Tékozló Homár

Becsúszott a szűrő a Multifilterbe FRISSÜLT

2015.06.05. 09:27 | Homár Hilda | komment

cigaretta.jpg

Más is találkozott ezzel a megoldással? Mi ez a jelenség? Egyszerűen a szegény Lajos közelében működő Nemzeti Trafik kapott egy selejtes szállítmányt? Vagy nyerészkedni próbál a Philip Morris, de elfelejtették lenyesni a hüvely végét, és így jól lebuktak? Esetleg egy váratlan újítás, ami felkészületlenül érte a dohányzó népet? Mi ez?

Tisztelt Homár! 

Nem tudom, hogy cigarettával kapcsolatban egyáltalán közzé lehet-e tenni bármit is, bár az alábbiak senkit sem fognak cigaretta vásárlására ösztönözni. 

Tudom, a dohányosok minél előbb dögöljenek meg, mert annál kevesebbe kerülnek a társadalombiztosításnak. Azonban ez egy legálisan kapható, szó szerint méregdrága termék, és ha már erre költöm a pénzem, akkor nem szeretem, ha szervezetten átvernek. A legutóbb vásárolt dobozban a cigaretták füstszűrő felöli vége hiányzott (annak idején a Szovjetunióban láttam ilyet utoljára). Azt hittem, hogy ez valamilyen gyártási selejt, és kidobtam az egész dobozt. De tegnap ismét egy ilyen dobozt sikerült vennem, és visszamentem vele a dohányboltba.

Az eladó azt mondta, hogy sajnos a gyártó megváltoztatta a terméket, és ő nem is tudja ezt visszavenni, mert már felbontottam a dobozt, csípkedjem le az üres részt, és akkor majdnem olyan lesz, mint volt. A doboz egyébként teljesen megegyezik a korábbival, és nem is lehet felbontás nélkül megállapítani, hogy mi van benne. Nem is amiatt írok, hogy kicserélik-e vagy sem, hanem hogy a dohánygyártók úgy gondolják, hogy bármit megtehetnek. Kezdődött azzal, hogy változatlan áron, változatlan csomagolással egyszercsak 19 szál került egy dobozba. Ezt Európa egyetlen más országában sem merték megtenni. Most azzal folytatódik az átverés, hogy a cigaretta egy része hiányzik. Kis része, de ezek összességében milliárdos tételek, és így ez egy óriási csalásnak néz ki.

 Végezetül azt tanácsolom, hogy senki ne szokjon rá a cigarettára, mert keveset fog élni, és a ravatalánál csak a dohánygyárosok fogják a kezüket tördelni, mondván, hogy "kár volt érte, hogy ilyen fiatalon elment. Még sokat kereshettünk volna rajta".

Üdv,

Lajos

UPDATE

Megkerestük a Philip Morrist, és rákérdeztünk a jelenségre. Nem fogjátok elhinni: fejlesztés.

Elnézést kérünk a csalódott Multifilter fogyasztótól. A dohánytermékek reklámozása tilos Magyarországon, még abban az esetben is, ha az kizárólag termékinformációk megosztására irányul. Éppen ezért, amikor a fogyasztói igények figyelembevételével a Multifilter termékcsalád filterének fejlesztése mellett döntöttünk, sajnos nem volt lehetőségünk arra, hogy a fogyasztóknak tájékoztatást adjunk arról, hogy milyen fejlesztést és miért hajtottunk végre.

Az említett filter-technológia a gyártó cég tudatos fejlesztése, amelynek semmilyen szempontból nem célja és nem is eredménye a fogyasztók megkárosítása. Az AIR-PLUS filter-technológia lényege, hogy a füstszűrő cigarettaszálba történő süllyesztésének köszönhetően a filtert borító papír pereme és a filter vége között kialakul egy légkamra, ahogy azt az alábbi kép is szemlélteti. A filter ezen kívül a piaci igényeknek megfelelően aktívszenes résszel is rendelkezik. A légkamra és a megerősített filter kombinációja hozzájárul a higiénikusabb dohányzási élményhez. A hazánkban újításnak számított filter egyébként számos európai országban már évek óta alkalmazott technológia.

image001.png

Fontos tényező, hogy semmiképpen nem a költségcsökkentés vezérelt minket, hiszen az új filter előállítása egy jelentősen drágább technológia az előzőnél. A jogszabály adta lehetőségeinkkel élve a termékek csomagolásán egyértelműen feltüntetésre került, hogy a termékek új filterrel vannak ellátva. Azon felnőtt fogyasztók, akik kipróbálják a terméket, de az új filter nem nyeri el a tetszésüket, számukra a Multifilter Classic termékcsalád továbbra is változatlan formában, a normál filterrel érhető el.

További kérdés esetén a dohánytermék-kiskereskedők bővebb tájékoztatást tudnak adni a terméket érintő fejlesztés hátteréről. Észrevétellel, panasszal a Philip Morris Magyarország Kft-hez közvetlenül is fordulhatnak a 06-40-918-919információs vonalon, vagy az eszrevetel@pmi.com email címen.

Sajnáljuk, hogy van olyan fogyasztó, akinek csalódást okozott az új filter, valamint bízunk benne, hogy a Multifilter továbbra is élvezheti vásárlói körének bizalmát.

Üdvözlettel,

Philip Morris Magyarország Kft.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Józsi, a migráns köcsög 2015.06.05. 13:03:38

@Atörökk: az öreg pista bá' tudná megmondani ha nem volna halott már jó ideje :D

Józsi, a migráns köcsög 2015.06.05. 13:07:01

@Atörökk: én csak a gőzét élvezem, kérlekalássan :D

hobbitroll 2015.06.05. 13:36:35

@milyennőazilyen: szimfi ... cöh
kossuth vagy a barna munkás, attól kinő a szőr a mejjeden :P

hobbitroll 2015.06.05. 13:39:13

@Manyecska: kabbe ... szégyelld magad, legalább elhallgatnád, hogy bringáltál. A nyakad nyújjon meg :S :@

Tony Almeida 2015.06.05. 13:42:58

Atjagatja, micoda capááász...

hobbitroll 2015.06.05. 13:44:15

@atpijkamo: arra gondolsz, hogy nem lesz többé 2L? Helyette lesz az 1,75, afkorsz a 2L-es árában? Állítólag lesz vmi 2,25 vagy 2,50 -es kiszerelés is (a 2L hejett) ... gondolom horror áron

Manyecska 2015.06.05. 13:45:11

@hobbitroll: nem nyúlik! a lábamat megdicsérte viszont két fószer asszongya "milyen csinos" Álatok.:D Kűdtem levélt nézd meg..ON Hagymának üzenem isteni a tömegközlekedés megint gyalogolnom kellett a körúton, múltkor a Margithídon loholt végig egy kombinónyi ember.:DD

hobbitroll 2015.06.05. 13:48:14

@Manyecska: szerintem meg nincs összefüggés. Sokan halnak meg relatíve fiatalon (<50), akik nem dohányoztak. Azokkal mi van?
Napfény? Levegő? Víz? Maga az élet? Kattanjunk már le erről a baromságról, hogy a "koporsószög" okozza. Segíteni valóban nem segít, de nem az okozza önmagában.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.05. 13:48:54

@hobbitroll: Igen. Igen. Igen.

2,5 l

A legutóbbi fejlesztés, hogy a kupakon spórolnak 4 millimétert már régi, kellett valamit villantaniuk a marketingeseknek. Ha a kupakon vágnak még 4 millit, akkor tényleg nem lehet már becsavarni. Ezért váltottak.

hobbitroll 2015.06.05. 13:49:58

@Manyecska: cöcöcö ... hiszem ha látom :P (má'n láttam, sőt)

hobbitroll 2015.06.05. 13:52:00

@atpijkamo: hát ez genitális ... izé, akarom mondani zseniális, lássátok feleim szümtükkel? dübörög a gaz(da)ság

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.05. 13:52:08

@hobbitroll: "@Manyecska: szerintem meg nincs összefüggés. Sokan halnak meg relatíve fiatalon"

Nah, régen hallottam ilyen tudománytalan kijelentést. Tőled meg még soha butát.

A dohányzás lényegesen csökkenti a várható élettartamot. Nem adok linket, egyedül is kikuglizod.

És nem, nem olcsóbb az államnak, a gyógyítás költségét nem fedezi a kevesebb nyugdíj kiadás.

homar4prez 2015.06.05. 13:53:04

@KRT : viszont akkor a trafikosnak is jár áruismeretből egy egyes.

Manyecska 2015.06.05. 13:55:09

@hobbitroll: Béla! Radioaktív anyagok is vannak a bagóban azért az nem ugyanaz mint a kátrány!! Meg persze a nikotin ami méreg.. ez olyan mintha minden reggel rácuppannék a hatosbusz kipufogójára holott tudnék pl.jobbat.
:D De nem? Nem.

Manyecska 2015.06.05. 13:56:23

@atpijkamo: hagyd Imre. én már nem térítem a bagósokat!:P

Manyecska 2015.06.05. 14:02:05

@hobbitroll: jah..a fészen.:D már megijedtem hogy te is a nyúlnál voltál:P ON

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.05. 14:03:12

@Manyecska: Hobbit Roll értelmes ember, nem hagydimre kategória.

És nem akarom téríteni, virágozzék minden virág. Csak a butaságra reflektáltam.

És minden regel rácuppnsz a hatosbusz kipufogójára, akár akarod, akár nem. A múltkor néztem, hogy a kocsi tetőnyilását elölről védő hálón szöszök vannak. Na, mondom, leporolom. Hát olyan zsíros-kormos kosz lett a kezemen, hogy ihaj. Ugyanez megy a tüdőnkbe az utakon. A modern dízelek a legkisebb koromszemcsékből jóval többet állítanak elő, mint a régebbi kormolók.

hobbitroll 2015.06.05. 14:10:32

@atpijkamo: kösz, ez jól esett, de tőled se hallottam még ennyire szemellenzős szöveget. Amit írtam saját tapasztalat. A saját környezetemből. Van amelyik dohányos, már 60+, volt amelyik dohányos volt, <50, volt amelyik nem dohányzott, szintén <50 (meghalt agyvérzésben, rákban, elütötte vmi)... akkor most wtf?
IMHO a dohányzás önmagában kevés, kell hozzá némi genetikai hajlandóság. A tanulmányokról pedig ... nos, véleményem szerint sok múlik azon, hogy ki rendeli meg / ki fizeti az elkészítését.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.06.05. 14:12:02

Hát, aki dohányzik, megérdemli, hogy szívassák :D Sry, nem tudok együttérezni.

Manyecska 2015.06.05. 14:18:02

@atpijkamo: másból bezzeg hiány van a gyóccertárakban amiből nem kéne hmm, bő gyermekáldást kívánt a patikus:D!:O mondtam k@pják be nem feltétlen most akarunk..:D

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.05. 14:19:01

@hobbitroll: Tényleg nem akarlak megtéríteni, és tényleg butaságokat beszélsz. Most nem nyitok veled darvinizmus vs. kreacionizmus szintű vitát.

A saját tpasztalatról. A természetgyógyászok szokták emlegetni, hogy hány olyan embert gyógyítottak meg, akiról már lemondtak az orvosok. Ha erről a nagyszámú hazugságot lefejtjük, még mindig van valami valóság alapja. Azt viszont meg kell jegyezni, hogy az igazi orvosok még nagyobb számú csodás gyógyulásról tudnak beszámolni. Az orvoslás nem egy egzakt tudomány. Ugyanakkor a természergyógyászatnak semmi tudományos alapja nincs, klinikai vizsgálatok alapján nem több a hatása, mint a placebonak.

Az orvoslás mint tudomány: Egyes esetekben nem lehet előre megjósolni a kimenenetet. De nagyszámú minta esetén fejlett statisztikai módszerekkel tökéletesen igazolható egy gyógyszer vagy eljárás hatásossága.

hobbitroll 2015.06.05. 14:19:23

@atpijkamo: ezt szokta mondani rám kedves ügyvéd ismerősöm is, illetve csak majdnem, ő imigyen fogalmaz "nem olyan buta maga, mint amilyennek mutatja magát". Még a végén elhiszem :)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.05. 14:20:18

@Manyecska: "bő gyermekáldást kívánt a patikus:D!:O mondtam k@pják be"

:)) Talán nem kellett volna riszálni a seggedet.

Manyecska 2015.06.05. 14:21:49

@atpijkamo: jah, kicsi a világ amúgy, lehet hogy őt ismerjük.:)

Manyecska 2015.06.05. 14:24:30

@atpijkamo: :O nő volt. nincs készleten pár cucc ami jó lenne ha vóna most haddne írjam le.:D..Központi gyóccertár!
ON

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.05. 14:26:25

@Manyecska: "nő volt"

Annál rosszabb. A csajok még sokkal irigyebbek a seggedre.

Manyecska 2015.06.05. 14:32:08

@atpijkamo: éjfélkor!! pasim felajánlotta egyek töltött káposztát AMÍG RÁGYÚJT, meraz is tetszik a legjobban. /És különben is a nyakába ömlött tegnap a hátizsákból amíg hazatekert:D/

Manyecska 2015.06.05. 14:40:38

@atpijkamo: két hónapig Eve-t vettem, ennek már 20 éve. Elég passzívan..múltkor éjjel kettőkor majdnem behánytam mert folyton jegyzeteket ír éjjel:) és addigra pont megrekedt az ágy magasságában aztán amikor lefeküdt mindketten rosszul lettünk!:D ablak kitép..én vettem /ő fizeti/ valami erőst, véletlen:)!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.05. 14:46:46

@hobbitroll: hat ez a dohanyosok dumaja
nagyapamat 94 eves koraban utotte el a lovaskocsi es 6 eves kora ota napi 2 doboz Kossuth 2 liter palinka

meg birom a nem kotom be magma, mert kigyullad a kocsi es nem tudnak kihuzni

videoklinika.hu/attachment/0098/97879_tudok1.jpg

hobbitroll 2015.06.05. 14:52:50

@atpijkamo: ne is, mert azt mint Douglas Adams már megírta:
"Sok faj véli úgy, hogy a teremtésért valamiféle isten volna okolható, ám a Viltvodle VI jatravartidjai arra a nézetre hajlanak, hogy a Mindenség valójában a Nagy Zöld Trüsszentő orrlikából esett ki eredetileg."

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.05. 15:08:34

@hobbitroll: :))

Tévedés, hogy Isten elfér valahogy a világunkban.

Tévedés, hogy a világunk keletkezése Istennel magyarázható.

Isten helyébe most behelyettesíthető Allah, vagy a Repülő Spagettiszörny, vagy a Nagy Zöld Trüsszentő, stb.

De tényleg haggyuk, nem szeretnék senkit se megbántani.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.05. 15:19:09

ez a cigarette is lathatoan az evolucio aldozata
a negative evolucioe
ez utobbit par evtizede az embereknel is megfigyeltem

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.05. 15:43:48

@atpijkamo: tudtam, hogy less a klanbol, aki nem haggya ki
de hat a tenyek tenyek
aki szetnez a vilagban
internetes kommenteket olvas
stb.
az latja a visszafejlodest
szellemileg, erkolcsileg
en, kosz jol vagyok mindket tekintetben
es nekem meg van jo 15 evem az agyerelmeszedesig...

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.05. 16:23:20

Több mérget és kemikáliát benyelnek a zőccségzabálók, fene nagy veggák mint egy bagós!
Meg még ajnározzák magukat is, hogy mijen egészseggesek!
Soha földet nem látott ubi, pari, sali, meg ki tudja mi zöld szahart magukba tömők!
Szerintem 1:1 de csak a bagóst trendi köpködni, vegzálni, alázni!!
(naezekutánengemetislehet) :)

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.05. 16:31:39

Te meg poszter vidd vissza azt tömd bele szálanként az összes jukába a nemzeties tolvaj boltosnak ha nem cseréli ki!
Vagy kérd a panaszkönyvet rágd meg a bagót aszt köpd bele és csukd össze!
Azért mert szívsz, nem kötelező szívnod!

amindenes.blog.hu 2015.06.05. 17:37:20

Lehet egyszerűbb lett volna levágni a végeket kidobás helyett.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.05. 18:27:16

Spam
Azé a kávéfogyasztók is magukba leshetnek, nem csak a bagarettázók, meg a kórórágó zőőődevők! :)
Sz@r itt már minden mert "szemétfogyasztók" vagyunk, hála az unijónak!
www.hazipatika.com/taplalkozas/egeszseg_es_gasztronomia/cikkek/ezeket_eszebe_ne_jusson_a_kavejaba_tenni/20150603143009&utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=www&utm_campaign=hirkereso_20150605

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.05. 18:37:30

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: A kávéba semi szart nem teszünk! Legfeljebb egy kis vodkát vagy jak vajat. Estleg a tejet még megbocsátom.

A kávéval ízesített cukrozott ital az nem kávé.

Mindig csodálkozom, mikor azon csodálkoznak, hogy cukrot nem teszek bele.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.05. 18:41:52

@Fungumars: Figyu! Hamár a szenvedéjes Istenbarma, kiad közel ezret egy pakli bagóért, ami talán 120 hu.ft.-ba sem kerül előállításként, akkor vállalják be a selejtet is. Elqrta a gyártó ő sara! Napi szinten mén a terítő szekér, vegye és vigye vissza!
Egér úszik a sörömben akkor igyam +?
Kibontja a bagózó és ha nem hiányos, igen is csereszavatos legyen. Ne csak a busás haszonnak tapsikoltozzanak!

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.05. 18:43:50

@atpijkamo: RUMOT! Emléxel még amikor a 9 órás szesztilalomban "betétes kávét" kértünk? :)

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.05. 18:45:29

@atpijkamo: Ja és 50 filléres Boci csokival tupíroztattuk fel kávés Katicával.....

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.05. 18:47:34

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: Volt olyan bocicsoki, aminek a dobozában 16 kicsi csoki volt egyenként becsomagolva, mint az igazi. Különböző cimkékkel.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.05. 18:49:29

@atpijkamo: A külömböző címkés a Mézga család volt! :)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.05. 18:51:44

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: Ettem birka májat is, nagyon finom volt. Közben a szeme nézett a lábasból. Vágott a gazda a birkán egy lyukat, az ölébe vette, és benyúlt neki, mint Napóleon. Szerintem a szívét szorította meg. Egy nyikkanás nem jöt a birkából, tök békés volt.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.05. 18:56:02

@atpijkamo: Brutál!
Kecskét láttam ölni úgy sírt mint egy gyerek mikor meglátta a kést!
Rögtön elegem lett kocsmáig futottam!
De a húsa és kolbásza finom volt.
ötven éves koromig bojkottáltam a szadi után.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.05. 19:04:00

@atpijkamo:
Két éve voltam Zselicben, egy régi osztájtársam által, (ott dolgozott) oszt meghívott, dám szarvas pörit ettem a farm éttermében... hmmmmmmm :)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.05. 19:06:44

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: Az jó. Vagy fél éve én is kaptam kis kóstolót az egyik barátomtól. Szarvaspörköltet nokedlivel. Sajnos ritkán etet, de akkor finomakat kapok tőle.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.05. 19:09:52

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc:
Nincs jogosultságod a tartalom megtekintéséhez.
Be kell jelentkezned.

Nem fogok.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.05. 19:17:19

@atpijkamo: Ez is ott van mellette, úgyhogy az unokám is visított a gyönyörtől!
www.katicatanya.hu/

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.05. 19:26:33

Na nem spammolok többet! :)
Nehaggya ki senki

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.05. 19:29:09

AZÉ ÍROK SZÉPEN MER' 10 UJJAL KERESEM A BÖTŰKET! :))))))

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.05. 19:33:36

hogy a 3,14csába lehet ennyire összekeverni őket? bisztos be volt idva aki elrendezte... :(((

Aureliano Buendía 2015.06.05. 19:36:00

Füstszűrőbűnözés.

Kossuthot kell szívni. Vagy munkást.

Aureliano Buendía 2015.06.05. 19:39:16

@Józsi, a köcsög: nem a szűrő lett nagyobb, hanem a pofájuk:)

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.05. 19:41:51

@Aureliano Buendía: Menkes Chesterfield. :)
Katonaságnál volt egy felettes ftrm-em aki napi 7 csomag Ezüst Kossuth- ot szítt, meg vagy 16 kávét!
Nem tom éle még... :(

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.05. 19:45:07

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: Az első írógépek nem tolerálták, ha túl gyorsan ütöttél le két billentyűt, ezért úgy tervezték a QWERTY klaviatúrát, hogy a szövegben közeli betűk távolra kerüljenek.

A Dvorzsák billentyűzetet töltsd le, és vegyél egy készlet betűmatricát.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.05. 19:53:10

@atpijkamo: Szinpatikusabb mint az ami előttem van, de még nem hallottam róka! Kösze. :)
Bár nékem még ez is káosz, de 1 fokkal jobb.
Gépíró sulit is töltöttem le, de feladtam.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.05. 20:06:22

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: Haverom úgy gépel, mint a puskaropogás. Minimum ötször gyorsabban, mint én.

Trollie 2015.06.05. 20:22:30

Nem az a baj az agyhalott poszt tolóval, hogy nem tud olvasni (a dobozra rá van írva, hogy miért ilyen a füstszûrô), hanem az, hogy az ostobaságát még világgá is kürtöli...

killerkaller 2015.06.05. 20:29:20

Symphonia, a mezítlábas. Caporal, Csongor,
meg a combon sodort kubai

hobbitroll 2015.06.05. 20:37:04

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: pont mint a sthal jucinak, mindig van a spájzban struc tojás, borz tej, kenguru farok ... teljesen átlagos cuccok, minden sarki trafikban kap6ó. Nem is értem neked miért nincs? :O

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.05. 20:48:24

Hasonló az ruszki mahorkához a poszter bagója.
Kiráj dekknek hívtuk annó a Mátra nevű cigit, a mérete miatt.
Balatonszemesen volt régen a juktürő táborunk szomszédságában egy ruszki gyerek tábor, a kioszkjában volt olyan hüvejes tevesz@ar tartalmú mahorka mint poszteré, csak hosszabb papirral.
Akkor azt mondták azért,hogy a kesztyűvel is megtudják fogni a tajgai hóviharban és ne égjen le az esetleges szakálluk. Bűn bruti volt.
A hüvejét meg valami cifra módon szokták megnyomorgatni kétfelől.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.05. 20:51:58

@hobbitroll: Talán azé nincs nyakvajam mert nem loptam még össze 5-6 szakácskönyv tartalmát más beküldött receptjéből. :)

Valamokka 2015.06.05. 21:20:28

Posztoló, mi ez a hülyeség, hogy Európában máshol nincs 19 szálas doboz? Sok-sok éve Münchenben 17 (!) szálas Pall Mall-t szívtunk potom majdnem 10 EUR-ért, szóval ott is megy ez a fajta áremelés.

Escaped 2015.06.05. 22:27:01

ValaholnEuban, Franciao-ban nyüfögtek, hogy megy össze a Danone. Oszt aból se lett semmi.

Cseber Lajos 2015.06.05. 23:24:59

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc:
"Hasonló az ruszki mahorkához a poszter bagója."
Az nagyot ütött! Volt egy ismerősöm, nem tudta, mit kell vele csinálni, aztán egyszercsak letüdőzte az izzó parazsat.

Black Hole 2015.06.05. 23:50:39

@Escaped: akkor ez most, hogy? Azért ment össze a multi, mert a danon csinálja?

Black Hole 2015.06.06. 12:43:38

Poszter vigasztalja magát azzal, hogy legalább van valami egészséges is a cigijében :-)

CID 2015.06.06. 13:46:19

@Cseber Lajos: A marhája az égő felit szívta ? :D

megamenn 2015.06.06. 21:43:24

azzat tuggyuk-emán, hogy PINA volt-e a történetben? E?

Black Hole 2015.06.07. 14:12:44

Volt hát! Oda duktak cigit, meggyújtották, a segébe meg punpát duktak , azt ki-be húzzák - tolják, és így szívatják vele el a selejtes dohányárút! Így talán nem viszi el a tüdőrák!

Bombaló 2015.06.08. 09:00:47

Kezdődött azzal, hogy változatlan áron, változatlan csomagolással egyszercsak 19 szál került egy dobozba.

Drága poszttoló. Üdv a XXI. században.
Az megvan, hogy a literes öblítő 9 deci, az 500 ml joghurt 375-ös, a 2 dl tejföl 1,35 dl? Van új soproni dobozos sör is ami 4 dl.
Ezek mind egyszercsak történnek. Tessék figyelni!

Ui.: Tudod, új 1,75-ös kóla stb...

joska61 2015.06.08. 09:59:55

Nem a dohánygyártókat kell fikázni, hanem faképnél kell őket hagyni. Kit, mi tart vissza attól, hogy leszokjon a dohányzásról?

Manyecska 2015.06.08. 10:37:08

@megamen: hát hogy a tiédben nincs, tuti:DD@hagyma: a saját lakásából? :D mekkérdezte zavar-e engem nem..

Baluci 2015.06.08. 13:06:41

Sikeres ember már évek óta csempészcigit sziv feleannyiért!... Adózzon a tolvajbandának akinek két annya van!

Dilidodo 2015.06.09. 00:04:50

Áááá ekkora baromságot rég olvastam a homáron... :D
Kedves posztoló ez nem selejt árú, simán ilyen a filter..egy régi de jó fejlesztés. Először a philip morris alkalmazta parliament típusú cigaretáján..
Egyszerűen így jobban szűri a káros anyagot mert nagyobb felületen szűri a káros anyagot a turbulenci miatt ami felépp az üres helyen, ráadásul össze sem nyálazod :)
Olvass utána legközelebb..lehet kevesebb idő lett volna mint ezt a cikket megírni :)

sóhalyokhíggya 2015.06.09. 12:07:48

@milyennőazilyen: gondolod, hogy a forgalmazó nem tudja???

Peetee 2015.06.10. 14:49:40

Jó a duma a gyártó részéről, de 1 dologra nem tér ki: Azú j filter pontosan ugyanakkora, mint a régi!!
A cigarettaszál teljes hossza, is ugyanaz. Tehát ami kevesebb benne az a dohány!!!! Nem a higiénikus dohányzás, meg az új élmény volt itt a lényeg, hanem ,hogy minden szál cigarettából le lehet csalni 3-10%nyi dohányt, ami napont x százezer, míg évente x tízmillió extraprofitot termel, aminek hála 2tucat termékfejlesztő éppen 50dolláros koktélt iszogat, miközben az új BMW extra-listáján pipálgatja ki a fontos tételeket...

Cseber Lajos 2015.06.10. 15:14:51

@Peetee: Nálad a pont! Ez éppen így van, és sokkal hamarabb végigég az új cigaretta, mint a régi.
Másrészt veszek egy terméket, amit XYZ-nek hívnak 30 éve, és azt tapasztalom, hogy a doboz ugyanaz, de már nem XYZ termék van benne, hanem egy teljesen más. Ha valóban fejlesztés lenne, akkor azt más néven kellett volna forgalomba hozni. Ez így egy egyszerű lehúzás, és a fogyasztók megtévesztése.
süti beállítások módosítása