Tékozló Homár

Megbízható Cég címet árul valaki

2015.09.18. 16:24 | Homár Hilda | 171 komment

screenshot_2015-09-18_15_14_25.png

Miért érdemes ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezni? - teszi fel a kérdést  a "Megbízható Cég Tanúsítvány" kiállítója. A honlap csekkolása után erre minden kicsit is gondolkodó cégvezetőnek egy válasza lehet csak: semmiért. Annyi szemfényvesztő hülyeséget ugyanis rég láttunk egy rakáson, mint az igazolást 10 000 forintért adományozó cég oldalán. Eleve ott van a rossz viccnek tűnő Ügyfél Vélemény Vizsgálati Központ Kft. név. Meg a (jó minőségű papírra nyomtatott!) szuperpapír kiérdemlésének mértékegységét képező Vélemény Faktor, szigorúan nagybetűvel, mert attól lesz valami Jelentőségteljes és Hiteles. Nem beszélve az olyan fontoskodó blődségekkel teli ismertetőről, mint "A vizsgálati módszer egy teljesen innovatív és szerzői jogvédelem alatt álló, a véleményeket átvizsgáló tényezőkön alapul.". És tudjátok mi az elképesztő? Hogy hiába ordít az egészről, hogy svindli, hiába ad ki róla közleményt a hatóság,  mindig találnak balekokat, akik bedőlnek.  

Sziasztok!

Nagyon megörültem, amikor kapott cégünk egy e-mailt, miszerint megbízhatók vagyunk. A trükk a dologban, vajon hogyan vizsgálják, pontozzák a cégeket.  Mindenesetre a trükk zseniális, már majdnem kifizettem azt a 10 ezer forintot.

Tisztelt Cégvezetõ!

Gratulálok Önnek, hogy a vállalkozása jogosultságot nyert a Megbízható Cégek 2015 Tanúsítványára. Minden cég, amely jogosultságot kap a belépésre, egy speciálisan erre a célra létrehozott, jogvédett algoritmusos rendszernek a vizsgálatán megy keresztül, amelynek a célja a negatív vélemények alapján a nem megbízható cégek kiszûrése. Azoknál a cégeknél, amelyeknél nem talál a rendszer negatív véleményt, 

Jogosultságot nyernek a tanúsítvány átvételére, ami elismeri, hogy:

- kifogástalan minõségû szolgáltatás nyújt
- tökéletes a hozzáállása az ügyfelekhez
- tisztességes üzletvitelt folytat

A tanúsítványt jó minõségû papírra nyomtatjuk, amin megtalálható az önök által megadott cégnév és az, amit konkrétan tanúsít. Ez tehát egy visszaigazolás arról, hogy az Önök cége az ügyfelek véleménye alapján teljesen megbízható! Az alábbiakban küldöm Önnek a linket, amin megtekintheti a tanúsítvány mintáját, ami alapján az Öné is kitöltésre kerül.

A rendelést követõen a küldemény tartalmazni fogja:

1. A Megbízható Cég 2015 Tanúsítványt a cég nevével

2. Belépési adatokat a www.megbizhatoceg.com oldalra, ahol a bejelentkezést követõen meg tudják szerkeszteni a cégük névjegykártyáját, hozzáadni a legfontosabb adatokat, térképet, aktuális ajánlatokat, képeket, nyitva tartást, elérhetõségeket, áraikat stb.

3. A matricákat (A6 méretben) amelyeket a szolgálati autókra, kirakatokba tud kiragasztani, és amelyek jelzik, hogy rendelkeznek ezzel a Tanúsítvánnyal. A matrica vízálló!

4. Egy nyilatkozatot arról, hogy mindez csak egyszeri költséggel jár Önnek. Elérhetõ még a ?Megbízható Cég? digitális logója, amit weboldalra, szórólapra, e-mailekben vagy egyéb helyeken tud elhelyezni.

5. ÁFÁ-s számla a belépési adatokkal,felhasználási jelszóval

A Mebízható Cég  emblémát felhasználhatják meglévõ weboldalukon ill. céges levélpapírra és borítékokra is , szóróanyogra is feltehetik.
A küldemény értéke nettó 6900 Ft+szállítási költség, ami összesen 9900 Ft egyszeri költséget jelent. Az összeget a küldemény átvételekor kell megtéríteni.

A csomag díja, ahogy az korábban említésre került EGYSZERI. Nem kapcsolódik semmilyen elõfizetéshez, vagy szerzõdéshez. Cégük egész mûködési ideje alatt használhatják szolgáltatásunkat a www.megbizhatoceg.com oldalon, illetve a Megbízható Cég 2015 tanúsítványát és logóját minden egyéb díj nélkül.

Üdvözlettel :

K. Beáta
Ügyfél Vélemény Vizsgálati  Központ

A GVTI-fogyasztóvédőknek más miatt gyanús a cég.

Azt, hogy ki szerezhet oltalmat tanúsító védjegyet, illetve a tanúsító védjegy mikor részesülhet oltalomban külön jogszabály tartalmazza. Ennek alapján a tanúsító védjegy akkor részesülhet oltalomban, ha ahhoz szabályzat is társul. Az Ügyfél Vélemény Vizsgálati Központ Kft. honlapján ilyen szabályzat nem található. Ez már önmagában kétségessé teszi, hogy a cég valóban jogszabályszerűen működik-e.

Ezen szabályzatnak többek között tartalmaznia kell a minőség tanúsításának szabályait, a védjegyhasználat feltételeit, a védjegy használatának ellenőrzésére vonatkozó előírásokat.

A honlapon ugyan szerepel az, hogy vizsgálati módszer egy teljesen innovatív és szerzői jogvédelem alatt álló, véleményeket átvizsgáló tényezőkön alapul, álláspontunk szerint ez azonban nem elegendő a jogszabályban foglalt feltételek tejesítésére.

Ugyancsak vérszegénynek érezzük a védjegyhasználat feltételeit, hiszen csupán azt írják, hogy a szolgáltatást igénybe vevő vállalkozások az egész működési idejük alatt használhatják az ÜVVKözpont szolgáltatását a www.megbizhatoceg.com oldalon, illetve a Megbízható Cég 2015 tanúsítványát és logóját minden egyéb díj nélkül. A védjegy használatának ellenőrzéséről pedig nem is ejtenek szót.

Fentiek alapján óva intünk minden vállalkozást az ÜVV Központ szolgáltatásának igénybevételétől, és felhívjuk a fogyasztók figyelmét arra, hogy kétkedve fogadják annak valódiságát, ha ilyen tanúsítványt látnak.

Célszerű bizonyos mértékű kétkedéssel fogadni az ilyen típusú direkt marketing megkereséseket, és minden szerződéskötés előtt körültekintően elolvasni valamennyi hozzáférhető információt. Egy esetleges szerződéskötés esetén ugyanis nem hivatkozhatunk arra, hogy nem tájékoztattak megfelelően, ha egy információ fellelhető volt számunkra is hozzáférhető helyen, például a honlapon. Tudjuk, hogy az idő pénz, és abból ma kevés van, de ha nem szánunk elég időt arra, hogy minden lehetséges információt beszerezzünk egy szerződéskötés előtt, az sokba kerülhet. 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nickM 2015.09.19. 15:10:45

OFF(?)

@gabors: Köszi! :) (Azért 2015-ben "kinyomtatni az internettttet" kicsit időutazás ;)

@atpijkamo: Neked is köszi, megnézem.

@Aureliano Buendía: Asztali. :/

ON

nickM 2015.09.19. 15:21:56

@atpijkamo: Megnéztem, előre is nagyon elnézést, genetikai szőke vagyok, de akkor szerezzek egy AdVlock-ot ahhoz, hogy hozzáadhassam? :O

gabors 2015.09.19. 15:28:41

@nickM: " (Azért 2015-ben "kinyomtatni az internettttet" kicsit időutazás ;)"

En nem mondtam semmi olyat hogy kinyomtatni ...!!!! maaaaargit...

nezd mar meg ... amit mondtam hogy kopizd at valami editorba es latod hogy ott van csak a szarul megirt blogmoci class-ek megeszik a betuket stb .... dobbenet amugy hogy igy mehetett production-ba

gabors 2015.09.19. 16:38:55

igi ... eltoroltek minden kommenttel egyutt ...

ezert most el papa most erkezik kubaba remelem elegge rontja majd a levegot ...

csak mondom en is voltam ott kb 15 eve .... mar akkor is nagyon szar volt minden mindenkinek kiveve akinek volt "dollarja" ... (miniszteriumi szinten volt kiserom ....) "sajat" kocsival jarhattam (2 het) ....

de kadarizmus alapjan is nagy szarban voltak a 90-es evek vege fele ...

gabors 2015.09.19. 17:07:43

igi ... eltoroltek minden kommenttel egyutt ...

ezert most el papa most erkezik kubaba remelem elegge rontja majd a levegot ...

csak mondom en is voltam ott kb 15 eve .... mar akkor is nagyon szar volt minden mindenkinek kiveve akinek volt "dollarja" ... (miniszteriumi szinten volt kiserom ....) "sajat" kocsival jarhattam (2 het) ....

de kadarizmus alapjan is nagy szarban voltak a 90-es evek vege fele ...

Rosszindulatú Vászka 2015.09.19. 17:14:39

Más.

A kezdetektől kezdve elejitől fogva járok ide irrizálni meg arcoskodni. Ravatallal leiratkoztam, meg hántoltam karfiolt, viszkis kalleron is borzongtam csöppet, bacc papucsban írtam Palkovicsnénak. Is.

Ilyen rút és rusnya még soha senem volt.

Lővenbrau 2015.09.19. 17:26:44

@Aureliano Buendía: Nagyon durva a lista.. Sok a hülye pörög a biznisz... :-)

csiga bika 2015.09.19. 17:30:18

@Rosszindulatú Vászka: legalább nem leszel szomorú, ha ki leszel tiltva :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.09.19. 17:34:06

@Homár Hilda: mivel annyi volt a reakciód, hogy "passz", így bátorkodtam javasolni ezt az opciót is.
szóval lehet már tudni hogy hogy tűnik el a komment fele vagy beírjam a Titkok Nagy Könyvébe?

Black Beam 2015.09.19. 17:36:15

@Hóhér az utolsó barátod: az a különbség, hogy a klinikailag bevizsgált vérnyomásmérő az nem az aktuális értéket mutatja, hanem az optimálisat! Ez azért jó, mert ha azt látod, hogy mondjuk 200/150 a vérnyomásod, akkor ideges leszel, és mégjobban felmegy, de ha azt látod, hogy 120/80, akkor megnyugszol mivel azt hiszed semmi baj nincs, és ezért csökkenni kezd a vérnyomásod. Ezért van az, hogy akik az utolsó vérnyomásmérésüket klinikailag bevizsgált műszerrel csinálják, azok egy nyugodt, angyali mosollyal az arcukon halnak meg agyvérzésben.

nickM 2015.09.19. 17:45:29

@gabors: :) Drága, az idézőjel meg az irónia mond még valamit, vagy már csak haloványan rémlik a hunglish? :( (De a kedvedért: az, hogy a kommenteket szövegszerkesztőbe kell másolni azért, hogy olvashatóak legyenek enyhén szólva nevetséges. Alapos - vagy legalábbis látszólagos - tesztelés nélkül új blogdesignt élesíteni és a felhasználók nyüszögésére nem válaszolni - nos, legalábbis hiba. Ha atpi válaszol és tényleg adblockot kell telepítenem ahhoz, hogy hozzáadhassam a kivételek listáját az meg az öntökönrúgás minősített esete.)

Black Beam 2015.09.19. 17:46:49

@igi6: döbbenetes, hogy milyen fantáziadús neveken lógsz mindig vissza! Egy kaméleon hozzád képest iparitanuló :)

gabors 2015.09.19. 19:12:31

@nickM: " az, hogy a kommenteket szövegszerkesztőbe kell másolni azért, hogy olvashatóak legyenek enyhén szólva nevetséges."

szerintem is .. mint meg is irtam !!!!!

csak segiteni akartam ...

"Alapos - vagy legalábbis látszólagos - tesztelés nélkül új blogdesignt élesíteni és a felhasználók nyüszögésére nem válaszolni - nos, legalábbis hiba."

ahogy mondod mindketten kicsit huzosabban fogalmaztunk ... minimum szarjanak sunt ..!!!! meg a ravatal is

"Ha atpi válaszol és tényleg adblockot kell telepítenem ahhoz, hogy hozzáadhassam a kivételek listáját az meg az öntökönrúgás minősített esete.)"

semmit nem kell csinalnod ha neked igy is jo ... homar dev team (english) nem fog foglalkozni a problemaddal ... (ilyenek mar ) de amit atpi javasolt tobbunknek mukodik ... ha gondolod probald meg ha nem a fapados megoldas amit en irtam ... PERSZE hogy ganyolas de ez a homar most
"

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.09.19. 19:34:47

SPAM
www.facebook.com/kilatas/photos/a.252840271415645.69152.138994429466897/1013476495352015/?type=1&permPage=1

@atpijkamo: Ettől még csalás.

@gabors: Akkor is törvényellenes :)

""Alapos - vagy legalábbis látszólagos - tesztelés nélkül új blogdesignt élesíteni és a felhasználók nyüszögésére nem válaszolni - nos, legalábbis hiba.""
Olyan komoy szakmay fogyasztóvédelmi bloghoz illő :D

gabors 2015.09.19. 20:02:22

@ColT: " Akkor is törvényellenes :)"

Mi ???

ja ha nem szolunk rogannak oszt alaptorvenyt ujra vesik egy masik kotablaba ....(migransokat dolgoztatni kell valahol)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.09.19. 23:57:19

@gabors: Az utolós mondatodat nem értem, de nem létező dolgokkal pénzt kicsalni másoktól nem szokott tetszeni a hatóságoknak.

gabors 2015.09.20. 01:38:26

@ColT: de nem létező dolgokkal pénzt kicsalni másoktól nem szokott tetszeni a hatóságoknak.

de itt !!! legalabbis ami le van irva es megneztem a honlapot is !!! semmi ilyenrol nincs szo ...

mint mondtam a masik oldalon talan (ugyfel) ... de ott sem latok SEMMI olyat ami miatt ez csalas lenne ...

szerintem ez nem tobb mint adatbazis nagyobbitasi probalkozas ... semmiert (Xforint) adnak egy semmit nem garantalo matricat meg logot ... ebben semmi csalas nincs... (ugyes szo nincs rola)

Homár Hilda 2015.09.20. 10:32:09

@sugargiraffusplumps.: én nem tudom az okát, de továbbítottam a hírt jelenségről

Homár Hilda 2015.09.20. 10:36:11

@nickM: azért az nem igaz, hogy a kommentelők nyüszögéseire nem reagáltunk. az összes jelzett hibát továbbítottam a programozók felé, meg fogják nézni, egy kis türelmet kérünk.

Homár Hilda 2015.09.20. 10:44:18

@igi6: tőlem ennél az igi6-nál meg is állhatunk

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.09.20. 10:44:44

@gabors: "mint mondtam a masik oldalon talan (ugyfel) ... de ott sem latok SEMMI olyat ami miatt ez csalas lenne ..."
Az ügyfelek ügyfelei felé egyértelműen az, hiszen ők egy teljesen kamu cím miatt vesznek meg esetleg valami gagyi szart.
Nem, ez megtévesztés.

"szerintem ez nem tobb mint adatbazis nagyobbitasi probalkozas ... "
Mindegy, azért is jár a faszkorbás, részemről akkor is, ha amúgy legális, mert utána meg eladják az adatázist jó pénzért, azt' felvirágzik a spamipar.

Klágenfurt Jenő 2015.09.20. 11:14:50

@Homár Hilda:
ne, lécci, ne álljatok meg. (s)permanensen toljátok az arcába. tényleg. mondjuk nem irigyellek, én muszájból sem olvasnám. inkább felmondanék.

Manyecska 2015.09.20. 11:42:10

Nem làtni a kimmenteket.

Vadászbaszó nyúl 2015.09.20. 14:41:26

@igi6: magyarul se tudsz, te sutyerák, akkor minek dobálózol idegen szavakkal?

Black Beam 2015.09.20. 16:07:14

@Manyecska: persze nem! Valaki lopja őket! Vigyázni kell nagyon!

Manyecska 2015.09.20. 17:15:07

@igi6: jo neked mi egesz nap aludtunk ma joreggelt.xd

Ny.Misi 2015.09.20. 17:44:58

Tök jó, a honlapjukon van palimadarak listája.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.09.20. 18:14:05

@nickM: Én Firefoxot használok pont azért, mert rengeteg nélkülözhetetlen kiegészítő van hozzá, mint pl. az AdblockPlus.

De tudtommal az AdblockPlus Operához és Chrome-hoz is van. Androidon is használható, és Windows és Linux alatt is.

Akármit is használsz, miután felraktad az AdblockPlus-t, beállítod rajta, hogy a Hufiltert használja. És még az általam leírt szabályokat.

Nem csak a Homárt tudod adadálymentesen olvasni, de a többi weboldalon is megszűnnek az idegesítően ugráló reklámok. Meg fogod köszönni, és nem érted, eddig miért nem használtad.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.09.20. 18:16:19

@igi6: Nyugi! Nem kell provokálni. Te csak maradj az Igasságos, ami mindig is voltál. Ne tekerd túl! Téged ilyennek utálnak, megzavarod őket.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.09.20. 18:21:34

@Homár Hilda: "az összes jelzett hibát továbbítottam a programozók felé, meg fogják nézni"

Ha.

Ha.

Ha.

Ez szarkasztikus nevetés volt.

A blogmoci hibái a tizedik évfordulójukat élik.

Egyébként a homar.blog.hu/comments oldalon a kommentek háttere már fehér, úgyis csak ott olvassuk. Nekem ez megfelel így. Jobb lenne, ha nem nyúlnának hozzá, csak elrontják.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.09.20. 18:27:27

@ColT: "nem létező dolgokkal pénzt kicsalni másoktól nem szokott tetszeni a hatóságoknak."

Lehet felébredni! Évi 5000 forintos kötelező iparkamarai díjól hallottál-e már? Na, azért pont kapunk semmit. Illeteve pont regisztrálva van a cég az adatbázisban, még annyit se ér, mint ez az itteni posztban. A NAV-nak ez annyira tetszik, hogy 5000 forint díjért be is hajtja. Persze a díjat a szenvedő fél fizeti.

Black Beam 2015.09.20. 18:38:32

@atpijkamo: kösz! Végre egy elismerés :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.09.20. 18:42:16

@Black Beam: Hát tudsz valamennyire. De BackHole-hoz képest sehol se vagy.

Black Beam 2015.09.20. 18:45:20

@atpijkamo: ááááá, az csak egy sötét állat! Vagyis luk :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.09.20. 18:54:53

@atpijkamo: Persze, de azt az állam találta ki, neki "szabad". Tudod, az erősebb kutya, meg nem szereti a konkurrenciát.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.09.20. 18:56:41

@Homár Hilda: De most komolyan. Ez a szánalmas GVTI banda miért offolhat? Pláne főhelyen.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.09.20. 19:08:21

@igi6: Nézd, én ide szórakozni járok. A világot majd egy másik fórumon fogom megváltani, jó?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.09.20. 19:14:31

@igi6: Én vagyok az egyetlen, aki kiáll a GVTI félrevezetése ellen. Úgyhogy point nem tudom miről beszélsz.

Te most csak trollkodni akarsz, ebben nem leszek a partnered.

igi789 2015.09.20. 19:21:40

@igi6: soxor a tartózkodás és vélemény, sőt akár ítélet.

Manyecska 2015.09.20. 19:58:03

@igi6: lövések? akkor nem offolok

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.09.20. 20:02:21

SPAM
www.facebook.com/kilatas/posts/1053137758052555

133 komment egy hétvégire?

@igi6: Brazil vagy mexikói? Vagy török?

Manyecska 2015.09.20. 20:05:46

@igi789: meg ordas gerinctelensèg.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.09.20. 20:09:41

@igi6: És akkor most valamiről is beszélsz jól. Vagy igen! De azt talán? Az biztos, hogy te vagy nem tudod.

igi789 2015.09.20. 20:16:33

@Manyecska: badarság. A csend hangosabb tud lenni minden szónál.

Homár Hilda 2015.09.20. 21:06:56

@atpijkamo: bocs, nem bírom követni, most akkor foglalkoznunk a hibákkal vagy nem??? a GVTI-vel kapcsolatban meg esetleg kipróbálhatnád, hogy milyen az élet, ha egy kicsit kevesebb előítélettel és rosszindulattal olvasod a válaszaikat. Ahogy a bemutatkozó anyagukban is elmondták, ők azt vállalják, hogy egy szükségszerűen szubjektív beszámoló alapján megpróbálnak véleményt alkotni és tanácsot adni az olvasónak, ami hasznos lehet másoknak is. Hogy ez nem egyezik azzal, amit mondjuk te gondolsz az ügyről? Lehet. De abban biztos lehetsz, hogy ha valakinek, akkor nekik nem érdekük szakmailag nem megalapozott írásokkal megjelenni itt.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.09.20. 21:21:20

@Homár Hilda: 1. Ha a blogmotor lassan 10 éves hibájával foglalkoznának a fejlesztők, annak mindenki örülne. Illetve annak, ha megjavítanák.

2. Ha az én szavazatom érdekel, én a pillanatnyi kinézettel meg vagyok békélve. Tisztában vagyok vele, hogy sokan nem így vannak ezzel. De nem szeretném, ha hozzányúlnának, és rontanának rajta.

3. A GVTI-vel kapcsolatban nekem nincsenek előítéleteim. Az utóítéleteim viszont lehangolóak, 4 próbálkozásból négyszer buktak el. Nem kéne ezt erőltetni. Kapjanak egy bloghus accountot, és írjanak kommentet. Elsőzhetnek. Akkor a tévedéseik nem tűnnek majd feltétlen igazságnak a beeső látogatók számára.

"megpróbálnak véleményt alkotni és tanácsot adni"

Ez az eddigi négy esetben négyszer nem sikerült. Illetve rosszabb, mert rossztanácsokkal félrevezetni sikerült a jónépet.

"nekik nem érdekük szakmailag nem megalapozott írásokkal megjelenni itt."

Az még szánalmasabb, hogy a saját érdekeik ellen dolgoznak. Mindenkivel jót tennél, ha megszabadulnál tőlük. Inkább add vissza a pénzük, és felejtsék el a Homárt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.09.20. 21:49:03

@igi6: Én ugyan nem is vonom, csak ugye a mik alól, kérem alássan, mert nemúgy van az hogy következik valami a semmiből-e. Meg ugye a lufit felfújja a traktor, és utána kiszírad a főd.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.09.20. 21:52:11

@igi6: De amikor a csend hiánya a zaj! Az a nem mindegy!!!
Meg a sárga hangjai. Na azok aztán.

Homár Hilda 2015.09.20. 22:03:02

@atpijkamo: én nem gondolom, hogy leszerepeltek, sőt, de mi és ők is tanulunk abból, amilyen visszajelzések jönnek, és ez egész biztosan látszani fog a jövőbeli szaktanácsaikon, szóval kösz.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.09.20. 22:07:24

@Homár Hilda: "nem gondolom, hogy leszerepeltek"

Nem értem, ezt mire alapozod. Nem kell hozzá értened, csak olvasd el a kommenteket!

"ők is tanulunk abból"

Ha tanultak volna belőle, akkor javították volna a hozzászólásukat.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.09.20. 22:10:26

@Homár Hilda: Én páros lábbal rúgnám ki azt a "szakértőt", aki 4-ből egyszer téved. Nem adnék neki több esélyt.

Aki 4-ből 4-szer...

Black Beam 2015.09.20. 22:29:13

@igi6: olyan monológokat lenyomsz, hogy ezeket már egy színésznek is becsületére válna előadni.

Black Beam 2015.09.20. 22:43:10

@igi6: amúgy az igi7 már elő van készítve? :-)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.09.20. 22:59:51

GVTI: "Azt, hogy ki szerezhet oltalmat tanúsító védjegyet"

Nincs szó védjegyről, a GVTI pedig csak arról beszél, offol.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.09.20. 23:04:21

@Homár Hilda: "nem gondolom, hogy leszerepeltek"

Az elmúlt néhány percben mind a négy poszt végére odaírtam egy-egy szarvashibájukat, és az ellenérvet hivatkozással. Sokkal több hibájuk volt, nem volt célom kivesézni, az a korábbi kommentekben megtalálható.

Te nem szakértő vagy, hanem bloggazda, nem várható el, hogy minden esetben azonnal belássad, ha a poszterrel nem történt méltánytalanság, azaz az eset nem homárra való. Egy szakértőtől viszont pont elvárnánk ezt, és a GTVI itt hasal el minden esetben. És a butaságot még részletesen ki is fejti.

Első: homar.blog.hu/2015/09/15/nem_szeret_zuhanyozni_az_lg_vizallo_oraja/full_commentlist/1#c28158708

Második: homar.blog.hu/2015/09/16/ezek_a_lehetosegei_ha_az_on_tarifacsomagjat_is_kivezeti_a_szolgaltato/full_commentlist/1#c28158728

Harmadik: homar.blog.hu/2015/09/18/most_komolyan_olyan_nagy_dolog_kicserelni_egy_karton_cigit/full_commentlist/1#c28158754

Negyedik: @atpijkamo:

Black Beam 2015.09.20. 23:12:40

@igi6: vajon miért jó neki, ha növekvő sorrendben nyomod? :)

Black Beam 2015.09.21. 00:07:58

@igi6: inkább te zavarod őt, ha jól látom :)
Na de mikor lehet itt a kommenteken megint jókat röhögni? Ez a nagy kérdés!

Black Beam 2015.09.21. 00:22:00

@igi6: lehet, hogy tovább lesz itt, mint mi :)

Black Beam 2015.09.21. 01:02:11

@igi6: ááááá, szerintem azok okosok. 2/3 Mást nem is mondok! Övék az ország. Ha idióták, akkor nem tudták volna megszerezni.

Black Beam 2015.09.21. 01:43:30

@igi6: szerintem meg egyszerűen tudják, hogy mit kell mondani

gabors 2015.09.21. 01:55:33

@ColT: "Az ügyfelek ügyfelei felé egyértelműen az, hiszen ők egy teljesen kamu cím miatt vesznek meg esetleg valami gagyi szart."

Meg ha bizonyithatan ez lenne a helyzet !!! Akkor sem lenne csalas !!!

De nem kell hogy egyetertsunk ...

gabors 2015.09.21. 01:58:18

@atpijkamo: egyetertek ....

talan pont ez ahol teljesen hulyek ... amit irnak annak SEMMI koze a poszthioz ... jo lehet igy is ...

(mennyit adtak ???)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.09.21. 02:14:48

@gabors: Érettségire bemagolok egy műelemzést. Kérdezik Ady, Héjanász a zavaront. - Ady nagy költő volt, de Petőfi még nagyob... - és megelemzem a Szeptembervégént.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.09.21. 06:49:48

@gabors: Bizonyíthatóan az. Hamisítani sem szabad termékeket meg olyan hatást sem szabad tulajdonítani nekik, ami nincs nekik.

Manyecska 2015.09.21. 08:11:31

@atpijkamo: zavaron?xd annó valaki előadást tartott épp ott tartott hogy akarat és szellem..párom felébredt és azt firtatta milyen karateszellemről van szó.xdxd olyan jó sztorikat hallok a haverjaitól...

Manyecska 2015.09.21. 08:15:01

@atpijkamo: folyt.igaz annó meglátogatták a hitgyülit de mindig csak a büféig jutottak el aztán volt némi apró citás xd néémi..valahogy nem voltak képesek átszellemülni xd

köszönöm a kommentált 2015.09.21. 08:19:14

@Manyecska: ohatatlanul is felmerul a kerdes, hogy te mit adsz a kapcsolatba. Vagy ez egy olyan fajta felallas, ami alarendelt es nem is baj, ha nincs input a no reszerol, mert amugy is csupan egy takaritani-mosni-szexelni tudo mellekszal, celhardver?

Manyecska 2015.09.21. 08:27:56

@köszönöm a kommentált: haverja kirakott minket este nyolckor a töksötétben hideg szélben x pont 1km-re a céltől mert bridzsbíró és kezdődött a meccs:D sza hazasétáltunk én nyári ruhában magassarkúban ő kiöltözve, szemüveg /fekete vékony/, ing és papucs mer azért hogy a kertnél kitegyenek minek húzzon cipőt ugye:P naszóval hülyén néztünk ki mindketten ez elég ok a házasságra nem?? xd

köszönöm a kommentált 2015.09.21. 08:33:18

@atpijkamo: mi lett a vege? Itt jegyeznem meg, hogy egyenesen ruhellem a verselemzest a volt magyartanarommal egyutt. Nem a sikerelmeny elmaradasa miatt, hanem mert egy kreativ agazatnak van beallitva ez a dolog, kozben meg egy kotottpalyas, birkaknak valo szar. Mar amit hajlandoak elfogadni "jo"kent. Nemi disszonancia detektalhato. Pont mint az egyszeri tudatos vasarlo: azt hiszi felebredt, tenyleges ontudatara, kozben meg csak uj hangfekvesbe valtott at az iranyitottsaga, s oly ostoba, oly megvezetheto, eszre sem veszi, magaenak kepzeli a masik gondolatat. Megis hogy van ez, hogy a bemagolnivalo sablonelemzes az egyen eredmenye? Erre ne neveljen senki es semmi, mert nekibaszok egy mukodes alatt levo vasalot a kettos hatas erdekeben.

joska61 2015.09.21. 08:57:42

Ez kb olyan, mint a tanmesében, amikor meghirdeti valaki, hogy 1 $-ért elárulja bárkinek, hogyan lehet meggazdagodni. Fizetés után pedig bemondja, hogy ÍGY.

Manyecska 2015.09.21. 09:05:00

@köszönöm a kommentált: nem mert jajgatott és a térdét csapkodta.xd mink is hasonló állapotban voltunk:D

köszönöm a kommentált 2015.09.21. 09:06:21

@Manyecska: ami a beszelgetopartneree.:) Mi ez, valami politikaji klub?

Uriah Heep 2015.09.21. 09:37:04

@atpijkamo: te nem állsz ki semmiért, egyetlen érvet sem tudsz felhozni, csak mantrázod, hogy szarok. Engem békává változtattak a GVTI-sek...... de má' elmúlt.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.09.21. 09:42:26

@Uriah Heep: A gyengébbek kedvéért - akik nem tudják elolvasni a kommenteket, és maguk véleményt alkotni - tegnap este mindegyik GVTI-s poszt végére tettem egy rövid kommentet, amiben a tévedéseik közül egyet megemlítettem, és a cáfolatát is odaírtam hivatkozással. Ha valamelyikkel akarsz vitatkozni, állok rendelkezésedre.

Uriah Heep 2015.09.21. 09:49:30

@atpijkamo: Bármelyikkel :)

homar.blog.hu/2015/09/16/ezek_a_lehetosegei_ha_az_on_tarifacsomagjat_is_kivezeti_a_szolgaltato#comment-form

Korábban már írtam, hogy ebben érintett vagyok, full jót írtak, erre látom, hogy írod a marhaságot, ráadásul Telenor ÁSZF-re hivatkozol! Telenoros vagy, vagy mi?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.09.21. 09:54:38

@Uriah Heep: "Bármelyikkel"

Nosza!

Legyél szíves nem offolni, semmi szükség rá, ott az illető poszt, ha beszélgetni támad kedved.

Uriah Heep 2015.09.21. 10:03:57

Vajon ez a cég saját magának odaadná a plecsnijét? :)

Francesca Burgonda 2015.09.21. 10:07:43

Üdv újra! Régen jártam erre: jó a dizájn és látom végre van értelme itt panaszkodni mert szakemberek is ránk néznek. El ne zavarjátok má' őket.

köszönöm a kommentált 2015.09.21. 10:19:23

@Francesca Burgonda: jól kiosztottad az észt. Azok a szakemberek mink vagyunk álruhában.

Uriah Heep 2015.09.21. 10:23:02

@Francesca Burgonda: Ha jónak nem is jó, majd megszokjuk. A "szakemberek" meg küzdenek, mint malac a jégen! :D

Francesca Burgonda 2015.09.21. 10:23:14

@köszönöm a kommentált: csak minimum néhány óra kell ahhoz hogy egy értelmes megoldást kihámozz egy-egy sztoriból :-) De ott a pont!

Francesca Burgonda 2015.09.21. 10:24:59

@Uriah Heep: jah, "szakember" troll malacok a jégen

AtiSnatch 2015.09.21. 10:30:27

na, a gvti szakemberei is megérkeztek a kommentszekcióba . üdv nektek.

Homár Hilda 2015.09.21. 12:38:11

@atpijkamo: az órás nem egyértelmű, és szerintem szándékosan, ha egyértelműen a zuhanyzást akarná tiltani, ikonnal jelezné, mint pl az úszás esetében, csak nyilván mindenki körberöhögné, hogy milyen vízállóságról beszélünk akkor, így inkább pongyolán fogalmaz (ne tedd zuhanyfej közelébe, oké),
a tarifánál a húségidő nélkülit idézted, nem? a példában 2 év hűség szerepelt,
a vásárlók könyve meg szerintem egy kommunikációs eszköz, miért ne írhatnád le, ha úgy érzed méltánytalanul bántal veled? aztán, ha ennek valami törvényi oka volt, a kereskedő majd jól megválaszolja, és legalább tudni fogod.

Black Beam 2015.09.21. 15:12:38

@atpijkamo: ne izgass! Ezt csináltam egy vizsgán. A magyar barokk volt a téma. Mondom, a magyar barokk legnagyobb alakja Zrínyi Miklós volt... És elmondtam mindent róla. Egész jól sikerült.

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2015.09.21. 19:09:12

@Homár Hilda: Én pl. 2011 óta kéregettem, hogy a radaron az utolsó komment dátuma (ez minek?) helyett azt a dátumot írja ki, amelyik utolsó kommentet még olvashattam.
2013-ban kaptam az első érdemi választ:

"A radar még egy létező, de már fejlesztés és szupport alól kikerült feature, az első negyedévben sokkal használhatóbb, hasonló célú eszközt fogunk kiadni."

@atpijkamo:

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.09.21. 19:20:12

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Én is kaptam egyszer lepatintó választ, hogy az, hogy egy fícsör megszűnt működni, az én egyedüli problémám, más nem panaszkodott. Igaz, a többi huszon+ esetben még választ se kaptam.

Mondjuk kissé érzékenyen érintett, hogy a posztok szerkesztésének ideje megháromszorozódott. De ez ugye csak nekem baj.

Egyébként vicces, hogy fasságokat "fejlesztenek" bele, az évtizedes bögök meg vígan maradnak. Mikor megjelent itt valami számláló meg szem meg bizbasz a jobb felső sarokban, csak annyi haszna volt, hogy nekem munkát adott, és adblock-kal sikerült hamar letiltani.

Jahno 2015.09.22. 13:26:26

@ColT: Az miatt csalás, hogy "A "Megbízható Cég " tanúsítványt csak olyan vállalkozások érdemelhetik ki, melyek az ügyfelek visszajelzései alapján kifogástalan véleménnyel rendelkeznek"

Én is megkaptam (Volna, höhö), de egyik ügyfelem sem informálták le és a szerencsétlen kisasszony szerint akiről negatívat nem találnak a neten az megbízható. Fel is vetettem, hogy nálam a nagy bizniszről nem beszélhetnek neten, ezt külön szerződés szabályozza, innentől milyen ügyfelek visszajelzésére kíváncsi? Egy ügyfelem nem keresték meg, azok meg ha féletlenül nem küldik tele a netet rossz véleménnyel (amit vagy megtalálnak, vagy nem), akkor megbízható leszek? Néninek is emlegettem, hogy több éves kifizetetlen számláim vannak, nem érdemes megbízhatónak minősíteni :-)

nickM 2015.09.27. 22:26:29

@Homár Hilda:
Kedves Hilda!
Sajnos nálam a helyzet változatlan, kb. mikorra várható megoldás? :(
atpi megfejtése - nálam legalábbis - nem működik, cserébe legalább a levelezésem felét megette ?D evvan .

Homár Hilda 2015.09.28. 11:08:38

@nickM: heló, több gépen is néztem, én nem látom a hibát. írj a supportnak lécci (support[kukac]blog[pont]hu)
süti beállítások módosítása