Tékozló Homár

A bolt, ahova nem lehet bejutni

2015.07.06. 14:49 | Homár Hilda | 156 komment

screenshot_2015-06-30_10_03_16.png

Olvasónk igazán dicséretes elszántsággal próbált Kikol-ügyféllé válni, de nem volt könnyű helyzetben. A legjobb rész, amikor kiderül, hogy az eladó azért nem nyit ajtót, mert nem hagyhatja ott a számítógépet. 

Tisztelt Homár! (És kedvenc Internetes trolljaim, szevasztok!)

Nem szokásom hosszú, unalmas és felesleges köröket futni, ezeken sopánkodni meg pláne, de a mai napon történtek kihozták belőlem az írhatnékot.

Történt ugyanis, hogy családunk legkisebb, 1 éves tagja fejlődését követve párommal arra az elhatározásra jutottunk, hogy szükség lenne a számára is egy „rendes” ágyra a nem is olyan távoli jövőben.

Mivel a lakásunk elég kicsi (46m2) és csak 1,5 szobás, mi a kicsivel a nagyobbik szobában, a két nagyobbik gyermekünk (5 és 7 évesek) pedig a „kis” szobában alszunk/alszanak. A helyhiányra való tekintettel, arra az elhatározásra jutottunk, hogy jó lenne (ez esetben kettő darab) emeletes ággyal kiváltani a jelenlegi „hagyományos” heverőket a kisszobában. Az egyik ágy egy két fekvő felületes ágy lett volna, a másik pedig egy „galéria” ágy, aminek az alja íróasztal (lévén, középső gyermekünk beiskolázása is közeleg).

Mivel szegeden nincs Ikea, (na meg jó lenne ugye látni, nem csak interneten megnézni amit vásárolni szeretnénk) valamint az egyéb bútorboltok kínálata (vagy ára) nem volt megfelelő, kezdtünk elszontyolodni. Ám, ekkor eszembe jutott, hogy nem is olyan messze, van egy bemutató termes bolt, csak a nevére nem emlékeztem. Ezt a problémát a Google segítségével orvosoltam, és meg is találtam a keresett boltot (bolthálózatot?), aminek az internetes elérhetősége http://kikol.hu/. Az elérhetőségek menü alatt megleltem a szegedi üzlet nyitvatartását is (Hétfő-Péntek: 9-18 h Szombat: 9-13 h, Vasárnap: ZÁRVA).

Délután 2 óra után pár perccel felkaroltam mindhárom fiamat és kedves feleségemmel (továbbiakban párom:) elmentünk a bolthoz, hogy megnézzük a kiszemelt ágyakat, matracokat és az egyéb szükséges dolgokat. Az ajtó zárva volt (?) az ablakba pedig a Zárva tábla volt kifüggesztve. Nagyon meglepődtem, hiszen még 3 óra sem volt nemhogy este 6. Ekkor, párom felhívta a figyelmemet egy kézzel írt, kicelluxozott papírdarabra, miszerint: „Áruátvétel miatt zárva”.

Na, mondom, akkor nézzünk körbe, csak nem tart annyira sokáig a dolog. Mivel sarki épületről van szó, mindkét oldalon kirakattal, nem volt nehéz dolgunk benézni a boltba, bent viszont (a bútorokon kívül) nem láttunk sem eladót, sem áruátvételt, de még a világítás is le volt kapcsolva.

Vártunk egy fél órát, hátha megváltozik a helyzet, de nem történt semmi sem. Mivel a pici kezdett nyűgös lenni, úgy döntöttünk, hogy hazamegyünk, közben pedig útbaejtjük a bolt „hátulját” – gondolván hogy biztos ott van a raktár és az áruátvétel is. Nem lepődtem meg, amikor ott sem láttunk teherautót vagy a bolt dolgozóit pakolni.

Miután hazaértünk, felkerestem a cég honlapját és a már említett elérhetőség menüt segítségül hívva, tárcsáztam a központi telefonszámot (mobil). Kicsöngött, de nem vették fel. Nos, eddig 2:0, de semmi gond! Van vezetékes szám is! Nosza, megér egy próbát(?). Fel is vették pár csörgés után. 

Megkérdeztem az úriembert (miután illedelmesen, nevemet vállalva bemutatkoztam), hogy a szegedi bolt nyitvatartása megváltozott-e, esetleg bezárt, hogy nem tudtunk „nyitvatartási időben” bejutni. Az úr nagyon kézségesen felvilágosított, hogy a bolt valóban 9-18-ig van nyitva, de várjak csak, ma van szállítás és amit vásároltak az emberek, azt ma viszik ki.

Mivel nem teljesen értettem hogy ennek mi köze a bútorbolt nyitva/zárvatartásához, nagyon kedvesen (nem iróniából írom!) felvilágosított, hogy a boltban 1 (egy, azaz egy darab) ember dolgozik, aki a szállítóval viszi ki a megrendelt bútorokat, és hogy idézzem: „Hogyha például egy terhes kismamához kell kiszállítani, ne az ügyfélnek kelljen cipekednie”. Teljesen „elégedett” voltam a válasszal, habár a problémámat, (és azt a tényt hogy a nyitvatartási időben zárva vannak) nem oldotta meg. Gondoltam, sebaj, az ügyfél az első (bár azt, hogy egy ember dolgozik egy komplett bútorboltban kissé furcsáltam), aztán rájöttem hogy itt a bökkenő, hiszen és is most próbáltam meg ügyfél lenni...

Nos a lepényhal meg, utoljára tettem egy második próbát este 17:30-kor (gondoltam, addigra már biztos visszaértek a bútorszállításból). Nos a telefonos úrnak IGAZA VOLT! TÉNYLEG van terhes kismama vásárlójuk! Láttam is bent a boltban (a kismamát), egy 10 év körüli kislánnyal. A kasszánál meg egy urat (gondolom a férje?) és az eladónak gondolt személyt,mivel pénzt adtak át egymásnak, feltételeztem hogy: na itt most üzlet van. Tehát BIZTOS nyitva vannak. 

Vagy nem. Az ajtón a már ismert „Zárva”, illetve a már megismert „Áruátvétel miatt zárva” felirat fogadott, „természetesen” az ajtó is zárva volt (próbáltam kinyitni, szelíden). A jelenlétemre (és a sikertelen ajtónyitásomra) az eladónak gondolt úr odanézett, de nem csinált (számomra hasznos értendő) semmit. Vártam egy 5 percet, próbáltam a központi számot is felhívni, miközben körbejártam a kirakatokat, hogy most akkor mi lehet? Rossz bejáratnál állok? Esetleg időpontot kell kérni? Nem vették fel (mobil hívás:vadász ágyravágyó 2:0).

Miután másodszorra is megpróbáltam bejutni a bejárati ajtón (körbe mentem, nem volt másik bejárat), a bentiek már oda sem néztek, hiszen el voltak foglalva. Csalódottságomban hazatértem és telefonon felhívtam a központi (vezetékes) számot ahol „megköszöntem” az úrnak hogy lehetővé tette hogy NEM náluk költöm el gyermekeim bútoraira szánt megtakarításunkat. Jeleztem nekik (mert úgy fair) hogy a dolgot megosztom veletek is. Biztos, ami biztos, megpróbáltam a szegedi vezetékes számot is felhívni, amit (minő meglepetés?!) nem vettek fel. Viszont a mobil telefont szinte azonnal!

Nem meglepő módon az üzletben dolgozó úr volt a vonalban, akit megkérdeztem a „bezárkózás” okáról, amire a „Kiszállításon voltam” választ adta. Miután jeleztem hogy kb. 10 perce ott voltam a boltnál és láttuk egymást, megkaptam a magyarázatot is: „A számítógépet nem hagyhattam ott”.

Nos, boldogságom határtalan felemelő érzésével biztosítottam róla, hogy így már biztos, hogy nem náluk vesszük meg a kiszemelt bútorokat, és hogy a Homár olvasók is jót fognak derülni a történeten. Kedvesen felajálotta, hogy ha gondolom, kinyit 10 percre (17:50-kor). Megköszöntem kedvességét, de nem kívántam élni a lehetőséggel.

Lehet, legközelebb megpróbálunk párommal egy negyedik gyermek kivitelezésének 2. fázisával megjelenni (értsd: terhesen, hiszen mint tudjuk, a terhes kismamákat láthatóan és a telefonban megerősítve is) kiszolgálják.

Üdvüzlettel : Csalódott vadász.

Ui: Közben rájöttem, a VADÁSZ bolt pont szemben van a sarkon, lehet hogy azért járok én ide?!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarostehen 2015.07.06. 14:57:14

46 négyzetméterre kéne még vagy 2-3 gyerek..

Manyecska 2015.07.06. 14:58:00

@Rosszindulatú Vászka: ha jól értem aki bement az terhes? Ez nem ugyanaz mint a Gyermekvasút..??:P...

Manyecska 2015.07.06. 15:00:52

@sarostehen: nem olyan pici!!!:) páromnak ötvenvalamennyi mára nm2, egyik szoba pl.hatalmas, erkély, másik oldalon terasz a lépcsőházból nyílik max.kirakják oda.:D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2015.07.06. 15:01:36

Ezt lehetett volna rövidebben is. Jó sok időt eltöltöttél ennek a szépregénynek a megírásával, kár volt.
Helyedben többet nem mennék oda, van más üzlet is Szegeden.

SarahConnor 2015.07.06. 15:02:24

Általában látom a poszterek igazát a történetben, na itt semmi együttérzés nincs bennem. Poszter szereti s×ggből szájba, ezért toporgott egy teljes napot egy teljesen egyértelműen zárt bolt előtt és hívogatott mindenféle számokat. Ha zárva, akkor zárva, nem tudom, mit kell ezen stresszelni. Hogy miért, az az ő dolguk. Hogy te nem látod jogosnak, az egy másik dolog. Te nyilván be szerettél volna menni, vásárolni, mintha holnap már nem lenne nap. Ahelyett, hogy hazamentél volna nagy nyugalomban és másnap vissza, vagy esetleg elmennél máshova, ott ácsorogtál, leskelődtél, ólálkodtál, és valami országos méretű összeesküvés-elméletet gyártottál egy rendkívüli zárva tartásból. Hadd gratuláljak ehhez a színvonalhoz, így érdemes élni.

Manyecska 2015.07.06. 15:02:59

Félre kellett volna tolni a beteg kiskutyát az ajtóból azt jóvan! Élhetetlen banda.

Thule 2015.07.06. 15:03:56

"Nem szokásom hosszú, unalmas és felesleges köröket futni, ezeken sopánkodni meg pláne, de"

De....

De mégis megtetted, mégis ide jöttél sírni egy jelentéktelen ügy miatt, ráadásul ezt ennek a terjedelemnek a harmadában le lehetett volna írni. Abszolút nem releváns, hogy a gyereked iskolába megy és az sem, hogy hány évesek, meg hogy hány m2-en laktok (46m2-re persze nem elég a 3 gyerek, feltétlen kell még negyedik is). A téma tárgya az volt, hogy nem tudtál bejutni az üzletbe. Tök mindegy mit akartál venni, a probléma szempontjából lényegtelen...

Egyébként pedig ki volt írva, hogy ZÁRVA, el is mondták neked telefonon, Te meg ott vered az üveget. Ha zárva akkor zárva, minden boltban joga van zárva lenni bármikor, amikor akar. Tudomásul kellett volna venni és lelépni. Erről ennyit :)

Thule 2015.07.06. 15:05:38

@Lenina Huxley: +1. Általában utálom amikor a posztolót oltja itt mindenki de most én is ugyanígy gondolom.

endugu40 2015.07.06. 15:10:04

@Manyecska: @KaTe: a homaron vannak a legtrollkodobb houzzaszolasok. Undorito. A posztolo csak hulye lehet' mi??? Sztem meg total igaza van s jol tette hogy megirta. Itt dumaltok de ha veletek tortenne meg igen csak elkampicsorodna a kepetek... Trollok

Rosszindulatú Vászka 2015.07.06. 15:12:38

@Manyecska: nemtom, csak a páromig olvastam. Ovisok nyögdösése nem érdekel.

SarahConnor 2015.07.06. 15:14:13

@endugu40: Ha zárva van egy bolt, sarkon fordulok, és megyek máskor. Ráadásul tudom értelmezni az "áruátvétel miatt zárva táblát" is és tudom, hogy az nem pár perces művelet, nem érdemes várni és a ct-t hívogatni. De ez én vagyok...

A poszt címe: " a bolt, ahova nem lehet bejutni". Röhej. Akkor lenne jogos, ha napokon keresztül szívatták volna a posztert. A Tescóba se lehet bejutni vasárnap, még sincs róla poszt.

Manyecska 2015.07.06. 15:15:17

@endugu40: bazdmeg, közben elsirattam, két zsepi van tele a könnyeimmel az smafu...?? /???/ Csinált volna inkább gyereket mindenki jól járna.

Thule 2015.07.06. 15:15:25

@endugu40: Mondd már el légyszi, miért van igaza a posztolónak? Odament a bolthoz, ki van írva: ZÁRVA. Az is ott volt, hogy MIÉRT van zárva. Szerinted egy 'áruátvétel zárva' táblából mire lehhet következtetni egy boltnál? Arra, hogy aznap nem lesz nyitva egyáltalán! Ugyanaz, mint a leltár. 'Leltár miatt zárva', láttál már ilyet? Az a bolt sem nyit ki.
OK, felhívja a boltot, ott közlik vele ugyanazt, ami ki is van írva, erre visszamegy, még mindig zárva van a bolt és ki is van írva, erre elkezd ugrálni meg pattogni. Miért nem ment vissza MÁSNAP? Vagy azután. Vagy soha, hanem elmegy másik boltba. Nem tudom elképzelni, hogy egy áruátvétel miatti zárvatartás miért probléma bárkinek is? A kereskedelmi tevékenység velejárója az árubeszerzés/áruátvétel/leltározás. Ilyenkor a kisebb 1-2 fős személyzettel rendelkező boltok zárva vannak.

gabors 2015.07.06. 15:17:49

hely nincs, agy nincs ... de gyereket azt kellett csinalni ...

fasznak ???? nincs eleg menekult arrafele ??

Leadfoot 2015.07.06. 15:18:34

Ez olyan, mint mikor Cartman vidámparkot vett.

AtiSnatch 2015.07.06. 15:31:25

rákos kiskutyával kell menni!

Manyecska 2015.07.06. 15:31:46

@AtiSnatch: ?? azzal kell bedobni az üveget??

KaTe 2015.07.06. 15:33:09

@endugu40: Nem tudom eldönteni, hogy a hozzászólásodat csupán iróniaként értelmezzem, vagy tényleg komolyan gondoltad :)

Ha velem ilyen történne, tudod mit tennék? "Kurvaanyáznék" egyet, majd hazamennék és keresnék egy másik üzletet. Dehogy ezt még le is írja...

Tudod, ha csak a lényeget írta volna meg a posztoló, nagyjából így nézne ki a történet:
"Ágyat akartam venni. Elmentem egy boltba amit a neten kinéztem. A bolt zárva volt, holott a netes nyitvatartás szerint elvileg nyitva kellene lennie. Ez felháborító."

Manyecska 2015.07.06. 15:34:04

@KaTe: azt írja "szelíden" próbált bejutni. ez velem kizárt hogy előfordulna.

Manyecska 2015.07.06. 15:37:00

@Rosszindulatú Vászka: a párom is annó bejutott egy szerb? lagzira a haverjával valahol vidéken.. -mondták persze jöjjenek csak- csak akkor b.szták ki amikor tánc közben ő is felkérte a menyasszonyt.:D lol engem csak a margiccigeti szökőkútnál amikor jáccották a számokat:O

KaTe 2015.07.06. 15:37:44

Amúgy meg tök jó, hogy egy ilyen, széles körben ismert és olvasott blogon mint a homár egy ilyen cikkel boltokat le lehet járatni. Majd gondolok a homárra, ha egyszer valami konkurens belepiszkít a bizniszembe. Még csak nem is termékről van szó, amit átvett és hibás, vagy valami egyéb súlyos nézeteltérésről.

AtiSnatch 2015.07.06. 15:41:43

@Neela _ t: hááá szíjjja! neked meg mi nőtt az arcodra? :)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.07.06. 15:43:08

Vadász úr kocsiba pattan, áthajt Aradra vagy (a Vajdaságba most nem célszerű, helyzet lehet a határon)és olcsóbban megveszi.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.07.06. 15:45:18

@KaTe: De akkor nem örökítődik meg a világhálón őmodorossága.

Javítás: vagy nem kell, továbbá ) és
Bocsánat!

AtiSnatch 2015.07.06. 15:46:26

@Leone_510: hülye rákos kiskutyával? olyat még nem láttam. :)

@Manyecska: nem, batzpapuccsal betöröd, és rájuk engeded a kutyát. annak már úgyis mindegy.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.07.06. 15:46:37

@Rosszindulatú Vászka: Messze vannak. Kivéve azokat, akik itt élnek, és tényleg lehet köztük faszakember.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.07.06. 15:49:08

@Lenina Huxley: A vasárnapi zárva tartással nincs is bajom, csak az éjszakaival, főleg amikor ennyire melegek a helyzetek...

Rosszindulatú Vászka 2015.07.06. 15:50:07

@Kitalátor (másként) gondolkodó: a vasárnapi tök gáz, korlátolt vagyok a szabad vallásgyakorlásban. Nekem hiányoznak a Konzuméria Templomai.

flowers66 2015.07.06. 15:54:17

@Lenina Huxley: Végül is igazad van, meg a posztolónak abban, hogy az ágyakra szánt pénzét nem ebben a boltban szeretné elkölteni! Konkrétan szerintem éhen is dögölhet az eladó,főleg ha ő a tulaj!Ha meg nem a tulaj, csak simán eladó, akkor is éhen dögölhet. Mert a seggét udvariasan felemelhette volna,a terhes kismama nem szült volna meg addig, és az ajtót kinyitva lett volna újabb vevője. Így mivel neki a vevő nem fontos, az apukának meg az ágy fontos, így érthető, a bolt menjen tönkre, ahol még mindig nem értik,a VEVŐBŐL élnek. Kivéve, ha pénzmosás van, de az más.

Leone_510 2015.07.06. 15:55:39

" 1 éves tagja fejlődését követve párommal arra az elhatározásra jutottunk..."

azért ezt megnézném, hogy arrafelé , hogy zajlik...
- te nézd má fejlődik a gyerek
- ja má 1 éve figyelem
- pölö vehetnénk neki egy rendes ágyat
- jó de max a távoli jövőben és ne korábban

Neela _ t 2015.07.06. 15:56:29

@AtiSnatch: vastagabb bőr :D
De most kellemetlen mert nagyon izzad

Antalbaba 2015.07.06. 16:23:04

B@sszus, amikor az ember megkapja az engedélyeket egy bolt megnyitására, akkor nem vállal vmi nyitvatartási időt? Ezzel pedig azt is, hogy tart annyi embert, hogy ezt biztonságosan hozni is tudja? Akinek a fizetése ki is jönne egy-egy ilyen vásárlójelöltből? Ha pénzmosoda, akkor meg zárvatartást írjon ki, de elfogadható és reménytelen indokkal /pl. Ő a mindennap vasárnap egyház alapítója;-)/, akkor nem pattognak le az emberkék az ajtóról...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.07.06. 16:24:08

Szerintem van 1000 másik bótorbolt is...

Mondjuk lehet hogy az alkalmazottak sumákolnak :D Vagy nem foglalkoznak ilyen piti 2 ágyas vevőkkel, csak a haverok megrendeléseit teljesítik cégeknek...?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.07.06. 16:25:12

@Antalbaba: Jaja, ezért elé keményen büntet a NAV.

@flowers66: Na szerinted mi lehet? :)

sarostehen 2015.07.06. 16:27:14

@Antalbaba: Miért is kéne bármit vállalnia?? Ez nem a kommunizmus..
Ha ő úgy gondolja, hogy napi 1 óra nyitva tartással is megkeresi a pénzét akkor hajrá!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.07.06. 16:28:09

@Rosszindulatú Vászka: No de én nem vagyok mammonita. Ha meg mégis rámtör a csillapíthatatlan konzumálhatnék, elsétálok a Zsibogóba, az egykor KGST-s napokat látott kínai- és használtcikk-piacra, és bármennyi pénz el tudok költeni.

nyomdasz63 (törölt) 2015.07.06. 16:28:39

A bodka_a_hibás

Neela _ t 2015.07.06. 16:39:57

Nem azt mondom, hogy meleg van a szobámban... De az előbb megjelent két hobbit és behajítottak egy gyűrűt.

Neela _ t 2015.07.06. 16:40:56

olyan meleg van hogy a hutoben az egyik sorom megitta a masikat!

Rosszindulatú Vászka 2015.07.06. 16:41:52

@Neela _ t: bezzeg Albániába minden szobába van légkondi. Ámerikába még a sátrakba is.

igi1 2015.07.06. 16:47:48

Inkább egy új lakást vegyé mer ez már nem családmodell hanem kínzás

Kis putriba nem kéne 3. pulyát vàllalni

nem kisàgy kell ide hanem a szülöknek több agy

Ha már ilyen kedvesen megszólított minket :)

Amúgy tök igaza van a poszternak csak hát a körülményekbe nem illik plusz egy gyerek meg kiságy

Rosszindulatú Vászka 2015.07.06. 16:49:05

Azér sajnálom a melegeket. Én heteró vagyok, mégis jégcsapba lóg a túró a heréimen. Képzelem csóringer melegeknek milyen kínos lehet ez a hőség.

igi1 2015.07.06. 16:51:48

@Neela _ t: befűtött nekünk Szauron + a sok menekült szolgái hozták az afrikai meleget magukkal ide

venszivar 2015.07.06. 16:51:53

No. "csalódott vadász"!

1. "trolljaid"..., te lenni bandavezííír?!?

ÉN önállóan MELÓZOM!:)

2. rövid leszel, mert neked "nem szokásod"...

tényleg, alig írtál pár sort...

kakukk11 2015.07.06. 16:53:05

Ha meg 2 alkalmazott lenne, akkor meg drága lenne a bútor.
Ha a boltnak így éri meg, akkor így éri meg, lehet másképp csinálni, mindenki előtt ott a lehetőség bútorboltot nyitni. Nem ígértek semmit, nem lettél átverve, ez nem homár poszt, hanem egy kevésbé sikeres vállalkozás bemutatása.

ui.: fogadd meg a tanácsom, nem kell 4. gyerek, a 3. után már megkapod az összes nagycsaládos kedvezményt, az adókedvezményt meg gondolom nem használnátok ki úgyse.

venszivar 2015.07.06. 16:53:35

@Neela _ t: "látom", jól meg vagy magaddal...

igi1 2015.07.06. 16:53:47

@nyomdasz63: elmútnyóc év + elmút 13 év + Bajnai = hibás

Neela _ t 2015.07.06. 16:53:57

@igi1: Úgy várom a csütörtököt, mint a messiást

igi1 2015.07.06. 16:55:07

@Neela _ t: én is

Hátha akkor a sok hülye nem megy strandra

igi1 2015.07.06. 16:56:36

Most kell igényelni a csok -ot is ugye

Poszter

venszivar 2015.07.06. 16:56:39

@kakukk11: te, csak ne beszéld le a gyerekáldásról...

Különben is az asszonnyal kéne beszélned!:)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.07.06. 16:57:15

@igi1: Á, az elsuvatagosodás, az új honfoglalás és a tömeges látványbuzulás mind-mind az általános felmelegedés tünetei.
@venszivar: Egyedül vágod ki a rezet (a vasúti biztosítóberendezésekből)?
@nyomdasz63: Nem a Botka, hanem a túl sok vodka a hibás.

venszivar 2015.07.06. 16:58:47

@Kitalátor (másként) gondolkodó: AKARSZ?!? B+!!!:):D

gyere le a verembe! Ott verem be...

igi1 2015.07.06. 17:01:22

@Kitalátor (másként) gondolkodó: csak vigyázz mer a homofóbok mind meg fognak dögleni!

:)

Mr bonnzoh 2015.07.06. 17:11:58

Lehet,hogy szélhámos céggel van dolgunk.
Annyi van belőle, mint égen a csillag.

venszivar 2015.07.06. 17:19:47

megígértem, hogy javítok a kitántorgottak - itthon élők arányán, de most merülök egyet....

LÉPEM!

SarahConnor 2015.07.06. 17:31:58

@flowers66: igen, mondjuk az igaz, hogy ha a vevő kopogtat, legalább odamegyek és kedvesen tájékoztatom, nem csak nézek rá. Ez így van.

igi1 2015.07.06. 17:32:02

@venszivar: ti is meg fogtok dögleni még ha assziszed most hogy nem! :)

Már meging egy nick 2015.07.06. 17:32:43

Sajnos ez a sztori jól tükrözi a kisvállalkozások helyzetét. + 1 járulék már sok lenne, -1 emberrel meg nem működnek rendesen.

A kisvállalkozók támogatásáról meg csak papolnak, de ez egy nem létező fogalom ahol elvárt adók, elvárt járulék befizetések vannak ha megkeresed ha nem.

gabors 2015.07.06. 17:56:36

@igi1: "csak vigyázz mer a homofóbok mind meg fognak dögleni!
"

a buzikat szeretni sem egy igazi tulelo strategia ....

Black Hole 2015.07.06. 18:16:06

Ezért jobb az, mikor azonos neműek házasodnak! Ott nem potyog a gyermek áldás ész nélkül, ezért nem járnak úgy, hogy gyerek van, ágy meg nincs! Azok max megszámolják, hogy hány plusz ágyuk van, oszt' annyi gyereket fogadnak örökbe. Így aztán bezárt bolt előtt ácsorgás helyett, vidáman tömik magukba a vanília fagyit.

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2015.07.06. 19:09:38

A kiírt nyitvatartási időt be kell tartani. Ennek ellenére a következőkből választhat a t. vállalkozás:
- Áruátvételi időszakra nem tüntet fel nyitvatartási időt.
- A honlapon és a kirakaton feltüntetett időszakok alá kiírhatja, hogy "amennyiben ny.t.időben zárva találja az üzletet, kérem, hívjon itt és itt, mert áruátvételt intézek".
- Lehúzza a rolót és elmegy alkalmazottnak egy baromfifeldolgozóba, ott nem kell ügyfelekkel bajlódni.

atörökkk 2015.07.06. 19:26:10

Nem tetszik, nem elég modoros.

Bombaló 2015.07.06. 19:45:33

2005. évi CLXIV. törvény a kereskedelemről

6.§ (2) A kereskedő köteles

a) az üzlet nyitvatartási idejét az üzlet létesítésére vonatkozó bejelentésben vagy a működési engedély iránti kérelemben, illetve az abban bekövetkező változást az azt megelőző nyolc napon belül a kereskedelmi hatóságnak bejelenteni;

b) az üzlet nyitvatartási idejéről és az abban bekövetkező változásokról a vásárlókat tájékoztatni.

A többit bokszoljátok le ti...

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.07.06. 19:46:57

Nekem semmi bajom a buzzerokkal.....
Legalább több nő jut nekem!
ikszdé

Mityu Addideapénzt kft LE 2015.07.06. 19:54:25

"(És kedvenc Internetes trolljaim, szevasztok!)"

Helló! Szia! Szevasz! Van nálatok terasz? :D

atörökkk 2015.07.06. 19:54:40

Üvegasztalt árulnak?

Mityu Addideapénzt kft LE 2015.07.06. 20:04:38

Én még megérdeklődném, hogy elemes bútor van-e? És hogy ceruza-, vagy góliát elem köll-e bele?

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.07.06. 20:04:56

Nagyszüleim 12-en voltak testvérek.
Szoba konyhában nevelkedtek fel...... ember lett belőlük.
Mégis kihalt a családom pedig nem is voltak melegek, sem langyik. Se divat liberósok
(2-en maradtunk unokák)
Ja és az őseik nem vonultak pávatollal a seggükben pridén.
Jót dugtak a kanapén, élvezték a gyerekek is és nem feküdtk IKEA emeletesen, hanem egymás hegyén-hátán.

Manyecska 2015.07.06. 20:27:16

Bameg itt mindenki rèszeg ..xd

igi1 2015.07.06. 20:28:43

@Manyecska: hőgutától kókadozunk sexelni sincs kedvünk ilyen melegbe

megamenn 2015.07.06. 20:31:46

jók a posztok csak sok ittenn a buzi!

igi1 2015.07.06. 20:40:54

@megamen: meg aki titkolja az is! De mi tapasztaltak vagyunk nem lehet becsapni

Manyecska 2015.07.06. 20:41:34

@igi1: végy egy nyulat..xdxd olx

Mityu Addideapénzt kft LE 2015.07.06. 20:49:25

@Manyecska:

Nekem kecském van! Az nem jó-e?

Van nekem egy kecském tudod-e?

Manyecska 2015.07.06. 21:05:32

@Mityu Addideapénzt kft LE: te is ittàl.lehelj a monitorra!! Ikszdê

Már meging egy nick 2015.07.06. 21:11:29

Ilyenek a kecskerímek: mint mikor a kecske rí:"MEK"

Érdemes olvasgatni a hombárt, sose hallok enélkül a kecskerímekről :)

igi1 2015.07.06. 21:14:56

@Már meging egy nick: nem hallok nem làtok míg be nem piálok

Írta igi

gabors 2015.07.06. 21:16:30

@megamen: koltozz ki a kalifatusba ott nincs sok buzi illetve veszesen csokken a szamuk foleg azoknak akik meg tudnak repulni se ....

ott meg sexrabszolgat is tudsz venni (kecsket es tevet ha eppen az jon be neked)

igi1 2015.07.06. 21:17:18

A holnap sohasem jön el, de a másnap igen.

igi1 2015.07.06. 21:18:30

Szauronnak gyűrű helyett inkább egy sörnyitó kellett volna a világ leigázásához!

igi1 2015.07.06. 21:26:12

Nem vagyok alkoholista. Az alkoholistãnak szüksége van még egy sörre... nekem meg már van egy.

igi1 2015.07.06. 21:32:00

@Black Hole: rossz lehet, ha ha nem vagy meleg, nem szexeltél, nem ittál, nem cigiztél és mégis meghalsz, mert akkor fogalmad sem lehet, hogy, miért :)

Mityu Addideapénzt kft LE 2015.07.06. 21:41:47

@igi1:

1 sör, nem sör.
2 sör fél sör.
4 sör 1 sör.
1 sör, nem sör

dani27bpbp 2015.07.06. 21:56:09

Én sajnálom a posztolót, hogy kis lakásban vannak 5-en. Kizárólag ilyen családoknak adnék nagy önkormányzati lakásokat, hogy szaporodjanak és legyen ki fizesse a nyugdíjunkat majd.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.07.06. 22:05:36

jo csalad kis hekyen is elfer, nem tudom mit kell ezen aggodni
a nagy csalad szep, a sok egykes szulo ezt nem tudhassa
viszont...
ha nem eletbevago a szitu es egy boltra ki van irva zarva / azt kiirhattak volna, hogy nyitas holnap/ akkor nem jarkalom korbe a raktarig, nem telefonalgatok, nem megyek vissza, nem irok a homarnak
az agyerkoc kibir meg par napot sajat agy nelkul
uff

Aureliano Buendía 2015.07.06. 22:24:03

A fasznak kell modoroskodni? Le lehetne rendesen is írni.

Megoldás:

a: nem szopatod magad, hisz ha eddig ráért, kibírsz még pár napot, és visszamész pár nap múlva (nem így tettél)
b: vásárolsz máshol Szegeden
c: ha van autót, benyomod a családot, és go to Ikea. Vásárlás (látod az árut) és városnézés utána. Tú in ván.
Ágyat becsomagol, családot boldoggá tesz. Este jöhet a kistesó-projekt:)

Aureliano Buendía 2015.07.06. 22:29:03

@AtiSnatch: meg zárlatos inkubátorral.

Gyerekkel együttérzést kelteni eléggé kontra produktív. Pláne itt.

Black Hole 2015.07.06. 23:40:16

@igi1: nem vagyok meleg, de a többi megvó't. De még élek! Sikeres-e vagyok?

Black Hole 2015.07.06. 23:49:01

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: akkor itt most megragadnám az alkalmat, és én is bemutatnám a családom:

Nagyszüleim 3-en voltak testvérek.
Szoba konyhában nevelkedtek fel...... ember lett belőlük.
Mégis kihalt a családom pedig nem is voltak melegek, sem langyik. Se divat liberósok
(egyes iker lettem)
Ja és az őseik nem vonultak pávatollal a seggükben pridén.
Jót dugtak a kanapén, élvezték a gyerekek is és nem feküdtk IKEA emeletesen, hanem egymás hegyén-lettem

Szerintem néhány momentumot leszámítva, elég hasonló famíliában nőttünk fel!

Black Hole 2015.07.06. 23:56:06

@Aureliano Buendía: hogy ez az együttérzés fix meglegyen, érdemes lett volna még bele keverni a történetbe egy fogyatékos kislányt, aki abban bízott, hogy majd a boltban elmehet pisilni.

Mityu Addideapénzt kft LE 2015.07.07. 01:08:31

@Black Hole:

Fatima el Abdullah Omar Dzsihad Kalifa Hamasz Dzsamburi 114 éves szőke tősgyökeres stockholmi kislány többszörös áttételes "ano-rák"-ban szenved jó lesz?

Tudom régi...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.07.07. 01:30:14

egyebSt szinte minden boltba be lehet jutni
namost a cim aszongya nem lehet a boltba bejutni
namost /szoismetles/ ha ki van ra irva "zarva", akkor fel kell hagyni a bejutas lehetosegeinek keresesevel, illetve nem leselkedni a kirakaton es foleg azt nem betorni a kisagy vegett
tetobontasrol ne is beszeljunk
szoba johet meg alagutfuras

Manyecska 2015.07.07. 01:37:15

Nekem is kell kisagy.tòk lânyosterhes hasam lett asszem tul sokat ettem mostanaban.na jah.xd ez ropantul nem vicces kedvesposzter Afrikaban eheznek! Xd

Manyecska 2015.07.07. 01:43:18

@hagyma: arra célzol kisagy kéne neki nem kisâgy?? Xd

Manyecska 2015.07.07. 01:56:09

Csaxolok a fiamnak most 200x140.es âgy kell..poszter.xdd cukn alstik megtekintettem most àlmàban rendel egy kicsit mera telojan aludt xd gyorsan nőnek majd par ev mulva

Manyecska 2015.07.07. 01:57:47

megszivod te is p....jussak eszedbe.hàron fiu lol..:-)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.07.07. 02:03:49

@Manyecska: semmire nem celzok
ha megyek valahova es van egy table
"zarva"
akkor az ugy reszemrol le"zarva"
ez jo volt

igazságos 2015.07.07. 05:12:49

@Aureliano Buendía: assziszitek, mi nők nem tudjuk, hogy ti pasik nem gerjedtek egy síró kis hisztis pulyára a nászágyban, amikor a kurváitokról ábrándoztok, miközbe szoptatjuk a kölkötöket.

Szerinted ez vonzó!? Gyereknek nincs helye a szülőkkel.

igazságos 2015.07.07. 05:17:38

Ha nincs hely harmadiknak, nincs hely, ne vállaljatok, vagy költözzé nagyobb házba, ha már bevállaltátok.

Felelőtlen egyed az ilyen ember. Két gyerek mellé, ráadásul mindkettő fiú, még betennének egy síró, pici babát, hasonlóképpen a nászágy mellé, ahol is össze kellett hozni még valahogy a másik kettőt, akit megint csak a nászágy mellett tartottak (ha jól értem)

nem tudom, értem én, hogy szeretik egymást, meg minden, de ez egy kapcsolatban akkor sem egészséges, pláne egy házasság során.

Most ott egy síró, pici baba, háromóránként, nem hagyja aludni a férjed, nem hagy aludni téged, nem tudtok szexelni, plusz oké, hogy összehozod a három gyereket, de akkor sem leszel már olyan vonzó, érted.

ráadásul pelenkázni kell, büfiztetni, miegyebek, ha a pasi nincs otthon egész nap, akkor sincs helye egy harmadik pulyának a hitvesi ágy mellett

ráadásul milyen jogon rakod át magad mellé a kicsit, ha a másik két gyereket meg száműzöd a szobájukba, nekik is járna ugyanez a törődés, csak azért, mert ő kisebb, még a másik két gyerek is alhatna a szülőkkel

5-7 éves mellé még egy pici babát vállalni ilyen kis helyre, nekem senki se mondja, hogy ezek nem cigányok

felelőtlen emberek

ha még lenne hely, meg anyagiak terén is, megérteném, jóisten adta, akkor már felneveljük

De ez!?

igazságos 2015.07.07. 05:20:44

A máik megoldás meg az, hogy a két gyerek mellé megint betennél egy harmadik pici, síró gyereket, meginn nem opció, mert kib@szol a saját két gyerekeddel.

Most mondd meg, 5-7 évesek, már ellennének a megszokott helyükkel, erre fel egy emeletes! ágyba beraknád őket, csak azért, hogy a kis pulyának legyen hely.

Szemétség, én mondom, és mindenképpen a két másik gyerek KÁRÁRA teszed.

igazságos 2015.07.07. 05:22:21

Akárhonnan nézed, megint a két kis hülye pulya fogja megsz@pni a harmadik gyerek meg előnyben lesz.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.07.07. 05:39:07

@igazságos: neked hany pulyad van?
mekkora a sajat lakasod-hazad>?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.07.07. 06:53:02

@kakukk11: " Nem ígértek semmit, nem lettél átverve"
Csak végülis azzal, hogy van egy bolt, ami kb. nincs? :D

És de, ez egy Homár post. Itt van, ezen a blogon, idióta cégről szól, mi kell még? :D

igi1 2015.07.07. 07:34:33

Szerintem hozzatok össze még 2 gyereket poszter

Mind lány legyen!

igi1 2015.07.07. 07:36:40

@hagyma: nekem van 2 gyerekem + 200 m2-es villám + törökk és a meleg haverjait is eltartom!

Egyéb kérdés?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.07.07. 07:45:28

@igi1: hat 200 nm2-es villa 2 gyereknek a torokknek es hat masik melegnek eleg szukos
te a nyarikonyhaban alszol?

venszivar 2015.07.07. 07:45:58

@igi1: azoknak "biztos szakmájuk" lesz...:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.07.07. 08:02:48

@igi1: inkabb szagertsd meg az uj posztot

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.07.07. 08:12:15

@venszivar: Má' megijedtem, hogy buzi IS vagy! ;)
Ebben a meleg helyzetben már alig...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.07.07. 08:21:22

@dani27bpbp: Jól ki b.tál volna velünk! Mi anyósommal nyolcan éltünk, de a sajátunkban.Pontosabban először ők ketten egy kétszobás panelben, aztán mi hárman, utána mi négyen, majd amikor jött az ötödik, átköltöztünk egy 3 szobás tégla társasba. A negyedik is megvolt, mire egy kertvárosi sorház összejött, oda született az ötödik, de még kicsi volt, amikor egy másik kertvárosban családi házat tudtunk venni, közösen az OTP-vel.
Ezzel szemben ha a harmadik születése körül kaptunk volna egy önkormányzati bérlakást, talán még most is ott laknánk, és lenne valahol egy kis nyaralónk nagy bosszúságokkal...

Egyéves Önkéntes 2015.07.07. 08:26:33

@sarostehen: két esetben is tévedsz, először is de, ez itt a kommunizmus, másrészt kell nyitvatartási idő, ez nem arról szól, hogy hány óra nyitvatartásból akar megélni, ha nyolc órát vállalt, akkor nyolcat kell nyitva lennie.
Ha viszont egy órát akar nyitva lenni, akkor nem azt kell kiírni, hogy nyitva 08:00-16:00-ig, hanem azt hogy nyitva 08:00-09:00-ig és akkor senki sem fog felháborodni.

Manyecska 2015.07.07. 08:34:59

@igazságos: Igike:):P Ha a világra hozza már akkor szopik az a gyerek, ergó: nincs miről beszélni! :DDD

Manyecska 2015.07.07. 09:00:49

@igazságos: úgy értem erre a világra, szerencsétlen gyerek..hátnemhátde.

venszivar 2015.07.07. 09:15:32

@Kitalátor (másként) gondolkodó: ebben a nagy melegben, hogy össze szedted magad...

nemrég, majdnem felkötötted porhüvelyed. tán találtál egy betántorgót, ki beakasztott a "hüvelyedbe" s így nem végeztél magaddal!?

joska61 2015.07.07. 09:55:43

Túl sok szöveg, túl sok komment. Valaki árulja el, végül a boltot, vagy a posztolót kell fikázni?

AtiSnatch 2015.07.07. 09:57:52

@joska61: amelyiket jónak látod. személy szerint én a posztoló ekézését javaslom :)

Dr_utcai_arcos 2015.07.07. 10:02:08

"Nem szokásom hosszú, unalmas és felesleges köröket futni, ezeken sopánkodni meg pláne, de a mai napon történtek kihozták belőlem az írhatnékot." Kár volt, modoros fos.

Kékcsillag 2015.07.07. 10:33:58

Most kezdtem el olvasni. Szerintem huszadrangú dolog, hogy hány gyereke van, és k...vára magán ügye (mondom én, aki egyet nevelek 86 nm-en, de akkor is magánügye, aki ezt hozza ki az egészből, az egy orbitális bunkó!!!!)

Kékcsillag 2015.07.07. 10:43:34

@sarostehen:
Ez nem így van!
Könyvelek üzletnek, ugyanaz a tulaj, két boltjuk van egymástól 20 méterre. Igencsak sakkozni kell, hogy (2 alkalmazott van, meg a tulaj), hogy végig nyitva tudjanak tartani a nyitvatartási időben, közben a törvényes munkaidőt se lépjék túl, meg a havi keretet sem. De nem is ez a lényeg, DE: Nem úgy van, hogy fingok egyet, és becsukom a boltot, ezért az önkormányzat büntet (tudod, mindenkinek van felügyeleti szerve, ha tetszik, ha nem, ez nem kommunizmus vagy kapitalizmus függő.)

Kékcsillag 2015.07.07. 10:48:09

@Már meging egy nick:
Így van, valahol a vállalkozók helyzetét is tükrözi (tudom, mert ennek a rétegnek könyvelek.)
Viszont belehalt volna, ha (a délután 17:30-as akcióról beszélek most), felemeli a seggét az alkalmazott, és az ajtóhoz megy, kinyitja? Kismama addig kirabolta volna a kasszát, vagy beütötte volna a tételt?
Pont azt mutatja a dolog, hogy hozzáállás kérdése is volt ez az egész.

Zár Balta 2015.07.07. 12:02:49

Nem nyitott ki a bolt ? Leszarom!
Nem tudtál ágyat venni ? Leszarom !
Máshol veszel ágyat ? Leszarom !
Szegeden laksz ? Leszarom !
Leszarod hogy leszarom ? Leszarom!
:D :D :D :D :D

Tomasz_a_gozmozdony 2015.07.07. 12:13:42

Bolcsesz lehet a poszter. Elpofaztak neki hogy AZNAP kiszallitas van, nincsenek nyitva. Ergo nemmegyek el megnezni, hatha atbasztak a telefonba. Hanem megnezem MASNAP.

Kékcsillag 2015.07.07. 12:20:51

@Zár Balta:
Rendkívül árnyalt a stílusod.

Csatos Bambi 2015.07.07. 19:43:47

46 négyzetméteren papa, mama, 3 gyerek, meg már útban a negyedik gyerek?

Sok szerencsét, hogy a gyámhatóság, a gyerekjólétisek, meg az ántsz ne tudja meg :(

Aureliano Buendía 2015.07.07. 19:48:21

nem azzal van a gond, hogy hány gyerek, hány négyzetméter a lakás.

Ha ők jól elvannak ott, akkor hajrá. Még becsülhető is, hogy a mai világban ennyi gyereket bevállalnak.

Azzal viszont baj van, hogy egy modoros fasz, aki szopatja magát, a családját, és egy olyan egyszerű és rövid mondatot nem tud értelmezni, hogy „Áruátvétel miatt zárva”.

Tényleg egy modoros, fontoskodó fasz, aki nem tudja azt elképzelni, hogy egy másik napon megy vissza. Biztos ennyire sokkolta a kiskrapek egyedfejlődése.

Csatos Bambi 2015.07.07. 21:11:02

@Aureliano Buendía:

Ha 46 négyzetméteren a két felnőtt 4 közepes testű kutyát tartana a négy gyerek helyett, az állatvédők őrjöngenének, az önkormányzattal meg a járványügyiekkel együtt.

De 4 gyereknek biztos megfelel a 46 négyzetméter.

Aureliano Buendía 2015.07.07. 21:21:42

@Csatos Bambi: a kutya nem igazán való lakásba szerintem. Mondom úgy, hogy volt egy tacskónk.

Nem is olyan régen (mondjuk 70-80 évvel ezelőtt) voltak még olyan helyek, ahol ennél sokkal kisebb helyen éltek családok. Felnőttek, túlélték, emberek lettek valahogy.

Meg azért két kutya két gyerekkel összehasonlítva lényegesen más higiéniai viszonyokat teremt.

Pixeb 2015.07.07. 21:37:38

Elképesztő, hogy vannak akik az üzletnek adnak igazat és a posztert húzzák. Igazi múlt rendszerben ragadt hozzáállás. A vevőnek mindig igaza van, akkor pláne ha még a boltba se engedik be és átnéznek rajta.

igazságos 2015.07.07. 23:00:53

@Pixeb: a poszter GYEREKKÍNZÓ, az üzlet meg pont hozzá illik.

Nem asszisztált a baromsághoz.

igazságos 2015.07.07. 23:03:14

@Csatos Bambi: még a kutyákat is jobban tartják a 4 pulyánál.

@Kékcsillag: nem éppen, ha nem tud vállalni gyereket mert nincs hely meg pénz, az ne vállaljon gyereket és nem magánügy

Amerikában elköttetnék az ilyen felelőtleneket!

3-4 gyerek után simán megteszik bármelyik cigusnál kint, ha nem tud megfelelő körülményeket biztosítani a gyerekek neveléséhez.

@Manyecska: tudhatnád, hogy a buli a szoptatástól kezdődik! :)

mt-03 2015.07.08. 09:02:49

sztem teljesen felesleges volt ez a poszt.
amugy meg nem tudom a parja mennyire ert barmihez is de egy emeletes agyat osszeutni hazilag nem egy ordogtol valo. magam is igy cselekedtem. kb annyi ido megy ra mint amit kuzdott a zarva tarto boltal, es lesz egy igeny szerinti meretu alaku es felszereltsegu agyiko rendszer. agyracsot meg szivacsot barhol lehet venni, de meg oldal tamasztot is ha kell a gyereknek.

halaloszto 2015.07.08. 11:39:56

kell beszélni a jegyzővel és kész.

Vajk
süti beállítások módosítása