Tékozló Homár

Gyakran ismételt kérdések

2005.06.30. 10:35 | jackyll | Szólj hozzá!
A Magyar Posta minden eshetõségre szeretné felkészíteni T. ügyfeleit, senkit ne érjen meglepetés. Hogyan viselkedjünk, ha símaszkos férfiak rontanak be a szolgáltatóhelyre fegyvernek látszó tárgyakat lobogtatva? Kihez forduljak, ha a külföldrõl érkezõ levélküldeményem nyomtalanul köddé válik? Átvehetem-e a nyugdíjat, ha a férjem tegnap elõtt meghalt?

A második kérdésre azonban konkrétan nincs válasz, teszteltem. Ha egy külföldi kereskedõ, például pólóbolt mezei levélként és nem csomagban adja fel a cuccot, akkor saccra 50% az esély, hogy megkapjuk. A levelek ugyanis nem kapnak azonosítót - amivel a postán is tisztában vannak -, így ha neadjisten "elveszne", maximum a seggünket verhetjük a földhöz. Illetve írhatunk a boltnak, akik jó eséllyel visszaadják a pénzt, viszont amint összegyûlik a 100. hasonló eset - amúgy tök jogosan -, feketelistára teszik az egész országot. Sajnos erre is tudok már példát.

Tipp: érdemes cég címére küldetni a terméket, úgy nagyságrendekkel jobbak az esélyek.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása