Tékozló Homár

PAKOLJON KI! üvöltött rám! ODA MENJEN ÉS PAKOLJON KI AZONNAL!

2016.07.22. 15:22 | Homár Hilda | 41 komment

ca-katalo_g1.jpg

Jellemzően valami pronyóság sül ki abból, ha valaki határozottnak szeretne látszani, de a magabiztos fellépés helye üres a kelléktárban. Ezek a szituk rém kellemetlenek a vásárlóknak, és ami rossz nekik, az bizony előbb-utóbb egy üzletnek is az lesz.

Kedves Tékozló Homár,

A posztom a Facebook-on is olvasható, a mai napi élményeim után….. Sokkoló, hogy mindez a 21. században így kell, hogy itthon működjön, és tényleg nem is magam miatt, de a külföldi turista pár miatt, akik köpni nyelni nem tudtak. Félig már nem Magyarországon élek – talán pont ezért is volt még mélyebbre ható ez nekem ma, mert amúgy mindig nagy boldogsággal jövök haza, s mindig rádöbbenek, mennyire le vagyunk maradva sok mindenben sajnos, ugyanakkor nagyon fontos számomra az, hogy mások miként és hogyan látják az országot, miként és hogyan vélekednek rólunk, mert Magyarország akár így akár úgy a kis hazám. Tudnék még írni sok mindent, de ez kimagasló….Minden hónapban amikor itthon vagyok rá kell jönnöm, hogy bár apróságokon múlik sokszor a közhangulat, de mi valamiért itt a kis Kárpát medencében nem értem miért gerjesztjük a negatív hullámokat. 

Kinga

Vörösmarty tér....C&A.....Szégyelld magad! 

Ilyen bunkó, alul művelt, mocskos paraszt, agresszív, arrogáns biztonsági őröket a lágerekben nem alkalmaztak, nemhogy a belváros kellős közepén lévő "európai áruházban"!  Magában dünnyögő, skizofrén aggastyán, aki majdnem pofon csapott egy angol fiatal turista párt, akik sajnos nem értették hogy mi az a BLOKK!!!! A "Kérem a BLOKKOT" mondat sajnos nem szerepelt az angol szókincs között - szégyelljétek magatokat angol fiatalok, hát így jöttök Magyarországra hogy még ezt sem tudjátok? ...S bár igyekeztem segíteni, de a taj paraszt velem is olyan bunkó volt, hogy le nem tudom írni szavakban....ÉS csak erősködött, mondta magyarul, a fiatalok értetlenül álltak, Ők éppen kifelé - mi befelé menet voltunk - én odamentem, segíteni szerettem volna és rám üvöltött.....Az Őr, aki a hatalom nagy embere.....Arról nem beszélve, hogy befelé menet valami nem stimmelhet a kapuval, mert ok nélkül beriasztott nekem is, na hát az ŐR úgy üvöltött le, mintha mocskos terrorista lennék, aki éppen nem is tudom mire készülnék.....PAKOLJON KI! üvöltött rám! ODA MENJEN ÉS PAKOLJON KI AZONNAL ....Jelzem BEFELÉ LÉPTÜNK AZ ÜZLETBE!!!!!....A "Kérem szépen, legyen szíves, kedves hölgyem" ....ezek a szavak nem szerepelnek a hazai IQ fighter biztonsági őrök szókincsében....Undorító..... Hát komolyan szóhoz sem jutottam.... Aztán volt még valami egy mondata a "Női nem" kapcsán....Ez volt a parázs a tűzre....de aztán én jöttem! 10szer nagyobb hangerővel üvöltöttem le, hogy mit képzel!!!!!! Nem tette zsebre! De a teljes biztonsági gárda kivonult, mert kiadtam magamból amit kellett....Magyarország... tényleg így kell viselkedni????? ....S mikor megkérdeztem, hogy öröm ilyen bunkónak lenni az emberekkel? Akkor rám nézett és azt mondta: " Most kérdezel"??? .... aztán elröhögtem magam....Szánalmas. Sajnálatraméltó....S mindössze egy hajgumiért szerettem volna beszaladni, de nem kellett volna....Azt hiszem sosem fogok többet ide betérni. Elvették a kedvem. Örökre. #‪C&A‪ #CandA ‪#‎vörösmartytérC&A ‪#‎vörösmartytér

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tehetséges ugandai buzi 2016.07.22. 15:35:15

Az ŐRÖK ÖRÖKre elvették a kedvét! Ééérted, szóvicc!

Talán ha nem hajgumiért, hanem kotongumiért mentél volna, akkor jobb kedved lett volna...

ideális hangyászsün 2016.07.22. 15:48:07

Értem én, hogy parázs vita alakult ki két békés emberi lény között, de, hogy jobban menjen, olajozni szokás a tüzet, nem parazsazni. A Homárnak szóló bevezetőben meg miért kellett az összes pontot vesszőre cserélni? Nem lehet megállni pihenni olvasás közben. Ja megvan, a facebookos posztban bújtak meg a pontok ilyen ---> ... <--- formában.
Amúgy az igaz magyar nem fog angolul megtanulni egy szót, csak hangosabban ismételgeti a magyar megfelelőjét, mert úgy a külföldinek érthetőbb. A Blaha téri SPAR-ban egy külföldi lemérés nélkül vitte a zellert vagy mit a pénztárhoz, a sokadik ikszen túl levő pénztárosnő meg egyre hangosabban ismételgette, hogy ZÖLDSÉG. MÉRLEG. LE KELLETT VOLNA MÉRNI. MÉRLEG. LE KELL MÉRNI. Szóval ne merészeljétek kérdőre vonni szegény biztyiőrt.

enrico palazzo 2016.07.22. 15:52:31

Gratulálok Kinga! Sikerült megmutatni, hogy hogyan lehet higgadtan kezelni a parasztokat és csepegtettél egy kis nyugati kultúrát az őrökre. Te különb voltál, egy igazi HÖLGY!

gabors 2016.07.22. 15:57:37

"Ilyen bunkó, alul művelt, mocskos paraszt, agresszív, arrogáns biztonsági őröket a lágerekben nem alkalmaztak, " melyik lagerrol van szo csak hogy tudjuk ???? recsk esetleg ?

es a tobbirol pl. kinai? eszak koreai? vagy polpotista kambodzsa mar semmi ??

gabors 2016.07.22. 16:01:31

Most nem azert kedves posztolo, Kinga,

"de aztán én jöttem! 10szer nagyobb hangerővel üvöltöttem le, hogy mit képzel!!!!!!"

meg kellett mutatni az angoloknak hogy a vasarlok is ugyanazaon a palyan mozognak Mo-on ??? (mert gondolom azonkivul hogy orditozol Te is azt sem ertettek .... )

remelem ez a hetvegi mert ez aztan 100%-ig fogyasztovedelemrol szol .... alig varom a GVTI tanacsat a bekelteto testuletrol (lehet pont az kell???)

gabors 2016.07.22. 16:03:42

@The Crazy One négypontnulla: "ezt ha gabors olvassa, kitér a hitéből... " ahogy mondod !!!!

bar nem hittem semmi jobbat eddig sem :-)

ps kesobb olvastam a hozzaszolasodat mielott mar hozza is szoltam ... de igy is jo ... lassuk mi jon meg ...

enrico palazzo 2016.07.22. 16:39:40

@tokapi: Teljesen egyetértünk. Viszont ha valakiben ennyire buzog az igazságérzet, akkor vegye fel a jelenetet (kizárt, hogy nincs hozzá eszköze) és szépen mehet a youtube-ra és egyéb megosztókra arckitakarással, valamint a C&A és az őrt foglalkoztató cégnek. Az ilyenek alól a BKK sem szokott kibújni, sőt közteresek is hasaltak már el emiatt. Egyébként az őr bácsi demonstrálta, hogy na akkor ez az igazi BREXIT.

szelidorzo 2016.07.22. 17:15:32

Egyszerű a megoldás. Tájékoztatni, hogyha van valami problémája akkor hívjon rendőrt, egyébként hagyjon békén. + ha van okostelónk, akkor elindítjuk felvételmódban.
Ha szép nyugodtan viszonylag csöndesen beszélünk a hepciáskodó idiótával jó eséllyel teljesen bepörgeti magát és Ő lesz a végén a hunyó. Önuralmat megőrizni, mert azzal lehet legjobban megszívatni a butákat.

SzerződésSertés 2016.07.22. 17:53:24

@tokapi: "Ha kulfoldon is kajabal, majd kap 1x a szajaba 1 jo nagy negerfaszt"
Uramfia... te beteg vagy? Jártál már valaha "külföldön"? Tapasztalatból beszélsz?

FDToth 2016.07.22. 17:54:55

Nem biztonsgi, vagyonor. Ha a vagor szarakodik, akkor uzletvezeto, az utasithatja a vagyonort ;)

Dikusz 2016.07.22. 18:42:38

@The Crazy One négypontnulla: elsőre azt olvastam, hogy candida. Nem is tudtam mit keres a poszt végén. Már azt hittem elkapott valamit a poszter.

Figyi, valaki a régi nickeden nagyon csúnyát írt, ugye nem te voltál? :D

Konyvtaroslany 2016.07.22. 19:01:05

@The Crazy One négypontnulla: Én úgy olvasam elsőre, hogy Kinga Asperger Mamagésa!

Dikusz 2016.07.22. 19:07:15

@The Crazy One négypontnulla: mingyá gondoltam, hogy nem te voltál :)))
Atpi lehet olyan titkos helyen nyaral, ahol nincsen internet, inkább áztatja magát valami jó kis tengerparton. Az nem lehet, hogy ráunt a homárra. Talán, ha sokszor írjuk, hogy szervíííííz, akkor megidézhetjük:D

Dikusz 2016.07.22. 19:10:50

@Konyvtaroslany: asse semmi, de akkor a szemüveged rosszabb, mint az enyém:)

Dikusz 2016.07.22. 20:22:33

@1gazsagos: lehet talált olyan tengerpartot, ahol nincsenek sokan, csak kissé hidegebb van.

Dikusz 2016.07.22. 20:34:35

@The Crazy One négypontnulla: vagy csatlakozott valamilyen hegymászó expedícióhoz.

@CID.: ugye a posztolóra gondolsz?:)
Mert ha rá, akkor igazad van. A stílusa alapján nem egy megnyerő személy. Fontos volt megemlíteni, hogy félig külföldön él. Vélhetően beszél angolul, akkor talán szerencsésebb lett volna, ha szépen elmagyarázza a fiatal párnak, mit kér a biztonsági őr. Valahogy hiányosnak tűnik a poszt, ilyenkor volna jó hallani a másik oldal variációját is.

A posztoló kishölgy igen öntudatosnak tűnik. Azt tanácsolnám neki, ha valahol probléma adódik, akkor próbálja meg szép szóval megoldani. Itt úgy tűnik nem jól reagált.

ebella 2016.07.23. 05:17:04

@1gazsagos: Annyit emlegeted, hogy tőled még a százharminc kilós, két méteres, kigyűrt biztonsági őrök is mindig megijednek, hogy azt vagyok kénytelen gondolni, vasággyal vagy negyven.

borgen 2016.07.23. 05:55:32

Bocs, de a posztolo is bunko, azzal a kulonbseggel, hogy o nem hivatkozhat arra hogy aggastyan.

Bluemotion 2016.07.23. 09:48:58

Én csak azt nem értem, hogy a posztoló mit remél attól, hogy beküldi ezt a kis történetet Homárra. Véleményem szerint, ha valamit tenni szeretne az ügy érdekében, akkor a kiabálás helyett a panaszkönyvbe tegye meg az észrevételeit.

ebella 2016.07.23. 10:20:41

@1gazsagos: Nekem nem lényeges, csak nem hiszek neked. És ezt tudattam is veled.

ebella 2016.07.23. 10:21:57

@Bluemotion: A panaszkönyvre semmitmondó, mundért védő válaszok jönnek.

Manyecska. 2016.07.23. 11:30:29

Há vaze én karikor jártam ott, a biztiőr is fazon volt de hogy a kasszánál majdnem elnézést kellett kérnünk hogy rossz helyen álltunk hááát..fura. Mindezt a Vörösmarty tér közepén.Ugye. Országimázs, így szeretlek.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2016.07.23. 14:08:23

Inkább kocsmába járok mint CundÁjba... ott mindannyian egyek vagyunk. Egytől egyig a zivásban.

gabors 2016.07.23. 15:45:57

@1gazsagos: "muris hogy bárkit meg lehet keresni és találni egy szint felett "

most dicsekszel vagy ijesztgetni akarsz ??? vagy csak beszelsz a vilagba ?? fasza ful lehet amit szivsz !!! gratula... otthoni termek nem valami rohadt kapitalista nyugati ..

Treff Bubi 2016.07.23. 23:47:13

Tanulság: Magyarországon az angol nyelvtudás még mindig olyan fiatalos, modern hóbort, hogy egy nemzetközi hálózat belvárosi üzletébe is felvesznek kűfődiül nem tudó embereket.

Advanced Flight 2016.07.24. 00:17:30

Tényleg nem értem, mi a gond a poszterinával. Leírta, hogy bunkó volt a biztiőr és üvöltött. Nem az volt a baja, hogy ki kellett pakolni, hanem a stílus, ahogy ez a "parancs" elő lett adva. Teljesen jogos panasz, bár valóban be kellett volna írni a vásárlók könyvébe is. És hogy ő is üvöltött? jól tette, talán mosolyogva kellene reagálni, ha az embernek leordítják (ráadásul ok nélkül) a haját?

Treff Bubi 2016.07.24. 13:33:43

@The Crazy One négypontnulla: Hát igen, az lenne a szép, ha az idegennyelvtudás annyira alap volna, hogy fel sem merülne, hogy többet lehet keresni vele (már legalábbis olyan állásokban, ahol megvan az esélyed, hogy külföldivel kell kommunikálni).

gabors 2016.07.24. 14:19:39

@1gazsagos: "ezt nektek amcsiknak tudni kell titeket figyelmeztetnek előre a terrorveszėlyre"

egy nem vagyok amerikai (majd szolok ha igen)

ketto nem tudom mirol beszelsz kit figyelmeztetnek es mirol ??? elore ??

"na az ugyanúgy működik hiszen ez másnak nem megy "

ezt sem ertem valszeg mert abbahagytam az ivast mar egy ideje .... a ganjara meg nem szoktam re es ebben az allamban nem legalis (meg)

atpijkamo116 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.07.24. 15:23:12

@Treff Bubi: "felvesznek kűfődiül nem tudó embereket."

A siófoki főtéren szerencsétlenkedik egy német Opel, utasai láthatóan keresnek valamit. A téren ácsorog két rendőr. A kocsi melléjük gurul.
- Sprechen sie deutsch? - hajol ki a vezető.
A két rendőr rázza a fejét hogy nem érti.
- Do you speak english?
Ismételt fejrázás.
- Parlez vous francais?
Továbbra is semmi, az autós bosszúsan továbbhajt. Az egyik rendőr megszólal:
- Azért nem ártana már megtanulnunk egy idegen nyelvet!
A másik legyint:
- Minek? Látod ezek is hány nyelven tudtak, oszt mire mentek vele?

atpijkamo116 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.07.24. 16:12:07

@ebella: Igzságos hangjától összerezzennek a kistestű kutyák és a nagy testű férfiak. És a kistestúek is. Mindegy, hogy Igzságos, de nem egy kákabélű.

Ha megalapozatlan hülye következtetéseket vonsz le, csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt. Ha nem tetszik neked amit Igzságos ír, ne olvasd.

atpijkamo116 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.07.24. 16:27:12

@Dikusz: "nincsen internet"

De van, csak nincs időm homározni. Meg telefonről csak olvasom.

"inkább áztatja magát valami jó kis tengerparton"

A gyerekekkel mentünk mindig tengerpartra, én nem szeretek a tengerben fürödni, mert sós lesz a (hab) testem. Japánban minden hétvégén kimentünk a tengerhez, elhagyott homokos partra a sziget sarkában, aztán kétliteres petpalackból mosakodtunk, mikor végeztünk. Egyszer megcsípte a sarkamat egy medúza, életemben nem fájt semmi annyira. Utána hetekig nem mentem a víz közelébe. Vagy húsz évig meglátszott a nyoma. Horvátországban meg vagy köves a part, vagy tele van emberekkel.

A Balatont szeretem, azt meg az asszont utálja.

atpijkamo116 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.07.24. 16:33:52

@enrico palazzo: "Te különb voltál, egy igazi HÖLGY!"

Én becsülöm azért, hogy nem hagyta magát, és visszakiabált az őrre. Én ilyenkor szép higgadtan leüvöltöm a haját a baromállatnak. Jó közelről, akkor kis nyálat is kap a pofájába. Nagy darab vagyok, iszonyú hangos, nem kell verekedni.

atpijkamo116 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.07.24. 17:27:22

Helgának 15-én beragadt a billentyűzetén a kitiltás gomb. Betettem a besztofhomárra az aznapi két poszt kommenteit, a moderáltakat jelezve.

atpijkamo116 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.07.24. 17:34:39

@1gazsagos: "nem visszaordibálunk"

Hanem? Lemegyünk nyusziba, és elódalgunk a kertek végén egy káposztatorzsát majszolva?

Manyecska. 2016.07.24. 17:41:29

@atpijkamo116: főleg egy kétméteres nyuszi. elképzeltem torzsát majszolni...:D @1gazsagos: há minek vitatkozni ha verekedni is lehet?? én is majdnem mer voltunk mostan a Trófeába oszt nekem kevés két óra a fagyigép alatti fekvésből nem tudják hogy én fél kg-os kiszerelésben eszem :D:P

atpijkamo116 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.07.24. 17:45:18

@Manyecs: "torzsát majszolni"

Most konkrétan nem torzsát, hanem olajbogyós, tökmagos salátát. Bár a torzsa se rossz.

Terézágyú 2016.07.25. 09:17:35

@ideális hangyászsün:
"Amúgy az igaz magyar nem fog angolul megtanulni egy szót, csak hangosabban ismételgeti a magyar megfelelőjét, mert úgy a külföldinek érthetőbb."

Bizonyára igaz, de azért vegyük már észre, hogy a kurva külföldiek se hajlandók ám érthetőbben (lassabban, egyszerűbb szavakkal) beszélni... csak hadarják a maguk angolságában a szövegüket, akár szlenggel is keverve...

"de a külföldi turista pár miatt, akik köpni nyelni nem tudtak"

Én is találkozom külföldiekkel és rettentő tahók.
A gyengébbek kedvéért: ha egy cigánycsalád viselkedne úgy a metróban, ahogy egy külföldi társaság, akkor mindenki elküldené őket a.... de persze túristáknak szabad...

joska61 2016.07.25. 10:02:44

Csináljunk úgy, mintha bunkó csak itt lenne, de itt mindenki...

RosszQtya · http://indafoto.hu/rosszqtya 2016.07.27. 00:44:24

"Ilyen bunkó, alul művelt, mocskos paraszt, agresszív, arrogáns " ugye nem te lennél a "kedves hölgyem"? :DDDDDDDDD

Péter 2 2016.08.07. 01:23:54

@atpijkamo116: Azért jegyezzük meg, mert mulatságos: ebben a viccben három idegennyelvű mondat van. A háromból egyet sem sikerült hibátlanul leírnod. :-)
süti beállítások módosítása