Tékozló Homár

Hogy adhatod el szabályosan a karácsonyi ajándékot online?

2019.12.13. 10:00 | Homár Rezső | 94 komment

vatera_1.png

Hamarosan tele lesz minden a karácsonyra kapott cuccok hirdetéseivel, szóval ez aktuális. A Vaterás/Teszveszes hirdetéseknél gyakran találkozhatunk a "máshol is hirdetem, érdeklődj" szöveggel, ami a máshol is hirdetők egyszerű elővigyázatossága, nehogy olyasmit üssünk le és fizessünk ki, ami már nem is létezik. Olvasónk hirdetését viszont most épp emiatt törölte a Vatera, mivel ezek szerint ha őket használod, akkor szabályellenes máshol hirdetni. 

Egy olyan terméket hirdettem meg a Vaterán, amit más oldalakon is hirdetek. A potenciális vásárló figyelmét is felhívtam "Más oldalakon is hirdetem, leütés előtt érdeklődj" szöveggel. A Vatera emiatt letiltotta a hirdetésemet, azzal, hogy ez szabályzat ellenes.

Olvasson tovább!

A soha meg nem érkező nyereménybútor

2019.12.12. 10:00 | Homár Rezső | 9 komment

sad_dog.jpg

Tamás kitartó, lassan egy éve várja a tévés játékon nyert bútort, ami csak nem akar megérkezni. Egy részét állítólag még gyártják, de ami raktáron van, az sem bír felkerülni egy teherautóra. Pedig ami jár, az jár.

2019. elején édesanyám valamelyik TV csatorna telefonos játékán nyert egy 25.000,- Ft értékű bútorvásárlási utalványt, melyet a FROSHOP.hu oldalon tud érvényesíteni. 2019. február 1-én választottunk egy TV állványt és egy egyszerű puffot. Kicsivel több volt az érték, de ráfizetéssel ment a dolog. Utánvételes rendelés lett volna.

Olvasson tovább!

Kettőt fizet egyet kap akció az eDigitalnál

2019.12.11. 10:00 | Homár Rezső | 55 komment

extreme_digital_1.jpg

Zoltán telefonszáma megváltozott, ám erről hiába tájékoztatta az ügyfélszolgálatot, az akciós mosógép első kiszállításának lehetőségéről így sajnos lemaradt. És a helyzet később sem lett jobb, rettenetes ügyfélkezelés, kétszer kifizetett ár, mosógép meg sehol.

Történetünk kezdetén egy lelkét kilehelő mosógép és egy magabiztos fiatal pár áll akik - kis netes keresgélés után - a 21. század adta lehetőséggel élve, mondhatni kényelmesen, de online rendelték meg az utódot még aznap az eDigital weblapjáról ki is fizetve azt. Utólag mondhatom nagy hiba volt. 

A történet kezdő dátuma november 9. napja. Mivel korábban vásároltam már erről a platformról, és időközben megváltozott a számom, így kiemelten (ahova lehetett) jeleztem az új számomat amin kereshettek. A weblapon nagybetűkkel és lelkesen szerepel 3-6 nap kiszállítási időt amely leteltével ismét élvezhetjük a mosógép adta keleti kényelmet. 

Olvasson tovább!

Ki dönti el egy márkás vintage cuccról, hogy eredeti, vagy másolat?

2019.12.10. 10:00 | Homár Rezső | 52 komment

screenshot_2017-02-07_14_34_05.png

BB régóta használja a Jófogást, így elég sokszor belefutott abba, hogy a hirdetéseket néha visszadobják. Az indok változó, de a leggyakrabban vagy adminisztrációs hibára hivatkoznak, vagy arra, hogy a termék kamu. Tudjátok, a 2000 Ft-os LV táska, meg a 4000 Ft-os Martens bakancsról biztosan tudni, hogy nem jó fogás, hanem másolat, amit árulni bizony illegális. De akkor miért van tele mégis replika hirdetéssel a Jófogás? És ki dönti el és mi alapján, hogy valami csak másolat? És főleg hogy bizonyíthatjuk egy turiban vett vintage DG táskáról, hogy eredeti? 

Az eltelt évek során nem először, és valami azt súgja, hogy nem is utoljára okoznak nem kis bosszússágot a következetlen és megmagyarázhatatlan hozzáállásukkal! Otthon sok olyan cucc halmozódott fel, amiket már nem használok (vagy nem is használtam soha), ezért eladás útján szeretném leredukálni a felesleget. Sajnos kénytelen vagyok a Jófogás.hu oldalt is használni, mivel már más lehetőség nemigazán van.  

Olvasson tovább!

A nem fúró fúrógép, ami ráadásul rozsdás is

2019.12.09. 10:00 | Homár Rezső | 68 komment

hom9.png

Attila nagyon megörült, amikor ilyen áron ilyen teljesítményű fúróra bukkant, ám az öröme csak addig tartott, amíg fúrni nem kezdett vele. A pontos mérés pedig egész mást mutatott, mit amiért ő fizetett. Rákerestünk a gyártóra és szinte semmit sem találtunk, ami mondjuk ezek után nem meglepő. 

Kellett volna egy komolyabb teljesítményű asztali oszlopos fúró, legalább 700W – vagy nagyobb teljesítménnyel – kb. 40 mm átmérőjű. 5-6 mm mély furatok fúrásához fenyőfába (raklap deszkájába). Lényeg a teljesítmény, még ha nem is túl pontos a pozicionálás, a furatok kiosztásába 2-3 mm hiba bele fér. Hosszas keresgélés után találtam egy 1650 W-os ajánlatot, „bomba” áron, 33% kedvezménnyel. A webáruház fotói és internetre feltöltött videói alapján a célnak megfelelt (volna).

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása