Tékozló Homár

Még nem fizetett, de már felszerelte saját rendszámtábláját az AAA/Frissült az AAA Autó válaszával

2015.10.13. 14:31 | Homár Hilda | komment

obrazek_15_1.jpg

A prágai székhelyű, nemrég Szegeden második magyarországi telephelyét nyitó használtautó-kereskedő cég, az AAA Autó nem először szerepel nálunk. Ami igazán érdekes a róluk szóló posztokban az az, hogy a panaszos levelek egy kaptafára készülve mind kecsegtető ígéretekről és csalódáskeltő ajánlatokról, végeláthatatlan várakozásokról és az eladók szeme elől elvitt autókról szóltak. Az AAA képviselői szerint ezek ritka esetek, melyek a bevizsgálási protokoljuk miatt fordulhatnak elő. Esetleg a panaszok fényében érdemes lenne felülvizsgálni a folyamatot. 

Tisztelt Homár!

Az AAA autókereskedés, fóti  telephelyén kezdődik a kalandom, ezt szeretném megosztani másokkal, hogy ne járjon így senki mint én és a barátom!

Hétfőn bevittük a barátom autóját, hogy kapjunk rá egy árajánlatot, hazudtak egy fél órás várakozási időt ami a valóságban 4 óra volt, majd közölték, hogyha kijavítjuk a 2 kis bagatel hibát az autón akkor a megbeszélt összegért megvásárolják az autót!

Szerdán visszavittük az autót, 1 óra várakozás után újra megnézték, próbakör 2 szerelővel majd konstatálva, hogy az autó hibátlan elkérték a kocsikulcsot, forgalmit, az összes személyi okmányt és kértek 20 percet amíg a papírokat megírják!

További 2 óra várakozás után megkérdeztük, hogy mégis mennyit kell még várni, ekkorra közölték, hogy még 2 autót meg kell várnunk! Kiderült, hogy ők mindenféle fizetés és papír nélkül az autót hátra vitték a garázsba és felfúrták a saját rendszámtábla keretüket (aaa autós), valamint ki tudja még mit csináltak az autóval! Itt már közel 7 órája várakoztunk a semmire. Mikor ezt kikértük magunknak közölték, hogy még kérnek pár percet de mi a kulcsot követeltük és menekülni akartunk erről a szörnyű helyről! Hozzáteszem mindenkivel ezt csinálják, a várakozó csak és kizárólag átvert emberek dühöngésétől zajos! A tolalettben a mérges emberek dühe van szerte szét kenve a falon.

Zárás előtt 10 perccel közölték, hogy mégsem tudják sajnos megvenni az autót mert rossz a lendkerék benne! Ekkor azonnal visszakértük a kulcsot és mentünk volna haza erről az okádék lehúzós borzasztó helyről, de kiderült, hogy az egyik állapotfelmérő kis giliszta takony lenyúlta a barátom kulcsának a bőr tokját, gondolván az neki jó lesz! Na ekkor lehetett volna rendőrt hívni, nade hogy bizonyítunk be mi bármit is! Felhívták ezt a kis állapotfelmérő srácot, hogy ugyan hozza már vissza a gyári bőr slusszkulcs tokot, ne lopja már el, mire az volt a válasz, hogy ő már 100 km-re van és majd holnap! Azt az ígéretet kaptuk, hogy kirúgják a tolvajt, nekünk pedig elpostázzák a tokot!

Mivel már hulla fáradtak voltunk és nem volt erőnk balhézni, az autót rosszabb állapotban vittük el mint ahogy oda vittük és elvettek az életünkből 2 napot a benzin költségekről nem beszélve! Aki csak teheti kerülje el ezt a céget, google vélemények alapján autó vásárlásnál és eladásnál is csak negatív tapasztalatok vannak! Amit kihagytam, hogy a hátsó szervizükben a magasan kvalifikált szerelők épp egy Clk 320-nak égették a gumiját ordító motor mellett, ami szintén egy olyan ügyfél autója volt, aki elől az ügyfélváróban várta a paírjait, nem sejtve azt, hogy hátul épp tönkre teszik az autóját! Ezt történetesen le is videóztuk, ami hamarosan felkerül youtube-ra!

Remélem, kikerül az oldalra, szeretném ha eljutna az emberekhez micsoda cég az aaa autó!

Köszönettel:

Zsolt

UPDATE okt. 15. 13:29

A posztot elküldtük a használtautó-cégnek, ezt írták nekünk:

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük észrevételét, panaszát kivizsgáltuk és a vizsgálat eredményéről az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni Önt.

Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért, amely a gépkocsija első átvizsgálása során fel nem tárt műszaki hibákból eredt. Az első látogatás alkalmával a tesztvezető nem találta kielégítőnek a gépjármű mechanikai állapotát, ám sajnos akkor még nem derült ki, hogy a lendkerék korábban meghibásodott. Ez csak később, az utolsó mechanikai ellenőrzés alkalmával vált nyilvánvalóvá. Éppen ezért az autót visszaadtuk Önnek, az ennyire rossz mechanikai állapotban lévő gépjárműveket ugyanis nem áll módunkban sem megvásárolni, sem eladni. Ha azonban a lendkerék kicserélését Ön vállalja, természetesen készek vagyunk megvásárolni az autót.

Időnként előfordulhat, hogy ügyfeleinknek hosszabb ideig kell várakozniuk amiatt, hogy vásárlás előtt műszaki és jogi szempontból is nagyon alaposan ellenőrzünk minden autót. Természetesen mindent megteszünk azért, hogy a lehető leggyorsabban lebonyolítsuk az ügyletet, és ne várakoztassuk tovább ügyfeleinket a feltétlenül szükségesnél. Valószínűleg ez volt az oka annak is, hogy ebben az esetben a rendszámtáblát már a folyamat lezárása előtt kicserélték kollégáink, elősegítve, hogy a lehető leggyorsabban megtörténhessen az adásvétel, és Önnek ne kelljen még többet várnia (az ügylet törlése után természetesen visszakerültek az eredeti rendszámtáblák a helyükre). Munkatársaink minden lehetséges módon megpróbálnak időt megtakarítani ügyfeleinknek.

Köszönjük megértését,

Az AAA Auto vezetősége

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hobbitroll 2015.10.13. 14:39:19

"...Azt az ígéretet kaptuk, hogy kirúgják a tolvajt, nekünk pedig elpostázzák a tokot!..."
Írásba adták?
A többire meg ... BÖ, hát nem volt még elég AAA-s pószt?
Pószt-toló, ezt hallottad már: túl szép ahhoz, hogy igaz legyen?
Első, és még releváltam is!

Leadfoot 2015.10.13. 14:49:43

Vicces ez a "nem volt már erőnk balhézni", stb. Nyuszik voltatok, ennyi. Ami nem baj, a legtöbb ember - beleértve engem - olyan, hogy inkább kerüli a konfliktust, de akkor nem kell keménykedni, és mindenféle hülyeségre fogni.

A gumifüstölős videó feltöltésével meg minek várni? Ha megvan, tessék feltölteni!

Az AAA meg a messziről kerülendő cégek közt is az élmezőnyben van, ez 1,5 perc netes keresés után nyilvánvaló lenne.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.13. 15:15:25

"égették a gumiját ordító motor mellett, ami szintén egy olyan ügyfél autója volt, aki elől az ügyfélváróban várta a paírjait, nem sejtve azt, hogy hátul épp tönkre teszik"

Hova teszik éppen az autóját? Egy tönkre? Felbakolják?

Poszter nem tudja magyarul kifejezni magát, ez a gumi égetés is teljesen értelmetlen, talán valami füstölőgyertyát égettek a garázsban.

lcsaszar 2015.10.13. 15:30:19

"A tolalettben a mérges emberek dühe van szerte szét kenve a falon" - elképzeltem, hogy mivel...

CID 2015.10.13. 15:38:56

Ha ilyen alaposan átnézik a verdát, azt hiszem használt autót csak az AAA-tól.

@atpijkamo: Ne kötekedj papi, lehet a mergának nem ártott, de a gumikról lekoptattak pár ezer forintot.

ideális hangyászsün 2015.10.13. 15:44:27

@atpijkamo: a gumiégetés egybeírandó, ha már a kifejezésről van szó.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.13. 15:45:02

@CID: És az miafasznak lenne jó nekik?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.13. 15:47:05

@ideális hangyászsün: Bocsi, nem tudtam, hogy van ilyen kifejezés. Akkor lehet, hogy ez valami szakszerű javítási módszer.

CID 2015.10.13. 15:57:18

@atpijkamo: Nézd, már majd 20 éve dolgoztam autószalonban, de ha egy betonfaltól fél méterre csinálták, ha hasznuk nem is volt, de izgultak, nem e szarik be a fék :)

hobbitroll 2015.10.13. 16:14:23

@pósz toló:
bakker, erre elfelejtettem releválni
"Remélem, kikerül az oldalra, szeretném ha eljutna az emberekhez micsoda cég az aaa autó!"
azok számára, akik tudják használni a webes keresőket (google, yahoo, bing, etc.), ez az információ már rég elérhető

Black Hole 2015.10.13. 16:30:17

Egyszer egy autószalonnak csináltam lakatosmunkát. Nem volt velük semmi bajom, normális árban tudtunk megegyezni, ki is fizettek, elég korrekt cég volt. De amit a délutános műszak csinált az autókkal, mikor az irodákból mindenki haza ment, kb 5 óra után, az durva volt. Füstöltek a gumik rendesen. Szerintem motorikusan többet amortizálódott egy kicsi pár óra alatt, mint addig teljes életében, mondjuk 100000 km alatt. Mikor valaki kíméli az autóját, a köcsög hülyegyerekek meg játszanak vele, és elég durván, az azért elég hülyén adja magát. Főleg ahhoz képest, hogy mennyi rezsióradíjat számolnak fel a javításért, közben meg nem dolgoznak rajta, hanem teszik tönkre. Amúgy történt ez a budapesti Soroksári úton, a körbe zárt villám emblémájú márka szalonjának a szervizében, nem valami kispályás helyen.

lcsaszar 2015.10.13. 16:38:56

@Black Hole: Én is voltam olyan hülye, hogy valami apró elektromos hiba miatt beadtam az autómat a szomszéd utcában fészkelő maszek autószerelőhöz (gyorsan kellett). Hát egyszer azt látjuk, hogy fényes nappal 3-asban száguldoznak az utcánkban 80-nal az inasok, időnként satufék, jellegzetes égett szag kíséretében. Azóta nincs katalizátor sem az autómban, valahogy eltűnt kézen-közön a szervíz áldásos tevékenységének hála. Bizonyítani nem lehet, de a tanulság az enyém.

The Good Boy ! 2015.10.13. 16:47:50

az elmúlt fél évben cserére került kicsiny családom teljes járműparkja. a hahu hirdetésekben minden alkalommal benne volt, hogy kereskedők sms-ei nem érdekelnek, meg az, hogy az autó a hirdetés helyén tekinthető meg (vidéki vagyok, nem bp közeli). erre mindegyik hirdetésnél a feladás után az első sms az aaa-tól érkezik, hogy megvennék az autómat, hívjam fel (én!!!!) őket. Anyátok aaa!!! tényleg a legmocskosabbak!
Mondjuk, aki velük kooperál a netes időkben, az meg is érdemli, hogy 159-ként végigjátsszák vele is ugyanazt, mint az előző 158-al.
poszt-tolót pedig kéretik a youtube linket dobja fel, ha már belengette, hogy lesz esti videó, mert jelenleg én nem találok ilyet!

hobbitroll 2015.10.13. 17:05:08

@lcsaszar: én 2 normális szerelőről tudok. Az egyik Kistarcsán, a másik XIII-ban. Ennyit találtam 5 év alatt. A szakbarbárt amúgy könnyű felismerni, szinte mindig ráér. Azonnal nekiáll foglalkozni a problémával, vagy ha azzal nem, akkor újak előidézésével.

CID 2015.10.13. 17:07:13

@Black Hole: Azt azért gondolom sejted, hogy a rezsi óradíj köszönő viszonyban sincs a szerelők fizetésével;)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.13. 17:20:24

"Amikor kitakaríttatják velem a wc-t, ugyanazt a rongyot használom az asztalok letörlésére is. Pincér vagyok, nem wc-pucoló!"

breakfastcompany.reblog.hu/a-legundoritobb-ettermi-kulisszatitkokrol-vallanak-a-pincerek

Rosszindulatú Vászka 2015.10.13. 17:21:37

Természetesen posztert sajnálom, bár nem történt semmi.

Ellenben és viszont örülük, hogy végre a kallerek, ingatlanosok mindenféle rangű és rendű ugyfélszolgák és bolti eladók után végre az autószerelőket és neppereket is lehet gyalázni.

... és a Haza fényre derül!

FDToth 2015.10.13. 17:40:21

Az AAA autónál is kb. ugyanaz a magyar munkaerő dolgozik, mint más vállalatoknál, így túl sok jót ne várjunk.. Nekem is volt már olyan h elvittem szervizbe az autót, ők meg a megkérdezésem nélkül cserélték a rendszámkeretet az övékre. Mondtam h ezt én nem kértem rakják vissza régit. Ők azt kidobták. Akkor a számlában érvényesítsenek kedvezményt, ha már én reklámozom majd őket. persze adtak, úh végül is jól jártam :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.10.13. 18:04:21

Persze hogy nem fizetett, valamiből a rendszámtáblát is meg kellett venni :D
Amúgy ez az izé nem szűnt még meg?

@Rosszindulatú Vászka: Az autónepperek és a megfelelő hozzáállású szerelők eddig is anyázva voltak.

Black Hole 2015.10.13. 18:12:29

@CID: ne viccelj velem :-)
Már a rendszerváltáskor vállalkozó voltam :-)

Black Hole 2015.10.13. 18:28:52

@lcsaszar: volt egy francia autóm. Nem P és nem C volt a nevének a kezdőbetűje. Olajcsere volt a márkaszervizben. Akkor már rutinos voltam, szóltam, hogy ott akarok lenni végig, tehát olyan időpontot adjanak, hogy odamegyek, megvárom, sőt, végig a kocsi mellett akarok lenni, mert látni akarom, hogy minden csere valóban megtörténik. Igaziból olajcsere volt, meg egyéb kisebb szerviz. Basszus, úgy, hogy az autó mellett voltam, át akartak cseszni. Mondom a srácnak, hogy mutassa meg az nívópálcát. Persze, hogy épp csak minimumon volt. Szóltam neki, hogy öntse fel legyenszíves maxra. Erre jön egy kibaszott hasbaakasztó szöveggel, hogy annak csak minimumig szabad lenni. Nagyon felbasztam magam, a pofátlanságán. Így maxra lett öntve. Következő szerviznél ugyanez a gyerek jön hozzám, mikor látja, hogy állok be a szerviz udvarába. Kérdezi, hogy mi lesz? Mondom neki, hogy megyek be az irodába, oszt' majd ott megrendelem amit akarok. Erre mondja, hogy ha lesz olajcsere, akkor azt ne mondjam majd benn, és akkor féláron fog cserélni nekem. Persze szóltam, hogy szeretném, ha nem ehhez a sráchoz kerülne a kocsi. Utálom a tolvajokat.

Rosszindulatú Vászka 2015.10.13. 19:10:27

@Black Hole: Heuliez, Bugatti, Simca, Delaunay-Belleville, Almicar? Esetleg De Dion-Bouton?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.10.13. 20:05:34

SPAM
www.facebook.com/kilatas/posts/1064166013616396

"Még nem fizetett, de már felszerelte saját rendszámtábláját az AAA "
Saját rendszámuk van? Nem magyart kéne feltenni? :D

@Black Hole: Demekkoratróger :D

Aureliano Buendía 2015.10.13. 20:24:04

„Aki csak teheti kerülje el ezt a céget, google vélemények alapján autó vásárlásnál és eladásnál is csak negatív tapasztalatok vannak!”

Tán hamarabb kellett volna informálódni.

neet 2015.10.13. 20:34:01

@atpijkamo: ebből is látszik, h az égvilágon semmi baj sincs a földreesett zsömlével pl. Már ameddig nem látod, h leesett. Anno a kiszáradt kutyaszarral simán krétáztunk a grundon, sose volt senkinek semmi baja. Ja, mondjuk kaja előtt kezet mostunk majdnem mindig...
Tipikus anyukás kérdés: baj-e, ha a gyerek ezt-azt-amazt megcsócsált. Logikus válasz: első gyereknél igen. Többediknél csak az a kérdés, mit. (Nekem fontos-e.)
De amúgy undorító. Már a wc-s. Bár mióta tudom (?), h egy mobilon vagy egy egeren több a szar mint egy budideszkán, azóta ez is tök8. Azér' van az immunrendszer, nem-e?

Aureliano Buendía 2015.10.13. 20:37:25

sajnálom amúgy a posztert. Tipikus, utólag dohogó, majd én jól megmutatom nekik kisember.

Az AAA is az emberi kapzsiságra épít, és a posztoló ezen biza megbukott. Valamint a világ ismeretéből is.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.13. 20:37:49

@neet: Semmi baj, ha 5 másodpercen belül felveszed. Annyi idő, míg rámásznak a bacik.

Az étteremben lepottyan az asztalról a vendég kanala. A pincér odaugrik, és a zsebéből elővéve átnyújt egy kanalat. A vendég elkezdi enni a levest, de furdalja a kiváncsiság:
- Mondja, maguk mindig ilyen figyelmesek?
- Igen, uram. Nemrég felvettünk egy statisztikust, aki kiszámította, hogy időnk 14%-át arra fordítjuk, hogy kicseréljük a leesett dolgokat. Ezért mindenki a zsebében hordja a tartalékot.
- Ez kiváló. És mondja, miért lóg egy madzag a sliccénél?
- Tudja, a statisztikusunk kitalálta, hogy amikor elmegyünk WC-re, ne kelljen kézzel hozzáérnünk a műszerünkhöz, mert akkor utána kezet kell mosni, ami időveszteség. Így csak ezt a madzagot megrántjuk és mindjárt kint van minden.
- És mondja, hogyan teszi vissza?
- Nem tudom, a többiek hogy csinálják, én speciel a kanalat használom.

Black Hole 2015.10.13. 21:02:02

@Rosszindulatú Vászka: és ha olasz, akkor mi van? Ilyen apróságon fennakadni!! 44
Amúgy anyai ágon van ott francia :)

kalapocska 2015.10.13. 21:09:53

rendort kellett volna hivni. Lehet hogy vissza fordult volna az urge 100km-rol es masnak nem lopja el a cuccait.

Black Hole 2015.10.13. 21:10:07

@ColT: ez még semmi ahhoz képest, hogy itt, most májusban mondta a magyar szerelő embere, hogy "azért önti minimumig csak, hogy a vizsgán biztos átmenjen...", és a pontok helyére gondolj egy hosszú magyarázatot. Én meg röviden mondtam, hogy a tulajnak egy teljes feltöltést fizetek, és amit nem önt bele, kérem egy flakonban. És nem szeretném, ha a számlán szerepelne egy liter olaj pluszban.

CID 2015.10.13. 21:10:23

@Black Hole: Rá is basztál, megpróbáltál rendes szolgáltatást nyújtani ;)

@atpijkamo: Mondaná egy kedves ismerősünk, szakálas, de leköptem a TAB-ot a fröccsömmel :DDDDDDD

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.10.13. 21:10:46

@Black Hole: LOOOOLLL
Ezek sötétebbek mint amilyennek a kuncsaftot nézik.

Black Hole 2015.10.13. 21:13:06

@ColT: a sötétség nem annyira bosszantó, mint a pofátlanság.

igazságos. 2015.10.13. 22:05:53

Ha annyira ketségbeesetten eg akartatok szabadulni rögtön a kocsitól akkor ott valami bibi volt amit észrevettek

Mert ugye még kivártátok a 7 órát, s mégis elhajtottatok utána meg vmi bőr sz@rt követeltetek

Hagytátok h meglopjanak de mégsem adtátok el az autót, amiből ki tudja mit szedtek ki (nem volt szem előtt sokáig)

Mégis hazavittétek a kocsit

az iratokat is odaadtátok ami durva

Szerintem

RENDŐRSÉG és feljelentés ha ez igaz mert az iratokat is elszedték!

Mondanám h kamu a sztori de elhiszem h ennél a cégnél minden előfordulhat

1 szlovàk cég, ami csődbement de visszajött úgy látszik durvábban nyomják

Ja poszter

A barátod dugja fel agának a bőr izéjét filléres tételt, meg az is, aki ellopta az meg még jobban

Úgy néz ki megtalálta élete szerelmét

igazságos. 2015.10.13. 23:26:27

Igazi love storyt olvashattunk

Ennyi erővel menjetek dugni egymással, de valszeg nem lennétek sikeres emberek az tuti

oszt harmadiknak vegyétek be a csóró bőrtolvajt kötelezően minimum BDSM kikötéssel, lehetőleg a baràtodhoz kösd, a két nyakat össze poszter

Ja el ne felejtsd lefényképezni

Gazsi bácsi lótetű 2015.10.13. 23:27:51

Egy 60 autós flottát kezeltem, és hordtuk az autókat egy jónevű céghez. Feltűnt, hogy minden szervizszámlán szerepel a "menettulajdonságok ellenőrzése" cca 1.100 Ft-ért, és 1 liter ablakmosó. Legközelebb kmóra fényképezve, ablakmosó csurig töltve és szintén fényképezve. Megkaptam a számlát, és 2 perc múlva már az ügyvezetővel tárgyaltuk, hogy mit is kapunk kárpótlásul, hogy ne hagyjuk ott őket. Mert ezeket rutinból kiszámlázzák. Aztán csodálkoznak, hogy senki nem hordja márkaszervizbe az autóját a garancia lejárta után...

igazságos. 2015.10.13. 23:29:58

@Black Hole: pitiáner szarrágóknál rosszabb nincs mer azok kivétel nélkül a gazdagok

Az ingyenélés is jobb a pitiáner sz@rrágásnál mer legalább bevállalod h nem dolgozol

de most egy nyamvadt 3000 ftos ez@rért cirkuszolsz, mikor az ÖSSZES IRATODAT ELVETTÉK TŐLED!?

Oszt ha másik kocsihoz felhasználják az adatokat!? (alvázszám hamisítás etc.

Rendőrségre feljelentés de azonnal különbe megy a bóribe a poszter csak idő kérdése

igazságos. 2015.10.13. 23:31:59

A cég azonnal bukna ha valamelyik nyomorék rendőrt hívna ott helyben rögtön

A kocsi és az okiratok az nem játék h elviszik

Miért nem a szemedelőtt csinálták ahogy az rendes kereskedőnél szokás

igazságos. 2015.10.13. 23:35:29

@Aureliano Buendía: kétségbeesetten kellett a lóvé oszt nem vették meg a kocsit
Mit em értesz hun a torökk?

Valszeg a poszter is ludas volt s felhánorodott azon h átvizsgálják a kocsit

ezek megérdemlik egymást miért nem dolgozik a poszter az AAA autónál ott a helye

Azt hiszi hülyére lehet venni mást

Black Hole 2015.10.13. 23:36:25

@igazságos.: ha a pitiáner szarrágók mind gazdagok, akkor holnaptól az leszek :)

igazságos. 2015.10.13. 23:37:47

@Black Hole: ja azé vándoroltál ki XD

Azé nem kell iyent kiplakátolni :)

igazságos. 2015.10.13. 23:39:43

@Black Hole: ne akarjál gazdag lenni főleg a pasik kettyósok, de a nőket se kell félteni

Meselhetnék de ha pasi vagy és an sok pénzed inkabb akaszd fel magad mer előbb utóbb kifogsz vkit aki elbánik veled

Lásd Lajcsi esete

igazságos. 2015.10.13. 23:41:48

Van különbség smucig, pitiáner, olcsójános közt

A pitiáner a legrosszabb mindközül a poszter barátja az

a poszter még nem mer csak egy csicska de tanul, viszont sose lesz belőle pitiáner mer ahhoz kevés

igazságos. 2015.10.13. 23:48:15

Mondom olyan nincs h egy szegény pitiáner sz@rrágó legyen

A szegény is szeretne sok pízt keresni, de nem mindenáron s képes lemondani is ha kell

De aki gazdag van pénze ort is vanak fokozatok
Lezért mondom a poszter barátja is nagykutya volt régen csak most nehéz lehet lenyelni h ide jutott de a pitiáner sz@rrágás a vérében van az nem fog elmúlni

A poszter csak egy segítő, ő nem oszt nem szoroz de mégis tiplizik még mindig nyaller

A tolvaj meg szimplán csóró, mindent elvisz amit lehet nem kell mondanom tovább

Aki a szemed előtt csal na az viszont veszélyes alak ert nemcsak agypofájú, hanem rámenős, bűnöző fajta egyed nem is pofátlan hanem inkább szemétláda f@szfej

H bepróbálkozok előtted akkor semmitől se fél vis bátor arra h úgyse fogják kirúgni

Nem bodzás hanem papa vállalkozó rokonja

igazságos. 2015.10.13. 23:50:44

@FDToth: alkatrész görgetés vigyázz
rárakták más kocsira a tiédet

Kerülni kell az ilyet

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.10.14. 07:25:57

@igazságos.: Ma a szokottnál is összefüggéstelenebb vagy :D

joska61 2015.10.14. 08:34:50

Egy iciri picirit is tájékozott "fgyasztó" nem megy az AAA autóhoz. Ennyi.

Troppauer_Hümér 2015.10.14. 09:32:43

Szóval a poszter egy lendkerekes autót akart rásózni az AAA-ra?

Manyecska 2015.10.14. 10:10:13

@ColT: b+.Lehet emberből van??..

cmx85s 2015.10.14. 10:21:36

@Troppauer_Hümér: Olyanom nekem is van, még megboldogult gyermekkoromból maradt fenn. Igaz, előtte kb fél centisre kell zsugorítani az autóst, de lehet vele autózni. Szerinted megveszik?

MrZed001 2015.10.14. 11:13:07

@hobbitroll:
Én is pont 2 profi és jó szerelőről tudok.
Az egyik egy kis maszekből kinőtt nagy maszek a 16. kerben.

Na de a másik, az egyik többszörösen a márka szerelőinek nemzetközi versenyét megnyerő überprofi mester srác. Nincs aranyárba, és fogjuk rá, hogy ő már tényleg ÉRT is hozzá.
Nem is viszem máshoz a kocsit.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.10.14. 17:33:47

@Manyecska: Igi? Nem, ő egy szuperigintelligencia

Peetee 2015.10.15. 12:45:23

@Black Hole: Amely 0-5-1.5litereket megsprórol a minimumra töltéssel, azt adjael másnak "féláron cserélem neked" dumával. Nem semmi...

melaena 2015.10.15. 14:00:19

@Aureliano Buendía:
Szerintem siman a nagy szamok torvenyere.
Mindenkinel beprobalkoznak,aztan ha csak 20 bol 1 hagyja ott a kocsijat melyen aron alul,mar jol jartak.
Par haverom igy csajozik.
Vastag bor kell hozza a pofadra,de megeri.

En inkabb azokat sajnalom,akik itt ugyfeleznek.
Most kepzeld el azt,amikor az anyagyilkos vadparaszt megindul a kis 100 fos zsakfalubol pestre,mert azt mondjak neki, hogy elviszik 500-ert a verdajat.
Ha egy ilyennel kozlik a helyszinen ,hogy vagy otthagyja 200-ert,vagy bukott egy napot,meg 15 ezret a benzin, akkor nagy valoszinuseggel az elso keze ugyebe kerulo embert porra zuzza.

melaena 2015.10.15. 14:01:37

@melaena:
es mikozben szegeny ugyintezo szedegeti ossze a fogait a foldrol,artra gondol, hogy forditott helyzetben o is ugyanezt csinalna.

Black Hole 2015.10.15. 14:23:24

@Peetee: gondolj bele! Kb 4-5 autónál vastagon össze jön a féláras cseréhez az olaj. Viszont aki bele megy ebbe az üzletbe, az nem tudja, hogy milyen olaj van az autójában. Könnyen lehet, hogy 4 autó után, 4 felé olajból kotyvasztott koktél megy a járgányba. Megspórol pár ezrest, az autóban meg esetleg jóval nagyobb kárt tesz. Bár az ilyen meg is érdemli.

Black Hole 2015.10.15. 14:25:42

Ja, és az update mekkora hablaty :))))

SarahConnor 2015.10.15. 17:53:19

Csessze meg az az ánuszdugó, aki annyira kicsinyes és sunyi, hogy egy qrva kulcstartót ellop... Az ilyen a saját anyját elássa egy ötezresért... És hiába ekézitek a posztolót, igenis zabálja fel a rák a képét annak, aki akár egy cukorkát kivesz az autómból, főleg amíg meg nem vették. Na meg a munkáltatójának is szép minősítés... a többi mellett.

august 2015.10.16. 00:12:10

kb. 10 evvel ezelott is ezt csinaltak, egy idore el is tuntek. fost szart eladtak sok hulyenek garanciaval.

Xezs 2015.10.16. 01:56:15

Fél óra helyett 1 órát vagyok hajlandó várni és szerintem még ez is egyfajta balfaszság, de ilyen vagyok. De 1 óra várakozás után tuti kifordultam volna abból a lepratelepből.

Xezs 2015.10.16. 02:01:02

@Black Hole: Sok köcsög van. Én az ilyenek miatt megyek hivatalos márkakereskedésbe szervizeltetni, leszarom hogy a kicsikhez képest kurva drága. Nekem megér annyit hogy ne basszanak át.

Black Hole 2015.10.16. 10:50:58

@ViKtOr: sehova! Maradok ott, ahol vagyok :)

Black Hole 2015.10.16. 11:16:58

@Xezs: el ne tévedj! Ez az én kalandom egy hivatalos márkakereskedés szervizében történt! De amit írtam, hogy a szerelő srácok délutános műszakban játszottak az autókkal, az is ilyen helyen történt! De tovább megyek. A következő autóm is francia lett, az volt életem legújabb kocsija. Nem volt két éves, nagyon kevés km volt benne. Az egy P306-os volt. Azt is márkaszervizbe hordtam. Csak ott nem engedtek be a szerelő mellé. Egyszer mikor volt egy szerviz rajta, szóltam, hogy a 3 kapcsoló világítása elég foghíjas, nézzenek rá, és cseréljenek benne amit kell. A fűtés, szellőzés, és ventilátor kapcsolóról beszélek. Erre mikor viszem el az autót, látom ám, hogy a kapcsolók teljesen Mekk Elek módjára lettek kiszedve, vagyis csavarhúzóval alá lett nyúlva, és úgy lett lefeszegetve, hogy össze lett karistolva maga a kapcsoló is, meg mellette a foglalat is. Azonnal szóltam is érte. A csaj akinél reklamáltam elment szólni a valakinek, aztán vissza jött, a kocsit meg se nézte senki, hanem azt mondták, hogy biztos otthon én csesztem össze, csak nem sikerült a barkács, aztán most rájuk akarom verni, de mivel ők jófejek, ennek ellenére megjavítják. Kérdezem tőlük, hogy mit fognak vele csinálni? Mert én cserére gondoltam, mivel mikor oda vittem, egy karc nem volt rajta. Erre azt mondja, hogy megcsiszolgatják, és hátulról a sérüléseket átjavítják, vagyis lekenegetik, hogy amikor megy a világítás, ne látszódjon át a karc! Ezen a ponton szállt el az agyam. Nem úgy beszéltem velük, mint egy úriember!

Xezs 2015.10.16. 11:23:47

@Black Hole: Akkor bocsánat. Akkor mégis hova a picsába vigyem a kocsimat ha minden szerelő ilyen lehúzós majom? Van még mit tanulni munkakultúrából idehaza, az biztos. Egyelőre ahova én járok ott úgy érzem hogy rendben megy minden, aztán lehet egyszer én is megszívom.

Black Hole 2015.10.16. 11:44:50

@Xezs: csak olyan helyre viszem, ahol ott lehetek mellette, és nézhetem, hogy mit csinálnak vele! Amúgy volt egy harmadik esetem is Fehérváron! Az meg egy Omega A volt. Egyszer csak nem indult. Tréleren le elszállítva a szintén márkaszervizbe. Megnézték, tényleg nem indul, mértek rajta kompressziót, és azt minták, hogy szinte nincs is kompresszió, ez annyit jelent, hogy teljes motorgenerál, és már adták is az árajánlatot, valami 350 ezer forintosat. Erre hívom a hevert, aki Opel őrült volt, és autószerelő, hogy ehhez mit szól? Mondta, hogy a kocsi legyen a szerviz előtti nyílt parkolóban, este jön, és elhúz a saját garázsába, de azt a papírt amire nyomtatott a kompressziómérő, kérjem el, mert látni akarja. Este a garázsában nézi, és mondja, hogy ezt nem hiszi el. Volt neki is kompressziómérő, rámért, és teljesen jó értékek voltak. Azt mondta, hogy majdnem olyan, mint egy teljesen új autóé. Kicserélte a gyertyákat, és már kész is volt. Annyi gond volt, hogy csak használtat tudott tenni bele, de másnap vittem újakat, és bele dobta azokat. Mondjuk a két francia autós kaland 2000 környékén történt, meg azelőtt, az Opelos meg 12-13 éve kb. Azóta valószínű javult a helyzet

Black Hole 2015.10.16. 11:47:57

Na, ezt megszórtam helyesírási hibával, azért gondolom meg lehet fejteni :)
Bocs :)

lcsaszar 2015.10.19. 13:30:41

A bőr kulcstokot is csak azért szereltük le, hogy időt takarítsunk meg Önnek. Mert ugye indulás előtt a kulcsot elő kell szedni a tokból, ezzel elmenne egy csomó idő.
Köszönjük megértését.

Peetee 2015.10.19. 13:42:31

@Black Hole: Nem-nem, a szervízek rendre 200literes hordóban rendelik a motorolajakat is; éppen ezért tudja megcsinálni, mert nem kell 4db 5literes flakon alján lévő 1-1-literekkel variálnia, csak odaáll a hordóhoz és átfejti a Te mennyiségedet, amit előtte 4x1literben nem fejtett le.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.19. 13:51:17

@Peetee: Ez hülyeség, egy víz miért rendelne olajat? Még ha szer is. Talán inkább vízet rendelt, nem?

Peetee 2015.10.19. 13:55:52

@atpijkamo: Lehet, hogy aludni akar, és azért rendelte,h az olaj ússzon a tetején, és akkor lent sötét lesz, és tud aludni, nem?! ;)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.19. 13:58:05

@Peetee: Olaj a tűzre. Víz az olajra. Azt tudtad, hogy a forró olajat meggyújtja ha vizet öntesz rá?

Peetee 2015.10.19. 14:02:08

@atpijkamo: Egészen pontosan a víz szublimál a forró olajtól, ami szerteszéjjel' veti a kis olajcseppeket is, és mindenkit durván megéget, aki a közelében van. Ezért nem oltjuk el csapvízzel a tűzhelyen felejtett olajat. Oda lesz az ember bőre, meg az egész konyha 1sec alatt.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.19. 14:06:35

@Peetee: Elrontottad. Eddig aszittem, a víz meggyújtya az olajat.

Peetee 2015.10.19. 14:27:08

@atpijkamo: Ááá, én a télapóval voltam így sokáig. Egyszer leleplezték, és azóta nem tudtam rá úgy nézni... Azért ezentúl ne utáld a vizet; attól még jó fej, hogy nem gyújtogat olajakat :)

lcsaszar 2015.10.19. 14:46:30

@Peetee: Az olaj könnyebb (na jó, kisebb fajsúlyú) a víznél, ezért felmegy a tetejére, és ott vidáman tovább ég. Azt nem tudom, hogy a szervíz tetején ég-e, mert hogy megy fel oda?

lcsaszar 2015.10.19. 14:48:08

@Peetee: A télapó nálunk is lebukott, de a Mikulást mindig nagyon várom.

Black Hole 2015.10.19. 15:16:13

@Peetee: én ezt értem, de gondolj bele! Megy a kuncsaft egy benzines autóval, de a szerelő belevaló dugiolaja elfogyott, viszont van traktorba való neki. Szerinted?

Peetee 2015.10.20. 14:05:13

@Black Hole: Bele fogja tölteni; és zsebre vágja a lóvét. Ebben meg neked van igazságod.

Black Hole 2015.10.20. 15:02:38

@Peetee: utoljára akkor bíztam meg szerelőbe, mikor még a Lada volt a menő! Volt egy haverom, ahoz vittem a gépet vasárnap reggel, vele szemben lakott egy másik haver, annak kocsmája volt. Előtte két - három nappal megbeszéltük, hogy a gép milyen állapotban van, esetleg vezette egy kört, és estére minden kész lett rajta, miközben kb eljegyzési hangulat volt. Berúgni nem szoktunk, szóval olyan nem volt, hogy bármi probléma adódott volna. A kipufogó olyan világos maradt még városban is, hogy asszem nem lehetett sokkal rosszabb környezetvédelmi szempontból, mint egy mai modern autó. Ő még igazi motorszerelő volt, nem ilyen rádugjuk az ellenőrző akármit, és majd az alapján lesz valami.

MacskaÖsszeZavaróKft 2016.03.17. 11:34:10

hol a mercivideo?
hol a mercivideo?
hol a mercivideo?
:D

Ra,Peti 2016.06.21. 22:04:34

Az AAA Autó primitívségét maga a válasz jelenti, idézem: "Valószínűleg ez volt az oka annak is, hogy ebben az esetben a rendszámtáblát már a folyamat lezárása előtt kicserélték kollégáink, elősegítve, hogy a lehető leggyorsabban megtörténhessen az adásvétel, és Önnek ne kelljen még többet várnia"
Kérdezném azt a szerencsétlen agyhalott primitív embert aki ezt a választ megfogalmazta, hogy miért kell az AAA-s rendszámtábla tartó keret felszerelése ahhoz, hogy egy gépjármű megvásárlásának menete lezáruljon, és az eladó távozhasson?
Ez egy értelmetlen indoklás.
Aztán kérdezném az AAA autót, hogy az "ne vásárolj külföldi autót mert az vízkár veszélyes" reklám cikkük mellett, ők miért hívogatnak frissen külföldről behozott autókat vásárlás céljából? Majd ők azt látják? Nekik nem veszélyes? Ugyan már, a cikket csak azért írattátok és fizettetek érte, hogy elrémisszétek a vevőket a külföldről származó kocsiktól de persze ha az a kocsi rajtatok keresztül megy akkor már megvehető, mi? MAJMOK! :-)
süti beállítások módosítása