Tékozló Homár

Csengõhangtöltögetõ telefonbetyárok

2005.12.27. 16:25 | jackyll | komment

Úgy látszik, ma ilyen visszafizetõs nap van. Az Index Zutyuja is belefutott egy hasonló történetbe: a karácsonyi partik forgatagában tudtán kívül beregisztrálódott egy csengõhangdíler hálózatába. Szenteste eszmélt, és lemondó emailjére két nap alatt válaszoltak is, bár "kreditjei" értékét csak késõbb kapja vissza (de legalább visszakapja).

Tisztelt Jamba.hu! Kaptam ma egy sms-t a rendszerükbõl, miszerint kreditjeim rendelkezésre állnak, azután az oldalukon elolvastam, hogy az üzenetek fogadásával én fizetek önöknek, függetlenül attól, hogy akatrok e maguktól bármit is, avagy sem.

Nem tudom, hogyan kerültem a rendszerükbe, de kérem azonnal töröljenek és tudassák, hogy mennyi pénzzel terhelték meg a számlámat és azt küldjék vissza számomra. Soha nem rendeltem önöktõl semmit, s arról sincs tudomásom, hogy ismerõseim visszaéltek volna azzal, hogy például az asztalukon hagytam a telefonom.

PS: a meg sem rendelt szolgáltatást lemondani nem lehet, mert visszaír a rendszer, hogy nyilván elírtam valamit.

Az ünnepi ügyfélszolgálat erre készségesen válaszolt is, gyakorlatilag szó nélkül bevállalták, hogy visszautalják a pénzt:

Az ön telefonjáról 2005-12-17 17:38:41 egy K20 üzenet lett elküldve a 1787-re amelyel ön belépett a Jamba Best klubba, erröl kapott egy tajekoztató sms-t automatikusan tölünk.A Gingle Bells címü szám lett letöltve sikeresen a telefonjára.

2005-12-24 17:17:02 regisztálta magát internettes oldalunkon keresztül, ahol szintén olvasható, hogy milyen klupba lépett be, megpróbálta törölni a kért szolgáltatást, és küldött nekünk egy stopszuper üzenetet. Ahhoz, hogy a kért szolgáltatást törölni tudjuk stopbest üzenetet kellett volna küldenie; amelyröl szintén kapott egytájékoztató üzenetet.

Ezuton vissza igazoljuk Önnek, hogy a mai napon mi lemondtuk az erröl a telefonszámrol kért szolgáltatást. Nagyon sajnáljuk, hogy elégedetlen szolgáltatásainkkal. Kérésére természetesen visszatéritjük a felmerült költségeket.1000 FT: Sajnos pillanatnyilag csak postán keresztül lehetséges a visszatérités, ezért kérjük, adja meg a teljes címét.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy mi méltányosságból térítjük vissza költségeit, nem törvényes kötelezettség okán. Miután a részleteket megkaptuk, a visszatérités akár 15 munkanapig is eltarthat. Kérjük, ez alatt az idö alatt az ügyfélszolgálattal ne lépjen kapcsolatba.

Üdvözlettel, Levelezési csoport

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása