Tékozló Homár

Ne kurvázzanak bedrogozva! Köszönjük az együttműködést

2014.05.03. 12:15 | jackyll | 387 komment

warm_notice.jpg

Az akárhol található kínai Star Hotel vezetősége arra szeretné kérni kedves vendégeiket, hogy tartsák be a törvényeket és tartózkodjanak a kábítószerezéstől és a prostituáltaktól. A japán verzióban állítólag hozzáteszik, hogy "saját érdekükben". Ennyire rossz a felhozatal arrafelé? Akkor mit csinálnak ott esténként a turisták?

Senki nem kapott ingyen GAS-farmert

2014.05.02. 12:47 | jackyll | 148 komment

gas30.jpg

A túlárazott divatmárka első nemzetközi raktárkészletpucoló akcióját Magyarországon tesztelték, de nem volt eredményes, mert akkora volt a forgalom, hogy behalt a szerver. 30 másodperc alatt kellett az oldalukon vásárolni, és az első 800 vevő ingyen megkapta volna a cuccot. Az oldal azonban az akció első percében behalt, vagy ha nem, legkésőbb a vásárlás gombnál megállt. Az internetezők Facebookon borultak ki, amiért nem sikerült egyetlen ruhát sem elvinniük, kárpótlásul mindenki 30%-os kedvezménykupont kapott. A Creative Ads blog adatbázisgyűjtésre gyanakodott, de a a GAS állítólag hamarosan újra nekifut az akciónak:

Tisztelt Résztvevők!
Nagyon sokan próbáltak játszani és a szerver nem bírta a túlterhelést. Ez volt az első ilyen esemény és a vártnál nagyobb volt a látogatottság. Mindezek ellenére sok nyertes volt. Szeretnénk bizonyítani, hogy fontosak számunkra a játékban résztvevők, ezért az eseményt újra megrendezzük, hogy esélyt adjunk mindenkinek. Hamarosan jelentkezünk az új időponttal.
GAS Csapat

Penészes szósz a Wasabiból

2014.05.02. 11:31 | jackyll | 30 komment

wasabi.jpg

Azt hinné az ember, hogy ez csak a zugkajáldákat érinti és csak a kánikulában csap le, azonban az igénytelenség és a rövidlátás univerzális:

Kedves Tékozló Homár, eddig még csak olvastam az érdekességeket, most küldenék is hozzá. Kb. 1 órája érkezett a rendelésem a Wasabi étteremből, amiről tudjuk, hogy nem olcsó. Ezt a mangós-csilis öntetet a rántott rákhoz kértem – de nyilván nem fogyasztottam el, mert szerintem ez a penész már az egész kis edénykét benőtte. (Tegnap ugyanezt az öntetet rendeltem tőlük, tehát van fogalmam arról hogyan kellene kinéznie.)

Hagynunk kellene, ha megtámad egy bedrogozott autós?

2014.04.30. 14:49 | jackyll | 451 komment

bunyospityu.jpg

Kezd divatba jönni, hogy a bedrogozott autósok a közlekedés egyéb szereplőit verik. A 444 hajmeresztő története szerint pénzbírságot követel az ügyészség naiv biciklistára, akinek a fején egy pszichopata autós szétboxolta a bukósisakját, miután ajtajával felborította.és ennek hatására ő visszaütött a lánccal:

A tanúvallomások egyes részletekben eltérnek ugyan, de több fontos dologban Áron támadóján kívül mindenki ugyanúgy emlékszik. Azt vallották, hogy egyértelműen a golfos férfi volt agresszív, a polgárőrökkel is kereste a konfliktust. Ő lépett fel támadóan, ő ütött először. Többen is úgy érezték, hogy a támadó valamilyen kábítószer hatása alatt állhatott, és ezért volt olyan agresszív és zavart.

A bíróság első fokon felmentette a biciklistát, és felfüggesztett börtönre ítélte a korábban drogozásért és verekedésért elítélt autóst, de az ügyészség szerint ez nem van jól, fizessen mindenki. Szerintünk az ügyészség inkább a verekedő autósokat pisiltesse, mert szinte kizárt, hogy pusztán szexuális frusztráció hatására lettek annyira idegesek, hogy kiszáljanak egy forgalom közepén hagyott gépjárműből.

Zombihajat csinált a L'Oréal Extreme Platinum

2014.04.30. 13:27 | jackyll | 131 komment

loreal_extre_meplatinum.jpg

Az alsóbbrendű, közértekben/drogériákban kapható hajszínező termékek használata biztos kudarcra van ítélve, amint erről naiv blogger is meggyőződhetett, bár neki fodrász végzettsége miatt tudnia kellett volna. A L'oreal extrém platina hajfesktéke a kép bal oldalán látható eredményre jutott a 20 éve szőkített hajjal. A L'oreal kárpótlásul színvédő sampont és balzsamot küldött, amit viszont már nem kentek fel. Így a következő körre meggyógyulhattak a túlélő hajszálak a hagyományos hajfestéktől (a fenti kép jobb oldala):

Márciusban anyukám úgy döntött vásárol az ígéretes L’Oréal Paris Préference Extreme Platinum hajfestékből a Müller Drogériában, hiszen egyébként is 20 éve festett szőke haját még világosabb “platinaszőkére” szerette volna festetni. Igényes, exkluzív csomagolás (hohóóó még a kesztyű is fekete benne, mint a menő professzionális fodrász szalonokban), barna hajból is szép szőke színt tud varázsolni a leírás alapján, mi gond lehet? Már csak, ha az árát tekintjük is: DM üzletekben 3300 Ft, Müllerben 2700 Ft körül. Hosszú hajról van szó, ezért két dobozzal is vásárolt, az 5400 Ft, ami hajfestéknél nem kevés! Főleg, hogy azért ne felejtsük el, drogériás termékről van szó!

Részben születésnapi meglepinek és megújulásnak szánta, közeledett is a szülinap így egyből sor került a hajfestésre, amit én követtem el. 2008-tól én festem a haját, tehát van benne rutinom, valamint végzettségemet illetően fodrász vagyok. Mindig azzal a festékkel dolgozok, amit ő kiválaszt magának, nem szoktam visszakozni, pláne, hogy anyukámról van szó! Magam sem gondoltam, hogy ez fog kisülni a dologból…

Olvasson tovább!

Szűzpecsenye combhúsból

2014.04.30. 11:46 | jackyll | 35 komment

izszerviz1.jpgNaiv bérfőzető szerint beolcsójánosodhatott az Ízvilág szakácsa, mert cafatosodik a menü:

Sziasztok, két hete nem az Ízszervíztől rendelek...  Minden kaja finom volt, semmire nem szólhattam egy szót sem, de a minőséggel már kezdett bajom lenni.  Szűzpecsenye combhúsból?

Megkérdeztem hogy van ez, felhívtak, a hölgy elmesélte, hogy a szakács ha látja, hogy nem lesz elég a szűzpecsenye, akkor kimegy és vesz. El tudom képzelni...

Olvasson tovább!

Jelszólopó maffia állt a vaterázókra

2014.04.30. 10:47 | jackyll | 32 komment

Ismeretlen gonosztevők lélektanilag csiszoltak kicsit a leghagyományosabb jelszólopási módszeren, de végeredményben ugyanúgy a szolgáltató nevében kérik el, mint már annyiszor. A Vatera emailben figyelmeztetett:

Több forrásból is olyan információ érkezett hozzánk, hogy illetéktelenek kísérletet tehetnek a felhasználói fiókok feltörésére. A módszerük alapja, hogy vásárlást követően ajánlatot tesznek a fiók megvásárlására (jellemzően több százezer forintos vételárat felkínálva), majd ha elutasító választ kapnak, akkor fiókfeltöréssel fenyegetik meg a felhasználónév tulajdonosát. Ezt követően nem sokkal a Vatera Biztonsági Csoportja nevében (természetesen nem a security@allegroup.hu, vagy az ugyfelszolgalat@vatera.hu címről, csak a feladónév megjelölésével) olyan hamis üzenetet küldenek, amelyben azt kérik, hogy a levelükben javasolt jelszavak valamelyikre változtassátok meg a fiók jelszavát.

Instant hibás használt telefonok olcsón

2014.04.29. 14:48 | jackyll | 321 komment
Naiv ügyfél szomorúan értesült, hogy azonnal hibás használt telefonját csak drágább készülékre cserélik:
2 napja Nagykállóban vásároltam egy Samsung Galaxy Y készüléket egy nagykállói használt telefonüzletben. A készülék folyton lefagyott, így másnap visszavittem, ahol az eladó közölte, hogy nem köteles visszavásárolni, max levásárolhatom, de csak drágább készülékre, értékegyeztetéssel. Amíg ott voltam, ketten is vásároltak, egyiküknek sem adott nyugtát... És még neki állt feljebb, amikor a Fogyvédelemmel jöttem. Savanyú szájízzel, de ott hagytam, nem láttam értelmét egy ilyennel vitázni, inkább rábízom a szakemberekre.
Ui.: Ha jól láttam Baccpapucs utánzat volt rajta.

Kukázhatott a pénztáros a Shellnél

2014.04.29. 13:43 | jackyll | 34 komment

Zoltán mérsékelt kalandja szerint vannak benzinkutak, ahol kosárlabdáznak a blokkokkal:

Nemrég a Shellnél tankoltam, mivel éppen az esett útba. Szépen elvégeztem a tankolást, majd a pénztárhoz mentem, hogy kifizessem a benzint. A pénztáros hölgy a blokkot rögtön összegyűrte és a szemetesbe dobta. Meg sem kérdezte, hogy kérem-e a számlát.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása