Tékozló Homár

Beszóltak neki, majd kidobták

2006.04.10. 00:08 | jackyll | 1 komment

Érzékeny lelkületû fogyasztóknak eddig sem javasoltuk a nagyobb áruházakban vásárlást, de ilyen típusú közelharcról már rég kaptunk jelentést. Az esetet professzionálisan dokumentáló (lsd. fent) Teri sportszert vásárolt Budaörsön, de a személyzet ezt nem vette jó néven:

A budaörsi Divex sportáruházban a biztonsági õrök kidobtak az ajtón, miután meghallották, hogy a vásárlók könyvét kérem. Szemtanú nincs, csak az áruházi alkalmazottak és a kamerák. Hogy miért kértem a vásárlók könyvét? Kifelé menet a pénztáros nõ arrogánsan utánam szólt: "Hányszor jön ez még?" Akkor látott másodszor, egyetlen szót sem beszéltem vele. Visszafordultam, és megkérdeztem, hogy mit mondott. Úgy csinált, mintha ott se lennék. Kértem a vásárlók könyvét, erre ketten megragadtak (egyikük az áruház vezetõje), és kidobtak az ajtón.

Mi a teendõ? Belenyugodjak?

Még ott helyben vártam 5 percet, lehiggadtam, és visszamentem a bejárathoz (külön van a kijárattól). Beléptem, nem is lett volna gond, de a boltvezetõ odajött, és utasította az ott álló (egyébként értelmes) õrt, hogy ne engedjen be. Azzal nem akartam harcolni, pl. mert nem bunkózott, udvariasan ajtót nyitott. Figyelmeztettem az orkokat, hogy fényképet készítek, ezért gyorsan hátat fordítottak. Nem baj, így legalább nem hivatkozhatnak majd személyiségi jogokra.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Céginfó 2010.03.08. 11:52:29

Pintarics Péter a Divex volt vezérigazgatója és tulajdonosa,aki ellen eljárás folyik 4 év Thaiföldi tartozkódása után ismét Magyarországon Balatonszabadiban van!
süti beállítások módosítása