Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Felfújható rendõrnõ rendpárti csoportszexhez

Chicago Sheila

2006.03.16. 00:00 | szily | 3 komment

Ezért jó fogyasztói társadalomban élni: rongyos 8400 forintért „három használható nyílással” rendelkezõ fétisbabát kaphatunk a magyar neten, ami nyilvánvaló bizonyítéka, hogy aki itt töpörödésrõl huhog, az a mûanyag alapú gruppenpartik ellensége. Chicago Sheila nem is annyira a szépsége vagy a praktikus mivolta miatt került a Homárba, hanem az õt ajánló marketingszöveg miatt. Ami már-már frenetikus. Íme:

Guminõ rendõr ruhával. #4217

Sokaknak okoztak már kellemetlen pillanatokat , borsos büntetéseket a rendõrök . Nem beszélve arról , ha éppen egy szigorú rendõrnõ rója ki a büntetést és természetesen méltánytalanul. Ha ez a rendõrnõ még csábítóan csinos is , bizony sokak fejében megfordul a gondolat , ha én ezt a kezem közé kaphatnám.

Hát eljött az alkalom ,hogy ledolgozza nálunk a szolgálaton kívüli rendõr hölgy az összes tartozását. A valóságos megjelenés kedvéért még pisztolytáskája és sapkája is van. Nem beszélve a három használható nyílásáról. Összefoglalva , ha valaki egy kellemes partnerre vágyik az is és aki egy igazi vérbeli rendõrnõre vágyik az is megtalálja a számítását. Kedves és poénos ajándék lehet legénybúcsúkon , esetleg leány búcsúkon. Mivel az ifjú férjnek nem árt pótolni az éppen távollévõ arát és hátha vágyik egy kis változatosságra. A hölgyek viszont , ha beszereznek egy ilyet bátran mehetnek akár éjszakába nyúló hölgypartikra is.

Külön öröm, hogy Sheilára egy Névtelen Hölgyolvasó hívta fel a figyelmünket, aki azt írta, hogy Nem tudom hogy a korhatárkarika megengedi-e azt hogy közöljék, de ez mindenképpen Homárba kívánkozott:)

Hát persze, hogy megengedi.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása