Tékozló Homár

gagyi kóla univerzális recept

2005.04.19. 10:33 | jackyll | 2 komment

Leleményes olvasónk, Nemes Mária felfedte, hogyan lehetünk az ennenmagunkat átverõ kínai maffia, ha üdítõrõl van szó:

"Olaszországi túránk során találkoztunk a Chinotto nevû talján rimékkel...itthon utánagyártottuk..íme felfedem a titkot az összesre! -egy üveg 100 ft-os málnalé (ebbol jól ki kell rázni a széndioxidot) -1db algopyrin injekció ampulla (ettol lesz k*rva keserû) -1 dcl unicum (lehet kevesebb is) -1 fagifor

Málnalevet felforralni, ha kicsit kihûlt, akkor a cuccokkal összekeverni, aztán benyomni egy szódásüvegbe... utána kész... hetekig lehet kínálgatni."

Ha Ön birtokában van a mindenvivõ, laboratóriumi körülmények és állatkísérletek nélkül otthon elõállítható szénsavas üdítõ receptjének, ne habozzon elküldeni nekünk!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Caviarius · http://www.kaviar.blog.hu 2007.11.07. 03:43:52

Sziasztok!
Vicces, hogy mennyi okostóni szaladgál a világban. :-) Minek a rimékje a Chinotto? Merthogy a kólához semmi köze! Eleve nem értem, hogy miért kell azt gondolni valamiről, hogy kóla akar lenni. Ha valaminek nem a már általunk megszokott jócukros kicsitsavankás íze van, az gagyi? Szerintem igyatok édes vöröset kólával. Csá!
süti beállítások módosítása