Tékozló Homár

Elõfordulhat-e zöld hús a Tescóban?

Tesco/Zöld szárnyasok

2006.04.06. 12:55 | szily | Szólj hozzá!

Egyelõre nem hiszünk a szemünknek, bármilyen hosszú kitincsövön ringatózzon is. Olvasónk, Darwin Díj ugyanis az itt látható, telefonnal készült képeket küldte be, azt állítva, hogy azok a Pólus Tescóban készültek. Idõpontot és további részleteket nem említett, de a rövid levélbõl inkább úgy tûnt, hogy frissek.

Hello homar!

No megint akciozik a zold hus, ezuttal a polus teszkoban utotte fel a fejet, ime:

Minden jot!

Darwin Dij 2006-04-06

Na amíg valaki hitelesnek tûnõ módon meg nem erõsíti, nem tudjuk csak úgy elhinni, hogy ilyen színû csirkék elõfordulhatnak egy hipermarketben. Éppen ezért megpróbáljuk a lehetetlent, és keressük azt az online fogyasztót, aki az utóbbi napokban vásárolt a Pólus Tescóban és látott valamit. Az is írjon nekünk, akinek esetleg korábban volt hasonló tapasztalata! Közben levélben megkerestük a mail küldõjét, hogy számoljon be részletesebben a hihetetlen zöldcsirke-észlelésrõl.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása