Tékozló Homár

Masszív táncosnõk láncfûrésszel

Zsomboly Kft./Táncos videoklip

2005.06.14. 10:30 | szily | 4 komment
Rövid, bár annál lendületesebb karrierje volt a vállalati himnuszoknak Magyarországon. Nem azért áldozott le nekik, mert a cégek kevésbé hülyévé váltak volna hirtelen, hanem mert itt az új divat, a vállalati tánc. Nézzék meg ezt a kis filmet, amire Gy. Zs. olvasónk hívta fel a figyelmünket! Ha jól értelmezzük, akkor itt a Zsomboly Kft. (favágók, de nem a vágóistváni értelemben) céges identitásának az erõsítése folyik apró láncfûrészek, hatalmas mellek és rafináltan erotikus favágó-overallok segítségével.

Ha valaki személyesen is jelen volt az eseményen, megírhatná nekünk, hogy a csajok a Zsomboly Kft. okleveles favágói, vagy táncipari szakmunkások. (Sajnos az utóbbira tippelünk.)


Tényleg, találkoztak már a vállalati mûvészet éneklésen túli példáival? Corporate lovasszobrok? Az igazgatótanács gesztusfestészeti performansza? A humánpolitikai fõnök gézbe csavarva osztjákul zümmög, majd vérbe mártja a kollektív szerzõdést? Ha látott ilyet, írja meg a Homárnak!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manyecska 2014.04.11. 09:09:17

B+ nem olvastam el mer felment a pumpám!! ezt ÉN akartam már 5! éve meghonosítani nálunk...! :DD
Miről szól? :PP most épp jógát szervezek öt emeletnek a fenyőfák közt.:)...

Manyecska 2014.04.11. 09:25:56

Melyik az Apti, elől vagy hátul rázza??
süti beállítások módosítása