Tékozló Homár

Sem a címzettnek, sem a feladónak nem szólt a csomagról a Posta (frissült)

2014.04.02. 14:45 | jackyll | komment

Anna feladott csomagját visszaküldték, mert elfelejtették értesíteni a címzettet az eseményről. De a visszaküldésről sem értesítették, csak néhány órával azelőtt, hogy tovább vitték volna az át nem vett csomagok temetőjébe.

A vecsési, 1. sz. postával keveredtem aprócska kis konfliktusba. Történt ugyanis, hogy március 7-én feladtam egy csomagot Sajószentpéterre, 2 napos, postán maradó kézbesítéssel, utánvéttel, a csomag értéke 1800 Ft volt, postaköltség 1480, melyet átvételkor a vevő kifizet, de előre nekem kell. A feladáshoz szükséges űrlapot most már a posta tölti ki. Feladtam a csomagot, de 1 hét alatt nem történt semmi, nem érkezett pénz.

Felhívtam a posta központi számát, utánanéztek, a csomag Sajószentpéteren figyel a postán. Szóltam a címzettnek, elmondta, hogy ő semmilyen tájékoztatást nem kapott arról, hogy a csomag megérkezett. Másnap bement érte, de addigra a csomagot visszaküldték a feladónak, vagyis nekem. Történt ez március 19-én.


Vártam, hogy akkor most hozzák, vagy szólnak h megjött Vecsésre a csomag, de semmi. Ma fél 5 után készültem bemenni megérdeklődni, hogy mi újság, de megelőztek. 2-kor felhívtak telefonon, hogy ha ma délután nem megyek be a csomagért, akkor elküldik a központi "nemtudomhova", ahol az át nem vett csomagokat tárolják.

Na itt már kezdtem mérges lenni, kérdeztem, hogy hogy lehet h se én, se a címzett nem kaptunk semmilyen értesítést semmiről, és hogy gondolom hogy ezek után nem kapom vissza a postázás árát. Na és itt robbant a bomba, közölte velem a nő, hogy még nekem kell 900 Ft-ot kifizetnem, mert a visszaszállítás annyiba került.

Összegezve: feladtam egy csomagot, a címzettnek nem szóltak, hogy megjött, mikor visszaküldték, nekem nem szóltak hogy itt van, és ezek után még én fizessek 900 ft-ot pluszban.


Bementem ma délután személyesen, a "miért nem kaptam értesítést" kérdésre vállrángatás volt a válasz, a miért nem kapott a címzett értesítéstre pedig az, hogy én nem adtam meg a telefonszámát. A POSTÁNAK. Meg hogy a címét sem. Mondom ez nem igaz, mert én megadtam, max maguk nem írták le, mert hogy ugyebár ők töltik ki azt a remek űrlapot.

Hát ha átvettem volna a csomagot, 2400 Ft-nál tartana a postaköltség, a csomag értéke pedig még mindig csak 1800 Ft, így inkább otthagytam nekik, elkértem a panaszkönyvet és írok a fogyasztóvédelemnek. Egyelőre azt hiszem mást nagyon tenni az ügyben nem tudok.

UPDATE 04/04: Hepiend. Csak megtalálták végül a feladót:

Miután írtam a Postának a panaszkönyvbe, és interneten az ügyfélszolgálatnak is, megtörtént a csoda: válaszoltak. Rendkívül kedvesek voltak levélben, így sajnálják, úgy sajnálják, kivizsgálják. Legyintettem is, ígérgetés, aztán nem lesz semmi, mire tegnap eljött hozzánk egy ügyintéző hölgy, aki mindenképpen szerette volna tisztázni a félreértést. Nem voltam otthon, édesanyám mondta neki, hogy telefonon elér, személyesen már nem, mert csak későn érek haza. Fel is hívott a hölgy, hogy tisztázzuk a félreértést, elmondtam hogy mi hogyan történt, sajnálkozott hogy csalódnom kellett, majd másnap reggel ismét csörgött a telefonom, hogy akkor ő most személyesen elhozza nekem a csomagot, csak mondjam meg hová. A munkahelyem 10 percre van a lakhelyemtől, így kértem hogy ha megoldható, akkor oda legyen kedves, és valóban, 2 óra múlva ott volt a hölgy a csomaggal. Nagyon kellemeset csalódtam, sosem gondoltam volna, hogy ilyen korrektül is képesek egy ügyet kezelni.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.02. 14:45:32

Első-e? Első-e, aki átélte már ezt?

AtiSnatch 2014.04.02. 14:45:45

netyetik!!! olllééé olééé

AtiSnatch 2014.04.02. 14:46:54

@ColT: :)*

*háta mögött kést élez

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.02. 14:47:06

@ColT: És nem.
Szóval, mostanában pár alkalommal már előfordult, hogy én sem kaptam értesítőt a cuccról, meg olyan is volt 2, hogy a postás nem vitt értesítőt a címzettnek.
Postáskisasszony mondja, hogy "néha kérdezzek rá, hogy van-e csomagom".
Persze, majd arra érek rá. Bár ő abból indult ki, hogy tudom, hogy jönni fog valamim, de hát ez nem így van.

Vajmaci 2014.04.02. 14:52:58

Tulajdonképpen rájuk is gyújthatnád a postát.....

=)

Az is valami nem?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.02. 14:58:12

Nem értem.
A csomagon nem vót rajt a címzett címe?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.04.02. 14:58:18

@ColT: Minden nap bemész a postára, megkérded, jött-e csomagod. Mitnemértesz?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.02. 15:01:59

@agresszív kismalac:
Jobbat mondok:
Feleségű veszi a postáskisasszont!4

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.02. 15:05:03

@agresszív kismalac: Ja, meg mondjuk én pont egy posta mellett lakok, de hát nekem mákom van, mindenki más megszopta :D

@dr. phil. Sün‼ ツ: Azt el kell olvasni, tudod, tök macera

Vajmaci 2014.04.02. 15:06:46

Jó irányba fejlődik a postaszolgáltatás kishazánkban.
Szerintem hamarosan eljutunk egy sosemlátott minőségi szintre.
Pölö:

Van egy csomagod...elmégy vele a postára, feladod mondjuk 2000 forintért.
Befizeted a zsét, majd kapsz egy papírt a tranzakcióról.
Beülsz az autódba (tömegközlekedési eszköz opcionálisan választható) és kiszállítod a címre a csomagot, a címzettel aláíratod a tranzakciós papirost, majd visszaviszed a postára,hogy megbizonyosodjanak róla, hogy nem vagy egy trehány,tróger ügyfél.
Ha minden rendben, akkor megveregetik a vállad, hogy mennyire precíz is a magyar posta.
Ha nem, akkor ráfizetsz a díjszabásra, vagy kipereli még a sz@rt is belőled a posta mert nem voltál jó ügyfél.

Na...kevesebbet kellene innom... ;-)

AtiSnatch 2014.04.02. 15:09:11

@ColT: na nöm baj, van mán mára 3 másik elsőhelyem. léty te is natyon boldog vele. :D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.04.02. 15:21:20

Pedig az MPL -es kocsikban már van értesítés-nyomtató is...

anonex 2014.04.02. 15:23:08

Gondolatfoszlányok:

1. "...elküldik a központi "nemtudomhova",..." Ott meg átveszi a netuddki.

2. Én még soha nem kaptam csomagot. Ezentúl minden nap felhívom a posta vezetőjét, kézbesítőjét,lehet naponta többször is, mit lehet tudni. Egyszer megunják, küldenek valamit, lehetőleg olyat ami kompenzálja a telefonköltségem.

3. Mit szól ehhez Nyilas Misi?

AtiSnatch 2014.04.02. 15:26:04

@anonex: mit szólna? megkérdi gerébet kapott e csomit.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.04.02. 15:37:42

Nekem van egy jó postai élményem is. Nem is tudom mi volt már, de felhívott egy női kisasszony, hogy mivan. És akkor így elbeszélgettünk, hogy hol van a csomag, meg hogyan a továbbiak, nem firtatta a múltat, nem bénázott, nem bemagoltan gondolkodott, hanem lelkiismeretesen végezte a munkáját és még esze is volt hozzá. S olyan, de olyan jó volt tapasztalni meg azt a fajta együttmunkálkodást, azt az együttgördülést, melynek van hatékonysága, abból is nagy. Éshogy milyen ritkán futok bele ilyenbe. De esküszöm, inkább vegyem kézhez 2 héttel később a akármit, csak legyen már mégegy ilyen. Azóta se volt persze, előtte se. Áh. Ja várjál, ez ilyen vám volt, mer hogy az USÁ-ból jött paket és úgy. Jó volt ez.
@Kitalátor (másként) gondolkodó: ez mit jelent? Valamely ungari nyelvjárásban jelent valamit? Asszem a próhárdveren írogatott egy ilyen nicklyű idióta, de totálkáosz a karakterei alapján, megdögölhetne.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.04.02. 15:43:55

@Kellemes Zérókomponista: Á, csak burkolt szalonnázás. Vagy szalonzsidózás?

Remélem továbbá, hogy hamarosan fel fog hívni téged egy férfi kisasszony is!

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.02. 15:46:51

@ColT: Te vagy a postáskisasszony? :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.02. 15:58:09

@agresszív kismalac: Jaja.
Be is mákolok tőle, amikor megérkezik.

@AtiSnatch: Köf

@Tanácstalan: Szerencsére nem.

@Kitalátor (másként) gondolkodó: Lehet! Figyelmünk nem lankadhat!

szmoker (Homo Trollicus) 2014.04.02. 16:09:50

Nekem még eddig minden csomag megérkezett, bárhonnan rendeltem (német, lengyel, olasz, stb) sima postai csomagként. Meg a DHL, DPD, TNT, satöbbi is kihozta.
És ki sem loptak belőle semmit.

amsz · http://www.amator-szexvideo.com 2014.04.02. 16:10:08

azért 1500-ért már sztem futárszolgálat is elviszi.

Gontar 2014.04.02. 16:14:09

Nekem USA-ba küldték vissza csomagomat így... Egy cimbinek rendeltem alkatrészt motorhoz.

Ott feladták, kaptam egy kódot, mellyel az egész világon követni tudom, hogy hol tart a csomag - nézegettem is folyamatosan. Aztán egyszer csak azt írta a rendszer, hogy passz... na, gondoltam biztos ideért Hungarisztánba és tényleg! Ami az egész világon működik, az nálunk nem: onnan lehet tudni, hogy beérkezett kicsiny országunkba, hogy eltűnik a rendszerből. Vártam egy-két napot, postás nem hozott csomagot és értesítőt sem. Aztán bementem a postára: nem, hozzájuk még nem érkezett meg, biztos a központi elosztóban van vagy valami... Botor módon türelmes voltam és vártam, csak vártam... Néha azért felhívtam a postát, de semmi.

Aztán olyan két hét múlva elegem lett, és bementem ismét személyesen. Ekkor ért a döbbenet: Az eredetileg USA-ban kapott kód alapján ők nem tudják megnézni, hogy országunkon belül merre jár a csomag. Ennek oka, hogy amikor hozzájuk beérkezik kap tőlük egy tök más (gondolom random) számot, és ez alapján tudnak csak rákeresni a rendszerben. Mondom ügyintézőnek, hogy akkor hajrá, keresse már meg akkor ez alapján. Erre ő: Akkor legyek szíves közöljem a csomag számát.. Azt hittem rosszul hallok, ezért visszakérdeztem: Azt a számot kéri tőlem, amit ők generálnak az eredeti kód helyett? Igen, azt kérte... Visszakérdeztem, hogy ezt nekem mégis honnan a retekből kellene tudnom? Azt mondja ő nem tudja, de enélkül nem tud utánanézni, és a rendszerük olyan, hogy az eredeti kódból sem tudja lekérdezni, hogy nálunk ezt mire cserélték... Felvetettem egy tudakozványt, de szart sem ért, illetve nem jött ezek után sem sem a csomag, sem az értesítő.

Természetesen a büdös életbe nem kaptam meg a csomagomat... A fentiek fényében várható módon visszaküldték a feladónak (engem egyébként ők értesítettek arról, hogy visszament hozzájuk) azzal a dumával, hogy nem voltam otthon és nem vettem át... Beszéltem az eladóval, kérdezte, hogy elküldjék-e újra - de lemondtam róla. Ennyi posta-stressz nekem elég volt jó időre. Korrektül visszautalták az árát és ennyi.

cirrmurr 2014.04.02. 16:35:11

Posta szarjon sünt. afutárszolgálat 100x jobb. senki ne küldjön csomagot ezzél a tolvaj bandával.

FDToth 2014.04.02. 17:10:19

Egy ismerősöm hasonlót mesélt: fontos, ajánlott, tértivevényes levelet várt egy bírósági ügy kapcsán. Mivel nem kapta meg, így a Bíróságnál érdeklődött, akik elmondták, hogy 4-szer próbálkoztak kiküldeni, de egyszer sem keresték! A levélen minden jó, a cím pláne! Valószínűleg a postás lusta volt még értesítőt is bedobni, vagy egyszerűen csak a körzeti postán felejtették. Mivel panaszt tett, így ki fogják vizsgálni és a postát fogják elővenni...

igi1 2014.04.02. 17:34:17

Folyt. köv.:

Közben a terhes hostess - csaj a bankban reklamálva rájött, hogy szóban hiába próbál valamit is elintézni, halgatott az egyik ügyintéző javallatára, miszerint útközben, mialatt LÁBON elmegy a másik kerületben levő postára BKK-t is igénybe véve - felad egy ajánlott levelet olyan helyre, ahol a kedves hitelügyintéző tanyázik (jelen esetünkben vecsés?), hátha házhoz kapva a levelet, mindjárt segítőkészebb lesz később az ügyükben. Biztos, ami biztos, írásos reklamációt kérnek a kedves nőtől, mert arra mindenképpp fognak reagálni, egyébként le se tojják, mit mond. Naszóval, amíg a kedves terhes hostess nő a postára igyekezett, meglátott egy boltot, és betért hitelbe vásárolni túró rudit, ám sikertelenségében itt is eltolta a dolgot, mert olyan idegállapotban nem figyelte, hogy csak félig van a túró rudi a csomagolásba, de megvette.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.02. 17:51:23

@igi1: Neked egészen bizonyosan megártott a rendszertelen nemi élet teljes hiánya. Kéccer!!!! :D :D :D

igi1 2014.04.02. 18:01:37

@Tanácstalan: a sok blogolás alapból káros hatással van a zemberekre

Neked senki nem mondta még!?

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.02. 18:08:21

@igi1: Nem vonatkozik rám. Egyes "tisztelőim" szerint semmi emberi vonásom nincsen. :D

Hartmy 2014.04.02. 18:09:52

TLDR

Történt valami érdekes ma? Eléggé lemaradtam.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.04.02. 18:11:04

Tanyázik.:D
Amúgymeg az Echo tévébe C vitamingal gyógyícsák a rákt. Átörés. Nagy-nagy átörés.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.02. 18:20:29

@Hartmy:
Ogi terhessen jár bankba, azon kívül nem sok minden!

szmoker (Homo Trollicus) 2014.04.02. 18:24:36

@igi1: @sugargiraffusplumps.: a trollkodás blogolásnak számít?

igi1 2014.04.02. 18:28:00

@Tanácstalan: olyan már van itt, odrinak híjják

Anomalocaris (törölt) 2014.04.02. 18:28:37

@dr. phil. Sün‼ ツ: ami NEM TÉNYalap, arról KI dönti el, hogy ogazságos vagy sem?

igi1 2014.04.02. 18:30:04

@szmoker (Homo Trollicus): most válaszoljak egy felnőttkorában ujját szopó embernek??? :D

:P

@dr. phil. Sün‼ ツ: LÁBON!!!

Még jó hogy nekem van traktorom meg Suzukim.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.04.02. 18:36:55

Igislom.:D A pofázótörp. Műjanyagfigura formájában kapható már.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.02. 18:37:29

@Nattramn: Miről? Hogy emberek, akiknek a véleménye nem sokat számít nekem, miként látnak?

Anomalocaris (törölt) 2014.04.02. 18:45:16

@Tanácstalan: A földönkívüli vonásokról, ami miatt az embik úgy gondolják, nem az ő fajukhoz tartozol. Ezek érdekes kérdések.

igi1 2014.04.02. 18:45:23

@Kellemes Zérókomponista: nem is neked pofázok, akkor meg mi a gondod? Amíg nem hozzád szólok, legyen neked tökmind1.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.02. 18:46:31

@Nattramn: Hát kezdjük a 33 cm-es hímtagommal... :D Meg azzal a kényszerrel, hogy minden emberi lényt meg akarok csippelni.

Anomalocaris (törölt) 2014.04.02. 18:46:35

@ColT: Ez 10 pontos. Papi biztos csak 7-et ad majd rá, de ő mindig szűkmarkú.

Anomalocaris (törölt) 2014.04.02. 18:48:44

@Kellemes Zérókomponista: Én láttam ma egy csajszit, akin csupa Batman-emblémás nadrág vagy harisnya vagy tudom is én micsoda volt. Fölmerült bennem, hogy batgirllel állok szemben.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.04.02. 18:53:37

@Nattramn: nem, o majd elmeseli, hogy minden januarban lefizeti a postasat es olyan csomagokat-leveleket is megkap ami nem is az ove
keccer

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.02. 18:56:21

@Nattramn: Az az Emberirányítási- ügyosztály feladata. annyit tudok, hogy a kihelyezett beépített gyíkügynök valami Orbánius Vikctorius, vagy hasonló nevezetű.

@atpijkamo: Versenyen még nem voltam. :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.04.02. 18:57:27

@Nattramn: de addigra már nem álltál, ültél. A csodálkozástól.
@igi1: jól van, nyugi, nem kell vérkomolyan venni. De a (mem)bránerért vagy itt ennyit? Már úgy értem miért nincs életed? Csöcs van, nőnek is születtél, gyakorlatilag elég kihelyezned szellőjárta környezetben a lábközi pinád, s ezesetben szállingózni fognak a kérők. A társadalmi elvárás szerint még pénzelnek is. Érted? Így megy ez. Ha már mást nem tudsz vagy nem akarsz tudni, akkor élly ezzel a természetadta lehetőséggel. Bámulatos azért belegondolni, hogy mi lenne veled pasiként. Én nem is tudom. Mesélj, mik vannak.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.02. 19:01:32

@Tanácstalan: Sajnállak. Nevezés nélkül is megmérettecc itt.

Fura hely ez a Homár. Sokan önkifejezni járnak ide. Én emellett még oktatok, tanulok és szórakozok is.

igi1 2014.04.02. 19:02:37

@Kellemes Zérókomponista: sztem meleg lennék, az tuti, erre fogadnék is veled. :)

De hát ha kezdegetsz, akkor ne várj könyörületet, na.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.02. 19:06:10

@atpijkamo: Ne méregessék. :) Átlagos gyíktag. :D :D :D

Én szórakozni járok ide. Egyen - ketten mulattatnak. :D Egy- két embert meg szívesen befogadnák a tágabb baráti körömbe. :)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.04.02. 19:07:12

@Nattramn: szűkmájú.
@igi1: ez már a megmondás vagy csak utálás rá? Nem tudom eldönteni. S ha utalás, sárgacsekken-e?:D Na jó, eszek tovább. A blogodból sem derül ki minden, én meg vagyok itt a kellemetlen riportair, érted. Beszélned kell, nincs más utt.

igi1 2014.04.02. 19:09:15

@Kellemes Zérókomponista: nem kéne már zabálni este 6 után.

És még nekem nincs életem.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.02. 19:09:36

@atpijkamo: : Van, akinek élvezetes az ilyen önkijeit olvasni.

Na meg van, aki önkielégíteni :D

@Tanácstalan: +1

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.04.02. 19:10:44

@ColT: ja , akartam mondani
az ures Pecs, az jo volt
nem szoktam nezni a blogodat / asjatomet es masoket se stb./ de ez cimlapos volt
na ebben volt otlet es fantazia
volt hangulata
nem csak hogy felmegyek a tettyere es lefenykepezem a fenyeket, vagy kozelit csinalok a banati bazsarozsa bibejebol

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.02. 19:19:17

Na, én felboulok, mert gyorsan és sokat kell aludnom. Jók legyetek, szobacicák!

Igi, egyszerre csak egyet facsargass. Tudod, mértékletesség. :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.04.02. 19:21:41

@igi1: az csak a nőkre áll, azok közt is a kevésbé szerencsés zsírháztartásúakra, ők találták meg maguknak ezt az idő. Pontot. De csak. Hogylegyen. Min. Rinyálkodni. Látom, hárítva terelsz, somfordálva kikolbászolsz a kérdések lényegije elől. Leszarom akkor, úgy értem. Fel. Adom. Szerettem volna struktúrái mögé tekintni a költeményeidnek. De akkor ezekszerint ez itt egy becsületkassza, amivel te nem tudsz illően élni. Kiadod magadból a kaidandókat, cserébe nem nyújtasz semmit a közösségnek, ami ugyanolyan kiadás is tulajdonképp, szóval még csak egy ellenirányú sajtreszelői fájdalomról sem beszélhetünk, Ám mégis nyösztetett elleniránnyá változott. Jó páros vagyunk mi, mitagadás. Valaki magyarázza el mit és hogyan kell csinálni ezen a blogon, lehet, hogy én gondolom rosszul azt a valamit, ami itt megy.
@Tanácstalan: chiptag. Tagged tag.

igi1 2014.04.02. 19:22:31

@Tanácstalan: téged még nem is gyűrtelek igazán, szóval meséjjé, what's the matter?

DarkFuture 2014.04.02. 19:23:31

A minap kaptam csomagot a postától 10 kg biztosítva 24 óra alatt megjött 2000 Ft-ért házhoz hozták.És mindenről kapok és kaptam eddig is értesítőt.

igi1 2014.04.02. 19:23:54

@Kellemes Zérókomponista: elég annyit tudni h én az életben is mindenkiből kihozom a rosszabbik énjét. :DDDD

Hartmy 2014.04.02. 19:25:43

@igi1: A rosszabbik téged? :D Ne vidd őket a kísértésbe :D

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.02. 19:28:36

@igi1: "@Tanácstalan: téged még nem is gyűrtelek igazán, szóval meséjjé, what's the matter?"

Elment alunni, de én is megmondhatom. Előre fél tőled, mint a kistestű kutyák.

Hátha ő még nem hallota a gyöngyszemedet, beidézlek: "A férfiak olyanok, mint a kistestű kutyák, mindkettő érzékenyen reagál a hangomra."

Anomalocaris (törölt) 2014.04.02. 19:28:59

@Tanácstalan: Pataky Attilának hívják az álcáját.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.02. 19:29:54

@igi1: "mindenkiből kihozom a rosszabbik énjét."

:)) Ez is pontot ér.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.02. 19:31:43

@igi1:
Oszt mér-e szivem?
Fölburul az emésztőrencered, vagy mi?
Én mindig este 6 után zabálok pl.

igi1 2014.04.02. 19:32:38

@dr. phil. Sün‼ ツ: nem az enyém, az övék, depisek lesznek tőlem. :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.04.02. 19:34:23

@igi1: van olyan, de az nem te vagy. Bennem számodra nincs állat. Sem totem, sem házi, sem vad. Kell hozzá egymódon elcseszett személyiség. Meg nem is árulom el a titkot. Ez olyan, mint a hárdverkulcs: hiába próbálkozol, ha nem te vagy az/te nem vagy olyan, nem fog menni. De a tálcatányérpohár ilyeneket kivihieted, az tud menni. Mert épp. Vége. Igényeljen lakáskölcsönt (ezt most hallottam, jól hangzik, gondoltam). Burger King legújabb dobása meg a seggzsömle. Gondoltam érdekel. Más nincs a világban, ennyi. Áramellátás-kapást minden egyénnek, kis- és nagytestűnek egyharánt!
@atpijkamo: ((:

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.02. 19:41:15

@igi1:
Ha este 6 után esző?
Ez érdekelne bővebben is.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2014.04.02. 19:41:20

Legközelebb éles levél bombát küldj, azt írd rá, hogy a postán marad!
De ha jobban szívatni akarod őket tegyél borítékba púdert, és írd rá:
"vigyázz a porral mert kiszakadhat a boríték"!

boríték = weryték

igi1 2014.04.02. 19:42:46

@Kellemes Zérókomponista: most ám lebuktattad magad, h ekkora szaki vagy az elcseszett életek témájában. Te, nem véletlenül épp engem, a kiszemeltet veszed egy kalap alá magaddal?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.02. 19:43:09

@hagyma: Ezt csak egyszer lehet meglépni :) Amúgy kösz. AMúgy si a szöveg adta el.
De különben a közelit meggondoltad? :D
Gyak. mindent lefotóztak már, Pécset is fekete-fehérben, szal ennyi erővel azt is lehet mondani hogy abban mi van?

@atpijkamo:
:D

@Tanácstalan: Ja.

howard123 2014.04.02. 19:52:44

Biztos én vagyok a naiv, de mégis miből gondolta, hogy akinek küldeni akarta csomagot az majd kap értesítést, hiszen postán maradóra kérte a csomagot, vagyis a postát adta meg kézbesítési címnek.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.04.02. 19:54:36

@Nattramn: milyen frappáns cím lett volna az Avatar helyett az, hogy Álca.@igi1: ekkorát nem bakiznák. Arról van szó, hogy mindenhez tehetségem van, köztük ehhez is.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.02. 19:59:26

@howard123: Attól még kellene értesítést vinnie a postásnak. Miből tudná különben a címzett, hogy kapott valamit?

Hartmy 2014.04.02. 20:02:45

hvg.hu/tudomany/20140327_aki_a_neten_bunko_az_tenyleg_bunko

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.02. 20:06:18

@Nattramn:
Nem egésszen!
Mikor eszembe jut.
Vagy megéhezem.

igi1 2014.04.02. 20:06:25

@Kellemes Zérókomponista: te is olyan pszichoátor lennél, mint én? Jó, hát én nem tartok ott, ahol te, de valamit kapisgálok a témához, és te szakmailag próbálsz gátolni akkor, nehogy a végén kibontakozhassak itten.

Atörökk 2014.04.02. 20:06:32

Megamen véleményét már ismerjük?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.04.02. 20:09:26

@ColT: a riportfotokat szeretem
ez is az, meg ha nem is az emberekkel vagy emberek nelkul, mint jelen esetben
nem mindegy, hogy hogy fotoztak le
ez nekem bejott
eszembe juttatott pl egy regi ejjeli tv musort, meg otthonrol, ahol hajnalban egy kocsikbol kameraztak a tok ures kisvarosokat
stb
dehat azt fotozd, amihez kedved van naturlich, csak szoltam, hogy ez nem volt nekem "kepeslap"

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.04.02. 20:09:49

@howard123: tényleg igazad lehet. de olyankor nem írják rá a címet sehovase? nincs itt egy póóóstás?

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.02. 20:10:16

a 4,5 tonna alatti járművek tolatása közben bekövetkezett balesetek évente 210 halálesetet és 15 ezer sérülést okoznak

www.origo.hu/auto/20140401-kotelezo-lesz-a-tolatokamra-amerikaban-2018-majusatol.html

Nagyon helyes. Végre egy kis okosság.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.04.02. 20:12:45

tok ures amerikai kisvarosokat
/amugy lehet a cime adta el de ha nem tetszett volna, akkor barmi lehett volna a cime
ami jo jo, ami kozepes kozepes ami szar szar
es akkor meg arrol nem beszeltunk, hogy ezt ki mondja meg:)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.02. 20:13:23

elfelejtette a vasárnapi óraátállítást, ezért súlyosan megsérült a bomba robbanásakor az a férfi, aki egy Volvo SUV-ot akart felrobbantani vasárnap este 11 körül Dublinban

index.hu/kulfold/2014/04/02/ezert_allitsa_at_az_orat_ha_bombazni_keszul/

howard123 2014.04.02. 20:13:59

@sugargiraffusplumps.: Dehogynem ha pl:
X Y úr
Sajószentpéteri posta

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.02. 20:15:48

Mindenki nyugodjon meg, lehet pisálni az Erzsébet téren
A házirend tiltja, de az őrök nem zargatnak.

index.hu/kultur/eletmod/2014/04/02/erzsebet_ter/

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.02. 20:17:00

@atörökk:
Még nem járt erre a nyavajás!
Pedig igény vóna rá!00!

howard123 2014.04.02. 20:17:03

Ez van a posta ASZF-jében.
3) Hivatalos irat érkezéséről a Posta nem állít ki értesítőt, amennyiben tíz munkanapon belül a
jogosult átvevő a hivatalos irat átvétele érdekében nem jelent meg az állandó postai
szolgáltatóhelyen, azt a Posta a következő munkanapon, a tértivevényen feltüntetendő ”nem
kereste” jelzéssel visszaküldi a feladónak.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.02. 20:19:27

@Nattramn:
Nekem a 6 is nyóc!
Ha megéhezem, eszek.
Majd az óra mongya meg, mikor leszek éhes?
Hát azt má nem, a kötöccséget sose!44!

Anomalocaris (törölt) 2014.04.02. 20:26:33

@atpijkamo: Nyakába fúródott a láncfűrés, túlélte

Anomalocaris (törölt) 2014.04.02. 20:28:05

@dr. phil. Sün‼ ツ: Az óra sokkal jobb barát, mint az éhség. Én inkább rá hallgatok.

Atörökk 2014.04.02. 20:29:32

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Énugyannekem nem! Nekem van salyát nyavalyám!4!!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.02. 20:36:09

@howard123: A postán maradón is van címzett, és ott is postacímet kell megadni. Ez a szolgáltatás arra való, hogy ha valami brutál nehéz, vagy a címzett valamiért nem tudja otthon átvenni, vagy nem gyömöszölhető ládába, akkor a postán át lehet venni.
...vagy ha mondjuk a postás hajlamos másnak adni a cuccaidat, akkor nem kerül hozzá...

"3) Hivatalos irat érkezéséről a Posta nem állít ki értesítőt,"
Az fasza, mert honnan tudod, hopgy kapsz valamit vamaikor? :D

@hagyma: Látod, aki ügyes (tehát jó fotós), az tud úgy tájképet is, hogy érdekes legyen. Ha nem vagyok ügyes, hát paff.
De mondjuk a ködös cucc nekem bejött, főleg az emlékmű az apokaliptikus, ködben terülő fényekkel.

Az a post meg a törvény emlegetése miatt lett címlapos, az 1000%. Az index azt rakja ki, ami beszédtéma.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.02. 20:41:52

@hagyma:
????

@Nattramn:
Az óra jóbarát!
De az éhségemet nem szabályozza!!!7

@atörökk:
Használd egész seggel!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.04.02. 20:45:27

@ColT: azert ez nem tuti
azert az igazan nagy fotosok elegge "szakbarbarok" vagyis muveszien fogalmazva specializalodnak
termeszet-allatvilag
haborus fotok
portrek
riportok
divat
sport
stb.
@dr. phil. Sün‼ ツ: atomtengeralattjaroval keresik a malaj gepet
aszittem Te vagy, vagy berbeadtad

howard123 2014.04.02. 20:51:02

@ColT: Nyilván a címzett kérte így, tehát tudott a csomagról + szólhatott volna neki, hogy ma feladta két napja van érte menni.
Átvételkor pedig ilyenkor lakcímkártyát sem kérnek csak személyit.

howard123 2014.04.02. 20:58:11

@ColT: A szolgáltatás meg arra való, ha mondjuk másik városban vagy akkor ott is tudj levelet kapni, például nyaralás alatt elhagyott kocsi kulcs helyett otthonról hozzájuss a tartalékhoz.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.02. 21:05:54

@howard123: Jaja, csak a csomag érkezése nem kalkulálható. még elsőbbségivel sem.
Ja, meg a hivatalos iratról sem szokott szólni az APEH, hogy majd kapsz valamit.

"A szolgáltatás meg arra való, ha mondjuk másik városban vagy akkor ott is tudj levelet kapni, "
Ja jaja tényleg.

Manyecska 2014.04.02. 21:16:18

@igi1: bazdmeg:D ezt külön kiemelten hangsúlyoztam neked kb két éve, de látom pusztába kiáltott szó volt..Én meg elvállaltam egy olvasónapló írását sokba fog ez kerülni a fiamnak, dehát asszongya túlterhelt. Mondjuk az Egy gondolat bánt engemet c.verset lehet énse vágnám be öt nap alatt. Vajon mit szívott a költő akkor?:D olyan mintha a Zérókommunista írta volna közepitől:D!!:OOOO

Hartmy 2014.04.02. 21:21:18

@Manyecska: Az egy elég szolíd kis vers :D
Baudelaire - Egy dög vagy Ady Endre Góg és Magóg fia vagyok én... na azt fejtsd ki kérlek :D

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.02. 21:22:20

@Manyecska: "olyan mintha a Zérókommunista írta volna közepitől"

:))

@dr. phil. Sün‼ ツ: Az élet iskolájába. Megtanulta a kemény leckét, hogy ha nem vigyáz, megbasszák.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.02. 21:24:40

@Hartmy: Bevágásról volt szó, tehát megtanulni.
Kifejteni, az tényleg meredek :D

Hartmy 2014.04.02. 21:29:32

@ColT: Inkább az Egy gondolat bánt engemet, mint ezekből bármelyik :D

Atörökk 2014.04.02. 21:29:38

Ne onojjatok már, van a póstánál fontosabb csetelnivaló is!4!!

howard123 2014.04.02. 21:35:01

@ColT: Akkor mért nem a címére kérte?
A NAV szerintem csak a bejelentett címedre küld levelet, ha más levelezési címet adsz (pl.: a posta), a bejelentett címeden hiába vársz értesítést (értsd otthon), arról már neked kell gondoskodnod, hogy a levelezési címeden ott legyél (jelen posztban a postán ülj és várd).

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.02. 21:35:59

@atpijkamo:
A Manyimamit?!
Hasztamannyana!44!
Valaki nagyon kinézte magának, ez má bisztos!

@Hartmy:
Dughatnékod van?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.02. 21:37:10

@Hartmy: Jobban szeretem a kevésbé direkt verseket. Ady, József Attila, Radnóti, stb.

@howard123: Nem mondtam, hogy a navtól kapott volna valamit, lehet, hogy a címzett pl. albérletben van, és a posta nem talál oda (mert mondjuk nincs kiírva a neve).
Bármi lehet.

Aureliano Buendía 2014.04.02. 21:37:39

Posta? Ugyan. Inkább bármelyik csomagküldő szolgálat.

Hartmy 2014.04.02. 21:42:17

@dr. phil. Sün‼ ツ: Ezt miből sikerült levezetned? :D

@ColT: József Attila, Radnóti oké.

Manyecska 2014.04.02. 21:43:18

@atpijkamo: akarsz róla beszélni? Nem mintha érdekelne.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.02. 21:43:59

@ColT:
Mé, mi nem egyértelmű abba, hogy ágyban, párnák közt halni meg?
Dugott, oszt jóvan!!!8
(Mongyuk sose vótam irodalmár.)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.04.02. 21:45:01

kb. 250 verses kotetet olvastam
eletkor is kozrejatszik
ugye altalaban Petofivel kezdunk, azutan johet Ady, Radnoti,stb.
azutan jonnek a kkulfoldiek
Poe Villon
Jozef Attilat ki ne haggyam, miatta voltam baloldali
Kegyelmesek zabalnak az annya meg ehezik
mondjuk sok minden nem valtozott, annyi feltetlem hogy jobb oldali konzervativ vagyok mar par eve
de voltam liberalis is 90-ben a szadeszra szavaztam
/most kerek elnezest/

meg a radikalisok meg a zodek maradtak ki

howard123 2014.04.02. 21:50:39

@ColT: Bocsánat igazad van nem olvastam el alaposan.
Ha nincs kiírva a neve vagy a pontos cím a posta visszaküldi, de itt arról van szó, hogy egyik helyre kérte csomagot és a másik helyen várta az értesítőt, nem is értem miért gondolta, ha postára kérem, a postán keresem nem otthon, ha otthon akarom megkapni, oda kérem nem postán maradóra, ki is viszik, még elmenni sem kell érte.

howard123 2014.04.02. 21:54:06

@uraaam: De ott is, ha csomagküldő telephelyére kéred, akkor is otthon várod megjöjjön. Ők honnan fogják tudni hová vigyék?

Manyecska 2014.04.02. 22:02:21

@dr. phil. Sün‼ ツ: a tízezredes. Azt üzeni ő nem földigilisztákból doktorált...neked fix IP-d van az avarban??:P:D Óanyám milyen helyes pali, ha látnád:)

Atörökk 2014.04.02. 22:05:27

A tízezredes verseket is ír a fázisceruzályával? Mi a picha!4!!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.02. 22:07:46

@dr. phil. Sün‼ ツ: Pont azt mondtam, hogy túl direkt.

@howard123: Ez nekem most kicsit nem volt összefüggő, mi van? :D

@Hartmy: Lehetne még sorolni. Ízlés dolga.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.02. 22:09:03

@hagyma: Különben azon szoktam röhögni, hogy ha kiteszek valami kuvva technikás, absztrakt képet, azt senki, de ha akár lekattintom telefonnal (!) a havas Balokányt, az sok embernek tetszik :D:D:D Így működnek, amit értenek, azt nézegetik.

Aureliano Buendía 2014.04.02. 22:10:03

@howard123: a csomagküldő tudni fogja, háztól házig vsizik. Nem posta az, hogy baszkódjon,

helianthus 2014.04.02. 22:11:13

Hát postásposzt.
Végre.
Már aszittem.
De nem.

Atörökk 2014.04.02. 22:13:12

@uraaam:
Váltóáramlya van! Azzal baszk... izé, ír!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.02. 22:13:38

@Manyecska:
Megértelek, de nincs fix ip-m.
Valahol elvesztettem.
Igi bisztos tuggya a megoldást!
Nem tucc sms-t küldeni?4!7

@atörökk:
Simán!
Meg élbül heggeszti a műanyagot!

Aureliano Buendía 2014.04.02. 22:17:36

@atörökk: majd jól rákötnek egy fogyasztáscsökkentőt. Termékbemutatósat.

Manyecska 2014.04.02. 22:18:52

@atörökk: igen szinusz per szinusz függvény alatt...xd mondomjòoké dddd z

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.02. 22:19:30

@Manyecska:
Nekem se abbú van a disszertácijóm!
Alapvetően ánuszvizsgálat,
de letettem a csöcsörészős mellékdoktorit!

Manyecska 2014.04.02. 22:20:01

@uraaam: forditva szokott lenni...:-)

Aureliano Buendía 2014.04.02. 22:20:03

@Manyecska: ebben már benne van a rezsicsökkentés is?:)

Aureliano Buendía 2014.04.02. 22:21:05

@Manyecska: hát, nálad egy fázis tuti fordítva van bekötve:)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.02. 22:21:29

@atörökk:
Aszt látnád, mikor heggeszt vele!44!
Beszarná!

Manyecska 2014.04.02. 22:21:49

@dr. phil. Sün‼ ツ: nyugoggyà meg neki sem kell a szomszédba menni xddd...

Manyecska 2014.04.02. 22:23:07

@uraaam:na..ez az én szövegem héló!! Ne most..ddd

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.04.02. 22:28:55

@ColT: hat nem is fototechnikailag nezem en sem
van ami megfog, van ami nem
a pecsi jo volt
de azok lathatoan nem telefonnal keszultek
viszont a pongyola pittypang engem foton nem erdekel akarmilyen nikonon csinaljak akarmilyen optikaval
megnezem
oszt jonapot, masnapra elfelejtem
itt a pelda a kihalt pecsre meg emlekszem
gondolom majd elmulik:)
a szencinegere mar nem
de azt mondjak az igazan nagyoknak, van EGY, ami az igazi
ami viszi a showt

Atörökk 2014.04.02. 22:33:53

@uraaam:
Az minek a fogyasztását csökkenti? :o

@Manyecska:
Meg is kemtrélez? :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.02. 22:36:13

@uraaam:
Te a saját példádbú indulsz ki.
Itt, az erdőbe nem szennyezett a víz.

Aureliano Buendía 2014.04.02. 22:40:04

@atörökk: mit-mit? Hát a záramellátásét. Ezt nem tudni!:)

Atörökk 2014.04.02. 22:40:18

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Szennyezett az!
Tele van oxigénnel! Meg hidrogeny is van benne!4!!

Aureliano Buendía 2014.04.02. 22:41:37

@dr. phil. Sün‼ ツ: az önhittséged okozza majd a veszted, higyeld csak meg.
Azt gondolod, hogy ilyen evidenciák vannak, hogy a zerdőbe nem szennyezett. Egy fenét nem, mi visszük oda, hogy az legyen.

Aureliano Buendía 2014.04.02. 22:42:44

@atörökk: meg kemtrél is, de az amúgy mindenben van. Ez köztudomású.

Aureliano Buendía 2014.04.02. 22:43:48

Én meg tiszta idegállapotba vagyok.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.02. 22:45:13

@uraaam: @atörökk:
Tudom, hogy belepisász!
De itt a hegybül gyün a víz!
Oszt kiveszik belülle a zokszigényt!444!

Aureliano Buendía 2014.04.02. 22:46:56

@dr. phil. Sün‼ ツ: szerinted a hegyimuflony meg a hegyiűrgyík nem pisál bele ott?

Atörökk 2014.04.02. 22:47:19

@uraaam:
Legyél piszkos idegállapotba'!

Atörökk 2014.04.02. 22:49:03

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Belé is köpök! Miután kettéhugyosztam a hegyt!4!!

Aureliano Buendía 2014.04.02. 22:50:13

@atörökk: a süny nagyon el van tévedve, azt hiszi, hogy még a mostani hegyekbe van anyag. Pedig már az is csupa E320-ból van.

Aureliano Buendía 2014.04.02. 22:52:01

@atörökk: háthallod, meg kellett cserélnem egy hüttő ajtónyitási irányát.
Már kezdem érteni a Kimdzsongün fijút, meg a többi zöld törpét, hogy miért utálják a déli rokonaikat. Rohaggyonmegaszamszung.

Atörökk 2014.04.02. 22:52:48

@uraaam:
Ehh. Toltad vóna át a szembe falra. Nem eccerűbb? Hánem, hádde! :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.02. 22:54:03

@uraaam:
Az a természet.
Nem keverendő össze a naffaluval.
De majd meghílák eccer városnézésre!

@atörökk:
Én meg a hóembert szoktam kettévizelni!

Aureliano Buendía 2014.04.02. 22:55:37

@dr. phil. Sün‼ ツ: a zerdőbe milyen város van?

Én írtam már le a nevem a hóba. Szerencsére nem Vlagyimir a böcsületes nevem.

Hartmy 2014.04.03. 00:17:19

Mocskos szennyezettek vagytok a hegytetekkel együtt na. Oda megy azt belepisál a patakba, a sün meg csak úgy fordul felfelé tőle. Csodálkoztok, hogy mindenhová tengeralattjáróval jár.

Én meg itt poshadok és egy tetemeset nem tudok hozzászólni az egészhez, mert én meg csak csetelni jöttem vót, aztán eljutottam a József Attiláig meg Petőfi Sándorig.

A mai napomat is már cseszhetem úgy néz ki.

Egy parasztgyerök sirálmait és búslongását hallhattátok vala.
Jóccakát/reggelt!

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.03. 02:39:05

@Kellemes Zérókomponista: Gyorsan megnéztem, nem az.

@igi1: Semmi. A te érdekedben mondtam. Elaprózod magad, aztán nem lesz szakértés. Kéccer!!!! Szerintem engem nem is szeretnél facsargatni, okod sincs rá, nem vagyok célcsoport.

@atpijkamo: A kistestűt most bóknak veszem. :)Hát ha rikácsolós anyasárkány hangja van, akkor lehet, hogy egy ideig furcsa arccal néznék rá. :) Mivel az IRL találkozás kizárt, soha sem tudjuk meg, hogy kistestű kutya vagyok, vagy űrgyík. :) Mondjuk a gyöngyszem olvastán - valahogy már eljutott hozzám - elgondolkoztam, vajh volt e már szerencséje igazi (vastagon kiemelve, aláhúzva) férfihoz? :)

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.03. 02:43:38

Hát, időnként fájdalmas reggelente visszaolvasni titeket. :D :D Főleg, ha magamra borítom a forró kávét.

@Manyecska: Rossz bótot kötöttél.Rosszat, én mondom. :)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.03. 03:43:01

@Tanácstalan: Mikor megtetszett Iginek ezen mondása, nem feltételeztem semmi különöset a hangjáról, csak annyit, hogy határozott, mint az itteni megnyilvánulásai. Tudjuk, hogy nagy melák emberek is apró kisegérré tudnak összehúzódni, egy feleség vagy anyós fellépésére. Különösen humorosnak találom férfiak és csivavák közötti egyenlőség felállítását.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.03. 04:04:04

@atpijkamo: A kutyák nevében kikérem, hogy a csivavákat, mopszokat, yorkshire terriereket, palotapincsiket egy lapon emlegessék velük. A kutya 15 kg-nál kezdődik. Addig csak öleb, azt meg a 7 éves fiam meg tudja ijeszteni. :)

venszivar 2014.04.03. 05:40:05

"Jozef Attilat ki ne haggyam, miatta voltam baloldali
jobb oldali konzervativ vagyok mar par eve
de voltam liberalis is 90-ben a szadeszra szavaztam"

barom! többekközt EZÉRT IS VAGY te egy fosadék, szar alak......

a baj az, hogy még akasztott ember nem voltál! te féreg,barom!:)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.04.03. 05:47:07

@venszivar: masnaposan nem szep reszleteket kiragadni egy altalad erthetetlen kontextusbol
a LA Kings vezet 2-0-ra
ez kene, ez a meccs
egyeb kerdes?

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.03. 06:00:39

Ébresztőőőőőőőőőőőőőőőőőőő!!!!!!!!!!!!!

:D

venszivar 2014.04.03. 06:03:04

barom! én tőled MÉG SOHA NEM kérdeztem s NEM valószínű, hogy valaha is fogok.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.03. 06:13:25

SPAM
kilatasgaleria.blog.hu/2014/04/03/tavaszi_makros

@Tanácstalan: Nem

@helianthus: Ideért vele a posta

@hagyma: Nem érted. Nem feltétlen technikailag jót, hanem ami mellette k*va jól is néz ki, azt sem szokták. Vagy ami egyedi.
Kiteszel egy ilyet, amin az van, ahol lakik, azt érti. Az absztraktot, ami egyedi, meg még a fotós is többet tett bele, azt nem érti.

Amúgy az ilyen virágos-bogarasoknál meg pont az tud lenni a plusz, hogy esetleg vannak fények, színek. Mondtam, hogy ízlés dolga, nem kell még 5x leírnod, hogy neked az nem tetszik - pedig lehet, hogy az is tök egyedi.

AtiSnatch 2014.04.03. 07:38:24

"hínnye, de szép jó reggelt!" - mire gondolt a költő?

Hartmy 2014.04.03. 07:49:53

@AtiSnatch: nőkre... Mindig arra gondoltak.

AtiSnatch 2014.04.03. 07:55:17

@atörökk: határeset, elfogadom! :D

@Hartmy: és a pályinka az smafu? :D

Manyecska 2014.04.03. 08:26:15

@atörökk: arra hogy "Maris, jó neked a sz.r is!!" :DD @Tanácstalan: ez ebben a formában nemigaz,:)) tegnap Nina, a tacsi Rezsőn, a hatalmas ír szetteren negyedórán át ugrált,t.i.lenyomta a fődre, hanyatt..:DD még ugrált is rajta. Párszor átharapta a száját is játékból:))

2014.04.03. 09:07:57

@Manyecska: Van egy báránykutyám!

Darth Revan 2014.04.03. 09:09:13

Postan maradó küldeményről nem küldenek értesítést, a címzettnek kell keresni.

Manyecska 2014.04.03. 09:24:26

@Cicmen: fasse tudja, én még hiszek a hideggyantában..

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.03. 09:25:46

@Tanácstalan: Nem, most az, hogy mászkálok, meg írok, semmit nem jelent, fejben még alszok :D

@Manyecska: :D

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.03. 09:26:09

@Manyecska: Értem. Hideggyanta és szentháromság. Még valami? UFÓ-k? Teremtéselélet?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.04.03. 09:30:24

@Tanácstalan: ahogy te tévedsz.... a kutya nem a kilótól lesz kutya hanem a gazdájától aki neveli, kéremszépen. a hisztispicsák csinálnak belőlük törpeidegroncsot akiknek gőze sincs arról, hogy nem plüssmacit vett hanem kutyát.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.03. 09:33:04

@sugargiraffusplumps.: Neked is igazad van. Ilyen nap a mai.

De @Tanácstalan: -nak is. Szerintem a méreten aluliakat vissza kellene dobni.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.04.03. 09:35:59

@atpijkamo: badarság. egy miniatűr kutya is pontolyan kutya mint a nagyok, csak a gazdáik elrontják őket. ha kutyaként kezelnék őket akkor pontosan olyanok lennének mint a nagy behemótok.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.03. 09:36:25

@ColT: "az, hogy mászkálok, meg írok, semmit nem jelent, fejben még alszok"

Ilyet még nem hallottam.

Olyat már igen, hogy beült a kocsijába, vezetett húsz kilométert, halálraszúrta az anyósát, és mindezt álmában. Fel is mentetteék. Ha nem mondtam volna, és nem találtad volna ki magadtól, akkor szólnák, hogy ez Áááámerikában történt.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.03. 09:38:12

@sugargiraffusplumps.: Neked is igazad van.

Ja, már montam. Mindegy. Csak így nagyon fogynak a karaktererk. 4864 karaktert írhatok még.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.03. 09:43:49

@atpijkamo: Látod. Mondom én. Az is bocsánatos bűn, ha anyósról van szó :D

@sugargiraffusplumps.: +1

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.03. 09:44:57

@Tanácstalan: A macskánk is nagyobb volt egy random tacsinál, de egy tökös tacsi még akkor is helyretette volna, ha amúgy nem félős, meg nem egy nagy mamlasz :)

AtiSnatch 2014.04.03. 09:45:08

@sugargiraffusplumps.: ismerek olyat, aki a vasgolyót is! nevet nem mondok.

van nyú poszt, csaxólok.

Manyecska 2014.04.03. 09:47:11

@atpijkamo: Durkheim anómiaelmélete szerint a normaszegő viselkedések száma a hirtelen társadalmi változás alkalmával nő meg, most szólok!!

Manyecska 2014.04.03. 09:48:37

@ColT: Rezső még csak féléves..:)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.03. 09:50:16

@ColT: :))

@Manyecska: A következő negyedórában ezen fogok gondolkodni, lécci, ne zavarjatok.

Manyecska 2014.04.03. 09:52:58

@atpijkamo: vécén ülsz?? Nyomja, kismama, nyomja!!!:DDD

Manyecska 2014.04.03. 10:04:00

@Tanácstalan: Gondold át, mennyivel praktikusabb egy kisebb kutya...:))

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.03. 10:12:33

@Manyecska: :)) Te látsz engem. Na de leragasztottam a kamerát. Most hányat mutatok?

joska61 2014.04.03. 11:28:00

Hú, ha a postával együtt bezárnának minden olyan szervezetet, amelyik tökéletesen alkalmatlan arra a feladatra, amire létrehozták.... Mennyi maradna?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.04.03. 14:00:15

@ColT: haggyad mar ezt a kibaszott NEM ERTED-et
Te nem erted
honnan is erthetned mi tetszik nekem, mit ertekelek mit nem
itt van a hoparducos kep
szinte semmit nem latni es fantasztikus
na az munka es muveszet
de engem kurvara nem erdekel, ha csinalsz egy kepet, hogy nyilik a hovirag es elkapod a harmatcseppet a tetejen x-y-on beallitassal meg feny-faszommal

ha sikeres akarsz lenni, csinalj olyat mint a hoparducos
az otlet, kitartas

fotozasban a technika fontos, de az otlet, a tema sokkal fontosabb
ERTED-E?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.04.03. 14:29:19

@ColT: amugy nyugodjal le, jobban ertem, mint ahogy Te mondod
/ ja es dolgozz tobbet, jobban, torekedj uj kocsira, lakasra, elorelepesre! nahat!/

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.03. 15:30:28

@Manyecska: Semmivel. Van baromi nagy kert, meg vaddisznó is. A labrador teljesen jó. Nem tudom feltűnt-e, hogy Rezső majd megfulladt a röhögéstől? :D

@sugargiraffusplumps.: Namost én a tükör módszer és Korom Gáor feltétlen híve vagyok és ilyen iskolába jár a sparheltsárkány momentán is a Szarházival. Szóval tudom, mitől les kutya a kuty. De egy 6 kilós palotapincsin csak röhögni tudok. Oké a tacskó, vagy valami kistestű kopó, mint vadászó célkutya remek. De egy rendes puli is már 15 kg körül van.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.04.03. 15:35:27

@Tanácstalan: az én kutyám 10 kiló és sok embernél okosabb-intelliensebb, szebb és kevésbé büdös náluk. :D nem tudsz meggyőzni.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.03. 15:58:29

@sugargiraffusplumps.: Nem is akarlak. De te se tudsz engem. Büdös? Nincs valami bőrgombája? Viccen kívül kérdezem. Nézd meg a szőrét, nem-e olyan, mintha korpásodna. Mert amúgy a kutya nem tud büdös lenni.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.04.03. 16:04:20

@Tanácstalan: dehogy büdös :) csak rendes kutyaszaga van. hetente többször úszik szabadvízben, ha már nagyon halszaga van, akkor megcsutakolom a kádban, akkor megint jó két hónapig. teljesen egésséges, még sose volt beteg hálistennek.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.03. 16:11:50

@sugargiraffusplumps.: Hű, adhatnád az infót, hova jártok. Engem elhajtottak az Omszki tótól, meg az Óbudai szigeten is megjelent ősszel valami halljakend, és ott rugózott, hogy hívjam ki a kutyát a Dunából Egyre nehezebb helyt találni, ahol úszhat. Az asszony mondta, hétvégén még a Dorogi tónál is szóvá tették, pedig ott eddig senkit nem zavart. :(

@atpijkamo: Az nem büdös. Az kutyaszagú. A lehelete lehet büdös, meg ha elenged a sunyi galambocskát. :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.04.03. 16:15:47

@Tanácstalan: hát budapest környékén sajnos nem vagyok ismerős, mink tanyasiak vagyunk. de ezen a linkon valaki pont ezt feszegeti:
www.nagygeneracio.hu/Hol_furdethetjuk_a_kutyakat_

Nagyzee 2014.04.04. 21:43:12

@howard123:
@ColT:
@sugargiraffusplumps.:

Nem vagyok postás, de a megoldás viszonylag egyszerű. Postán maradó csomagnál tényleg nem szerepel a címzett saját címe a küldeményen, így értesítőt nem is dobhatnak be neki. E-mailben vagy sms-ben értesítenek, vagy mindkettőn. Az értesítési telefonszámot / e-mail címet a feladónak kell megadnia, amikor feladja a csomagot.

Velem eddig egyszer fordult elő, hogy a címzettet elfelejtették kiértesíteni. Egyszer pedig az, hogy valamiért a szomszéd kisváros postájára vitték a csomagot, és ott várta az átvételt.
süti beállítások módosítása