Tékozló Homár

Norbi forever: támadás a fa alatt

Bonbonetti Kft./Norbi szaloncukor zselés

2005.11.24. 11:35 | szily | Szólj hozzá!
Most már a legintimebb családi ünnepeken sem lehetünk teljes biztonságban az egyébként csodálatraméltó Schobert- marketinggépezettõl. A szaloncukor ezentúl nem az édes hedonizmus szimbóluma, hanem az Update-rendszer egyik tagja, ami ráadásul tele van riasztó nevû, állítólag egészséges vegyületekkel. A Homár azért elõvette civil énjét és szájszervét a Jelly Christmas Praline Coated With Dark Coating Mass-be vájta. Hát mit mondjunk, elég szar.

Zselés szegény Norbi-szaloncukor, ami a Homárnál eleve jó pont, merthogy azt szeretjük a legjobban, ráadásul citromos-narancsos ízû, ami még jobb pont. Harapás, nyálazás és részleges nyelés után egyértelmûen azért nem esküdnénk meg a két déligyümölcsre. Meghatározhatatlan ízû, nagyon nagy jóindulattal citrusosnak minõsíthetõ zselé tölti meg a Gonosz jelenlétére utaló Dark Coating Mass-t.

De még az ízénél is rosszabb, ami a doboz fedelén és fenekén történik. A jobb felsõ sarokban az „L-Karnitin + béta-Karotin – Csökkentett energiatartalmú” felirat rántja vissza a fogyasztót az édes álmodozásból az áltudományos diéta világába. Norbi bicepsze és hüvelykujja a következõ vizuális akna, majd a szlogen: Karácsony lelkiismeretfurdalás nélkül. Tehát kéne, hogy legyen és ha nem Norbi-félét veszek, furdalni is fog rettentõen.

A hátoldalon végképp elszabadul a pokol, a „sejtszintû zsíranyagcsere” és „szénhidrátokból történõ energiafelszabadítás” szókapcsolatokat látva sikítva elhajítottuk az egyébként jó minõségben nyomtatott dobozt, megfogtuk Komáromi Pisti kedvenc mangalicájának bal elsõ csülkét és belevetettük magunkat a jeges, egészségtelen Dunába.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása