Tékozló Homár

Az idei anyák napi Homár poszt

2018.05.08. 12:43 | Homár Hilda | komment

fanmade_sad_applejack_is_sad.jpg

Idén is volt anyák napja, idén is volt olyan, aki póruljárt a virágrendeléssel. Érzelmi okokból valószínűleg eleve érzékenyebben érinti a megrendelőket, ha ezen a napon nem úgy sül el valami, ahogy eltervezték. Ki tudhatná ezt jobban, mint egy virágboltos, akihez ilyenkor még az igazi ogreszabásúak is betérnek, hogy egy gondosan válogatott csokrot szerezzenek, ezért teljesen érthetetlen megoldás egy anyák napi csokorrendelés törlése. Ennél minden jobb, az is, ha egy kókadt növényt vagy egy doboz csokit visznek, és küldenek egy mentegetőző levelet, aztán utólag kompenzálják a dolgot.

Tisztelt Tékozló Homár!

A Fleurop- Magyarország Kft. megbízhatatlanságára szeretném felhívni a figyelmet.

Anyák napja elött 2 nappal megrendeltem és kifizettem egy csokor virágot anyukámnak,vasárnapi (május 5., Anyák napja) kiszállítással. Megrendeltem, kifizettem a csokrot, a Fleurop- Magyarország Kft-hez a pénz megérkezett, én a visszaigazoló e-mailt megkaptam. Ennek tudatában szálltam fel a repülőre, a vasárnapot ugyanis egy repülőúton töltöttem, ezért is rendeltem meg előre a virágot anyukámnak.

Bárcsak tudhattam volna, milyen megbízhatatlan céget választottam... Vasárnap este ugyanis arra landoltam, hogy a Fleurop Magyarország Kft küldött egy e-mailt, hogy törölték a rendelésemet; anyukám így miattuk meglepetés nélkül maradt Anyák napján.

Teljesen felháborítónak tartom, hogy ilyet egy virágküldő cég megengedhet magának. Előre tudták a rendelésemet, nem vasárnap esete,zárás előtt rohantam be virágért. ( Egyébként hozzátenném egy virágboltban Anyák napján zárás előtt is számítanék virágra.) Botrányos egy cég, szeretném erre mindenkinek a figyelmét felhívni, nehogy mások anyukája is virág nélkül maradjon egy ilyen amatőr, megbízhatatlan cég miatt. Vagy esetleg egy bocsánatkérő virágcsokor ne érkezzen meg, vagy valaki majd egyszer ott álljon az esküvőjén, ahol nincs egy szál virág sem, mert a Fleurop- Magyarország Kft-nek épp ahhoz volt kedve, hogy tönkretegye valakinek a napját, és nem szállítja ki az előre megrendelt, kifizetett, és visszaigazolt virágot.

Köszönettel:

Nikoletta

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

230e 2018.05.08. 13:01:19

Tavaly is volt már poszt róluk: homar.blog.hu/2017/05/08/tonkrevagott_anyak_napja

A google-n található 6 vélemény (amiből az egyik a posztolóé) elég beszédes. A Face oldalon meg letiltva a véleményadási lehetőség, mindenképpen javasolt csapat.

Darth Revan 2018.05.08. 13:18:57

az en anyam extran jol jart
Ketszer is felkoszontottem az iden: marcius 11-en es most is.
Itt, irorszagban ugyanis a nagyböjt negyedik vasarnapjan unnepeljuk az anyak napjat.
viszont veletlenul otthon voltam a hetvegen igy ugy illett hogy a magyar szokas szerint is felkoszontsem :)

menyecske666 2018.05.08. 14:00:54

Esetleg valami konkrétumot lehetne? Mire hivatkoztak? Valami félreértés, esetleg vót-e?@Darth Revan: holnap lesz egyéves az unokám. Én nyertem.:D

zuulululu 2018.05.08. 14:47:45

"Ennek tudatában szálltam fel a repülőre, a vasárnapot ugyanis egy repülőúton töltöttem, ....hogy törölték a rendelésemet; anyukám így miattuk meglepetés nélkül maradt Anyák napján."

NOS!
NEM miattuk, hanem MIATTAD maradt meglepetes nelkul Anyad.
Ha nem egesz nap repulozol, meg ismeretlen cegekkel kuldozgetsz neki viragot (mi ez mar??), hanem fogod magad es egyszer az evben elutazik anyukahoz a skype-kislanya, es beszelgetsz vele, latod, o lat teged, setaltok, stb, akkor "egy picit" kellemesebb anyak napja lett volna.
De te repulgess, aztan panaszkodj a kft-re.

Fausto(tm) 2018.05.08. 15:10:48

@zuulululu: Igazad van!4!!4! hogy MERÉSZELTE, hogy igénybe mert venni egy CÉG szolgáltatását!!! Meg mijaz már, hogy REPÜL??? Gyalogolni kellett volna, akkor biztos szembe jön egy VIRÁGBOLT!

.:Z:. 2018.05.08. 15:17:51

1, Anyák napja 6-án volt. 2, Én mindig velük küldök virágot, most 6-án is így történt, mindig minden megérkezett, és mindig nagyon segítőkészek voltak ha hívtam őket telefonon! Egyébként elképzelhető, hogy olyan helyre lett rendelve a virág, ahova már fizikailag nem tudtak volna többet kiszállítani. Majdnem egy hónapja elő lehetett rendelni a csokrokat amúgy.

Nick-son 2018.05.08. 15:25:45

Azt mondom látogassátok meg anyáitokat, beszélgessetek vele egy pár órát, kivételesen ne siessetek éppen valahova máshova, ültessetek együtt egy fát, vagy akármit, ennél többet tenni nem lehet. Amíg még lehet addig. Ezek az egész anyák napi, nőnapi, valentin napi, ballagási, meg mit tudom én még milyen már már kötelező jellegű virágvételek se a környezetnek, se a pénztárcáknak nem tesznek jót. Van egy dokumentum film, hogy mi van emögött az egész mögött.

Persze kellemetlen meg minden, de ha belegondolok most már cirkusz van csinálva mindenből, akármilyen fejlett rendszerek vannak olyan felhajtást vernek minden hülyeség köré, hogy túl lehet terhelni bármilyen jól működő rendszert.

Ettől függetlenül sajnálom a posztert, meg meg is tudom érteni, de azért vannak ennél fontosabb dolgok is.

.:Z:. 2018.05.08. 15:26:31

Ja még plusz infó, hogy a Fleurop amúgy nem virágos cég, hanem közvetítő. Ha van egy virágboltod, akkor csatlakozhatsz a Fleurop hálózathoz, és akkor rajtuk keresztül is kapsz megrendeléseket. A Fleurop kiküldi a megrendelést a virágosnak, de aztán hogy a virágos futárja mit művel, arra nem sok hatásuk van. Persze, az illető a Fleuropnak ad le rendelést, nem a váci Marika Virágosnak, ami jogos, szóval házon belül kellene kicsit szigorítani a dolgokat, hogy ilyen ne történjen meg. Bár amúgy küldtek emailt...

Nick-son 2018.05.08. 15:28:03

@zuulululu: ritka alkalmak egyike, hogy egyetértek egy kommentelővel :)

metal · http://electric.blog.hu 2018.05.08. 15:43:44

Oké, hogy vasárnap repültél, de mi lett volna, ha szombaton viszel neki te egy csokrot, és azt mondod, hogybocsi, hogy előbb, de holnap repülök. Valószínűleg 100 anyából 99 jobban örülne szombaton egy személyesen átadott csokornak, mint vasárnap egy futárnak.

Szarazkoro 2018.05.08. 17:20:31

@.:Z:.: Pont van egy viragos Marika Vacon. Mi bajod vele?

Figyel Castro 2018.05.08. 17:48:40

Átnevezni Flafrikára, oszt minden rendben.

Xezs7 2018.05.08. 18:33:29

A cég szarjon sünt, viszont a tanulság, hogy ha valami fontos neked, azt te magad intézd, ne mással csináltasd. Sajnos a világ ilyen.

GatyaPityu 2018.05.08. 20:01:07

Azért jellemző a blog hozzászólóira, hogy mindig van köztük legalább egy (de inkább több), aki mindig a levélírót hibáztatja, ha kell, ha nem.
Mégis mi a franc közötök van nektek ahhoz, hogy miért pont vasárnap, anyák napján utazott el valahova? Qrvára nem sok! Ez még nem zárja ki azt, hogy egyébként az illető jó kapcsolatot tart az édesanyjával, személyesen is találkozik vele, stb. De most úgy hozta az élete, hogy éppen anyák napján kellett utaznia. Na, és?
És mit változtat ez azon a tényen, hogy az illető igénybe vett egy szolgáltatást, ahol előre fizetett is, és a szolgáltató ennek ellenére nem teljesített?!
Egyébként jó lenne tudni, hogy mi lett az előre kifizetett pénz sorsa.

Bombaló 2018.05.09. 06:53:20

Én idén már csak a temetőbe vihettem csokrot. Sose tudhatjátok melyik az utolsó alkalom.

Terézágyú 2018.05.09. 08:14:06

@Keményen Trollkodó Kisember:
"Mégis mi a franc közötök van nektek ahhoz"

És neked mi közöd van a többiek véleményéhez?????

dafke csakazértis tizen4edik crazy one 2018.05.09. 08:26:23

@Keményen Trollkodó Kisember: szerintem éppen azért van hozzá közünk, mert ideírta. A prevenció nagyon fontos. Itt hétről hétre leírják, hogy nem a pénz, hanem az elv, ami igazán számít. Hát igen, itt ez hatványozottan igaz, csak éppen ellenkező előjellel: lásd az alattad írt kommentet..

menyecske666 2018.05.09. 08:31:40

@Bombaló: szegénykém:((( részvétem. @Keményen Trollkodó Kisember: mer' jó a buli csak sok itt a köcs.g. Aztán megy a sírás miért nincs nóóórmális poszt, na vajon miért?? :D:D kérem kapcsojja ki :D

menyecske666 2018.05.09. 08:34:10

@Terézágyú: Terike türüld ki a pi..csipát a szemedből, ez itt nem Tékozló Lovár, Homár!!! ON

2018.05.09. 08:39:05

@Keményen Trollkodó Kisember:
Na de ha amúgy jó kapcsolatot ápol az anyjával, akkor meg miért kell lelkiznie, hogy jajj tönkretette a naoját, meg jajj, mint ha virág nélkül maradna valaki esküvőn, jajj ha egy bocsánatkérő virág marad el. Mert akkor csak egy formaságról van szó, igen, valóban szemét a cég, hogy csak az utolsó pillanatban lemondta, de ezt így beadni, mint ha ezen múlott volna az ő és az anyja boldogsága, álszent, felszínes szöveg. Egy jó esküvő a lemaradt virágok nélkül sem marad el, és nem lesz botrányos.

onlajnok · http://www.onlajnok.com 2018.05.09. 09:42:09

@metal: Mert mondjuk az ő anyukája is, mint ahogy az enyém is 150 km-re lakik és lehet nem túl kifizetődő 300km-t utazni az utazás előtt. Mondjuk én nem küldettem virágot, ha otthon vagyok se szoktam adni, egyszerűen csak felhívtam vasárnap külföldiából, aztán mindenki örült.

KaTe 2018.05.09. 09:53:53

Rendelhetett volna csokrot ballagásra, születésnapra, vagy egyszerűen csak kedvességből egy ismerősének. Az, hogy anyák napjára rendelte, számomra teljesen lényegtelen információ, maximum a poszt érzelmi oldalát erősíti. Körülbelül 3 sorban elfért volna a poszt lényege. Szerencsére anyagi kár nem érte a posztolót, maximum a kellemetlenség, hogy nem teljesítette a cég azt amit vállalt. Gondolom kompenzációt se követelhet a cégtől (pl. ajándék csokor egyéb alkalomra) így maximum a cégről alkotott negatív vélemények táborát erősíti.

Apropó, google értékelések: Nálunk azért adott egy kedves (nem) ügyfél egy csillagot, mert nem tudott felkeresni minket nyitvatartási időben. Azt írja: Nem megfelelő nyitvatartási idő, lehetetlen személyesen eljutni hozzánk. És mindezt úgy, hogy 8-tól 5-ig vagyunk nyitva. Normális?!

menyecske666 2018.05.09. 14:03:28

@diszkriminans: ?? nekem taxival kellett mennem az esküvőmre mert rosszul lett előtte a sofőr tudod mennyi vót ez???? tekintettel hogy volt bő félórás templomi esküvő is?:DDDD
A csokor is az utolsó pillanatban lett kész amit anyáinknak adtunk:(((( ne tudjátok meg azt a mérget... ráadásul a menyasszonyi csokor is kisebb lett mint amiről szó volt , ez mondjuk egy abroncsos ruhás menyasszonyi ruhánál nem mindegy..:( de akkor már az volt a legkevesebb bajom felmerült hogy busszal megyek a polgárira..csak nem fértem volna fel a ruhában a buszra akkó még nem volt szélesajtó középen:DD ....na AKKÓ kellett volna lefújni gondoltam is rá ja meg a torta egyik részét is otthagyták mert délelőtt már részegek voltak apáink :D..úhhh bazzz..

Escaped 2018.05.10. 06:17:42

@Keményen Trollkodó Kisember: Megmutatta a visszaigazolo e-mailt mutternak. Majdnem olyan, mint az ének/vers +virág + puszi kombó.
süti beállítások módosítása