nem direkt zereti. A egyik barátnőm renceresen ápolja a kutyája szőrét kávéval.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.21. 18:28:02

@dr. phil. Sün‼ ツ: Gondolom van rajta indukcijós, meg mzei elektronyos is.

Aureliano Buendía 2014.01.21. 19:15:17

@Rosszindulatú Vászka: a labradornak kifejezetten előnyös. Meg a kuvasznak is. Bár annak jobban a hányás.

Aureliano Buendía 2014.01.21. 19:17:31

@ColT: mega vízbűl veszi ki a zokszigént

Rosszindulatú Vászka 2014.01.21. 19:22:40

@vv uraaam: vajon mit akartak azokkal a szarokkal kezdeni?

Aureliano Buendía 2014.01.21. 19:24:08

@Rosszindulatú Vászka: mivel fémből van, számomra nem igazán kérdés.

Rosszindulatú Vászka 2014.01.21. 19:26:49

@vv uraaam: az mínium, nem spiáter, vagy bádoglemez?

Anomalocaris (törölt) 2014.01.21. 19:31:47

Az ordító gyerek a legérdekesebb az egész történetben. Tán tombolt?

Manyecska 2014.01.21. 19:39:26

@Rosszindulatú Vászka: de ez ráadásul tejszínhabos-fahéjas volt:( Nem a kutya.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.21. 19:45:53

@Rosszindulatú Vászka: Szemetet rakni bele. Csak mivel ilyen kicsik, sok kell belőle.

Eudocimus Ruber 2014.01.21. 19:47:38

Sparhelt+csutka és nincs csipogás.

Rosszindulatú Vászka 2014.01.21. 19:56:29

@Nattramn: nagyon gazdag tolvajok lehetnek, ha ennyi sok szemetük van.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.21. 20:22:49

Húzmargarin.

Megtaláltam Papi Hahotáját :8(

Aureliano Buendía 2014.01.21. 20:27:03

@Rosszindulatú Vászka: biSZtos abból a sok fémből gazdagodtak meg, amit korábban...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.21. 21:32:58

Réz eladó!!4!
Óccsón!

Ugyanitt tarhonyaszedőket keresnek Hollandiába!
Jóóó píz jeligére a kijadóba.

Martinicske 2014.01.21. 21:39:04

Van egy nagy tanulsága a postnak.

Villamosmérnökként tudom milyen a hagyományos főzőlap, azt is hogyan működik az indukciós, de bevallom töredelmesen, hogy nem túl sokat nézegettem ezeket a boltokban és innen a kommentekből kellett megtudnom, hogy mi akar lenni a félindukciós főzőlap.

És nem is hülyeség. Bár ha elektronika nélkül készülnének tized ennyi gond se lenne velük, de akkor meg a kedves fogyasztók nem vennék meg, mert ugye kijelző kell, meg csipogás, ilyenek :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.21. 21:51:56

A fedélzeten tartózkodó 170 utas ezután olyannyira dühbe gurult, hogy túszul ejtették a légiutas-kísérőket, és kifosztották a repülőn található készleteket alkoholból, cigarettából, ételekből és parfümökből. „Úgy viselkedtek, mint az állatok" – számolt be az esetről egy reptéri alkalmazott.

„Akkor már hét órája ültünk a gép fedélzetén a tervezett két és fél helyett, az embereknek enniük kell. Csak segítettünk magunkon"

www.origo.hu/utazas/hirek/20140121-lazadas-a-ryanair-fedelzeten.html

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.21. 21:53:14

@Martinicske: "kijelző kell, meg csipogás"

Igen. De ha meg tudod oldani gondolatátvitellel, az is jó.

Martinicske 2014.01.21. 22:11:05

Azért ezeket az egyszerű műveleteket, hogy bekapcsolni a főzőlapot, meg hőfokot állítani vezérlő panel nélkül is meg lehet oldani.

Persze tudom, kijelző kell időzítő, meg mit tudom én riasztó ha meleg a víz ne nyúlj az edénybe kézzel... szerintem már biztos van olyan főzőlap is ami beszél, meg olyan is ami wifin keresztül receptet tölt le a netről.

Nem is kell messzire menni: www.lgnewsroom.com/newsroom/contents/63805

Csak észt nem tud adni egyik se, pedig arra mégis szükség lehet ha egyszer elmegy a net, vagy az áram... :)

Meg van oldva hogyan kell elmenni a holdra, meg hogy óráról is lehet emailt küldeni, de ilyen dolgok hogy működjenek a használati tárgyak egy évtizeden át legalább, na ez már nem megy.

Persze mindenki eldönti mit vesz és miért pont azt.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.21. 22:15:54

@Martinicske: Igen. Kell hőfok beállító, és időzítő. A Fagor indukciós lap ezt érintő érzékelőkkel oldja meg, a Fagor villanysütő két tekerőgombbal, és egy órával.

Igen, ha elmegy az áram, akkor szendvicset eszünk.

Azért ez még nem a wifis-receptes kategória.

igazságos 2014.01.21. 22:19:35

@atpijkamo: egy igazi főzőnőnek, mint én még a gondolat se kell ahhoz plne csipogás

Így is utálom a mikrót meg h nem akar elhallgatni, amikor nyitva van az ajtaja :)

Atörökk 2014.01.21. 22:32:53

No Tündérdöméjim, meséjjetek. Hányszor volt ma péntek, míg ideértem? Ne hazuggyatok, mer' minden cigány a maga lován hamarabb éri utol a sánta kutyát!

igazságos 2014.01.21. 23:00:03

@atörökk: meggyanúsítottak h összeházasodtunk és épp a lagzinkat ültük a hétvégén mer én se voltam

:(

igazságos 2014.01.21. 23:04:15

@atörökk: aszittem, rögvest heves tiltakozásba kezdesz :((

Aureliano Buendía 2014.01.21. 23:05:15

@igazságos: @atörökk: mivel hartmí is eltűnt, okunk van feltételezni, hogy szendvicsben nyomtátok valahol Nógrád megyében. Több bizonyíték is ellenetek szól.

Atörökk 2014.01.21. 23:08:34

@vv uraaam:
Így történt. Igaz, néha ő volt középen, de semmi buzulás, akkor cseréltünk :)

Aureliano Buendía 2014.01.21. 23:10:41

@atörökk: mozdonyt vodkára?:D

Igen, tudtuk mi, hogy ez motoszkál a háttérben.

igazságos 2014.01.21. 23:19:45

@vv uraaam: dehogy a traktorshowra készülünk

helianthus 2014.01.21. 23:21:43

@zsiráfffff: nekem sajátmárkás konyhám vagyon.

Black Hole 2014.01.21. 23:26:03

@helianthus: hány palacsinta/órára van hitelesítve?

Atörökk 2014.01.21. 23:27:41

A Fagornak van egy testvérmárkálya, a Funor. Az sokkal jobb!44!!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.21. 23:27:47

@igazságos:
Remélem, nyersz valami pokálét!!!!
Szurkojjak?

helianthus 2014.01.21. 23:30:58

@dr. phil. Sün‼ ツ: van helimeli mintás viaszosvászon asztalterítőm!
@Black Hole: 3-5 között. ;)

Black Hole 2014.01.21. 23:39:38

Mikor gyerek voltam, vettek a szüleim egy olyan petróleummal üzemelő főző csodát, hogy a szomszédok csak bámultak. Imádtam a szagát :) mire megfőtt rajta a leves, olyan szag volt a konyhába, mintha járt volna nálunk egy ZIL. Annyi baja volt, hogy nem csipogott. Akkor mégjobban bírtam volna.

Black Hole 2014.01.21. 23:42:47

@helianthus: az katasztrófa! Kész éhenhalás!

helianthus 2014.01.21. 23:51:52

@Black Hole: nono! Nemodabuda. Melyik palacsintáról beszélünk?

Black Hole 2014.01.21. 23:59:37

@helianthus: akkor ez valami palacsintalankodás? :) mer az meg sok.

helianthus 2014.01.22. 00:02:10

@Black Hole: hüle. Neked semmi se jó. :D

Atörökk 2014.01.22. 00:04:21

@helianthus:
Főleg ha mindből kimarad!44!! Kéccer!

Black Hole 2014.01.22. 00:08:28

@helianthus: hát már nem egy 18 éves gyorstüzelő vagyok. Én már inkább az alaposságra törekszem :)

Black Hole 2014.01.22. 00:09:31

@atörökk: ha csak 2x maradnék ki, akkor nem panaszkodnék :'(

igazságos 2014.01.22. 00:12:27

@dr. phil. Sün‼ ツ: hunne?

Te nem hozod a tengeralattjáródat?

Más gépek is lesznek ott

Köcce, cuki vagy

igazságos 2014.01.22. 00:13:56

Heli tökre féltékeny lett amikor megjelent a török ő is felbukkant h látta velem csetel

Gyanús

2014.01.22. 00:27:14

@helianthus: @igazságos: nincs titkom előtted.

Leszbik!

2014.01.22. 00:28:12

Huje aki elololvasa!

Black Hole 2014.01.22. 00:29:31

@helianthus: eszembe jutott, hogy amikor 25 körül voltam, volt egy idős kollégám. Szokta mondani, hogy mikor fiatal volt, a délutános műszak után mikor hazaért, mindig úgy b@szta be az ajtót, hogy az asszony felébredjen. Azt mondja: most meg már lábujjhegyen osonok be :)

helianthus 2014.01.22. 00:32:44

@Cicmen: Előtted sincs titkom? ;)
@Black Hole: :D átértékelődtek a dolgok. Van ez így.

2014.01.22. 00:36:33

@helianthus: Előtted sincs titkom? ;)

Aszt nem tom, de én férfi vagyok, viszont nőnek képzelem magam, de leszbi vagyok ezért csajokkal csinálom! :))))

2014.01.22. 00:44:21

@dr. phil. Sün‼ ツ: Ez ölég gáz.

Gáz, vagy nem gáz, ez van kaktuszmalac! :)))

Black Hole 2014.01.22. 00:54:25

@Cicmen: ezen már gondolkodtam, hogy ha egy lányos hajlamú fiú jön össze egy fiús hajlamú lánnyal, akkor mind a kettő jól jár, plusz a világ rendje is marad :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 01:51:22

Hülyeamerikaiak. A magnóliafán maradt kevéske vécépapírtól úgy akartak megszabadulni, hogy felgyújtották azt.

index.hu/kulfold/2014/01/21/ezert_ne_vepezd_be_a_szomszed_hazat/

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.22. 06:14:38

@Martinicske: NA de így is meg lehetne oldani, hogy ne szarjon be 2 év alatt :D

@atpijkamo: Micsoda fejlett ország :D

@Cicmen: Volt egy ilyen elmélet, hogy minden nővé operált manus leszbikus nő.
Azért vannak érdekfeszítő dolgok a világban, na. :D

Martinicske 2014.01.22. 08:16:25

@ColT: így igaz, meg lehetne oldani. Így feltételes módban

@atpijkamo: én megértem az indokaid, mindenki dönt belátása szerint, veszi amit jónak lát és kínlódik azzal amit megvett ahogy tud.

Áramszünet esetén szendvicset? :) Ja, csak nem akkor ha napokig nincs áram. Ez kb. mint amikor Mária Terézia azt mondta, hogy ha nincs kenyér akkor a parasztok egyenek kalácsot :)

Van egy film arról amikor Amerikában elment az áram napokra. Érdemes megnézni. Szendvicsnek meg víznek igen örültek volna. A flakonos vízért már verekedtek.

kawaii malac 2014.01.22. 08:34:08

@Martinicske: Ezt nem Mária Terézia mondotta, hanem kicsi lánya, Mária Antónia, ki azidőtájt- XVI. Lajos oldalán- Franciaország királynéja volt.
Utóbb, férjével egyetemben, csúf véget ért.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.22. 08:35:34

"Fagor: csere csak kitartóknak"
És akik betartanak? :D

Martinicske 2014.01.22. 08:36:28

@vv malac: Mindig tanulok valamit, már a második dolog ennél a postnál :)

Lehet más szemmel kell néznem erre a blogra mint eddig tettem :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.22. 08:42:38

jóreggelt
utálom ezt a szürke, borongós, ködös reggelt, meg a délután 4 órai estét. Mikor lesz már tavasz-nyár???

kawaii malac 2014.01.22. 08:45:00

@Martinicske: Aki nyitott a világra, bárhol szerezhet ismereteket.

Manyecska 2014.01.22. 08:46:36

@Martinicske: :D ne törőggy vele fél éve volt a tévébe a film, azóta néha valamelyik bedobja..!:)
Viszont sálakat, kesztyűket vegyétek elő, hajnalban rohatthideg volt kutyasétáltatásnál.

Manyecska 2014.01.22. 08:55:08

Gondoltam lelécelek Sikágóba pár évet a családhó' :) de ott még nyáron sincs meleg és fúúj a szél, de szépek lettek ezek a képek..:
live.chicagotribune.com/Event/News_Chicago-Tribune-Instagram-photos-trib2014?Page=5

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.22. 09:10:09

@dr. phil. Sün‼ ツ: próbáltam..a hangulatom akkor sem változott:(

Manyecska 2014.01.22. 09:28:53

@Martinicske: Mária Lujza nevű tesója meg I.Napóleon francia császár második felesége volt -az első valami mádáme Tüsző vagy vmi hasonló nevű nő akit majdnem lefejeztek de mégse-, érdekessége még hogy ennek a nőnek unokája a későbbi svéd király, bizony Jean-Baptiste Bernadotte franszia tábornok /lehet rosszul írom/ fiának lett a felesége, akiket Svédország hívott királynak vhányadik Károly-Gusztáv néven, mer a família kihalt.., a király felesége meg a Napóleon régi menyasszonya volt akit otthagyott azért a ribiért, mellesleg, jobb mint a VV-villa vazze. Gyere máskor is:)!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.22. 09:48:45

@Szőkenő Szarvas: VI. Károly német-római császárnak nem volt férfi örököse. Bár az 1723-as pragmatica sanctióban Károly kimondta a Habsburg Birodalom feloszthatatlanságát, törvényesítette a nőági örökösödést, és ezt számos nemzetközi szerződésben el is ismertette az európai hatalmakkal, ennek ellenére halála után háború indult az osztrák örökség megszerzéséért, és II. Frigyes (1740-1786), porosz király hadüzenet nélkül támadt a Habsburgokra. Az 1740–1748 között dúlt háború során Ausztria elveszítette Sziléziát, amely Poroszországhoz került. Az Ausztria elleni háborúba Poroszország mellett bekapcsolódott még Franciaország, Bajorország és Szászország is. A háború kezdetén Ausztria kedvezőtlen helyzetben volt, mert alig egy évvel korábban zárta le a Törökország ellen folytatott háborút. Még Mária Terézia édesapja, az idős VI. Károly császár hagyta, hogy az oroszok, akik szintén hadban álltak a törökökkel, meggondolatlanul belerángassák birodalmát ebbe a háborúba. Ennek következtében hatalmas szerbiai, boszniai és havasalföldi területek vesztek el, amelyeket Ausztria még az 1718-as pozsareváci békeszerződésben szerzett meg.
Az 1741-es koronázási menet Pozsonyban

1741. szeptember 11-én, két évvel egy vesztes török háború, és tizenkét éves törvényhozási kényszerszünet után Mária Terézia a Pozsonyba összehívott magyar országgyűléshez fordult, hogy segítsenek koronáját fegyverrel megmenteni. Mária Terézia jól tudta, hogy trónját csak a magyar rendek segítségével tudja megvédeni a porosz fenyegetéstől, és azt is, hogy a Habsburg Birodalom szervezete korszerűsítésre szorul. Emiatt a Habsburg Birodalom felbomlása, széthullása egyáltalán nem tűnt lehetetlennek. Mária Terézia, hogy megnyerje a magyarok támogatását, 1741-ben összehívta a pozsonyi országgyűlést, ahol előterjesztette kívánságait. A magyar rendek kezdetben ellenállást mutattak. Mária Terézia személyesen jelent meg az országgyűlésen, gyászruhát viselve, karján fiával, a gyermek II. Józseffel. Ez a híres pozsonyi jelenet. A fiatal királynő hatásos beszédet mondott, ezt követően mondták ki a jelenlévő magyar nemesek egybehangzóan: „Vitam et sanguinem pro rege nostro!” („Életünket és vérünket királyunkért!”) E közfelkiáltással kiálltak a király[2] mellett, aki cserében érvénytelenítette III. Károly király néhány magyarellenes intézkedését, illetve törvényben rögzítette a nemesi földbirtokok adómentességét, továbbá engedélyezte a hadseregben a magyar nyelvű vezényletet. A királyi engedmények fejében 11 magyar huszárezred (mintegy 35 000 katona) harcolt az osztrák örökösödési háborúban a Habsburg trónért Európa hadszínterein. 1745-ben elhunyt a Habsburgok egyik fő ellenfele, Károly Albert bajor választófejedelem és német-római császár, ez tovább gyengítette a katonailag megrendült Habsburg-ellenes koalíciót. Károly Albert fia, III. Miksa választófejedelem különbékét kötött Mária Teréziával. Ennek nyomán Mária Terézia férjét I. Ferenc néven még 1745-ben német-római császárrá választották. Az osztrák örökösödési háborút 1748-ban az aacheni békeszerződés zárta le. Szilézia nagy része ugyan porosz kézre került, de Mária Terézia sikeresen elismertette osztrák főhercegnői trónját, és a Habsburgok nagyhatalmi státusza is fennmaradt. 1756-1763 között kirobbant a hétéves háború, amelyben Ausztria sikertelenül kísérelte meg Szilézia visszaszerzését.

Mária Terézia uralkodásának közel fele háborúkkal telt el. Ez annyira kimerítette birodalmát, hogy a hétéves háború után Mária Terézia már inkább békére vágyott, és nem volt hajlandó belépni Nagy Katalin cárnő szövetségében az Oszmán Birodalom elleni 1768–74-es háborúba, miután 1736-39-ből elég rossz tapasztalatai voltak.

Manyecska 2014.01.22. 09:58:34

@dr. phil. Sün‼ ツ: nem volt, azért lett Károly János a tábornokbó. Azóta gugliztál?:DD Mink urak ezt az anyatejjel szívjuk magunkba, na.:P még foglalkozhatnál az olasz tartományok hercegségével is, mert pl. Napóleon sógora nápolyi király lett, a volt csaja nővére meg hozzáment feleségül /VVJulie/, oszt Olaszországot is szépen felosztották..:) vagy hogy, egy darabig.
De most dolgoznom kell, pá.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.22. 10:03:48

Fagor. Hát ez a baj. Fából van!
Fémgor, vagy kőgor...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.22. 10:26:07

Fagor. Csere csak kitartottaknak.

helianthus 2014.01.22. 11:01:43

Jó reggelt!
Töri óra van? :O
Nem készültem.
Annyit tudok, hogy a múlt elmúlt.
Ez mekkora már, tök jó vagyok mi? :DD

Rosszindulatú Vászka 2014.01.22. 11:10:07

@helianthus: teljesen felesleges, a történelem a legdinamikusabban fejlődő tudományunk, teljesen megjósolhatatlan.

gabors 2014.01.22. 11:11:26

Na megint 30 centi ho felmeteres ho atfuvasok es =12C fok....

nem antarktikarol jelentek !!!

ilyen egy telen meg nem volt mar evtizedek ota ..

auto eleg jol elmerult a hoban azt hiszem ma meg sem probalok munkaba menni tegnap a kora zaras miatt 6 orat autoztam 4 orai munka miatt ...

helianthus 2014.01.22. 11:13:20

@Rosszindulatú Vászka: én is ettől tartok!
@dr. phil. Sün‼ ツ: ugye? Még magamat is elkápráztatom néha fergeteges humorbombonjaimmal. :D

gabors 2014.01.22. 11:13:31

@Rosszindulatú Vászka: pontosan mert senki nem tudja elore hogy mi volt/lesz az elmult nyoc eve megint azt lehet uj konyvet nyomni ...

lasd a tori konyveket csak az elmult 75 ev alatt

helianthus 2014.01.22. 11:15:01

Ha a kéményseprők verik ki a....z álmot a szememből, akkor szerencsés napom lesz, ugye?

Rosszindulatú Vászka 2014.01.22. 11:16:25

@helianthus: a koromhoz képest egész jól nézek ki - monta a tükör előtt a kéményseprő.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.22. 11:21:31

@helianthus: Hát ha az én szememből verné ki, akkor ő is meg lenne verve :D

Manyecska 2014.01.22. 11:22:03

@helianthus: A töriórát azér írod külön hogy meghúzzanak /a kéményseprők
/magyarórán?:D

helianthus 2014.01.22. 11:29:46

@Rosszindulatú Vászka: ezt ismerem. Hahota!
@ColT: te már megint agresszív vagy. Túl sokat vagy a malaccal. Szétültetlek!

helianthus 2014.01.22. 11:33:04

@Szőkenő Szarvas: perszehogy azért. Jó hogy!
@atörökk: ;) kedves tőled. Bár az ébredés utáni állapotomban azt hiszem nem a legjobb formám mutatom. Vérnyomás nélkül nem vagyok cizellált! :D

Manyecska 2014.01.22. 11:33:30

@dr. phil. Sün‼ ツ: nálam sült kolbász véreshurkával, és rizibizi + csalamádé. Jó étvágyat. Tegnap sütöttem indukciós süttőben.

Atörökk 2014.01.22. 11:39:47

@helianthus:
Ne is mondd. Rámférne mán egy jó cizellálás :D

Manyecska 2014.01.22. 11:40:32

@helianthus: nekem most hozott teát a Zimi, megkérdeztem mi van benne és bele is köpött-e:D!:D azt mondta ne hülyéskedjek. Ezeknek semmi se jó:D

kawaii malac 2014.01.22. 11:45:23

@atörökk: Igi nem vót elég? Haggyá' másnak is munkadarabot.

Atörökk 2014.01.22. 11:46:33

@vv malac:
A nőket kéccer cizellájjuk!4!!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.22. 11:49:46

@Szőkenő Szarvas:
Szomszédok 879. rész.
Mai epizódunkat olvashattyák.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 11:51:35

@Szőkenő Szarvas:

Így alapították a nyújorkiak csikágót:
- Hát itt nagy a szegénység, meg a bűnözés, de nincs elég hideg. Menjünk nyugatnak!

helianthus 2014.01.22. 11:52:11

@Szőkenő Szarvas: a Zimi nekem kávét hozzon. Bele is köphet. :) köcce!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.22. 12:01:32

no mi a fagor lesz már itt? mármint a gruppencekcen kívül.

ahhoz most fáj a fejem.

Atörökk 2014.01.22. 12:03:34

@zsiráfffff:
Há' ne a fejeddel csináld.

Atörökk 2014.01.22. 12:09:00

Basz lenni úly poszt. Marad a gruppenszeksz.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.22. 12:16:05

@zsiráfffff:
Le köll takarni kendővel, akkó nem fály!!4!

kawaii malac 2014.01.22. 12:35:36

Halotti lepel ha a fejedre kerül,
ha kerüüüüül...
A krematóriumba' van olcsóé' szekondhend.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.22. 12:40:09

@vv malac: az ponnlyó lesz, mer akkor a torra már nem kell bevásárolni húsfélét :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.22. 12:47:18

@vv malac:
Jó ebédhez szól a nóta!
Utánna kívánságműsor.

Egyéves Önkéntes 2014.01.22. 12:49:55

@atörökk: akkor bocsánatot kívánok!
mentségemre szolgáljon, hogy nem szoktam elolvasni se a posztot, se a hozzászólásokat!

Manyecska 2014.01.22. 12:52:03

@Egyéves Önkéntes: a monitor meg Albániában van mi?:P

kawaii malac 2014.01.22. 12:53:20

@zsiráfffff: Nem hát! A proszektúrára beugrok friss májé'.
Nyaminyami.

Atörökk 2014.01.22. 13:05:39

Najóvan, látom, a hangulat továbbra is eszméletlen :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.22. 13:18:36

@vv malac: szuper. resztelt májat kérek törcsikrumpcsival és kápisalival meg két panadollal, tánkesün!

kawaii malac 2014.01.22. 13:22:51

A panadoll, az olyan, mint a bébidoll?

kawaii malac 2014.01.22. 13:27:23

Úgy láccik, dzsekill még nem ért vissza a Fagor-boltbó'.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.22. 13:34:51

Homár : új post csak kitartóknak

@helianthus: Úgy olvastam, hogy szétütlek...

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.22. 13:39:44

dzsekill, be értél már?
Dobj már valami szépet ide nekünk, ne rontsd tovább a kedvemet.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 13:44:04

@Szőkenő Szarvas: A többivel megvárják a választásokat. A szocis települések meg fogják színi. Persze semmi tendencia nem lesz benne, ahogy a föld osztásban, vagy a trafik osztásban.

Manyecska 2014.01.22. 13:47:16

@atpijkamo: az oké én a kommenteket figyelem két hete a fejemet tenném rá hogy nyelvtannáci barátunk a Marinéni..:D vmelyik nap is kibontakozott. Nagyon brutálul nyomja.

Manyecska 2014.01.22. 13:48:37

@atpijkamo: vajon Rózsadombnak mennyi az adóssága ha van..:D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.22. 13:54:01

@batgirl: Nem kötötték még be az ADSL-t...

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.22. 14:04:45

én olyan kitartó vagyok, de olyan kitartó!! Dzsekill édes..lécci..lécci..

helianthus 2014.01.22. 14:06:33

@ColT: ha azt jobban lájkolod, legyen. :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 14:07:24

@Szőkenő Szarvas: Nemtom. nem biztos, hogy ugyanaz. Ez nagyon elvakult.

Egyébként úgy kellene ide a homárra egy nyelvtannáci, mint egy falat kenyér. Nemlencsés Nempista barátunk még viccnek is rossz.

A sok főtér-kikövezésnek megisszuk a levét. Meg a csodaélményuszodáknak, amit fenntartani se bírnak.

A Rózsadomb a Mechwart ligetet újította fel. Gondolom volt rá elég pénzük. Azt tudod, hogy ott van egy harangjáték, amit a Japánoktól kaptunk?

A XII. kerület nagyobb zsivány. A Lékai térnél volt egy jó kis piac. Azt eldózerolták, van helyette mélygarázs és magaspláza közpénzből. Hegyvidéki Bevásárlóközpont vagy miafaszom. Van benne minden ... amiből egyébként is van 5 perc járáson belül. Pl. még 2 gyógyszerár van 3 utcányira.

helianthus 2014.01.22. 14:08:43

@zsiráfffff: ez már volt. És még mindig nagyon beteg. :O

Manyecska 2014.01.22. 14:12:36

@atpijkamo: ászerintem sem! Én a Szent-Jupát Vendéglőt ismerem a közelben csak..az egy jó hely..@zsiráfffff: tényleg, ki ez az állat???..:D basszus emésztési panaszaim lesznek és rémálmaim.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.22. 14:13:23

@helianthus: szerintem ez tök jó. Veszélyes fegyver kategóriában tartozik:)))

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 14:16:37

@Szőkenő Szarvas: Az a moszkvás mellett van. Menj egy sarkot, ha van leköpni való huszasod, és dugd a pali zsebébe.

Atörökk 2014.01.22. 14:20:55

Dzsekillke, bazmeg. Téged is elküldünk a gyártóhoz vissza és kicseréltetünk!44!!

Manyecska 2014.01.22. 14:21:13

@atpijkamo: igen. a harangokat látni a körútról is, nem?

Manyecska 2014.01.22. 14:22:17

Indukciós mágnesviharba került a Jackyll. A Hyde is jó lesz..!:P

Manyecska 2014.01.22. 14:27:11

@atpijkamo: :D most azért mer neve van attól még izé. Érted. :D:P

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 14:28:09

@Szőkenő Szarvas: Asszem igen. Dobtam egy hátast, mikor megtudtam, hogy a japánok ajándéka. Jobban is reklámozhatnák.

A térre 1974-ben szökőkút is épült. A park dísze a kovácsoltvas állványon álló óra, melynek szerkezete Japán ajándéka a 90-es évekből - sokáig harangjáték szólt bizonyos időszakokban.

hetivalasz.hu/pest_budai_latkep/a-mechwart-a-legszebb-foter-70363/

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.22. 14:28:49

@atpijkamo: az enyém csak sötét szürke, ne túlozz!

Amúgy meg elolvastam, az igazság valahol ebben a mondatban lehet:
" Az egyik nézőpont szerint felfutása többek között annak (is) köszönhető, hogy a Távol-Keleten (elsősorban Japánt értve ez alatt) sosem volt jelentős feminista irányzat"

Manyecska 2014.01.22. 14:32:58

@atpijkamo: nem a rózsaszínnel van a baj hanem hogy élvezi is a csaj..!:DDDD

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 14:40:55

@Szőkenő Szarvas: A japán életérzés mélyén gyökerezik a kawaii. Más az értékrend. Végy egy japán iskolás lányosztályt. Tegyél közéjük egy európai szőke kislányt. "Kawaíííí" felkiáltással nekirontanak és szétszedik.

Mondtam én egy szóval, hogy nem flúgosok a japánok?
www.youtube.com/watch?v=J0KaAaSxlaM&t=2m50s
Rakétaszék. De a többi is agyament. Fehér ember ezt nem értheti.

kawaii malac 2014.01.22. 14:49:12

"A Sailor Moonban Csibiusza
Luna P-je (és maga Csibiusza
is)"
Erre nem gondoltam.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 14:52:09

@batgirl: "volt jelentős feminista irányzat"

Semmi köze hozzá, de attól még igaz. Az asszonynak otthon a helye, gyerekeket nevelni, férjet kiszolgálni.

@Szőkenő Szarvas: "élvezi is a csaj"

Hát muszályból nagyon szar lenne. :))

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.22. 14:56:15

@atpijkamo: dehogy nincs hozzá köze. Belinkelsz valamit és el sem olvasod?

"Az asszonynak otthon a helye, gyerekeket nevelni, férjet kiszolgálni."

meg a nagy büdös lószart!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 14:58:50

@batgirl: Pedig de. Japánban ez az alap. Más kultúra.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.22. 15:00:28

@helianthus: Azt' én vagyok az agresszív :D

@batgirl: Japánban tényleg ez van.

Manyecska 2014.01.22. 15:04:20

Akkor én japán vagyok..:O :DDD

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.22. 15:06:37

@atpijkamo: ja, hogy japánban! Persze, ott igen.

Azt hittem általában írod.

Egyéves Önkéntes 2014.01.22. 15:15:14

@Szőkenő Szarvas: albániában minden HD minőségben jön. Még a csapból a 8,9%-os tej is!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.22. 15:30:09

hat mondjuk ez mar Japanra sem igaz, rengeteg no dolgozik sportol stb. ott is

amellett nekem sokkal jobban tetszene az a a csaladmodell, hogy az asszonynak nem kene melozni, foglalkozna a 3 gyerekkel, a haztartassal
Oh boldog bekeidok

Ádám 2014.01.22. 15:32:16

@batgirl: "Csókollak!" Írod, hogy rájöttél....
Nem titkoltam. Itt többekkel átbeszéltük a váltást!:)

Ádám 2014.01.22. 15:33:55

Ez már a hétbégi?

Atörökk 2014.01.22. 16:41:31

Cseréjjék már le eSZt a posztot. Na. Teringettét és hinnye és anemjóját.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.22. 16:43:02

dzseki el van havazva
vagy otthon nincs ho?
itt van, meg baszott hideg

Manyecska 2014.01.22. 16:43:10

@hagyma: nekem is jobban tetszene mer amikor kapok még plusz gyerekeket a bátyámtól lepasszítva szünidőben hát mondjuk a három fiú leidegel:DD:D amúgy is képtelenség kisgyerek mellett karriert csinálni /próbáltam/, max. a térdelős KÁRriert-azt nem próbáltam!!-..:)

Manyecska 2014.01.22. 16:44:44

Három kamaszfiú együtt maga az aranylövés. semmilyen kultúra nem támogatná:D:P

Manyecska 2014.01.22. 16:51:18

Tengerimalac haját bezselézni ér??:) a szemébe lóg és nem lehet lefogni mert rúg..

Black Hole 2014.01.22. 17:03:54

@Szőkenő Szarvas: pont azt a fajta karrier építési lehetőséget hagytad ki, amivel a legjobban lehet haladni. Én pl már fontolgattam, hogy átoperáltatom magam, a könyebb élet reményében. Szerintem az ötvenedik után már a finnyásnak sem olyan rossz :)

igazságos 2014.01.22. 17:06:26

@Szőkenő Szarvas: a gyereknek ilyenkor valami állatot kell adni, amit nyúzhatnak egymás helyett, mindegyik kezébe egyet-egyet, oszt legyenek elfoglalva azzal :P

mer ha rohadtul ráérnek, egymást püfölik és veszekednek

Aureliano Buendía 2014.01.22. 17:13:14

Mivan, ma nincs, ez már a hétvégi?

Rejtélyes 2014.01.22. 17:19:53

Homar: csere csak kitartoknak :D

Black Hole 2014.01.22. 17:26:17

Szerintem ez hatásszünet. Biztos valami orandzsvéjes, vagy Edés poszt jön. Esetleg egy család látta, hogy a sánta kislányt nem engedi pisilni a csapos ingyen, és még valami dulva megjegyzést is tett rá, ők meg otthagyták a fél szelet rántotthúst és kimentem a parkolóba sírni, ahol a tulaj majdnem leverte mindnyájukat.

igazságos 2014.01.22. 17:30:55

@Black Hole: elmorzsoltál egy könnycseppet a szemed sarkában, mi!? :P

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.22. 17:39:06

irnek en posztot, de nem talalok hibat
cserelnek mindent szo nelkul
asse kell, hogy baja legyen
aszondom 1 honap utan, hogy hat nem vagyok elegedett a tv-mmel, akkor aggyak vissza a pezet

Atörökk 2014.01.22. 17:39:30

Itt jópofáskottok, miközbe' a zészaki sarkon éheznek a mezítlábas bébifókák. Pfejj.

Rosszindulatú Vászka 2014.01.22. 17:42:09

Poszternak igaza van, jogsérelem érte, kéretik kompenzálni. De tüstént ám, mert hiszti lesz!

helianthus 2014.01.22. 17:44:00

@batgirl: kábé. Mindenesetre szerintem rombol. :)

Rosszindulatú Vászka 2014.01.22. 17:46:08

@atörökk: az nagy baj, akkor nem lesz szép a bundájuk, ez nagy csapás a divatiparnak.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 17:51:04

@Black Hole: közben egy meggyötört arcú lány szállt ki a nemsárga taxiból:)

@atörökk: faszé mentek oda

Manyecska 2014.01.22. 17:53:54

@Black Hole: fújjmár:(!:D@igazságos: vagy kis masnit mint a pincsiknek, hajgumival:DD megyek,kiengedem mert magyaráz folyton..

helianthus 2014.01.22. 18:02:11

@Black Hole: a tulajnak természetesen konyabajusza volt és mindez mondén környezetben zajlik. Esetleg műemlékiben.

Atörökk 2014.01.22. 18:04:11

@vv uraaam:
Mer' nem az állatkertben születtek :)

@helianthus:
Szerintem a zakcijós kuponnyukat se fogadták el.

igazságos 2014.01.22. 18:04:18

@Szőkenő Szarvas: azért ne alázzuk meg már a tengerimalackát :P

Aureliano Buendía 2014.01.22. 18:06:54

@atörökk: és még egy pohár vizet se nem adtak.

Ha meg nem a zálatkertbe, akkor úgy kell nekik. Művel fóka csak állatkertbe születik bele.

Black Hole 2014.01.22. 18:07:13

@igazságos: hát, szomorkodok nagyon :'( az új ANDROIDOS telefonomon nem tudom magam hülyére kommentelni :)

Black Hole 2014.01.22. 18:15:14

@vv uraaam: haj, de nagyon kitört rajtam a nosztalgia vágy. Szintre magam előtt látom, ahogy a narancsbusz áll a benzinkút parkolójában, az utasok meg rohannak a wc-re, miközben a sofőr beígéri, hogy 5 perc múlva akkor is elindul, ha a busz teljesen üres lesz :)

igazságos 2014.01.22. 18:20:07

@Black Hole: aszitten minden gazdának iPhone-ja van.

Pedig a Blackberry jó még azon kívül.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 18:21:27

@Black Hole: vagy, hogy az utasok dobják össze a pénzt a gázolajra:D

Black Hole 2014.01.22. 18:24:58

@helianthus: konya bajusz hiánya, még műemlékiben is megbocsáthatatlan :)

igazságos 2014.01.22. 18:27:36

@kawaii malac: te HASZONÁLLAT vagy, úgyhogy neked mindened meglehet. :P

Black Hole 2014.01.22. 18:29:31

@igazságos: én nem gazda vagyok, hanem úriember :). Azért egyszer egy traktorban bírnák romantikázni, de csak ha van pollenszűrő, vagy télen :)

Rosszindulatú Vászka 2014.01.22. 18:29:35

@kawaii malac: nem kéne annyit dagonyázni. Naugye.

Black Hole 2014.01.22. 18:30:57

@vv uraaam: ja, különben ott maradnak a sztráda mellett :)

igazságos 2014.01.22. 18:31:04

@Black Hole: ne vicceljé, egy Johnnyba minden van. :P abba még az úriemberek is szeretnek beülni

kawaii malac 2014.01.22. 18:34:41

...abba még az úrinők is szeretnek beleülni, érted.

Manyecska 2014.01.22. 18:40:55

Még jó hogy bele nem lépett.
Hol van már a kawaii hó!!

igazságos 2014.01.22. 18:44:14

@kawaii malac: @Szőkenő Szarvas: de még a haszon -, és díszállatok is :P

Black Hole 2014.01.22. 18:50:16

@igazságos: én a szuper traktorért vagyok oda, mert mikor még nagyon gyerek voltam, akkor olyanon vittek sokszor, nyáron meg kombájnoztam. Foghattam a kormányt :)

Manyecska 2014.01.22. 18:53:37

@igazságos: én haszonállat vagyok itthon:P megyek rántani. Főzeléket, mielőtt...:DD:P

Black Hole 2014.01.22. 18:55:27

@kawaii malac: szóval az úriember a traktorba ül, az úrinő meg az úriemberbe :) eccer meghívna Igi, úrinőt csinálnák belőle, a traktorjában :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.22. 19:01:27

@Black Hole: most komolyan elkepzeltem, ahgoy kozosen szantototk kint a foldeken
szerintem romantikus

Black Hole 2014.01.22. 19:06:08

@hagyma: felszaggatnánk a földet :) kimerültségtől remegő lábakkal nyomnánk a gázpedált :)

Anomalocaris (törölt) 2014.01.22. 19:12:44

Mi történt jackyllel? Mr. Hyde lett belőle?

Rosszindulatú Vászka 2014.01.22. 19:15:46

@Nattramn: ezek itt fenn hormonkodnak. Eléggé undi.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.22. 19:16:05

amerikaban most a super Bowlon poenkodnak /mem stb./
van egy kozos dolog a 2 dontos csapatban

na ki talalja ki, hogy mi:)?

Anomalocaris (törölt) 2014.01.22. 19:24:54

@Rosszindulatú Vászka: A hormon szóról nekem egy ilyen száguldozó kis daganat jut eszembe. Ilyen szederszerű. Tényleg undi.

Manyecska 2014.01.22. 19:32:29

@hagyma: a labda. Vagy ez nem az..?:D

Atörökk 2014.01.22. 19:32:30

@Rosszindulatú Vászka:
Igazad van. Állatias mocskosvadszeksz sokkal jobb.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.22. 20:01:08

@Szőkenő Szarvas: na ugy latom szabad a gazda
az SB-t a seattle seahawks/ washingotn/ es a denver broncos / colorado/ jatsza

es ebben a 2 allamban legalis a joint /marijuhana/
igy talan a linkjeim is erthetobbek:)

Black Hole 2014.01.22. 20:01:17

@atörökk: olyanra gondolsz, hogy alpári mocskos szavakkal mondjátok el, hogy mit csináljon a másik, és durván pofonvágod a nőt mikor harap, de nem bánod, ha a végkifejletnél véresre karmolja a hátad, mindezt olyan részegen, hogy másnap arra sem emlékszel mi volt a neve?

Atörökk 2014.01.22. 20:05:53

@Black Hole:
Valahogy így. Ha közben más nevét, netán a sajátomat kiabálom, ahhoz értelemszerűen semmi köze. Ha meg úgy be vagyok rúgva, hogy már nem áll fel, ahhoz sincs semmi köze, elvégre neki is pont ugyanannyi ideje volt!4!!

Black Hole 2014.01.22. 20:21:18

@atörökk: nagyon értesz a gyengébbik nemhez:) eszembe jutott egy film, mikor a bokszoló levarr egy prostit, és a végén megkérdezi, hogy: "szeretsz?" prosti meg unott pofával: "hát persze" erre a fazon: "az nagy szerencse, mert fizetni nem tudok" :)

neet 2014.01.22. 20:31:13

Az már volt, hogy kukafejlesztés?
"A fejlesztés költsége 5 milliárd forint, amelyből 4,6 forint uniós támogatás."

Azér' jó ez az unijó...

Manyecska 2014.01.22. 20:36:47

@hagyma: az tökre hiányzik igen. Bár Rejtő is megmondta hogy szállodát bazírozni hülyékre lehet v.hasonló, tudják eszt + megadóztathatják. Komolyan már hová lesz ez a világ..

Manyecska 2014.01.22. 20:40:49

@neet: jövőre szelektálni kell a háztartási hulladékot is. Baszki főzöl és válogatod szét a csomagolást, stb, mossam ki a tejesdobozt. Vért ne adjak..?:P pl. a kutyaszőr minek minősül??:D nahóéjt.

Manyecska 2014.01.22. 20:43:10

@ColT: igen. Most ment a hiszti az almáért, malacka felmászott a gyerekre:D kutya meg frászt kap tőle még mindig nem tudja tulajdonképpen milyen élőlénnyel van dolga:) sza volt egy kis kavarodás.:D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.22. 20:45:22

@Szőkenő Szarvas: :D:D:D:D
Kuyat for prez, mennyi ideje volt megszokni? :D

@neet: Magyar lóvéból nem csinálnak semmit - mer' olyan jól teljesítünk!

neet 2014.01.22. 20:54:19

@Szőkenő Szarvas: figyelj, kötelezővé nem teszik, nem tehetik. (?) Ha gondolod, szelektálsz, és ezzel vki qrta jól jár (anyagilag, a Földnek mindegy, azt már szétbarmolták...)
Ha nem mosogatom el a joghurtosat, csak kidobom a közösbe, majd megbotoznak tán?
Lesz egy felügyelő, aki végig ellenőrzi az összes kuka összes tartalmát? Nem valószínű.
Inkább a lelkiismeretünkre akarnak hatni, meg az együttműködésünkre, de pár renitens mint te meg én mindig lesz, aki nem hajlandó plusz vízzel, csiffel, akármivel, de saját pénzén tovább szennyezni a vizet, földet... nem vagyok zöld, de ilyenkor haragoszöldre váltok.
1. Mér gyártanak ennyi műanyag szart?
1.1 Mért kell egy 2x2 cm-es vackot egy 30x50es műanyag dobozban eladni, több réteg szpemmel, stb?
2. Mér nekem kell vele bajlódnom?
3. Mér más jár jól, én meg szívok, mert több lesz a vízdíjam meg a spárban a fizetnivalóm?

neet 2014.01.22. 20:55:49

@ColT: dehogyisnem! 4 milliárd 399 millió 999 ezer 995 Ft 60 fillér megy el rá magyar pízből: :) Remélem, jól számoltam...

Black Hole 2014.01.22. 20:56:06

@Szőkenő Szarvas: azért ez nem ilyen veszélyes. Nálunk mikor olyan helyen laktunk €8 volt a vegyes kukára a jegy, mert úgy van, hogy ha kiteszed, akkor teszel rá 1 jegyet, amit a boltban lehet venni. A zöld kukát meg csak akkor vitték el, ha tiszta volt. Fém, papír és átlátszó műanyag mehetett bele. A vizes palack mehet, de a kupakja nem. Persze a zöld kuka ürítése díjtalan. Először megtelt a szürke kuka 2 hét alatt, később meg 4-5 hét alatt. Ha oda figyel az ember, már a vásárláskor eszébe jut, hogy nem veszünk üveges sört, színes palackos ásványvizet, stb... Szerintem nem hülyeség.

Manyecska 2014.01.22. 21:00:20

@ColT: na erről beszélek nyuszómuszó /takarítás előtt/:www.kepfeltoltes.hu/view/140122/100_0755_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
most már leszoktattam róla. ha bezártam azt sem vette észre. Ez a kutya hátulról:D

Manyecska 2014.01.22. 21:03:41

@neet: most is van szelektív gyűjtőnk, de én lendületesen főzök és nem akarok közben is válogatni!:P mondjuk a tejesdobozt eddig is kiöblítettem ne legyen büdös.:)@Black Hole: ..ja. Ez pont olyan hogy zacskót sem adnak már a Madarasba..

neet 2014.01.22. 21:04:17

@Black Hole: itt a pont, meg se kell venni a szart.
Régen ez működött, vettem a kölöknek egy mütyürt, fizetés után helyben kibont, óriási szemét a kuka tetején marad (bele nem fért!!), zsebbe mütyür hazahoz.
Aztán ezt kifigyelhették, mert azóta olyan csomagolásba teszik a mütyürt is, hogy minimum flex kell hozzá, h kibontsd, azt meg nem szoktam vinni magammal, mert hiányozna az embernek, meg hülyén is néznék ki vele.

neet 2014.01.22. 21:06:08

@Szőkenő Szarvas: nálunk max tejfölös van, azt a kutya szokta kinyalni, de azt nem tom, h kutyanyálasan mehetne-e a szelektívbe.
Joghurtot nem eszünk a sok negatív homár pozst miatt. :) Meg mert szar. Meg drága. Meg ki kell mosogatni... á....

Aureliano Buendía 2014.01.22. 21:19:52

@Szőkenő Szarvas: mi monnyuk már jó ideje mossuk ki a tejes dobozokat, borosüvegeket, tök magunktól. Nem nagy truváj. Még a tejfölös poharat is elszoktam mosni, mikor épp mosogatok. Még élek:P

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.22. 21:20:36

@neet: elmondom a titkot mer jó kedvem van: ne vedd meg azt a szart ami műanyag szarba van csomagolva. vagy vegyél sokkal kevesebbet. sok kicsi sokra megy, örülök, hogy segíthettem.

Manyecska 2014.01.22. 21:21:08

@neet: tegnap lejârtat ettem f #stam mint âllat.mondtam ilyen megtisztulàs max a Nirvânâban lehet xdd ezuton is koszonnèm meg anyjuknak xdddd stop

Manyecska 2014.01.22. 21:23:30

@vv uraaam: jo de ên nem hànyok bele xd léc xd

Atörökk 2014.01.22. 21:25:37

@vv uraaam:
Pályinkásüveget nem szennyezzük vízzel, csaxólok!

Atörökk 2014.01.22. 21:30:59

@Szőkenő Szarvas:
Mer' téged is mekhülyített ez a biomizérijabuzérija. Tejtermékgből kizárólag multi által forgalmazott, hőkezelt műanyaggal kevert növényi zsiradékot veszünk, az nem romolhatik meg.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.22. 21:32:26

amúgy meg belefulladtunk itt a hatásméhánizmusba. szerintem leborulok holnapig, valaki majd dobjon meg egy kávéval reggel hatkor, de óvatosan, köszönöm.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 21:35:30

@zsiráfffff: cseszheted, mert szinte mindent műanyag szarba csomagolnak manapság.

Atörökk 2014.01.22. 21:36:07

@vv uraaam:
Nem mindenhol. Piacon pl. nem.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 21:36:44

@Szőkenő Szarvas: én sem, bár van az a mennyiségű OH gyökös ital, amitől de.

@atörökk: pályinkásüveget nem dobunk ki, én is csak szólok. Örülök, hogy segítettem.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 21:40:05

@atörökk: iogen, oda a mamákok eleve műanyag szatyrokkal, zacskókkal mennek ki.

Csak a kutyaszart nem zacskózzák be az aszfaltról.

Hozzáteszem, én gyűlölöm a szatyrokat, zacskókat. A halálom az, mikor a feleslegem zacskóban teszi be a hűtőbe az ezt meg az azt. Eccer őt fogom bezacskózni, detélleg.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.22. 21:41:57

@vv uraaam: teljesen nem szabadulhacc meg tőlük, de le lehet csökkenteni. húst, felvágottat hentestől papírba, sajtot kimérve, decis joghurt helyett vegyél literest. meg van még egy abszolút bevált móccerem de azt már nem vallom be itt nyilvánosan mer boszorkányüldözés lenne a vége :D ::D

álmoggyatok fényeket.

Black Hole 2014.01.22. 21:42:04

@Szőkenő Szarvas: itt adnak, € 0.2:) és kurvára igazuk van, mert így már inkább viszel szatyrot. Első lépés a környezet védelem felé :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 21:43:31

@vv uraaam: "@Szőkenő Szarvas: mi monnyuk már jó ideje mossuk ki a tejes dobozokat,"

Mióta vannak ezek a szelektív gyűjtőszigetek, mossuk a dobozokat, szárítjuk, gyűjtjük, kidobjuk.

Azért mikor a tök zsíros mikroméretű tejfölösdobozt forróvízzel, bioanyámkínnya féldeci mosogatószerrel akarja életem oldalkocsija kimos(at)ni, akkor finom mozdulattal kibaszom a szemétbe. Mármint a dobozt. Ne csináljunk már 5 fillér nyereségért ötven fillér veszteséget!

Meg ha kiöblítek egy tejesdobozt, akkor még nem teljesen átlátszó víz csöpög belőle, öblítsem még ki háromszor. Nagy értelme van sterilizálni, mikor a szomszéd pistike az övét hányással telve dobja ki.

Black Hole 2014.01.22. 21:46:24

@vv uraaam: most volt nálunk rezsi csökkentés :) most ment el a fazon, aki hozta az ajánlatot. A villany 6%-al lett olcsóbb, a gáz meg 17%-al. :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 21:46:39

@vv uraaam: "Csak a kutyaszart nem zacskózzák be az aszfaltról."

Erre lesz meoldás. Ha a DNS vizsgálat tíz fillér lesz, minden kutyáról lesz feljegyzés. Ha belelépek egy kutyagumiba, DNS alappján megkeresem a gazdáját, és lenyomom a torkán. Addig azt a pár évet ki lehet bírni, ha nem megyek a XIII. kerületbe.

Atörökk 2014.01.22. 21:47:50

@vv uraaam:
Én is utálom a nejlonzacskókat. Kivettem a hűtő egyik polcát, hogy beférjen a bevásárlókosár.

Black Hole 2014.01.22. 21:52:29

@vv uraaam: itt amikor idejöttünk, mindenhol kutyaszar volt. Egyszercsak táblákat raktak ki, hogy 1 adag kutyaszar € 2500. Kb 2 hónap alatt az összes eltűnt. Nagyon ritkán látsz az utcán.

Atörökk 2014.01.22. 21:55:50

@Black Hole:
Kevés dologban látható Budapesten komolyan érezhető javulás az elmúlt kb. 10-15 évben, a kutyaszar szerencsére pont ilyen. Anno ment mindenféle kampány, óriásplakát, tv, stb., miknek hatására érdekes módon először főleg a fiatalok kezdték el összeszedni a kutyusok nyomait, utána az idősebbek is. Nem mondom, hogy most már egyáltalán nincs, de a kb. 10 évvel ezelőtti állapothoz képest tényleg a töredéke.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 21:59:56

@zsiráfffff: igyekszem csökkenteni, de azért nem olyan 1xű.

Életem értelme ásványvizet iszik, mi mást... az műanyag flakon, + a zsugorfólia. Szerencsére kólát, meg ilyen szarságokat kb negyedévente, az nem tétel. Viszont én teát iszom, és sokat (napi 2 liter). A világon annyi citromfa nincs, ami elég termést hozna. Marad a citromlé. Na, miben van?

Itt Profiból lezüllött cébéá van, nem mindig vesz az ember onnan kimért felvágottat szívesen. Inkább az előrecsomagolt.

Black Hole 2014.01.22. 22:01:52

@atörökk: itt még a vasárnap reggelek voltak rondák. Mindenhol hányás az utcán. Mentem túlórázni, mire beértem majdnem én is hánytam. Azt viszont nem értem, hogy hogyan szüntették meg. Végülis azt nem lehet felvenni :) lehet, hogy hajnalban feltakarítják?

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:04:46

@Black Hole: a tuskós szatyor, meg mindegyik nájlonpunga szerencsére már fizetős. De nem tudok úgy sorban állni, hogy 2-3 szatyrot előttem ne adjanak el az istenadta népnek. Még úgy is, hogy elkérnek érte monnyuk 25 forintot.

@atpijkamo: mióta ideköltöztünk szerelmi fészkünkbe, mi is dobjuk ki szelektíven, amit csak lehet. Persze az oldalkocsim nekem is túlzásba vinné a dolgot.

paropo hullagékszigetek: nem tudom, nálatok hogy van, de nálunk konkrétan kész gubitelep. A múltkor pl egy autónak a szélvédője volt elegánsan letámasztva a papírhulladékos gyűjtő mellé..

Atörökk 2014.01.22. 22:06:28

@vv uraaam:
Nincsen piac a közelben, ahol laksz? Vagy normális hentes?

@Black Hole:
Az is lehet. Amerre én lakom, itt is van néhány száz kocsma/kávézó/mulatóhely a közelben, itt is elég érdekesen tudott kinézni a környék hétvégente. Az önkormányzati választások közeledtével (idén lesz) aránylag normálisan megszervezték és csinálják a takarítást. Ha csak ezen múlik, minden évben kéne önkormányzati választás :)

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:06:49

@Black Hole: jó, de már mondtam: ezek versenypiaci tarifák, és nem az államilag meghatározott közüzemi (újabb nevén egyetemes szolgáltatói).

Van ott egyáltalán közüzem államilag meghatározott díjakkal? Feltételezem, jó nagy lehet az éves fogyasztásotok, van az a kWh, ami alatt nem éri meg a szolgáltatónak.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.22. 22:07:30

@vv uraaam: "paropo hullagékszigetek"

Meghattódtál?

kawaii malac 2014.01.22. 22:07:44

Hátafaszommossakiatejesdoboztbazmeg! Álljonmármegamenetapicsába! Aztánmegnyígnakhogyasokvízpluszmosószermennyireterheliakörnyezet.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:08:33

@atpijkamo: talán Nápolyban, vagy hol vezetik most be.

Én már szóltam többször is nénire, fiatal párra, csávóra. Nem is értem, hogy gondolják.

Mépont Angyalföld? Máshol is szar a helyzet. Bár Újlipócia külön történet, az tény, de nálunk a Vizafogó környéke is.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:09:39

@atörökk: jó, de a hűtőben is keringenek mindenféle káros dolgok. Sokkal egyszerűbb egy vermet ásni a kert végében, oda berakni. Környezetbarát is. Csak nehogy összekeverd a humuszvécével.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:10:38

@Black Hole: itt másnapra leszarnák a táblát. Vagy ellopnák, mégiscsak fém.

Atörökk 2014.01.22. 22:11:17

@vv uraaam:
Még eccerűbb lenne, olyanok lennénk, mint az órijáskígyók. Elég vóna egy héten eccer enni :)

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:12:03

@atörökk: én csak a töredékkel, mint mértékegységgel vitatkoznék. Igazad van, csökken. Bizonyos környékeken pl. jobban, máshol kevésbé. Nálatok Tsepelen biztos javul a helyzet. Mégiscsak egy sziget.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:13:24

@atörökk: piac van, de oda csak hétvégente van ideje kimenni az embernek. Hentes? Idejét sem tudom, piacon kívül mikor láttam utoljára hentesboltot csak úgy álánátúre.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:14:46

@Nattramn: paropo-->apropó

@kawaii malac: miért, a szart is ivóvízzel húzod le. Az nem fáj?

Atörökk 2014.01.22. 22:15:03

@vv uraaam:
Van még néhány. Igaz, azok között is van néhány ganyé, de lehet találni megbízhatót, ahol jó a hús, a kolbász, a felvágott, és nála megvenni az ilyesmit.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:15:51

@atörökk: kígyók, persze. Ne legyél már hülye, és mivel fogod meg a pálinkásüveget?! :D

kawaii malac 2014.01.22. 22:15:56

@vv uraaam: Azért mindennek van 6ára.

Atörökk 2014.01.22. 22:16:55

@kawaii malac:
Hú, az a magyar-norvég... :D

@vv uraaam:
Rászopom magam, vazze :D

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:17:11

@atörökk: aszontad Pesten, szigeten. Kinetaláld, hogy te vagy a Margitszigeten a vízesés gondnoka.

@kawaii malac: jabazmeg.

kawaii malac 2014.01.22. 22:17:49

@vv uraaam: Ja,és csapvizet fogyasztok. Nem dőlök be az ásványvízlobbi baromságainak.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 22:18:38

@vv uraaam: "hullagékszigetek"

Néha tényleg odaviszik a szemetet az IQ negatívak. Hogy menne mind a zusába! De hát ilyen az élet, néha ki kell takarítania az utcaseprőknek.

Angyalföldön szoktam csak kutyagumiba lépni. Nem mintha egyenletesen letaposnám a várost. Csak ott nagyságrenddel több van, mint bárhol a belvárosban vagy Budán.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:18:56

@atörökk: címeket. Én utoljára a Nagykörúton láttam olyant jó régen. A többi mind piacon van.

Az újpesti piac amúgy jó, nagyanyám még árult ott cseresznyét. Meg ott volt a 14-es villamos végállomása. Soha nem értettem, miért nem megy tovább, hisz ott vannak a sínek. Jah, és a Komjáthba jártam 3 éven át.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:20:12

@kawaii malac: már megbocsáss, de így van. Meg a zsíros tested is ivóvízzel öblíted le.

@atörökk: az tény, hogy akkor én is találékony lennék.

Apropó pálinka. Este van:)

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:21:25

@kawaii malac: szerinted én mikor iszom ásványvizet? Max újabban borozáskor, mert tudományosan iszom le magam:)

Mondom, teázom. Napi két liter simán.

Atörökk 2014.01.22. 22:21:44

@vv uraaam:
Van egy a Margit híd budai hídfőjénél, az nagyon jó. Van egy a Széllmoszkvakálmánbazmeg téren is, a Mekkdonalc mellett. Biztos van még, én ezeket ismerem.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 22:21:48

@kawaii malac: Szűrt csapvíz, jó is az. Budapesten jó a vízminőség, csak a női hormonokat, permetezőszert meg a klórt kell aktív szénnel meg ilyen gyantás golyókkal kivenni, és iható.

kawaii malac 2014.01.22. 22:23:03

@vv uraaam: Azért nem ment tovább, mert a Táncsicsba', meg a Baross utcába' már csak egy sínpár volt, és nem fért volna el a kitérőbe, mint a 8-as.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:26:00

@atörökk: hazucc kutya! Valljál!

@atpijkamo: akkor te jó helyen laksz, itt a wc kagylótól kezdve a szélvédőn keresztül a sittes vödörig minden volt már. És soha nem fogom ki, hogy egyik ilyen matyi lerak oda valamit.

Újlipótban vannak ugye a mamákok, de egy részük már elviszi a Szt. István parkba szaratni a dögöt. Meg vannak a panelprolik, pl. viza lakótelep és környéke. A többit annyira nem tudom.

Egy mameszra anno a Szabadság téren szóltam rá, a belső füves placcon szaratta a kutyát. És épp szabadtéri koncsertó volt. Akkor kilátásba helyeztem neki, ha nem veszi fel, akkor a kutya helyett az ő orrát fogom belenyomni. Felszedte.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:27:40

@Nattramn: persze, hogy bemásolhasd a fura blogodba:P

@atörökk: megy a faszom odáig:)

@atpijkamo: termékbemutatón kapsz is víztisztítót:)

Atörökk 2014.01.22. 22:28:51

@vv uraaam:
Külső belváros. Közel a mulatónegyedhez. Veszélyes, nagggyon veszélyes!

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:29:49

@kawaii malac: meg, mert a nyolcast meg is szüntették, abból lett a 147-es. Akkoriban már lejöttek az egysínes vonalakról, csak ezt kölökként még nem tudtam.

Ma már csak a 13-ason van a sorompónál, de az sem sokáig.

Mikor elkezdtem Szeged mellé udvarolni, és bementünk az akkori életem értelmével, teljesen lesokkolt, hogy csak egy vágány van.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:31:51

@atörökk: Teréz, meg egyéb faszom embernevű városok. Még a végén kiderül, hogy romkocsmát üzemeltetsz, és nem hívsz meg minket. Ne tetézd...

Nekem anno a Nyugati környéke volt az Origó. A Patkó Bandiban törzsvendég is voltam. Manapság inkább az Egri.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:34:01

@atörökk: erre nemvan logikus magyarázat. Elmész bulizni 38-40 óra folyamatos ébrenlét után (egyetem, buli, bringázás), és ezt dobja eléd a sors. nem volt ráírva a homlokára, hogy szegedi.

Atörökk 2014.01.22. 22:34:16

@vv uraaam:
Majdnem Teréz. Kati. Éva. Ja, nem, Erzsébet ;)
Egri jó, ott dolgoztam kb. vele szemben egy időben. Nyugati környékén régen Három Huszár, Totalcar, és Bahnhof, amíg megvolt.

Atörökk 2014.01.22. 22:35:36

@vv uraaam:
Ismerős... Balatonon felszedni Miskolc-tapolcai leányzót szintén hasonló kategória :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 22:35:55

@vv uraaam: "termékbemutatón"

:)) Nem kell mingyárt a legdrágább és egyben legszarabb megoldást választani. Az ilyen csapra szerelhető víztisztítók 3 hónap alatt bealgásodnak, oszt szarabbat ad ki, mint beszív.

"kutya helyett az ő orrát"

:))

kawaii malac 2014.01.22. 22:36:14

@vv uraaam: Csaxólok, hogy 13-as sincs már. A Hízlalóra gondolsz?

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:39:04

@atörökk: Nekem a Patkó volt stabil hely. Volt olyan hét, hogy 6x voltam ott 5 nap alatt:)

Az Íjász nagyon nem, a Három Huszárban viszont én is töltöttem kellemes órákat.

Volt az Egri mellett anno a Virág(?). Egy időben rendszeresen ott csináltuk meg a házi dolgozatokat egy haverral. Közben kellemesen elpipázgattunk, fasza volt.

Aztán abból lett a Rouge cafe (tiszta buzis), így maradt az Egri.

Ezért buziság, hogy nem lehet rágyújtani bizonyos helyeken.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:41:09

@atörökk: na jó ember, de én cca. 4 évig vonatoztam Szegedre:D

@atpijkamo: te, én megiszom a csapvízből készült teámat, oszt szombat. Nagyon nem hat meg a többi.

Atörökk 2014.01.22. 22:41:13

@vv uraaam:
Jaja. A Rouge-ból rendeltem telefonon piát az irodába :)

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:42:34

@kawaii malac: jaigen, mert hármas villamos. Nekem marad 13-as. Sokat jártam vele egy időben a környéken, de utáltam:)

Igen, arra. Most szüntetik meg az egyvágányozást.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.22. 22:43:11

@vv uraaam: az rendben van. Azzal a klórt kapásból elforraltad, nyilván még pár kártékony dologgal végeztél.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:44:28

@atörökk: tudsz élni.
Apropó pia. Egészségedre!

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:45:31

@atpijkamo: bízom benne. Ásványos vizet csak borozáshoz (+ másnaposan, ha nincs tej), csapvizet meg futás/bringázás közben/után.

Atörökk 2014.01.22. 22:48:31

@vv uraaam:
Egs'!
Én ma szünetelek.

Aureliano Buendía 2014.01.22. 22:50:08

@atörökk: nálam nincs szünet ebben a hónapban. Bár a szombat kérdéses. Attól függ, miylen lesz a péntek;)

Atörökk 2014.01.22. 23:02:25

@vv uraaam:
Én a szombattól tartok :)

Aureliano Buendía 2014.01.22. 23:04:22

@atörökk: oda is lenne valami, sógórnőméken múlik. De ha lesz, akkor nagyon lesz:)

kawaii malac 2014.01.22. 23:31:38

Szombaton este buli lesz.
Ha eső nem lesz.
Ha lesz, nem lesz.
Ha nem lesz, lesz.

helianthus 2014.01.22. 23:32:28

Már megint nőztök, isztok.
Jó, hogy van, ami állandó. :)
Biztonságot ad.

Black Hole 2014.01.22. 23:42:50

@vv uraaam: hát nem hiszem, hogy van itt valami is államilag szabályozva. Van 2 cég, és szerintem figyelik, hogy a másikkal mikor jár le az 1 év, és már itt is vannak. 1 évre garantálnak diszkont árat. A mostani pacák mondta is, hogy lehet 2 évre kötni velük, de akkor alacsonyabb az engedmény. Ő maga mondta, hogy kössük a rövid időre, a nagyobb kedvezményre, oszt' 1 év múlva úgyis jön a másik cég :)

Atörökk 2014.01.22. 23:42:56

@helianthus:
Énnem, csak a többijek. Én hipererényesaszkétaéletet élek. Csak nem nagyon.

igi1 2014.01.22. 23:43:10

@helianthus: most mé, nézzenek pornót?

inkább csajozzanak

helianthus 2014.01.22. 23:46:10

@atörökk: aham. Minden szavad elhiszem. :)
@igi1: a csajozáson & poreszen kívül van még csomó màs dolog. Pölö az àllatporesz & svingerklubok.

Black Hole 2014.01.22. 23:48:43

@atörökk: hát én nem tudom, de mi annak idején olyan csóró fiatalok voltunk, hogy sajnáltuk kihányni a drága piát, de néha azért sikerült. Mindig akkor volt baj, ha ettünk is. Mit erre rájöttünk, akkor már kajára csak hétköznap költöttünk.

kawaii malac 2014.01.22. 23:53:18

@Black Hole:
"-Kérek 3,60-ért rumot, 40 fillérért meg kenyeret.
-Hülye vagy? Annyi kenyér ránkszárad!"

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.23. 00:02:13

@vv uraaam: "Ásványos vizet"

Az műanyag palackban nem jó, mert kioldódik a műanyagból a lágyító.

2014.01.23. 00:08:17

@atpijkamo: Az műanyag palackban nem jó, mert kioldódik a műanyagból a lágyító.

Attól puha, hogy ne fájjon! :)))

Atörökk 2014.01.23. 00:09:10

@Black Hole:
Olyankor rá kell rágni még eccer a kifelé menő cuccra, hogy legalább a sűreje benn maradjon.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.23. 00:09:30

@Cicmen: :))

Nem akarom tudni, mire használod.

Black Hole 2014.01.23. 00:18:55

@kawaii malac: ez sem mostaniban hangzott el. '79-ben, ahol kezdtem dolgozni, egy sráccal elloptuk a főnök üres szódás patronjait. Kaptunk érte 33 ft-ot. Ezt az összeget ki kellett pótolni 3ft-al, és ebéd időben ittunk 3-3 sört :)

Black Hole 2014.01.23. 00:25:41

@atörökk: csülkös bableves nem jó úgy. Inkább nem ettünk. Különben is, 18 pénz volt ez a kaja, a sör meg 8. Vicces árak voltak, ha így vissza gondolok. Mikor itt először voltam kocsmába, oszt' 5.5-ért ittam a sört, hát komolyan mondom, hogy eszembe jutottak a régi kiskocsmák, ahol fiatalon is ennyiért ittam, csak forintba :)

Manyecska 2014.01.23. 03:32:05

Erőt-egészséget.lusta népsèg. xd

gabors 2014.01.23. 05:55:36

@hagyma: ne mond megint 10F alatt volt tegnap most eppen 10F megint pedig meg ejfel sincs....

tegnap (meg) 4 ora alatt ertem haza ami ugy egy jo napon kb egy ora max ...

es ez nem a hegyek kozotti red-neck country :-)

azt en sem ertem mi volt me valami unnep a het kozepen Mo-on ???

helianthus 2014.01.23. 07:16:48

@gabors: 4 órát autóztál hazáig? :O miért nem alszol bent? :)

helianthus 2014.01.23. 07:19:04

Jó reggelt!
Van hó. Diszkrét még, viszonylag. Hógolyózásra & angyalkázásra alkalmatlan.

helianthus 2014.01.23. 07:28:08

Viszont lehet bele írni sárgával...

MCTY 2014.01.23. 07:28:21

hol az a csóka aki hülyeamerikaiak péniszét szopkodja ??? :DDDD

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 07:30:35

@helianthus: Másképp nem tudna reggel bemenni dolgozni. Még letolnák :)

helianthus 2014.01.23. 07:32:17

@ColT: de így késik 3 órát. Azért nem? :)

kawaii malac 2014.01.23. 08:13:38

@helianthus: ...hogy I LOVE MALAC.
Majd szólj, ha kész vagy.

helianthus 2014.01.23. 08:27:49

@kawaii malac: :D beleírtam. Egy nagy sárga szívet is rajzoltam köré. ;)

kawaii malac 2014.01.23. 08:37:55

@helianthus: Ezért küldök neked 1 cuppanóst:
www.youtube.com/watch?v=O-OYbJ7-gME
(l. még: magyar kawaii)

Manyecska 2014.01.23. 08:40:03

@MCTY: mér elfogyott?:D@helianthus: itt a szomszédból majdnem /hó/angyalka lett fél hétkor bulizik reggel-zene mint állat-hallottam amikor arra mentem. De ezerrel!:D mondom agyoncsapom az ásóval..
Ma reggel hótaposóban jöttem mer holnap terepen leszek /:P/ azt be kell még járatnom, zsírúj. Hát, páran néztek csak hülyének az utcán, gramm hó nincs még.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 08:42:15

@helianthus: Úgy tűnik nem. Hiszen késett, arról lehet szólni, de hogy be se megy és a főnöke : NEMÉRDEKELHOGYMÁROTTVOLT!!!! :D

kawaii malac 2014.01.23. 08:45:33

Plusz egy magyar szavazópolgár bónuszba':
www.youtube.com/watch?v=aowrSnR9f3E
Aki a munkahelyén homározik, lehetőleg NE nyissa meg.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 08:54:15

@kawaii malac: Fülesem van. Lefáradtam. Faszi for A Dal győztes!!! :D

Manyecska 2014.01.23. 09:08:50

index.hu/belfold/2014/01/23/szules_a_klinikan_munkasok_kozott/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index
dikk, tőlem meg elvitték hat! órára inkubátorba a gyermeket rögtön-órákig néztem a csillagokat a félintenzív ágyából:))..igaz két nap múlva átmentem a babás-mamás szobába..friss műtétesként mire vágyna az ember..:DD

kawaii malac 2014.01.23. 09:13:51

@ColT: And the next singer is... Armandó Kalányos from Hungary! His song title: Tape-a-theme.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 09:27:08

@helianthus:
Fénykép van róla?
Mer így neheten hihető.

@Szőkenő Szarvas:
Hány naponta jársz haza?

Atörökk 2014.01.23. 09:28:13

Jó reggelet! Kispéntek!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.23. 09:46:22

@Szőkenő Szarvas: óbasszus. hát nem mindenkinek való a szülés, az tuti. mér nem vett föl egy köntöst vagy mittomén. nekem a kezembe nyomták a gyereket, asse tuttam enyém-e oszt ránk se néztek többet, mondjuk nem is hiányzott. két nap múlva összecuccoltam oszt hazamentünk, istenálgya. maóórgitt.

Atörökk 2014.01.23. 09:48:45

@helianthus:
Hóangyalkázás a kezdők sportya. Betonangyalkázás, az az advanced level! ;)

ferand1979 2014.01.23. 09:50:24

...ha olyan aranyos az eladó, akitől teccett venni a főzőlapot, akor el kellett volna azt játszani, hogy AHOL VETTE a főzőlapot, onnét kérni cserét már az elején, az első vásárláskor, azaz 8 napon belül kicseréltetni, dobozsérülés, egyik oldali főzőlap hibája miatt!!!!
... ugyancsak, ha maximálisan meg teccett lenni elégedve a bolttal, akkor eleve rajtuk keresztül intéztetni a garanciáztatást, legalább akkor amikor már kiderült, hogy szar az ügyintézés menete... Kicsit másként megy a kommunikáció egy márkaképviselő és bolt között, mint a márkaképviselő és ügyfél között.. Ugyanis a márkaképviselők valahogy jobban szimpatizálnak a boltokkal, mint az ügyféllel. Magyarul, ők azt hiszik, hogy a bolt, aki rövid távon hozza az üzeltet, azzal kell bratyiban lenni, és nem látják azt, hogy pont az ügyfél az aki végülis kifizeti...
Sajnálatosan sok baj van egyes szervizekkel Magyarországon, de ez néha abból is fakad, hogy egy terméket úgy gyártanak le, hogy a szervíztámogatásáról nemigen gondolkodnak. (csak azt nem értem, hogy miért adnak akkor olyan sok gari időt???)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 09:53:49

@Szőkenő Szarvas: Friss élmény nálam.(3 hónapos) A szomszédos ágyban császáros kismama, kemény fájdalmai voltak. Rettentően sajnáltam. Férjén kívűl a kutya nem nézett rá, nővért nem lehetett látni. Azért mi szerencsések voltunk, mert fogadott doki, és hihetetlen kedves szülésznők voltak.Higiénia viszont nulla:)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.23. 09:55:36

@zsiráfffff: "nem mindenkinek való a szülés"

1etértek. Én kifelyezetten húzódozom tőle.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.23. 09:56:57

@batgirl: 3 hónapja szültél? Nem is mondtad. Fiú? Lány?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.23. 09:59:20

@Szőkenő Szarvas: "hótaposóban jöttem"

Én meg az alpesi símet törtem be reggel a járdán. Kicsit lassan haladtam, volt idejük megnézni.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.23. 10:00:56

@atpijkamo: hát, felböfögni őket szerintem is könnyebb volna! amúgy meg némely emberről azt is nehéz elhinni, hogy a seggét ki tudja törölni egyedül, a józan észt meg csak papíron látták utoljára valamikor öt éves korukban.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.23. 10:03:53

@Szőkenő Szarvas: "A műtős segéd rákönyökölt a mellkasára, tolta lefelé a babát, azt hitte megfullad, nem kapott levegőt."

Ilyenkor mi van? Örülne, ha hagyták volna beleszáradni a gyereket? Van akinek semmi se jó. Hurik énekeljenek, és röppenjen ki belőle a baba.

@zsiráfffff: "józan észt meg csak papíron"

:)) Miket tudsz mondani!

Manyecska 2014.01.23. 10:06:05

@atpijkamo: :DDD múltkor nagyon siettem jött egy lovas /komolyan!/, ügetésben, csak a szoknyám miatt nem tudtam felülni..:) @zsiráfffff: olyan is volt hogy betámolyogtam a babáért az elosztóba:P oszt majdnem másét szoptattam meg, hasonlítottak, jó hogy rajta volt a szalag:DDD

Manyecska 2014.01.23. 10:08:42

@batgirl: ez így van, sajnos, lesz..rták hogy egy hasműtétes hogy kel fel az ágyból két nap után! de mennyél a babásszobába. Éjjel néha beadtam a gyűjtőbe:DD pár órára ha már hulla voltam valami öt napot voltunk. Hát tej az szinte nulla ilyenkor császár után:(@dr. phil. Sün‼ ツ: :D a kutyával mentem le!!

Manyecska 2014.01.23. 10:11:43

@atpijkamo: vááá, igen, nagyon dúlva amikor kiemelik asszonták erős nyomást fogok érezni /tudod spinális érzéstelenítés, de a nyomást lehet érezni de totál lebénítanak, fasza volt/ azt hittem a tüdőm cserél helyet a gyomrommal:D majd négykilós gyereket kipasszírozták:D

kézműves étcsokimikulás 2014.01.23. 10:12:04

joreggelt...

ez mar az evvegi???
csak a miheztartas vegett...

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 10:15:05

@atpijkamo: @Szőkenő Szarvas: Nem, nem én szültem:)))Bár én voltam a szülőszobán. Kislány lett. Nálunk nem volt probléma, ott voltam segítségnek. De nem mindenkinek van segítsége. Főleg ha a papa otthon van a másik gyerekkel. Nem könnyű berohangálni segíteni.
Nem abból kellene kiindulni, hogy majd segítenek a rokonok. VAn olyan akinek nincs olyan rokona.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 10:16:51

@Szőkenő Szarvas: azt hittem, hoyg császározásnál nem éreznek semmit!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 10:18:21

@kézműves étcsokinyuszi: Mondjuk tarthatunk a végtelenhez

@batgirl: Egyáltalán, nagyon sokan szeretnek mindenhez segítséget kérni... Ez alapból meredek nekem, hogy miért függenek egyesek szándékosan másoktól...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 10:20:48

@atörökk:
Ugyanez vonatkozik a hóba pisálásra is!!4!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 10:22:43

@ColT: Tapasztalatom, pont az ellenkezője. Az emberek nem szeretnek segítséget kérni. Inkább kínlódnak, küszködnek. Ez az én meglátásom. Az igazság biztos valahol a középpontban van.

Atörökk 2014.01.23. 10:25:18

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Így van!
Hóembert bárki ketté tud pisálni. No de egy betonembert, na az igen!!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 10:26:15

@batgirl: Cseréljünk ismerősi kört...! :D

@atörökk: Chuck Norris!

Manyecska 2014.01.23. 10:29:07

@batgirl: hát, egy császárt már végignéztem gyakornokként de azt végigizgultam-ne ájuljak bele a műtőstálcába pl:D-..hamar megvolt. Utána ilyen vitustánc jött rám az érzéstelenítő miatt kb egy óráig az volt a sz.r. ON

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 10:29:37

@ColT: dehogy is:)Ragaszkodom az ismerőseimhez:) Na nem mindegyikhez, azokat neked adom.

igi1 2014.01.23. 10:39:48

@Szőkenő Szarvas: na de hogy is van ezzel a beöntéssel? :P

joska61 2014.01.23. 10:41:49

Műszaki boltban dolgozom. Noname szarokat nem veszünk. A Fagor a noname szar kategóriában focizik.

Manyecska 2014.01.23. 10:44:57

@igi1: ápolástanból abból vizsgáztam elsőben négyesre:PP de! csak imitálni kellett. Volt műkarunk is vérvételhez gyakorolni!!:D de az igazi a legjobb, tetszett hogy szúrkálhatok injekciókat is farba..:):D Legjobb beöntés után kézenállni, az a tuti. De a 45 percet nem értem én a vécére alig értem ki:DDD..

ConnorG 2014.01.23. 10:45:30

Szabadszerda volt tegnap?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 10:46:44

@batgirl: Nekem ugyan ne :D Csak egy időre gondoltam, hogy lásd, mennyien zaklatnak mindefélével :D

Manyecska 2014.01.23. 10:48:45

@igi1: nekünk még boncterembe viszont nem kellett mennük hálaégnek!! beöntést vajúdáskor adják hát olyan erősen nyomsz hogy bepirosodik a szemed ha rosszul csinálod, na az még egy jó buli volt..!:)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 10:49:06

@ColT: hehe..azért van a családban is királylány:))és királyfi is.

De tudom kezelni a helyzetet.

igi1 2014.01.23. 10:51:15

@Szőkenő Szarvas: tudtam én, hogy ezek az ápolók arra élveznek, ha seggbeszúrnak, vagy ha többször szurkálhatnak a páciensekbe. :P

nekem soha nem szokták találni a vénámat, a hétvégén 10*-er szúrtak meg! de mindenhová ömlött a vér, csak oda nem ahová kellett volna

gondolhatod, két ember sikálta a padlót, és a karomról is csorgott a vér, majdnem a ruhámra. :P

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 10:51:31

van egy 64 Gb -os pendrivom. Fogja magát és egyszer csak az összes adat átalakult négyszögekké, meg idióta betűkké. Azóta nem olvasható. Járt már valaki így?? Mi a megoldás? Rengeteg munka van rajta.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 10:52:33

@kawaii malac: most olvastam. Elment. Nyugodjék békében. Szerettem.

igi1 2014.01.23. 10:54:16

A hétvégén csupa pasi ugrált körülöttem, szerintem élvezték, amikor EKG-t csináltattak velem. :P

Atörökk 2014.01.23. 11:00:51

@igi1:
Nem tűnt föl, hogy mind hazudik?

igi1 2014.01.23. 11:01:32

@dr. phil. Sün‼ ツ: gondolhatod mennyire örültem neki, mikor elkezdték, hogy vegyem le a melltartómat a pasik előtt :P

csak az egyiken láttam gyűrűt

igi1 2014.01.23. 11:03:29

@atörökk: én tudok olvasni a jelekből, és tudom, hogy miket kell figyelni :P

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 11:05:41

- mi az drágám, fáj?
- nem, épp ellenkezőleg.
- jáf?

^^^ Prőszelessz joke. ^^^

@batgirl: micsoda problémaismertető. Milyen kiterjesztésű dokumentum alakult át négyszögekké? Erről beszéljél.

Bocsánat, de én ilyen gonosz még soha nem voltam, de a körülmények bizony-bizony rákényszerítenek! Küllemes Szarókomponista hirtelen és váratlanul üvegfalat von közvetlen jackyll elé! Na most járuljá' bammeg. Második nap óta vagyunk hagyva magunkra. Ilyen még nem volt. Komolyan, puncsot kell indítani mostmár és önszabályozóan-önellátóan posztolgatni magunknak. Be szép világ is volna. Látom én, hogy itt vagytok, itt írogattok. Vegyétek úgy, hogy mindegyikőtökhez szóltam. Valami kegyeset. (Csak nem képzelitek, hogy egyenként végiglátogatlak és hozzátók érek virtuális karaktereimmel, még mit nem).

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 11:12:04

@zsiráfffff: jó szövegeket tolsz, simán lehetnél érdemes törzskommenteló egy Homárd nevű blogon. Hmm, talán egyszer eljön az az idő is. Ja, mifelénk meg mondják úgy is, hogy: nem kívánnak el tőle többet, mint hogy beálljon az eresz alá, ha esik az eső. Mondjuk ezt inkább nőkre, hát bocs' már, na, hát vannak ilyenek, tudjuk. Seggkitörlés megihletett természetesen. Azzal az 5 éveskori józansági papírral, azzal sem tudja kitörölni, ugye? Érted, keresem az iróniát. Megvan vajon?

Atörökk 2014.01.23. 11:14:42

@igi1:
Annyira irigyellek, hogy mindent tudsz. Annyira jó lehet neked.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.23. 11:16:43

@Kellemes Zérókomponista: mifelénk meg úgy mondják, hogy akkor se találja a f@szt ha a szájába nyomják. ugyehogyugye.

a tudósok kutatnak ezerrel, pedig szerintem ez egy megdönthetetlen bizonyíték a párhuzamos univerzumok létezésére. a másik lehetséges verzió nem píszí.

igi1 2014.01.23. 11:17:24

@atörökk: jó hát azért nem mindent, veled se bírok boldogulni, pl.

@zsiráfffff: sajnos vót. :(

mer őrizte őket egy nagydarab nő, és nem engedett továbbiakat sajna :(

@kawaii malac: gondolhatod h a sürgősségin csak akkor vizsgálnak, ha haldoklós betegséged lehet, pl. Vakbélgyulladás.

Hartmy 2014.01.23. 11:21:05

Jó reggelt nyámnyilák!

@zsiráfffff: A gyűrűt már jó előre levették...

igi1 2014.01.23. 11:22:19

@Kellemes Zérókomponista: mostanába kezdesz olyan gonosz lenni, h még Vászka is elhatárolódott tőled

akarsz róla beszélni!?

igi1 2014.01.23. 11:23:56

@Hartmy: hát jó napjuk lehetett megszurkálhattak, levetkőztettek... A sok öreg meg alkesz után csak jobb egy huszonéveiben járó nőt ellátni! Nem!?

Atörökk 2014.01.23. 11:24:01

@Hartmy:
Megjött a délutáni műszak :D

Hartmy 2014.01.23. 11:24:08

@batgirl: Pen Drive Data recovery. Szerintem....

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.23. 11:24:18

@igi1: egy nő őrizte őket? akkor azok nem pasik voltak hanem háziállatok :D :D

@Hartmy: hacsakúgynem!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 11:25:03

@igi1:
Hegyesedett a nadrággyuk, vagy mi?

@zsiráfffff:
Gondolod, hogy egy szál pendelybe vizsgáták az igit?

Atörökk 2014.01.23. 11:25:30

@zsiráfffff:
Vagy ők őriszték a nőt! Ők a villanyszerelő meg a kőműves brigád voltak, mivel nem boldogultak vele, várták, hogy átadhassák a zorvosnak!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 11:26:21

@batgirl: :D Jó neked :D
Illetve én is, mert elkezdtem leépíteni ezeket :D

Hartmy 2014.01.23. 11:26:30

@atörökk: Álmaim netovábbja a tartalomfeltöltés... eddig azzal getymóztam.

@igi1: Tény, ami tény, hogy nem sokszor lennék orvosok helyében, de ez most pont az a szitu amikor igen :D

igi1 2014.01.23. 11:26:58

@zsiráfffff: hát egy nagydarab nő háreme lehetett

De az inkább az idősebb pasival volt elfoglalva a két fiatalabb meg ...

@dr. phil. Sün‼ ツ: ez már behatolás a privat szférába :)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 11:27:44

@ferand1979: ez milyen ari, hogy hozzászólsz a serfőző laphoz. De már nem itt tartunk, fiam!:D Ez itt a holtidők holtideje. A tengések pangása, a pangott herék lengetésének térideje. Najó. Együnk banános joghurtot. Azt tudtátok, hogy ha egyforma dolgokat szeretünk, akkor egy csoportba tartozunk és egyben össze is? Így működnek a deresszkódok, meg mobiltelefonkódok is. Énpéldául csak olyannal jöttem mindig is össze, aki ugyanakkora kéjszenvedéllyel billentyűzte - azaz mostmár érintette be - a #104*-et, pont olyannal, mint én. Nincs itt viccnek helye, kérem. Ja, a bemutatós telefonok mikór jönnek?
@zsiráfffff: magam is gyakran érzek nééémi ásszinkront a világ és magam közt. Egyesek szerint ettől vagyok én negatív meg rosszindulatú. Meg már így duplán van megnyitva a Homárd itt nekem, úristen, mik vannak, ugye? Hiszem, hogy ha elég mentálagyfaszt permetezek e felületre, jackyll észbe kap. Biztos, biztos, mert engem beszélve senki se nem bír el sokáig. Talán csak @igő-vel lennék összevethető, persze vele sem igazán. Olyan jó mindenkinél okosabbnak és szebbnek lenni!
@igi1: szia, te felizgultál a faszos példára? Úgy értem te IS felizgultál rá? Jó. Melltartó? Levétel? Próbájjad meg úgy, hogy kihagyod ezt az elemet. Hidd el, éppen elég érdektelen, akarom mondani értékes vagy nélkülük is. Márpedig itt úgy sem látjuk őket. Na tessék, már most már megint erről beszélünk, eladtad magad. Éspedig ha eladtad, akkor remélem mostmár a rapszolgatartó szekéren elvisznek másik tartományba, bár nincs akkora szerencsénk, ugye hogy nincsen. Engem meg elküldhettek másik blogra, ha már itt túlmozgás jeleit mutatnám, így látszólag. Jackyll-jackyll.

Atörökk 2014.01.23. 11:27:49

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Nem, állítólag levetkősztették!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 11:28:06

@igi1: Ugráltak? Lövöldöztél rájuk? Nem jó ismerkedés...

Atörökk 2014.01.23. 11:28:57

@Hartmy:
Nehéz a tartalomfeltöltők élete! :)
Nekem nem csak feltölteni, még megírni is meg kell. Kivételesen ez most komoly.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.23. 11:29:35

@dr. phil. Sün‼ ツ: @atörökk: az is lehet! de igazándiból arra lennék kíváncsi, hogy milyen jellegű műtétet hajtottak végre @igi1: -n! gyanítom, hogy mostmár nem 95D a méret hanem 95F.

Hartmy 2014.01.23. 11:29:43

@batgirl: Kiegészíteném, hogy csak akkor szeretnek segítséget kérni, mikor már csak a jó isten tudná helyre hozni, amit elkókányoltak. :D

Atörökk 2014.01.23. 11:30:10

@Kellemes Zérókomponista:
Nekem minden ismerősömnek négy csillag a pin kódja! Bizony!!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 11:30:43

@igi1: pedig akkor még nem is szóltam hozzád ma, amikor ezt írtad.:D Lessz itt még prőszelessz! Én csak a magamét írom, nem vagyok más, mint máskor, a téma kihozza az igaziharmóniát, erről lehet szüó. És akkor olyan szögfényből - mely angyali - láttok, melyből még nem, holott mindigis ez volt. Hagyjam el a házat? Jajj! Nulla perszoát (percet) láttam a mostani VV szériából. Valaki meséljenn.
@Hartmy: állítólag az se olyan jó. Mindig csak a rinya. Rinyálnak arról, hogy rinyálnak nekik, hát érted.

igi1 2014.01.23. 11:31:49

@Kellemes Zérókomponista: most mé nem is arra kértem h toljam le a bugyimat érted

igi1 2014.01.23. 11:33:53

@Kellemes Zérókomponista: egyebként meg jackyll is kidőlhetett a vírustól

Gynús h már napok óta nincs poszt hétköznap.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 11:34:31

@igi1: Egész megszokott... Az a furcsa, ha van.... Meg hogy mostanában volt rendesen :D

Hartmy 2014.01.23. 11:36:46

@Kellemes Zérókomponista: Rinyálnak rinyálnak... de mindig rinyálni kell, nehogy rájöjjenek, hogy jó sorod van. Átlátni meg át kell a szitán, meg az igi blúzán valahogy, érted...

@igi1: Te most tulajdonképpen az elmúlt 1 órában lenyomtál egy virtuális sztriptízt :D

Atörökk 2014.01.23. 11:38:09

@Hartmy:
Nem az elmúlt 1 órában, az elmúlt pár évben. De te még új vagy itt ;)

igi1 2014.01.23. 11:38:55

@ColT: ammá biztos h amit hétvégén kiálltam, nem kívánom senkinek

Vannak még pikáns részek, aki utanaolvas, az tudhatja miket csinálnak ilyenkor. De nem műtöttek szerencsére.

Most megyek emészteni kompi mondandóját.

Hartmy 2014.01.23. 11:39:23

@atörökk: Én készen kaptam szerencsére, vagyis új oldalt kapnak és át kell mindent rakni a régiről.

Hartmy 2014.01.23. 11:41:07

@atörökk: Annyira azért nem, csak nem írtam, de attól még olvastam :D de az elmúlt 1 óra az intenzív tanfolyam volt :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 11:42:58

@Hartmy: ja, holott kevesebb szégyen szálldosna színeskonfettiként a fejükre re, ha kisebb problémával nyitnának, jelentkeznének. De hát nem, olyankor még okosak ők. Megoldják. Ámde nem is ez a legszebb, a legszebb az, amikor segítséget kérnek, áll mondjuk 8 kemény lépésből a megoldás. Metódus 1 a segítségkérő részéről: #lépés2 környékén felfedezi, hogy olyan fogalmat hallott/látott tőled, mellyel ő már érintőlegesen valamikor a múltban találkozott, de legalábbis látott már olyat, aki hallotta gey "szerintem ez úgy van" embertől, hogy mit is jelent. Innentől felbátorodva és okosnak érzi magát, egyéni utakon indul el, #lépés3 tőled már hozzá nem jut el, erről persze nem szól, innen neki már egyedül is megy, tipikusan (nőiesen) hallgat. Erre szintén jellemzően #lépés7 környékén derül fény... Dupla, sőt tripla munkával - meg persze némi összeszorított fogsorral - kezdhetitek újra az egészet, vastag ukászba kiadva, hogy mostmán-ezután ne tévelyegjen el és minden lépés közben és után feedbacket igényelve a siker érdekében, amit ő határozott molesztálás-kötözködésnek vesz, mondván nem kisgyermek ő!
Metódus 2 a segítségkérő részéről: engedelmesen és látszólag türelmesen végiglépeget minden lépcsőfokon, egészen #lépés7-ig. Itt aztán az utolsó item, az utolsó, megváltó kattintás előtt ő feladja, neki elfogyott a türelme, különben is: nem ez a megoldás, inkább megkérdez erről majd mást... Mást, aki tényleg segít, mert ez nemsegíccség így.

Úgyhogy.. Minimál kis kivonattya annak ez, hogy miért halnak korán a hölping deszkesek. Jómagam vállalkozni sem mertem rá. Azért is vagyok még itt!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 11:45:48

@Hartmy: tenézel a jófelé. Köszönöm, hogy nem hagysz eltávolodni a lényegtől. És az a kemény, hogy ezt nulla iróniával mondom most.:D
@igi1: eméssz csak. Mi is volt veled? Nem voltam éppen itt. Én csak annyit tudok, hogy lisztet ragtam hétvégén a krumplipürébe, amit nem kellett volna. De hát istenem, most haljanak éhen a molnárok?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 11:47:04

@zsiráfffff:
Milyet, milyet, hát általános petefészekstroboszkópiját egy kis csecsmorzsolással egybekötve.

Atörökk 2014.01.23. 11:51:53

@dr. phil. Sün‼ ツ:
ASZt manuális mellyrákszűrésnek híják, ha nem tunnád!

Hartmy 2014.01.23. 11:55:31

@atörökk: És napi szinten ajánlott, kifejezetten csak és kizárólag külső segíccség igénybevételével!

(Itt ragadom meg az alkalmat: nonstop manuális mellyrák szűrést vállalok a hét hét napján, ha kell termoelemet is cserélek.)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 11:56:36

@atörökk:
Na jó, de a zsiráf nem specjalist, érthetőn kell válaszóni neki.
De ha óhalytod, itt egy szakmai cickem ezügyileg:

sunews.blog.hu/2012/07/14/szakmat_valtottam

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 12:11:46

@Hartmy: @Kellemes Zérókomponista: izé..főleg filmek, sorozatok, fényképek, voltak rajta. különböző kiterjesztéssel. Amúgy meg hülye vagyok én ilyesmihez.
Most gyorsan bedugtam a fiókomba, majd két hét múlva hazajön a számteches kollega elefántos földről, oszt legyen ő okos. Én csak szép vagyok. De azért nagyon sajnálom, több olyan sorozat volt rajta, amiért nagyon kár, mert még nem néztem meg.

Atörökk 2014.01.23. 12:13:32

@batgirl:
Tudom, már késő bánat, de vegyél egy külső tárolót. 10-15.000-ért már kapsz olyat, amire sok film, stb. elfér, még egy helyen meglesznek azok a dolgaid, amik fontosak neked.

Hartmy 2014.01.23. 12:13:48

@batgirl: Ha nem próbáltál rá másolni azóta, akkor no problem, szerintem vissza lehet hozni mindent.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 12:17:22

@Hartmy: izé..de. gyorsan rátettem valamit, hogy lássam, hogy az hogy viselkedik. letöröljem?
@atörökk: 1. a külső tárolót nem tudom bedobni a táskámba.
2. van. A jóbarátok fészkel rajta. Örök darab. Amik meg a penden van, az meg folyamatosan változik.

Atörökk 2014.01.23. 12:18:59

@batgirl:
Akkor otthon tartod.
A legfontosabb dolgaim nekem is két pendire vannak lementve.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 12:19:27

@batgirl: hát letöltöd. Ez valami kínai-keleti csoda? De hogy elvagánykodtál már vele, hogy 64 GByte-os.:) Jó-jó, tudom, azt hitted ezzel információt adsz, mint a Macsek, a blogszempontból megboldogult, mikor beírta, hogy 21"-os monitorja van szerinte. Bár az lehet, hogy nem is ő volt.:) Azt sajnálhatnád, ami már beszerezhetetetlen, megismételhetetlen, akkor, úgy és ott. Pölö, ha egy személyes latexparti képei vesztek vón oda. Na, az együttérzés.

Szerintem ez a blog bezárt, meghalt mindenki, csak mi még szellemként még azt hisszük, hogy élünk és ugyanúgy beszélgetünk. Ki mikor döbben rá? Mint a 109. utasban. Önne Hetteváj játszott abban.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 12:21:33

@batgirl: letötörölheted, mit sem számít. Nem, ez kifejezetten jó logika és jó ötlet, hogy a viselkedés-megnézés. Feltéve persze, ha nem töröltél értékes adatot és nem annak a helyére másoltad. De szerintem nem tettél ilyesmit.
Most pedig péksüteményekről álmodozás. Azok nem romlanak el. Legalábbis kockává nem változnak.

Hartmy 2014.01.23. 12:23:40

@batgirl: Ne töröld, hagyd úgy. majd ha érkezik valaki, akkor majd az elszórakozik vele. :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 12:26:28

@Kellemes Zérókomponista: azért írtam hoyg 64 mert hátha széria rosszaság. Nem egy nagy összeg volt, tehát nem dicsekedni való. akcijós kb 12 eft.

Ha bezárna a blog, akkor azért csak kidobna egy táblát, hogy konyec. Remélem.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 12:27:27

@atörökk:
Én a legfontosabb dógomat a gatyámba hordom!!!4!

helianthus 2014.01.23. 12:28:36

@kawaii malac: most miért bántasz? :) Ez a pasi jobban táncol, mint én. :O

Atörökk 2014.01.23. 12:33:26

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Én is ott hortam, deja pendrájv mindig becsípte a szőröt!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 12:33:33

@helianthus:
Te vagy a Fredaszterina, a parkett ördögnője?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 12:35:42

@batgirl: Nem nyert, matass még!4!!

@atörökk:
Csomagód be népszabaccságba!

Atörökk 2014.01.23. 12:41:38

@kawaii malac:
Az is. Mellécsomagólom, nehogy elvesszen!

Manyecska 2014.01.23. 12:44:54

@igi1: én nem ápolónak tanultam, hanem SOTE képzés:, lásd itt:

"Szülésznő szakirány

Szaktantárgyak klinikai modul

Beteg ember lélektana
Egészségpedagógia
Klinikai genetika
Kórélettan
Szülészeti etika
Ápolástan
Biokémia
Biofizika
Belgyógyászat
Sebészet
Ápoláslélektan
Neonatológia, csecsem3 - gyermekgyógyászat
Gyermekgyógyászati szakápolástan
Szülészet
N3gyógyászat
Szülészeti-n3gyógyászati szakápolástan
Aneszteziológia, intenzív terápia
Egészségfejlesztés
Idegen szaknyelv

Tanórán kivüli szakmai gyakorlatok modul

Orientáció
Belgyógyászat szakmai gyakorlat
Sebészet szakmai gyakorlat
N3gyógyászati szakambulanciák
Speciális szakrendelések
Ápolási gyakorlat
Szül3szoba
Terhesgondozó szakambulancia
Gyermekágy, rooming-in
Terhes osztály és ambulancia
Újszülött osztály
Intenzív osztály
Véd3n3i területi gyakorlat
NIC
Szülészeti - n3gyógyászati mAt3. aneszteziológia
Ultrahang labor"

mit szeretnél mondd már??:P :D

Manyecska 2014.01.23. 12:46:17

Az Iginek most betettek egy vakbelet jól értem..?:):DD ON

Atörökk 2014.01.23. 12:47:23

@Szőkenő Szarvas:
Szerintem betettek mást is!44!!

kawaii malac 2014.01.23. 12:50:15

@atörökk: Azt mondták rá- endoszkóp.

Atörökk 2014.01.23. 12:52:10

@kawaii malac:
Engemet az is érdekelne, vajjon a torkát is megvizsgálták-e?

helianthus 2014.01.23. 12:53:58

@atörökk: ez egy kicsit több információ a kelleténél!!!44!!
@dr. phil. Sün‼ ツ: egy higanytestű démon elveszett bennem, az bisztos is. De a videós pasiba került! :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 12:58:09

@Szőkenő Szarvas: visszanyomkodták a csirkebelezetet, amit kiszart.

helianthus 2014.01.23. 13:00:14

Szerintem Iginek, a tünetek alapján, amit leírt, epeköve vaaaagy veseköve vagyon.
Mit nyertem?
:)

kawaii malac 2014.01.23. 13:02:00

@helianthus: Egy Homár-előfizetést, és 100 gramm higanyt.

Manyecska 2014.01.23. 13:03:26

@helianthus: vagy mexült.vakbélt írt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 13:03:32

@batgirl: Getdataback.
A megoldás pedig az, hogy nem használunk pendrájvot olyanra, hogy csak azon van meg valami. Kettétörik, elveszted, ellopják, vagy megkavarodik a filerendszer, mint neked. Mindenről, ami fontos, pár más helyre menteni. Kényelmetlen? Az. Amikor elvesznek a csak pendrájvon levő fontos cuccaid, az kicsit kényelmetlenebb.

Atörökk 2014.01.23. 13:04:43

@helianthus:
A sogg gyümölcstejától kissé bőbaszédű lettem :D

Atörökk 2014.01.23. 13:06:02

@kawaii malac:
Ööö... gondolod, még valamijét meKvizsgálták?

Hartmy 2014.01.23. 13:06:12

Két fehér bőrű, tarkopasz, kigyúrt Shaquille O'neal csengetett az előbb, mint kiderült a szembe szomszédot keresték. Lehet, hogy elmaradt a tartozás... Bár nem értem, hogy ezek ketten hogyan fértek be egy Ford Fiestába.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 13:06:58

@Szőkenő Szarvas:
Hát nevezhettyük vakbélnek is, bár ez eléggé szarkasztikus megfogalmazás.

Manyecska 2014.01.23. 13:08:38

@Hartmy: :DDDD! az én kollégám meg seggrészeg egy órába tellett lecsillapítani. Komolyan, ilyen még nem volt. a műhelyben.. azt mondta itt sz.rik mindenre. Mondtam én is rájuk sza kár legénykedni. Kicsit üvöltözött hogy elege van mindenből stb.., mondtam hozom a bézbólütőt.:D vadbarom. De jó hogy holnap továbbképzésen leszek!!

Hartmy 2014.01.23. 13:09:08

@ColT: Vagy Getdata.... jah, csak nem jutott eszembe a neve :D

kawaii malac 2014.01.23. 13:09:10

@Hartmy: Lehet, hogy csak kosarazni hívják.

Manyecska 2014.01.23. 13:10:43

@Hartmy: ja, aztán táncra perdült. Szerintem csavarlazítóval is lövi magát:DDD hálistennek a többi normális de neki sajnos bipoláris a neje, a gyereke meg szívbeteg oszt időnként besokall..:D Jó cucc lehet sajnos nem adott:P

Manyecska 2014.01.23. 13:12:54

@dr. phil. Sün‼ ツ: szarkasztikus ez az állat itt. asszongya képesítésén aluli hogy forrasztania kell. Mondom jó akkor megcsinálom azt is b+, hozd fel..:D volt már hogy csavaroztam ha kellett segítség.:D

Hartmy 2014.01.23. 13:15:02

@kawaii malac: Neeeeem az a kosaras típus....

@Szőkenő Szarvas: Vannak bajok azon a munkahelyen :D Jó hely lehet. Fateréknál múltkor azt vették észre, hogy a markolós lent a gépkertben egy helyben áll és forog körbe oda-vissza. Közben valami olyasmit ordibált, hogy Mindenki megbaszhatja... halljátok? mindenki! :D :D :D 15-en álltak körülötte és röhögtek, mást nem tudtak csinálni :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 13:18:53

@Hartmy: :D:D:D:D

Volt ilyen videó, talán betonszóróról? Elkezdett prögni, és nem tudtak odamenni leállítani :D

Manyecska 2014.01.23. 13:24:00

@dr. phil. Sün‼ ツ: perszehát mivel együtt lakunk kb másfél éve..:)@Hartmy: :DDDDDDD! ez jó. Én elegánsan lepasszoltam a problémát a főnöknek azt elmentem, keresztet vetettem az irodámra..:D basszus.

Hartmy 2014.01.23. 13:24:25

@ColT: Azt nem láttam :D de itt is szoktak érdekesek lenni. Mikor a csávó megy, egyik kezében a telefon, mert közben pókerezik, meg közben pakolja a pótkocsit és ha későn néz fel, akkor egyszer egyszer durran egy nagyot, mert neki megy a kocsinak. :D Viszont egyébként totál vakon csinálja, mert a telefont figyeli.

Manyecska 2014.01.23. 13:25:13

@ColT: ja, ilyen betonegyengető gép vagy mi, durva.:P

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 13:30:00

@Szőkenő Szarvas:
És hogy híjják a továbbképzőt, netán Béla?

Manyecska 2014.01.23. 13:33:13

@dr. phil. Sün‼ ツ: a mélység titkai izé:D a bérszámfejtés, stb. rejtelmei..izé, a Zoli ingázik hogy tudd nem mindig boldogít-mondjuk jó kávét főz..:P
Holnap vicceseket írjatok mert van wifi hálisten oszt majd olvasgatok szünetben, már úgyis mindegy lesz:P:P

helianthus 2014.01.23. 13:33:22

@kawaii malac: hogy megy a higany kilója?
@Szőkenő Szarvas: a vesegörcs roppant hasonlít a vakbélhez, de hisz ezt te tudod. Az epegörcs is, ezt meg én tudom, mert a családban van sajnos erre példa. :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 13:35:08

@Szőkenő Szarvas: :D

@Hartmy: Ügyes :D Ajatok neki valami adminisztrációs melót, amit nyomhat a telóról... :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 13:35:45

',',',',',',',',',',',',',',',',',',',',',',',',',
@Szőkenő Szarvas: benned az a jó, hogy mindig és bárkinek elmondod a sztoridat, bármire rákötve, szemrebbenéstelenül.:D Művé-set ez. Nyomnjunk egy SZETTET. De milyen munkahelyed van naked, ahol műhely is van, meg kiakadás? Nem könyve-ló voltál, számlák feletti arccal?
@Hartmy: ennál már csak az a szebb, mikor a buxvezető feleonál. Körforgalomban is, simán. Vagy a megálló után áll meg 100 méterrel, mert telefonált és jegykérés-kiadás közben is, ugyanúgy. De legalább megállt.
Csokistetejű fánk, amiről ábrándozni tessék most.
Markolóval forgott vagy önmagába', önmaga körül?
',',',',',',',',',',',',',',',',',',',',',',',',',

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 13:38:48

@ColT: azon gondolkodtam, hogy az emberek, az átlagfelhasználók, de még a nem átlagok is, de a még magánemberek hány és milyen fontos adatokat tárolhatnak otthon maguknak. Mi számít fontos adatnak? Mi az, amit ők annak vélnek és ellenben mi az, ami tényleg bótólhatatlan?

Manyecska 2014.01.23. 13:39:29

@Kellemes Zérókomponista: de, azt máshol művelem! itt pü-bér-HR-és hp vagyok:D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 13:39:56

@Kellemes Zérókomponista:
A Manyecs könyvelő-bérszámfejtő-szülésznő-hegesztő-csavarozó szakon végzett.

Manyecska 2014.01.23. 13:41:59

@Kellemes Zérókomponista: najó azér kontírozni szoktam /de csak diszkréten/:P mer kell azt is, mega hülye ügyfelekkel is kapcsolatot tartani:P:P

Hartmy 2014.01.23. 13:43:17

@ColT: Ahhoz meg nem ért :D Géppel ügyes még részegen is, de papírmunkához kevés :D

@Kellemes Zérókomponista: Volt, hogy Két órás busz úton a buszsofőr végig telefonált. Egyszer sem tette le.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 13:45:25

@Hartmy: Pókerhez nem? :D

Ez olyan, mint amikor ismerősök nem bírnak fórumon kérdezősködni, túrjam ki helyettük az infót... Bazmeg, újságot tudsz szerkeszteni, Prohardveren megírni egy topicba, hogy mit érdemes venni, az már büdös?

Manyecska 2014.01.23. 13:52:14

@dr. phil. Sün‼ ツ: +banki ügyintézői, biztosítási ügynöki és szabás-varrás /levelezőn/is!:PPP
Kolléganőm rosszul van sztem kikészült most vittem neki nyugatót..asszem front van. Lőhetnének már..

neet 2014.01.23. 13:54:04

@zsiráfffff: kösz, hogy erre én még nem gondoltam!!
Dehogyisnem. Igyekszem úgy vásárolni, h minimális szarral jöjjek haza. De eléggé mission impossible műanyag nélkül hazajönni, ha étket vagy akármit veszel.
Régen bezzeg bebatták a 30 deka parizert egy papírba, alácsapták a 2 végét, cerkával ráírták, hogy 42.- azt jónapot. Ma meg? Huncutkodnak ezekkel a gépekkel meg csomagolással, azt már 420.-at írnak ráadásul...

kawaii malac 2014.01.23. 13:55:09

@Kellemes Zérókomponista: Ezen én is elgondolkodtam. Asszem, nekem nincs ilyen. Normális e vagyok?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 13:56:48

@Szőkenő Szarvas: :DD én szívesen kilőLLek. De mi az a kontír??

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 13:57:04

@zsiráfffff: Ez olyan, mint amikor kiraktak valami bulvároldalra egy sppórolós cikket. 2 oldalon keresztül le volt írva, hogy ne vegyél meg mindent, ami eszedbe jut...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 13:58:16

@Kellemes Zérókomponista: Mondjuk a biztosítási cuccaim, amik csak elektronikusan vannak meg, full levelezésem, akad pár számlám, ami csak így, telefonkönyv mentés, ilyesmik.
Van egy könyvtárnyi ilyen szép cuccom, ami személyes.

neet 2014.01.23. 14:01:13

@ColT: te is olvastad? most komolyan, a csecsemőknek írják ezeket, vagy van háziasszony, aki aszongya, jé, ez de jó ötlet, kipróbálom? Mint az éhgyomorra meg belakva ne indulj kaját venni. Hát ha nem mondják, hülyén halok meg, esküszöm.

Hartmy 2014.01.23. 14:03:21

@Kellemes Zérókomponista: Fényképek. Azon kívül nincs semmi, ami olyan lenne, hogy ne pótolható valami úton módon. Talán még szerződés lehet ilyen, de azokból átlag polgár nem igazán tart a gépén.

Manyecska 2014.01.23. 14:07:19

Valami kaját dobjon vki mert nem hoztam direkt és kopog a szemem. Vakbél rántva?
Holnap vicceseket írjatok hogy hangosan felnyeríthessek a továbbképzésen!:P

Manyecska 2014.01.23. 14:09:08

@Kellemes Zérókomponista: képzeld, itt bolyongott egy ember nem akarta elhinni hogy tényleg nem itt van az irodája!!:D
Pár emelettel lejjebb dopta ki a lift:P
.
Mi a véleményed a kakasos csengőhangról?? mer valakinek mexólalt múltkor előadás közben hangosan a kukorékolás..:DD

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 14:12:58

@Szőkenő Szarvas:Neked vannak olyan perceid(órákat nem merek írni), amikor csendben üldögélsz, és körülötted nem történik semmi?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.23. 14:13:37

en mar komolyan aggodok dzseki egeszsegeert, sot meg a testi epsegeert is

Manyecska 2014.01.23. 14:15:35

Aki még egyszer felhív megölöm!:P
@batgirl: a vécén :PD

Hartmy 2014.01.23. 14:18:03

@Szőkenő Szarvas: Mondd a számod és utána sok sikert a továbbihoz :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 14:21:26

@neet: hova tűntek a jó párizsik? Felhígult a szarkma. Vízzel, szarral, nádihegedűvel hígult. Eccee, meg a régi időkben vettem marha sonkapárzsit, a már említett 42 (élet értelme megvót akkor még) játszott, de tényleg ilyen 400 valamennyit írt rá a kislány. Mondom magamban, elírás ez. De nem, mert az volt az igazi és vállalható - és még finom is - felvágott. Ez ilyen vastag volt, biztos tudod miről beszélek. Húsnál is drágább volt.
Aztán volt az standardátmérő felébe vékonyult tavasz felvágott, vagy mi volt az. Volt benne pritaminpaprika, zöldborsó, kis sonkadarabkák is, imádtam. Friss kenyérrel, tejjel, több volt, mint nyálfakasztó. Teljesen letűnt az a kor és nem csak az idő szépíti meg, konkrétan olyan már nincs, de az ehetőt is vadászni kell. Ám ez is ki van találva, mert mire kisilabizálod, hogy melyik lenne a kívánatos, neked bejövős és amit nem úgy ítélsz, hogy há' igen, ehelyett vehettem volna igazán húst is inkább akkor már, szóval addigra adott csomagolás alatt lesilányul a beltartalom avagy teljesen más filozófiát követő kifőzmény kerül a műanyagborítás alá. Emléxem, gyerekfejjel mennyit álmodoztam arról, hogy majd 1x, húsvéti keresetből vagy lottónyereményből esetleg fogok vennki EGY EGÉSZ KILÓ párizsit. Mindig csak ilyen 20-30 dekákat "kérnék szépen" volt a szöveg, anyám szájából. Ma már mennyire alaphang az 1 kg, nem? Te mennyiért veszel jót és mi a neve? 680-ért /kg már van?
Aki esetleg leszólná a párizsikat meg a virsliket, hát ne tegye, mert ahonnan és amiből indult, nem volt rossz étek az, csak hát a maivilág. Ezért tart itt ezavilág.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 14:25:46

@Kellemes Zérókomponista: Anyám minden fizetéskor vett nekem egybe 30 deka párizsit, vagy krinolint, és nem kellett ennem hozzá kenyeret.
Én is szerettem.

Manyecska 2014.01.23. 14:26:26

@Hartmy: 90 C..:P@hagyma: lehet vakbelét operálja tükörből. Lehet ő az Igi?:P

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 14:32:51

@Szőkenő Szarvas:
Fotó van róla?
Mer írkálni lehet ám mindent.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 14:33:05

@neet: határozottan - és ezt nem is tudjátok milyen fájdalmas kijeleniteni - van. Van ilyen, nagyszámba. Még a horoszkópba is hisznek. Szerintem a giroszkopba is hinnének, ha tudnának a létezéséről, meg ha agylebenyhiányos bullshittel lenne felvezetve. Fontos a PR, a valóság másodlagos. Aggyal gondolkodni? Ki az a hülye. Rájöttem, hogy te vagy az új Macsek. Na jó, legyél batgirl2, az jobb valamivel. Bár nem. Bizonyítsd, hogy önálló individum vagy.
@Szőkenő Szarvas: mindenki különleges akar lenni. Aztán van, hogy úgy, hogy azt gondolja: visszatérek az alapokhoz, basszátok meg. Így alakult anno a Nokiasztenderd SMS-fogadás-hang vagy így szólalt meg 100 egyforma BlackBerry csengóhang meetingeken, mert mindenki fullon volt. Csak ennek az a hátránya, hogyilyenkor nehéz megkülönböztetni, hogy találékonytalanságból, stílustalani tropaságból űzöd a defaultot, vagy ponthogy így vagy különleges és tevagyaművész.:D
A nagyon speciál hangok sem jók, mert általában túllőnek a célon, parasztságba mennek át. Gyáridolgozói szemmel iszonyat jópofa, paraszthangon ordibálós "kapás van, héó-héó, háá, kapás baszd meg" vagy hasonlók nagyon szívderítőek tudnak lenni.
Ám a mai trend nem ez. A mai trend a nagyminőséges és "lehetősáég van rá, tehát használjuk ki maximálisan" trendje. A zenei csengőhangokra gondolok, mellyek - és itt most igyekszem emberien fogalmazni - eleve szarrákomprimált zeneszámok, mp3-mok közül kerül ki. Ez annyit jelent, hogy olyan, mint a tévéreklám: folyamatosan ordít, még a kis mikrocsendek is ordítanak a hangok között, minden. Na egy ilyen megszólalás a csengőhang, mit minden híváskor elszenved a beállítója. Bár neki valamiért nem tűnik szenvedésnek, hiszen úgy járt el, ahogyan a többi is, így nagyon mellé, ugyebár nem lőhetett. Tényleg idétlen amikor ezek a trensz szarok - igen ritkán vannak jó zenék - megszólalnak és folyamatosan nagyahangja, aztán EGYSZERCSAK felveszi és belehalózik. Ezek egymásutánisága, együttese, meg aztán fullidétlen. Semmi visszafogottság, személyre szabott diszkréció nincs ezekben a hangócsengőkben. Lehetne pedig. Esszénket látták.
Még olyat lehet, hogy a kutyában eltüntetni a párzsit, arra azesetre, ha nem máködnek a hűtőgép vagy ilyesmi..

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.23. 14:38:10

@Szőkenő Szarvas: semmi nem lehetetlen, de valoszinubb eppen O "operalja" Igit, ezert nincs poszt
azt leszogezhettyuk, mindenkeppen Igi miatt nincs uj

Atörökk 2014.01.23. 14:39:33

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Fotósoppról hallotálmáre?
Émmárcsak a saját szememnek meg kezemnek hiszek!44!!

Hartmy 2014.01.23. 14:43:11

@Szőkenő Szarvas: Higgyem is el mi? Be írtam a telefonba de azt mondja, hogy az nem létezik :(

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 14:43:52

@neet: Kész, valahogy így lehet :D
Az a baj, hogy lehet tényleg le kell írni, mert a lakosság egy része igényli. Mint ahogy a nyaralásra is vettek fel hitelt, meg lapostevére...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 14:45:57

@Hartmy: Hááááááát... Nem olyan biztos.
Meg azért a gyereked képei, azok elég értékesek.

De mondok valamit : kis cégtől anyuka hazaviszi a melót. Persze csak 1 pendrive-on tartja a doksikat, mert ha több helyen megvannak, összekeveri, ha nem a penen vannak, elfelejti rámásolni.

De esetleg ha az ember magánvállalkozó, akkor máris lehet rengeteg fontos dolga a saját gépén.

Mondjuk rendes cégtől fontos doksikat nem is lehet hazavinni.

Hartmy 2014.01.23. 14:47:40

@ColT: A legelső szavam volt, hogy a Fényképek.
Egyébként átlag felhasználóról beszélünk. :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 14:48:48

@atörökk:
Hát kábé ja.
De egy fotó mindenképpen szükséges. hogy tudjam, mekkorára növesszem a tenyerem.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 14:49:28

@ColT: futottak még:
- karácsonyi ajándékra (hogy legyen szép!)
- gyereknek ifonra, suliba
- ékszerekre
- háznál 3x drágább luxusautóra
- autóra, mikor az neki nem is kell, de albérletbe' lakik
- rokonnak (nem lesz itt baj!
- előző 3 kölcsön fedezésére
- felvenni, majd tudatosan cselekedve eltűnni külföldre az első perctől kezdve (jellemrajzilag ez a leggyönyörűbb, a többi "csak" agyhalál).

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 14:49:31

@Hartmy: Átlagmagyar kényszervállalkozóról?

Hartmy 2014.01.23. 14:51:31

@ColT: Oké, megadom magam :D

@Kellemes Zérókomponista: Az utolsóhoz elég komoly összeget kell felvenni.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 14:52:58

@Hartmy: :D Mindenkinek vannak olyan cuccai, amiknek az elvesztése érzékenyen érinti őt. Arról lehet felismerni ezeket, hogy nincs róluk mentés.

Volt egyszer egy bölcsészlány, aki 1 floppyn tartotta a szakdogáját. A floppy, mikor már majdnem befejezte a cuccot, szomorú véget ért egy telefon mellett.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 14:53:44

@Hartmy: nekem más. És érthetően adtad elő, mint életed első szavát?:)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 14:54:00

@Kellemes Zérókomponista: +1

"- felvenni, majd tudatosan cselekedve eltűnni külföldre az első perctől kezdve"
Ez utal a legtöbb intelligenciára :)
Persze csak ha olyan országba megy, amivel nincs kiadatási egyezmény :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 14:56:37

@ColT: és te voltál a kötözködő, meg a nempozitív, ha óvatosságra intetted. A floppyk ideje lejárt (a jelenben vajon mit találnak ki?:D).

Atörökk 2014.01.23. 14:58:18

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Nem kérdés. Egyliteres bögrébe lehet fél liter vizet tőteni.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.23. 14:58:41

@ColT: bölcs ember volt. izé..akart lenni.

Hartmy 2014.01.23. 15:00:34

@Kellemes Zérókomponista: Teljesen érthetően, csak akkor még nem igazán értették, hogy mit akarok, szerintem érthető volt.

@ColT: Bölcsészeket nem bántjuk ilyen szempontból mert a legszomorúbb, hogy hasonló gondolkodású infóst is láttam már :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 15:02:21

@atörökk:
De az fölösleges, erőforrás pocsékolás.
A rosseb iszik levegőt!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.23. 15:03:15

@ColT: felvenni egy lolcsont es nem visszafizetni az szerintem meg nem buncselekmeny, tehat nem fognak korozni
az mas kerdes, hogy semmi fedezetre ugyse kapsz nagyobb osszeget

Atörökk 2014.01.23. 15:03:41

@dr. phil. Sün‼ ツ:
VonatkoSZtass el a levegőivástól, illusztratív asszocijácijós példa vót. Lásd még kis hangszerrel is lehet nagy terembe' muzsikálni.

ferand1979 2014.01.23. 15:04:32

@Kellemes Zérókomponista: látom elevenedben vagy... De nekem csak később esik le a ....
...
..
.
tantusz..

sajnálom, nem neked írtam, hanem a többieknek...

Manyecska 2014.01.23. 15:08:51

@dr. phil. Sün‼ ツ: hányat kérsz?:P@Kellemes Zérókomponista: nekem vadnyugati csengőhangom van:D

AlulírottFentemlített 2014.01.23. 15:08:56

Olyan kis görgős izével könnyen orvosolható lett volna a probléma.

Egyébként meg:
Főzőlapot csakis az ALDI-ból!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.23. 15:11:27

@atörökk: kis bohóc is nagy cirkuszt csinál?
@ferand1979: de titkon nekem írtad, hozzám!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.23. 15:14:09

@gabors: ma 3 varhato, itt lernn a varosban
fenn a hegyekben tobb ho es tobb hideg@ColT: itt ha nagy a ho egyszeruien betelefonalok, hogy hohelyzet miatt nem megyek
kesz
ilyenkor az iskolakat sem nyitjak ki

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.23. 15:14:18

@atörökk:
Monnyuk a Manyecs szerintem kamuzik, vagy nagyittóval mérte meg.

Rosszindulatú Vászka 2014.01.23. 15:18:40

H
A
T
Á
S
M
E
H
A
N
I
Z
M
U
S
!

Manyecska 2014.01.23. 15:19:59

@dr. phil. Sün‼ ツ: minek az? csóri már csuklik folyton :DD így is.. nem kamuzok. Most mé??
Ámindegy. Veszek pogit. Egy órát kerestem a pénztárcám aszittem ellopták:(( :D

Atörökk 2014.01.23. 15:20:25

@Kellemes Zérókomponista:
Utty! :)

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Vagy cenit helyett angolhüvelybe' méri, vagy mittomén.

A fülem is büdös ettől a kéksajttól, amit ebédre ettem, de nagyon finom vót.

Manyecska 2014.01.23. 15:21:08

@dr. phil. Sün‼ ツ: ja a csöcseim? avatárba voltak fenn sokáig..nem teszem fel újra!!!:PDDD

Hartmy 2014.01.23. 15:22:26

@Szőkenő Szarvas: Bizonyító mennyiséget :D

@dr. phil. Sün‼ ツ: Tévedésből állítani valótalnságot is kamu?

helianthus 2014.01.23. 15:22:56

@AlulírottFentemlített: húzd már össze azt az inget magadon! Fázok tőled!!! ^_^

helianthus 2014.01.23. 15:24:23

@kawaii malac: én azon töprengek, hogy hogy szagolta meg a fülét? :O Elér odáig az orra? Csak nem csaknem???

Atörökk 2014.01.23. 15:27:45

@kawaii malac:
Belelógott a tányérba' evés közbe. Vanilyen.

@helianthus:
Lásd fent ;)

gabors 2014.01.23. 15:31:44

@helianthus: 1 mert nem tudtam elore hogy ilyen dugok lesznek 2 foldon aludni az irodaban azert nem a kedvenc idotoltesem

korabban zart mindenki iskolak irodak persze mi is ...

mint az indianos(dakota vagy nem arra nem emlekszem) viccben mindenki pont egyszerre akart okos lenni

marmint hogy a nagyobb havazas elott haza akart erni ...

helianthus 2014.01.23. 15:34:07

@gabors: aludj az asztalon! :) Azért a 4 órás kocsikázás elég gáz. :O

kawaii malac 2014.01.23. 15:34:47

@helianthus: Ezexerint a füle méreten felüli. Csak eddig nem láttuk a turbántól.
Dumbónak fogom hívni.

Rosszindulatú Vászka 2014.01.23. 15:37:05

@helianthus: ugyan, tök nagy buli, csak az elsőnek meg az utolsónak kell benzint venni, a többi imgyér furikázik.

gabors 2014.01.23. 15:39:10

@ColT: hagyma jol irta ...

ment hivatlossan a telekommuting (aki tud) ... otthonrol dolgoztam egy kicsit vagyis tegnap nem autoztam be mert bar a fo utakat megtisztitottak viszont kisebb utak kozel jarhatatlanok voltak es reggel is voltak meg "hoatfuvasok"

de ma mar bent vagyok megint kicsit elobb beertem (mert egy oraval elobb indultam)

helianthus 2014.01.23. 15:46:56

@kawaii malac: :D
@Rosszindulatú Vászka: na ja! Bár én elképzelem, ahogy Bömbike kettőmmel tolom a kocsisort magam előtt. :) Ficces a látvány!

kawaii malac 2014.01.23. 15:50:05

@helianthus: A háCcsó ülésről meg Gyilkos, a csivavád adja az ívet.

helianthus 2014.01.23. 15:54:36

@AlulírottFentemlített: cicis nőcis avatarod van és bort prédikálsz.
Téged itt kedvelni fognak! :)

kawaii malac 2014.01.23. 15:56:09

@helianthus: Jó, húsba' van a csivavád!
Oh, chihuahua!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.23. 15:56:29

@gabors: hat nincs az a penz / persze hogy van/ hogy NY-ba koltozzek
ez nem egy falu es kifejezetten a varos szelere koltoztunk, de barmit elerek 30 perc alatt

helianthus 2014.01.23. 16:17:04

@kawaii malac: ilyet látok a céges hűtőben, szó nélkül iktatom a kukába. Csaxólok! :)
@igi1: ez annyira természetes és nyilvánvaló, hogy meg sem említettem, hiszen mindenki tudja. :P

kawaii malac 2014.01.23. 16:36:34

@helianthus: CsapnÁk olyat a kezedre, a lábad se érné a fődet!

Rosszindulatú Vászka 2014.01.23. 16:38:25

@kawaii malac: nono! Nőihölgyeket nem rongálunk! Én a lelki terror feltétlen híve vagyok. No meg fennáll a veszéj, hogy visszaüt. Ezek a mai nők már nem ojanok, mint régen, amikor még rend volt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.23. 16:42:17

@gabors: Mondd szépen : Home office :)

Előbb beérsz, mint hogy elindulsz, az a valami! :D

@hagyma: Azt te csak hiszed :)

Atörökk 2014.01.23. 16:56:05

@Rosszindulatú Vászka:
Vaty ha nem üt fissza, hisztizik, meg sztrájkol. Assz a fajta asszonyállat még rosszabb.

igazságos 2014.01.23. 17:00:49

@helianthus: egyébként alulírott régi törzskommentelő, ha jól emlékxem.

@hagyma: ha SZÁNDÉKOSAN veszed fel úgy a kölcsönt, hogy tudod, és a bank is tudja, hogy soha nem fogod visszafizetni, akkor az bűncselekmény

igaz, a bank fogja jobban megszívni, amiért így adott hitelt, illetve a hitelt intéző ügynök fog elszámolni a hatóságok felé

A bukta ott van, hogy a szándékosság nehezen bizonyítható, ám vannak számos, nagy ügyek, pár száz vádlottal, ahol lehet ezt bizonyítani

Rosszindulatú Vászka 2014.01.23. 17:01:07

@atörökk: francokat. Láccik nem vagyol nős. Mikó csend van otthon huzamosabb ideig, na annál nincs rosszabb, az gyanús, mi több aggasztó. Abbúl nagy baj lesz mindég.

Ádám 2014.01.23. 17:06:28

Kitartóak vagytok. Lesz is Fagorotok, nyomoroncok.

Hartmy 2014.01.23. 17:07:11

@Rosszindulatú Vászka: Ehhez még nősnek sem kellene lenni... :D

Rosszindulatú Vászka 2014.01.23. 17:10:26

@Hartmy: hát ja.

Ha nem basznak le valamii akármiér otthon egy-két hétig, hát én tiszta depis leszek, meg elkezdek rettegni, hogy mi lesz a katasztrófa.

Hartmy 2014.01.23. 17:12:57

@Rosszindulatú Vászka: Mikor minden simán megy, akkor biztos, hogy valamit rosszul csinálsz :D

Rosszindulatú Vászka 2014.01.23. 17:14:46

@Hartmy: ugye? Én már figyelem magam egy ideje, és ha sokáig nem hibázok, akkor nagy baj van...

Manyecska 2014.01.23. 17:17:28

@Rosszindulatú Vászka: dettó a gyerek..xd

Hartmy 2014.01.23. 17:18:54

@Rosszindulatú Vászka: Egyébként nálam ez úgy van, hogy egyrészt túl könnyedén siklik minden, másrészt ideges kezdek lenni. Ami csak kirívó esetekben vagyok. De ha ideges vagyok, akkor biztos, hogy valami készül. :D Kisebb dolgoknál csak túl egyszerűnek tűnik az élet.

Rosszindulatú Vászka 2014.01.23. 17:23:13

@Hartmy: és akkor még emellé ott van az örökös éberség a megválaszolhatatlan beugratós kérdésekre ugyebár. Finom-e a vacsi, meghíztam, jól áll-e ez a ciha meg hasonlók, meg szted mejiket vegyük meg akármijen témában. Tiszta stressz a élet.

Bluemotion 2014.01.23. 17:34:41

Ez már a hétvégi poszt?

Manyecska 2014.01.23. 17:36:48

Nem nézitek az Ózont? csávónak saját farkasa van otthon..xd

Atörökk 2014.01.23. 17:41:28

Dzsekillt elvitte a rézfaszú bagoj. Vagy mást csinált vele.

Rosszindulatú Vászka 2014.01.23. 17:42:37

@atörökk: a Szily-vel domojkóznak sztem, a Cink is félgőzzel hasít.

Atörökk 2014.01.23. 17:44:58

@Rosszindulatú Vászka:
Ullyully, etty setét erdőbe'. Ott ijenkor veszéjes a domojkózás!

Hartmy 2014.01.23. 17:44:58

@Szőkenő Szarvas: Ismerek valakit akinek sakálja volt otthon.

Rosszindulatú Vászka 2014.01.23. 17:46:48

@atörökk: jaja, tavaszias az idő, tán még a medve is felébred...

igi1 2014.01.23. 17:54:02

@Hartmy: aszittem h itt csak én vok paranoiás :)

A túl nagy csend a vihar előtti csend

Ám ez nálam úgy van, h azután hibázok miután megdícsérnek

Ehhez meg kell tehetség

igi1 2014.01.23. 17:55:23

@Hartmy: biztos könnyű volt dögökkel etetni :P

Odaad neki egy-két korcs kóbor kutyát a vágóhídról pár macskával... :)

kawaii malac 2014.01.23. 17:59:45

Nekem lumbágóm van otthon.

Rosszindulatú Vászka 2014.01.23. 18:01:34

@kawaii malac: az jó, mer ha aranyérrel eteted, esetleg ödémával, akkor elég csendbe elvan otthon.

helianthus 2014.01.23. 18:03:35

@Hartmy: @Rosszindulatú Vászka: olvasgattalak tikteket és megint oda jutottam, hogy nem vagyok igazi nő. :(
Én ezt mind nem csinálom.
Ejjejj, akkor mi vagyok vajon?
Önismereti válságba kerültem!!!!

helianthus 2014.01.23. 18:05:33

@kawaii malac: nincs is kezem. Szirmaim vannak.
@igazságos: "egyébként alulírott régi törzskommentelő, ha jól emlékxem"
Ez így igaz. Ő is őshomár, aki ritkán bukkan fel a mélyből, pedig kárhogy, mert igazán kivételes humorja van. Apti értékelné. :D

igi1 2014.01.23. 18:07:53

@kawaii malac: manapság a machete a menő

Aureliano Buendía 2014.01.23. 18:08:13

Most Dzseki vagy beteg, vagy épp valamelyik blogtéma cég miatt van tárgyaláson:)

Manyecska 2014.01.23. 18:08:44

@igi1: azon gondolkodtam mit kéne még tenni a pizzára most sütöm,a párizsin kívül. Oregánóval mexórtam mert mégis. Jó, szalámi is van meg tejföl hagymával rajta.

Rosszindulatú Vászka 2014.01.23. 18:10:03

@helianthus: nagy eséjjel csoda. Ritka, de előfordulhat :)

Aureliano Buendía 2014.01.23. 18:15:30

@Black Hole: Más a nép habitusa. A magyaroknak erős az igénye a gondoskodó államra, amit javarészt a cocializmus erősített fel erősen. (No, meg itt a tisztán versenypiac ördögtől való dolog. Másik része az, hogy itt valóban vadkapitalizmus lenne, ha az állam mindent engedne.)

Ugyanakkor a magyar népnek mindig szüksége van „apára”, aki megvédi a népet, mint „gyermeket”. Először volt Ferencz Jóska atyánk, majd Horthy atyánk, végül Kádár apánk. Vagy akár az állambácsi (aki nyilán egy joviális szakállas öregúr, mint pl. a Mikulás).

Rosszindulatú Vászka 2014.01.23. 18:38:35

@vv uraaam: ezért ijen elképesztően nagy a szélsőjobb támogatottsága az alulművelt, történelmi ismeretekkel szűkölködő választópógárok között, mert az a rend, amit igérnek ill. sugallnak az nekik alapvetően rokonszenves, csak képtelenek tenni érte, belegondolni meg végképp.

Meg pont ezért gyártják maguknak hamis nosztalgiával fényezve az u.n. aranykorokat. A kakastollast, meg a Zigasságos Mátyásost, mer akkor még rend volt. Közbe meg röhögnek a szlovákokon, meg a románokon, akik pont úgy gyártják maguknak a hamis mítoszaikat mint mink.

Sztem.

helianthus 2014.01.23. 18:51:46

@Rosszindulatú Vászka: de én mást csinálok! 3 hete ugyanazt a zenét hallgatom. :/ még nem unom. :)

Rosszindulatú Vászka 2014.01.23. 18:53:32

@helianthus: attól függ, hogy mit hallgacc. El.

helianthus 2014.01.23. 18:57:30

Iszok vodkát.
Kértek?

Rosszindulatú Vászka 2014.01.23. 18:59:49

@helianthus: nem kösz. Nem iszok szeszet és megvetem az alkoholistzákat. Esetleg sztó gramm nyimnógá, csak a íze miatt.

helianthus 2014.01.23. 19:10:49

@Rosszindulatú Vászka: Nehéz hét áll mögöttem és nincs vicces cigim. Mentségemre szóljon.
Na zdarovje!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.23. 19:12:52

@Rosszindulatú Vászka: "Zigasságos Mátyásost"

Hát azért a gyevi fideszest megfingathatná Mátyás. Hogy úgymondjam, lenne rá kereslet.

Aureliano Buendía 2014.01.23. 19:13:58

@Rosszindulatú Vászka: ugyanígy ezért oylan elképesztően nagy a (szélső)bal támogatottsága a változni már nem tudó, ebben felnőtt generáció (népszerű nevükön nyuggerek) között. Ők is rendre, gondoskodára vágynak, hisz ebben éltek, dolgoztak.

Magyarországon minden nagyobb, valamely eszme mentén rendeződött csoportosulás gyártja az eszméket. Az egyik a turulos délibábot kergeti, a másik mindenki lelkiismeretét próbálja hosszú évtizedek óta ébren tartani, így vindikálva magának különböző előjogokat, míg a harmadik minden meggyőződés nélkül énekli a nagy összetartozás indulóját (ami már 10 éve is vállalattalan volt), és így tekint a dicső múltba egyre kopó emlékezettel.

„A hatalom célja maga a hatalom.”

Anomalocaris (törölt) 2014.01.23. 19:14:38

Ez a poszttalanság valami szörnyűség közeledtének jele. Érzem.

gabors 2014.01.23. 19:14:44

@ColT: "Mondd szépen : Home office :)"

ez nem lenne igaz mert otthon nincs semmi irodam csak a napalibol a laptoppal dolgozgattam, igaz a cica idonkent jott felugrott az olembe es nem hagyott semmi csinalni, probalta kilokni a laptopot .. ne ezek voltak a szunetek ...

altalaban 10 perc utan megunja es elmegy aludni egy darabig.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.23. 19:22:48

@helianthus: kepzavar
- vaj van a fejen
- van valami a fule mogott

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.23. 19:23:36

@helianthus: az vicceket mesél? vagy micsinál?

máma kétszer égettem oda a rizst. először mikor lepirítottam aztán mikor lefőtt róla a víz akkor mégeccer. azon gondóxok, bedugjam-e még a sütőbe is, de nem merek a tűzzel a jáccani.

Aureliano Buendía 2014.01.23. 19:24:05

@atpijkamo: szerintem mindre lenne igény:)

Anomalocaris (törölt) 2014.01.23. 19:26:46

@atpijkamo: Akkor megfulladnak és porrá zúzodnak a regjeink? Tán mindenki rángatózva lefordul ilyenkor a székről a számítógép előtt és kimúlik a szőnyegen?

helianthus 2014.01.23. 19:28:21

@Nattramn: hát el.
@zsiráfffff: majdnem. Olyan jókedved lesz tűle, hogy minden vicces lesz. :)
Nekem takiznom kell, nem tudom merjek-e a domestosszal jáccani. :)

Aureliano Buendía 2014.01.23. 19:28:41

@Nattramn: rád még némi formalin is fog fröccsenni.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.23. 19:28:53

@zsiráfffff: Elgépelés van a dobozán. Mondjuk "Marlbprp".

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.23. 19:30:13

@vv uraaam: en is felrecsuztam
tegnap 10 dollar 10 soccerre
460 dollarert
9 megvan
erre a legtutibb a milan, kepes kikapni otthon egy udinesetol
na ma jeghoki

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.23. 19:30:43

@helianthus: szerintem az egy orbitális átbaszás. mármint a vicces cigi. mondjuk a domestos is, mer az meg közönséges hipó csak színes a flakonnya :D

Anomalocaris (törölt) 2014.01.23. 19:34:06

@vv uraaam: Paradicsomszósz. És egy füllel kinyitható fémkoporósba kerülök.

Aureliano Buendía 2014.01.23. 19:37:06

@Nattramn: nyitható? Minek? Vissza mán nem gyüssz, kiállítási tárgy nem leszel.

Vókmenedet ne rakják be melléd néhány Abba kazettával?

Anomalocaris (törölt) 2014.01.23. 19:44:11

@vv uraaam: Mert akkor nem kell konzervnyitó, amikor 20:45-kor kibontanak.

Manyecska 2014.01.23. 19:44:42

@Nattramn: :DDDDD arról csinálok videót majd:P de most aludnom kell sürgősen ez már ilyen..

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.23. 19:46:07

@Nattramn: Persze, hát ez szokott történni.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.23. 19:56:55

@zsiráfffff: a joint atbaszas?
szivjal mar el egyet, kovetkezo 4 oraban rohogni fogsz, azutan alszol egy jot
a ketto kozott megeszel nemi csokit, vagy jegkremet/szabadonvalasztott/

Rosszindulatú Vászka 2014.01.23. 20:00:13

@zsiráfffff: szivassuk meg csóringer sírásókat mi? Vagy a rokonságot, már, ha családi temetős lesz. Monnyuk ez esetben tecc.

Aureliano Buendía 2014.01.23. 20:00:36

@hagyma: avagy ülsz bután, és nem érted, hogy másnak miért jött be, rajtad meg miért nincs hatása. Persze ez nem velem esett meg. Úriember leissza magát.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.23. 20:02:29

@hagyma: tudom perverz dolog, de én inkább szeretek a komédiák okán és miatt röhögni.

Rosszindulatú Vászka 2014.01.23. 20:04:20

@zsiráfffff: a vicces cigibe van annyi átverés, hogy nem mindenkire egyformán hat. Lehet, hogy lebegnél, lehet, hogy zuhannál, de simán lehet, hogy csak rókáznál tőle.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.23. 20:06:11

@Rosszindulatú Vászka: az enyimen mindenképpen röhincsélésnek kell lennie, mer már végrendelkeztem, hogy engem csakis norvégmintás pulóverben temessenek el és jáccák le a papagáj-jelenetet három nyelven. de ha szétosztanál pár ilyent a jónépnek, akkor szerintem benne leszek a híradóba is.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.23. 20:07:29

@Rosszindulatú Vászka: sőt, olyan is van, hogy egy nagy semmi oszt csak pézkidobás. persze ezt csak úgy hallottam, bár megbízható forrásbul.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.23. 20:15:48

@zsiráfffff: Én olyat is hallottam, hogy vannak, akik az elgépeléseken se tudnak napokig röhögni. Hihetetlenül hangzik, de igaz.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.23. 20:25:36

@Nattramn: áá, biztosan nem igaz. szerintem csak bosszantani akarnak!

Anomalocaris (törölt) 2014.01.23. 20:25:43

Zseniális ez az Index.

"15 ezer ember halához vezető 1941-es tragédiáról"

15 ezer szardinellakonzerv?

kawaii malac 2014.01.23. 20:28:17

Köszönöm a magam részéről árva szeretnék lenni, mint a románok a közismert Ceauşescu-viccben.

kawaii malac 2014.01.23. 20:34:38

@vv uraaam: "ugyanígy
ezért oylan elképesztően nagy a
(szélső)bal támogatottsága a
változni már nem tudó, ebben
felnőtt generáció (népszerű
nevükön nyuggerek) között."
Tévedés. Az új Kádár nem a baloldalon van. Láttad a rezsicsökkentő gyűlések képeit?
(Amennyiben a Fideszt aposztrofáltad hozzászólásodban baloldalként... nos, akkor én kérek elnézést.)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.23. 20:36:05

@kawaii malac: nem akarom elhinni, hogy kimásoltad a kukacos s betűt a guglibul csak azért, hogy leírhasd ennek a görénynek a nevét.

kawaii malac 2014.01.23. 20:41:10

@zsiráfffff: Nem is kell elhinned, ui. OperaMinin egy gombnyomás (ti. a kádba' ülök). Attól, hogy valaki egy görény volt, úrimalac még pontosan írja a nevét.

kawaii malac 2014.01.23. 20:42:50

@zsiráfffff: ...de látom, azért sikerült megragadnod a hozzászólásom lényegét.:-p

Hartmy 2014.01.23. 20:43:32

@helianthus: Vászkának adok igazat :D

@igi1: Ez nem paranoia, ezek tények :D Szomorúak, de tények.

Amúgy sakál utyanúgy megeszi a kutyának szánt kaját is, szóval nem kellett kutyával etetni :D

kawaii malac 2014.01.23. 20:43:52

És most tiétek a szó!

Aureliano Buendía 2014.01.23. 20:44:54

@kawaii malac: nem, én most a másik - magát baloldalnak nevező - csoportot vettem górcső alá. Ami persze megint nem az, ami. Néhány száz éve már nincsenek jó döntések.
Az új Kádár meg szintén nem baloldali, csak populista. Abban is egy úttörő irányt talált. Ami jó, hogy tabukat döntöget. Ami nem, ahogy csinálja, amiért csinálja. Mindegyik a szavazatokat hajszolja, mindegyik kényszerpályán van.

Aureliano Buendía 2014.01.23. 20:47:09

@zsiráfffff: színes foltja volt az amúgy sem színtelen román történelemnek. Nyilván nem pozitív értelemben, de számomra kevés olyan mozzanata van a román történelemnek, ami pozitív. Mondjuk a KuK hadsereg bevonulása Bukarestbe ezek közé tartozik.

Aureliano Buendía 2014.01.23. 20:48:25

@kawaii malac: és ilyenkor sehol egy működő hajszárító, vagy kenyérpirító:D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.23. 20:54:45

@vv uraaam: azt hiszem, hogy a román történelem valahol a húsipari hulladékanyagok feldolgozásának társadalmi vetületi és a nádiszúnyogok ivartalan szaporodása után következhet a listámon :D :D persze a lovakrul én is tudok!!

kawaii malac 2014.01.23. 20:55:01

@vv uraaam: Asszem, hajszárítót még a múlt évezredbe' használtam utoljára. Kenyérpirítóm sincsen. Ha az az NDK-alugrillező nem felel meg, akkor kénytelen leszel Charlotte Corday szoknyájába bújni.
Legalább egy jót röhögök utoljára.

kawaii malac 2014.01.23. 20:56:19

@zsiráfffff: Az önhittség rossz tanácsadó. Csaxólok.

neet 2014.01.23. 20:56:20

@Kellemes Zérókomponista: van az Intersparban (de gondolom, máshol is) ilyen narancssárga csomagolású pulykapárizsi, asszem 599 vagy 699 szokik lenni egy kiló, asszem Gallicoop, de nem tuti. Van piros csomagolásban is, de azt lebutították sajnos. A narancs csomi finom, és ráadásul a tejérzékeny kölyök is eheti.
És igen, én mind egyéniség vagyok, csak most épp egy kb 25 centis szimbióta lakozik belül, ezért néha vannak furcsa kitöréseim, de én neet vagyok, mióta a világ világ. :)

Aureliano Buendía 2014.01.23. 20:58:58

@Rosszindulatú Vászka: na, azt:)

@zsiráfffff: erősödik bennem a gyanú, hogy esetleg eredetileg erdélyi lennél:)

kawaii malac 2014.01.23. 21:01:04

@neet: Azt viszont, asszem, nem szeretném tudni, hogy a hatszázforintos párizsiba' (miszerint parizer) mi lakozik belül.

kawaii malac 2014.01.23. 21:03:29

@vv uraaam: Hüjevagyerdélybe'nemélnekzsiráfok!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.23. 21:04:23

@kawaii malac: meggugliztam mit jelent: saját értékünknek a valónál sokkal nagyobbra becsülése és ennek a magatartásban is kifejezésre juttatása.

Read more: www.kislexikon.hu/onhittseg.html#ixzz2rFnZ1dUd

:D :D

@vv uraaam: nem, bár akkor legalább úgy tudnék csorbalevest főzni mint ahogy nem :D :D

jóccak.

kawaii malac 2014.01.23. 21:08:52

@zsiráfffff: Hát ha csorbalevest nem is, esetleg a rólad elnevezett málét?
(Szép álmokat.)

Aureliano Buendía 2014.01.23. 21:10:52

@kawaii malac: visznek oda.

@zsiráfffff: pedig a vehemencijád arra utalt. A csorba finom.

kawaii malac 2014.01.23. 21:13:26

Most, hogy így egymás közt maradtunk, beszélhetünk a hüvelyg... a prosztatagondokról.

helianthus 2014.01.23. 21:16:52

Hol tartunk?
Bár mindegy is. Kitakarítottam. Kész vagyok. :O

Anomalocaris (törölt) 2014.01.23. 21:17:15

@vv uraaam: Mik azok a jó döntések? És mikor voltak utoljára? Megannyi kérdés merült fel bennem.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.23. 21:20:36

@helianthus: Te is a szőnyegre fogsz hullani? :/

helianthus 2014.01.23. 21:32:13

@Nattramn: már egy órával ezelőtt odahullottam. :8/

Anomalocaris (törölt) 2014.01.23. 21:36:50

@helianthus: 7 decis volt az a vodkás üveg eszerint, nem 2. És mindezt csütörtökön. :8{

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.23. 21:39:21

@vv uraaam: alkoholnal vidamabb:)
@zsiráfffff: na joint utan kepes vagy egy bagi - nacsa, vagy egy sas kabaren is rohgoni
ez a szer titka:)

Aureliano Buendía 2014.01.23. 21:40:56

@Nattramn: rád bítom ennek eldöntését, nem tukmálom rád amagam történelemszemléletét.

helianthus 2014.01.23. 21:48:24

@Nattramn: a vodka nem 2 dekás. Olyan még nem járt nálam. Amúgy 2 kortyot ittam. Jó volt.
@Hartmy: mindenki együtt: hurrá!

igi1 2014.01.23. 21:49:52

@helianthus: jackyll békemenetre ment

Kicsit elhamarkodta, ès ottragadt.

helianthus 2014.01.23. 21:59:23

@igi1: vagy baja esett. Lehet vakbél.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.23. 22:00:14

@vv uraaam: Azért majd holnap a kantinban kifejthetnéd!

Anomalocaris (törölt) 2014.01.23. 22:02:26

@helianthus: Két húzásra kiittad? Nem semmi! Vodkanthus.

igi1 2014.01.23. 22:04:51

@helianthus: jó hat érted mér nem akartam ezzel előhozakodni

Mer úrinő nem dicsekszik azzal h ő nyert

Hartmy 2014.01.23. 22:08:21

@igi1: Szerintem meg csak szimplán disznóvágás lesz náluk holnap után és arra alapoz... szerintem jövőhét keddig nem is lesz új poszt ugyanezen okból kifolyólag :D

Anomalocaris (törölt) 2014.01.23. 22:08:41

@helianthus: Kukacos teát ivott a díszcsomagolású azték csokihoz :/

helianthus 2014.01.23. 22:14:17

@Nattramn: mókás vagy. Igazából 3 húzás volt, csak nem akartam puhánynak tűnni.

helianthus 2014.01.23. 22:17:51

@igi1: sírva könyörgök miről beszélsz? Te érted magadat? :)
@Nattramn: és átcímkézett rágcsával öblítette le.

helianthus 2014.01.23. 22:20:49

@dr. phil. Sün‼ ツ: oké. Abbahagyom. Húzóra ment. :B

Anomalocaris (törölt) 2014.01.23. 22:24:17

@helianthus: Én még annak idején, rögtön 60%-os portorico rummal kezdtem gimnáziumban az ismerkedést eme nedves világgal. Persze egyedül, de ez szinte már magától értetődik. Na ez a kemény!

Aureliano Buendía 2014.01.23. 22:24:44

@helianthus: vagy nyert a lottón és szarik ránk.

Aureliano Buendía 2014.01.23. 22:25:59

@Hartmy: te most kevered törökkel. ha ő lenne dzseki, másfél hetente lenne gy poszt. De csak addig, míg le nem megy még egy péterpálért a nonsztopba.

igi1 2014.01.23. 22:43:40

@helianthus: két nő sosem értheti egymást

igi1 2014.01.23. 22:44:53

@Hartmy: mindenesetre nagyon furi nem vall jackyllre

Mégis csak a békemenetre készül h a homár jövőjét biztosítsa.

helianthus 2014.01.23. 23:54:37

@igi1: szóval te se tudod, miről beszélsz. Sejtettem.

gabors 2014.01.24. 00:05:56

index.hu/gazdasag/2014/01/23/erettsegivel_lett_allami_vezerigazgato/

szep kis magyaros ruhaja az van !! ennyi eleg is minek diploma ???

igi1 2014.01.24. 00:17:55

@helianthus: azt te csak hiszed

@dr. phil. Sün‼ ツ: nálatok így szokás udvarolni!?

Aszittem, tengeralattjáróval dózerolsz

helianthus 2014.01.24. 00:50:51

@dr. phil. Sün‼ ツ: összesen kb egyet. Miért érdekel?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.24. 00:51:53

Na, ez a fasság is csak ááámerikában eshet meg. Kiderült ugyanis, hogy ő a biológiai apja egy 21 éves nőnek, akinek a szülei meddőségi kezelésen estek át annak idején. Tom Lippert elcserélte a megtermékenyítéshez használt spermiumokat, és valószínűleg nemcsak ennél a párnál tett így.

hvg.hu/egeszseg/20140123_dobbenetes_spermacsere_utah

helianthus 2014.01.24. 00:52:28

Na, megpróbálok fisszaaludni. :)

neet 2014.01.24. 06:43:13

@kawaii malac: rosszabb PR-ral ugyanaz, mint a 2000 Ft-osban.
Én azt nem tudom, hogy lehet egy párizsi 1000 fölött, mikor a színhús mondjuk 1300. A párizsiban meg ugye kutyafüle is van. De én szeretem a kutyafülét, ez van. Meg tudod, a család méreteit, a befogadóképességeket és a bevételeket figyelembevéve hiába ennék én sonkát meg pikkszalámit, elég hamar kiürülne a buksza.
(Ja, és ne reménykedj, a színhústól meg bió-szabadon-tartott-mindennap-masszírozott-szürkemarha-felvágottól is meg fogsz halni a végén.)

Rosszindulatú Vászka 2014.01.24. 07:01:53

@ColT: nem nyíllik a pitypang, te Hazaáruló?

Hartmy 2014.01.24. 07:05:42

@gabors: "Az Aggteleki Nemzeti Park vezérigazgatója ugyanis úgy szerzett "szakmérnöki szakosított" oklevelet a Pannon Egyetem Georgikon Karán 2002-ben, hogy az alapdiplomáját egy államilag el nem ismert egyetemen, a Miskolci Bölcsész Egyesületnél (MBE) szerezte"

Egyrészt hogyan, másrészt minek vesz fel a pannon egyetem olyan embert, akinek nem akkreditált diplomája van? Eleve nettó faszság, mert az oklevél érvénytelen lesz.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.24. 07:32:05

@Rosszindulatú Vászka: Tavalyi év végi képek, amikor még nem teljesített ilyen jól a tavasz, és még nyomokban tél volt :P

@neet: Köf :)

@Hartmy: Látod, egy igazgatói poszthoz elég volt...

kawaii malac 2014.01.24. 08:19:20

Én úgy tuTtam, a sünök téli álmot alszanak.

kawaii malac 2014.01.24. 08:26:58

...na, tán most bealudt.:-/

kawaii malac 2014.01.24. 08:34:09

Nekem is sünnek kellett volna születnem.
Sünmalac.

kawaii malac 2014.01.24. 08:38:13

Máj bóni iz óvör di óSÜN...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.24. 08:40:22

@kawaii malac:
Rosszú tudtad.
A modern sünök nem tesznek ijjet.
(Az ijjet mindig rövid i.)

neet 2014.01.24. 08:41:06

Én itt vagyok kawasakis malac. Csak épp eszem a tegnapi spenótos palacsintát.

kawaii malac 2014.01.24. 08:41:08

A idő soha, soha meg nem áll,
az órák róják süntelen az útjukat.

kawaii malac 2014.01.24. 08:42:55

@neet: Összeborult a cucc a hűtőbe'? Mákoslecsód nincsen?

kawaii malac 2014.01.24. 08:49:11

Kohn vesz egy Maseratit, áldást szeretne rá. Elmegy a rabbihoz.
-Rabelében, van egy Maseratim, kéne rá egy bróhe.
-Naja, egy bróhe! De, mi az a Maserati?
Erre elmegy a reformrabbihoz, mire amaz:
-Naja, egy Maserati! De mi az a bróhe?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.24. 08:56:57

Kavaszakis malac.
Hmm, ezen még rágódom...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.24. 08:58:17

VÁSÁRZSARNOK

Amúgy jeee, itt a tél. Ezt hiányolta mindenki. HüJék :D

neet 2014.01.24. 08:58:38

@kawaii malac: ja, én magam borítottam, jó a cucc, hidd el. A tetejére sajt sütve. Mákoslecsó? Hülye-e vagy? :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.24. 09:04:14

Juteszembe!
Ma viccesseket írjatok ám, hogy a Manyecs tuggyon vihogni a tanfolyamán!44!

kawaii malac 2014.01.24. 09:05:23

@neet: Az. Mákoslecsó. Én magam borítom össze. Aztán myomok egy kis tejszínhabot a tetejére, és ecetes uGorkával fogyasztom.
Nyaminyami.

kawaii malac 2014.01.24. 09:06:30

Kismókusok kenyérre is kenhetik, nagymókusok süteménybe is tölthetik.

neet 2014.01.24. 09:10:10

@kawaii malac: hát neked elhiszem. De ha nem baj, nem próbálom ki. Ennél azért merevebb vagyok.

ferand1979 2014.01.24. 09:12:13

@Kellemes Zérókomponista: lehet, hogy igazad van..
Netán Te voltál a posztoló?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.24. 09:17:13

@kawaii malac:
Dinnyehéjat is tegyé ám rá!
Meg kókuszreszeléket.
Ja és keverve, nem felrázva!44!

helianthus 2014.01.24. 09:33:57

@dr. phil. Sün‼ ツ: már nem is próbálkozok tovább.
Jó reggelt!
Péntek van.
Hurrá!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.01.24. 09:35:44

@ferand1979: vicc ide, szurka-piszkának vevés, viccnemértés oda, ostoba prolinak tartalak. Csak a miheztartás végett.
@neet: rendesen terhes vagy. Azzal a sárgával már én is találkoztam. Ehető plecsnit megkapta.

neet 2014.01.24. 09:43:38

@Kellemes Zérókomponista: igen, rendesen. De ezt még az első csimota előtt szerettem meg, és azóta is tart.
A sárga ehető placsnin kicsit gondolkodnom kellett, mert az elhülyülést, mint tünetet, na azt nagyon produkálom. A többit nem szoktam.

helianthus 2014.01.24. 10:11:16

@dr. phil. Sün‼ ツ: tényleg. Elfelejtettem. :O
Hun van Sznaccs és miért nem dicsekszik?

helianthus 2014.01.24. 10:36:24

@dr. phil. Sün‼ ツ: túlélő üzemmódban vagyok alapvető funkciókkal.
Beszív-kifúj, dolgozik, alszik. Néha eszik.
Meg röhög. :)
Hát így.
@kawaii malac: nem is! Nawasakimalac!

Atörökk 2014.01.24. 10:43:16

Jó reggelt áramütöttek.
Valaki ragassza össze a fejem.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.24. 10:48:25

@atörökk: :))

Egyet érzek veled. Hogy úgymondjam együtt érzünk.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.24. 10:51:45

@ColT: Öreg, ezek kurvajók. Az a pókháló különösen hihetelen.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.24. 10:53:35

@kawaii malac: "Én úgy tuTtam, a sünök téli álmot alszanak."

Milyen TÉLRŐL beszélsz???

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.24. 10:54:49

@atörökk:
Szerintem túlzásba viszed a koránkelést!444!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.24. 10:56:46

@ColT: "itt a tél"

Mínusz két fok az nem tél, hanem egy hűvösebb március. A fél centis havat meg se emlíccsed.

helianthus 2014.01.24. 11:00:10

@atörökk: fáj a fejed? Szegény Igi. :(

Atörökk 2014.01.24. 11:03:28

@helianthus:
Annyira nem kell sajnálni. Csak egész kicsit vertem meg, és már csak 2 órát kell bezárva és kikötözve a pincében töltsön.

helianthus 2014.01.24. 11:11:45

@atörökk: hüle!
.
.
.
Tényleg megverted? o_O

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.24. 11:11:48

Ennyire viccesseket ne írjatok, mer a Manyecs kiesik a ziskolapadbú!!4!

ferand1979 2014.01.24. 11:12:54

@Kellemes Zérókomponista: Tedd azt. Jogodban áll. Én nem írok inkább semmit.. -'(

helianthus 2014.01.24. 11:15:06

@dr. phil. Sün‼ ツ: parkolj cica! Parkold le a kocsit! :)

Atörökk 2014.01.24. 11:18:34

@helianthus:
Éppen csak, hotty tisztába' legyen a zerekcijóval! Izé, direkcijóval!44!!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.24. 11:24:55

még tényleg ez fut?????????????????

Dzsekill drágám hun vagy????

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.24. 11:26:26

@atpijkamo: Köf!

Hát itt nem igazán fél cm...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.24. 11:28:23

@atpijkamo: Mondjuk itt 1-2cm hótól megáll ám az ország :D Mert a közútkezelő jobban teljesít! Megírom?

Tisztviselőtelep 2014.01.24. 11:35:12

Mindjárt megyek haza meloból és nincs hétvégi ezt most így hogy? He?

Atörökk 2014.01.24. 11:36:25

@Tisztviselőtelep:
Mese nincs, bent kell maradnod dolgozni ;)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.24. 11:38:25

@helianthus: Nem ugyanabban az országban lakunk? Gyanús!

Peggy Bundy 2014.01.24. 11:39:02

825 komment? Jézusom....legyen már új poszt...valami izgi postás eset, vagy valami

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.24. 11:42:28

@Peggy Bundy: "valami izgi postás eset"

Azt hittem ősz van, a hulló levelekről,
Pedig csak a postás esett le az emeletről.

kawaii malac 2014.01.24. 11:46:47

@atpijkamo: Az nem úgy van!
Eset: De még mekkorát!
Neme: De igen.
Kelt: Nem tudott.
Kovács XXIII. János r. tőrm.

Peggy Bundy 2014.01.24. 11:48:50

@atpijkamo: Ajj...és volt nála standard postai doboz?

helianthus 2014.01.24. 12:35:11

@kawaii malac: :D miért van fehér csoki? Hogy a néger gyerek is össze tudja kenni magát.

Rosszindulatú Vászka 2014.01.24. 12:39:33

Gyanús ez a nagy csend, nagyon gyanús...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.24. 12:39:39

Alig használt email címek eladók!4!!

kawaii malac 2014.01.24. 12:49:16

@dr. phil. Sün‼ ツ: Lószart, mama! Kobeláékhoz ment autóé'.

Rosszindulatú Vászka 2014.01.24. 12:50:20

@dr. phil. Sün‼ ツ: még az lehet, hogy végigolvasott egy kommentfojást és most üvöltve rohangál a Hárshegyen. Szólni kéne neki, hogy nem kell új poszt, elég, ha naponta nyit egy új dühöngőt, nekünk úgy is jó.

AlulírottFentemlített 2014.01.24. 12:50:57

@Rosszindulatú Vászka:
Domolykózni csak csendben lehet.
Ez nem a Palóc utca!

igazságos 2014.01.24. 12:52:55

Hiába magyarázom, hogy Jackyll elment tüntetni, oszt szóltak neki, hogy még nem most lesz, ezért úgy döntött, megvárja, ha már egyszer ott van. :P

Atörökk 2014.01.24. 12:53:41

Valaki vegye meg a tarka színű motoromat. Szuper tyúning lyárgány, meneküléshez ideális.

kawaii malac 2014.01.24. 12:56:35

lásd még: robbanómotor

Atörökk 2014.01.24. 12:58:44

@kawaii malac:
Adok, de az eksztra, külön kell érte fizetni. És nem garancijális.

Ádám 2014.01.24. 12:59:05

Még mindig itt szenvedtek? nyomorultak!:)

neet 2014.01.24. 13:04:52

Postás sztori jöhet?

neet 2014.01.24. 13:10:14

de uncsi lesz...
Na mindegy, valami legyen.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.24. 13:11:23

@Peggy Bundy: "volt nála standard postai doboz?"

:)) Igen. A végén síkba terítve.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.24. 13:13:03

@helianthus: "miért van fehér csoki?"

Hogy a sötét moziban se harapd meg az ujjad.

neet 2014.01.24. 13:13:13

Szóval, embernek kellett 2 ilyen kis kerek fémizé valamiért valamihez.
Felhívta (Bp-->vidék), megrendelte, gyorsba kellett.
Ez 2 napja volt. Tegnap reggel itt volt a két kis fémbaz egy borítékban. < 24 h alatt. Gyorsan, kibontás-kilopás nélkül.
Mondtam, hogy uncsi lesz.
Mindenki boldog.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.24. 13:16:10

@atörökk: "Valaki vegye meg a tarka színű motoromat."

A bombát visszatetted a pocra?

neet 2014.01.24. 13:18:45

Spáros is jöhet?
Kinéztem az újságból, elmentem, megvettem, nem vágtak át, jó volt.

De mással biztos történt kevésbé hepi sztóri, jöhetne egy hóvégi poszt most már komolyan...

Rosszindulatú Vászka 2014.01.24. 13:19:22

Január 24. az év 24. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 341 (szökőévekben 342) nap van hátra.

Névnapok: Timót + Balár, Bános, Bertram, Erik, Erika, Ferenc, Metella, Miléna, Oxána, Surány, Surd, Szaléz, Szalók, Szénia, Taddeus, Tádé, Timóteus, Timóteusz, Vera, Veron, Verona, Veronika, Veronka, Xénia

Atörökk 2014.01.24. 13:27:53

@atpijkamo:
Elhasználtam, de már csináltam helyette újat.

@neet:
Reggel felkeltem, és belenéztem a tükörbe. Nem kellett vóna.

@Rosszindulatú Vászka:
2003-ban választották Arnie-t Kaliforgia kormányzójának.

igazságos 2014.01.24. 13:27:55

@atörökk: nem akarom tudni, honnan van

Oromis 2014.01.24. 13:40:35

Remélhetőleg hamarosan jön a többi cikk is a homárra, mert én is küldtem egyet a WizzAir-rel kapcsolatban :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.24. 13:50:33

@Oromis: Lécci, posztold ide be, hadd csámcsogjunk rajta! Ne aggód, a rendes posztbn is szét leszel szedve.

Rosszindulatú Vászka 2014.01.24. 13:51:06

@Oromis: most hüjézzünk le, vagy várjuk meg a poszt?

:XD

Csendes Szonáta 2014.01.24. 13:53:57

még mindig nincs új poszt? megjavult a szolgáltatóipar, vagyis jobban teljesít, nem vernek át senkit.

kézműves étcsokimikulás 2014.01.24. 13:55:13

@Csendes Szonáta: nincs,ez a het/ho/ev/vilagvegi...
tetszes szerint,a tobbi torolheto...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.24. 13:59:10

lehet dzseki is elment sielni az osztrak alpokba

kawaii malac 2014.01.24. 14:00:38

"Timeline helps you log in if you lose your password and további funkciók is elérhetővé válnak."
(M. Zuckerberg)

Rosszindulatú Vászka 2014.01.24. 14:01:10

Nyugoccság van!

Nemsoká jönnek a poszthegyek a szemét zölcségesről, aki nem volt hajlandó meglékelni a ribizlit, a fodrászról aki csak a gyerek egyik fején vágta le a haját, meg a műkörmös aki felárat számolt a 14. újjra meg ijenek.

Atörökk 2014.01.24. 14:03:31

@kawaii malac:
Anyjához készül, Lengyelországba.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.24. 14:16:16

Jackyll a nagy hó miatt nem tudott bemenni dolgozni.

helianthus 2014.01.24. 14:22:08

@Oromis: nem mondod! Végre!! Hurrá!!!

neet 2014.01.24. 14:24:14

@atörökk: összetört? Tudod hogy ez mit jelent? 9 évig no szex. De esküvő tuti nem.

@Rosszindulatú Vászka: sztem kezdjük az elsővel. Én vállalom, egy kismamát úgyse ütne meg (hacsak nem vilisofőr) .
-Hülye.

Ti jöttök.

igi1 2014.01.24. 14:27:26

@kawaii malac: tuti h pont csak őt nyïrnák ki a terroristák

Céges megrendelésekre :)

Atörökk 2014.01.24. 14:28:03

@neet:
Rosszabb. Nem teccett, amit láttam benne.

igi1 2014.01.24. 14:29:10

@Rosszindulatú Vászka: a két farokra akkor mennyit fog számolni a borbély, ha leborotválja?

igi1 2014.01.24. 14:30:13

@Oromis: én nem várok most mondom

HÜLYE CSÓRÓ VAGY b+ :P

igi1 2014.01.24. 14:31:20

@hagyma: bezsebelte a múltkori tabletes zsarolásból a poszt levételéért jaró vltságdíat és elhúzott hawaiira, esetleg Aspenbe

neet 2014.01.24. 14:32:25

@atörökk: legközelebb húzz gatyát, mielőtt szembeállsz a tükörrel, húzd be a hasad v legalább csücsöríts. :D

helianthus 2014.01.24. 14:35:33

@igi1: NINCS senkinek két farka! Hiába ábrándozol!!!44!! Tudd meg végre az igazat, elég nagy vagy hozzá.
Van fiszont olyan, akinek akkora, hogy kettő is kijönne belőle.
Na ők mind házasok vagy melegporesz színészek.
:(

helianthus 2014.01.24. 14:36:42

@neet: vagy esetleg tegyen fel egy kis szempillaspirált, az kiemeli a szemét és elvonja a figyelmet a hasáról. :D

neet 2014.01.24. 14:38:08

@helianthus: :) hú, nekem most mennyi festék kéne.... :D)))

Oromis 2014.01.24. 14:40:12

De kivagytok éhezve :)

Atörökk 2014.01.24. 14:40:46

@neet:
Húztam gatyát. A fejemre.

igi1 2014.01.24. 14:40:59

@helianthus: jó hát akkor mondd azt h a TE ismeretségi köreidbe nincs

szerintem menjünk el szeretőnek oszt lesz, ami lesz

egyébként meg attól még h jelen pillanatba mit hiszünk, az a jövőben kiderülhet h létezik, v nem létezik

egyébként a blikkbe egyszer mutattak ilyen fotót, de azt én se hittem el :)

neet 2014.01.24. 14:41:14

@Oromis: ha te azt tudnád...! :)

Atörökk 2014.01.24. 14:42:04

@helianthus:
Tényleg? Ezexerint a szempillaspirál nem ehető?

igi1 2014.01.24. 14:42:48

@Oromis: egy csóró ne pofázzon bele a dolgokba
Menjé el mélyszegénységbe oszt szorongassá iphonet panaszkodás közbe

Akkor labdába rúghatsz itt esetleg a jópofizásoddal

Atörökk 2014.01.24. 14:46:11

@igi1:
Nohát. Megint nem kaptál nemhogy nagy, de kicsi faszt se? :o

helianthus 2014.01.24. 14:46:44

@Oromis: ki?
Ja!
Én. ;)
@igi1: "szerintem menjünk el szeretőnek oszt lesz, ami lesz "
Hááát...
Jóvan, menjünk!

helianthus 2014.01.24. 14:47:53

@atörökk: háhogyne lenne az! Pirítóssal egyenesen mennyei manna! Kóstold csak meg bátran!!!44!

Atörökk 2014.01.24. 14:49:37

@helianthus:
FoGhagyma köll hozzá? Vagy kecsöp netán? MiJen ízesítésű szempillaspirál a legjobb?

helianthus 2014.01.24. 14:52:20

@Rosszindulatú Vászka: nem engedi megnézni. :O Nem aktív az elmúltam 18, nem nyúltam el 18-szor gombom. Így jártam.
:)

helianthus 2014.01.24. 14:53:26

@atörökk: ez erdeigyümölcsös! Az a legjobb!

Oromis 2014.01.24. 14:54:34

@igi1: Olyan jót mulatok az ilyen hozzászólásokon :) Még akarok ilyeneket :) Bírom, hogy semmit nem írtam, amit lehet fikázni és a semmit is tudjátok :) Elképzelem ahogy ültök a gép előtt és várjátok, hogy trollkodni tuggyatok (ezt a szót azért írtam hibásan, hogy bele lehessen kötni). Huhú, kössetek bele, kérlek! Szánalmas lehet az élet arrafelé :) Amúgy nincs iPhone-om, mit kezdjek egy butáknak való okosnak képzelt telefonnal? iOS-t a barbiknak és az agyhalottaknak kell ahsználniuk :) SG Note 2-m van. Bár ettől még a fizetésem lehet 8-szor annyi, mint a te munkanélküli segélyed :) Hajrá! :) Írjatok és fikázzatok, én meg jót röhögök, mint aMónika show-n, mert kb azzal egy szint amit műveltek :) (Akinek nem inge, ne vegye magára :))

Atörökk 2014.01.24. 14:57:38

@Oromis:
NyuKtass meg, ugye Orangewayssel mentél ki a reptérre? Mondd, hogy igen :D

Ádám 2014.01.24. 14:59:32

@Oromis: ne idegeskedj! itt a baszatlan picsák + piás alkeszek ill. kitántorgott fostalicskák ugatnak!
Írd meg nyugodtan, majd elmagyarázzuk, hogy lúzer vagy. :)

neet 2014.01.24. 15:03:30

@Ádám: ez szép volt Ádám fijam :D
még szerencse, h bizonyítottan egyik csoportodba se tartozhatok.

Na mentem, mer a kintlevő a kutyát eteti palacsintával...

Fagor: csak kitartóknak! Idén nem lesz új poszt.

Oromis 2014.01.24. 15:03:48

Jó csámcsogást :)

Rábukkantam egy érdekességre a WizzAir háza táján. Kaptam ma egy utazási irodától hírlevelet, amiben 2 főre Törökországi nyaralás durván 300e Ft volt. Gondoltam majd én megnézem mennyiért hoznám ki ugyanezt magamnak. A WizzAir repül is Isztambulba, minden szuper. Májusra kerestem a dátumok között az olcsóbb napokat, így találtam a május 8-20. dátumokat.

Mind a két irány 13.990,-Ft-ba kerül (per fő). Gondoltam bedobom a kosárba, hogy az oldal összesítse és tényleg minden költséget lássak, de ahhoz 2 főt kellett volna már a keresésénél is beállítani, én pedig az alap 1 főn kerestem.

Átállítottam 2 főre, ismét a keresésre nyomtam és csodálkozva láttam, hogy a jegyek 13.990,-Ft-ról 16.990,-Ft-ra duzzadtak. Nem akartam hinni a szememnek. Visszaállítottam az 1 főt és 13.990,-Ft-ra váltottak vissza.

Felmerülhet az a kérdés, hogy állítólag különböző árú jegyek léteznek a helyek függvényében és lehet már csak egy szabad jegy van az adott áron, de ezt kétlem. Akkor is ha külön veszem meg, az egyiket olcsóbban (13.990x2), a másikat drágábban (16.990x2), spórolok 6000Ft-ot, mint ha egyből 2 főre venném a 2 jegyet oda és vissza (16.990x4).

Mindenesetre elgondolkodtató. Keressetek rá ti is nyugodtan és meglátjátok, de mellékeltem 2 screenshot-ot.

Nem szeretnék a WizzAir ellen beszélni, sőt ma is velük utazom, hogy kint ünnepelhessem a 30. születésnapomat vasárnap, de ez azért kicsit erős szerintem.

Arról már nem is beszélve, hogy a telefonos info vonaluk 225Ft/perc. Hát nem aranyosak? :)

Ádám 2014.01.24. 15:07:16

@neet: a buzikat kihagytam....:):D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.24. 15:15:42

@Oromis: Van nem-emeltdíjas számuk is, majd nálam okosabb benyögi.

Mindenképpen érdekes. Sajnos nem látszik a történetből, hogy lúzer lennél, viszont az utóbbi időben csak olyanokat posztolnak. Írd bele legalább, hogy terhes vagy, vagy három hetes babával repülnél, vagy legyél modoros, vagy mondén, vagy valami.

helianthus 2014.01.24. 15:18:51

@kawaii malac: malacnak? Sincs. Majd ha disznó lesz belőle, lesz neki.

neet 2014.01.24. 15:19:06

@Oromis: 2 embi boldogabb, mint egy, meg csomót spórolnak a bélyegeken is, pláne, ha együtt élnek. A szingliknek kedveznek, na EZ a diszkrimináció. Sztem aranyosak, h így következtetnek.

@Ádám: nem csak őket. De itt ezzel nem is leszel ám népszerű. Én szóltam.

Atörökk 2014.01.24. 15:20:40

@atpijkamo:
Néhány hejesírási hiba is megteszi.

@helianthus:
Akkorsenem. Ellenbe az oposszumnak két farka van, vagyis egy, csak villás. Meg a csigáknak is jó mer' minden csiga férfi és nő is egyben.

Ádám 2014.01.24. 15:23:33

@neet: népszerűségre játszotok? JAAAAAA!:)

neet 2014.01.24. 15:29:56

@Ádám: Nem kell játszani. Mi így születtünk, ez van.

bigmac 2014.01.24. 15:46:23

Közben indult egy új fogyasztóvédelmi blog csak a elsözös csetelös összevisszazagyválos öskommentelöknek valamiért elfelejtettek szolni...
Vajon miért?;)

Rosszindulatú Vászka 2014.01.24. 16:09:29

@bigmac: az minket nem érdekel, csak a fogyasztőgyötrő. Meg a vadászos.

gabors 2014.01.24. 16:22:02

@Hartmy: mondjuk csak egy lehetoseg PENZ !!!

egyetem leszarja hogy kesobb ervenytelen nem az o gondjuk de gondolom a fideszesnek csak a papir kellett es lehet hogy tudta lehet hogy nem hogy az elso amit megszerzett MBE az csak WC papir

a legjobb a miniszterium valasza

gabors 2014.01.24. 16:23:47

az e hetvegi 916-rol indul

ugy tunik ....

na megyek dolgozni ...

Rosszindulatú Vászka 2014.01.24. 16:26:38

@vv uraaam: évvégi. Átállunk a pravoszláv naptárra.

Aureliano Buendía 2014.01.24. 16:27:09

@atörökk: ajja, ne is mondd. Holnap ezt én fogom írni nagy eséllyel.

Aureliano Buendía 2014.01.24. 16:38:11

@Rosszindulatú Vászka: az a jobbik eset ha átállunk.
Lehet, gogy dzseki megy ki Szotyiba az olimpijára műkorcsolyázni.

Ofélia . 2014.01.24. 16:41:36

Én vagyok a hagymaszerető,

Amugy imádok mundenkit mikor a kicsi hüttőben letojom a a rám eső kékszalagot tekintettel a kicsi üvegasztalra:DDD

Ofélia . 2014.01.24. 16:43:22

@vv uraaam:
Nagy vadász vagyok de kit kell szügyön lőni??D

Ofélia . 2014.01.24. 16:48:01

Amugy van itt a nagy vadászoknak ugynevezett" szügye"???

igi1 2014.01.24. 16:52:44

@Oromis: hãt ha wizzairrel utazol én inkább titkolnám

igi1 2014.01.24. 16:54:55

@Ádám: neki meg se kell írni mer rajta kívül mindenki tudja

ha már gondok vannak a saját pénzén vett wizzaires repülőgépével a nlam 20* nagyobb keresetéből

tuti első osztályon utazott

Aureliano Buendía 2014.01.24. 17:02:17

@igi1: nekem meg nokijám van, nem szifonom, ássam el magam?:D

Ofélia . 2014.01.24. 17:04:21

@igi1:
Utazni csak szépen ahogy a cillag megy az égen úgy érdemes.

Ofélia . 2014.01.24. 17:06:29

@Ádám:
Rohadtul nem játszunk népszerüségre.

Ádám 2014.01.24. 17:08:17

@igi1: Mivel még tavaly a melleiden kívül a lángosoddal is eldicsekedtél, de egyikbe sem tudtam beleharapni, MERT ÁTVÁGTÁL!
A nejem éppen most sütötte élete első lángosát! Szarok én most a wizzaairre!

Ofélia . 2014.01.24. 17:11:03

@vv uraaam:
nekem meg nokijám van, nem szifonom, ássam el magam?:D

Háát talán alulor közelítad meg és ásd visszafelé:DD

igi1 2014.01.24. 17:14:54

@Ofélia .: meg az ötcsillagos légitársasággal

Atörökk 2014.01.24. 17:17:07

@vv uraaam:
MéKpedig gyorsan. Monnyuk nekem is Nokijám van, régi vacak, van már vagy 7 éves lassan. Ássunk együtt?

Ofélia . 2014.01.24. 17:17:36

@igi1:

Mond mikor mehetek mehetek veled:??

igi1 2014.01.24. 17:17:57

@vv uraaam: majd azután ha már nem hallod meg, hogy csörög, akkor igen :)

@Ádám: a lángost frissen és forrón kell enni, én meg egyik se vagyok :P

Egyébként meg érezni kell a sütés illatát

mer felmelegítve a lángos már nem az igazi

igi1 2014.01.24. 17:19:25

@Ofélia .: majd ha a török fizeti :(

Hartmy 2014.01.24. 17:20:36

Ki vagytok éhezve mi?
Akkor úgy néz ki, hogy ez a hétvégi post és csókolom... remélem ez lesz a hétfői is. De ígérjétek meg, hogy ha a homár megdöglik, akkor szóltok, hogy hová költöztök el :( Félnék itt egyedül asztalt csapkodni.

Atörökk 2014.01.24. 17:21:31

@Hartmy:
Csak kiderül előbb-utóbb, melyik az a zúj blog :)

Ofélia . 2014.01.24. 17:21:46

@atörökk:

A balaton partján áshatunk együtt a semmi után viszont a kagylókat már el vitte a hullám. elaggott nikiák már áznak

Hartmy 2014.01.24. 17:22:23

Egyébként gyanítom, hogy dzsekil kiutazott valahova oréndzsvéjsszel és most gyalogol hazafelé.

Aureliano Buendía 2014.01.24. 17:22:58

@atörökk: versenyezzünk, hogy kié a fosabb, legyünk atitrendik:)

A zenyém 6300.

Ofélia . 2014.01.24. 17:22:58

@vv uraaam:

Bár lenne jó cucc de nincs!!!

Atörökk 2014.01.24. 17:24:07

@Ofélia .:
Ásás után közös domolykózás a Balaton partyán!

Aureliano Buendía 2014.01.24. 17:24:13

@igi1: hallom, szoftveresen nem sok bajom van vele. Az akkuja döglődik, ami azért bosszantó, mert 2 éve cseréltem, az előzővel elment kb 4 évet, de az is lehet, hogy ötöt.

Ofélia . 2014.01.24. 17:25:11

@igi1:

A török szultán rohadtul nem fizet

Aureliano Buendía 2014.01.24. 17:25:25

@igi1: hallod török, fizesd be oféliát iginél egy menetre. Nem én mondtam!:P

@Ofélia .: részvétem. Nálam ma este céges parti, utána haveri galeri.

Atörökk 2014.01.24. 17:25:33

@vv uraaam:
Enyim 6233. Asszem vesztettem.

Aureliano Buendía 2014.01.24. 17:27:18

@atörökk: szerintem a zenyim régebbi. Mit iszunk?:D

Atörökk 2014.01.24. 17:27:20

@vv uraaam:
Fizessen neki igi, ha kormoltatni akar.

Atörökk 2014.01.24. 17:28:27

@vv uraaam:
Én ma semmit. Holnap házibuli. Töménytelen töménnyel :D

Ofélia . 2014.01.24. 17:29:02

@atörökk:

Ha leástad a partot megyek veled domolykózni:D

Aureliano Buendía 2014.01.24. 17:29:07

@atörökk: @igi1: igi, ezt most old meg rezsibe, török nem fizet.

Monnyuk nem lepődöm meg, páleszt se ad.

Aureliano Buendía 2014.01.24. 17:30:34

@atörökk: neked. Ma két helyen kell képviselnem az AA Egyesületet.

Viszont sanszos a nyugati környéke este, megyek fel páleszért.

Ofélia . 2014.01.24. 17:31:33

@vv uraaam:
Egészen egézségedre jó kaja is lessz??

Sorold az étlapot

Aureliano Buendía 2014.01.24. 17:33:32

@Ofélia .: amúgy nem szokott szar lenni a kaja, a bor szokott hamar elfogyni, mindig kell még hozniuk. Legalábbis azóta így van, mióta én járok oda.

Volt olyan karácsonyi parti, ahol sikerült forralt bortól bekarmolnom. Igaz, kb 24 db 3 decis pohár volt. Plusz a pálesz:D

Rosszindulatú Vászka 2014.01.24. 17:38:20

Ijen untrendí lúzerekkel én nem csetelek!

Ofélia . 2014.01.24. 17:38:29

@zsiráfffff:
Mi ezzel a Gondod? intézd el, hogy repüljünk: DD

Atörökk 2014.01.24. 17:43:04

@zsiráfffff:
Nekem Zubrovka, többijek Jager meg néhány literke Irsai :)

Atörökk 2014.01.24. 17:44:15

@Rosszindulatú Vászka:
Tégedet én jól ismerlek. Te mán magaddal se álol szóba.

Aureliano Buendía 2014.01.24. 17:49:50

@zsiráfffff: nem szarozik a válogatással. Többféle gyümölcs, nagyobb egészség.

Egészség!:)

Rosszindulatú Vászka 2014.01.24. 17:50:56

@atörökk: minek? Egyrészt buzi, másrészt meg úgyis tudom, mit akar mondani.

@zsiráfffff: felesleges, így is tökéletes vagyok. Az álszerénység részemről istenkáromolás volna.

Atörökk 2014.01.24. 17:51:07

@zsiráfffff:
Jó úton jár, ne zavarjuk meg benne :)

Aureliano Buendía 2014.01.24. 17:52:05

@atörökk: ti itt mind egyéniségek vagytok!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.24. 17:54:01

@vv uraaam: én nem!

@Rosszindulatú Vászka: aztat én tudom. de a templomba is kéne járni néha mer elkanászodik a csürhe. nohát.

kawaii malac 2014.01.24. 17:54:15

Ez a Fagor nem az a volt SzDSz-es csóka? A Fagor Gabi? Tudtam, hogy ismerem valahonnan!

Rosszindulatú Vászka 2014.01.24. 17:55:06

@zsiráfffff: áááá, templomt azér nem építek magamnak, zavarna a sok hüje.

Atörökk 2014.01.24. 17:55:10

@vv uraaam:
Mink igen. Csak a Vászka nem, ő lúzer.

Aureliano Buendía 2014.01.24. 17:56:28

@kawaii malac: mán megen gidózol?! Nem szép dolog. Az ilyenek állíttyák a Gábriel arkangyalt a birodalmi sassal.Nahát!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.24. 18:01:47

@Rosszindulatú Vászka: hibás gondolat, mer mennyi pénzt lehetne róluk legombolni.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.24. 18:04:32

@kawaii malac: legyél jó malac és szeressed a bilaterálisokat is, akkor biztosan elnyered jutalmad a túlvilágon.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.24. 18:14:14

@Rosszindulatú Vászka: jó, akkor nem. pedig már térdig gázolok az almában. majd addig főzök belőle védőitalt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.24. 18:20:32

@zsiráfffff: Küdj nekem is! Cidert is légyszi meg áleszt is :)

Atörökk 2014.01.24. 18:25:46

@zsiráfffff:
Jóhogymárnem egyből egyházat alapít. Monnyuk úgy mégtöbbet.

@ColT:
Almából nem főzünk cidert, mikor pályinkát is lehet. Tiszta pazarlás volna :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.24. 18:28:53

@ColT: még a végén kocsmát nyitok az almafa alatt! az lesz a neve hogy 'fogadó a döglötthomárhon'.

@atörökk: hamár üzlet, akkor ne aprózzuk el. kocsma-egyház van-e már?

Atörökk 2014.01.24. 18:31:30

@zsiráfffff:
Éppen van, de nem jó hely, mer' csak a pap iszik a szertartás közbe'.

Erdély sokkal jobb volt, esküvő: igaz, konzervatívak mer a férfijakat meg a nőket széjjelültették az istentiszteleten, de viszont szilvapályinkát lehetett inni közbe :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.24. 18:31:39

@atörökk: Naaaa. A cider is finom.

@zsiráfffff: Simán!

Egyház : én bejelöltem vallásnak a csokizmus, de a sörimádatot és a páleszhitűséget is felvenném! Csak a borista tanok mellett.

Atörökk 2014.01.24. 18:38:09

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Te csak gyümölcsöt kapol. A pályinkát nem tudod felszúrni a tüskéjidre!4!!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.24. 18:38:56

@ColT: a római pinacoládizmust meg az ortodox martiniséget is fel köll venni a listába :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.24. 18:45:32

@atörökk: azokat ismerem, a sancta sangria kolostorban laknak!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.24. 18:46:09

@atörökk:
Az irigység nem szép dolog!
A bőröm fölszíjja a szeszet.

@zsiráfffff:
Valamint a medve nem játék.

Atörökk 2014.01.24. 18:49:06

@zsiráfffff:
Ottan, igen, és a Szürkebarátok irányíttyák a zintézményt!

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Mondom nem lehet. Büdös leszöl tőle és rádszarnak a muslicák. Asszt te se akarhatod!

Csendes Szonáta 2014.01.24. 18:54:24

@Hartmy:
nem akarta elvinni a sárga taxi.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.24. 19:00:55

@atörökk: ellenbe tudnék egy egri leánykát akit fölvehetnénk apácának! :D

Atörökk 2014.01.24. 19:02:30

@zsiráfffff:
De csak ha igazojja mekfelelő erkölcstelenségét, mer' külömbe hogy téríttyük meg? :D

kawaii malac 2014.01.24. 19:03:52

@zsiráfffff: Oszt mingyá' lenne visontai!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.24. 19:04:20

@atörökk:
Egy tisztességes sün minden muslicát elfogyaszt.
A bűz meg a zegésség alapja nagy vonalakba.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.24. 19:05:06

@atörökk: XD!

mennyire igazad van, hát nehogymá hiába jártassuk a szánkat.

kawaii malac 2014.01.24. 19:05:23

@zsiráfffff: Remélem, nem Kocsis Irmának híjják!

igi1 2014.01.24. 19:08:43

@kawaii malac: most mé mi bajod a kocsisokkal

Kapsz, ha meginn kirekesztő vagy...

Atörökk 2014.01.24. 19:09:07

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Hát igen, mer' lustaság fél egésség.

@zsiráfffff:
Elősször persze mekkell benne erősíteni a rosszat, amit csinál! Essszt a részét vállalom mer' mindent mekteszek hogy a báránykákat visszaterejjük a nyájba!

Atörökk 2014.01.24. 19:10:36

@kawaii malac:
Az a Durbints Sógor haverja, de őket nem engeggyük be.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.24. 19:11:43

@kawaii malac: bár volt egy másik jelentkező is, a savanyú blanka, de őtet kihagytuk mer a vitriolosokat nem veszi be a gyomor.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.24. 19:13:34

@atörökk: úgyúgy! akkor érdemes kirántani a gyomot a fődbül ha már jó nagy, mer akkor kijön a gyökere is!

Atörökk 2014.01.24. 19:15:25

@zsiráfffff:
Elképeszejtő, mit meg nem teszünk. Visszamenőleg szentté kéne avatni minket, születésünket megelőző 30 évvel legalább!

kawaii malac 2014.01.24. 19:22:46

Szakmai melléklet:
Kazal László- Borkóstoló

Atörökk 2014.01.24. 19:25:05

@kawaii malac:
A tudományos? Radarkaka?
Mekkora alakítás... :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.24. 19:25:30

@atörökk: az mégse leszen jó, mer még a végin be is leszünk balzsamozva az meg undoríjjó. szerintem a megtérítés előtti mozzanatokra koncentráljunk!

Atörökk 2014.01.24. 19:26:49

@zsiráfffff:
Hát jó, egye fene. Hogy mér' mindig nekem jut a munka öregje...

kézműves étcsokimikulás 2014.01.24. 19:30:08

@dr. phil. Sün‼ ツ: van az a kozmondas is,hogyaszondja "sok jo ember kis hejen is budos..."

hogy ez a sunokre is vonatkozik e nem tudhatom...

kézműves étcsokimikulás 2014.01.24. 19:31:39

@atörökk: nem lenne jo,nem tudnatok itt csetelni...
ha minden szentnek maga fele nyulik a keze akko' nem erned el a billentyuzet...

Atörökk 2014.01.24. 19:32:42

@kézműves étcsokinyuszi:
Én tudnák, mer elintézném, hogy változzak polippá. Azt azér is akarom, merakkor szeksz közbe is ki tudnék nyitni egy üveg bort.

kézműves étcsokimikulás 2014.01.24. 19:34:14

@atörökk: nem rossz elgondolas,de telen maceras,sok kesztyu kell...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.24. 19:34:39

@atörökk: engem egyszer gyíkká változtattak! de mán elmúlt.

kézműves étcsokimikulás 2014.01.24. 19:36:41

@zsiráfffff: akkor van idod es lehetoseged megkeresni a vasar es unnepnapi boszorgganymero merleget???

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.24. 19:40:44

@zsiráfffff: "engem egyszer gyíkká változtattak! de mán elmúlt."

Nem teljesen. Még mindig láthatatlan vagy.

Ádám 2014.01.24. 19:46:24

@zsiráfffff: a gyerekkori fotód volt az igazi!
ez egy gúvadt szemű béka?:)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.24. 19:50:28

@kézműves étcsokinyuszi:
Vonatkozik, persze.

@atörökk:
Szeksz közbe tévét köll nézni, ez alaptudomány!!!4
Borozás közbe beszélget a zember.

@zsiráfffff:
Te zsiráf, igencsak megváltozott a fizimiskád.
Tán csak nem...péntek van?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.24. 19:53:33

Na tessék, ezek az okosmagyarok: 1 nap alatt 200 ezer összegyűlt a meglopott japánnak
Az utazót támogató csoport azt is elérte, hogy a bringa gyártója soron kívül adjon egy új gépet.

kerekagy.blog.hu/2014/01/24/1_nap_alatt_200_ezer_osszegyult_a_meglopott_japannak?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2014_01_24&utm_campaign=index

Atörökk 2014.01.24. 19:54:57

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Azt nem lássuk közbe' mer az támasztya a zágyat, hogy ne billegjen!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.24. 20:06:20

@dr. phil. Sün‼ ツ: minden nap péntek van! kivéve szerdán.

@atörökk: @atpijkamo: ez most csak így van. punktum.

@Ádám: rólam olyat egész biztosan nem láttál :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.24. 20:07:54

@atörökk:
A priszkópszem meg nudli?
Hát hogyan lehet így fajt fönntartani?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.24. 20:10:49

@zsiráfffff:
Nem bírom mekszokni ezt a fizimiskát.
Ollyan dülledtek a szemejid.
Namost ez akkor van eddigi ismeretim szerint, ha valami nagy dolog hatol be, vagy ha egy nagy dolog nem akar kijönni.
Ez most mellyik?

Black Hole 2014.01.24. 20:18:50

@zsiráfffff: beteg vagy? Olyan furcsán nézel ki.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.24. 20:19:04

@zsiráfffff: Csak kivéncsifáncsi vagyok. Talán egy csokoládé baba, ami beszorult a díszdobozba?

A Törökkről tudom, hogy nem gőring, hanem atatürk. Vászkáról is tudom, hogy stirlic, és nem borman. Nem mindegy.

Black Hole 2014.01.24. 20:25:57

Egyébként idén már csak ez az 1 poszt lesz?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.24. 20:30:21

@atpijkamo: legyen az. a doboz persze jóval nagyobb mint a csokoládé :)

@Black Hole: húsvétig már csak kibírjuk. gondolom akkora fog föltámadni jackyll, hehh :D

Black Hole 2014.01.24. 20:43:40

@zsiráfffff: az meg már 1-2-re itt lesz :) csak nehogy akkor meg úgy berúgjon, hogy nyárig nem jön magához.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.24. 21:07:28

@zsiráfffff:
Hát nekem eléggé.
Szóval vécén vagy.
De akkor mé nyomkodod a telefonodat?

gabors 2014.01.24. 21:07:53

@hagyma: en nem New York-ban lakom hanem egy kb Vac nagysagu kisvarosban 35-40k lakossal. en is mindent elerek 30 perc alatt otthonrol meg a tengerpartot is (Long Beach)

viszont NY-ban dolgozom ami 20-22 mefold haztol hazig (Vac-Bp)... sajnos ez kedd delutan 4 ora volt es meg szerencses voltam mert ha egy oraval kesobb indulok tovabb is tarthatott volna .. a vicc az volt hogy a tomegkozlekedes szinten halott volt ha vonattal megyek talan haza sem ertem volna mert a vonalunkat 6:30-kor a havazas miatt leallitottak :-)

de latom most Mo-on is nagyobb havazast varnak 20-30 cm (index alapjan)

Atörökk 2014.01.24. 21:37:00

@gabors:
Esik is reggel óta, de nem mindenhol. Nem is a hó sok, inkább megint a széllel lesz baj. Egyébként itt már kb. 3 centi hó leesésekor is világvégét hirdetnek, legalább van témája a bulvárinternetnek, hogy legyen min szörnyülködni.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.24. 21:40:08

@atörökk:
Nálunk ez úgí van, hofí leszarom.
Majd a medve kitapossa a csapást, oszt abba gyaloglok.

kawaii malac 2014.01.24. 21:43:54

@atörökk: Bezzeg a régi telekbe még vót anyag! Talán moszkoVitya megint szerez nekünk import orosz havat (ajándék Sznyegórocskával).

Atörökk 2014.01.24. 21:46:02

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Medvébe nem bízok! Senkibe se nem bízok!

@kawaii malac:
Sznyegórocska jöhet. Kéccer. Asztán otthagyjuk, mint aki jól végeSZte Olgát.

gabors 2014.01.24. 22:30:54

@atörökk: na meg a miniszterelnok es a belugyminiszter megint mehet alakadt romaniai-magyarokat menteni (veletlenul)

kulonben itt is a szel volt a nagyobb gond mert 50-60km-es szel is fujt kedd ejszaka es mellig ero buckakat csinalt a garazs es a haz kozott pedig csak max 30 cm ... ja azota nem ment -5C fole tegnap ejjel meg -15C volt itt ami nagyon ritka

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.24. 22:50:24

@atörökk:
Azé az szar lehet.
Nekem a nyúl a haverom.
Meg a róka.
A medve meg ad málnapáleszt.

Atörökk 2014.01.24. 22:51:53

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Páleszem van.
Émmeg a vizilókkal vagyok!

Black Hole 2014.01.24. 23:16:33

@kawaii malac: most már ne aggódj! Elkezdett fújni a keleti szél. Az majd hoz fasza időt:)

kawaii malac 2014.01.24. 23:32:55

@atörökk: ...az anyja is jöhet! Kéccer!!

Atörökk 2014.01.24. 23:38:13

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Akkó' külgyed a medvét a pálesszal!

@kawaii malac:
Akár. Max. addig főz kávét ;)

kawaii malac 2014.01.24. 23:50:35

@atörökk: Értelek.
-Te, itt volt nálam a Kim Basinger!
-Na, ne mondd! És? Mit csináltatok?
-...főzettem vele egy kávét.

kawaii malac 2014.01.24. 23:53:14

Hogy lehet valaki kiemelt hozzászóló a Fácsén?

helianthus 2014.01.24. 23:55:12

@kawaii malac: odamentek a kis görgős izével, béka?, és kiemelték.
Hát így.

kawaii malac 2014.01.25. 00:03:01

@helianthus: @atörökk: Na, most béka vagy nyúl? Mind1, én malac vagyok.

helianthus 2014.01.25. 00:11:57

@atörökk: Tassz? Ő nem lehet, nincs is itt.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.25. 00:18:08

A dunamenti települést átnevezik. Az új név: Twin Paks

Atörökk 2014.01.25. 00:21:24

@atpijkamo:
A következő Duna-hidat pedig Matuska Szilveszter hídnak fogják hívni.

kawaii malac 2014.01.25. 01:08:17

Következő?- gondolta Stirlitz.

Ádám 2014.01.25. 04:31:05

tökömig ér a hó, tele is lesz vele. főleg attól, hogy el kel lapátolni!

kézműves étcsokimikulás 2014.01.25. 08:06:03

johergelt???

hol a kvm???
ma megen elbujt...
:(

@kawaii malac:
"de ha az anyam az anyam es az apam az apam akkor kim basinger???"
megannyi fontosch kerdes...

Atörökk 2014.01.25. 09:06:22

'reggelt!
Mindenkit ellepett a hó? :o

kézműves étcsokimikulás 2014.01.25. 09:18:57

@atörökk: itt ho alig,viszont jeg annal tobb...
mar mennek le a villogo tuzoltoautok a partra...

gondolom most nem hammerrel vagtak neki a nagyvilagnak az iq harcosok...

Atörökk 2014.01.25. 09:26:16

@kézműves étcsokinyuszi:
Az gyönyörű volt :D
Beszakadtak, majd ment utánuk egy másik, szintén rá a jégre, hogy kihúzza :D

kawaii malac 2014.01.25. 10:57:36

Alszanak a nyomorultak.

helianthus 2014.01.25. 11:02:28

@kawaii malac: már nem.
Itt van hó. Nem reprezentatív felmérésem alapján 2-3 cm.
Hógolyózásra nem alkalmas. Angyalkázásra is alig.
Megyek rajzolok bele.
Mit?

Atörökk 2014.01.25. 11:04:45

@kawaii malac:
Mer' tegnap péntek volt. Péntek, érted.
Vagy berúgtak, mint egy szovjet dandár.

@helianthus:
Zupermen!!!

helianthus 2014.01.25. 11:11:16

@atörökk: köszönöm Zupermen! :D
Gondolom ismered a ficcet is. A vonatkozót.
Igit kiengedted már??? o_O

Atörökk 2014.01.25. 11:15:44

@helianthus:
1. Szívesen!
2. Ismerem.
3. Kiengedtem, mehet isten hírével ;)

Hartmy 2014.01.25. 11:30:09

hónapot mindenki. Ki kellett ásnom az utat a hóban a számítógépig. Lehet ma este már be kellene csukni az ablakomat.

Atörökk 2014.01.25. 11:32:52

@helianthus:
Nem tudom. Én levettem róla a... kezem ;)

helianthus 2014.01.25. 11:41:31

@kawaii malac: nyuszikát megmenti egyálarcos a rókától.
- Köszönöm, de ki vagy te?
Az álarcos belekarcol a kardjával egy Z betűt a fába.
- Köszönöm Zupermen!

helianthus 2014.01.25. 11:43:35

@Hartmy: mindjárt tafasz van. Erre a kis időre felesleges, hagy szellőzön az oroszlánszag!!!44! :)

helianthus 2014.01.25. 11:47:59

@atörökk: és ki is vettél belőle dolgokat? :O

Hartmy 2014.01.25. 12:07:29

@helianthus: Hogy mindjárt mi van? Neked megint más felé jár az eszed :D
Kivenni belőle dolgokat? Szerintem pont a fordítottja a lényeg... :D :O Én kérek elnézést.

helianthus 2014.01.25. 12:10:04

@Hartmy: olvasol a gondolataimban? Rosszul teszed. :)
Ahhoz, hogy kivegye, be is kell tenni!
Fontosch!

kawaii malac 2014.01.25. 12:13:36

-Bent van?
-Nincs.
-Érdekes, kint sincs.

helianthus 2014.01.25. 12:15:01

- Bent van drágám?
- Bent.
- Hű, de nagy!

kawaii malac 2014.01.25. 12:15:21

@kawaii malac: Az nem úgy van!
-Bent van, főnök?
-Bent, Mancika.
-Húúú, mekkora!!!

Atörökk 2014.01.25. 12:19:53

@helianthus:
Állítólag a vaGbelivel volt neki probléma, de ahhoz én nem értek.

kawaii malac 2014.01.25. 12:25:29

"Gyakori az is, hogy idegen eredetű
nevek bejegyzését kérik. Ilyen
például az Audrey, amelyet magyar
helyesírással kellene leírni - Ódri -,
ami elég furcsán mutat."

Hartmy 2014.01.25. 12:27:06

@kawaii malac: Miért? Az Ármándó, Pléjsztésön, Nintendó nem furcsák? :D

kawaii malac 2014.01.25. 12:36:23

@Hartmy: "...mondta el az
InfoRádiónak Raátz Judit, a
Magyar Tudományos Akadémia
Nyelvtudományi Intézetének
tudományos munkatársa."
Írjál neki.

AtiSnatch 2014.01.25. 12:43:25

kommentelgetünk kommentelgetünk? a temető meg üres?

helianthus 2014.01.25. 12:43:46

@kawaii malac: ez tényleg furcsa.
Odrika.
Így viszont gyönyörű.

helianthus 2014.01.25. 12:47:46

@AtiSnatch: hát eljöttél.
Hosszú péntek volt? ^_^

AtiSnatch 2014.01.25. 12:51:15

@helianthus: olyat tettem a héten, amit már rég nem... dolgoznom kellett :.( és még most is melóban ülök :(

helianthus 2014.01.25. 12:53:10

@AtiSnatch: majdnem menni kellett nekem is ma. :( de csak holnap kell mennem. :)
Részfétem & kitartás!

AtiSnatch 2014.01.25. 12:58:07

@helianthus: egyébként volt egy csomó péntek a héten, egy nap többször is :D itt megvan mindenki?

Aureliano Buendía 2014.01.25. 13:00:04

Utállak titeket, meg a reggelt.

AtiSnatch 2014.01.25. 13:15:06

na lépek, vége a hétnek, maj jövök ha nem lesz ennyi meló! na helló! :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.25. 13:24:53

@vv uraaam: Mit vársz egy olyan naptól, ami azzal kezdődik, hogy fel kell kelni?

@AtiSnatch: Szörnyű!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.25. 13:28:03

@AtiSnatch: Erről mesélhetnél még, többeket érdekelne.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 13:28:51

@ColT: mit várok egy olyan naptól, ami hajnali negyed hatkor végződött, majd délben ismét elkezdődött?

Atörökk 2014.01.25. 13:44:47

@uraaam:
Az alkohol öl, butít és karbonsavval észtert képez! Egy gyógyot? ;)

Aureliano Buendía 2014.01.25. 13:52:30

@atörökk: jah. Pedig ittam vizet elég sokszor, azonban a tudomány cserben hagyott.
Megnéztem a Fogasházat, nem volt disznóvér a falakon. Szar hely.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 13:54:12

Lassan kéne valamit reggeliznem.

helianthus 2014.01.25. 13:59:48

@uraaam: nem megy ez neked ma.
Várjál, segítek.
EBÈDELNED KELLfelkiáltójel
Szívesenpont

helianthus 2014.01.25. 14:02:43

Belökök még egy mosást, megpucolok egy ajtót, egy ablakot, és eszek valamit én is.
Miért nem születtem férfinak? :OO
:)

Aureliano Buendía 2014.01.25. 14:04:34

@helianthus: jó, de én bekerültem egy féreglyukba, és még csak a reggelinél tartanék, ha lenne étvágyam.

Atörökk 2014.01.25. 14:06:56

@AtiSnatch:
Meséjj még, Pinokkijó! :D

Aureliano Buendía 2014.01.25. 14:11:36

@atörökk: nem tud, mert az orrától nem éri el a klaviatúrát:D

helianthus 2014.01.25. 14:50:00

@uraaam: nincs étvágyad? Van baj.

helianthus 2014.01.25. 14:56:54

Manyecsot még mindig "oktatják"?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.25. 14:58:41

azert ez rekord, hogy a keddi legyen a 7vegi
dzseki tuti sielni ment

kawaii malac 2014.01.25. 15:03:39

@helianthus: Legalább több marad nekem. Mit eszünk?

kawaii malac 2014.01.25. 15:04:51

Amúgy meg minek iszik, aki nem bírja? He?

Aureliano Buendía 2014.01.25. 15:20:04

@helianthus: ilyenkor annyira nincs. Bár a leves jó tud lenni, az befogadja a testem, úgyhogy a reggelit ikszeltem, és rögtön ebéddel kezdek:D

Aureliano Buendía 2014.01.25. 15:21:18

@kawaii malac: az ivást bírja, a másnapot nem annyira.
Hibapont volt, hogy tegnap az ebéd volt az utolsó étkezésem.

helianthus 2014.01.25. 15:24:20

@kawaii malac: baconos csirkét ettem. :/ bocsi!
@Nattramn: hol van Féli?
@uraaam: ebèddel kezdesz. Mit is mondtam?
Annó másnapra nekem tej & zsemle volt. Az elején nagyon-nagyon lassan. Bár sose jött vissza. :)

Anomalocaris (törölt) 2014.01.25. 15:26:20

@uraaam: Valamit mindig kell enni közben, úgy hajnali 2-3 körülre időzítve, különben a másnap vércukorzuhanással és ezzel egybekötve izzadással, remegéssel és miegyébbel köszönt be. Legalábbis ezt mesélte egy ismerősöm.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.25. 15:29:27

@helianthus:
Igen.
Ma a gyakorlati képzés van.
Állítólag ő van felül.

kawaii malac 2014.01.25. 15:33:49

@uraaam: Hiszen én se attól félek, hogy kiesek a tizedikről, hanem a földetéréstől, ugye.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.25. 15:39:30

@kawaii malac: Titoktartási nyilatkozatot írtam alá.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 15:42:25

@helianthus: nem szokott (vagy csak ritkán) visszajönni, mert nem azért vittem a szervezetembe, hogy aztán eltékozoljam:D

A tej az ilyenkor alap. Szerintem máskor nem is iszom tejet:D

Amúgy nincs halál, enyhe kedvtelenség, de kb. ennyi.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 15:43:59

@Nattramn: ettem némi ropit az Egriben, meg némi mogyorót.

A cégesen már vacsora után érkeztem meg, nem is voltam még éhes, mire megéheztem volna, már elmúlt az igény.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 15:51:53

@Nattramn: nem, mert nem szeretem. Csak felszíjja.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.25. 15:57:53

amugy egy kis gorgossel ki lehetne vinni a mercit a garazsbol

Anomalocaris (törölt) 2014.01.25. 16:10:07

@uraaam: Én megkóstoltattam Zsombival a hipp banán-őszibaeack bio tejpépet, és ízlett neki.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.25. 16:13:24

pusoma b.toth laszlo chucknorriss
/tibi bacsi/

kawaii malac 2014.01.25. 16:17:20

@dr. phil. Sün‼ ツ:
RSS Feed
DeerAgnes
Art, Photos, Design, Fashion,
Images, Analog photography
Deer Fart
#deer
#video
#funny
#fart
Jan 24th, 2014

gabors 2014.01.25. 16:20:12

@hagyma: az semmi de valoszinu valahol eltemetette a ho ... nem tudom ez csak a hobby-ja ???? mert ha nem azert mindenhol van "back-up" mi lesz amikor eluti a busz ????

vege a homarnak ???

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.25. 16:25:01

@gabors: a francia mentosok majd megmentik

Atörökk 2014.01.25. 16:30:39

@helianthus:
Egy két lábon járó Kám... izé, lexikon lesz a végére!

@uraaam:
Ott az életmentő csirkés a Nagymezőben :)

helianthus 2014.01.25. 16:33:46

@kawaii malac: az enyhítő körülmény? Igen. :)
@Nattramn: nem ugrállak át!

gabors 2014.01.25. 16:36:06

@hagyma: remelem mert a homart temetni kicsit tul korai lenne ...

egy agyhalott homar is jobb mint egy fazekban fozott

helianthus 2014.01.25. 16:55:19

Ti összebeszéltetek. :O

kawaii malac 2014.01.25. 17:02:21

@helianthus: Nem. A másik súlyosbító.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 17:21:47

@atörökk: hát, az kimaradt, kicsit szürreális volt a vége. Egyik haver összekukázott valami csajt, aki állítólag félig orosz, félig magyar volt, és elindultunk vele, de nem tudom, hogy hova és miért mint öten. Mellesleg nem is válaszolt az oroszórák emlékeiből összekapart gyetüzsivjos kérdésemre, ez felettébb gyanússssss.
Aztán benéztünk a Piafba, de nem jöttem rá a hely funkciójára, mi is akar az lenn valójában. Végül inkább eljöttünk.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.25. 17:30:51

@uraaam: Az este emlékeit várod, hogy derengjenek fel :D

Mars vissza aludni :D

@helianthus: Az olyan, mint az összeütközés?

Atörökk 2014.01.25. 17:32:54

@uraaam:
Ott baxtátok el. Piafba hajnal 4, de inkább 5 előtt nem megyünk :)

Aureliano Buendía 2014.01.25. 17:37:29

@ColT: most nincsenek fehér foltok:)

@atörökk: ez 4 körül történt. Kicsit néztük, hogy a haver kapacitálja a csajt, aztán eljöttünk. De nem igazán jött be a hely. Inkább az Egri:)

Atörökk 2014.01.25. 17:43:07

@kawaii malac:
Én is rég vótam... De akkor még fijatal voltam és kellett a pénz.

@uraaam:
Monnyuk én csütörtökön lengyel jányokkal kísérleteztem, pedig megfogadtam már számtalan alkalommal, soha többet!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.25. 17:52:14

@Nattramn: Ma autóval voltunk torázni, meg gyógyszertárban.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 17:53:44

@atörökk: és volt valami eredménye?
Mi várjuk a választ a havertól, de még nem nyilatkozott.

Atörökk 2014.01.25. 17:55:18

@uraaam:
Hogyne. Tegnap majd' megdöglöttem :D

Aureliano Buendía 2014.01.25. 17:58:03

@atörökk: kifacsart a kis lengyel, mi?:PP
Te most dicsekszel, vagy panaszkodsz?:D

Atörökk 2014.01.25. 18:01:04

@uraaam:
Ja, neeem, nem az vót a foglalkozás céjja. Egyik az nagyjából haver csaj, hozta egy kis barátnőjét, aztán ég csapódtak hozzánk, aztán meg... :D

Aureliano Buendía 2014.01.25. 18:11:10

@atörökk: aztán meg levarrtad, értjük. :P

Atörökk 2014.01.25. 18:13:50

@uraaam:
Gondolj, amit akarsz ;)

Aureliano Buendía 2014.01.25. 18:15:09

@atörökk: jó, akkor elmélyültél a lengyel-magyar örök és megbonthatatlan barátság erősítésében. :)

Atörökk 2014.01.25. 18:17:57

@uraaam:
Ez történt. Országimázs is van a világon, vagy mi!
Meg vótak nyár elején erasmusos brazil meg argentin jányok is. Jáájjj... :D

Aureliano Buendía 2014.01.25. 18:19:31

@atörökk: na, őket én is szívesen... elkalauzolnám szép főcárosunkban;) Kétszer is.

helianthus 2014.01.25. 18:21:54

@ColT: nem. Az ilyen. Mást csinálok, megy itt a pusmogás.
Most mind eltűnik, figyeld meg!
Ja, nem látod, mert te is. :)
@atörökk: és Igi addig a pincében volt? o_O

Atörökk 2014.01.25. 18:24:09

@uraaam:
Meglepően jó helyismerettel rendelkeSZtek ;)

@helianthus:
Nem tudom hol vót, mondom, lefettem róla a kezem, nem tuom, ki eteti ;)

Aureliano Buendía 2014.01.25. 18:24:41

@atörökk: megtalálta a fürdőszobát egyből?:DDDD

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.25. 18:34:57

@uraaam: Fekete az egész?

@helianthus: Én itt se vagyok, hogy tűnnék el? :P

@atörökk: Vigyázni kell ezzel, mert pl. amikor kollégista koromban voltak nálunk spanyol meg portugál csere-egyetemisták... Hát olyan ronda nőket még nem láttam.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 18:44:32

@atörökk: ja, hogy grupi volt, értem:D
Ebből is kihagysz minket, páleszt sem adsz. Nagy genyó vagy te Kemál!

@ColT: úgy valahogy:)

A lengyel csajok nem csúnyák amúgy. Kiástad maga a hó alól?

helianthus 2014.01.25. 18:47:51

@ColT: nem lehet, hogy fordítva nézted őket? :)

Ádám 2014.01.25. 19:04:38

@zsiráfffff:
zsiráfffff 2014.01.25. 17:52:14
@Nattramn: Ma autóval voltunk torázni

Melyik zsinagógába jártok?:)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.25. 19:09:28

@uraaam: A lengyel csajok k*vajók, voltam pár ICWIP-en, ott a lengyel-ukrán-román lányok voltak a legszebbek (meg a leginkáb bevállalósak ^.^ )

Hó amúgy nem vészes, tegnap este sem a mennyisége volt a gáz, hanem a csúszósság. Szerintem. Meg hogy ugyan vlt hókotrás, de hirtelen esett, és nem lehetett mindenhol elég gyorsan eltolni.

@helianthus: Nem :(

@zsiráfffff: Hogy viszed be a kocsit az edzőterembe? Meg a patikába? Ő viszi a szatyrot? :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.25. 19:38:53

Hát gyógyszertár, meg lengyel lányok. Szánalmas nyomoroncok vagytok. Bezzeg fejlettebb országokban pörög az élet.

www.origo.hu/nagyvilag/20140125-halottak-egy-amerikai-plazalovoldozesben.html

Szegények! Persze nem a fegyver öli meg az embert, az ember öli meg az embert. Úgys meghalhattak volna, hogy agyonverik egymást széklábakkal.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.25. 19:41:48

@Ádám: @ColT: hát, ezt a mondatot magam se értettem. mert autóval tornázni is meg túrázni is elég maaaóóórgitos kategória :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.25. 19:43:51

@zsiráfffff: Haverom, nagy autóbuzi szokott autóval sétálnimenni.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.25. 19:49:29

@atpijkamo: igen, van az a típus. meg amelyik autóval jár az edzőterembe ami két sarokra van :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.25. 19:53:15

@ColT: Autóbuzi, nem idióta. De tényleg van, aki megdugja a hocsiját.

@zsiráfffff: Nem. Nem száz métert ment a kocsival. Elment vele sétálni. Jó, autókázni. Csak úgy, mintha normális ember sétáni menne.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.25. 19:54:21

Na, végül elégtételt kapunk? Meg kéne változtatni az eredményeket.

Buzánszky Jenő szerint az 1954-es vb-döntő óta már a németek is elismerték, hogy a magyarok elleni mérkőzésen a 3-2-es vezetésüknél esett Puskás-gól nem lesből született.

www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140124-buzanszky-jeno-velemenye-a-puskas-golt-ervenytelenito-partjelzo-kitunteteserol.html

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.25. 20:03:31

Megkapja a pénztárgép az engedélyt, lesz rá párezer leelőlegezett megrendelés. A nav kötelezi őket, hogy leelőlegezzék a majd valamikor legyártandó gépeket, különben megbünteti őket. Aztán mégis visszaszívja a nav az engedélyt. Hát bohózat amin csak sírni lehet. Mert hirtelen jön egy ötlet, csinálunk új törvényt, akotmányt. Eh.

www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20140124-kasszacsere-az-mkeh-az-alt-cash-minden-engedelyet-visszavonta.html

Ádám 2014.01.25. 20:10:28

@atpijkamo: sábesz van! NE dolgozz!:)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.25. 20:10:44

@dr. phil. Sün‼ ツ: lemúri vagy atlantiszi zsiráf? mer nem mindegy!

nézd milyen jó kis csoportot találtam: www.facebook.com/groups/302448539864141/

ha ilyen cucca van valakinek mint amit ezek szíjjnak, akkor szóljon már nekem is!

Aureliano Buendía 2014.01.25. 20:14:52

@ColT: orosz (vagy ukrán?) lányokkal ismerkedtem már, csinosak voltak. De szép román lányt nagyon nehezen találni szerintem, pedig sokat jártam odaát.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.25. 20:15:11

igazán örvendetes, hogy a lobotómián átesetteknek is van saját kis blogjuk meg kirándulgatnak együtt a friss levegőn :D :D

"Összehívtam a lélektestvéreim kikkel Özséb emlékhelyénél együtt voltunk. Az ott létrehozott életerőt átkötöttük Szp szentkeresztkúthoz. Kör alakú szivárványt képzeljetek el. Az egyik fele a légkörben a másik része a földben áramlott. Utána ezt tovább vezettük Pálosvörösmart és Parádfürdő helyszínekre. E két pont között is felépült a szivárványkör. E 3 helyszín mélyen a talajban lévő pontjával együtt feléledt a tetraéder energiamező. A földben lévő pont és Gyöngyöspata között energiakapcsolat van. Ekkor mondja Marcsi: ide női minőség kell. A középső nagy piramis jutott eszembe. Kalocsa (női börtön) Tihany ( nyahit Anyahita ) Visegrád És Szpüspöki Isten Anya kút. Ezen kellett igazítani egy kicsit. Püspöki helyett Gyöngyöspata a piramis csúcspontja. Ekkor a szivárvány körök tengelyük körül is forogtak, GÖMB formát mutatva. A nagy gömb körül ( Szpüspöki és Özséb emlékhely) Körbe futott a Földfelszínen a kisebb tetraéder, ezzel felpörgette azokat a tetraédereket melyeket megérintett. A nagy gömb megsokszorozta magát és hat újabb gömb vette körül. Innen elindult a láncreakció. Addig sokszorozódott míg a teljes kárpát hazát betöltötte ez az energia. A nagy körök és a kis körök is megsokszorozódtak. Ekkor leheltünk együtt életet a Patai Alvó Lelkekbe. Itt érkezik meg ATYA és ANYA Babba Mária, Jézus anyja Mária, Magdalai Mária. Meghívtam még a Kárpát Haza most és valaha élt Mária minőségeket. Így együtt vettünk egy nagy levegőt és a Teremtő erőnket a Hazába töltöttük. Minden Mária fogta köpenyét És a Kárpátok hegyeire terítette. Az egész fényesen ragyog. A teremtés energiája mely van a Világ kezdete óta fényesen ragyogjon míg a Világ VAN.

A tegnapi fényteremtés híre Galaktikus testvéreinken keresztül tovaszállt. Így ma vagy ezerszer többen érkeztek."

Aureliano Buendía 2014.01.25. 20:17:09

@atpijkamo: vagy pedig öregkori végelgyengülésben. Nem értem, mi a baj?

@ColT: mi páran már dugtunk meg régi dácsiát. Kolozsvárott. :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.25. 20:19:25

Nem igaz, hogy hetek óta nincs egy valamirevaló akciófilm a mozikba.

Bezzeg az átkosban minden moziban mást játszottak, akármikor kedvem volt moziba menni, mindig találtam egy izgalmas partizánfilmet.

@zsiráfffff: :)) Csukd be az internetet, káros az agysejtekre. Mennyé moziba! Nimfomániás a Puskinba fél óra múlva, Bisztos izgi.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 20:19:26

@atpijkamo: mi ebben a baj? Ha fussa benzinre, miért ne?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.25. 20:21:18

@uraaam: "öregkori végelgyengülésben"

:)) Neked van igazad, mennyivel szebb halál!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.25. 20:22:52

@atpijkamo: én ma már nem megyek sehova, egy órát rohantunk kint a hidegben, örülök hogy ülök a likamon és nem esek bele.

amúgymeg tényleg fölösleges moziba járni mer ötévente egyszer van valami amire kíváncsi vagyok. utojjára a djangó volt, az jó volt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.25. 20:24:30

@atpijkamo: Erre céloztam :D

@uraaam: Haver Citroen AX-et. Aztán megtanult repülni (részeg volt, elbotlott, és kb. fél métert frankón siklásban tett meg, de beleütközött a padkába...)

Román csaj, itt olyan volt, hogy hű...

Ádám 2014.01.25. 20:25:37

@zsiráfffff: a likaidon! bocs, de csak a pontosság kedvéért....:)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.25. 20:28:43

@zsiráfffff: :))

Én szeretek beülni a színes szélesvásznú moziba, és nézni valami látványos filmet. Ha a története jó, akkor tátott szájjal bámulom, ha szar a sztori, akkor csak élvezem a képeket, és röhögünk rajta. Késő este csak ketten ülünk a teremben, nem zavarunk másokat.

Akár jól van megírva a történet, akár nem, szeretem, ha nem veszi magát véresen komolyan.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 20:31:10

@atpijkamo: a partizánfilmek egy része szerintem letölthető simán, ha nosztalgiázni vágysz. Én szerettem azokat a filmeket.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 20:32:19

@atpijkamo: és még el sem hülyülnek addig, meg nem fordulnak meg az autópályán:) Az állam is spórol a kifizetett nyugdíjakkal, orvosi ellátással, stb.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.25. 20:33:59

@uraaam: akarod-e kisütni az agyadat? akkor kattincs:
magegyseg.blogspot.co.at/

és valaki nyugtasson meg, hogy ezekből nem túl sok példány létezik, ugye?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.25. 20:36:19

@uraaam: Életemben két filmről mentem ki, az egyik egy partizánfilm volt. És pár éve elaludtam egy betmenen, ilyen se volt még soha. Csak koncerten vagyok képes elaludni, szinházban, moziban eddig soha.

Nem vágyom nosztalgiázni. Marha unalmas volt, hogy minden filmben véresre verte a gestapó a kommunistákat, de azok nem árulták el az elvtársaikat.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 20:36:35

@zsiráfffff: idejét sem tudom, mikor jártam utoljára moziban. Talán 2007-ben. A Lecsót néztem meg. Inkább idehaza nézek filmet, nem csámcsognak, telefonálnak közben a jónépek, meg nem mászkálnak ki előttem fél óránként pisilni.

@ColT: mi ezt még 2002-ben tettük egy hosszú Bulgakovos este után, képzelheted.

Láttam sok románt csajt. 5 kg vakolat, picsát alig takaró szoknya (inkább öv), has fölött végződő felső, ami ott nagy divat (télen is). Ezek miatt megnézed persze, de aztán rájön az ember, hogy valójában nem szép.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.25. 20:38:20

@uraaam: Egy férfi átlag hány évet is tölt nyugdíjban? Ha hozzászámoljuk azokat, akik már korábban elpatkolnak, szerintem két év se jön ki.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.25. 20:39:14

@zsiráfffff: Ez környezetszennyezés

@uraaam: Optikai csalódás? :D
Biztos olyan, mint a szép angol nő. Ritka.
Mondjuk itthon el vagyunk kényeztetve...

Aureliano Buendía 2014.01.25. 20:39:22

@zsiráfffff: aztakurva. Csak belenéztem, de nem merem tovább olvasni, mert félő, hogy nem úszom meg tartós agykárosodás nélkül.

Kevesen, de sajnos nekik is van szavazati joguk.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.25. 20:39:54

@uraaam: :)) Igen. El vagyunk kényeztetve. Mindig külföldön jövök rá, hogy szépek a magyar csajok.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 20:41:25

@atpijkamo: a Halál archívuma (NDK sorozat) pl. nekem nagy kedvencem volt, egy csomó jelenetet el is játszottuk utána a Barinán:)

A vicces az, hogy én egy csomó II. Világháborús filmnél inkább a németeknek drukkoltam már akkor is:)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.25. 20:43:22

@atpijkamo: Én anélkül is tudom, hogy elmennék innen :D

(Még kérdezik, hogy valaki miért marad itthon :D )

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.25. 20:44:08

@uraaam: abban volt az a csapóajtó, ugye? na amiatt nem mertem esténként átmenni az előszobán basszameg, inkább nem mentem pisilni reggelig.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 20:44:30

@atpijkamo: az biztos, hogy kevesebb a nyugdíjas férfi, mint nő. Nem nehéz kitalálni az okát;)

@ColT: az biza. Pedig Nagyváradon, ahol buliztunk pl., volt elég sok román csaj. Meg Kolozsvárott is. Az erdélyi magyar lányok nagyobb arányban csinosak, mint az oláhok, én így láttam. Jah, és odaadóak. Ez utóbbit persze úgy hallottam egy ismerőstől, akinek az ismerősének volt dolga székely lánykákkal:)

Aureliano Buendía 2014.01.25. 20:47:00

@atpijkamo: bezony. A cseh lányok meg nagyon véleményesek szerintem.

Életem egyik legszebb nőjét Érsekújvár és Révkomárom közt láttam, egy fülkében utaztam vele. Magyar volt amúgy.

Ott majdnem szerelmes lettem.

Visszatérve a székely lányokra: van azonban egy olyan típus köztük, aki szerintem nagyon ronda.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.25. 20:47:16

@uraaam: Érdekes, nem ismerem. Bár ez, már a nyolcvanas évek.

A négy páncélos és a kutya, az volt a jó. Meg a Bors.

@ColT: Mér akarnál elmenni. Ez a létező világok legjobbika.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 20:48:14

@zsiráfffff: :DDD
Szerintem keresd meg Évát, ő a fény erejével meggyógyít minden gyermekkori becsípődésedből!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.25. 20:48:31

@uraaam: "Ott majdnem szerelmes lettem."

:)) Nekem is párszor sikerült fél óra alatt.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 20:49:44

@atpijkamo: a Négy páncélost is szerettem nagyon. A Bors nem rémlik.

Viszont néhány éve pótoltam a mulasztásom, és megnéztem a Tavasz 17 pillanatát. És megvilágosodtam.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 20:51:34

@atpijkamo: az a helyzet, hogy épp ott volt az akkori nagy szerelmem, szóval nem illett. Stírölni is csak langsamba;)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.25. 20:53:05

@Nattramn:

A maszírozás, a gyakori szopi, meg a meleg vizes zuhany viszont nagyon sokat segített.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 20:53:08

@zsiráfffff: akkor marad a Tena Lady:)

Anomalocaris (törölt) 2014.01.25. 20:53:55

@helianthus: Na már csak azt kéne. Akkor elvinnélek a Winkie's-be ebédelni.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.25. 20:55:32

@uraaam: nem köll, van katéter is! az jobb, mer ha telivan az acskó, akkor kispárnaként is használható.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.25. 20:57:51

@zsiráfffff: És még a pocaklakó manócska is megérzett a levegőben valamit, mikor angyalka szállt el a díszes kompánia fölött gyertyagyújtás közben.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.25. 21:00:13

@Nattramn: azon az egy oldalon végigrágtam magam de közel voltam ahhoz, hogy cukrostaknyot hányjak a laptopra. te hogy csinálod?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.25. 21:00:25

@uraaam: Hmmmm :)

@atpijkamo: Ja bocs! Pártunk megvéd :D

De régebben meg azt mondták, hogy el lehet menni. Vagy az egy másik létező világok legjobbika volt.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.25. 21:01:47

@uraaam: www.youtube.com/watch?v=5r3KpU21LVQ
BORS - Oszi és Dezső 2. - "Azt jól elpasszoltad, igaz, Dezső?"

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.25. 21:03:01

@ColT: "el lehet menni."

Azt egy méretes méteres fasz mondta. Most politikai zombiként kelt ki a sírjából. Nem is értem.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 21:08:32

@zsiráfffff: vagy hideg estén lábmelegítőnek.

@ColT: felkiáltójellel!:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.25. 21:10:29

@atpijkamo: legalabb segiti a fideszt
aki arra a listara szavaz amelyiknek ez a 4 figura az elso 4...
az meg is erdemli, hogy szopjon

en birtam meg a minden kilomterkonel-t is
az igazi partizanos volt

a bors, az inkabb humor
Antal Imre tanarur fantasztikus jo volt, meg sztankay is

na meg a paros
- most megcsipjuk oszi,
- meg dezsokem, meg

Anomalocaris (törölt) 2014.01.25. 21:12:13

@zsiráfffff: Nálunk az úszibarack nem hajts kaja... De van itt egy déligyümi-keverék, ami lazítja neki a székletét, én azt szoktam adni.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.25. 21:16:15

@atpijkamo: Ez jó kifejezés :D

@uraaam: Ja bocs, klasszikusokat csak pontosan

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.25. 21:16:49

@Nattramn: Addig meg ha nem kerül bele kaka nyugodtam maradhat.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 21:19:39

Én a Kémerit szerettem nagyon, jó sorozat volt.

kawaii malac 2014.01.25. 21:45:07

@atpijkamo: Én bármely helyzetben képes vagyok elaludni.
...ööö ...izé ...sz'al ...mindegy.

kawaii malac 2014.01.25. 21:52:10

A Halál archívuma arról volt híres, hogy Gojko Mitić nem indián volt benne. ...meg a negyedórás vége-főcímről.

Aureliano Buendía 2014.01.25. 22:02:18

@kawaii malac: most nézem, fent van lyútubon az egész.

helianthus 2014.01.25. 22:04:50

@Nattramn: Balrog volt benne. Elkapta Gandalfot. :/

Anomalocaris (törölt) 2014.01.25. 22:35:25

@helianthus: A Winkie's mögött jártak. Nem kellett volna.

Black Hole 2014.01.25. 22:45:54

@zsiráfffff: nem tudom, hogy ezeket mire mondtad, mert nem olvastam visszább, DE, ez most mindegyik nagyon jól esne nekem is. Külön-külön is jó lenne, így együtt meg király :)

Anomalocaris (törölt) 2014.01.25. 22:56:41

@Black Hole: egy jó kis rúd jolbász, hát most erre gusztust kaptam.

Black Hole 2014.01.25. 23:05:55

@Nattramn: kolbászt minden nap kell enni, különben megbetegszel!

Aureliano Buendía 2014.01.25. 23:15:19

@Black Hole: az a pálinka, és inni köll. Másnaposan nem esett olyan jól de az egészségért tenni kell.

Black Hole 2014.01.25. 23:20:35

@uraaam: kutyaszőrit harapással :)

Anomalocaris (törölt) 2014.01.25. 23:28:25

@Black Hole: a fatüzelésesben főzött őálinka sokkal jobb ízű volt.

Black Hole 2014.01.25. 23:36:59

@Nattramn: azt én is nagyon szeretem. Ugye az majdnem olyan, mint a pálinka, vagy legalábbis nagyon hasonlít :)

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 00:06:16

@Black Hole: Látom, már nem vagy annyira új itt!

Black Hole 2014.01.26. 00:09:33

@Nattramn: dörzsölődök, ha lassan is :)

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 00:15:24

@Black Hole: Te ugye ismered a Winkie's-t. Szotyipörgő itten értetlenkedett.

Black Hole 2014.01.26. 00:37:08

@Nattramn: szotyipörgő értetlen fajta. Nem csak itt, mindenhol.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 00:43:57

@Black Hole: Magán kívül, tombolva fog őrjöngeni.

Egyébként tök jó sormintát adnak ki az avatarjaink így váltakozva.

Black Hole 2014.01.26. 01:01:04

@Nattramn: Most, hogy mondod...azt hiszem köttetek a nejemmel 1 ilyen mintájú pulcsit.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 01:05:03

@Black Hole: Odrit is meg tudja kötni? Bóbitával? Ügyes.

Black Hole 2014.01.26. 01:18:17

@Nattramn: szerintem simán. Múltkor kötött chuck norris-os pulcsit, és vesén rúgott.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 01:30:11

@Black Hole: Te úgy élsz (persze itt is fölmerül a kérdés, hogy az mi), hogy ott nyüzsög egy embi? Ez nem idegesítő? Még akkor is, ha pulcsit köt.

Black Hole 2014.01.26. 01:48:45

@Nattramn: hát nem mindig ez tűnik a legjobb megoldásnak. Főleg akkor rossz, mikor valami jó zenét hallgatok, és le kell venni miatta a fejhallgatót. De, hát mit csináljak? Mindketten egy nagy sejt és baktérium halmaz vagyunk, akik csak arra jók, hogy feléljenek egy kis adagot a bolygó oxigén készletéből, minden különösebb értelem nélkül.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 02:04:52

@Black Hole: Az a szörnyű (?), hogy az értelem keresésének sincs értelme, mert az értelem az embivilágon kívül nem értelmezhető, ha fokozhatom a képzavart. Elég nyomorúságos, ha belegondolsz :(

Black Hole 2014.01.26. 02:16:00

@Nattramn: mi az értelem? Ezt kéne tisztázni, de képtelenség. Akkor meg mit keresünk?

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 02:34:31

@Black Hole: Az "értelmet" az embik találták ki, hogy úgy érezhessék, ők nem csak úgy vannak, hanem fontosak valamiért/valakinek. Pedig nem. Talán abból adódik, hogy a mindennapjaikban általában olyasmiket csinálnak, aminek van kézzel fogható eredménye számukra: munja/minka - pénz - kaja - létfenntartás; és akkor itt is meg is akad a történet. Mert ugye minek. És akkor bemegyünk a Winkie's mögé.

Black Hole 2014.01.26. 02:46:36

@Nattramn: tulajdonképpen azért dolgozol, hogy az élet feltételeidet biztosítani tudd azért, hogy holnap is dolgozni tudj. Ez így kissé vigasztalan. Egyébként tudom ajánlani a Kis Nagyember című könyvet. Nagyon jól leírja, hogy két különböző kultúra hogyan látja az életet, és miért képtelenek megérteni egymást. Ami az egyik kultúrában az élet netovábbja, az a másiknak egy egetverő baromság. Kinek van igaza? Ki dönti ezt el?

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 02:58:57

@Black Hole: Pedig így van. Vigasztalan. Minden más csak önámítás. Lehet hogy Jackyll is erre jött rá, és ezért tűnt el.

Black Hole 2014.01.26. 03:17:13

@Nattramn: lehet, hogy Douglas Adamsnak van igaza? 42, és ennyi az egész?

Ádám 2014.01.26. 05:59:46

@Nattramn: Gyere havat lapátolni! Utána legyél öngyilkos!:)

kézműves étcsokimikulás 2014.01.26. 07:52:00

joreggelt???

vacognak a jegviragok a zerkeJen...
:(
brrr...

helianthus 2014.01.26. 08:15:53

Van sok hó.
Golyózásra, angyalkázásra alkalmas.
Ennek örömére besíelek melózni.
:O
@Black Hole: :D aztán behajtogatott a szekrénybe.

helianthus 2014.01.26. 08:18:06

@Nattramn: nem ITT értetlenkedtem. De mindegy is.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.26. 10:03:38

Téli SPAM
www.facebook.com/photo.php?fbid=719680768064924&set=o.124288434368538&type=1&theater

@helianthus: A jobbrog nem segített?

@Nattramn: Hát én az értelmes dolgok közé pont nem a napi kötelezőket sorolom...
A munkahelyem által nyújtott szolgáltatáson meg kifejezetten röhögök, meg azokon is, akik ezért fizetnek, de ha ebből megél a cég, egészségükre.
S pont az az egyik bajom, hogy az emberiség marhaságokkal foglalkozik, ahelyett, hogy valami olyasmit csinálna, aminek nem annyi az eredménye, hogy valakinek hízik a bankszámlája.

@Black Hole: Más szóval, baromság az egész, úgy ahogy van.

kawaii malac 2014.01.26. 10:19:47

@helianthus: Semmiféle hó nincs. Nem tudom, miről beszélsz.

helianthus 2014.01.26. 11:11:53

A közutas fijúknak üzenem, hogy már mind1. Kisütött a nap, mire hazaindulok, majdcsak leolvad.
Köszi fijjúk!!!

@kawaii malac: Nézzél szét egy kicsit a körülötted lévő 5 méteren túl is, te malac! Itt este még tök jó volt (5-6 cm, szinte jólesik). Aztán éjjel csak pilinckált annyit, hogy legyen 15-20 cm belőle. Erről beszélek!!!

helianthus 2014.01.26. 11:15:38

Alszanak a nyomorultak.

kawaii malac 2014.01.26. 11:18:55

@helianthus: Nagyon rá vagy kattanva erre a 15 usque 20 centire.
Akarsz róla beszélni?

Aureliano Buendía 2014.01.26. 11:20:09

Belassultatok.
Remélem, töröknek a fejében dobolnak a majmok:)

Aureliano Buendía 2014.01.26. 11:21:17

@Black Hole: úgy valahogy történt;) Nálam ez most egyfajta küldetés. Minden nap óvni az egészségem.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.26. 11:24:15

@helianthus: Itt is takarították, csak hirtelen esett sok, és nem lehetett tisztán tartani az utakat folyamatosan... Azért mondjuk a hajnali hókotrós műszak nyomulhatott volna...

@kawaii malac: A nőknél másak a hosszmértékegységek :D

@uraaam: Ez FONTOSCH

Aureliano Buendía 2014.01.26. 11:25:01

@helianthus: itt lófasz sincs. Bár nem is hiányzik már. Esett volna decemberben.

Aureliano Buendía 2014.01.26. 11:28:28

@ColT: ezeknek a képeknek mekkora részét csinálod te?

Az élet értelme? Az életösztön már csak ilyen. Igényli a táplálékot, hogy működhessen a szervezet. Ehhez meg valamit kell tenni. Most éppen azt, hogy be kell menni a gyárba, és húzni az igát. Nincs az már, hogy kimész a mezőre, és leszakócázol egy kardfogú tigrist.

Végülis azért dolgozol, hogy tudjál enni, nagyon leegyszerűsítve. A többi luxus.

Ádám 2014.01.26. 11:34:45

Sülnek a palacsinták! A babgulyás már kész. Mindjárt ebéd idő.....

Addig egy kis zene:www.youtube.com/watch?v=JYdJZgkJ9SI

Atörökk 2014.01.26. 11:41:34

Galaktikus jó reggelt, nyomurultak! :D

@uraaam:
Hogy keseredjen meg a szádban a pályinka! :D

Aureliano Buendía 2014.01.26. 11:44:35

@atörökk: Na, meglepően hamar megérkeztél. Szar volt a buli, vagy kidobott az ágy? :)

Hát, az tény, hogy a tegnap esti nem esett annyira jól, mint az eddigiek, de azért nem volt extraszar sem:D

Atörökk 2014.01.26. 11:50:52

@uraaam:
A buli erősen elég jó volt ;)

Aureliano Buendía 2014.01.26. 11:53:50

@atörökk: pedig most nem írtak földrengésről. Remélem, Igi sem panaszkodik, ha megérkezik;)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.26. 12:05:09

@uraaam: 99%-át... nagy ritkán tesz fel valaki saját képét, meg néha küld ismerős képeket, akkor felteszem azt is.

Élet értelme -> keresni azért szabad :) Meg ettől függetlenül, az exra baromság, hogy éppen egymás és a lakóhelyünk tönkretételével vagyunk elfoglalva, ennél azért sok értelmesebb cél is lehetne :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.26. 12:07:06

Újra működik a napenergiát hasznosító szárítógépem!

Aureliano Buendía 2014.01.26. 12:09:47

@ColT: és csak pécsi képek érnek?:)

Hát, ez valamikor nagyon el lett szúrva. Mióta civilizáció van, azóta ez van. Talán még az ősember elvolt a világgal, nem vett ki többet, mint amennyire szüksége volt, beérte néhány őstulok, meg a szomszéd törzs legyilkolásával. Amit szemetelt, az el is bomlott utána.
Aztán jöttek a nagyobb egységekbe tömörülő közösségek, és megnőtt az igény. Az ipari forradalom pedig megadta az utolsó lökést. Épp ezért szerintem meddő gondolat az, hogy ezt hogy lehetne visszafordítani, mert nem lehet. Csak lassítani.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 12:17:35

@ColT: Remélem nem az az okfejtés vége, hogy az élet célja az észveszett koitusz, és a boldogság!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.26. 12:19:04

@uraaam: Dehogy is. Bármi. Fészbúkra csak feldobod, megosztom, a weblapra meg ha rakjam ki, akkor mailben küldd el, 1024x768-ban, vagy 740 szélességben, meg írj mellé pár sort, mint egy rendes blogposzthoz (bár ha olyan kép, akkor ez sem kell, de címe nem baj, ha van), és kiteszem (bár nem tudom, mikor kerül sorra).

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 12:21:27

@uraaam: Amikor megjelent az első meredt hímtagú ősembi a nyomorult farigcsált baltácskájával, én már sejtettem, hogy ennek nem lesz jó vége.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.26. 12:22:23

@Nattramn: A boldogság még csak-csak, de az nem egynelő a koitusszal :P Neked fóbiád van, nem érdekes :D

Mondjuk az tuti nem az élet értelme, hogy nagyobbatöbbet és főleg nem hogy irtsunk mindenfélét.
De ha már a fejlődés műszaki vonalánál tartunk, a poszt-kapitalista gazdaság megölte jórészt azt is. Pl. a verseny egy ideig a fejlesztést ösztönözte, most már csak a kis lépésekben történő fejlesztést ösztönzi (csinálunk egy centivel nagyobb kijelzőjű teló, zatán kettővel, aztán utána majd a vékonyabb, 2mm-el, lehetőleg javíthatatlant, aztán 2-3 év múlva a hajtogatható... felesleges lépcsőfokok... energia-stb. a legyártáshoz...)

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 12:35:10

@ColT: Én tudatosan kerülöm ezeket az okostelókat. Mindenhol vannak a spionok, de az a spionság netovábbja. Amíg mechanikailag működőképes a telefonom, én le nem cserélem ilyen taperolós izére.

index.hu/tech/2014/01/25/onkent_jelentjuk_fel_magunkat/

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 12:38:26

És miután mindenki belenyugodott, hogy teljesen fölösléges léte, mehet elfogyasztani az ebédet.

Aureliano Buendía 2014.01.26. 12:41:17

@Nattramn: az a baj, hogy mindent ide vezetsz vissza. Ez valahol baj.

Atörökk 2014.01.26. 12:42:29

@uraaam:
Tegnap a zalkohol élvezettyének hódoltam :D

Aureliano Buendía 2014.01.26. 12:44:08

@ColT: mert ez a fogyasztói társadalom, és a konzumidióták világa.
De, ha azt veszed, hogy mindenki örvendezik vala a napelemnek, meg állítsuk elő azzal az áramot. OK, de egy napelem legyártása mennyi energiát emészt fel? Persze, majd a napelem ezt az energiát szép lassan elő fogja állítani. De vajon mennyi idő alatt?

@Nattramn: igen, ez az idiotizmus csúcsa.

Aureliano Buendía 2014.01.26. 12:50:32

@atörökk: de remélem, csak kósert ittál:P

Aureliano Buendía 2014.01.26. 12:58:59

@Nattramn: nem, hanem az általad hormonrabságnak nevezett dologra. Minden fajban (így az emberben is) megvan a faj- és létfenntartás ösztöne.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 13:03:01

@uraaam: Hát mert az a benyomásom, hogy ez tölti ki az embik életét. Ha kell, ha nem, már egy chipset se tudnak úgy reklámozni, hogy ne legyen benne csöcs vagy valami hasonló. Ez azért mégiscsak kiábrándító.

Black Hole 2014.01.26. 13:10:46

@ColT: nekem a legjobban a környezet védelem tetszik. Mindenki tépi a száját, közben meg gyártják a hulladékot (lásd: nejlon szatyor). Amire én emlékszem, hogy ezelőtt 40 évvel falun, a nagyszüleimnél nem képződött hulladék. Ha a boltban valamit műanyag zacskóban adtak, akkor az a zacsi megvolt még 1 év múlva. Ha boltba mentél vitted a szatyrot. A nagyanyám nem ette meg a bolti májkrémet, mert nem tudta miből van. Nem volt hajlandó tápot adni az állatoknak, mert azt mondta, hogy az nem normális dolog. Amikor mentem hozzá, és vittem magammal az útra kaját, megkóstolta a bolti csirkét, és azt mondta, hogy ez úgy néz ki mint a csirke, na de akkor miért nem olyan az íze? Szóval furcsa irányban haladunk.

Black Hole 2014.01.26. 13:12:15

@Nattramn: a 0 és a 42 között mi a különbség?

Aureliano Buendía 2014.01.26. 13:25:12

@Nattramn: nem kell nézni reklámokat. Ennyire egyszerű. Olvass könyveket,a azokban nincs reklám.

Aureliano Buendía 2014.01.26. 13:32:26

@Black Hole: a városi élet szépségei. Te sem tudod elkerülni a műanyagot.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.26. 13:47:22

@Nattramn: @Black Hole: Nem akartam a sormintátokba belerondítani, ezért csak most jegyzem meg, hogy ez nagyon szép beszélgetés volt!

helianthus 2014.01.26. 13:50:11

@atpijkamo: leszámítva azt a részt, ahol azt állították, értetlen fajta vagyok.
UGYE?
Mert az nem volt szép tőlük.
Bár tagadhatatlan, hogy legalább igaz.
:/

helianthus 2014.01.26. 13:51:20

Megy el a nap, halló, gyere fissza, ne bújj el!
Tök jól elkezdett olvadni a hó.
Remélem legalább az utakról leszedte. :O

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.26. 13:57:08

@helianthus: Nem mondanák, ha megtanulnád, mi az a Winkie's.

Black Hole 2014.01.26. 14:00:18

@uraaam: de annyit tudok tenni, hogy a kocsiban mindig van egy műanyag kosár, meg pár kisebb reklámtáska tehát ha vásárolok nem kell szatyrot venni. Szóval ilyen kisebb dolgokat próbálok tenni, a környezet érdekében. Senki nem visz a boltba táskát, hanem irdatlan mennyiségben veszik, mikor vásárolnak. Pedig nem is olcsó, mert a pici, ami egyből szétmegy, az €0.22, az eggyel jobb az durván €1 körül van. Én meg vettem egy kosarat kb 5 éve € 4-ért, és azt használom.

Black Hole 2014.01.26. 14:02:00

@atpijkamo: kész csoda, hogy egyikünk sem lett öngyi:)

helianthus 2014.01.26. 14:03:55

@Black Hole: vegyél cekkert!
retronom.hu/files/images/RetRo-066.preview.jpg
Hogy gyűlöltem ezt a sz@rt!
Rátekeredett a sörösüveg kupakjára, alig lehetett leszedni róla.
Akkoriban még nem magamnak vittem haza a sört, hanem a szüleimnek.
:)
Tényleg, most vehet alkoholt kiskorú? :O
Mi vehettünk, csak reggel 9 után, mert előtte valamiért nem árultak a boltban.

Aureliano Buendía 2014.01.26. 14:04:24

@Black Hole: nekem rémlik, hogy erről már beszélgettünk. Nekem is van néhány nagyméretű szatyrom, soha nem veszünk se tesóba, se fosanba, mert értelmetlen.
Ellenben szinte mindent valami műanyagba csomagolnak bele a majonéztől kezdve a fogkrémen át az ásványvízig, szóval elkerülni nem lehet.

Aureliano Buendía 2014.01.26. 14:06:02

@helianthus: van ennél rosszabb is, hidd el. A feleslegem családja használ valami ótvar szürke táskát, ocsmány mindenhogy nézve, ki is van tiltva a lakásból:)

Black Hole 2014.01.26. 14:48:50

@uraaam: szerintem még alap hiba, hogy minden rövid távra készül, és ömlesztve. És szinte minden javíthatatlan, jobban megéri újat venni. Ez a legnagyobb környezet szennyezés. Az ömlesztett termelés persze minőség rovására megy, de ezt a gyártók tudják is. Ha valamit vissza viszek, meg sem nézik, hogy tényleg rossz-e, csak megkérdezik, hogy akarsz másikat, vagy a pénzed kell. Ha körül nézek itthon, az elekrtomos dolgok fele garancia időn belül cserélve lett. Szerintem ez nagyon nagy baj. Mármint az, hogy nagyon gyorsan nőnek ezért a szemét tárolók. Lassan a legnagyobb biznisz a szeméttől való megszabadulás lesz, nem pedig a gyártás.

Black Hole 2014.01.26. 14:56:03

@helianthus: a legrosszabb a dupla fenekű háló volt, amit vissza lehetett gyűrni az aljába. Azt mennyire gyűlöltem. Majdnem ketté vágta a kezem :)

Aureliano Buendía 2014.01.26. 15:28:12

@Black Hole: persze, mert minden igyekeznek lecseréltetni, abban van a biznic, nem a javításban. Igis is villog a szifonjával, ami kb két év alatt elavul, és jön az üzenet, hogy vegyél újat.

Az elektronikai hulladék meg landol Afrikában egy jó ideje már.

Black Hole 2014.01.26. 15:36:14

@uraaam: igen, erről van szó. Papolunk a környezetvédelemről, miközben bődületes tempóban gyártjuk a szemetet.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 15:51:10

@uraaam: Nem ennyire egyszerű, mert ha kilépek az utcára, mindenhol reklám van. De nem a reklám életem fő problémája, csak egy példa volt arra, hogy mindig minden erről szól.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 15:53:53

@Black Hole: Hát nem mindegy, hogy 0 embi szuszog melletted vagy 42. A 0 egy nagyon szép, szimpatikus szám.

Aureliano Buendía 2014.01.26. 15:55:03

@Black Hole: jó, de mi a megoldás? A világ boldogabbik fele úgy él, hogy a dolgok, amiket használ, max 2-3 évre vannak tervezve. Utána eldobja, mert tönkremegy, és olcsóbb újat venni, mint javítani, vagy épp megunja, mert kijött egy újabb változat, ami még mégebb. És egyre több a konzumidióta. Őket max akkor lehetne erről leszoktatni, ha egy babkaróval egyenként agyonvernéd mindet.
A világ kevésbé boldog fele pedig megkapja az itt levetett elektronikai szemetet.

Ugyanakkor vannak olyan ritka földfémek, amik pl ott vannak egy-egy ilyen szarban, és mivel egyre kevesebb van belőle, egyre drágább, ezért lassan meg fogja érni a hulladék egy részét visszanyerni.

Viszont a műanyagra ez nem igaz. Az van, gyarapszik. Nézd csak meg a klaviatúrát, min gépelsz. Miből van? És mi lesz vele, ha tönkremegy? Nem fogod megjavíttatni. Talán már nem is csinálna senki olyat. Megy a szemétbe.

Aureliano Buendía 2014.01.26. 15:56:09

@Nattramn: persze, mindenütt reklám van. Kérdés az, mennyire tud rád hatni? Egy-egy reklám mennyire kelti fel benned a birtokolj engem érzést?

Szóma, ha mondom, segít a gondon;)

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 15:59:56

@helianthus: Bánatos lettél emiatt? :8( Helianthus!

Jokkura 2014.01.26. 16:01:18

@Nattramn: érdekelnek még az elírások? itt van egy mókás: Origó címlap:
237 járművet vásárolna a rendőrség

A határőrizetre szánt autókért, teremjárókért 1,8 milliárdért fizetnének.

helianthus 2014.01.26. 16:01:34

Csetelgetünk a meleg szobában, mi? :)
Hazaértem. Megyek lapátolok egy kis utat odakint.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.26. 16:02:12

@Nattramn: Persze! Elmosolyodtam.

Vannak kommentek, amik
- érdekesek - pl. Manyi
- tanulságosak - Kitalátor, Vászka
- röhejesek - Uraam, Törökk, Malacc, Cicmen, Ádám, EÖ...
- érdektelenek, érthetetlenek vagy értelmetlenek
- mosolyogtató

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 16:04:55

@uraaam: Semennyire. Én csak olyat veszek, amiről megtapasztaltam hogy jó. A Heineken például egy agyonreklmáozott sör, valójában egy teljesen jellegtelen lötty, ezért nem veszek olyat. De persze sok embi meg veszi, mert az HEINEKEN, és bemagyarázza magának, hogy az finom. Nyomorúságos.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.26. 16:06:25

@Nattramn: "Én csak olyat veszek, amiről megtapasztaltam hogy jó."

Én is. A többit simán ellopom.

Aureliano Buendía 2014.01.26. 16:07:53

@Nattramn: én pl nem iszom sört sem, bort pedig nem reklámoznak, ami talán nem is baj, a sok hülye rászabadulna, és nekem alig maradna.:)

Aureliano Buendía 2014.01.26. 16:09:32

@Nattramn: @atpijkamo: na, de hogy tapasztaljátok meg először? Ahhoz, hogy kipróbáld, először meg kell venni. Vagy tényleg ellopni.

Ő is csak termékmintáért ment:

www.youtube.com/watch?v=HBwKxThlS5A&feature=youtu.be

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 16:11:31

@Jokkura: Elírásokból sose lehet elég!

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 16:12:52

@helianthus: Akkor ezért üres a ládácskám. Már kezdtem értetlenkedni.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 16:15:32

@atpijkamo: Pedig mosolyra semmi ok. A rémisztő valóságot tártuk föl. Lapos nálad melyik kategória? Az érdektelen?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.26. 16:15:35

@uraaam: Alternatív lehetőség, hogy a havernál eszem, és rájövök, hogy ez jó.

Ilyen kolbásszal történt meg sokszor. Aztán mikor megvettem pont ugyanazt, nekem mindig szar volt. Engem nem szeretnek a kolbászok.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.26. 16:18:30

@Nattramn: Vedd észre, mennyit fejlődött. Sokszor teljesen normálisakat ír.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 16:23:55

@uraaam: aki nem ismerné a települést annak annyit mondanék hogy valahol Kecskeméz és Lakitelek között van

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 16:26:04

@atpijkamo: egy jó kis rúd jolbász, hát most erre gusztust kaptam....

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.26. 16:29:06

@uraaam: Na de ha már a napelemek által termelt energiából állítod elő a többit... :)
Vagy egyéb bioenergiából (víz, szél...)
Meg midegy, az egyszer szennyez, tovább nem. Hosszú távon nyertél.

@Black Hole: +1.
Mondjuk nem mindenből jobb a tartósság, de pl. a nylonszatyor pont ilyen, főleg amióta van szelektív hulladékgyűjtés.

Ugyanígy a papír alapú nyugtákat, szórólapokat is rühellem.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 16:29:14

@atpijkamo: Én már el se olvasom.

Batgirlt is hiányoltam a felsorolásból. Úgy is mondhatnám: hol a csudában van batgirl?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.26. 16:30:15

@Nattramn: Kóstolj meg egy Szalont, vagy egy Sárkány 3%-ost, aztán jó lesz a Hejnekem is :D

kawaii malac 2014.01.26. 16:36:25

@zsiráfffff: Ezt nemt'om, mire írtad, de nem is lényeges, mert "feleségem", mint olyan, nem létezik.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 16:36:37

@ColT: Én szoktam venni Sárkányt. Ami egyébként 4%, és az ilyen olcsóbb izék közül az abszolút iható kategória. Finomnak persze nem lehet mondani, de még mindig jobb mint a Löwenbräu meg Spaten néven árult förmedvények. Ha a Heineken is ebben az árkategóriában lenne, nem lenne azzal semmi baj. Csak éppen annyiért árulják, mintha valami kivételesen jó sör lenne.

kawaii malac 2014.01.26. 16:39:29

@ColT: Aztán van még a Tecskó Gazdaságos, meg a BEER fantázianevű élelmiszer jellegű termék a Lidlibe'.
Ezek lehetnek a legalja, de nem mertem őket megkóstolni.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.26. 16:40:25

@kawaii malac: "Én bármely helyzetben képes vagyok elaludni."

bár a link is odavisz... :)

kawaii malac 2014.01.26. 16:41:42

@Nattramn: Heinekent csak az úrhatnám hülyegyerekek isznak.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.26. 16:44:54

@Nattramn: Na, leszállhatsz Batgirlről. Nyúzzál mindenki mást, ha mered.

Aureliano Buendía 2014.01.26. 16:45:04

@tawaii malac: kinyírtad?:)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.26. 16:46:39

@kawaii malac: tőcsd le a krómt, az megtalálja mobilon is. nem zavarja össze az oldalakat az indexen se, meg visszaugrik az előző oldalra rendesen nem az oldal tetejére. az opera egyetlen pozitívuma az, hogy a kezelőgombjai alul vannak ami kényelmesebb.

helianthus 2014.01.26. 16:47:01

@Nattramn: engem nem hiányolsz a felsorolásból? o_O
Üres marad az a ládikó...
Megyek teregetni.

kawaii malac 2014.01.26. 16:51:06

@sugargiraffusplumps.: Örülök, ha ez a telefon az OperaMinit bírja.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.26. 17:11:37

@kawaii malac:
Tőccs le egy telefont, amivel le tudod tőtteni a krómot!!4!

Black Hole 2014.01.26. 17:12:41

@Nattramn: hát itt arról van szó, hogy a 42-őt csak kimondod, és nem tartozik hozzá semmi. Ezek szerint nem olvastad a könyvet. Megkérdezték valakitől, hogy mi az élet értelme? Azt mondta erre, hogy: 42. És utána keresték, hogy ez mire vonatkozik, de nem találták.

Black Hole 2014.01.26. 17:13:46

@Black Hole: 1 db ő betűt vegyél ki, és küld vissza :)

helianthus 2014.01.26. 17:24:39

@Black Hole: majdnem így volt. Építettek egy bazi nagy számítógépet és megkérdezték tőle mi a válasz az életre, meg mindenre.
Tőle kapták a 42-Őt.

Aureliano Buendía 2014.01.26. 17:31:29

@Black Hole: egész pontosan egy szuperszámítógépet.

Amúgy viszlát! És kösz a halakat:)

Black Hole 2014.01.26. 17:31:51

@uraaam: a műanyag az, amit hihetetlen hatékonysággal lehet vissza dolgozni, csak szerintem nem éri meg. Dolgoztam 8 évig műanyag iparban. Csak macerás, mert már a gyártás folyamán gondolni kellene rá, hogy mi lesz, ha szemét lesz belőle. A cégeket meg rá kellene szorítani a tartós cikkek gyártására. Lásd amerikában, mikor jött az első olaj válság, megbüntették azokat az autó gyártókat, akik x liter feletti fogyasztású autókat csináltak. Ugyan úgy, meg lehetne büntetni azokat a cégeket, akik mondjuk 5 évnél rövidebb élettartamú árucikket készít. És olyan áraknak kellene lenni, hogy a vásárlók gondolkodjanak, mielőtt vesznek mondjuk 1 tv-t. Azért az durva, hogy 1 heti keresetből veszel egy tv-t. Ez nem normális.

Black Hole 2014.01.26. 17:35:35

@helianthus:
@uraaam:
Több mint 10 éve olvastam. Megint meg kell szerezni, mert már nem emlékszem pontosan. De nagyon jó könyvek voltak :) az egész sorozatot olvastam. Remélem megvannak elektronikus formában.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.26. 17:37:58

@sugargiraffusplumps.:
Te zsiráf, mondták má, hogy szörnyen néző ki?
Meg ez az új név...

Black Hole 2014.01.26. 17:38:30

@Nattramn: a heineken tényleg szar.

Ádám 2014.01.26. 17:38:57

Mi a szar az a fagor?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.26. 17:43:06

@dr. phil. Sün‼ ツ: ne is mondd! találtam három új ősz hajszálat máma a fejemen és asszem a bajszom is kezd nőni. viszont ha megborotválkozNÉK mindenütt, akkor fogyNÁK három kilót!

Aureliano Buendía 2014.01.26. 17:47:30

@Ádám: valami, ami fából van. Talán vaskarika?

Aureliano Buendía 2014.01.26. 17:48:52

@Black Hole: au sem, de szerintem az sem, hogy itt meg egy hónapot kell dolgozni egy tévéért. Illetve a kontraszt.

Feltehetőleg „túl drága” lenne foglalkozni a szeméttel.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.26. 17:49:29

fagóré, fagörény, fagott, fagomba, fagokart.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.26. 17:54:01

@sugargiraffusplumps.:
Bajszos zsiráf?
Ezekkel a dülledt szemekkel?
Jóságaosattyaég!!!4

Black Hole 2014.01.26. 18:06:47

@uraaam: ami a számomra durva volt, hogy dolgoztam itt egy kávéfőzőt gyártó cégnél. Sokszor az volt a dolgom, hogy teszteltem a gépeket. Viszonylag kevés gépet gyártottunk, csak a legnagyobbakat, a többit kínából hozták, vagyis ott gyártatta a cég. Mikor hoztak egy kamion kvfőzőt, le kellett tesztelni őket. Hihetetlen mennyiség ment a kukába, de ennek ellenére azt mondták, hogy a nyeresége a cégnek a kínai gyártatásban van. Szóval ez a gyártsunk szemetet, csak olcsó legyen, hát ez nagyon nagy baja a világnak.

Aureliano Buendía 2014.01.26. 18:09:58

@Black Hole: a másik oldala, hogy a kicsi kínai meg örül, mert van munkája.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.26. 18:19:41

@Black Hole: szerintem meg tok normalis ha 1-2 heti fizetesbol tudsz venni egy normalis tv-t

a heineken meg a kategoriajaban kivalo sor

CID 2014.01.26. 18:27:56

faszom. Micsoda szerencse lett volna, ha ennek a debilnek a szülei, ilyen szinten undorodtak volna a szextől:D

Black Hole 2014.01.26. 18:31:09

@uraaam: neki van, itt meg egy csomó embernek nincs. Ők erősödnek, mindenki más meg gyengül. Valami itt nagyon el lett cseszve.

Black Hole 2014.01.26. 18:37:41

@hagyma: a heinekent nagyon nem szeretem, de ez ízlés dolga. A tv, és egyéb műszaki cikkek árát a pazarlás miatt tartom kevésnek. Nincsenek az emberek rászorítva, hogy tényleg akkor dobják ki, mikor az idejét kiszolgálta. Ez is hozzájárul a kezelhetetlen mennyiségű szeméthez.

kawaii malac 2014.01.26. 18:46:47

Félidőbe' a Heineken 4:1-re ég.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.26. 18:54:28

@Black Hole: hat az is lehet egy megoldas, hogy minden "szemetnek" muanyagszatyortol /ami nalunk ingyen van/ a tv-g felemeljuk az arat
de nem latom jo utnak
amellett , hogy nem vagyok zold, sosem cserelem 2 evente a tv-imet, de nem esne jol ha tizszer ennyibe kerulne, amikor tenyleg eljott az ideje

NY Devils NY Rangers a yankees stadionban, oszt kesik egy orat mert nincs eleg hideg a jegnek
gabors meg ri, hogy hideg van NY-ban
lehet, hogy torlik is a fogadasombol
GO DEVILS!!!

Atörökk 2014.01.26. 18:59:38

Jó reggelt, hitetlenek! :D

helianthus 2014.01.26. 19:03:37

@Nattramn: hun, hun? OtthUn. Már nem üres a ládácskád.
Vagy igen?

igazságos 2014.01.26. 19:09:49

@atörökk: gaz gyaurok még pontoSCHabban

Ádám 2014.01.26. 19:13:19

@igazságos: megjöttél? b+!:) bezzeg nyáron.....

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.26. 19:15:32

@megamen:
Hát sok van, ami jó.
De te bisztos tucc valami még jobbat!44!

Atörökk 2014.01.26. 19:20:22

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Lányosch zavarjába egésszen mellé fog beszélni, fogaggyunk!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.26. 19:24:53

@megamen:
Illyen nevű sört nem ismerek.
De mondok egy példát, hogy ne keseregly: Stiegl.
Most áruld azér el, hogy mi van ennél jobb!!%!

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 19:35:40

Halva született az új Frakenstein

helianthus 2014.01.26. 19:41:18

@igazságos: @atörökk: de egyszerre hát eljöttetek.
Nocsak.

igazságos 2014.01.26. 19:42:11

@Ádám: mondtam, hogy a hidegbe fagy le a p... :P

egyébként meg sok a meló, mert a múlt héten jött meg

Atörökk 2014.01.26. 19:42:48

@helianthus:
Esssz csak véletlenek puszta egybe esése ;)

igazságos 2014.01.26. 19:43:27

@helianthus: ha én megjelenek, kihozom az emberállatot mindenkiből

ja és a töröktől semmit se kaptam a szülinapomra :(

helianthus 2014.01.26. 19:43:55

@atörökk: persze. Véletlen most engedted ki a pincéből. :O

Atörökk 2014.01.26. 19:44:40

@helianthus:
Dehogy engedtem. Kijött? Megszökött, héló!!!

igazságos 2014.01.26. 19:47:20

@helianthus: ne is mondd, meginn nem vót szex

:(

helianthus 2014.01.26. 19:50:10

@Nattramn: remélem a kedves bácsi nem bántotta azt a gyönyörű állatot. o_O
@igazságos: se szülinapi ajcsi, se szex? Biztos, hogy jól választottál? :/

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 19:54:41

@helianthus: Egy kicsit szerintem megtrancsírozódott O_o

igazságos 2014.01.26. 19:56:22

@Nattramn: már meginn megsütötted azt a macskát?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.26. 19:57:03

@Nattramn: Az az iható? :D Hűha :D
Spaten amúgy jó, én szeretem.

@kawaii malac: Azokat én sem.
De nemrég le volt akciózva a Staropramen... ^.^

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.26. 20:00:31

@Nattramn: Meglepődhetett.

@Black Hole: +1. Aztán csodálkozunk, hogy jönnek a válságok :D Merthogy ez max. papíron nem veszteséges, az tuti.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 20:00:59

@ColT: Hát ha te az itthon kotyvasztott Spatent képes vagy meginni, akkor csak ne nevess a Sárkányon :/

Egyébként a Staropramen se import már. Olyan is lett.

kawaii malac 2014.01.26. 20:09:07

@ColT: ...ami néhány hónapja szintén Bőcsön készül, ezáltal a minősége- többek egybehangzó állítása szerint- a többi licenszsör szintjére süllyedt.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.26. 20:10:24

@igazságos:
Most akkó most jött meg, vagy a mútthéten?
Mindegyis, a lényeg, hogy megjött.

igazságos 2014.01.26. 20:11:39

@Nattramn: aszontad, ínyenc vagy, nem? :P

@dr. phil. Sün‼ ツ: a múlthéten, hogy a traktorshowra hejjrejöjjek

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.26. 20:13:54

@kawaii malac:
Agyarországi licenszsör se jó sör.
Eggyik se, mer higiccsák.
Lásd pl: Kozel.
El köll ügetni Velké Popovicébe, oszt ott inni/venni.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 20:15:55

@igazságos: Hát azért Hannibáltól van még mit tanulnom.

igazságos 2014.01.26. 20:19:04

@dr. phil. Sün‼ ツ: bezony, három dolognak kell megadni a módját, de rendesen

1. kajának
2. piának
3. szexnek

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 20:19:35

@dr. phil. Sün‼ ツ: Az még hagyján de az az átkozott KUKORICA amit mindenbe belenyomnak komlópótléknak!!44!

Black Hole 2014.01.26. 20:20:44

@igazságos: csak nem el akarod magad üttetni:)

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 20:21:51

@igazságos: 15 éves srác vagyok,még egyálltalán nem akarok szeyelni csak érdekelne ez is.

igazságos 2014.01.26. 20:23:11

@Nattramn: az embiknél is van szex, csak biztos más a módja, ha érted, vagy nem ezt a kifejezést használjátok rá

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.26. 20:25:49

@igazságos:
Én az alvásnak is megadom a móggyát!44!

@Nattramn:
Aztat nemtom, de minden licenszsör el...dott.
Egy osztrák meg eg egy agyar csomagolású sör is ég és föld. Utyanaz a márka. Pl. Ottakringer.

Black Hole 2014.01.26. 20:28:35

@Nattramn: dreher van még? Az egy jó sör volt szerintem.

Atörökk 2014.01.26. 20:28:55

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Hiába veszik át a technológiát, ha a víz nem ugyanaz. Onnantól pedig borul minden.

Atörökk 2014.01.26. 20:30:27

@Black Hole:
Van. Én ugyan nem vagyok sörös, de aki igen, azt mondják, jó sör.

igazságos 2014.01.26. 20:30:41

@dr. phil. Sün‼ ツ: azt mindjárt gondoltuk :P

@Black Hole: hát ha lassan nem lesz pasim, elgondolkodom rajta :D

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 20:34:36

@dr. phil. Sün‼ ツ: Most már gyakorlatilag csak a Pilsner Urquell az ami import, minden mást - Staropramen, Spaten, Löwenbräu, Stell Artois, Hofbräu, stb. - itthon főznek, és mindegyik teljesen egyforma, savanykás lötty, mindennemű hab és szénsav nélkül. Ehhez képest a Sárkány tényleg vállalható, mert az legalább nem akar többnek látszani, mint ami :D

Black Hole 2014.01.26. 20:34:38

@atörökk: ezt mondta az egyik kocsmáros ismerős is, hogy a víz nagyon befolyásolja a sör ízét. Ha nem jó a vízminőség, akkor ott jó sör nem lesz.

Atörökk 2014.01.26. 20:36:11

@Black Hole:
Ez kicsit talán ahhoz hasonló, hogy a bor ízét, testét a talaj is meghatározza, ahol a szőlő terem. Így pl. tokaji szőlőfajtákat hiába ültetnél máshol, ahol elvileg megélne, nem ugyanazt a bort fogod kapni.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 20:38:15

@Black Hole: Valamikor valóban jó volt. Most már abban is csak a savanyú kukorica teng túl a komlókeserűség helyett. Igazán tehetségesek abban, hogy még azt is tönkretegyék, ami jó volt, lásd pl. Pick. Mindezt csak azért, mert így talán nő a profit 5%-al... A fogyasztó embik meg veszik boldogan a szart, legfeljebb esetleg néha tolnak egy posztot a Homárra.

Black Hole 2014.01.26. 20:39:55

@atörökk: Te csak töményet iszol? Az első feleségem apja panaszkodott annak idején, hogy eltiltotta az orvos a töményitaltól. Oszt' kérdezte a szomszéd, hogy akkor most mit iszik? Aszondta após, hogy: "hát rumot":)

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 20:40:26

@Black Hole: Kétségtelen, de a főbűn az észveszett kukoricázás.

Black Hole 2014.01.26. 20:42:16

@igazságos: az elütést úgy gondoltam, hogy valami traktoros legénynek gyűrődsz alájja:)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.26. 20:42:46

@atörökk:
Na ja.
A víz az alaptya mindennek, ez 100%-lékk!444!
Dejaz fölöttébb furi, ha egy ser 5%-koss eredetileg, mongyuk labancijába, utyanaz meg 4,x%-koss agyarisztánba, oszt még drágább is.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 20:43:33

@Black Hole: ááá a drága jó zöményet nem pazaroljuk ilyenre...

Atörökk 2014.01.26. 20:44:06

@Black Hole:
Nem, alapvetően boros vagyok.

Atörökk 2014.01.26. 20:45:31

@dr. phil. Sün‼ ツ:
No ezérsenem iszok söröt. A víz az egy nagyon erős ital, márpedig azt mondta a zorvosom, erős italokat nem ihatok.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 20:45:32

@dr. phil. Sün‼ ツ: Mert alkoholszázalék alapján vetik ki az adót. Ha a gyártók lecsökkentik az alkoholtartalmat, olcsóbban tudják adni. A poszt tolók meg leginkább csak az árat nézik.

Black Hole 2014.01.26. 20:50:22

@Nattramn: hát kb 4 eve eszembe jutott a pick szalámi, elmentem a magyar boltba, oszt' azóta nem kívántam meg újra. Van egy piac, ahol nagyon jó spanyol kaják vannak. Sonka, szalonna, szalámi. Valamivel olcsóbb mint a pick kaják viszont nagyon jó a minőség. A fűszerezése hasonló a mint a magyar. Gondolok itt a kolbászra, szalámira. A sonka, szalonna meg minimum egy éves érlelésű

Black Hole 2014.01.26. 20:53:06

@Nattramn: azt hiszem ezt a kukorica dolgot is mondta a kocsmáros, hogy a komlót azzal váltják ki, mert olcsóbb?

igazságos 2014.01.26. 20:55:30

@Black Hole: asszem választ adtam erre a kérdésedre is

:P

hát azért ez a poszt rekordot döntött, oszt még 1500-ig se értünk el vasárnapig

szégyen

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.26. 20:57:08

@atörökk:
Helytelen móccer. Rsztrt, mint sörfogyasztó mondom.
Rengeteg vitaminy van benne.
Már az eredetibe, nem a kutyulékba.
A bor is egésséges, csak aszt is kutyujják, nem megbiszható.

@Nattramn:
Akkó má értem akkó.
De akkó minden olyan seízű, sebűzű lesz.
Meg vitamin se nem lesz benne.
Ez egy érdekes teórija.
Gyóccerészet?

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 20:57:47

@Black Hole: Igen. Csak épp szar lesz tőle a sör. Nincs semmi baj a kukoricával, csak semmi keresnivalója a sörben. Pláne nem egy olyanban, amit állítólag bajor licensz alapján főznek.

Atörökk 2014.01.26. 20:57:48

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Én csak kutyulatlanot iszok, az jó.

Black Hole 2014.01.26. 20:57:58

@atörökk: én is inkább a bort szeretem. A villányi kékoporto volt a kedvencem. Meg a villányi hárslevelű. Egyszer egy borosgazda megkérdezte, hogy milyen bort szeretek? Hát, mondom, azt amelyiket sajnálom lenyelni.

Black Hole 2014.01.26. 21:00:15

@Nattramn: vannak kimondottan mexikói kukorica sörök, azok jók.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 21:01:18

@Black Hole: Pedig a jó kaják lehetnének magyar exportcikkek. De szarokat nem fog venni senki, csak mi nyomorult belföldiek, mert nincsen más, vagy csak ez megfizethető. Jobban teljesítünk.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.26. 21:04:34

@atörökk: meg ugye abban basznak a halak is.

@Black Hole: ez csak 7 sörig igaz, utána már senki se venné észre azt se ha belehugyozna a kocsmáros!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.26. 21:06:06

@atörökk:
Olyat én is ittam eccer.
Az télleg finom vót.
Balatonná.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 21:06:52

@Black Hole: Hát egyszer ittam Coronitát, az leginkább vízízű volt. Mint az Asahi is, pedig reménykedtem hogy lesz valami szusis-vaszabis beütése, de sajnos a japánok is az amerikai sörfőzést vették át, ami leginkább a se íze-se bűze söröket preferálja. Ennek legékesebb példája az az ausztrál sör, aminek nem jut eszembe a neve, de az tényleg leginkább szódajellegű.

Black Hole 2014.01.26. 21:13:10

@Nattramn: a magyar kaják főleg keleteurópában népszerűek, de a boltjaikban mégsincs. Viszont lehet venni magyar recept alapján készült lengyel pörköltet. Ha valamelyik boltban van magyar bor, akkor az egyből a legdrágábbak között van, majd a végén a leárazottak között végzi. Valami komoly baj van a kereskedői szellemmel. Azt hiszem, hogy a magyar boltnál nincs drágább. Pedig a magyar ételek-italok jók. Ha a spanyol itt van, akkor az is itt lehetne.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.26. 21:13:29

Randolph L. Braham holokausztkutató visszaadja a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztjét.

Szerinte az emlékmű eltereli a figyelmet a Horthy-rendszernek a zsidóság megsemmisítésében játszott szerepéről, és összemossa a holokausztot a magyarságnak azzal a szenvedésével, amelyet a német megszállás okozott.

index.hu/belfold/2014/01/26/nem_hasznalhatja_a_holokauszt_emlekkozpont_az_egyik_tulelo_nevet/

Black Hole 2014.01.26. 21:15:49

@sugargiraffusplumps.: azért ennél nagyobb a befogadó képességem. Mondjuk, ha kísérőt is innák, akkor lehet :)

Black Hole 2014.01.26. 21:17:58

@Nattramn: a coronita valóban jellegtelen, japán sört meg eddig nem ittam.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 21:21:41

@Black Hole: Német adón egy időben ment egy reklám, ami egy "Balaton" nevű magyar bort reklámozott. Volt ott minden, naplemente am Plattensee, házi kenyeret és kolbászt majszoló bajszos bácsi a tanyán, a szöveg közben meg: "nálunk, Magyarországon, ahol a világ még rendben van, a jó és friss vidéki élelmiszereket becsüljük..." Csak aztán utána bemész egy CBA-ba, és arconcsap a rémisztő valóság.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.26. 21:23:12

@Nattramn:
Asztat felejcsed el. Mámint az ámerikai söröket.
2%, meg hasonlóak. Azé írta a hagyma is, hogy jó sör a hejnekken. Lófaxt se tudnak a sörgyártásrú.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.26. 21:23:42

@Nattramn: A fene tudja, nekem az ízlett :P

Coronitának nem volt íze, akkor neked súlyos bajod van :D Kifejezetten olyan íze van, mint amikor valami átlátszó töményet töltesz sörhöz :D

@kawaii malac: Azt nem tudom,mikori volt a legutóbbi :)

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 21:27:08

@Black Hole: Kínai sört ittam egyszer egy olyat, amiben kicsit érezhető volt rizsíz. Az érdekesebb volt.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 21:28:53

@ColT: Állítólag hozzáértek a nullás fázishoz vagy valami ilyesmi!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.26. 21:29:59

@Nattramn:
Hátlyóvan, örökiccsed meg a blogodban, ha óhalytod.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.26. 21:30:23

@dr. phil. Sün‼ ツ: azt én nem tudok! inkább alszok, holnap nehéz napom lesz!

Black Hole 2014.01.26. 21:45:23

@Nattramn: még kínai sör sem volt. Viszont a spanyol sörök nagyon jók még.

kawaii malac 2014.01.26. 21:46:32

@Nattramn: Mán a bor elnevezése is a palifogás iskolapéldája, ennyi erővel Gulasch-nak is nevezhették volna.

kawaii malac 2014.01.26. 21:47:47

A sör német vagy cseh. Oszt jónapot.

Aureliano Buendía 2014.01.26. 21:48:54

Magyar Ember bort iszik, és sört pisál (amit aztán a német, és cseh elfogyaszt:))

Black Hole 2014.01.26. 21:51:04

@Nattramn: meg az ír sörök nagyon jók. Nagyon szeretem a csapolt söröket, amik dobozban vannak. 1700-as évekből való receptek alapján főzik a sört. Nincs bennük bugyborék, és olyan sűrűek, hogy "harapni" lehet.

kawaii malac 2014.01.26. 21:53:12

@Black Hole: Nem véletlenül. Amit ma Pick néven van pofájuk árulni, attól Márk bátyánk sírva szaladna ki a világból. Talán csak Herz Ármin érné utol a kanyarba'.
Szégyen, b+!

kawaii malac 2014.01.26. 21:54:43

@atörökk: Hm. ...azt mondtad, inkább boros vagy. Igazad lehet.

Atörökk 2014.01.26. 21:55:52

@kawaii malac:
A csapolt meggysört néha lenyelem ;)

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 21:58:41

@kawaii malac: Te jó ég, még saját honlapja is van. Paprikával, kolbásszal, ahogy kell.

www.balaton-wein.de/

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 21:59:44

@ColT: Nem tudom, uraaaaaaaaaaam magyarázott mindig valami rosszul kötött fázisokról velem kapcsolatban. Én se értettem!

Black Hole 2014.01.26. 22:00:06

@atörökk: a meggybor mestere a faterom volt. Ha megittál 1 pohárral, türelmetlenül vártad, hogy mikor tölt már megint az öreg :)

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 22:03:05

@Black Hole: Csak sajnos azok is a "félévente egyszer"-árkategóriában találhatóak. :/

Black Hole 2014.01.26. 22:03:24

@atörökk: meggysör van, a nejem szereti. Van egy cég, nem jut eszembe a neve, az mindenféle gyümölcsből csinál sört. De én nem szeretem.

Aureliano Buendía 2014.01.26. 22:06:32

@Black Hole: nyam!
Én Törökországban ittam isteni finom meggybort. Ezek is csak kamumuszlimok bakker.

Black Hole 2014.01.26. 22:07:05

@kawaii malac: pedig nagyon megkívántam, oszt' haza értem, és már estem is neki, aztán tiszta zsír volt. De most tényleg, ami fasza és nem olcsó, azt miért kell elcseszni?

kawaii malac 2014.01.26. 22:09:36

@atörökk: Nincs olyan, hogy meggysör, csaxólok. A sör a következő négy dologból áll: komló, maláta, élesztő, víz.

Black Hole 2014.01.26. 22:10:38

@uraaam: hát ha emlékszel a Waltari könyvre, a Michael/Elhackim (nem biztos, hogy jól írom), abban volt, hogy átjártak a szoroson piálni, bárkákon.

Atörökk 2014.01.26. 22:10:44

@Black Hole:
Meggybor jó, csak alattomos. Mint a málnabor, ribizlibor, stb. Iszod, iszod, eccer csak rúg :)

Black Hole 2014.01.26. 22:13:57

@Nattramn: hát itt sem az olcsó sörök között vannak. € 2-2.50 körül vannak.

kawaii malac 2014.01.26. 22:14:57

@Black Hole: Fogalmam sincs. Talán azért, mert ezeknek semmi sem szent. Hát elmegy mindegyik a büdös picsába! De a dumát tudják tolni, hogy ne hozzák ide európa szemetét, amikor itt a kiváló magyar élelmiszer.

Aureliano Buendía 2014.01.26. 22:17:34

@Black Hole: jaja, nekem abból Antti egyik másnapos megállapítása volt jó, mikor azt mondta, úgy érzi, mint akinek beleszartak a szájába:D

Black Hole 2014.01.26. 22:19:29

@atörökk: hát nem szabad felkészületlenül neki állni a meggybornak. Itt lehet kapni két félét, az egyik drága, de nagyon jó, a másik a lidl-ben van, az olcsó, finom, de nagyon fáj a gyomrom tőle. Elég belőle két pohárral. Tényleg, a lidl magyarországon is nagyon mocsok?

Aureliano Buendía 2014.01.26. 22:21:11

@atörökk: vagy akár Ovidius könnye. Az is olyan.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.26. 22:24:03

@Nattramn: Ja, akkor én viszont igen.

@Black Hole: +1

Ittam a nyáro... ősszel... jófélét, írt, az finom volt.

Atörökk 2014.01.26. 22:24:23

@Black Hole:
Én nem vásárolok ott. Ismerősök, akik igen, nagyjából meg vannak vele elégedve. Érdekes, az Aldit kifejezetten dicsérik.

Black Hole 2014.01.26. 22:29:11

@kawaii malac: a hibák gyökere valahol ott rejlik, hogy a magyar kereskedő szellem nagyon durva. Mondok egy példát. Utolsó magyar vállalkozásom gyártott valamit, és a kereskedő lealkudta a darab árat 28ft-ra. Ugyan ez a boltban 600ft volt. És állandóan sírt, hogy ha nem engedek, keres más gyártót. Most azért számolj, hogy hány százalékos haszonkulcs után baszogatott engedményért. Persze én meg a minőséget toltam lefelé, mert nem volt más választásom. Szóval a magas ár, szar minőség gyökere valahol itt keresendő.

Black Hole 2014.01.26. 22:35:35

@atörökk: aldiban egyszer voltam, de egy szint a lidl-el, tesco is szar lett. Van egy áruházlánc, az kicsit talán drágább, de legalább jó.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 22:37:39

@Black Hole: Ilyen Sárkány sör-féleségek ott nincsenek?

Black Hole 2014.01.26. 22:40:32

@kawaii malac: ez jó megállapítás. Igaziból ezek cider-ek, vagyis szénsavas gyümölcsborok. A száraz almacidereket szeretem nagyon. Az angolok és írek jókat csinálnak. Mostaniban inkább ezeket iszom, nem a sört.

Black Hole 2014.01.26. 22:49:41

@Nattramn: de, vannak szemét sörök itt is. Főleg a lidl-ben lehet kapni német káposztalevet. Iszonyat rosszak. Meg van egy cider, az a neve, hogy :Devil. Ír szegény alkeszek itala. Nagyon rossz, de az alkohol tartalma duplája a normálisnak :). Meg van egy olcsó angol sör, hát az is durván szar, meg a tesco forgalmaz valami francia sört, de kb olyan, hogy 3 normális sör árán, ebből kapsz egy 12 üveges kartonnal. Gondolhatod, hogy milyen :)

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 22:59:49

@Black Hole: Csak nem ez?

collection-papyrus86.wifeo.com/images/SCHLOSS-EXPORT-50cl-.JPG

Mondjuk ez is csak német viszonylatban szar, itt ez már simán elmenne egy jó sörnek :D

Black Hole 2014.01.26. 23:06:53

@Nattramn: ilyen lehet, hogy van itt, a lidl-ben. Ismerős, bár még nem kóstoltam.

kawaii malac 2014.01.26. 23:10:08

@Nattramn: Egy szar sör nem lesz attól jobb, ha elviszed oda, ahol vannak még nála is szarabbak. (Paolo Malacho)

Black Hole 2014.01.26. 23:10:56

@Black Hole: valamikor, amikor elkezdtem sörözgetni, akkor még a kőbányai világos jó sör volt. Az ászok sört meg nagyon szerettem. Meg jó volt a kinizsi, platán és a budapest sör.

Black Hole 2014.01.26. 23:12:06

@Nattramn: amit magamnak írtam, azt Neked írtam :)

Black Hole 2014.01.26. 23:17:22

@kawaii malac: nekem az amerikai sörök okoztak csalódást. Az egy Budweiser ami ízlik, de azt hiszem, hogy nem sokkal finomabb, mint a borsodi világos, bár azt meg már régen ittam.

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 23:25:27

@Black Hole: Hát a Kőbányai ma már kínzóeszköznek minősül. De a förtelem pálmáját nálam a Riesenbrau nevű szörnyűség viszi.

alazzmeg.blog.hu/2007/08/03/riesenbrau_a_gagyisorok_kis_hercege

Black Hole 2014.01.26. 23:29:55

@Nattramn: ez már tényleg durva lehet :). De kik isznak ilyen mocskot meg?

Anomalocaris (törölt) 2014.01.26. 23:34:18

@Black Hole: A Riesenbrau sör és a Koccintós bor az egyetemista lét elmaradhatatlan kísérői.

Black Hole 2014.01.26. 23:49:46

@Nattramn: a koccintós neve is 1 vicc. Nem valami fantázia dús. Volt egy vasúton dolgozó haverom, mozdony szerelő volt. Ez még a komcsiban történt. Mivel értett mindenféle vasúti járműhöz, kocsihoz, így a bort szállító tartály kocsikat tudta nyitni, és persze szoktak bort kivenni. Egyszer akartak bort lopni, oszt' víz volt a tartályban. Valami mesét kitalált, hogy hogyan vette észre, és szólt a főnökének, aztán kíváncsian várt. Hamarosan jött egy fazon a feladó cégtől, a szerelőkkel kinyittatta a tartály, és amit vitt magával cuccokat, azokat bele kellett borítani. Kérdezték, hogy mi az, aztán mondta nekik, hogy mire ez a kocsi oda ér a palackozóba, már fasza bor lesz benne. Azt nem tudom, hogy ebből mi az igaz, de a srác nem volt kamus. El tudom képzelni, hogy így készül a koccint os:)

Black Hole 2014.01.26. 23:56:42

@Nattramn: fincsi lehet. Egy házibuli hangulatát biztos feldobná pár karton belőle :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.01.27. 00:10:47

igy van a sor lelke a viz minosege
a technologiat at lehet venni de a viz nem lesz ugyanaz
mikor bejott hozzank az amstel, az valami kurva fasza volt, hollandiabol hoztak a cuccot
azutan atvette komarom es eg es a fold
a fel vendegkorom elfogyott
amerikai sior sokfele van en igenis kedvelem a lightos soroket, merm indig szomjas vagyok
de lehet kapni itt mindent
a heineken kedvelt es jo sor, termeszetesen nehany cseh es nemet veri, de atttol meg jo

Black Hole 2014.01.27. 00:14:34

@Nattramn: fene tudja, nem láttam. Viszont a móri borkombináltban dolgozott egy kollégám, az mondta, hogy a címke változott ugyan a palackozónál, de a bor mindig ugyan abból a tartályból jött :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.27. 01:57:10

Az öröklődés alapelveinek jó részét már Mendel előtt felfedezte egy birkatenyésztéssel foglalkozó magyar gróf, Festetics Imre. Festetics használta először a szakirodalomban a „genetika” szót. Azt nem tudjuk, hogy Mendel mennyire ismerte Festetics munkásságát. Bár mindketten tagjai voltak a brünni Természettudományi Társaságnak, Festetics egy évvel Mendel taggá válása után meghalt.

www.origo.hu/tudomany/20140122-festetics-imre-egy-magyar-birkatenyeszto-volt-mendel-elofutara.html

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.27. 02:01:40

Találós kérdés: A Kossuth-hídról lehetett-e látni a metróépítést? Szabad guglizni.

gabors 2014.01.27. 03:14:58

tul vagyunk mohacson !!!!

Ádám 2014.01.27. 05:07:53

@atpijkamo: IGEN! De most csak havat látok, amit el kell lapátolni!

Gyengék voltunk, vagyunk NYOMORONCOK! 5nap alatt 1559. vége a dalnak s a Homárnak......

cobre 2014.01.27. 09:25:56

Mi a szösz van, soha nem lesz már új poszt?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.27. 10:02:20

MÉÉG MINDIIIGGGG?????????????????????

kamushamus 2014.01.27. 10:02:38

Mindenki szabadságra ment?

Manyecska 2014.01.27. 10:11:09

@kamushamus: nem én vajúdok és hánynom kell.xd

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.27. 10:16:43

@batgirl:
Már megint.

@cobre:
Nézz vissza februárba.
Ez az ehavi.

AtiSnatch 2014.01.27. 10:17:37

Havi egy poszt bőven sok!

Atörökk 2014.01.27. 10:31:40

Új posztot, de izibe'!

Mr.paksimogyoró 2014.01.27. 10:34:36

Tékozló Homár: olvasás csak kitartóknak

2014.01.27. 10:35:13

Dzsekill elhunyt?

Manyecska 2014.01.27. 10:44:01

Londonban maradt. ott volt, láttam.xd

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.27. 11:13:28

boldog egyfőt kívánok, aki elsőzni akar az húzzon sorszámot!

Bluemotion 2014.01.27. 11:37:20

Legyen már új poszt, mert a helyi és külföldi nyugdíjasok már nem tudnak mit kezdeni magukkal.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.27. 12:16:28

Szerintem felfalta dzsekillt egy nagy fehércápa.

The Good Boy ! 2014.01.27. 12:26:02

Szeretném megkérdezni, hogy ez már a hétvégi?

kézműves étcsokimikulás 2014.01.27. 12:40:48

a kovetkezo poszt(figyelem,szpojler kovetkezik)hazmesteri attila megprobaltatasairol fog szolni-egyenesen dzsekill tollabol-aki elment kotelet vasarozni es teszteles kozben fuggve maradt,mint kerdes...

igi1 2014.01.27. 12:57:44

@kamushamus: mondom én h jackyllt elvitte a vakbele

az még hagyján h egy hete de csak 1600?

szégyen ez ránk nézve kommentelőkre

Black Hole 2014.01.27. 12:57:51

@The Good Boy !: jól kicsesztél velem, ezt én akartam megkérdezni.

igi1 2014.01.27. 12:59:30

v a multik és hostesst terrorizàlók eabolhatták el jackylkt

más tippem nincs

mer a békemenetről mindenki visszajött már

Black Hole 2014.01.27. 13:00:36

@igi1: persze, mert nincs benne náci néni, meg ribanc hostes, aki a konkurenciát itatja kv-val :)

igi1 2014.01.27. 13:01:00

@batgirl: nem hinném h ráfanyalodott vóna javkyllre

ahhoz nagyon kétségbeesettnek kéne lenni annak a fehércápának

igi1 2014.01.27. 13:02:18

@Black Hole: v holokausztra ment emlékezni?

de tutira a náci néni intézte el

jackyllt is

aki tud az tud na

Black Hole 2014.01.27. 13:06:06

@igi1: ja, mert flusztrált, mert iszik az ura, meg a hostessek kikészítik :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.27. 13:10:13

Átvételkor legalább a csomagolás sértetlenségét ellenőrizni kell.

kawaii malac 2014.01.27. 13:10:22

It's not a bug, it's a Fagor.

Atörökk 2014.01.27. 13:12:36

Posztolót már lehet?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.27. 13:17:01

A Microsoft b@ssza meg a büdös kvva anyját a ravatlon, csókolom.

igi1 2014.01.27. 13:25:18

@ColT: ámen

nem tudok frissiteni sehogy se eindoz 8.1- re

azóta se

mer rendszergazdába nincs áruház más felhasználóba meg van áruház de a frissítés csak rendszergazdai jogosultsàggal
vki segijjen mer külön letölteni nem lehet

Manyecska 2014.01.27. 13:26:53

@Black Hole: bedobott a telóról a nikkedbe, ejj..xd meg R.G.I. voltam.
Fodrászom is félreértett valamit mer Nena-frizkót csinált /ilyen punkosat/, még ki is vasalta.xxxd..asszonták ezentúl csak ilyen lehet pé xd először bele akartam verni az ásót.@kawaii malac: asszonták a papír belül volt sza gyanús.

kawaii malac 2014.01.27. 13:28:40

@igi1: Valamelyik női komment-társunk állítólag végzett informatikus.
Mindjárt eszembe jut, melyik...

Rosszindulatú Vászka 2014.01.27. 13:33:39

@igi1: aggíál a más júzernek rendszergarázda jogsit és csíny letudva.

megamenn 2014.01.27. 13:33:50

A pina a legszebb magyar szó, mert ha egy betűt hozzáadunk, néhányat meg kicserélünk, az jön ki, hogy fagor.

Manyecska 2014.01.27. 13:34:54

@megamen: nekem Fagifor jött ki. Bocs.

Black Hole 2014.01.27. 13:35:02

@Szőkenő Szarvas: nálad mindig van egy ásó? Gondolom csak egy kicsi, összecsukható gyalogsági, ami belefér a retikülbe:) tényleg, az miért retikül? Miért nem ridikül?

Black Hole 2014.01.27. 13:37:54

@megamen: ugye, neked van Kazinczy-díjad?

megamenn 2014.01.27. 13:38:03

@Szőkenő Szarvas: hátúgyislehet.
egyszer már nekem is kijött az, hogy faginaforsz.

Manyecska 2014.01.27. 13:39:03

@Black Hole: nemtom, én most punk vagyok!
még jó hogy felül hagyott hajat xd naon állat lett.

Atörökk 2014.01.27. 13:43:21

@megamen:
Én akárhogy keverem, nekem mindig pina jön ki.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.01.27. 13:45:05

@megamen:
Nekem a verhovina jött ki!!!4

@Szőkenő Szarvas:
Belenyútá a konnektorba?

megamenn 2014.01.27. 13:50:26

@atörökk: jó ember vagy, vazze.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.27. 13:50:28

@igi1: Ne használj windózt

@atpijkamo: Az ami megkeseríti az életed :D

Black Hole 2014.01.27. 13:54:19

@Szőkenő Szarvas: tarajad van-e? Meg valami extrém zöld szín?

Manyecska 2014.01.27. 13:56:25

@Black Hole: xdddddd még nem volt időm de gondolkodom de nem ződön!xd

Manyecska 2014.01.27. 13:59:16

@Black Hole: akkor már piros, hamár xd

igi1 2014.01.27. 14:06:04

milyen lehetett az a csirkemell ami között döglött egér is van!?

ráadásul bőrös ha jól làtom

hiába már az egerek is inkább megdögőlnek mint h megegyék a tescós kaját :P

Manyecska 2014.01.27. 14:06:36

@dr. phil. Sün‼ ツ: nem, mer a gyalogsági ásóval verném agyon.

igi1 2014.01.27. 14:07:32

hallod batgirl ez a te posztod

amúgy meg a többi egér hol merre lehetett?

jackyll meg nincs...

Manyecska 2014.01.27. 14:10:47

@igi1: Jaki túlórában csomagolja az egereket lehet..xdxdxd poszt-hiány lehet..

igi1 2014.01.27. 14:11:19

@ColT: sajnos a macet nem tudom használni a munkámhoz értede

igi1 2014.01.27. 14:13:49

@Szőkenő Szarvas: tuti biztos belerakta a védőnő

nem akárki találta megérdekes egyed lehet ez a vèdőnő is ha aszongya h tapintásból érezni lehetett h nincs rendben vmi és duplán fóliázott

mennyire nem nézi meg a zemberek nagy része h mit vesz

pedig ő egy védőnő ügyelni kéne h mit ad a családnak enni

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.27. 14:14:19

@igi1: Az elég gáz meló lehet

Különben wine, virtualizáció meg a mesében?

igi1 2014.01.27. 14:19:03

egy szabály van

semmilyen húst fagyasztott húst ne vegyetek áruházba!

mert mindegyik áruház egy kamionból kapja a húsokat amíg el nem fogy mind nem hoznak újat

ugyanezt csinálják a gyümölcsökkel minden áruházba és a piacon egy körzetben egy szállítmányt terítenek el

pl. spanyol körte júliusban mindenhol akcijós vót még a zöldsègesnél is

aki előrecsomagolt húst vesz inkàbb legyen öngyilkos az gyorsabb

meg kímelné magát

igi1 2014.01.27. 14:20:18

@ColT: nincs nekem idő ezekkel b@ szakodni örülök ha feltelepítek mindent

kéccer

ha virtualizációt akarok veszek 1 macminit

helianthus 2014.01.27. 14:30:02

Van új poszt, miért szívjátok itt az állottt levegőt?

Manyecska 2014.01.27. 14:37:02

@helianthus: und du?:D én lécek mer dolgom van. Lehet a Zoltán ma fogom ásóval agyonütni mer tranzakciózik, basszus.

Black Hole 2014.01.27. 14:44:47

@Szőkenő Szarvas: akkor ma az ásó pörög rendesen :) szoktál vele ásni is?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.01.27. 16:29:53

@igi1: Persze, tehát inkább szopsz a windózzal, mint hogy egyszer megcsináld rendesen :D
süti beállítások módosítása