Tékozló Homár

Káosz az Emirates Budapest - Dubai járatán FRISSÜLT

2015.02.09. 15:20 | Homár Hilda | komment

img_0205.jpg

Nem megy. Se a gép, se a tájékoztatás.

Sziasztok,

Első csalódottságomból már némiképp kimászva, tényszerűen összefoglalnám, hogy mi történt a tegnapi napon (2015.02.08) az Emirates Budapest - Dubai járatával.

Kb egy hónapja döntöttünk úgy, hogy elmegyünk nyaralni Thaiföldre. Eddig még nem voltunk arrafelé, több ismerős, barát megy vagy ment, gondoltuk a sok munka közben kis pihenés ránk fér. Két légitársaság volt, amely szóba jöhetett a járatok szerint: Emirates megy Budapest - Dubai - Bangkok útvonalon, míg Aeroflot Budapest - Moszkva - Phuket járatot tart fent. Végül is a nagy keleti nyitás jegyében kihagynánk szovjet pajtásaink járatát, és Bangkok mellett döntöttünk - megnézni a várost, majd lemenni Koh Samui mellé pihenni. Felkészülésképpen megnéztük a Másnaposok 2-t, memorizáltuk a várost, és megjegyeztük, hogy nem eszünk ismeretlen eredetű pillecukrot :)

Tegnap délben el is indultunk a reptérre, fél 1kor már check-in volt. Ami elsőre vicces volt: itt is, mint máshol is, online check-in van. Ami párszor kidobott, de hát ez van, 24 órával az indulás előtt nyílt meg, mi percre pontosan vártuk, hogy jó helyet foglalhassunk - igaz ezt már nem lehetett, de jót dobott ki a gép. Ettől függetlenül, csomagfeladáskor kinyomtatták a papír beszállókártyát, irány a váró.

15.05-ös indulás, 14.05-kor megjelenik a Kapu nyitva felirat a táblán, megyünk a megadott kapuhoz. Ott még semmi, mégsincs nyitva. 14.30 körül bemondják, hogy a járat 1 órát biztosan késik, és majd 1 óra múlva adnak újabb tájékoztatást. Sebaj, 10 órás tranzitunk van Dubaiban, ráérünk várni. 

Aztán a váróban az eredeti indulás környékén elkezdődik a susmus: nem fog menni a gép, műszaki hiba van. Még nyugodtak voltunk, ez csak a szokásos magyar jólértesült hiszti...jó lett volna. A hangosbemondón bemondanak kb 5 nevet, hogy menjenek a mi járatunkhoz közeli kapuhoz - mint később kiderült, ők Bécsen keresztül mennek majd valahogy, mert lehet tényleg nem megy a gép. Egy órával az eredeti indulási időpont után én is odamentem a pulthoz, hogy érdeklődjek - elég nagy tömeg volt, kb 260 ember utazott volna. Ekkor azt mondták, hogy valószínűleg nem fog menni a gép, műszaki okok miatt, de még vitatkoznak, mert a pilóta szerint mehet, a szerelő szerint nem. A közelmúlt eseményei alapján ne menjen ha baj lehet, és inkább keressünk más alternatívát.

A csalódás innen kezdődött: az Emirates jelenleg is jelölteti magát a Világ Legjobb Légitársasága díjra, de ez a szolgáltatás a Fly Baktalórántháza Airlines-ra is szégyent hozott volna.

Röviden: semmi hivatalos tájékoztatás. Közben azt tudni kell, hogy Dubai nagy hub: volt aki Új-Zélandra, Dél-Afrikába, Sri Lankára ment volna, mi "csak" Bangkokba. A nem hivatalos hír az volt, hogy elvisznek busszal Bécsbe, onnan esti járat Dubaiba, és még elérjük a csatlakozást Bangkokba. A bécsi járat 10kor indul, 5 körül már kezdtünk idegesek lenni, hogy lassan indulni kellene a busz felé, hogy kiérjünk Schwechatra. Ekkor egy rém ideges nő elkezdett kiabálni, hogy mindenki irány utána, felvenni a csomagokat. Többen értetlenül néztek, hogy akkor most mi van? A feladott poggyászokat fel kell venni, aki megy Bécsbe az álljon meg az egyik oszlopnál, aki nem megy, az menjen kifelé a reptérről. Kérdeztük, hogy oké, de akkor ki megy Bécsbe, honnan tudjuk? A válasz, hogy ha nem tudjuk, akkor nem megyünk...

Itt kezdett elszakadni a cérna: szálloda lefoglalva, csatlakozó járat lekésve, egy nap szabadság elveszítve, akkor most hogyan tovább. Válasz: menjünk fel az Emirates irodába, ott megmondják mi legyen. 260 ember (minusz az a pár szerencsés aki elment Bécsbe) az indulási csarnokba zsúfolódott. Emirates irodában flegmán közlik, hogy ez van, majd holnap megyünk. Itt többeknek elgurult a cérna: csatlakozó járatok, szállodák kerültek bukásba, az Emirates képviselője széttárta a karjait: ők csak a saját járatukért vállalnak felelősséget...

Kérdeztük mi lesz most? Mikor megyünk? Nem tudnak semmit még, valószínüleg másnapra átfoglalnak mindenkit, menjünk szállodába vagy haza, majd hívnak.

Lemegyünk a check-in-hez, ahol párszáz ember áll, Emirates képviselői még tanácsatalanok, mi legyen (fotó csatolva...). Itt már este 6 óra, 3 órája már fel kellett volna szállni, rakat csalódott ember, jellemzően nyári ruhában, várnak... Semmi hivatalos közlés, hogy ez meg ez lesz, itt ezt intézzük, ott azt. Nagy nehezen elkapok egy egyenruhás emberkét, elmondja, hogy taxival elvisznek szállodába, vagy ha pestiek vagyunk haza is mehetünk. Taxi voucher már nincs, mondjuk be hogy Emirates, és tudni fogják, ide rendeltek sok taxit. De adjuk meg a telefonszámunkat, és hívnak, hogy mi lesz. Taxi haza, a taxis nagyon jófej volt, sikerült a fizetést tényleg elintézni, ahogy mondták. 

Várjuk a hívást, este 9re ígérték, semmi. 10kor felhívom az Emirates központi számát, egy magyarul beszélő ügyintéző veszi fel, elmondom a problémát, közli, hogy még nincs semmi megoldás, majd keresnek. Kérdezem, hogy honnan tudják mi a telefonszámom, inkább megadnám most. A válasz lerázós, nem kell, ők tudják, majd értesítenek...

Hajnal 4kor felriadok, semmi telefon eddig... gondolom megnézem a mailboxom...semmi. Tegyünk egy próbát: Emirates honap, on-line checkin: hopp, át vagyunk foglalva mára. Hurrá, legalább ez megvan... reggel azért telefon az ügyfélszolgálatnak, hogy mi a helyzet: tényleg megvan a foglalás, nem értik miért nem hívtak, menjünk nyugodtan a reptérre.

A hab a tortán: hívom a taxitársaságot, aki tegnap hazahozott: nekik kell egy kód, amit az Emirates ad meg, hogy kivigyenek. Hát, ilyen nincs. Hívjuk Emiratest, hogy mi a kód? Nincs kód, fizessük ki a taxiszámlát, és ők utólag majd kifizetik... no comment.

Egyenlőre itt tartunk. Egy komoly légitársaság láthatóan összeomlott, amikor egy nem várt esemény következett be. Nem voltak felkészültek, hogyan kezeljék a helyzetet, nem tudtak kommunikálni, hihetetlenül amatőr módon viselkedtek. Az, hogy egy napunkat elveszítettük, idegeskedtünk, eléggé kellemetlenné teszi a szájízünket, de reméljük ezek után, már csak jó jön... számunkra az első út az Emirates-szel óriási csalódás volt.

Hogy alakuljon a történet: a mai gép sem megy. Egyenlőre este 9 van tervbe vett indulás. Kis tömeghisztéria alakul, rendőrök már itt vannak...

Üdv,

Feri

UPDATE febr. 10. 19:11

Az Emirates az alábbi közleményt adta ki az esettel kapcsolatban.

Az Emirates 2015. február 8-i és 2015. február 9-i, EK112-es, Budapestről Dubajba közlekedő járata technikai okok miatt késéssel szállt fel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, amely problémát a légitársaság azonnali beavatkozással kezelt. A 2015. február 8-i EK112-es járatát törölte a légitársaság, és a járat indulását 2015. február 9., 15:05 órára módosította. A járat végül 2015. február 9-én, 22:55 órakor szállt fel a budapesti repülőtérről.

Az érintett utasok számára a légitársaság éjszakára szállodai ellátást biztosított, illetve alternatív utazási lehetőséget más európai városokból. A Dubajból tovább utazó utasoknak segítséget nyújtott az utazás folytatásának megszervezésében, és lehetőséget biztosított arra is, hogy felvegyék a kapcsolatot az Emirates-szel, hogy a megszakított utazás miatt jóváírást kapjanak az esetlegesen felmerült költségeikre.

Az Emirates elnézést kér az okozott kellemetlenségért. Az utasaink és a munkatársaink biztonsága a legfontosabb a számunkra, és e téren nem ismerünk kompromisszumot.”

UPDATE 2 febr. 10. 

És mindeki megnyugodhat, Feri is célbaért végül.

Szia,
Ebben a pillanatban ertuk el a celunkat, Bangkokot. A dubaji leszallasnal mindenki megkonnyebbult, hogy odaertunk, epsegben, szerencsevel. A pilota jofej volt, egymillio elnezest kert. Mi igy vegul 24 orat kestunk, volt aki sokkal rosszabbul jart, ketszer kellett az Air Asia jegyuket ujrafoglalni... A karteritesrol majd visszajelzek mi lett :)
Udv
Feri
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borso 2015.02.09. 15:28:58

8 év pereskedés és pár vis maior hivatkozás után na meg ha kihullott a fél hajad valamit vissza tudsz szedni tőlük. a nyaralás meg ugrott hidd el..

sarostehen 2015.02.09. 15:32:27

Mégis csak jobb lett volna az orosz csoda.. az tuti felszáll.. még ha csak 1 szárnya van akkor is...

AtiSnatch 2015.02.09. 15:33:29

persze, Bangkok, Feri... (egyébként kitartás)

EvilHedgehog 2015.02.09. 15:34:35

Valószínűleg a FirstClass és Business utasok lettek átküldve Bécsbe..

2015.02.09. 15:36:41

F*sznak kell Bangkok-ba, meg ilyen idióta helyekre járni... Lőnek meg ebola. Balatonnál jobb hely télen se nincsen.

igi1 2015.02.09. 15:49:20

Itthon is lehet k@rvázni. Óccsóbb.

Mér akkor akar menni Thaiföldre, amikor mindenki más is odatart!?

Ez a heppje a sok senkinek, akik assziszik, ettől valakik, hogy télen akkor Thaiföld.

Mér nem mennek Jamaicába, mittudomén, Bora - BOrára, valami jó meleg éghajlatra, csak nem Thaiföldre!?

igi1 2015.02.09. 15:50:47

@gereblyepörkölt: sose értem, mér pont Thaiföld...

Mer Bódy Sylvie, meg Kasza Tibi ott múlatja az időt?

onlame 2015.02.09. 15:53:46

Ha hazaértél, ne felejts el ügyvédet fogadni (tipikusan 20% sikerdíjjal dolgoznak, de megéri), mert EU-s jog szerint
400 euróig terjedő kártérítés illet meg (per fő). Lásd: europa.eu/youreurope/citizens/travel/passenger-rights/air/index_hu.htm

Nyilván bepróbálkoznak mindennel, meg beletelhet jó pár hónapba mire megkapod, de meg fogod kapni. Műszaki hiba esetén is jár. Mi már várjuk a pénzt a TAP-tól. :)

Egyébként a Turkish is repül Bangkokba, nem csak az Aeroflot meg az Emirates. Árban is ugyanott vannak.

Rosszindulatú Vászka 2015.02.09. 15:55:46

A lédibojok meg már tűkön ülnek. Skandallum.

onlame 2015.02.09. 15:56:26

@igi1: A sok senkinek az a heppje szerintem meg, hogy fórumokon veri a nyálát, hogy másnak mér' fussa nyaralni, mikor neki meg nem.

ptspts 2015.02.09. 15:57:28

Erre a problémára a következő általános megoldást találtam ki.

Alapból a következő járjon az utasnak. Ha az utast és a csomagját a menetrend szerinti érkezési idő után még 3 órával se vitték el a célreptérre önhibáján kívül (pl. azért, mert a gép elromlott, rossz az időjárás, valamelyik reptéri dolgozók sztrájkolnak), akkor az utasnak járjon vissza a teljes jegyár (illetékekkel), még akkor is, ha valameddig elvitték. A jegyár helyett az utas választhasson ingyen repülőjegyet egy másik gépre ugyanannál a légitársaságnál (amikor az utasnak kényelmes).

Jegyvásárláskor (vagy akár jegyvásárlás után is utólag, kiegészítő vásárlásként) az utasnak legyen lehetősége plusz pénzért nagyobb szorzót vagy kisebb késési garanciát vásárolni. Például 10% felárért nem a teljes jegyárat, hanem a dupláját kapja vissza, ha nem viszik el 3 órán belül, vagy 20% felárért akkor is visszakapja a jegyárat, ha 2 óra elteltével sem viszik el.

Ekkor ha valakinek nagyon fontos az adott nyaralása, akkor 50%-kal többet fizet a repülőjegyért, és ezért ha nem viszik el 3 órán belül, akkor a repülőjegy árának százszorosát kapja vissza, és ebből a pénzből futja neki taxira is oda-vissza és több másik nyaralásra is.

igi1 2015.02.09. 15:59:12

@onlame: mámost megint magadra vetted, hogy csóró vagy, de nem kéne kiplakátolni

Rosszindulatú Vászka 2015.02.09. 16:05:58

Kedves Feri!

Bécsből napi 6 (hat) gép megy közvetlenül (átszállás nélkül) Dubájba.

www.viennaairport.com/hu/utas/rkezes__indulas/online_menetrend

nyúlontúlnyuszi 2015.02.09. 16:08:36

@igi1:

szerintem nem sok közöd van hozzá, hoyg ki hova megy nyaralni. Mindenki oda megy ahova akar. Te meg csak irigységből fikázol mindenki, te paraszt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.02.09. 16:27:11

Szerintem a légyitársaság csak megfigyelte a helyi viszonyokat. utaztak a MÁV-val, és az alapján lőtték be a szolgáltatást, hogy a helyi szokások milyenek :D

Illetve nagyon sajnálom a repülőgépet :)

2015.02.09. 16:30:25

Ha mar emirates-szel mesz, miert nem inkabb Qatar? Vagy emirates biznic?

de foleg
mi az isten kinjaert szeretsz
szopni a hulladek Pestrol?

ott van Becs, Pozsony(!) szinvonalas stb....

Becsbol
a
Qatar olcso is....

komolyan nemn ertem,
mi a baj az emberekkel?

Rosszindulatú Vászka 2015.02.09. 16:31:01

@ColT: mostanában a thai gépeket sokan salynájják.

Pierr Kardán 2015.02.09. 16:34:01

Szerintem mindenki oda megy, ahová akar, meg ahová fussa neki. At itteni irígy fikázók meg bekaphatják.

A légitársaságok meg meg azt hogyják ott, akit akarnak (meg ameddig pénzük fussa nekik).

Az Emirates meg bekaphassa, bezzeg Bécsből a heti ötből egy járatot se mernek kihagyni, bezzeg az egyszem budapestit kihagyják :-(

Egyébként remélem, hogy rendesen tejelnek majd kártérítést, tényleg vannak olyan ügyvédek, akiknek a nevét meghallva azonnal fizetnek (mondjuk ezek az ügyvédek nem olcsók, de megéri őket felbérelni!!!).

Sandor Akarki 2015.02.09. 16:37:57

@igi1: Murray Head: One night in Bangkok
"And if you're lucky then the god's a she"
Na, ez mindent elmond. Csak a lúzerek mennek Tájfűdre, mer' az occsó. Osztán hozzák haza a HIV-et meg az egyéb egzotikumokat.

pUxlock 2015.02.09. 16:38:54

szokás szerint hozzászólnak azok az idióta belterjes "törzs"kommentelők akikkel kivan a fasza mindenkinek, mert nincs jobb dolguk mint itt osztani a nemlétező észt.
Nem vagytok viccesek, fogjátok már fel nyomorékok.

Darth Revan 2015.02.09. 16:41:14

Szar ugy, En ketszer utaztam Emiratesszel (Dublin - Delhi es Dublin Fokvaros), az elso alkalommal a gep Dublin helyett Manchasterben szallt le a rossz idojarasra hivatkozva (minden mas jarat gond nelkul leszallt Dublinban, meg kesesek sem voltak) es 6 oraval kesobb jott meg a gep. Viszont vegig volt tajekoztatas.
A masodik alkalommal nem volt semmi gubanc, sot, egy ingyen atfoglaltak a jegyem a korabbi gepre, mert eleg koran kiertem a repterre, igy Dubaiban nem kellett 8 orat varnom az atszallasra.

Szoval sajnos minden tarsasagnal elofordulhat problema, de azert a helyi alkalmzottaktol is fugg, hogyan kezelik.

Rosszindulatú Vászka 2015.02.09. 16:42:23

Monnyuk Ferinek jár a pont, hogy nem feszít itt kultúrális ökörségekkel meg a többi marhasággal, csak a Másnaposokkal meg a James Bond sziklával :D

Veled vagyok Feri!

De legközelebb Flughafen Schwechat.

Vadászok Őrangyala 2015.02.09. 16:43:36

Nagyon sajnálom akik műbőr csizmát vesznek.

McZozo 2015.02.09. 16:44:43

@igi1: NE akarj tok kiabrandito francia polinezia. Akkor inkabb Hawaii :)

Rosszindulatú Vászka 2015.02.09. 16:45:06

@pUxlock: bocsáss meg kérlek, de nem értem miért kéne viccesnek lenni, az nem része a házirendben. Nem-e vagy-e véletlenül eltévedve?

Darth Revan 2015.02.09. 16:45:25

@onlame: szerintem nem kell ugyved, vilagos mint a nap, hogy ami tortent az a legitarsasag hibaja, megkapjak a karteritest.

En egyszer maradtam le egy Aer Lingus geprol (tulfoglalas miatt), az esti gep helyett a masnap reggelivel tudtam visszajonni Dublinba, fizettek a szallodat, vacsorat es amint leszalltam a dublini repteren mentem az ugyfelszolgalatra, ahol keszpenzben megkaptam a karteritest.

Vadászok Őrangyala 2015.02.09. 16:45:53

@pUxlock:
Ezek a szűrt kommentelők, tudod. Képzeld el, milyen lehet a többi.

tobias2 2015.02.09. 16:48:36

@zseketto: Budapest ma már harmadik világ. Bécs, Pozsony, stb. mellett Isztanbulból is prímán elérhető Bangkok, Phuket, stb. สวัสดีครับ

gabors 2015.02.09. 16:53:12

"Kb egy hónapja döntöttünk úgy, hogy elmegyünk nyaralni Thaiföldre. Eddig még nem voltunk arrafelé, több ismerős, barát megy vagy ment, gondoltuk a sok munka közben kis pihenés ránk fér."

Feriek sem mezei nyulak !!!

igazságos 2015.02.09. 16:53:56

@McZozo: na ugye

@Sandor Akarki: nekem mind1, de már heteróm van Thaiföldtől, hogy minden lúzer oda jár, mer állítólag óccsó :D

De igen, elsőre Hawaii-ra gondoltam, minimum elmennék megnézni a Lost - szigetet :)

@nyúlontúlnyuszi: nekem telik Ámerikába nyaralni menni, neked meg nem.

Igen, mindenki oda megy nyaralni, ahová akar, pont ezért nem állnék be a sorba a sok lúzer csóró seggfej mellé, mint a poszter, akik még taxit se akarnak fizetni...

pUxlock 2015.02.09. 16:54:52

@Vadászok Őrangyala:
Biztos hogy nálatok van a tudás szent grálja mert olyan magas szellemi szintről oltjátok a posztereket.

ancsams 2015.02.09. 16:56:30

Miért pont Pestről repülsz? A bécsi reptéren legalább vannak ismerős arcok (a tv-ből), ja és ők sem Amerikába mennek, mert ott épp listán vannak...

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.02.09. 17:01:32

Végre egy poszter, aki nem segghülye, és nem magának csainálja a hacacárét.

Arra jutottam, hogy túl olcsó a repjegy, ennyiből nem lehet magas színvonalú szolgáltatást adni. Evvan.

Harminc éve is ennyi volt forintban egy repülőjegy, csak akkor ez több havi fizetés volt.

gabors 2015.02.09. 17:03:04

@pUxlock: rettenetesen sajnallak jobban mint Colt a repulot !!! :-)

Tüskéshátú barátja 2015.02.09. 17:07:09

@pUxlock: A bölcsek kövére ,,gondoltál"?

Végre jó poszt! Tényleg verje a pultot a Károsult Feri, bár nem hiszem, hogy hamar beadják a derekukat.

Az egyenlőre az valami típuspia?

Pálinka-fan 2015.02.09. 17:09:48

A mai járatra szolid 6 órás késés szerepel a Flight status menüpontban. Sweet

lomposfarkas 2015.02.09. 17:15:39

Ez az Emiratus magyar cég? Mert pont úgy viselkedik

Nade az ilyen posztoknál mindig eszembe jut Pozsonyi Ádám ókonzervatív álláspontja :))

"Az emberek ne utazzanak. Mindenki maradjon a fenekén. Teljesen feleslegesek az országutak, a vasút, a légiközlekedés. Az én filozófiám az, aki Szakályhögyészen született, ott is haljon meg. Ne menjen ki a faluból. Minek?" - hangoztatja Pozsonyi Ádám, a zenekar vezetõje, majd általában még hozzáteszi."Vesszen a haladás! Vesszen a modernség! Vesszen a nyugat!"

Gyorgy Nagy 2015.02.09. 17:19:59

Ezt a sok irigy buzit.Ezek vecsésen tul mèg nemvoltak.Ne is!

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.02.09. 17:24:58

@Gyorgy Nagy: Khm.... hmmm... igazán sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de attól, hogy te egyszer már túljutottál Vecsésen még nem vagy egy kimondott világutazó.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.02.09. 17:27:00

@lomposfarkas: "Teljesen feleslegesek az országutak, a vasút, a légiközlekedés."

Ez így van, mióta Isten megteremtette az internetet és a sztrítvjút.

Rosszindulatú Vászka 2015.02.09. 17:28:14

@Gyorgy Nagy: úgy nyaralni eccer voltam, még osztálykirándulás volt Kalinyingrádba, hát az valami gyönyörű város. Nagy élmény volt.

Aztán meg többször voltam Afganisztánba, meg Észak-Kóreában, meg párszror Vietnámba és eccer voltunk Kínába is, még a seregbe, de ott nem annyira volt jó. Kivéve Vietnám, az pazar élmény volt.

BIM 2015.02.09. 17:32:02

AZ ELŐZŐ KOMMENTEM IGAZSÁGOSNAK SZÓLT!!!!!!!!!!!!!!

na4 2015.02.09. 17:35:43

Emirates törölve a listámról.

gizmo26666 2015.02.09. 17:43:32

Lekéstek a dubajos lányok az 1000 $-os menetről. Óóóóó micsoda tragédia.

pUxlock 2015.02.09. 17:43:43

Az a lényege a blognak (sajnos)hogy a nolifer megmondóemberek kieresszék a felgyülemlett frusztrációikat, vagy nagyon sikeres emberek akiknek van annyi idejük hogy ide írogassanak. pwnd

Hapsifüles a mezei nyúl 2015.02.09. 17:45:48

Utazgatunk, utazgatunk, a nyulak meg csak szaporodnak?

nyúlontúlnyuszi 2015.02.09. 17:47:39

@igazságos: most komolyan azon szarakodsz, hoyg be-be-be..nekem telik amerikára, neked meg nem!!! be-be-be..

a legkevesebb amit mondani tudok rád, hoyg agykárosult vagy, és csak sajnálni tudlak.

pUxlock 2015.02.09. 17:51:12

meg ez a nyúlos flame. nagyon gáz. Nincs jobb dolgotok???

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.02.09. 17:56:44

@pUxlock: De, csak tele van minden nyúllal :D

Rosszindulatú Vászka 2015.02.09. 17:56:51

Tipi Tapi Dinó,
Utazgatni Oly jó!

HELIKOFDFFEEEEER!

pUxlock 2015.02.09. 18:07:35

@ColT: a nyúltagyad csak ennyire képes.Nem hibáztatlak.

nyúlontúlnyuszi 2015.02.09. 18:14:47

@pUxlock: tudod, ez egy gárdajelzés, egy gárdatagnak. Mi tudjuk miről van szó, ti viszont nem. Ne zavarjon ez téged, sokkal nagyobb baj van a világgal, mint a nyulazás. Fogd fel úgy, hoy nemsokára husvét, és jönnek a nyulak. Na ugye.

Rosszindulatú Vászka 2015.02.09. 18:17:39

@nyúlontúlnyuszi: az amelyiket megbaszott egy kiskakas?

Micsoda fertő. Fúj! Köpni kell, pháj!

Tüskéshátú barátja 2015.02.09. 18:28:28

Viszont jó volt Hilda bevezetője! Sok ilyen posztot kérünk még!

Hapsifüles a mezei nyúl 2015.02.09. 18:52:02

De vajon ki lehet a Tüskéshátú barátja?
Talán csak nem egy.....
....egy nyúl?

Manyecska 2015.02.09. 18:52:25

@pUxlock: ugyeugye?? én a kisnyulammal gyakorlom a keringőt full beöltözve..:D
Poszter ha szépet akar látni nem kellene messzire mennie..hüpp:) aki kitalálta hogy nyolcszor kell körbeforogni a lánynak rothadjon meg!
www.youtube.com/watch?v=o1oLYQQGpQ4
:)
ON köszönöm hogy elmondhattam:)

gabors 2015.02.09. 18:54:55

@Gyorgy Nagy: ezt ugy kb honnan veszed igy 'amblock' ????

jo regi megifegyelo lehetsz Te itt..

bizony bizony sokan a falu hataraba is csak nyulaszni jarunk...

Blogger Géza 2015.02.09. 18:57:30

Aki még most is "szovjeteknek" nevezi az oroszokat, az meg is érdemli, hogy szívjon.

Semper Fidelis 2015.02.09. 19:02:35

Tavaly az Austriannal voltunk Bangkokban, oda-vissza időben, pontosan indult.

Bécsi reptér rulez :o)

igazságos 2015.02.09. 19:09:47

@nyúlontúlnyuszi: téged nem is engednének be Ámerikába

:)

Még mindig a csórók ennek Thaiföldre nyaralni télen...

A jobbak meg különgéppel a magánszigetükre. :)

tudom fáj az igazság, de aki csóró senki annak irány Thaiföld

igazságos 2015.02.09. 19:10:53

@Manyecska /válasz ment!/: látod csak egy kis csórózás és máris felb@sszák itt az agyukat néhányan :)

igazságos 2015.02.09. 19:13:11

Olyan ez a Thaiföldmost mint régen Görögország

Senkik divatja

Vadászok Őrangyala 2015.02.09. 19:17:54

A Csepel Szigetekre köllutazni, ott ilyen nem történhetik. Ha elmegy a hév, az ember csak pár percre lenyúlik a megállóban, és máris jön a következő.

Hapsifüles a mezei nyúl 2015.02.09. 19:21:26

@Vadászok Őrangyala: Én a Járda-szigetekre szoktam menni, az sokkal barátságosabb.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.02.09. 19:23:22

Járda szigetek fővárosába, Mamalukába lett volna az úti célom. Ezért kimentem a búcsúba!
Ott egy barna bőrű, arab emírnek kinéző légitársaság tulajdonosának kifizettem a tranzfer díjat! Több színes repülőgépe is volt, gazdag lehetett.
Nagyon vigyázott a masinákra, mert mindegyik le volt láncolva a felette lévő ponyvához, ami mint kiderült nagy szerepet játszott a lég kondicionálásban.
Mellette állt a szintén barna bőrű stewardess-e. Virágos öltözéke széles csípeje, több tetoválása jólétre vallott, bár a fogainak száma a BKK jegy lukasztóival vetekedett....

"-Gyűjjön fijatal úr a helyére kísérem!"

Ezzel belökött az első gépbe ami a turista osztályhoz tartozhatott.
Egy kutyaól láncával bekapcsolt a székbe, majd miután még páran becsekkoltak, erős kolompolásra megkezdtük a felszállást. Kicsit fura volt, hogy mindenkinek külön gép jutott, de tartottuk az irányt, szépen emelkedtünk egymás után. Fent csodás volt a látkép, bár többször ismétlődött.
Rövid idő után, megint csak kolomp szóra süllyedni kezdtünk, landoltunk.
Az volt a furcsa, hogy minden ugyan úgy nézett ki, mint induláskor.....
Az arab tulaj és légi kísérője megint aktívan pénzt szedtek új utasaiktól.

Taxival mentem haza, nagyon rendes volt, mert nem balhézott, hogy behánytam a kocsijába. Igaz az óra 1600 eurót mutatott, pedig 5 percre laktam a reptértől.

igazságos 2015.02.09. 19:24:40

@Hapsifüles a mezei nyúl: nemhogy menne túrázni az edőbe vadnyúlt etetni

Hasznosabb :)

nyúlontúlnyuszi 2015.02.09. 19:24:54

@pUxlock: te lüke. a gárdatagságnak semmi köze a politikához, a homárgárdára céloztam :)

igazságos 2015.02.09. 19:26:14

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: taxira zsét a kutya sem fizet

ne vicceljé arra em jut kódozgassunk

kérjünk számlát :)

igazságos 2015.02.09. 19:27:22

Ámerikába meg Acapulco volt a divat

csak xólnék :)

Hapsifüles a mezei nyúl 2015.02.09. 19:29:49

@nyúlontúlnyuszi: Ez az.
Homár Gárda, a fiatal, megújult erő.
Jelszó: Győzzön a nyúl!

igazságos 2015.02.09. 19:31:01

@Hapsifüles a mezei nyúl: hiába

Igi volt an lesz

A nyulat meg levágják ugye

igazságos 2015.02.09. 19:32:34

Már megkajáltam pár nyuszómuszó fêlét ez sem gond

a nyuszileves is finom

Hapsifüles a mezei nyúl 2015.02.09. 19:33:39

@igazságos: Már amelyik el nem fut.
Engem pl sose kapsz el.

nyúlontúlnyuszi 2015.02.09. 19:35:31

@Hapsifüles a mezei nyúl: szerintem már győzött.
a mondás is azt mondja, hogy sok nyúl, libát győz!

igazságos 2015.02.09. 19:35:49

@Hapsifüles a mezei nyúl: nem is mondtam h utánad akarnék szaladni :)

De csitt

2015.02.09. 19:39:29

Nagyon szarul írsz, Feri! Négy hosszú bekezdésen kellett átrágnom magam, mire felszoptad ezt az amúgy elég érdektelen történetet és eljutottál a lényeghez. És tele volt modorossággal. Legközelebb a lényegre koncentrálj, úgy nagyobb szimpátiát szerzel.

gabors 2015.02.09. 19:39:46

@pUxlock: nyulj el a kanapen egy kicsit aztan (talan) jobban megfog majd a homar fustje (is), de ha nem akkor se nyulj a pohar fele amiben a kedvenced italod is lehet ...

Hapsifüles a mezei nyúl 2015.02.09. 19:40:49

@nyúlontúlnyuszi: Nagyon helyes, nagyon helyes.
@igazságos: Csapdába se futok bele, szóval ez nem jött be.

igazságos 2015.02.09. 19:41:07

Tőlem mindenki kinyúl

a törökk is

BIM 2015.02.09. 19:46:52

@igazságos: csak szeretnéd lópofi.

Józsi, a migráns köcsög 2015.02.09. 19:56:36

@igazságos: véncigány üzeni, hogy el ne felejtsd leszopni hagymát amikor mégy majd ámerikába! :D

Souky Sanjay 2015.02.09. 19:57:40

Keress egy jó ügyvédet és azonnal,tértivevényes levélben írd meg nekik a történetet és jelentsd be kárigényedet.Nekem hasonló ügyem van a török légitársasággal,ahol jelenleg ott tartunk,hogy az ügy a Fogyasztóvédelmi Felügyeletnél van.Arra készülj fel,hogy nem fogják elkapkodni.Egy angol faszi 8 év után kapta meg a kártérítést,hasonlókért. Kitartást kívánok.

Hapsifüles a mezei nyúl 2015.02.09. 19:58:25

@Tüskéshátú barátja: Hajtsd magad alá őket, talán akkor sikerül.

igazságos 2015.02.09. 20:02:07

@Józsi, a nyúlbaszó köcsög: jóvan de akkor tartsd addig a frontot itt

igazságos 2015.02.09. 20:03:23

Elszabadultak itten a nyúlferomonok :)

Józsi, a migráns köcsög 2015.02.09. 20:05:17

@igazságos: na ugye! megmondtam, hogy nem köll téged nagyon biztatni erre!

gabors 2015.02.09. 20:08:49

@nyúlontúlnyuszi: baz+ ne segits Neki !!! @ mert meg kin(g)yulnak a fenyek a vegen..

ket poszthoz ir a homaran evente ... ez mar Neki is hosszuranyult elmeny lehet :-)

Manyecska 2015.02.09. 20:09:00

Há' láttad mekkora gépek mennek az Emiráteszbe??? Én láttam nyáron..:) kb ötször akkorábbak mint a wizzeres gépek:DD Namost a Lurdy-házban van thai-masszázs, csak egy villamosjegybe kerül:P

Hapsifüles a mezei nyúl 2015.02.09. 20:09:12

@Tüskéshátú barátja: Oké.
Én azért drukkolok neked.
De ahogy a tüskéshátút ismerem...
Nem lesz könnyű feladat.

Manyecska 2015.02.09. 20:10:53

@Souky Sanjay: vettem ma gránátalmát-török import-az is szar..

igazságos 2015.02.09. 20:11:44

@Józsi, a nyúlbaszó köcsög: mondjuk inkább hagyma fia mint a hagyma de a kedvedér mindent

kéccer

belátom csak ki kell nézni 1 pasit és megszerezni

ha nős ha nem

De a sün az nemes trófea lenne egy ékkő :)

igazságos 2015.02.09. 20:14:22

@Manyecska /válasz ment!/: mé van törökkbő olyan ami jó!?

Szulejmán sorozaton kívül!?

Manyecska 2015.02.09. 20:18:13

@igazságos: hát apám hozott nekem egy bundát Isztambulból még 35 éve, máig megvan:) csak persze ovis méret:)

Hapsifüles a mezei nyúl 2015.02.09. 20:21:25

@igazságos: Én azt hallottam, hogy a sün leszbikus. Szerinted?

igazságos 2015.02.09. 20:23:54

@Hapsifüles a mezei nyúl: ne kamuzz, én meg buzi vagyok

problem solved

igazságos 2015.02.09. 20:25:04

@Manyecska /válasz ment!/: jóvan, 35 éve még én is jobb bőr voltam érted XD

hát még a törökk

Hapsifüles a mezei nyúl 2015.02.09. 20:28:44

@igazságos: Én csak hallottam.
Nagy errefelé a falu szája....

igazságos 2015.02.09. 20:30:17

@Hapsifüles a mezei nyúl: ahová én teszem a lábam, ott rövid időn belül elhíresülök

szal még halhattál mást is :)

gabors 2015.02.09. 20:30:48

az mar volt hogy mindenki aki nyul az buzi ???

Manyecska 2015.02.09. 20:31:07

@igazságos: Afrikában meg éheznek. Meg étcsokinyulak járnak nyaralni oda.:D mellesleg azt mondtam a fiamnak hogy puszinyuszi amikor elvonult aludni.:DD:O

gabors 2015.02.09. 20:32:35

@gabors: Ja nem!!! az ugy volt hogy aki fagyit nyal az buzi ... mindegy egy betu azt annyi ...

ettol meg a .....

nyul jobban teljsit !!!

igazságos 2015.02.09. 20:33:56

@Manyecska /válasz ment!/: má mosni tanulok

aszongya színes ruhákat 40 fokon XD

mondjuk ha nekem valaki puszinyuszizna, leütném

olyan ez mint a pocaklakó minimanó duma

igazságos 2015.02.09. 20:35:21

@gabors: VANÍLIAFAGYIT nyal, na az vót a buzi

nem mind1

mer hagyma a csokit szerette :)

legyél pontoSCH

Tüskéshátú barátja 2015.02.09. 20:38:55

@Hapsifüles a mezei nyúl: Szúrós egy ügy, ám az ő háta is látszik a bokorból!

@gabors: eellenellentmond a szapornyulat.

Manyecska 2015.02.09. 20:51:00

Örményországba kell menni ott szőnyeget is kap nameg közelebb van,nagyanyám is mindig ilyen terítőkkel molyolt:))
www.youtube.com/watch?v=tL-s5SdElG
amúgy Szofiában is hasonló állapotok uralkodtak egyszer, valami hegyomlás miatt lekéstük a gépet Görögországból visszafelé jövet, namost a ruszkiknál még a kecskét is felviszik a gépre szólnék!!:P helyenként. Szibériában a repcsi olyan mint itt a ráckevei HÉV /anyám libás HÉV-nek hívja/ :D

Manyecska 2015.02.09. 20:53:16

Sőt, a bulgár gépeket belülről tapétázták!! Szerintem az tartja egybe őket.

Manyecska 2015.02.09. 21:00:06

@Manyecska /válasz ment!/: na
https://www.youtube.com/watch?v=tL-s5SdElGc@igazságos: tessék, pocaklakó is van benne is milyen cukker :)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2015.02.09. 21:06:51

A Manyimami a Manyimaminak válaszul?
Hát ez cukker!4!!!
A nyúúúl benne vót-e?

gaybooksblogger 2015.02.09. 21:16:03

mámostmá nincs több nickem Hilda

nem lesz így péntek 13-i buli ha mindig kitiltasz

Punxsutawney Mormota 2015.02.09. 21:26:59

@Souky Sanjay: Nem, nagyon nem jó. A panaszt soha nem itt kell kezdeni és főleg nagyon-nagyon ívben el kell kerülni a kontaktokat a magyar képviseletekkel.
Rögtön a legfelsőbb szinten kell kezdeni a panaszkodást, minden légitársaságnak van complience- illetve jogi osztálya, jelen esetben a posztolónak Dubaiba, neked meg az Isztambuli központba kellett volna írnod.

Mi ezt csináltuk a Qatar Airways-zel, 2 leveél jött-ment, és megtérítették a Budapest-Doha jegy árát, holott aztán átpakoltak minket egy Emirates gépre és összesen 5 óra késéssel értünk célba. Utána még két ismerősnek, barátnak segítettünk, akik akkor már hetek óta lepattantok a magyar képviseletről... A dohai központtól mindannyian megkapták a kártérítést néhány nap alatt.

A lényeg az, hogy át kell olvasni az ASZF-t, aztán az Európai légügyi szabályzatot. Utána kell egy lényegretörő levelet írni, amely tartalmazza a megfelelő paragrafusokat.

gabors 2015.02.09. 21:33:35

@igazságos: baz+ nem figyeltem elegge ...

szoval akkor osszegzeskeppen nem minden nyul csak a vanilia fagyit nyalo nyul buzi ... (vagy minden nem csoki ???)

gabors 2015.02.09. 21:37:02

mielott elfelejtenem ....

akkor....

nagyon sajnalom az Emirates-t hogy eppen BP-rol kell nyulakat szallitania ....

gaybooksblogger 2015.02.09. 21:51:32

@gabors: vanília tilos

csoki puncs sztracsatella ? sárgadinnye jöhet

gaybooksblogger 2015.02.09. 21:55:15

Dubaiba bécsből jobb menni

Csak xóltam, hogy a hülyék mennek Budapestről.

odamondó 2015.02.09. 22:06:57

Nem az első eset, hogy kiderül ezek a közel keleti társaságok azt hiszik ők fosták a légiközlekedést.

Mint a múltkori 2 gép amik egyenként 17+ órát álltak utasokkal a fedélzeten a földön majd az egyik utas sikeresen meg is halt Bécs fölött...

Troppauer_Hümér 2015.02.09. 22:17:17

@gaybooksblogger: Ha van Isten, végleg megszabadul tőled a homár, ratyi.

Black Hole 2015.02.09. 22:19:13

Még mindig szeretem a vanillafagyit! Buzi-e vagyok?

AtiSnatch 2015.02.09. 22:19:50

Én még itt vagyok? Höhö, szelektív... :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.02.09. 22:27:05

@AtiSnatch: Na de ki vagy te? Sznaccsra hasonlítasz, de sose lehet tudni...

gaybooksblogger 2015.02.09. 22:35:47

@Troppauer_Hümér: asszem akkor vége lenne nektek

Hagyma nélkül is senki vagy

engem nem tudtok kicsinálni 1000-en sem

AtiSnatch 2015.02.09. 22:35:56

@atpijkamo.: én a kiköpött Mása vagyok.

gaybooksblogger 2015.02.09. 22:37:11

Pofáznak nekem mindig ilyen 2-3 éves csicskák

assziszik lesznek ettől valakik

legfeljebb attól h thaiföldre járnak budapestről :)

gaybooksblogger 2015.02.09. 22:39:06

Elvetemültebb vagyok itt mindenkinėl, az is biztos.

@AtiSnatch: mi valejöttél az ncoreról!?

Én meg kénytelen vagyok átvedleni buzivá na :(

De nem én vótam a Hilda féltėkeny :)

Troppauer_Hümér 2015.02.09. 22:41:16

@gaybooksblogger: Hány éves csicskának kell ahhoz lenni, hogy pofázhassanak neked, ratyi?

Troppauer_Hümér 2015.02.09. 22:47:37

@gaybooksblogger: 6z?

Én már hányok a nyúltól, úgyhogy ne nyulazz, cserébe én se ratyizok! Deal?

:D

gaybooksblogger 2015.02.09. 22:50:33

@Troppauer_Hümér: felőlem ratyizzatsz nem lettem öngyi miatta :)

Adjátok fel úccse gyűrtök le

ehhez nálam elvetemültebbnek kell lenni olyanok meg még a ciggák se tudnak lenni pedig vénszivar se kismiska

Advanced Flight 2015.02.09. 22:54:42

Elromlottak a gépekben a repülő szőnyegek, ennyi.

gaybooksblogger 2015.02.09. 22:56:09

Legközelebb ott a traktor

Tüskéshátú barátja 2015.02.09. 23:42:49

@gaybooksblogger: Tanszkontimentális utazáskor társa a Dammann Highlander. Bármilyen terepen eldöcög, az óceánon meg áttempózik az utas, fogai között apportozva a trakeszt.

AtiSnatch 2015.02.10. 07:11:13

@pUxlock: nem nolifer, hanem lucifer. minimum.

Metamorfi 2015.02.10. 07:42:09

"Kb egy hónapja döntöttünk úgy, hogy elmegyünk nyaralni Thaiföldre. Eddig még nem voltunk arrafelé, több ismerős, barát megy vagy ment, gondoltuk a sok munka közben kis pihenés ránk fér."

Én is szeretnék már annyit keresni, hogy egy bangkoki "kiruccanást" elegendő legyen 1 hónappal az utazás előtt kitalálni. Az 1 hónap is csak azért kell, hogy legyen szabad helyünk a gépen és a választott szállodában. Akinek ennyi pénze van az menjen magángéppel! :D

Csokis · http://csokis.blog.hu 2015.02.10. 08:32:05

@atpijkamo: Ez nagyon így van. Hétvégén jöttünk haza Donovalyból, marha nagy dugó. Egyszerre egy BMW ki a sorból, és bemegy egy sehol sem jelzett kis erdei útra.
Na, mondom: ez szó szerint tud egy rövidebb utat az erdőn át.
Mire a tíz éves lányom: - Igen, arra le lehet menni Besztercebányára, én már mentem arra.
- Mi van? Mikor? Kivel?
- Amikor a Streetviewval egyszer hazajöttem Donovalyból. Azóta tudom, hogy az az út is bemegy a városba.
Azért nem mentem neki 20 centis hóban tökön-paszulyon.

Manyecska 2015.02.10. 08:38:19

@dr. phil. Sün‼ ツ: ecsém megdöglöttek a nyulak. A sün is makacs állat csak akkor repül ha belerúgok; by Emirates :DD

Csokis · http://csokis.blog.hu 2015.02.10. 08:56:14

@Metamorfi: Rossz az irány! Ha már itt rinyálsz, akkor sem fogsz annyit keresni, de egyet még tehetsz: figyelj oda a gyereked képzésére, hogy nyugdíjas korodban be tudjon téged fizetni ide-oda. :-)

Manyecska 2015.02.10. 08:57:03

..köcce hogy kizártatok a fészről, bár le volt tiltva a sok zavaró hírfolyam..:D puszinyuszik!:P:D

nyúlontúlnyuszi 2015.02.10. 09:04:19

@Manyecska /válasz ment!/: tudod, ha nem hordanád az infokat onnan ide, akkor ez nem történne meg. Amúgy meg ne izgulj, kitiltásod még nem végleges, szavazás van.

Rosszindulatú Vászka 2015.02.10. 09:09:20

NNohát, ti még a fészen is tiltogattok? Tisztára mint a commentcom.

nyúlontúlnyuszi 2015.02.10. 09:15:30

egyszerűbb lenne titkoscsoportot szervezni egy csoporton belül. máshol már jól bevált :P

Manyecska 2015.02.10. 09:18:45

@Rosszindulatú Vászka: :DDDD!@nyúlontúlnyuszi: az infókat TI hordjátok ide két hete szólnék de sebaj, van élet az agyhalál után is..

Manyecska 2015.02.10. 09:20:54

@nyúlontúlnyuszi: még egyszerűbb lenne dolgozni rendesen és nem álló nap itt verni a répátokat..:DD! Engem vissza ne szavazzon egyik se...

ON

Rosszindulatú Vászka 2015.02.10. 09:30:21

@Manyecska /válasz ment!/: én biztos, hogy nem. Ott se voltam. Kölömbe is magasan kalifált mesterkém vagyok.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.02.10. 09:34:11

@Rosszindulatú Vászka: Azért néha téged is odaehetne a fene. Csak a változatosság kedvéért.

Rosszindulatú Vászka 2015.02.10. 09:45:44

Úgy látom, homok került az eddig olajozottan prosperáló dubájozás biznicbe.

Manyecska 2015.02.10. 10:01:26

@Rosszindulatú Vászka: @atpijkamo.: én is tudom hol a helyem!!..:D De én úrinő vagyok és megköszönöm az eddigi együttműködést!:D:P

ComLo 2015.02.10. 10:15:19

Van rosszabb a magyar fapados utazónál ...

Én és a cégemből sokan, DK Ázsiába járunk ki dolgozni. Rági mondás volt: a Budapest Doha járatnál gusztustalanabb nincs a világon (mondom ezt számos Indonéz, és Indiai belső fapados után!!). A sok vállalkozó Jócó, és mükörmös Piri, azzal utaztak átszállással "Puketra", és amit azok lemüveltek ott, azon brutálisan elszégyelte magát az ember. Mostanra ez normalizálódott, de nemrég tapasztaltam pusztán azárt mert ez a réteg áttelepült a friss Emirates-es Budapest-Dubai járatra. Valami eszméletlenel hogy milyen alpári, csürhe verődik össze ott, akik meg vannak gyözödve arról hogy a megváltott jegyért minimum orális örömökben kéne őket létesítenie az utaskísérőnek (ezt így 5 vörösboros kóla (!!!) után, egy "kedves" honfitársunk kiabálta szét az utastérben, úgy 2 hete).

Röviden ha arra felé utazik valaki, vagy a Qatar-t ajánlom (esetleg Turkish), vagy leginkább, nagy Európai hub (oda normális közönség megy), és onnan, Lufthansa (kényelmes de nagyon hosszú), vagy onnan Emirates, Qatar, Etihed (nálam ők a legszimpibbek eddig) valamelyike.

És ha lehet egy tiszteletteljes javaslatom, a Bangkok (az még azért határeset), Bali, Phuket, triót messze kerüljétek el, kb annyira autentikus és szép (már a térség többi részéhez képest), mintha valaki magyarországból, siófok pestőfi sétány-Halászbástya-Wörösmarty tér vonalat ismerné csak meg. Városból KL-Singapore-yogyakarta szigetekből meg mondjuk Flores-Gili de az 1600 indonéz szigetből, semmiképp sem Bali. :-)

joska61 2015.02.10. 10:17:37

Dubai járat, és a képen egy celeblibát sem látok? Valami nem stimmel...

Vadászok Őrangyala 2015.02.10. 10:36:07

@ComLo:
Hogy kell valamit leművelni? Pont fordítva, mint felművelni?

dailyvicodin 2015.02.10. 11:09:04

az volt már hogy EGYELÖRE

AtiSnatch 2015.02.10. 11:10:53

@dailyvicodin: egyenlőre még nem volt, de kösz, hogy szóltál :)

Majmász Gedeon 2015.02.10. 13:17:13

Egyenlőre a sorozatgyilkos szabdalja fel a testrészeidet, mielőtt kihordja az erdőbe. A szó, amire gondoltál, az egyelőre.

ComLo 2015.02.10. 13:25:32

@Vadászok Őrangyala: A lényeget, csak is a lényeget sikerült megfogni :-D

Ide tényleg nem jár senki már a post kapcsán beszélgetni? :-D

AtiSnatch 2015.02.10. 13:28:01

@ComLo: mikor jártál erre? mer az már nem mostanában volt. főleg mióta hülye a pilóta. :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.02.10. 13:42:17

@ComLo: "senki már a post kapcsán beszélgetni?"

De. Ha van még kivesézni való téma. Hozzátennivalóm nincs, de érdeklődve olvastam a hozzászólásodat. (A modorosság sokat levesz az erejéből.)

gabors 2015.02.10. 14:05:52

@ComLo: "Ide tényleg nem jár senki már a post kapcsán beszélgetni? "

mindenki post kapcsan jon nem lenne ez a komment doboz ize post nelkul !!!!

ja beszelgetni ??? hat mi masert ?? bar vannak akik kinyiltkoztatnak es osztjak az eszt (foleg a nyulak) de EGYELORE !!! ez is belefer ....

ja megegyszer sajnlom a repulot ....es Comlo-t is ....

MacskaÖsszeZavaróKft 2015.02.10. 15:27:36

Azota ugy taxizom, hogy bemondom hogy EMI-RÁTESZ! Nem tudom, ki az az Emi, de rendesen ratette...

Aureliano Buendía 2015.02.10. 18:26:34

Na, látod Ferikém, jobban jártál volna, ha Baktalórántházára mész üdülni.

Az Emirátesznek meg arany lófasz középkeresztje a tölgyfakoszorúban.

Sega7 2015.02.10. 23:49:31

Vicces kommentek vannak itt. Megnézném milyen fejet vág a sok kedves utas meg mennyire aggódna a bebukott szálláson ha mondjuk egy légitársaság szemet hunyna a látszólag semmisnek tűnő technikai hiba fölött és mondjuk a vége egy keményebb kényszerleszállás lenne :)

Punxsutawney Mormota 2015.02.11. 08:13:34

@ComLo: Régebben voltak érdekes arcok tényleg :) Én kéthavonta szoktam dohai átszállással utazni, de az utolsó 3 alkalommal Bécsből indultam. Nem az utasok miatt, sokkal inkább a Dreamliner vs A320 összehasonlításból valahogy az előbbi került ki győztesen és inkább azt preferálom.

RosszQtya · http://indafoto.hu/rosszqtya 2015.02.12. 12:11:21

tényleg jó, hogy másnap már csak 7:50 perc késést hoztak össze saját bevallásuk szerint! :DDD

biztos ezért lett a kedvenc légitársaság :DD

travelo.hu/utrakesz/2015/02/12/az_emirates_lett_a_magyarok_kedvenc_legitarsasaga/

milyen lehet akkor a "nemkedvenc"...

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.02.12. 15:28:19

Az Emirates lett a magyarok kedvenc légitársasága

*

*
* |
*
*

* Tumblr
* Tweet
*
* Email
*

A Travelo és a Repjegy.hu felmérésén 3900-an szavaztak kedvenc légitársaságukra. Bár a legtöbb értékelés a fapadosokra érkezett, a legjobbnak végül a cseppet sem diszkont kategóriájú Emiratest választották – ezzel megszakadt a Qatar korábbi sikerszériája. Nemcsak összesítettben, hanem a legkedvesebb légiutas-kísérő, a legjobb fedélzeti ellátás, a legjobb menetrend és legjobb ár-érték arány kategóriájában is az Emiratest tartják a magyarok a legjobbnak.

travelo.hu/utrakesz/2015/02/12/az_emirates_lett_a_magyarok_kedvenc_legitarsasaga/

Arcade Macho 2015.02.14. 13:00:30

van egyfajta emberi pszichologia, hogy nem szabad elmondani a birkaknak hogy tessek 2 napot fogsz varni, ezert inkabb 1 oraznak
en nem tartozom a birkak koze es engem ez rettentoen idegesit is, viszont hozzatennem, hogy egyes helyeken ugy scinaljak, hogy a repcsiben ulnek az embeek 8 orat, na az tenyleg uberbrutal

Évi Paulik 2015.02.17. 08:17:10

Szia Feri!
A vőlegényemmel mi is a 8-i "turnusban" szívtunk.

Évi Paulik 2015.02.23. 09:30:43

Sziasztok! Én is a 08-i csapatban voltam. Tudja valaki az ügyvéd nevét, akit megbíztunk kollektíven a szállodában a kártérítés intézésével? Azòta sem küldte a papírokat... Köszi!
süti beállítások módosítása