Tékozló Homár

Penészes rétes a Reálból

2014.04.09. 12:05 | jackyll | 127 komment

realretes.jpg

Corvo szerencséjére lenyúlta kislánya elől a Reálban vásárolt almásrétest:

Tisztelt Reál Hungária Élelmiszer Kft!

A mai napon, azaz 2014.04.08.-án, délelőtt 9 óra környékén, reggeli vásárlás céljából tértem be a Budapesten található, Üllői út 348 szám alatti üzletükbe. A megvásárolt termékek között volt egy eredetileg az óvodás kislányomnak szánt almás rétes is. A szerencsés véletlen folytán végül mégis inkább én fogyasztottam el a péksüteményt... sajnos és csak félig. Az ominózus rétes ugyanis a következő étvágygerjesztő és egészségromboló állapotban leledzett.

Gyönyörű mint egy kortárs műalkotás. A címe az lehetne: FRISS. BARÁTSÁGOS. MAGYAR. Kár, hogy az üzleteikre csak a legutolsó szó vonatkoztatható, de az nagyon.

Ironizálási kedvemet csak az veszi el - mivel ritkán nyitok fel réteseket, ez nem pilóta keksz - hogy sajnos a fele elfogyasztásra került személyemben. Még szerencse, hogy nem a gyermekem által legalább.

Tisztában vagyok vele, hogy a termék nem helyben készült,hanem valami olyan színvonalt képviselő beszállító pékségében, amiről minden ÁNTSZ ellenőr a legvadabb álmaiban vizionál, ha extra prémiumot szeretne  vezérigazgatói kitüntetéssel. Ez azonban nem veszi le a felelősséget az Önök válláról, mert a terméket a beérkezése után a közértben dolgozók átvették, megnézték, mindenben megfelelőnek találták és sok szeretettel a vásárlók elé tárták - mert ugye így volt? - és én mint vásárló, Badár Sándor szépséges mosolya által meggyőzve, Önökbe fektettem a bizalmamat, pénzemet.

Nem kérem, hogy az utóbbi kettő közül bármelyiket is megpróbálják visszaállítani, inkább vásárolok a Lidlben, tudják, FRISS. BARÁTSÁGOS. NÉMET.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.04.09. 12:39:06

Dagályos szar, a pilótakeksznél, ami egy szó, elolvadtam. Ja nem, elakadtam. Személyemben? Mi van?! Aki pedig szétszedi, az végezze bitófán. Lélek- és gusztusromboló állatok. De nem is itt kezdem, hanem emitt:
Minden bennem rejtezkedő uriemberséget előtérbe taszigálva, mi lenne, ha minden diszkréciót nélkülözve telibe szarnám, hogy az ovis kislányodnak ment volna? KISKUTYA NINCS? Megint a fájó vonalasítás: magyar <-> német. Az természetesen nincs a repertoárban hogy hülye vagy. Menjél, pingpong effekttel szállj át a lidlühöz. Onnan is várjuk a posztot, ha valami nem volt jó. Megvolt életed 15 perc hírneve, mehetsz tovább. Biztos felháborító. Biztos jogos. De az ilyenmód tálalt sztorit én nehezen viselem. Valaki ellensúlyozza egy színvonalas érzelmi ráhatással ezt a sekélyes hülyeséget itt.
@igazságos: ma nagy napod lehet, szerepelhetsz érdemben: írj a világgazdasági folyamatokról, mesélj a pénzvilágról!:D Az kurva jó lenne, ha bejönne minden. Volt egy film, ott a néger főszereplő néger kislánya egy pelenkát tartott a fején és minden tózsdei előrejelzés bejött. Aztán harcolt az apja a szövetdarabért. Na most te is ilyen aranytanácsot tojó tyúk leszel. A cipőfűződ mennyire könnyű bekötni nagy mellekkel?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.04.09. 12:39:31

Hoppá! Reálba' van popcorn? "Sürgős" jeligére.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.09. 12:40:18

@batgirl: "Dzsekill drága, keblemre"

:)) Azért csak módjával! Hiányolom a posztból a terhes kismamát.

AtiSnatch 2014.04.09. 12:40:25

én ettem mazsolás túróst, utána mondták, hogy nem volt benne mazsola. na és? egy kis penicilin sose árt.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.04.09. 12:41:00

Azt elmesélem, hogy ma kétórát töltöttem azzal, hoyg egy szakrendelőbe felvegyék a telefont, és időpontot adjanak egy vizsgálatra. Végre felvették, és mondom, hogy ezen a héten nekem nem jó, és jövőhétre kérnék időpontot. Na, a vonal túloldalán röhögő görcsöt kapott a hölgy és közölte, junius 13-ra tud adni.

Hát, csak le kell szállnom a felhőkből:)))))

igazságos 2014.04.09. 12:42:41

@Kellemes Zérókomponista: most meginnn mi a bajod, meséjjé

Te akartad, hogy legyek ott, ahol ott se lennék, nem?

@batgirl: :P mé nem mondtad neki: tegnapelőtt jobban ráértem volna

igazságos 2014.04.09. 12:44:31

@AtiSnatch non captat muscas:
nemhogy ittál volna még hozzá egy kis pálinkát, mondván kis mértékben orvosság, egy kicsit nagyobb mértékben meg gyógyszer

jobb mint amit az orvos felír 6000-ér

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.04.09. 12:46:02

@batgirl: Nem szeretjük ezeket a negatív hangokat, elvtársnő! Magyarország jobban teljesít. Értve vagyok? Hátra arc, lelépni!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.04.09. 12:46:12

Miért nem költözik haza az ilyen, ha a magyarságot a penészességgel tartja egyenlőnek?
- A helyesírására nem is vesztegetnék időt. Plázapicsás.
- Nincs olyan, hogy ÁNTSz-ellenőr. Köjál-ellenőr volt, a rendszerváltás előtt.
- Az élelmiszer-biztonság felügyeletéhez, előzetes ellenőrzéséhez vagy 7 éve semmi köze az ÁNTSz-nek. A Gugli és a magyarorszag.hu sokat tud ez ügyben segíteni.
- Sem a népegészségügyi-, sem az élelmiszerbiztonsági szakigazgatási szerveknek nincs és nem is volt vezérigazgatója.

A mellékelt fotón egy több hetes élelmiszerhulladék látható. Az elképzelhető, hogy a szállító ládájába. vagy a bolt péksüteményes vitrinjébe ragadt bele, de az nem, hogy állapota és kora ne lett volna látható a (gondosan eltávolított) tetején. Ilyen terméket az vesz meg, aki a) hülye, b) megélhetési üldözött kártérítésvadász, c) a konkurencia fizetett provokátora.
Ez eddig tiszta.
Amit nem értek: hogy a búbánatba' tudott a poszt toló kék(!) penészt növeszteni az almára? Keresztezte a márványsajttal?

AtiSnatch 2014.04.09. 12:46:36

@igazságos: te már akkor is kukkoltál? gyanús vagy... :D

helianthus 2014.04.09. 12:48:28

@Hartmy: hacsak úgy nem!
@sugargiraffusplumps.: külgyél persze, hátha nem sikerül magamnak csinálni egyet! :D*
*ez csak tléfa! Ügyelek a sziszákra, kugyákra és egyéb állatfajtákra a közlekedés során, úgymint részeg biciglis bácsi pölö!

helianthus 2014.04.09. 12:49:36

@Kellemes Zérókomponista: "Valaki ellensúlyozza egy színvonalas érzelmi ráhatással ezt a sekélyes hülyeséget itt."
Én ellensúlyzom, hagy én ellensúlyozzam!!!
.
.
.
Hogy kell azt?

helianthus 2014.04.09. 12:55:55

@dr. phil. Sün‼ ツ: és hova tegyem? Mármint a két kezemet? ????

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.09. 12:56:54

Helló halló sziasztok. Kávét!

@helianthus: Rétes volt? :D Esetleg csokinyuszi répával? :P

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.09. 13:01:17

@helianthus:
Szívesen elmagyaráznám, de akkor kerítenem kéne egy 18-as karikát!

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.09. 13:01:21

@igazságos: Én azt nem tudom elképzelni, hogy a teszkóban vásároljak. Bármit is.

igazságos 2014.04.09. 13:02:01

@dr. phil. Sün‼ ツ: gyanús, hogy a gyerkenek vette, de ő zabálja

Naszóval akkor folytassuk a sztorit, valójában hogy volt:

Sikeres, kirúgott, munkanélküli hostess nagyp@fájú nőcink, a hamis BKV-s bérletével 4-es metrózva, postán lottót feladása után most aztán már tényleg hazafelé kajtatott.

Útközben még felhívta őt a mobilnetjén (amit természetesen ő fizetett) - merhogy a Tkomos nettye még mindig nem működik az elk@rt Lenovo-s laptopjával egyetemben - a pasija, hogy ugorgyon már be a gyerkőcért az isibe, és hozza haza, nehogy már neki kelljen, mégis hogy nézne az ki, hogy pasi létére ő menjen a kislányért az iskolába, na, erre való az asszony, meg a bkk-s 28 napos havibérlete is ezér van.

Szóval capplatott hazafelé, amikor ugye meglátta a szerencsétlen BMW-s mikuláscsomagos hapit az úton, és megörült egyből, hogy nem csak ő szerencsétlen lúzer a világon egyedül. Erre a nagy örömre aztán realizált az agyában az is, hogy biza még egy falatot sem evett a nagy utazások miatt, és kéne venni valamit a gyereknek is, ne kelljen otthon főzni még külön neki, meg a menzára pénzt adni és fizetni.

Szóval, kapott az alkalmon, és betért a helyi Reálba. Kérdezem én, óccsóbb hely nem volt, valami Spar, vagy Média Markt esetleg? :D

Mondjuk egy egészséges, gondolkodó, felelős ember már gyanút fogna, hogy mér pont édességre vágyott, és mér nem vett magának mondjuk egy pizzaszeletet, értitek. Gyanús, nagyon gyanús, pláne, hogy a gyerekre fog mindent, mert tuggya, hogy a pasija otthon el fogja számoltatni, mire is dobott ki, mér kellett neki bevásárolnia útközben, a szintén szerencsétlen gyerekre fogva (tudom, őt most ne bánccsuk)

Fene nagy elégedetten tehát megvót a reggeli bevásárlás a legdrágább bótba a reálba, és vitte haza a legújabb és legfinomabb zsákmányát, a méltán híres magyar termék, a kiemelt termékdíjjal jutalmazott vecsécsi almás rétest. Nosza, gondolta útközben: ne is várjunk már hazáig, rögtön fogyasszuk el, mert rohadtul éhes vagyok, nem bírom ki, hogy ne egyem már meg legalább a tetejét, vagy ne haraphassak bele már egy kicsikét, csak hogy megkóstoljam még mielőtt a gyereknek adnám később.

Gondolatot a tett követte, és vígan falatozott hazáig, nem is figyelve arra, hogy mit eszik épp, csak azon járt az agya közben, nehogy a pasija észrevegye ezt a felesleges kidobást, és különböző indokokat kitalálva, mit is mondjon, amikor a pasija elszámoltatja, hogy ezt most mért kellett, és ne kelljen hallgatnia, hogy már megint lekövérdisznózta, mer vett magának valami édességet.

Időközben hazaért, amikor is nem sikerült teljesen megennie a sütikéjét, gondolta már eleve elszorult gyomorral, hogy na most aztán nem teszi zsebre, amit kap ezért a pénzkidobásért. Na, ami természetesen nem is maradt el, ám a döbbenet még csak utána következett: Lecuccolt az asztalra, mérgében a pasija a földhöz vagdosta a péksüteményét, amikor is mindketten döbbenten meredtek az elébük táruló látvány elé: PENÉSZES volt, jó nagy, penészdarabokkal, amit a nő elmondása szerint a pasijának zabigyerekének szánt, csak útközben elmajszolta a felét.

Na, pasinak itt már elkattant az agya, hogy még az ő gyerekét mérgezné a luvnya, hát mit képzel ez magáról, még alibinek is használja a kislányt, hogy a terhessége miatt végül is ő egye meg, és még egy rendes rétest se tudott venni legalább, a fenébe is már, na.

Különben is, már megint bebizonyosodott, hogy mi nők, semmit sem tudunk rendesen elintézni, még bevásárolni se: felesleges dolgokat veszünk, pusztán látványra, kívánjuk az ehetetlen dolgokat, a gyerekre hivatkozva magunknak adjuk a jót.

Így hát fogta magát a pasi, miután jól megregulázta az asszonyt, hogy a mobilnettyével még ír egy posztot a homárra, úgyis jól ismerik már itten, természetesen a nőjét mindennek elhordva, hátha kapja még itten is az ívet ezért a viselkedésért.

AtiSnatch 2014.04.09. 13:02:17

@Tanácstalan: mé, nincs a hajón teskó?

AtiSnatch 2014.04.09. 13:03:57

@igazságos: most má sejtem ki írta a kéménytepertős posztot.

igazságos 2014.04.09. 13:05:06

@AtiSnatch non captat muscas: á, nem, én jóba vagyok a kéményseprőssel, és nem kell szabit se kivennem ezér :D

ja a végéről kihagytam:

kéccer

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.04.09. 13:05:39

@helianthus: mifelénk mindenki biciklizik, de nemám egyenesen hanem minta zökörhugyozás. és józanok!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.04.09. 13:06:55

@igazságos: írjál kémregényt is b+! hamár így onlány szereted baszogatni a népet meg kémkedni utánunk.

igazságos 2014.04.09. 13:10:02

@sugargiraffusplumps.: hát sokat nem kellet keresni téged, nagyon ismerős volt a szöveged, és utána rájöttem, hol olvastam már :D

De nyugi, az én titkom marad.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.09. 13:11:11

@igazságos:
Igi melodrámáját óvastuk.

@agresszív kismalac:
De hogy illeszted be egy kommentbe?
Ne segíccs, a ctrl+v nem jáccik!444

AtiSnatch 2014.04.09. 13:13:03

@dr. phil. Sün‼ ツ: há fordítva: a képre írod a kommentot és azt linkeled...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.09. 13:14:30

@sugargiraffusplumps.: Ennek kezeltetnie kéne magát, mert valami kezd az agyára menni

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.04.09. 13:15:42

@igazságos: ja, hogy te saját magad konteóztad össze az elméletedet? akkor jóvan, bevallom, hogy én vagyok a Robotix00Chmazsola nikk is!

igazságos 2014.04.09. 13:16:17

@dr. phil. Sün‼ ツ: folytatása következik!

Mindig minden mindennel összefügg.

Okítalak én benneteket, na.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.04.09. 13:16:47

@ColT: A rendszertelen nemi élettől lehet ez.

igazságos 2014.04.09. 13:17:21

@sugargiraffusplumps.: azér megnyugtattál, hogy nem ráérős diginetes cigánygyerekekkel kommentelek itt

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.04.09. 13:18:10

@igazságos: Nem vagyunk méltók, hogy hajlékunkba jöjj!

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.04.09. 13:19:18

@helianthus: az túl egyszerű. Olyan ez, mintha izomból akarnád elverni a szexi seggem. Ésszel kell. Tehát: ellenpontozhatod csak. No lássuk akkor a kivitelezést!
Egy sókristály volt az arcomon.
@igazságos: nyugtass meg, hogy ez kopli-pászte. Al dente - féleményen szeretem. A pásztét. Érted. Háhá.

igazságos 2014.04.09. 13:19:28

@agresszív kismalac: szóval vecsécsi rétest csak az Aldiból izé őstermelőtől

Manyecska 2014.04.09. 13:19:37

@igazságos: Te, dobjál már egy mélt, cserébe beveszünk egy pártiba:D!! osszuk meg amink van:PP..

Manyecska 2014.04.09. 13:24:27

@igazságos: na, akkor ríj! izé: írj!:D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.09. 13:26:16

Nafenye, milyen népszerű lett igi, má mindenki őt akarja!?%43
És a törökk még itt sincs!

igazságos 2014.04.09. 13:27:12

@dr. phil. Sün‼ ツ: azé nem mindenki (még)

meg gondoljunk az itteni csajokra is

ez batgirl posztja

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.04.09. 13:28:34

@dr. phil. Sün‼ ツ: még a végén befuccsol a vibrigyár mer nem kell majd az áramellátás!

Manyecska 2014.04.09. 13:30:35

Hoppá hozom a popcornóóót!:PD

igazságos 2014.04.09. 13:33:40

@sugargiraffusplumps.: nem is én vagyok itt a ráérős nyugdíjas

Manyecska 2014.04.09. 13:39:15

/Rózsi nénit az iwiw sz@rját izé sztárját eccer majdnem sikerült így pofánb.szni az Interspár!ban:P/

helianthus 2014.04.09. 13:42:03

@Tanácstalan: nem. Rántotthusicska volt! :P
@agresszív kismalac: persze, hogy jól fenékbe őőőő....rúgj!
@dr. phil. Sün‼ ツ: ne törődj vele, mesélj csak, majd odaképzelem!

Manyecska 2014.04.09. 13:44:18

@igazságos: Ez így túl komplikált. Írd azt hogy a Berki volt:D

igazságos 2014.04.09. 13:53:18

@Manyecska: hát csak nem vagy olyan hülye, hogy kiplakátolod:

1. megvettél egy rétest, és még meg is ettted

2. a szegény gyerekre hivatkozva vetted, hogy majd neki, közben meg te eszed meg a kajáit

3. ráadásul bevallod, hogy penészes volt, de te csak etted tovább

+1 azt is bevállaltad, hogy ezt kapod csak: nem kéne annyit zabálni

tuti egy pasi írta, hogy lejárasson egy nőt

:DDD

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.04.09. 13:54:34

@sugargiraffusplumps.:
Meg a ceruzaelem se fogy annyira!

@helianthus:
Nem tehetem, mer az túlfeszülcséget okozna.
Meg demográfiját!

helianthus 2014.04.09. 13:56:38

@dr. phil. Sün‼ ツ: most látom csak milyen kis gyávakukac állatka vagy!

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.09. 13:58:26

@AtiSnatch non captat muscas: Van tuskó.

@sugargiraffusplumps.: A mienk is az.

@helianthus: Nálunk meg töltött káposzta. Én nyertem.

Majmász Gedeon 2014.04.09. 14:05:14

@Kitalátor (másként) gondolkodó:
"- A helyesírására nem is vesztegetnék időt."
"- Sem a népegészségügyi-, sem az élelmiszerbiztonsági szakigazgatási szerveknek nincs és nem is volt vezérigazgatója."
Vezérigazgatójuk. Ha már a helyesírást kritizálod...

Manyecska 2014.04.09. 14:06:13

@igazságos: Elolvastam. Hülyeség, így nem eszik senki rétest. Koszos kézzel, Margit?:P:D:OO

igazságos 2014.04.09. 14:08:45

@Manyecska: de érted, ha BELEHARAPTÁL EGYET

mint a képen is látszik ugye

akkor már csak érzed, hogy valami nem stimmel

=> nem harapsz bele még egy nagyobbat?

Na, ekkor már leesett neki

=> utána letépte a tetejét

és ráadásul a harapás nyoma sem egyforma (az egyik kisebb a másiknál

te nem lehet, hogy odaadta az elsőt a gyereknek, az szólt hogy valami nem jó vele, és ő is beleharapott?

igazságos 2014.04.09. 14:17:06

@Manyecska: velem nem lehet izmozni, mindenre rájövök :DDD

AtiSnatch 2014.04.09. 14:19:13

@igazságos: még jó, hogy bele nem léptek.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.04.09. 14:24:53

@Tanácstalan: pedig nagyon jo fagyasztott heringjuk van

igazságos 2014.04.09. 14:31:58

@hagyma: azt pangasiusnak híjják, te

Manyecska 2014.04.09. 14:40:50

@AtiSnatch non captat muscas: lehet már valaki előtte belelépett.

Benoke2 2014.04.09. 14:54:21

A realbról csak annyit, hogy nem magyar. Ellenben az aldi és a lidl is hasonlóképpen veszi a pék termékeket. Sóval könnyedén lehet hasonló a helyzet. Csak infó képpen: bótban nem veszünk pék terméket hanem pékségben. Danke!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.04.09. 14:54:30

@Majmász Gedeon: Minden tiszteletem a tiéd, de ennek fuss neki még egyszer!
@igazságos: Nem baj, ha nem érsz rá, le is hajolhatsz! ;)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.04.09. 14:56:57

@Tanácstalan: Majd ha a kapitány megkorrumpálásával megcsáklyáz titeket egy fűszoknyás hoszteszektől hemzsegő TESCO-hajó az óceán közepén, akkor nyilatkozz!

igazságos 2014.04.09. 15:02:14

@Manyecska: jól mondod, mindig az IDŐZÍTÉS a lényeg :D azaz, hogy MIKOR is léptek bele :DDDD

Manyecska 2014.04.09. 15:04:33

@igazságos: mondom hogy a Zoli már négy éve törölte magát az iwiwről!!:D

igazságos 2014.04.09. 15:06:14

@Manyecska: majd akkor szóljál, ha az elittársról is megtette

addig :DDD

Manyecska 2014.04.09. 15:10:52

@igazságos: eddig nem is tudtam hogy igényes, nahát::PP

Manyecska 2014.04.09. 15:16:50

@igazságos: azthittem csak a párom.hun van:D:PP komolyan, volt egy hasonló pasi ONNAN pár éve:D..!!!:D

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.09. 15:19:29

@Kitalátor (másként) gondolkodó: Tartok tőle, nem állna módomban nyilatkozni. Azén koromban egy ilyen rémisztő esemény biztosan infarktust okozna. :D

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.09. 15:21:06

@Kitalátor (másként) gondolkodó: Tartok tőle, nem állna módomban nyilatkozni. Azén koromban egy ilyen rémisztő esemény biztosan infarktust okozna. :D

@Manyecska: Megihletett a gyanú, hogy te szvingerklubokba mászkálsz. :D

Aureliano Buendía 2014.04.09. 17:33:18

@Hartmy: akkor ez valójában almás camembert?

maxval bircaman fȍszerkesztȍhelyettes · http://bircahang.org 2014.04.09. 17:34:30

@Hartmy:

"Lehet, hogy nemes penész..."

Lehet, hogy nemIs penész :))))

Aureliano Buendía 2014.04.09. 17:34:39

@batgirl: inkább nézesd meg a kéményed:)

Hartmy 2014.04.09. 17:52:33

@uraaam: @Svájc kiadta a szökésben lévő elítélt expolitikust: semmi almás nincs benne, ez csak sajtos rétes... Az emberek nem tudják értékelni a drága kajákat.

Aureliano Buendía 2014.04.09. 17:59:53

@Hartmy: ráadásul nemes sajttal. Örülhet, hogy a Reál nem fizetteti ki vele a különbözetet.

igazságos 2014.04.09. 18:58:15

@Manyecska: hát hogy ne ismerjék fel :DDDD

Atörökk 2014.04.09. 20:16:00

Ez kérem prémijom penész, jár hozzá rétes.

Gyorgy Nagy 2014.04.09. 20:22:00

A CBA-ban is vettem màr penészes pèkárut.Azota bojkottálom az üzlet láncot!

GonoszMostoha 2014.04.09. 21:47:14

Az osztrák cuccokról annyit, hogy ugyanaz a márka/termék a határtól alig 5 km-re egészen más minőség, mint amit nekünk, magyaroknak szállítanak.
De már nálam okosabbak is megmondták: ..."langyos a sör, de nekünk így is jó..."

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2014.04.10. 00:09:58

"sajnos csak félig"
"sajnos a fele"
Meg kellett volna enni az egészet, vagy mi?!?

"elfogyasztásra került személyemben"
Ki ette meg benned?
Kit ettél meg, aki benned fogyasztott???

Majmász Gedeon 2014.04.10. 10:24:43

@Kitalátor (másként) gondolkodó:
Már elsőre is jól írtam, de akkor elmagyarázom:
1. Az említett szervnek nincs vezérigazgatója.
2. Az említett szerveknek nincs vezérigazgatójuk.
Ez a különbség az egyes és a többes szám között.

Nemsanyi 2014.04.22. 16:31:16

Én is vettem egyszer romlott kolbászt a Reálban, azóta nem teszem be oda a lábam...
süti beállítások módosítása