Tékozló Homár

Csak a pr erejéig működött az Interspar akciója/ Frissült a Spar reakciójával

2016.04.25. 10:32 | Homár Hilda | komment

spar-logo_svg_1.png

Olvasónk azt feltételezi, hogy ami vele történt, az nem egyedi eset. Mi passzolunk ebben a kérdésben, de ha a Spar-, Interspar-vásárálók böknek egyet a minikérdőíven, akkor esetleg lesz némi képünk arról, hogy  levélírónk sokattapasztalt vagy csak szimplán rosszindulatú.

Kedves Hilda!

Veszprémi Interspárban a vasárnapi vevőcsábító akció vasárnap nem működik.

A történet ott kezdődik, hogy április 23.-án szombaton bevásároltunk az Interspárban, a vásárlás végén a pénztárostól kaptunk egy 500 Ft értékű kupont, amelyet április 24.-én vasárnap 1000 Ft feletti bevásárlás felett lehetett beváltani. Gondolom a vasárnapi nyitvatartást reklámozták. Vasárnap reggel kiderült, hogy pár dologra még szükségünk lesz , ezért kapóra jött a kupon, hiszen 1000 Ft körüli vásárlásnál ez 50% körüli kedvezmény.

Elmentünk hát megint az Interspárba, ahol először a gyorspénztárhoz mentünk, ahol eltöltöttünk negyed órát, mert egy vásárlóval gondok voltak. Mit utóbb kiderült nála is a kupon volt a gond. Negyed óra után a pénztáros azt tanácsolta, hogy álljunk át egy másik sorba, mert a kupont ott nem tudja beváltani. Az 4-5 áruval átálltunk egy másik sorba, ahol természetesen tömött bevásárlókocsikkal jópáran várakoztak.

Ebben a sorban kb. 10 perc sorban állás után sikerült beváltani a kupont, de fizetés után jött az a személyzeti munkatárs, aki a pénztárosokhoz szokta vinni a kulcsot, és közölte, hogy a vásárlásunk nem volt jó, mert az igaz, hogy kifizettük a pontos összeget - a kártyáról levonásra került - de blokkot nem ad róla a gép. Ez is a kupon miatt van... Patthelyzet kifizettük az áruk kedvezménnyel csökkentett árát, de mégsem mehetünk el, mert a gép nem ad számlát. Újabb fél órát 5db áru miatt nem akartunk várni, ezért a megoldás, hogy 500 ft értékű árut otthagytunk, és ezután mehettünk...

Megjegyzem nem először fordult elő a veszprémi Interspárban, hogy egy kupont nem sikerült érvényesíteni. De ilyet, hogy a kupon értéke levonásra került, a fizetés is megtörtént, és a vásárló mégsem mehet el a kedvezménnyel, ez már azért nagy pofátlanság! Nem az 500 Ft érték zavar, hanem az eljárás és, hogy a vevőket csábítják valamivel amit nem tudnak teljesíteni, emellett a vevőt megalázó helyzetbe is hozzák, mert a mi 5db árunk miatt nem haladt a sor.

Azért az az összeg jól jönne egyben, amit az Interspár nem ír jóvá a vásárlóknak vasárnap országszerte...

Üdvözlettel:

egy volt vásárló

UPDATE

Kedves Vásárlónk!

Sajnálattal olvastuk levelét, melyet a Tékozló Homár Blognak eljuttatott. Elsősorban szeretnénk elnézést kérni Öntől a kellemetlenségért! Ezen túlmenően szeretnénk megkérni, hogy panaszát küldje el nekünk is a vevoszolgalat@spar.hu címre az elérhetőségeivel együtt, hogy a SPAR Vevőszolgálatának munkatársai fel tudják venni Önnel a kapcsolatot és lehetőségük legyen rendezni Önnel a felmerült problémát!

Reméljük, ezután is vásárlónk marad: szeretettel látjuk mindenkor üzleteinkben!

Köszönettel és üdvözlettel:

Spar Kommunikáció

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2016.04.25. 10:39:28

Lehet még korán van, vagy a posztoló nem ír érhetően, de most tényleg az volt, hogy kifizették a termékeket, mentek volna haza, erre elibük állt valaki, hogy tegyék vissza az 500Ft-nyi terméket? Lehet kicsit kiröhögtem volna a csókát...

Phil Necro 2016.04.25. 10:58:58

@Firestarter.18:
Nekunk volt hasonlo szitunk az egyik outletben.
Bepotyogte az elado a ruha arat,az ismeros pedig a pin kodjat.
Ezutan az ismi kapott egy smst,hogy az osszeget levontak, az eladonak pedig azt irta ki a pos terminal,hogy sikertelen tranzakcio.
Vita nem volt,mindannyian ereztuk,hogy valami nem kerek,de ertheto okokbol az elado a termeket nem akarta odaadni,mi pedig a termek nelkul nem akartunk tavozni.

A megoldas az volt,hogy hivta a terminalt uzemelteto bankot az elado,sztornoztak a tranzkaciot,es kifizettuk keszpenzzel.

Eltart par percig a dolog.

En ezert nem lennek jo vevoszolgalatos. Ha van valami gebasz,en is szivok,az ugyfel meg nekiall pattogni,hogy o siet,akkor ha rossz a hangnem,es nekem sincs jo napom,tutira kiverem par fogat.

AtiSnatch 2016.04.25. 11:08:54

vásárálók, most kőhalom.

qwerty01 2016.04.25. 11:10:44

Tarts meg a blokkot, te mocskos állat!

The Crazy One 2016.04.25. 11:11:48

Teszkó klubkártya pontok. Tyúkász felesége kapott olyat is, amin nem kedvezmény volt, hanem dupla pontok.
Meglátta cigányaszsony, hogy kuponok vannak, már messziről szólt, hogy a duplapontosat ne is adja ide, mert lefagy tőle a kassza.
Rettenetes nagy ügy...

-creeper- 2016.04.25. 11:17:17

Az egyik üzletben az egyik pénztáros az orrom előtt hívta fel a másik, nála fiatalabb figyelmét, hogy be ne olvassa azt a kupont, amit a vásárló hoz, hanem egy külön kódot használjon, különben leáll majd a rendszer, mint aznap állítólag többször is, szóval gondolom országos probléma volt.

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2016.04.25. 11:21:22

@Phil Necro: Ha így írta volna le a posztoló ahogy te, akkor világos lenne. De ír egy egyoldalas levelet, a fő problémát meg beleszuszakolja három értelmetlen mondatba, aztán úgy kell visszafejteni, hogy mire gondolt a költő. Rizsa meg körítés helyett normálisan le kellene írni a problémát

Antalbaba 2016.04.25. 11:28:57

Ez a reakciósok aknamunkája lehetett a vasárnapi nyitvatartás ellen! A Spar meg némelyik kuponját tekerje vagtag göngyöleggé és...

ööö,izé 2016.04.25. 11:39:33

Hagyta volna ott az 500 Ft árú árut a halál f@sza! Ha a bokorba hajítom is el elhozom, a jó édes anyjukkal szívózzanak. Milyen fura, fordítva sosincs. Pl. tegnap történt: -Kedves vevőnk, önnek valamilyen véletlen folytán a vásárlása mellé jár két kiló parenyica, tessék, tegye el! -Dehátén, miért, ez hogy? -Nem tudom, a gép írja ki, nem viheti el a többi árut a sajt nélkül, a gép nem engedi. Elnézését kérjük, nem tudunk mit tenni, a gép! Ezt írja a gép.
Anyátokat! Főleg a spárét.

Dezsike 2016.04.25. 11:56:35

Ezekkel a kuponokkal, utalványokkal, kártyákkal, stb. mindig csak a gond van. Tescos kuponnal ugyan ez, három féle kupont vittünk és 10 perc elment mire kiderült, hogy ha nem a megfelelő sorrendben húzza le a kasszán akkor nem fogadja el, azt kell hamarabb lehúzni amin a legnagyobb a feltétel (x összeg vásárlása esetén), mert nem minden kupont vesz fizetőeszköznek, a legtöbb a végösszegből mínuszol vissza, így a vásárlás összege a következő kupon feltétele alá csökkent.

gdobo76 2016.04.25. 12:26:44

Az Europarkos Intersparban nem volt gond ezzel a kuponnal sem nekünk sem a többi előttünk ilyennel fizetőnek.

@ Dezsike 2016.04.25. 11:56:35
Nem tudom, lehet te fogsz ki béna pénztárosokat (vagy mi ügyeseket, stb.) de ilyenbe még eddig nem futottunk bele, pedig jóideje tacskókuponozunk....

Terézágyú 2016.04.25. 12:37:48

@Phil Necro:
"En ezert nem lennek jo vevoszolgalatos. Ha van valami gebasz,en is szivok,az ugyfel meg nekiall pattogni,hogy o siet,akkor ha rossz a hangnem,es nekem sincs jo napom,tutira kiverem par fogat. "

Jól látod a magyar helyzetet...

atpijkamo97 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.04.25. 12:47:57

@qwerty01: "Tarts meg a blokkot, te mocskos állat!"

:)) Más szavakkal ugyan, de én is ezt mondtam volna.

atpijkamo97 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.04.25. 12:51:19

Egyszer vittem kupont, de nem fogadták el. Asszem teszkó volt. Hát valahogy túléltem, nincs lelkemben gyűlölet.

"a vevőt megalázó helyzetbe is hozzák, mert a mi 5db árunk miatt nem haladt a sor."

Ez miért megalázó? Béna az eladó, jónapot. Nem szeretem, hogy ha valakinek nagy az arca, de az se jó, ha valakinek az önértékelése a béka segge alatt van.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2016.04.25. 13:07:17

@ööö,izé: Én valószínűleg sztornóztattam volna az egész vásárlást. Vasárnap van, ráérek, utalják vissza a pénzemet, és kenjék a hajukra a szarjukat.

KaTe 2016.04.25. 13:17:16

Inkább megyek Tescoba, ott van automata pénztár, az nem tud megalázni!

Aztán meg ha már kifizettem az összeget, akkor nem fognak ott velem beszélgetni semmiről, szépen eltolom a kocsit, a blokkot meg zsebrevágom.

Terézágyú 2016.04.25. 13:19:48

@KaTe:
"Inkább megyek Tescoba, ott van automata pénztár, az nem tud megalázni!"

- Mert úgy érzi, hogy a pénztárosok megalázzák Önt?
- Neeeem, nem ezt mondtam... nincs fóbiám vagy ilyesmi...
- Valóban nincs?
- ... de legközelebb viszek egy bazukát, és....

yuden 2016.04.25. 13:24:33

Másfél hete jártam a SPAR egyik üzletében, és szerettem volna beváltani a SPAR-os akciós utalványaim (5000 Ft-os utalvány 4000 Ft-ba került..). Beváltás megtörtént, a fennmaradó összeget viszont nem fizethettem Erzsébet utalvánnyal, mert "ebben a sorrendben nem válthatóak be". Eladó szabadkozott, bocsánatot kért, én meg fizettem készpénzzel, nem is volt belőle vita. Viszont a cikk után elgondolkoztam, hogy lehet valami nem kerek a SPAR pénztárgépeivel.. :)

yuden 2016.04.25. 13:27:59

" Inkább megyek Tescoba, ott van automata pénztár, az nem tud megalázni!"

Hehe...kollégám a télen vett egyetlen darab Pomelót, fizetéskor irány az automata, minden rendben, ötszázast beszippantotta a gép, aztán "#error 42" hibával megállt az egész, és közel negyedórába telt, mire a megfelelő személyzet ki tudta nyitni a masinát, hogy kibányászhassa a visszajárót és a blokkot... A gépeket is emberek tervezték, és emberek használják -> el fog romlani a legalkalmatlanabb pillanatban. :D

Carradine a gardróbszekrényben 2016.04.25. 13:29:46

Boldogult nagyfaterom ilyen ügyekre csak legyintett volt egyet és azt mondta, ez nem baj.

A baj az lenne, ha döglenének a csirkék!

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 2016.04.25. 13:41:03

@atpijkamo97: "Más szavakkal ugyan, de én is ezt mondtam volna."

Tarts meg a mocskos blokkod, te apró állat!

Terézágyú 2016.04.25. 13:43:28

@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2:
""Más szavakkal ugyan, de én is ezt mondtam volna."
Tarts meg a mocskos blokkod, te apró állat! "

Mocskold be az állatodat, te blokk!

Carradine a gardróbszekrényben 2016.04.25. 14:05:00

@Homár Hilda: Tudom, az lenne a szép, 1920-as évekbeli lányregényekbe illő lezárása ennek az afférnak, ha a Spar marketingigazgatója fejléces papíron kérne elnézést a levélírótól a kasszarendszer hibája miatt és egyúttal felajánlana egy új, most már garantáltan levásárolható 500,- Ft-os utalványt.

De most nincs kedvem kivárni azt a pár hónapot, amíg egy multi hatalmas vízfejében megmozdul valami és reagálnak egy vásárlói panaszra.

Úgyhogy én, mint huszadrangús senki magánszemély, ünnepélyes keretek nélkül felajánlok saját zsebből 500,- Ft-ot a levélírónak, ha elküldöd az elérhetőségét.

Most pedig, hogy ezt elrendeztük, lássul a következő postot!

neet 2016.04.25. 15:15:39

@Carradine a gardróbszekrényben: engem is átvágtak és a nejem is ! Küldesz ezeret?

neet 2016.04.25. 15:22:27

@Carradine a gardróbszekrényben: De amúgy tetszik a gavallérságod! :)

englandboy 2016.04.25. 15:24:17

@Carradine a gardróbszekrényben:

csatlakozom hozzad
en is dobok egy occazast a fillerbaszarintonak....
igy ismet mehet vasarnap a sparba ezerert vasarolni...

2016.04.25. 15:35:12

imádom a spart, mindig ez van, de cserébe iszonyat bunkó minden alkalmazott (sztem alapfeltétel a felvételnél)

Tron65 2016.04.25. 15:41:50

Nekem bevették a bónomat. Nyugtát, blokkot, pontegyenleget is kaptam.

gabors 2016.04.25. 17:48:33

na KDNP-nek igaza volt ez a vasarnapi vasarlas egy ordogtol valo dolog meg a penztargep is sztrajkol !!!

bendeguz75 2016.04.25. 17:54:14

@Phil Necro: Az ilyen nagyarcu 20 kilos kocsogoket szoktak legelobb pofanvagni. Max a pocsodet verted volna ki nem par fogat. Hulye gyerek.

kozkozkoz 2016.04.26. 03:38:27

Apukám szokta mondani, hogy hagyjuk a kuponokat, mert az eladónak nehézséget is okoz és olyan szégyen. Mondon neki, hogy persze a 80ezer Ft fizetésű Spar vagy Tesco pénztàros előtt aztán nagyon kell szégyellni magunkat...

tejfölbiztosítás 2016.04.26. 10:13:28

@kozkozkoz: ettől függetlenül tényleg gáz. Saját magad előtt sem árt, ha az, na meg nem csak a pénzt tároló hölgy lát, hanem a sor többi humánelemei is.

Szarazkoro 2016.04.26. 16:19:35

@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: :D :D
Koszke, telibekoptem a monitorom a kavemmal. Maskor kv szuneten kivul kerem az ilyet :D
süti beállítások módosítása