Tékozló Homár

Bűzösborz lett a kigyulladt prémium telóból

2015.07.15. 14:37 | Homár Hilda | komment

galaxy-alpha-2.jpg

Kigyulladt ez szép teló? Milyen érdekes! De ne aggódjon, kicsit pofozunk rajta, és már ismét az öné! Na, kész is van. (Fú, de büdös!) A tok ugyan kicsit megolvadt, de hát erről nem mi tehetünk, ugye. (Bleeee.) Meg egy kicsit el is tört, de spongya rá, nem igaz? (Fúj, vigye már innen ezt a bűzbombát.) Na, akkor aviszontlátásra. Hogy mondja? Büdös? Méghogy bödös. Működik? Működik, akkor meg? 

Kedves Samsung, hogy gondolod ezt?

Kedves Homár Hilda!

Okulásul küldöm a történetemet, amely közel 2 hónap után még nem ért véget, a happy end nem is garantálható, mert a Samsung a tapasztalatom alapján nem gondolja azt, hogy a vásárlóiból él. Naiv Ügyfélként én is elég nagyot égtem – a Samsung Galaxy Alpha készülékbe szerettem bele, a Frosted gold árnyalatba, és mint azt mostanában megtapasztaltam, ez égetően nagy hiba volt.

2015.03.10-én az én Uram boldogan hozta haza a T-től vásárolt Samsung Galaxy Alpha készüléket a csodás arany színben – a korábbi Samsung SIII-as helyett lepett meg vele a születésnapomra. Nagy boldogan vettem használatba, rákerült egy nem olcsó Spigen tok, és egy tempered glass fólia – szintén nem az olcsóbbik fajta, szép készülék, drága készülék, vigyázzunk rá. Hurrá, béke van, valahol hallottam, hogy „ha az Asszony boldog, nem lesz többé gondod” – én konkrétan nagyon boldog voltam.

Májusban (a telefon kb. 6 hetes volt) tévézés közben fura volt, hogy milyen büdös, égett szag jön valahonnan. Ez a „valahonnan” a hálószobánk volt, és a telefonom eredeti Samsung töltőjéből érkezett a szag -  gyors áramtalanítás, biztosítéktábla le - úristen, nem robban-e az akksi, ezért a gyerekek gyors evakuálása a nappali területére - a párom gyorsan kihúzta a készüléket a konnektorból. 

Nem volt épületes a látvány – a telefon töltője szétolvadt, egy szép nagy barna égésnyom volt a közepén, ki is lyukadt - a fém csatlakozó a keletkező hőtől megszorult, alig lehetett kihúzni a töltőcsatlakozóból, illetve a műanyag tok is képlékenyre olvadt. 2015.06.05-én párom bevitte a T szervizbe, segítettek, átvették, beküldték a TMX szervizébe mindennel együtt (értsd tok és fólia).

A készülék javítva visszaérkezett, a tok a korábbi olvadás miatt elvékonyodott, de a szállítás során teljesen szét is tört, és persze valahogy a tempered glass fóliát is sikerült leszedni a készülékről, tehát a teljes mínusz 12.000 Ft, amit ugyebár arra szántam, hogy a szép kis készülékem megvédje.

20150514_211648.jpg

Írtam a Samsugnak, fáj a szívem, a készülékem szép, de olyan büdös, hogy nem vagyok hajlandó az arcomhoz tenni – ha kézbe fogom, a szag befogja a kezem, a táskám, szóval azért ezt így nem szeretném… a bizalmam oda, mi lesz, ha megint baja lesz a töltésnél, és mondjuk nem veszem észre időben, hogy ég – a gyerekeim is használják, töltőre rakva is, szóval azért aggódom, de a legnagyobb baj, hogy a mobil büdös.

3 hét múlva jött a Samsung sablonos válasza, hogy vigyem bevizsgáltatni a TMX-be ismét – jó, rendben, bár nem értem, hogy az első körben akkor mit csináltak, szervizben volt, gondolom, ott a munkalap, készültek biztos fényképek is – én nem azt mondtam nekik, hogy nem jó a telefonom, hanem hogy konkrétan BÜDÖS, és ezt kellene huzamosabb ideig ott tartanom pár centire az arcomtól/számtól.

Tehát ismét (ha esetleg Samsung is olvas Homárt): a készülék működik, de nem vagyok hajlandó tartósan az orrom elé helyezni, a csatlakozó égett szagától konkrétan a hányinger fog el.  Megküldtem elektronikusan mindent, a számlát, a jótállást, a számlát a tartozékokról, a készülékről a fotókat, stb. – kértem a készülék cseréjét egy új, használható (értsd: nem büdös) telefonra, továbbá kértem, hogy a készülék ki nem mondott, de töltő zárlat miatt keletkezett károm térítsék meg, mert még egyszer 12.000 Ft-ot úgy nem szeretnék kifizetni, hogy ezt a kört esetlegesen újra eljátsszuk.

Ma megérkezett a Samsung válasza (egyébként a TMX oldalán 2 napja fent volt már a jegyzőkönyv a bevizsgálásról), a készülék szerintük jól és minden szabványnak megfelelően működik, használjam.

Ekkor már elég ideges lettem, mi tagadás, megírtam nekik, hogy az értelmező olvasás nem feltétlen az erősségük, a készülék működött már korábban is, igaz, „csak” a bizalmam rendült meg benne, de BÜDÖS.

Ha a posztból eddig nem derült ki, nő vagyok, tehát fontos, hogyha vásárolok valamit, az szép legyen – ha műszaki cikkről beszélünk, nyilván, illatos nem lesz, de ebből a készülékből árad az égett szag, szerintem senki nem tenné szívesen az arcához, orrához, főleg, hogy 2 hónapos telefonról beszélünk, elvileg a Samsung Flagship készülékéről, a prémium kategóriában.

Jelenleg a gyógyszerelgurulás állapota van, mert a Samsung szerint a telefon jó – illetve ezen éppen nincs vita, mert a készülék műszakilag szerintem is az. DE a készülék továbbra is BÜDÖS, tehát barom nagy égés, hogy egy amúgy gyönyörű és okos telefont nem lehet arra használni, amire való – tudom, máskor ne vegyek drága vackot, vegyek inkább olcsót, de én ezt szerettem volna, és a történtek ellenére szeretném használni, ha nem lenne BÜDÖS.

Nyár van (legalábbis hivatalosan, évszak szerint), de azért ne lepődjetek meg, ha esetleg valakinek ősszel vagy télen lesz nagy égése, és éppen Samsung Galaxy Alpha –val, nem vagyok jós, sem meteorológus, bár ebben a helyzetben szerintem a Samsung égése a legerőteljesebb, nincs az a naptej, ami ettől megvédi őket, legalábbis nálam már pirosra sültek. A mai napon a Fogyasztóvédelem felé továbbítottam az ügyet mert úgy látom, hogy a Samsungnál nem a Vásárló az első – érdekes, hogy amikor kivettem Budaörsön az Ügyfélszolgálaton a telefont a dobozból, megjegyezte a kisasszony, hogy hú, ez büdös. Mondtam neki, hogy nekem is éppen ez a problémám. Égés….. 

Köszönettel és üdvözlettel egy lelkes Homáros – szerencsére eddig csak olvasótok.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2015.07.15. 14:49:13

A Samsung tényleg egy xarrágó népség. A friss kínai cégek nagyobb energiát fektetnek a vevők megfogására mint ők. Koreában valahogy nem szempont a vevőelégedettség. Én pl ott ragadtam egy törött képernyővel (ha működésképtelen lesz, márkát váltok majd), a kolléga Oppo 7-esét soron kívül cserélték (nagyobbra!!!) xarrágás helyett. Így kell a vevőket megtartani.

FDToth 2015.07.15. 15:06:05

A Samsung csak itthon iylen, szokás szerint szarnak mindenre (a legötbb hasnoló céghez hansolóan). meg kell őket fenygetni és az nfhnál és abékletetőnál bemószerolni, uátn aneked ítálnek, ők meg szlépen csrélnek. d ehhez nyaggatni kell őket.
Emlékszem, anno még az egyik T-Pontban leadtam z aihpne 4S-emet szervizre, mondtam h fólia van rajta, ha csréik, tárítsék meg (vittema fólia számláját is, Brando, 5 rongy). persze cserélták az iphone-t. mondom h egy fóliát is kérek rá vagy jóváíesát. adtak hoz - nem viccelek - egy bubérkos yilen pattogtatható zscaeszt h ez a fólia!!! és nem vicceltek (Duna Plaza). annyir ameglepett h eljöttem, mert modnom ezeke anynira sötétetk h hiába vittakozom veül, nekik ez fóülia....

Beerhead 2015.07.15. 15:07:27

>szamszung
>prénium
Válassz egyet, de csak is egyet

LatexMátrix 2015.07.15. 15:21:57

Fasznak Uramozol, most nem bírtam továbbolvasni, pedig akartam. Mivel nő vagy, szagátalakításra, kivevésre egy csomó móccered van, nemigazhogy nőlétedre még ezt sem tudod megoldani, nem igaz? Ez a szín romlott hús púderrel, már ami a posztkép a Hilda által feltehetően. Ha nem igazi tömör arany a borítás, akkor érvénytelen az egész létezése a telefonnak, te pedig szégyelld magad. A Samsung nem tudom hogy tud emberek szemében prémiumbrand lenni, de biztos jó. Számomra az örök középszerűség és népmárka biztosítéka e logó, még ha fel is futott, s e felfutottsági állapotában is maradt népmárka (milyen érdekes). Nem szénné akarlak fikázni, csak megérteni. De mindegy, ez így jó, hogy ennyire külömpözőek a vásárlóembik, legalább van min sikítani.
"valahol hallottam" - és alkalmaztad önnön érekedben URADON. Imádom a dagályos mártírkitérőket, öregnénis bánatmegosztásos betéteket.
De a lódaszt bezzeg képes voltál az arcodhoz tenni, az nem volt büdös!:D
Látod? Valahol hallottad, hogy égettszag és rögtön alkalmazódott a telódra. Ez karma!
A gyártók vérre mennek a keskeny kivitelért, az olvadás miatti pluszvékonyságért még jó, hogy nem kértek pluszpénzt! A fóliát a faszért vették le? Ellopták?

"ha kézbe fogom, a szag befogja a kezem, a táskám, szóval azért ezt így nem szeretném" - vannak problémák... A világ túlfelén meg éheznek a lélegeztetőgépek.
A bizalmad oda - szar ügy és sajnálatos, de legalább cseperedtél kicsit ezzel az üggyel: nincsenek csodák csak eladni akart illúziók (hiábabeszélek).
Nem lehet, hogy ez a mobil csak vendég volt vagy azt hitte magáról? A vendég csak 3 napig nem büdös! S mivel okos, jelezni hivatott volt ezt.
"tartósan az orrom elé helyezni" :DDD Együttérzek, de kurvaröhelyesen adod elő. Te poszternek születtél. Értő olvasás inkább, mindegy.

Jól értem, hogy a fólja 12ká? Nemkevés az egy kicsit?
Bocs, én nem vagyok nő, de eddig minden használttelómat nőtől vettem, tehát ne deixkrimináljad már a pasikat, hogy ők csak karcos gumicsizmában és megvagdalt mobillal járnak mindörökké, mert nem!
Leírhatod magyarul is, hogy zászlóshajó..
Azt jól mondod, hogy tényleg baromi nagy égés történt.:) Most akkor törött (is)?
Ősszel vigyázni kell, akármennyire is megy a telószíne a levelekéhez, ava(ta)r közelébe tölteni tűzveszélyes!

LatexMátrix 2015.07.15. 15:24:01

@FDToth: ezt hívják tudatos sötétségnek.

lcsaszar 2015.07.15. 15:50:04

Telót nem az orr, hanem a fül elé kell helyezni.
Csak úgy eszembe jutott: régen az emberek vettek egy fekete-fehér Kékes TV-t. Horgoltak rá csipketerítőt, arra tettek porcelán figurát. Minden lehetséges módon díszítgették, dédelgették. Központi helyen volt az életükben. Ma a telefonnal van ugyanez. Tesznek rá drága tokot, fóliát. Simogatják, nézegetik, babusgatják.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.07.15. 15:52:20

Trágya lett a samsung pár év alatt, hiába erőlködik a zúj dizájnokkal.
x périás nokiásom töréstesztje viszont remek, 10X vágtam falhoz mikor állandóan összeomlott... kuka lett (1 1/2 év)
..de a mostani samsungom is érik rá. (1 éves) szerszámos ládámhoz ajánlották :(
LG-m is alig húzta ki a 2 évet.
Lehet, jájjfont kéne vennem...?

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.07.15. 15:55:12

100as szeget kéne betonba kalapálnom a telómal.

Leone_510 2015.07.15. 15:59:20

durva , 4+ lg van , mostanában haldoklik, de samsungot tuti nem veszek helyette, majd ebayről valami hulladékot ott legalább van gari :)

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.07.15. 16:01:31

Pujazokniban kényeztetem a kicsikét. :)

sarostehen 2015.07.15. 16:04:34

Én megértem a posztert.. de a garancia a műszaki tartalomra vonatkozik. Az hogy neked kellemetlen büdös.. arról senki nem tehet.

netrunner71 2015.07.15. 16:05:17

Igazából elsőre nem is tudtam megfogalmazni, hogy mi is zavar a történetben.
A posztolónak vásárlói, fogyasztói szempontból mindenképpen igaza van, szerintem ez nem lehet vitás. Vett valamit, elromlott, a cég szarevő módon járt el.
De.
Vettek egy készüléket ami enyhén szólva is túlárazott. Vettek rá egy valag pénzért védőfóliát, tokot.
Emberek! Ez csak egy telefon! Hétköznapi használatra szánt használati tárgy. Azért van, hogy tegye a dolgát, működjön, kopjon.(mondjuk, ezért nem veszek 100 ropiért készüléket, egy év múlva repedt fingot sem ér)
Emberek még ott tartanak, hogy a hatos villamos közönsége előtt villantanak az új okossal. Az a kedvencem amikor valaki kinyögi végre valahogy a telefon árát, de használni már csak butafonként tudja, mert a régi díjcsomagban nincs adatforgalom, új csomagra meg már sajnálja a plusz 1500 forintot.

venszivar 2015.07.15. 16:05:54

Állítólag! NEM minden arany ami fénylik!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.07.15. 16:40:52

@netrunner71: ez nem tema
ez olyan felfogas, hogy a trabant is elvisz akarhova...
itt a lenyeg
keszulekcsere,, penzvisszafizetes, vagy masfajta keszulek felejanlasa

hogy ki mire kolti a penzet az maganugy

Atörökk 2015.07.15. 17:09:33

Ha máshogy nem megy, per.

Black Hole 2015.07.15. 17:15:49

Szerintem fel kellene venni a kapcsolatot a Samsungal. A nem magyarországi Samsungal. Az anyacéggel, vagy hogyan köll mondani.

Bluemotion 2015.07.15. 17:32:25

Samsung E1200, 4E Ft. Ha esetleg kiégne, veszel egy másikat. Fólia nem kell rá, túl kicsi a kijelző, hogy karcolódjon.

a klan 2015.07.15. 17:33:10

en a pottyantosba ejtettem
csereljunk

gabors 2015.07.15. 18:44:20

"Soha nem látott magasságba, 25 ezer milliárd forint fölé emelkedett júliusban a költségvetés "

Hurra!!! Magyarorszag egyre JOBBAN teljesit minnel tobb annal jobb nem ???

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.07.15. 18:47:22

"és ezt kellene huzamosabb ideig ott tartanom pár centire az arcomtól/számtól."
Ezekkel már úgysem divat telefonálni.
Használj headsetet.
Ne szagolgasd bazmeg.

Amúgy LOL. Robban az akku, kimegyünk a házból :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.07.15. 18:48:27

Ja, fólia, töltő nem gyári tartozék, nem foglalkoznak vele sehol.
(Francnak veszel olyan telefont használatra, amit védeni kell? Francnak veszel drága tokot, aminek az a dolga, hogy a sérüléseket elviselje a telefon helyett?)

Ződ2000 · http://egzostive.com 2015.07.15. 18:49:35

@ColT: mondjuk mert ha összetörik akkor sem érvényes rá a gyári gari? Még akkor sem ha gyári tokban volt...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.07.15. 18:50:15

@netrunner71: Telót még csak vesz amennyiért akar, de 12000 tok + fólia? :D Amikor jó esetben karcálló az üveg a telón?

Huba77 2015.07.15. 18:52:10

Egyszerű nem szabad olyan márkától vásárolni amelyiknek a Telemax a szerviz partnere
Bár nehéz ezt kikerülni mert egyre több gyártót húz be ez a sufnituning cég , csak mert olcsón vállalja fel

Olcsó húsnak híg a leve , csak ép a fogyasztó issza a levét

Ződ2000 · http://egzostive.com 2015.07.15. 18:52:40

@ColT: nekem 25 centiről esett le, samsung flip tokkal. Azóta szép pókhálós... Ennyit a karcállóságról...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.07.15. 19:02:03

@ColT: tolto nem gyari tartozek???
azt vesz amit akar
ha elromlik garanciaba, akkor csere
fusizokhoz nem viheti

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.07.15. 19:49:19

SPAM
www.facebook.com/kilatas/photos/a.252840271415645.69152.138994429466897/1014427781923553/?type=1&theater

@Ződ2000: De akkor sem olyan tokot veszek rá, ami maga drága :D Van a céges Nokia borzalmamon egy 300Ft-os kínai gumitok, la leesik, megvédi, csókolom.

Másrészt tokban is össze tud törni. Ügyes népek megoldják.

kiscsávó 2015.07.15. 20:22:07

Eléggé kamu gyanus az egész. Ha a képet nézzük rohadtul nem Alpha van rajta. Mivel elvileg arany a keret nem lehet fekete, (persze ha füstölt és megfogta akkor szervízben cserélik). A másik a képet látható rész se az mivel a mikrofon lyuk nincs ennyire közel az USB csatihoz és ott mellette az a lyuk nincs ott amit a tok takar....
Meg csak úgy nem füstöl el egy telefon. Ahhoz kell történés, hogy ilyen legyen. Ha beküldte volna akkor scannelje be a munkalapot és a jegyzőkönyvet. Ezek hiányában az oldal is akkor csak kamu oldal, hogy minden sz@rt kirak csak úgy. Ilyeneket én is tudnék írni...

Mityu Addideapénzt kft LE 2015.07.15. 20:37:51

Visszasírjátok még a Nokia3310-est meg a 6310-es korszakot, mint Virág elvtársat!

igazságos 2015.07.15. 21:10:16

állítólag visszajön a 100 évvel ezelőtti világ, amikor is nem lesz áram, se mobiltelefon, se kocsikázás :)

igazságos 2015.07.15. 21:11:46

Hilda még mindig rám van gerjedve, pedig mondtam már, hogy nem vagyok leszbi, asszem.

Békén hagyhatna, hogy mindig kitilt, ez a perverziója, beteg szokás.

igazságos 2015.07.15. 21:12:56

@dr. phil. Sün‼ ツ: szóljá a Hildára, mer nem hagy békén.

Zaklat.

menjen inkább a törökkel d@gni, jobban járna

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2015.07.15. 21:17:48

@igazságos:
Aranszivem, én má csak benézni járok ide!4!
Foglalkozik a rosseb a Homárral.

igazságos 2015.07.15. 21:19:47

@dr. phil. Sün‼ ツ: most mit csináljak, ha egy héten belül már másodszorra tilt ki.

igazságos 2015.07.15. 21:43:27

@dr. phil. Sün‼ ツ: meggondoltam magam, én se akarok házasodni

randizunk!?

igazságos 2015.07.15. 21:45:21

ja, pulyát se akarok nevelni

igazságos 2015.07.15. 21:47:51

A poszternak NINCS IGAZA

Ha VÁLLALTA, hogy IPHONE helyett nímandot vesz drága pénzért, akkor VÁLLALJA A FELELŐSSÉGET IS, hogy esetleg a gyártó sz@rik bele.

Ami fos, az fos, azt a jóisten se tudja megjavítani, a poszter két szép szeméért se

igazságos 2015.07.15. 21:50:29

az iPHONE-nal, csak a Blackberry veheti fel a versenyt, minden más telefon fos

aki butatelefont akar, az meg használja a régi nokiát, na azok tartósak

MrZed001 2015.07.15. 22:47:19

Momentán ha ájmerikába füstölt volna el a töltő, és olvad meg a túláramtól a teló, akkor már a CNN is ezt üvöltené, a Samu meg aranyozott hiperfónnal kérne elnézést a T vevőtől, hogy ugyan álljon már el a 10 millió dolláros kártérítési perétől, kap kézbe 3-at, meg még 2-őt ha k.ssol.
Mer ott lefogják a bamba libsiket a konzervatívok. Itt meg szabad a rablás.
Pofám leszakad ettől a következmények nélküli vadlib lónyáltól ami itt van.

Destroyah2 2015.07.15. 23:11:35

sztem az alsó képen nem Alpha van....

Fahrenheit451 2015.07.16. 01:30:47

Tipikus burzsuj lotyó probléma.Next.

horex · http://horex.uw.hu/ 2015.07.16. 08:10:27

2015.03.10-én az én Uram boldogan hozta haza a T-től vásárolt Samsung Galaxy Alpha készüléket a csodás arany színben"

A poszttoló rabszolga, vagy jobbágy?
Írja azt hogy az emberem és az uram nem nagybetű, kivéve ha vezetéknév

horex · http://horex.uw.hu/ 2015.07.16. 08:16:13

@lcsaszar: fekete-fehér Kékes TV"

és sárga celofánt mert majdnem szinesnek nézett ki az adás

Megvan a nyúl kecsegek! xd 2015.07.16. 08:48:25

Ritka ronda ez az arany izé, szólok.

A mosónők korán halnak 2015.07.16. 09:10:14

@igazságos: há' pedig vissza a feladónak jelzést nem ragaszhacc rájuk, gari sincs hozzájuk bár ha jól beszeged a füleit..a fél tizenhat évesem még mindig alszik pölö..én is csak ezért fizetnek itt.:DD

Ződ2000 · http://egzostive.com 2015.07.16. 09:49:14

@ColT: baxki, veszel egy kifejezetten igényes telót (az Alpha pont arról szól hogy nem gagyi műanyagokat kapsz, mint a legtöbb Samsung zászlóshajónál), nyilván nem fogod el*ni egy ótvar tokkal.

@Lambó Murci: az LG nél fontos szenpont a masszívság mert sokszor fogod mérgedben földhöz vágni. Az G2vel javult érdemben a helyzet :)

lcsaszar 2015.07.16. 10:06:15

@horex: Nekünk nem majdnem, hanem teljesen. Lehetett kapni olyan üveget, ami alul zöld, középen sárga, felül kék volt. Tájkép zöld fűvel, sárga házakkal, kék éggel tökéletes élmény volt rajta.
De volt olyan TV is, ami azzal szórakoztatta a nézőt, hogy időnként robbant. Ez már igazi színes volt. Mostanra a technika fejlődése eljutott ugyanoda, a robbanó okostelefonig. Tökéletes szagélmény...

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2015.07.16. 11:25:00

Azért néhányan nem gondoltok bele. Pl. Én sem szeretnék egy büdös telefonnal járkálni, telefonálni. Akit ez nem zavar, annak ajánlom, hoyg kenje be szarral a telefonját és szagolgassa.

Itt nem lényeg az, hoyg mennyibe került a telefon, az én olcsó telefonom se legyen büdös.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2015.07.16. 11:36:04

Azért kiváncsi leszek hogy a Samsung mikor kap észbe hogy a sóherségével vevőket fog elveszíteni.

LatexMátrix 2015.07.16. 12:56:10

@batgirl: ronda és finom - Chokító! Olcsó és büdös - telefon!

Hil(l)da, választhatsz, ki basszon agyon. Ha már szankcionálómesternő vagy és kellemetlen újító, legalább napi jellegű metronómként üzemelnél örvendetes módba'. Hol a poszt, miholvan, mi, mi, mi? (+mi?) (he, mimi?)
@horex: ezek ilyenek, szeretik, ha szaros ostorral le vannak alázva, a napi szóhasználatba' is megjelenik az alázkodásra való igény. Nem tisztázott még, hogy gennetikai vagy kuturális beidegződés ez a felbaszó szarság.
@Lambó Murci: a csíptető nem hosszú í? Háát, ezeken már nem akkora vagányság benyomni a Pláj gombot, azmár igaz! Nyuszifüles gumiszarral kell körbeoleltetni a telót, úgy menő igazán. Én vigyázok mindenszarra, de már néha megőrülök magamtól. A hordozható vitrint meg még nem találták fel. Mondjuk a nők tudhatnak valamit, mert az x idő lehasznált (gyk. szinte makulátlan) telókat én x/3 idő alatt hoztam szarabb szintre, szóval ennyit tudok (meg a nevemet).

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.07.16. 12:58:09

@Ződ2000: Iagazd van, egy drága telefontoknak pont van értelme :D Akkor miért vesz rá egyáltalán tokot? Akkor nem látszik a szép teló. A szép tok meg ronda telón is szép.
Baromság-e?

Megvan a nyúl kecsegek! xd 2015.07.16. 12:58:44

@LatexMátrix: hogy hívnak??:D miaz a nyuszifüles gumiszar?:O

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.07.16. 13:00:53

@batgirl: Amikor új szaga van, az is büdös ;)

netrunner71 2015.07.16. 14:37:33

@hagyma: Persze, magánügy.

Az én is leírtam, hogy vásárlói szempontból maximálisan igaza van, a Samsung szarevő volt.
Nem sikerült pontosan elmondanom, hogy mi is az ami zavart az egészben.
Szerintem nem a pénztárcájához igazította az igényeit.
Mire gondolok?
Ha röhögve kifizetem a telefont mert úgy állok anyagilag, nem tétel ha tönkre megy: nem érdemes javítani. Így vagyok a mostani 17000 forintos telefonommal, megy a levesbe, veszek másikat.
Ha a luxus kategóriában keresek mert annyi a pénzem, nem a homáron kötök ki a samsungommal, (azt lássuk be, hogy a samu nem lux-kategória)és nem számít a 12 ezres tok.

(Egyébként ha az autós hasonlatodnál akarnék maradni, akkor ott is van olyan típusú ember aki kinyögi a (használt) audira a pénzt, de a kútnál már csak kétezerért tud tankolni. Erről szólt a kommentem utolsó része)

Megvan a nyúl kecsegek! xd 2015.07.16. 14:43:46

@LatexMátrix: milenne ha válaszolnál már három hete kiszenvedtem a választ izzasztó volt:P:D Büdös a Homár mint a borz. Vááá. Fúlly.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2015.07.16. 14:46:09

@netrunner71: ez a tipikus irigy proli gondolkodása.

Lehet adott rá hogy igényesen nézzen ki a telóje? Mondjuk meg kell jelennie valahol, és egy tré öreg Nokia nem passzol a koszttüméhez? Vagy csak simán nőből van és ad az ilyen részletekre?

Az is tök mindegy hogy te mit gondolsz a Samsungról, az Androidok között most a Samsung a legnagyobb presztizsű gyártó, a legdrágább (és mindenképpen az egyik legjobb) zászlóshajó telóval.

Nincs értelme hitvitának, hogy mással jobban járt volna-e. Megvette a Samsung legigényesebb csomagolású telóját ami olyan hibát produkált amit egy 100 eurós noname kinaitól se néznék el. Ezek után a Samsung padlón csúszva kellene korrigálni a hibát, nem xarozni.

Manyecska 2015.07.16. 14:48:58

:D Aki mégeccer lenőzi a nőket az kiherélem. ON Igi voltam. Ja nem.

Egy nő

netrunner71 2015.07.16. 14:56:20

@Ződ2000:
Mint mondtam: vásárlói szempontból természetesen igaza van.

A telefonra a 12000 Forintos tok az igazi proliság. (a te szavaiddal élve)
A tok biztosan illik a kosztümhöz.
Emberek még ott tartanak, hogy a drága telefontól érzi magát valakinek.

"ez a tipikus irigy proli gondolkodása"
Jaj, te gyerek.
Pont egy telefonra lennék irigy?
Nálam a fontossági sorrendben nem a telefon áll a sor elején. Kinőttem már az ilyen gyerekes dolgokból.

Nem mondtam, hogy mással jobban járt volna. Egyébként nekem is samsung van a zsebemben(kettő is), ettől még nem lett luxus kategória.

LatexMátrix 2015.07.16. 15:30:01

@Ződ2000: nincs értelme hitvitának, mondja ezt egy fanboy... Valahogy mindig az tud csak elegáns lenni a trendet szorosan követő szemében, ami épp menő is, milyen érdekes. Elárulom, hogy nem csak az aktuálisan hype-olt szar/nemszar tud elegáns lenni. Anno volt egy beszélgetésem, mondtam, fehér ifonom soha nem lesz, mert mást gondolnak rólam, mint ami vagyok. Nem jutott el a túloldal agyáig, hogy nem magam miatt nem tudok túllépni ezen, hanem a közgondolkodáson - ja mert mondta, hogy nem gondolkodhatok így, milyen gyerekes már. Nem, a tömegek a gyerekesek. Meg valahol "jogos" is, mert jelzésértékű, ha megjelensz bizonyos márkával bizonyos helyeken, vagy csak úgy, még ha nem is a megjelenés a fő cselekedeted. Ugyanolyan szintre lépett ez mint az öltözködés vagy az ékszerek, viselkdésbéli attitűdök; kifejezel vala vele valamit. Ez különválasztandó attól, hogy szorult-e beléd elegancia vagy stílusérzék (stylusérzék:D). Összemosni a kettőt batár nagy hiba! A mainstream trendkövetés bizonyos fokig összeférhet a kreativitással, de általában csak birkaság van mögötte, majmolás. Hogy ezzel kinek a szemében lesz előkelő valaki... Nyilván fanboy és fanboy működik az azonos értékszmlélet, szinergia. Meg hát valamivel alá kell támasztani, valami ürüggyel, hogy te/tömegek most együvé tartoztok az aktuális valami által. Amivel nem is lenne különösebb gond, ösztönállatszarok vagyunk mind, csak ne mondvacsinált ideológiában öltene alakot mindig ez a megokolás. Egyébként is baromság, annyit is lehetne mondani, hogy most ez a divat, nekem ez kell, majd kinövök belőle (bele a következőbe), ez van és kész, vagy csak szimplán, hogy ez szerelem és ez kell. Nem mindig hozunk racionális döntéseket. Az érzelmi döntés is jobb egy nyakatekerten mondvacsinált ideologikus, kéretlen megindoklásnál. Meg én sem azon vagyok, hogy itt ízlésvita mentén bárkit is ekézzek (lehet kérni savazást is az eke mellé, de az felár!), de csak nyílik mán a stawrowsky bicska a zsebemben, amikor megvan magyarázva a trend. Nem kell.
@netrunner71: a zene az kell, mert körülölel. A tok az kell, mert körülölel.
@Döglött Nyúl: nem tom ki vagy. A nyuszifüles szar egy leginkább szilikonhatású - mán szemre - de nem átlácó érintőstelókra kapható tok, melynek tetején - mán a telefon tetejét értve ezalatt - azon túlnyúlva, objektumból kiemelkedve létezik két, vicces nyuszifül. Láttam ilyet, oszt jó volt. Jó nagyok voltak, a teló egészéhez képest is.:D Himbálózni is tudnak. Apropó, lófaszimitációval is meg lehetne ugyanezt csinálni. Persze ilyen kiscsajnál volt, szóval nálam érdekesen mutatna. Mindig valahogy ők járnak jobban, nem igazság!

Ződ2000 · http://egzostive.com 2015.07.16. 15:49:55

@LatexMátrix: ha nem értesz valamihez akkor ne szólj hozzá.

A zászlóshajó kategóriában élethalálharcot vív 4-5 nagy gyártó. Itt a legnehezebb összeegyeztetni az ellentétes igényeket (mint elfogadható külméret mellett legagyobb képernyő).

A Samsung picit benézte legutóbb (S5), többek között az anyagválasztással, ami nem volt méltó a teló tudásához. Erre hozták ki az Alpha sorozatot, ami tudásban elmaradt az S6tól, de megjelenésben komolyabb.

Az hogy valaki kötődik egy platformhoz észérvekkel is felfogható, egyrészt ott a megvásárolt Appok (tudom megint be fogja valaki írni hogy minek pénzt adni, jó a vírusos heckelt kínai dzsunka teló is), és persze van egy kialakult bizalom is, ha egy márka jól teljesít (az Apple pl évek alatt építette fel ezt, és most ebből él leginkább, mert nem villant akkorákat, mint amennyivel drágábban adja készülékeit).

Én utáltam az Apple proprietary *ságait és az első adandó alkalommal dobbantottam amikor megjelentek a normálisabb androidos zászlóshajók.

Akárhogy is, ha az ember öltönyben megy tárgyalni olyan helyre ahol számít a megjelenés, akkor nem olyan egyszerű jó telót venni, a Samung és az LG évekig szappanosdobozokról vette az ihletet...

netrunner71 2015.07.16. 16:09:23

@Ződ2000:
"Akárhogy is, ha az ember öltönyben megy tárgyalni olyan helyre ahol számít a megjelenés, akkor nem olyan egyszerű jó telót venni, a Samung és az LG évekig szappanosdobozokról vette az ihletet... "

Na, akkor nálam itt van a hiba, elnézést kérek!
Én eddig a telefonjaimat azért vettem, hogy használjam.
Nem azért, hogy "megjelenjek" vele.

netrunner71 2015.07.16. 16:26:29

Ha pedig a megjelenés a fontos, nem a telefonomat villantom.
De így van ez sajnos, a látszat mindenek felett.
Elég szétnézni egy lakótelepen. Bőven találunk a parkolókban olyan autókat aminek az árából két lakást is kapna a tulajdonosa. De nem, inkább lóg a közös költséggel, ezeré' tankol, de szép autója van.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2015.07.16. 17:22:57

@netrunner71: mindenki másért veszi.

Én odáig megyek hogy adott esetben a telón gépelek be jegyzőkönyveket egy bleutooth keyboard segítségével. Mindmapeket készítek munkafolyamatokoról, ilyesmi.

De ugyanakkor az is igaz, hogy pl egy férfinek az egyetlen ékszere a karórája lehet, és valamelyest ilyen előkerőlő kiegészítő a mobiltelefon is.

Egy nőnek meg minden ami nála van kiegészítő gondolom...

Storm Region 2015.07.16. 20:27:57

Egy idő után úgy is elmúlik a szag. Ha meg nem tetszik, el kell adni, venni másikat. Lenovo forever!

_____________ 2015.07.16. 21:41:41

Bonyolíts le pár hívás az urad szaros gatyáját a teló elé téve, sírva fogsz könyörögni utána a pőre, amperszagú szarszungodért :-D

Manyecska 2015.07.17. 10:23:41

@LatexMátrix: hát oszt mivan ha nem tudod??:D Eljő majd az idő amikor az igazi! rókafarok fog lógni rajtuk.:D Már a telefonon. a kiscsajokhoz jár általában egy nagybalf..sz.:D

Escaped 2015.07.18. 20:53:39

@igazságos: Ez mekkora már: berryblog.blog.hu/2015/02/18/botrany_meghamisitottak_a_szurke_otven_arnyalatat

Mondjuk, a berry az telefon.. Hajózási ismeretek nélkül. De szarszung meg a zászlóshajó?!

Advanced Flight 2015.07.19. 11:07:48

@Mityu Addideapénzt kft LE: én a Nokia 3310-est már most visszasírom. És mai napig bánom, hogy eladtam. MÉg hangszerkesztő is volt rajta....
Most sírok :-(

Aureliano Buendía 2015.07.19. 16:35:40

samsung és prémium?

Ez a nap vicce rovat? Vagy honnan van?

Soha nem értettem azokat akik egy használati tárgyat többnek tekintenek annál, mint ami. A telefon családtag is lett? Neve is van?

Amúgy menj a békéltetőhöz, ha nem teszik valami. Ja, és nem szagolni, beszélni!

netrunner71 2015.07.19. 17:57:56

@Aureliano Buendía:
Vigyázz, mert te is könnyen megkapod, hogy irigy proli vagy! :-D

Aureliano Buendía 2015.07.19. 19:17:49

@netrunner71: és mennyire igaz. Láttam pár hajót a földvári kikötőben, amit most rögtön elfogadnék.

Na, az valóban prémium/luxus.

De egy telefon? Max akkor, ha Dubai-ban veszi meg néhány millióért. :)

netrunner71 2015.07.20. 07:44:52

@Aureliano Buendía:

Az, hogy mi a luxus, relatív dolog.
Ha valaki hajót vesz a 50 millás jövedelméből az csak nekem luxus.
Ha valaki többet költ telefonra egy heti nettó fizetéséből, az neki luxus.
Pláne, ha a telefon árának minimum 10 százalékát még kiegészítőkre költi.

netrunner71 2015.07.20. 07:46:40

Ha pedig szivarzsebből kirántja a telefon árát, akkor nem remeg a szaros tokért és fóliáért, megérti, hogy arra nem vonatkozik a garancia.

Uni1002 2015.07.20. 16:09:08

A 10 éves Samsung Omnia telefon még mindig üzemképes, még az akksiát sem kellett cserélni.
Akkor még tudtak gyártani...

xcraft 2015.07.20. 22:15:01

@netrunner71: a tokra és a fóliára nem a gari miatt remeg, hanem mert a szervíz szónélkül lenyúzta a fóliát, nem szólt csak levette, a tok meg a gyári töltö miatt égett szét, szerintem tök egyértelműen leírta
süti beállítások módosítása