Tékozló Homár

Van, aki még mindig vár a karácsonyi ajándékára

2015.03.06. 09:00 | Homár Hilda | 206 komment

csomag_robot_divider.jpg

Csaba drónja nem érkezett meg karácsonyra, sőt, azóta sem, Csaba  meg jól felhergelte magát,  mert a fia szomorú és csalódott az emberiségben, ráadásul ő meg önhibáján kívül leszerepelt, mint apa. Ezt utóbbi azért túlzás, de a kissé teátrális részt leszámítva tök igaza van.

Ezúton szeretném elmesélni Önöknek azt a történetet, ami velem esett meg az elmúlt hónapokban a Magyar Posta szolgáltatásának gyanútlan igénybevételekor, amely utólag könnyelműségnek és balgaságnak bizonyult.

A történet 2014.12.05-én kezdődött, amikor is a Banggood.com oldalról interneten keresztül párommal a fiamnak karácsonyra egy quadrocoptert (drón) vásároltunk, mivel így a 14.157,- ft-os árával sokkal olcsóbb volt, mintha belföldön próbáltam volna ugyanezt a terméket megvenni. A bank párom számlájáról 2014.12.08-án az összeget le is vonta, az áru kifizetése megtörtént.

Ezek után a feladótól kapott ragszám (RS169175962NL) alapján a Magyar Posta csomagkövetési rendszerén keresztül láthattuk, amint a küldemény 2014.12.17-én az országba megérkezett. Gyakorlatilag ez volt az utolsó amit a csomagról tudok.

Későbbi telefonos érdeklődéseimre kaptam még,  hogy amivel többet lát a posta az annyi, hogy a vámeljárás lezárult. Kérték, hogy várjak, legyek türelemmel, 3-5 munkanapon belül a lezárás után várható, hogy a kézbesítő postán lesz már.

Ehhez képest eltelt a karácsony, a fiam így nem kapta meg a várva várt ajándékát, amit annyira szeretett volna. Mondtam én is amit nekem a posta, hogy legyen kis türelemmel, sok volt a munkaszüneti nap, biztos megjön, csak most emiatt késik. Aztán elmúlt az év is, a csomag továbbra is ugyanúgy látszott mozdulatlanul a nyomkövető rendszerben. Többször érdeklődtem közben, de mivel semmi újat nem mondtak, elindítottam egy kerestetést. Erre 2015.01.05-én válaszoltak, hogy elindították a küldemény kerestetését.

3 héten keresztül ezek után semmi nem történt. Újra érdeklődtem telefonon, beszéltem a speciális ügyek osztályával, ahol nem túl meggyőzően újra csak azt közölték, hogy a vámeljárás lezárult és ők úgy látják, hogy a küldemény továbbítva lett a kézbesítő posta hivatal felé, de azt, hogy egyáltalán mikor, vagy ki a címzett, arról ők semmit nem tudnak mondani, mert onnantól nem tartják nyilván a küldeményeket. Ez elég furcsán hangzik. Ráadásul az ügyintéző is csak hebegett habogott, mintha fogalma sem lenne arról, hogy mit is mondjon.

De ennek ellenére elmentem a budafoki postára is, hiszen nekik kellett volna kézbesíteni ha rendben történt volna minden. Ott az egyik ügyfeles hölgy megnézte nekem az elfekvő csomagok között is, de semmit nem talált. Javasolta, hogy ha elindítottam a kerestetést várjam meg mindenképp a végeredményt, mert a posta egész végig visszafejti a csomag útját és biztosan meglesz, vagy ha véletlenül mégsem, akkor kártérítést lesz köteles fizetni.

Én vártam tovább, a fiam egyre csalódottabb volt az elmaradt ajándéka miatt.

Gyakorlatilag a kerestetés elindítása után, a mai világban elképesztő módon 23 napon keresztül nem született meg semmiféle válasz. Ma, amikor minden telekommunikációs eszköz rendelkezésre áll és akár interneten keresztül perceken belül választ kaphat az ember a kérdéseire, a Magyar Posta 3 héten keresztül járt egy ragszámmal rendelkező, ajánlva! feladott csomag után. Arról nem beszélve, hogy én, a címzett, 1 nap alatt megkaptam a küldőtől a megerősítést a ragszám helyességéről, illetve arról, hogy valóban a megrendelt és kifizetett áru lett az adott ragszámon feladva. Fel nem foghatom, hogy ezt a Magyar Posta a küldő postával nem tudta egyeztetni percek alatt, ami után néhány óra vagy nap amíg a csomag fizikai fellelhetőségének utána tudott volna járni. Ehhez nekik 3 hét kellett, és végül elintézték a dolgot annyival, hogy elveszettnek nyilvánították, és közölték, a feladó jogosult kártérítésre, akitől én kérjek lemondó nyilatkozatot, és én vegyem fel a kapcsolatot a csomagot felvevő postahivatallal.

Ezt a választ és eljárást teljesen felháborítónak és elfogadhatatlannak tartom.

Az üzletszabályzatuk sem érdekel, amire hivatkoztak, mert nem a küldő lett megkárosítva, hiszen ő megkapta az ellenértékét az árunak, a küldő posta szintén megkapta a szolgáltatásáért a díjat, mindegyik fél teljesítette a kötelességét, a rá róható hanyagság nélkül, csak a Magyar Posta Zrt. volt annyira dilettáns ebben a láncban, hogy nyoma veszhetett a gyermekem annyira várt karácsonyi ajándékának. Gyalázat, hogy 1 hét alatt az országba érkezik egy küldemény ami aztán itt, mint valami fekete lyukban a posta hivatali süllyesztőjében nyomtalanul eltűnik.

Határozott véleményem, hogy a csomagom nem elveszett, hanem valamelyik postai alkalmazott egészen egyszerűen ellopta! A csomagok nem válnak köddé, nem tűnnek el nyomtalanul, nem pottyannak le egy autóról, vagy ha igen akkor annak is kell nyoma legyen akár egy jegyzőkönyv formájában is, miután minden egyes küldeménnyel nap végén el kell tudni számolni a különféle nyilvántartások alapján. A minimum az lenne, hogy belső vizsgálatot indítanának egy olyan esetben, ha így elvesztenek egy csomagot, mert igenis minden esetben kell, hogy legyen felelőse annak, ha köddé válik egy küldemény a kézbesítés előtt.

És nem mentség az sem, hogy milyen nagy számú küldeményt továbbítanak évente és ennek csak milyen kis százaléka "tűnik" el, mert 1 darabnak se volna szabad eltűnnie normális nyilvántartás és kezelés mellett. Egy ekkora cégnek nyilván nem tétel, de annak akinek a csomagja nem érkezik meg a posta hibájából, az annak igenis számít, ahogy nekem is. A fiam csalódottságát nem tudják elintézni azzal, hogy elveszett. Az, hogy az emberekbe vetett hite, bizalma az ilyen dolgok miatt megrendül, és ráadásul az én szavahihetőségem is csorbát szenvedett, mivel én is csak hitegetni tudtam, hogy mindenképpen megérkezik az áhított játéka, amire úgy gyűjtöttük össze a pénzt, hogy emiatt nem kapott meg ezt vagy azt, kisebb dolgokat, nem intézhető el azzal, hogy elnézést, nem tudjuk mi lett a csomag sorsa, ez van. Ha kártérítési igénye van forduljon a küldemény feladójához. Felháborító.

Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy a posta aki eltüntet egy ajánlott csomagot, ahelyett, hogy kártalanítja azt akinek kárt okozott, és megpróbálja felderíteni a vétkes dolgozóját, az egész ügy további intézését áthárítja a megkárosított ügyfélre, további kényelmetlenségekre, anyagi és időráfordításra kényszerítve. Arról nem is beszélve, hogy amikor már látható volt, hogy a posta semmilyen formában nem fogja a szem elöl tévesztett csomagot sem felkutatni, sem kiszállítani, így kénytelenek voltunk újra beszerezni amit már egyszer megrendeltünk, de óvatosságból ezúttal belföldről, más módon, ami így viszont jóval többe is került (23ezer). Így most a 14ezer forint helyett összesen 37ezer forintba került nekem ez a karácsonyi ajándék a Magyar Postának hála.

Később megtudtam, hogy kérhettük volna a Paypal tranzakció refundolását és akkor legalább a pénzünkhöz hozzájuthattunk volna elkerülve, hogy nekünk kelljen még mindenféle nyilatkozatot beszerezni a holland feladótól és a csomagfelvevő postához írogatni kérelmeket és egyebek, de sajnos a Magyar Posta ennek lehetőségéről nem tájékoztatott, sőt, várakoztatott, türelmemet kérte amíg szépen eltelt a 45 nap ameddig erre lehetőségem lett volna, így ez a megoldás sem jöhetett már szóba.

Ezek után a fenti mondatokkal megírtam a postának a véleményemet az egész eljárásukról, illetve jeleztem, hogy feljelentést teszek a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, a felettes szervükhöz a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz pedig panaszt nyújtok be, ügyvéddel konzultálok, és megírom az esetemet néhány médiumnak is okulásképp. 

Ezek után kaptam egy újabb levelet tőlük 2015.02.11-én, egészen pontosan ezt:

Tisztelt O. Csaba! Ezúton szeretnénk megköszönni Önnek, hogy időt szánt alábbi levelére és megosztotta velünk véleményét. Megértjük csalódottságát, éppen ezért további vizsgálatot kezdeményezünk az ügyben. Az esetet .........xxx......... hivatkozási számon továbbítottuk illetékes szakterületünk részére és soron kívüli intézkedést kértünk. A válasz megérkezéséig köszönjük türelmét.„

Mondanom sem kell, hogy a mai napig nem történt semmi. Választ azóta sem kaptam, holott ma 2015.03.03-a van, tehát lassan 1 hónapja zajlik a soron kívüli eljárásuk. Ezen már csak röhögni lehet.

Én eközben pedig, ahogy ígértem nekik megtettem a rendőrségi feljelentést, megírtam a panaszt a Hírközlési Hatóságnak, és most Önökhöz is eljuttatom a történetet. Köszönöm, hogy megoszthattam Önökkel, és ha foglalkoznak az esettel, remélem mások óvatosabbak lesznek a Magyar Postával szemben, mielőtt rábízzák a küldeményeiket. Lehet talán külön biztosítást kellene kötni a csomagra, akkor talán van esélye, hogy kártalanítva legyen a meglopott ügyfél.

Üdvözlettel:

O. Csaba

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ádám 2015.03.06. 09:10:22

csaba csaba! te szeretsz cumizni...:)

Ádám 2015.03.06. 09:11:19

Bízz a húsvétban!:):D

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.03.06. 09:15:37

Legalább egy postás gyereke örült a karácsonyi ajándék drónnak. Nem szabad tőle irigyelni.

Meg örült az 563 másik karácsonyi ajándéknak is, amiket kedves szülője a postán lopott.

平八 2015.03.06. 09:31:55

Ez már a hétvégi?

"Van, aki még mindig vár a karácsonyi ajándékára"

Hát, aki netről rendel, fillért basz, nem ismeri sem a postát, sem a PayPal-t, az még fog is.

Manyecska 2015.03.06. 09:35:01

Csabikám, keblemre!!:D

Darth Revan 2015.03.06. 09:38:37

Nem olvastam vegig, inkabb irok egy kommentet, hogy nem olvastam vegig ☺

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.03.06. 09:48:08

"amint a küldemény 2014.12.17-én az országba megérkezett. Gyakorlatilag ez volt az utolsó amit a csomagról tudok."
Valamelyik postás kisfia biztos örült neki.

Feljelentés rendben, az már benne volt ebben, aztán majd lezárják a nyomozást, hogy nincs semmi...

Atörökk 2015.03.06. 09:56:37

Gang Banggood. Úgy tűnik, orált is vállalnak, ennyi pénzért nem várható el, hogy fűszoknyás lányok hozzák házhoz az árut.

Poszt toló mikor tanulja meg, Magyar Postára max. egy ajánlot levelet bízunk?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.03.06. 10:00:06

@Atörökk: Azért nekem könyvelt küldemények nem nagyon szoktak eltűnni. Külföldi meg még kevésbé.

Ebay Buyer protection meg a barátom :)

Atörökk 2015.03.06. 10:02:57

@ColT:
Nem tudom, mi az az ebay buyer protection. Csak azt tudom, ha ebayről, vagy kinti webshopból veszek valamit, ósztriában élő ismerőshöz küldetem, eddig mindig, minden poénra megérkezett, ő meg elhozza, mikor jön.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.03.06. 10:04:28

@Atörökk: Én idehaza küldetem, és 95% megérkezik minden (free shippinggel).
A buyer protection annyi, hogy ha nem kapod meg a cuccot, bejelented, és ha az eladó nem, akkor az ebay adja vissza a lóvét.

Atörökk 2015.03.06. 10:06:04

@ColT:
Ennek annyi szépséghibája van, hogy -gondolom, hasonló esetek miat, mint ez a poszt is- csomó eladó Magyarországra nem postáz.

igi1 2015.03.06. 10:08:25

ez is 10000 ér szívott

a gyerek ajándékával nem izmozunk

inkább itthonról picit srágábban

küldöldről csak azt amit nem lehet itthon kapni

a gyereknek meg ne legyenek igényei

örüljön annak amit kap

ígérni tilos elôre gyereknek

Arcade Macho 2015.03.06. 10:11:19

eddig meg nem volt vadaszozas..

"A történet 2014.12.05-én kezdődött, amikor is a Banggood.com oldalról "

ez pedig az a kategoria... 2-3 heten belul elofordul, hogy megerkezik de nem vamkezelve!!!
evvan, oda kell figyelni es hamarabb rendelni

ha meg eltunt a magyar postan akkor azt a szamot ami a dollar jel ele van irva azt meg kell szorozni a dollar arfolyamaval es azt fogja a posta kifizetni, de a poszter megnyugtatasara elmondom hogy az kb a fele lesz az atutalt penznek

igi1 2015.03.06. 10:11:21

@Manyecska / válasz ment!/: na most jöhetsz a gyereknevelèsi vitával

aki dugába dől karácsonykor mer nem kapja meg a játékát az elkényeztetett

ne legyenek kűlön igényei

mit szólsz ehhez!?

apuka meg ne smucigoskodjon karácsonyra gyerek ajándékán

mit kapott akkor anyuka!? :)

rcfan 2015.03.06. 10:14:12

Fogadd fel a barátodat ügyintézőnek és az első levélben tájékoztassa a postát, hogy ő jár el a nevedben X órabérrel.
Minél tovább leveleztek a postával, ez az összeg is behajtható.

igi1 2015.03.06. 10:15:29

a postánál hogy hogy nem mindig a kegutolsó helyi állomásnál lopnak...

érdemes böngészni a postai dolgozók facebookját hátha valamelyik dolgozó gyereke azt kapta ajándékba es eldicsekedett vele :)

mer ha ellopták saját gyereknek akkor nincs olyan aki ne dixsekedne el vele

igi1 2015.03.06. 10:18:24

@atpijkamo: tudod mennyi egy drón!?

nem 14 000 forint...

hanem 80 ezernél kezdődik a normálisabbja

mondjuk a gyereknek lehet szarabb 50-60 ezerér

Manyecska 2015.03.06. 10:21:26

@igi1: minden gyerek-szülő párosítás más /már nem meleg!:P/, nem lehet sablont húzni rá. mellesleg sosem értettem aki KIakarja nevelni a gyerekből a makacsságot/akaratosságot erőszakkal!;jól jön az felnőttkorban...
Nameg van becsületbeli ügy is valóban.

M. Péter 2015.03.06. 10:23:20

"közölték, a feladó jogosult kártérítésre,"

Ebben az egyben a magyar postának igaza van. Normális esetben az a helyzet, hogyha magánszemélyként vásárolsz, akkor az eladó felel az áruért, amíg meg nem érkezik. Ha nem érkezik meg, vagy összetört, vagy fele hiányzik, akkor kérheted, hogy küldjön másikat, vagy adja vissza a pénzedet. Ő meg kérhet kártérítést a postától, ahol feladta. A külföldi posta meg esetleg behajtja a magyar postán. Te nem állsz semmilyen szerződéses kapcsolatban a magyar postával, ahhoz tényleg semmi közük, hogy fizettél-e a feladónak, és mennyit.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.03.06. 10:23:51

@igi1: "mennyi egy drón!?"

35-60 dollár. Syma X5C
michaelbparks.com/wp-content/uploads/2014/12/symax5c.jpg

Jobb quadcopternek hívni, a drónról tényleg valami nagyobb, messziről irányítható szerkezetre gondol az ember.

pengusz 2015.03.06. 10:25:56

Egyik nap rendeltem egy Renishaw tapintófejet dél után nemsokkal. Angliából küldte a cég, UPS-sel, másnap dél előtt itt volt.

igi1 2015.03.06. 10:27:06

@Manyecska / válasz ment!/: a gyereknek kuss és örúljön mindennek amit kap

apuka meg ha megengedheti magának a 34000 forintos ajándékot akkor ne legyen spúr 14000 ér

ezek a gyerekek 15 eves korukba új iphonet akarnak meg is kapják meg öngyik akarnak lenni ha pl válásra kerül a sor

Manyecska 2015.03.06. 10:29:44

@igi1: Na, elolvastam. .hát ha én lettem volna az anyuka feldugtam volna a karifát apukának miaz hogy a gyerek nem kap semmit? Ezér' Ámerikában már szarrá perelnék a Postát:P:D

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.03.06. 10:30:33

@pengusz: Tegnap vettem a boltban egy üveg ásványvizet. Ahogy fizettem, AZONNAL már vihettem is.

Komojtalan 2015.03.06. 10:32:32

Micsoda? Szerinted a postások lopnak? Legközelebb meg még azt mered mondani, hogy szeretett mini-szterelnökünk is lop? Hova jutott ez az ország.
Különben is megnéztem a naptárt, idén is lesz Karácsony, legalább te voltál aki leghamarabb beszerezte az idei karácsonyi ajándékot.

igi1 2015.03.06. 10:33:58

@Manyecska / válasz ment!/: ugye

de mit slúeoskodsz 9000 ér mikor kifizetheti a tőbbet is
kulcsmondat

PÁROM BANKSZÁMLÁJÁRÓL

nincs több kèrdésem

Manyecska 2015.03.06. 10:35:07

Szigorúan titkosan üzenem hogy aki nem emléxik a jelszavára nem lehet sikeres ember..:D

FDToth 2015.03.06. 10:35:48

Amíg nem jelennek meg a nem állami postahivatalok,a ddig ez lesz. Sajnos a postán az allkalmazottak lopnak, tudnak róla felsőbb szinetekn is, de nem etsznek semmit, kb. mint minden területen, itt is következméynek nékül marad minden negatv cselekedet.
csak náhány amagyar posta nulla szolgáltatésából:
- levélszerkényen keresztük, simán továbbított belfölsi levél általában 11-12 nap alatt érkzik címzethez
- téritvevnynél budapesten belül 3-4 munkanap
- a postás szarik felcsönegnti, csak dobája a hülye értesítőkwt
- ammióta az ajánlott leveler it aláírva kell átvenni, azóta álladóan postára rongalás, ott meg rihadt lassú ügyintézők és mindenféle papírok aláíratás és mátrix nyomtatóvla való kinyomtatása. 1 levél átvétele 3-4 perc
- külföldről rendelt coamgok esetén sokszor keverok a cmíeztett (azonos nevek miatt), utána meg 2-3 hgónap mire visszacsináják... fizenti nem fizetnek utána semmit, védi őket a szaros üzeltszabályzatuk...

igi1 2015.03.06. 10:36:26

a posztert is meg fogom verni

anyuka karácsonyi ajándékát is a anyuka számlájáról figette ki!?

:)

Arcade Macho 2015.03.06. 10:36:46

leendo vadaszoknak azert mondanam hogyha liion van a csomagban, akkor nehanyszor nekem mar visszadobtak a repcsirol...

igi1 2015.03.06. 10:38:47

@Arcade Macho: azt rendelni se engedik jobb helyen

Már meging egy nick 2015.03.06. 10:39:01

A posta egy kalap szar ahogy van. Kommunista csökevény ami nem képes ellátni a feladatát, elpártolnak tőle az ügyfelei. Hogy feladatot találjanak a postának megteszik a közmű szolgáltatások ügyintézőjének, hogy a paraszt akkor is be kelljen menni ha utálja. Hányinger.

Szegény gyerkőc meg szépen lassan megtanulja, hogy csak magában bízhat.

Terézágyú 2015.03.06. 10:39:57

az vótmá, hogy "államosíjják a postát mostazonnal és akkor maj mexűnnek ezek a gondok!"

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 10:40:33

a Magyar postan lopnak
nem mindenki cask eppen akinek lehetosege van ra

Manyecska 2015.03.06. 10:43:47

@igi1: gyereknek oroszlánt nem rendelünk hanem elvisszük az állatkertbe és ott zabáltatjuk fel.

Manyecska 2015.03.06. 10:45:02

@FDToth: én kaptam már postás által aláírt tértivevényt bedobva a postaládába. kicsit ideges lettem..

igi1 2015.03.06. 10:45:53

A posta a zéletre neveli a gyereket a posztwr helyett is akinek nem telik saját bankszámlát fenntartani

A párja helyében közelébe se engedném a bankszámlàmnak mer nem a ferjem b+
ha már feleségül venni is k@cs@g vót viszont fyerekcsinálás az ment

tök fura h pasi írta a posztot

az biztos az èn szlàmról ne utalvasson a gyerekem apja mer nincs köze hozzá ha nem a férjem élettársam

hogy mik vannak

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 10:49:43

@igi1: igy van Igi,, a francba mar, felnott ferfi es nincs sajat bankszamlaja
lehet nem is dolgozik!
ezert tart itt az orszag

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.03.06. 10:50:28

@Atörökk: Na igen. De ezt főleg angol eladóknál látom.

igi1 2015.03.06. 10:51:11

@Manyecska / válasz ment!/: hogy mivè süllyedtek a pasik tényleg mi köze a pénzügyeinhez ha nem vett el?

netbank jelszót is tuggya akkor!?

evvan eltartjuk a nők a pasikat amíg gazdagszanak oszt mikor van zsé akkor lesz idő lotyózni

mondd meg ez öngyilkosság h csak a párja és a pénzügYeit nezegeti

mi köze hozzá

ez akkor is durva ha a felesége

én se engedem a szüleimet a bankomhoz pedig 1-2 számlájukat én fizetem amihez kártya kell

ne nezegessék a pénzügyeinet b+

Atörökk 2015.03.06. 10:51:31

@ColT:
Elég sok német ealdónál is ez van.

Manyecska 2015.03.06. 10:56:56

@igi1: hádde, ha valakit a bugyidba beengedsz onnan már nem mindegy hová lát be? :P

igi1 2015.03.06. 10:58:33

az meg jogilag is aggályos h csak a párja mégis a bankszámláról intézgeti az utalásair meg belenez

ha élettárs még esetleg megértem h kozös a szla

ráadásul ki tuggya hol vásárolgat még a nej kontójára

banki koltségek!?

az akkor is kitolás ha odaadja a nő kezébe a zsèt

igi1 2015.03.06. 11:01:30

@Manyecska / válasz ment!/: a pénztárcámba ütleti ügyeimbe ne lásson bele mer akkor veged

azér ússza neg a pasi ha nem engedi az üzletbe a lotyóját

ha odaengedsz vkit a pénzügyeidhez VÉGED

ezér szerwtik az alkoholista nős pasikat munkahelyen kiszemelni

Manyecska 2015.03.06. 11:03:25

@igi1: üzletben nincs barátság! mondta a rendőr és pofánvágta a társát.:D

igi1 2015.03.06. 11:05:21

ügyhogy ha van fférj ha nincs mindenki lwgyen külőn számlan oszt jóvan

aki olyan mint a poszter az mindig megjárja a végén

nem rohadtul nem mindwgy h dugod vagy az üzletbe is beveszed

ezé nincs a poszternek se szlája

mer ort a nô az eltartó meg a hülye

ráadásul spúr is ha megengedheti magának a 100000 foruntot
m

igi1 2015.03.06. 11:09:25

@hagyma: @Manyecska / válasz ment!/: emmá igaz

de itt aszonta h a

PÁRJA

Manyecska 2015.03.06. 11:09:43

@igi1: há mi külön számlán voltunk és időben elváltam mielőtt engem is lecsuknak:O :D:(( /meg viszik a házat.kutyát./

igi1 2015.03.06. 11:13:10

@Manyecska / válasz ment!/: sün viszont mindent az asszonyra hagyott

kérdezd őt

igi1 2015.03.06. 11:15:14

@Manyecska / válasz ment!/: a tengerimalac legalább hazaszökik :)

a mai pasikkal csak a gond van

lásd a törökk

Manyecska 2015.03.06. 11:15:40

@igi1: :D asszem, több kérdésem nincs!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.03.06. 11:17:18

@Ádám: Én már azt is tudom, hogy a te gyereked mit kap húsvétra: O. Csaba kisfiának a biciklijét.

@Terézágyú: Csaxólok, hogy a Posta nálunk állami, ha privatizálják, olyan rendben fognak menni a dolgok az új cégeknél, mint a kommunikációs szolgáltatóknál (Telekom, Telenor, Vodafone, UPC, Digi, Invitel, Monortel stb.) és a bankoknál (elég az OTP-t és a takarékbankokat megemlíteni), vagy mint a MÁVon belül pl. a takarítás és az Utasellátó...

Manyecska 2015.03.06. 11:17:29

@igi1: :D amúgy a kutyát néha kölcsönkéri APA ha a gyerekkel megy el pár napra. Most nemtom ennyire szar már a nemi élete mert folyton nekem! panaszkodik asszonyra:D..vagy mia rák.:D

igi1 2015.03.06. 11:19:52

@Manyecska / válasz ment!/: ba meg ha ráfáznak a csajozásra mind hazatakarodna a családhoz meg akkor fontosak lesznek ha a végére egyedül maradnak kisemmizve

igi1 2015.03.06. 11:27:36

Szóval nekem eddig csak 1 csomagom tűnt el azt is én adtam fel

pedig èn is szeretek külföldről rendelni

persze 10000 felett nem rendeltem még

a poszternak igaza lenne de saját szla nem ártana

ezé tart itt az ország

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.03.06. 11:28:07

Nem tudom, mennyi idős szerencsétlen gyerek, de javasolom Csabának, hogy hívja fel a figyelmét egy "postatiszta" játékra, amelyet nem kell megvenni, nem lehet elhagyni a kotrollert, ha lemerül, hamar újratöltődik, és csak évtizedek múlva lesz "ciki" - amikor már úgysem olyan nagyon lesz rá igénye.
"A bőrdzsojsztikk mindig kéznél van!"
Csodálatos élményekhez lehet vele jutni, és ügyesen alkalmazva felkészít a felnőttkori küzdelmekre, segít megismerni saját képességeinket. Természetesen a túlzásoktól óvakodni kell — bár ez minden kellemes tevékenységre igaz!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.03.06. 11:30:23

@igi1: Lehet, hogy van is neki, csak azon van a több pénz, és nem szeretné, ha lekapnának róla. Nálunk is pl. a kp-t az asszony számlájáról vesszük le, arról oly sokat nem is tudnának lelopni.

2015.03.06. 11:30:46

@igi1: tudod kicsirigó, élnek ebben az országban sokan, akiknek tíz ezer forint nagyon sokat jelent. Nem mindenki elkényeztetett burzsuj tollasbárónő.
naugye !

Manyecska 2015.03.06. 11:31:42

@igi1: 47 éves most kezd benőni a feje lágya, istenem.

luck66 2015.03.06. 11:35:16

A holland posta is tud furcsaságokat csinálni,de az ő oldalukon kell "nyomonkövetni" a csomagot,mert sokkal részletesebb,még azt is látni,mikor kezdik a vámolást M.o.-n,a te csomagod elveszett a Vám előtt!
17-12-2014 09:18 The item is being processed by customs HUNGARY
17-12-2014 09:05 The item has been processed in the country of destination
16-12-2014 16:19 The item has arrived in the country of destination
16-12-2014 07:57 The item is on transport to the country of destination
15-12-2014 22:38 The item is at the PostNL sorting center
15-12-2014 01:47 The item is ready for shipment
15-12-2014 01:46 The item is pre-advised

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.03.06. 11:37:41

@Atörökk: Még nem fogtam ki ilyet :) Meg onnan ritkán rendelek. Ángiából is. A legtöbb cucc ami onnan jönne, az valamilyen hibás izé, amit megjavítanék, de ezek szinte mindig licitesek (soha nem nyerem meg), vagy olyan szinten gázok, hogy pénzkidobás. Meg drága a szállítás is.

igi1 2015.03.06. 11:50:50

@Manyecska / válasz ment!/: az majd férfiklímaxkor lesz 60 körül :)

@Kulics: de ez esetben nem nagycsîra mer kifizette utána a plusz 10 000rl

ezek nem mélyszegénységben élnek az tuti

mer akkor nem vette volna meg drágábban ha nem engedhetné meg

igi1 2015.03.06. 11:54:57

@Kitalátor (másként) gondolkodó: de nálad asszony van

nem párod mint a zokni

1 gyerek utàn

nálam a családba nekem van kártya viszont én rendelek és nézem

ha gond van én intézem

a szúlők nem szólnak odaadják kpba

nem ügy

de ez h a pasi még az én kontómra intezkedik

amúgy van mindenkinek szlaja csak nincs kártya

azé egy nőtlen pasinak legyen kártyája
mer ilyen nincs

luck66 2015.03.06. 12:09:11

De ki vagytok bukva a bankkártyán,
ha figyelmesen olvastok,később írja,hogy Paypal,valószínűleg az asszony kártyája van beregisztrálva!Nálunk külön banknál vannak a számlák és csak az asszony bankjánál van virtuális kártya, ezért mi is arról vásárolunk a Neten!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 12:16:07

@luck66: de miert?
nekunk egy a bankunk egy a szamlank
minden penz oda fut be es megy ki ha vasarolunk
igaz Mary nem a parom hanem a felesegem
eletem
de ez mellekszal
a lenyeg a posta fizesse ki a kart
es sajnos a postasok lopnak
haromszor kuldtem szuletesnapi udvozlot, kis dollarral megspekelve
ketto eltunt
a penz nelkuli levelek mind odaertek

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.03.06. 12:19:25

@igi1: jegyesPÁR
házasPÁR

Párom bazmeg az egy régi magyar kifejezés, abba lehet má' fejezni a hisztizést miatta. AZért a párod, mert egymáést választottátok.
Fasz kivanmá.

lcsaszar 2015.03.06. 12:23:22

Azért a vámos is bekerülhet a képbe, bár az eredmény szempontjából lényegtelen.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 12:24:32

@ColT: lofaszt
olyan 20 eve jot divatba
a hazaspar, az mormalis, de akkor ferj van meg feleseg
a jegyespar normalis mert menyasszony es volegeny van
lehet baratnom, szerelmem kedvesem menyasszonyom, felesegem, nejem, asszonyom stb.
parja a zokninak van , meg olyan embereknek akik egyutt elnek de nem hazasodnak valami okbol
de akkor hivjak baratnonek
uff

Manyecska 2015.03.06. 12:24:35

Sosem értettem hamár gyerek is van miért nem lehet elvenni hamár úgyis "csak egy papír" akárkinek nem szül az ember:)

Manyecska 2015.03.06. 12:28:39

@hagyma: laKzi nem is kell mondjuk hulladrága. Minket még a pap is összeadott a főpróbán mondjuk lefejelte a szenteltvíztartót amikor megbotlott de volt pl.jegyesoktatás../:P/..ON

Ádám 2015.03.06. 12:30:58

@igi1:
igi1 2015.03.06. 10:01:33
@Ádám: te is vártá b+

Dögölj+, rohadj+, szopjál le te kujva!!!!:))):DDD

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 12:33:33

@Manyecska / válasz ment!/: az en eskumonon Maryvel, mi voltunk ketten meg 2 tanu, a novere meg a fiam
igaz utana elmentunk egy etterembe vacsorazni
de Mary a felesegem, wife
itt ertelmezhetetlen a parom
partner mondanak, de azok homokosok vagy leszbik

Ádám 2015.03.06. 12:33:45

@Kitalátor (másként) gondolkodó: csaba kocsiját! ha jó a neje, akkor azt min. 2X....

te meg az anyósát hátúrúl, ahogy a teheneket szoktad!:)

Leone_510 2015.03.06. 12:34:55

a zokni nem jó példa mert attól hogy a szótő pár nem azt mondjuk, hogy párom hanem párja , ki az a barom aki a zokni esetben páromozza a keresett másik darabot :)

mondjuk ha a farkára húzza akkor mégis neki van igaza...

hobbitroll 2015.03.06. 12:41:00

a posztoló írjon ímélot a
segitunk@magy.kir.post.zrt.hu emilcímre ;)
Ezen kívül, a magyar kíráji póstára bízni bármilyen küldemény kézbesítését, ősi román szokás.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 12:41:38

@Leone_510: nade, ha azt mondod a parom
akkor idegen monhatja, ott megy a jozsi parja
naugye
namost meg jo pelda a gerle
van gerlepar
mert nem mondhatjuk, hogy ferj es feleseg
gerlepar es par zokni van/nekemcsak egyszinu zokniaim vannak, semi gond a parositassal

igi1 2015.03.06. 12:41:54

@Ádám: ő legalább elvette feleségül

nálatok ez nem szokás

igi1 2015.03.06. 12:44:19

@Manyecska / válasz ment!/: papírral is elválik meg lelép ha akar manapság

tehat tökmind1@ColT: mer a zoknipárod

és ha van gyerek akkor mivan, akkor aggya a zsét ajándékra oszt intézem én

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 12:45:03

@Leone_510: hat akkor figyelj magadra ne hulyulj korod ellenere!!!
engem nem nyelvtanilag erdekel
utalom a kifejezest
van meg jo par ami bbekerult a Magyar nyelvbe es nem kedvelem
de te cask parozd a parod
nincs ezzel baj
azzal sem, hogy en nem szeretem
mondjuk konzervativkent azt sem kedvelem , hogy nem hazasodnak, alapitanak csaladot
szoval ezt hagyd meg nekem

igi1 2015.03.06. 12:47:03

@luck66: így is úgy is szopóroller

ha a paypalon is a zoknipárod kártyája van regisztrálva na az még nagyobb bukta l
mer akkor a párja nem láthatja ő mit vesz a kártyájàval (ha úgy használják h a majdnem tökidegen palija intéz mindent)

Ojé h a gyerekem apja de akkor meg pláne nincs köze a másik pénzügyeihez

mer akkor köcsög

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 12:47:08

@Ádám: a felesegem nem 15 evvel idossebb, nem lengyel, nem zsido es nem indian
a tobbi stimmt
na mondjuk faraszto a barmozasod, unalmas

Manyecska 2015.03.06. 12:48:00

@igi1: hát ha ezt magyarázni kell már rossz eleve. Írjanak házassági szerződést azt oda lép ahová akar ha mehetnékje van, nagy ügy.

igi1 2015.03.06. 12:48:55

@hagyma: mindenki saját zsén bankkártyán szlán vegyen ajándékot a gyereknek

ha közösen veszik apuka tejeljen fizessen az adja a kàrtyàt is

komolyan mondom botrány

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 12:49:59

@igi1: attol mentesen meg az Isten, hogy Te vwdj mwg:_)

igi1 2015.03.06. 12:51:09

@Manyecska / válasz ment!/: tényleg a nők tartják el a pasikat mostanság mer egyre kevesebb a balek

sőt már az is lecseng h elválik szeretőt megun feleség marad (a gitározós gyerek vmi lagzi lajcsis beszóló)

Szal kezdenek nem hülyék lenni a pasik

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 12:52:06

@igi1: kepzeld nekunk kozos bankszamlank van 2 bankkartyaval
egyik nala, masik nalam
hat hazasok vagyunk, vagy mi...

igi1 2015.03.06. 12:52:33

@hagyma: hová jutott a homár b+ míg nem voltál itt

látod

még tartom a frontot de egyre nehezebb viszont vetélytárs az nincs

batgirlék leléptek kremtrélezni a facebookra

Manyecska 2015.03.06. 12:53:39

@igi1: na neked az én férjem kellett volna abból egy vasat is kipréselni művészet pedig lett volna...xdd cserébe leüvöltötte volna a hajadat tuti.

igi1 2015.03.06. 12:53:48

@hagyma: jó de téged is a Mary tart el mint tuggyuk :)

de bankkártyád azé neked is van...

igi1 2015.03.06. 12:55:02

@Manyecska / válasz ment!/: hadd el soha nem kaptam nőnspra virágot ja elég spúr de ha vétkezik tejelnie kell nincs mese

Manyecska 2015.03.06. 12:56:38

@igi1: a pasik sosem voltak hülyék legfeljebb asszonytól..ki az a gitározós gyerek?

Manyecska 2015.03.06. 12:58:05

@igi1: én kaptam ma a főnökségtől!:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 12:58:07

@igi1: nem tudom kik tudjak ezt a baromsagot
most adtam be az adobevallast
itt ugy megy, hogy a hazaspar kozosen adja be aW2 alapjan
hat nemm sokkal de kicsit tobbet kerestem, mint szeretett felesegem/masfelszer/
de mi nem anyagilag vagyunk hazasok
szerelembol
voltal mar szerelmes?

igi1 2015.03.06. 12:58:46

@Manyecska / válasz ment!/: majd lassan az lesz h minden pasit a nők tartanak el :)

Majd ha elvesz lesz közös bankszámla meg asszony kártyáról rendelgetés

addig kuss

igi1 2015.03.06. 13:00:40

@hagyma: vótam lóvét nem adtam

le is lépett :)

amúgy meg házasság esetén természetes lenne a fenti rendelés

de amíg nem vesz el holott szülök neki egy gyereket addig nem tartom el és nem vagyunk 1 háztartásba

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.03.06. 13:02:33

@igi1: Te érted amit írok, vagy csak nyomogatod azt a szart magad előtt?

@Manyecska / válasz ment!/: Az is a házaspárból lesz, ha elkapja őket a darabolós gyilkos

Manyecska 2015.03.06. 13:03:39

Ne csetejjetek! Ez blog..

igi1 2015.03.06. 13:03:57

A poszter meg spőrolhatott volna 14000 et ha elegy és itthon megveszi saját zsebből.

Ahogy azt tette is

Külföldről inkább olyat amit itthon nem lehet kapni.

Manyecska 2015.03.06. 13:06:22

@igi1: ne legyenek illúziód nős ember nem tud úgy csajozni azért nem egyszerű dugdosni a jeggyűrűt!:D:P

Ádám 2015.03.06. 13:08:34

3-4 idióta szétcsetteli a blogot! át is lépek a KLÁNba!:):D

igi1 2015.03.06. 13:10:54

@ColT:

ezért mondják h párom mer hgy foglalt vagyok van valakim (jelzés) nem vagyok szabad

párod lehet több is egymás mellett másik tudta nélkül

ez nem jelez hivatalos együttélést az az ÉLETTÁRS

Na ekkor van jogod olyat tenni amit a poszter csinált

de amíg jegyespár az se számít

igi1 2015.03.06. 13:12:00

@Ádám: gyere ki meginn inkább

de feleség nélkül ha lehet

Kettő egy ellen nem fair

@Manyecska / válasz ment!/: á a nòs pasi mindig elárulja magát

Manyecska 2015.03.06. 13:14:16

@Ádám: hát ott aztán semmi nincs, hónapok óta.:D

Ádám 2015.03.06. 13:14:18

@igi1: azóta már a térdedig lógnak a csöcseid! már a kutyának sem kellesz! talán még a barom féléknek....ha van pízed!:):D

Ádám 2015.03.06. 13:15:34

vén tyúk! te csak tudod!!!:):D

Manyecska 2015.03.06. 13:15:54

@igi1: de b+ vittek neked virágot is mér nem mentél oda? :D

Manyecska 2015.03.06. 13:17:10

@Ádám: jaja.én meg dolgozni. Azt is kell valakinek nem?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.03.06. 13:17:15

@igi1: Nem, a párom az a "barátnőm" "faszim" "ribancom" helyetti kifejezés. Kicsit amúgy belsőségesebb szerintem mint a "házastársam".

kakukk11 2015.03.06. 13:19:03

Aki nem tud külföldről rendelni, az miért akar külföldről rendelni?
Én se vagyok autószerelő. Pofon egyszerűnek tűnik egy olajcsere, mégse állok neki. Mert lehet rossz szerszámot veszek hozzá, beletörök valamit, elnyírom a menetet, bármi lehet. A posztoló is így járt. Decemberben karácsonyi ajándékot rendelni kínából, hogyis mondjam, felelőtlenség.

Mindenkinek javaslom, aki nem tud kínából rendelni: NE RENDELJEN KÍNÁBÓL!!! Vagy kérje meg egy ebben jártasabb ismerősét.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 13:19:15

@ColT: felesegem?
szerelmem?
kedvesem?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.03.06. 13:19:27

@igi1: Az előzőről meg találd ki, hogy félrevezetésnek írtam-e

Arra használod akit szeretsz, akit a másik felednek érzel. Nem ciki használni, ellentétben a hagyma állításával sokkal régebbi kifejezés, mint a házastárs.
Az a ciki, ha valaki elkezd az ilyenen kötekedni.

Manyecska 2015.03.06. 13:20:51

Most hogy a férfiak is elmentek gombászni, ne offoljatok má!!:D

Manyecska 2015.03.06. 13:22:04

@hagyma: gyanítom itt a többség csak szeretnE ribit tartani.:DDD..

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 13:23:04

@ColT:ezt jo hogy megtudtam, hogy a parom a ribancom helyetti kifejezes:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 13:25:53

@ColT: sosem hivnam Maryt a hazastarsamnak
O a felesegem, nejem, wifem,szerelmem stb.
@Manyecska / válasz ment!/: hat nalam a hutlenseg ismeretlen fogalom, jo volt az eletemnek bizonyos szakasza...
de reg volt
de most nem a postasokrol kene beszelni?

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.03.06. 13:27:43

@ColT: Van még: babám, csajom, "a ribanc, akir dugok"... Azért jó a "párom", mert nem kell mellé részletezni, hogy mit csinálunk az ágyban.

Már ha tud valaki magyarul.

Egy jó megoldás bemutatásra: "Ő Kati. Velem van." :))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 13:28:55

@ColT: haggyad mar ezt a hazastrsat
en meg elo normalis embert nem lattam aki igy hivta a feleseget
ezt birosagon hasznaljak

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.06. 13:30:54

Drónok harca!
Egy ilyen repkedő bizbasz mi a pöcsre jó?
Beles a szomszéd feredő szoba ablakán, miközben mossa az alvázat a Bögyös Maca?!
Csaba! Valid be neked kellett!
Kiskrambó úgy is elreptette volna 7határba....

Troppauer_Hümér 2015.03.06. 13:38:39

Gyönyörű.

Három mentálisan sérült "tartja életben" a Homárt.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 13:39:49

@Ne küldj levelet: hat akkor mi csorok vagyunk
ez van
a gazdagok kulon szamlat tartanak
csodalatom felejuk
de
csaxolok
mi bizalomban es szerelemben elunk
az nem rossz

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 13:41:17

@Troppauer_Hümér: megjott a megyedik
aki alapjaban veve az elso
jo reggelt
jut eszembe ideje reggelizni
bundaskenyer less
es igenis a postasok lopnak!

Manyecska 2015.03.06. 13:44:48

@Troppauer_Hümér: Ja. Egész jól elvoltunk amíg nem szakadtatok ide..:DD

Manyecska 2015.03.06. 13:45:54

@Ádám: lépjé ne vergődj TE mondtad hogy asszonyé a lakás..!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.03.06. 13:53:53

@ColT: Régi, de az utóbbi években szinte egyedül polkorrekt, ugyanis nem "kirekesztő", tehát egyaránt használhatják a pad- és munkatársak, szerelmespárok, a jegyespárok, a házaspárok, az élettársak és a bármilyen nemű-korú-fajú állandó vagy rendszeres szextársak.
Mondjuk az olyan néha kissé árulkodó, amikor valaki a "párjának" vásárol születésnapjára prémium kutyatápot, vagy hellókittis tolltartót...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.03.06. 13:56:46

@atpijkamo: Ennyi.

@Kitalátor (másként) gondolkodó: Mindenbe bele lehet magyarázni valamit, de attól még nettó hiszti ezen rugózni, hogy miért pározik valaki.

@Troppauer_Hümér: Hát most modd meg, olyan kitoszott relevancia van mint állat :D Abból minimum kettő mondjuk magyarul se tud, de mindegy.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.03.06. 13:57:58

@Atörökk: Ajánlottat nem, mert azt bárhová bedobhatja a kézbesítő, de tértivevényest igen.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 14:02:33

@ColT: most egesz komolyan
Te ha beszelsz a baratnodrol masok elott, ugy nevezed, hogy a parom?
ferfi letedre?
meg notol elfogadnam, nem nagyon, dehat nem vettek el, ugy gondolja, job mint a baratom
de hogy egy ferfi parnak hivja a baratnojet
/amugy meg vedd mar el es mondhatod, a felesegem, nekem buszkeseg, hogy mondhatom Maryre, O a felesegem!,belehalnek ha parozni kellene, vagy partnerezni/
szoval vedd mar el azt a holgyet

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.03.06. 14:04:35

@ColT: Mert a magyar ember nem pározik, legfeljebb párzik...
@lcsaszar: Momentán pont annyira releváns a vámos, mint a farizeus. (Lk 18,9-14)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 14:05:10

@Kitalátor (másként) gondolkodó: ez egy ajanl,ottan feladott csomag volt, ami eltunt magyarorszagon es szet tarjak karjaikat......

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.03.06. 14:06:02

@hagyma: "belehalnek ha parozni kellene"
Nem lennék a feleséged, ha nő lennék. Akármennyi pénzed lenne...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.03.06. 14:06:05

@Kitalátor (másként) gondolkodó: A pározás ebben az esetben ugye egész mást jelentett, mint a nemi aktus ;)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 14:12:25

@Kitalátor (másként) gondolkodó: amire te gondolsz, azt mi szeretkezesnek vagy szexnek hivjuk
@ColT: na, mikor veszed mar el a parodat
ez itt akerdes
hat egyutt vagytok mar vagy 5 eve

Ádám 2015.03.06. 14:12:27

Manyecska / válasz ment!/ 2015.03.06. 13:17:10
@Ádám: jaja.én meg dolgozni. Azt is kell valakinek nem?

Lukas krajcárt nem adnék a napi 20 perces munkádért, HA csak nem abban a 20 percben nem négy szopásod van benne! akkor adnék neked érte max!400Ft-ot!?)

Manyecska 2015.03.06. 14:13:54

@Ádám: és ha belekézimunkáznék a farkadba norvégmintát is?

Ádám 2015.03.06. 14:15:24

akkor lenyelhetnéd a nyányót IS!

Manyecska 2015.03.06. 14:15:37

@hagyma: pedig lehet kerestetni, elvileg. Ez egy vicc /meg ez is:@Ádám:/ hogy nincs felelős. Egy ajánlott levél majd öccáz forint..

Manyecska 2015.03.06. 14:16:44

Megint tanultam egy új szót. Is.

Ádám 2015.03.06. 14:18:32

ötszáz, akkor próbáld + emelni a szopásod díját!:) hátha be kell nyálaznod napi egy levelet IS!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.03.06. 14:19:58

@hagyma: Persze azt én sem értem, hogy a nyomozati szervek miért nem adnak fel nyitásra robbanó festékbombákat, bel- és külföldről egyaránt, persze csak a bőrrel együtt eltávolítható sejtfestékkel töltve külföldről és belföldről egyaránt. Pl. pioktaninos bombák alkalmazása esetén szerintem egész könnyű lenne kiszűrni a hupikék tolvajokat...

Manyecska 2015.03.06. 14:21:30

@Troppauer_Hümér: :DD ezt a sok baromságot ki súgta?? nyugodtan hergeld magad a lőtéri kutyát se érdekli. Még vénszivar itt van ha hiányzik egy normális tag!!:DD

Manyecska 2015.03.06. 14:22:36

@Troppauer_Hümér: a nejed is baszogatod remélem!:DDD

Troppauer_Hümér 2015.03.06. 14:23:05

@ColT: Fejlettebb országokban nem is kell magyarul tudni, CASK találni valakit, aki örökbefogad egy emigráns mosogatófiút némi szekszért cserébe.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 14:23:51

@Troppauer_Hümér: qrwva nagy esz kellett hozza
mi beszelgettunk itt:)
zsenik vagyunk

@Kitalátor (másként) gondolkodó: siman meg lehetne oldani,ha akarnak
nem kell festekbomba sem
en havonta feladok 20 dollart es kovetik az utjat
minden masodik el fog tunni
es akkor latjak hogy az elosztoban, a kezbesitonel stb
az ugy megoldhato

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 14:26:23

@Troppauer_Hümér: figyelj
en nem sertegetlek
engem sertegethetsz, de a felesegemet felejtsd el
a csakot az amerikai helyesirasellenorzo teszi cask-ra
azt meg egy ilyen buzi kedveert sem kapxsolom ki
ertve vagyok?
foglalkozz massal ne velem
uncsi

Manyecska 2015.03.06. 14:28:22

@Troppauer_Hümér: állandó tag olvass má vissza szerencsétlen, háromhavonta szólt ide, több esze van annál hogy ide járjon:D!!..mellesleg csak én beszélgettem vele jobbára, sza mocskospofád alapon kisbuzi.

Manyecska 2015.03.06. 14:30:12

@hagyma: b+ ennyi tuskót amit mostanában idehord a szél..:DD:O Igi meg kidőlt. Azt vártam:DD:P ne offoljatok!!

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.03.06. 14:30:46

@Kitalátor (másként) gondolkodó: "kiszűrni a hupikék tolvajokat..."

:)) Csakhogy ha nem szarkálkodhatnak, akkor nagyobb fizetést kéne adni.

@Manyecska / válasz ment!/: Ne bántsd! Hümér a védelmem alatt áll!

Manyecska 2015.03.06. 14:31:22

@Troppauer_Hümér: BLABLABLA, BLABLBABLA.
szakadj már le rólam a kurvaanyádba, szóltam.
Szűrés gomb mér nem mükik??:(

Troppauer_Hümér 2015.03.06. 14:31:29

@Manyecska / válasz ment!/: több esze van hogy idejárjon? Valóban, főleg mióta ráakaszkodtál.

Kushad.

Troppauer_Hümér 2015.03.06. 14:33:34

@atpijkamo: Már csak ez hiányzott! :D

Most le lettem hülyézve? Hagymát leszámítva neked minden hibbant a védelmed alatt áll, ez köztudott.

Manyecska 2015.03.06. 14:34:32

@atpijkamo: hihetetlen mennyire rosszindulatú és setét. Mondjuk ez párban jár. a basz..tlan hilda nikkje vitte a pálmát eddig.

Troppauer_Hümér 2015.03.06. 14:35:03

@hagyma: Rajtad legalább tudok néha röhögni, tehát deal.

Amúgy nem volt valami fogadalmad nyárig? :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 14:35:29

@Manyecska / válasz ment!/: hat de hogy lehet ilyen tragar modon beszelni?
milyen eletuk van ezeknek?
ezek otthon is igy tarsalognak?
munkahekyen, buszon?
hihetetlen
bar gondolom cask a neten batrak
szajhosok, fotelhuszarok:)
hagy elvezzenek

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.03.06. 14:37:33

@Troppauer_Hümér: :)) Én ezt így semmiképp nem mondanám. Féli is a védelmem alatt áll, nem kerültél te olyan rossz társaságba.

Na, hagyd Manyit! Adj neki három pont előnyt! Háromszor ne szólj vissza, akármit is mond.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 14:37:59

@Troppauer_Hümér: nalunk mar nyar van
csiripelnek a madarak, Mary suti a bundaskenyeret holnap megyunk horgaszni
fogadalomrol szo nem volt
fogadalmat az eskuvomnel es az amerikai allampolgarsagomnal tettem
azt tartom is
nade
tenyleg huzodj le rolam
thx

Manyecska 2015.03.06. 14:40:18

@Troppauer_Hümér: elmondom lassan : Ő keresett meg nemrég emilen. Ez így tiszta? Foglalkozz mással semmi közöd hozzá mint ahogy eddig se volt.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.06. 14:43:12

@Manyecska / válasz ment!/: az egesz nem erdekel hidd el
de baromsagokat beszelnek
ez a barom cigo el kezdte szajkozni a hulyesegeket es atveszik egymastol
azert van egy hatar
nem tudom hol van homar hilda, de kicsit tulzas ciganyzsidokurvazni a felesegemet
mondjuk nem ram nezve tragedia
viszont mara abba is fejeztem
utalok tragarsagokat olvasni
remelem az erintettek boldogok
annyira egyszeruek, hogy meg kurvaanyazni sincs kedvem:)

Manyecska 2015.03.06. 14:51:00

@hagyma: az hogy barom nem lep meg de valótlanságokat amiben hisz mintha bármi köze :D lenne hozzá.

Manyecska 2015.03.06. 14:56:37

@Troppauer_Hümér: a mai termésben ez hol található b+ nagyonhülye:D!! Szűrjé már ki te szerencsétlen ha ennyire zavarok..!

Manyecska 2015.03.06. 15:04:36

@Ádám: ki?? mindenki!:DD bizti impotens túl sok a feles energiája.

Manyecska 2015.03.06. 15:17:45

@hagyma: este megírom-bár lehet nem leszek otthon, holnap tuti nem /:P/-hol tart a sztori,nagggyon jó! Értem már mi verte ki a biztit megint bár nem értem miért nem a neje lukával foglalkozik-ill. sejtem:DD- az enyimé helyett, nade. Look mail. majd.
Apti te is kapsz majd..!

Manyecska 2015.03.06. 15:24:48

@atpijkamo: ez a rossz buzi?? :D nemár!!

ptspts 2015.03.06. 15:44:00

Fogyasztóvédelmi szempontból offtopic, de kedvem tartja leírni, hogy a távirányítós drónok és helikopterek nem nekem valók, mert lusta vagyok rájuk vigyázni. A legutóbbi 20 perc játék után csapódott úgy a földhöz, hogy már nem tudott felszállni, az előző meg kibírt kb. 2 * 15 percet. Nem lettem nagyon szomorú, mert akciósan vettem mindkettőt, és eleve nem számítottam sokkal többre: 20 perc szórakozásért fizettem ki ennyi pénzt.

Van ismerősöm, aki drágábbakat vesz, odafigyel vezetés közben, és van cserealkatrésze is. Néha elmegyek vele nézni, ahogy röpteti. Nekem ennyi bőven elég, és ingyen is van.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.06. 15:58:14

Ez a repkedő szar nagyon felkavarja a port:)

Aureliano Buendía 2015.03.06. 17:34:36

De legalább olcsó volt. Remélem, a posztoló levonta a megfelelő konzekvenciákat a fillérbaszásról.

Mindamellett sajnálom a posztolót, és remélem, jól megszeretkezik egy hontőporos lófasszal a postát. Ugyanakkor felesleges a modorosság és a gyerek lelkivilága mögé bújás. Anélkül pont jó lenne a poszt.

Régi vicc:
Mit kap a cigány gyereke karácsonyra?
A biciklidet.

Aktualizálva:
Mit kap a postás gyereke karácsonyra?
A drónodat.

Aureliano Buendía 2015.03.06. 17:41:42

@ColT: nekem most hozott a hajó csájnáből szivargyújtós usb töltőfejet, kemény 300 huffért:)

Aureliano Buendía 2015.03.06. 17:46:07

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: azt én sem értem, hogy miért drónt kap a kölök?

Normális családban kisvasutat adnak a gyereknek.

Aureliano Buendía 2015.03.06. 17:47:03

@Troppauer_Hümér: de legalább azt a részt dz. hamar átpörgeti az ember.

igi1 2015.03.06. 17:52:00

@hagyma: ehh, nem kell hallgatni, már a múltkor is ezé lépté le (anyádat szidték, ha jól emlékxem)

ezeknek itt ez természetes, Hilda se fog rajta segíteni

igi1 2015.03.06. 19:51:44

@hagyma: egyébként meg nem te vagy az első, akit így csináltak ki, hogy az anyját szidták

te csak a második vagy

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.06. 20:27:42

@Aureliano Buendía:
Aktualizálva:
Mit kap a postás gyereke karácsonyra?
A drónodat.

No az én postásom a '70-es években a zUSA-búl a hőn áhított Léviszem kapta, hogy rohaggyon rá a sírjában!

igi1 2015.03.06. 23:41:07

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: gyere ide, no, kebleimre, veszek neked léviszt, csak ne dőlj már kardodba na

megamenn 2015.03.07. 10:09:22

@Aureliano Buendía: ügyes vagy tompika, leülhetsz, egyes.

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2015.03.07. 10:21:06

@luck66: Szerintem meg a vámon veszett el.
Vagy a postánál van és ők kiértesítették a posztert (ami elveszhetett), hogy nyilatkozzon a vámértékről (stb.), vagy a vámon van éppen és a vámhatározat nem készült el, mert vagy nincs vámnyilatkozat, vagy hibás adatok miatt szükséges még valami. Én megkeresném a posta vámkezelős részlegét és a vámosokat is.

2014-12-17 09:18
The item is being processed by customs

Ez akkor van már, mikor zajlik a vámeljárás pl. az értesítő kiküldésével.

igi1 2015.03.07. 11:08:24

@AtiSnatch: sün jobban tuggya

gyakorolj

pengusz 2015.03.07. 18:54:35

@atpijkamo: Akkor légyszíves mondd meg, hol tudok boltban venni Renishaw tapintófejet. Köszike. (Segítek: A-5000-3709 cikkszámút, de javaslom, hogy előtte hívd fel a magyarországi forgalmazót, mert ők is angliából rendelik)
Képzeld el, léteznek olyan dolgok is, amiket nem tudsz megvenni a sarki közértben.

Manyecska 2015.03.08. 08:47:45

@hagyma: look mail.mert megígértem.nem kell vaze válaszolni!

joska61 2015.03.09. 08:45:32

Én egyszer rendeltem Tinydeal-ről, az is több mint másfél hónap alatt ért ide...

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2015.03.09. 16:19:45

Van most a postának ez az új reklámja, h a csomagom ott vehetem át ahol csak akarom. Na az kimeríti a pofátlanság legmagasabb fokait is.

pld., Automatából - ja, ha ráfizetsz még pár száz forintot. Nem is értem, sokkal egyszerűbb a postának lerakni egy automatába 30 csomagot, mint 30 csomagot kikézbesíteni mégis ez a drágább. Miért?

Otthonában - na neeee.... Emberemlékezet óta nem hajlandó kihozni a postás a csomagom. Bevágja az értesítőt a ládába én meg mehetek érte, akkor is, ha történetesen itthon vagyok, amikor jön. El se hozza a postáról!!! Az az alap, h majd én elmegyek érte.

Ki nem állhatom a postát. Drága és amit csinál az egy nagy nulla.

vk9 2015.03.10. 01:21:31

@ColT: nekem lennel szives segiteni az ebay buyer protection temaban? :-)
Koszi!

Csimpi csumpi 2015.03.12. 00:35:10

A postat is privatizalni kellene.
süti beállítások módosítása