Tékozló Homár

Lélekmelengetõ poszthúsvétra

Váci utca/1000 tea

2006.04.14. 11:20 | homár sebibaba | komment
Itt a húsvét, hejehuja, össznemzeti berúgás leszen, a Homár mája örvendezik. Úgyhogy nesze nektek egy alkoholmentes lazító, ha máskéntgondolkodók vagytok. Nem messze a Vásárcsarnoktól, a kies Váci utcában, egy hangulatos bérház udvarában, távol a város zajától, ésígytovább, vagyon egy nyugadalmas oázis, ahol a fáradt vándor megpihenhet. Úgy hívják, hogy 1000 tea, és ebbõl is kitalálhatjátok, hogy ez egy teázó. No, itt szoktunk teázni, feszültséget oldani, másnaposságot gyógyítani.

Ez egy istencsászárkirály jó hely, amit némiképpen félve reklámozunk, mert attól tartunk, hogy kedves olvasóink ellepik a szóbanforgó vendéglátóipari egységet és akkor milesz, nem férünk be, kereshetünk másikat. Försztofól, a felszolgáló személyzet eleve angyalokból verbuválodott segítõkész tündibündik gyülekezete, bár külsõleg férfiak. Angyali mivoltuk bizonyítéka, hogy olyan bunkók sem tudják lelombozni õket, mint szerénységünk & becses baráti társaságunk. Tisztelt mindenki: ezeket az arcokat tenyészteni, sõt egyenesen klónozni kellene, annyira jó fejek! Megsimogatják a vendégek lelkét! De tényleg, baszkikák, õk az udvarias segítõkészség doktorai! Ha betévedtek a szóbanforgóba, azonnal elmagyarázza nektek egy csodalény röpke 10 perces elõadás keretében a teaszertartás lényegét, amitõl a bennfentesség kellemes érzete zsibbasztja el az agyat, Fontos Embernek érzitek magatokat és az endorfin hatalmas mennyiségben kezd száguldani. Kérésre korlátlan mennyiségû forró vízzel látnak el! És a teavizet, Úristen, nem hiszitek el, szûrt forrásvíz alkotja, nehogy megfertõzzük magunkat különbözõ ásványi sókkal!

És a teák! Mennyei csodák! Fõkedvencünk a ”supergrade”, amit az ”enyhe eufórizáló” jelzõvel árusítanak. Kedves homáristák és kedves rendõrség, mi zöldre vihogtuk magunkat egy sörunikum áráért, és ez a cucc teljesen legális! Botrány! Betiltani! Ha erre rákap dolgozó nemzetünk, odavész a jövedéki adó!

Mivel a Homár szeretné elkerülni az elvtelen seggnyalás bûnét, jobbos olvasóink kedvéért megjegyezzük, hogy itt dolgozik a méltatlanul elfeledett repper, Sickratman, a Liberók Láncos Kutyája, a Jobboldalt Ijesztgetõ Mumus. Óvatosak vagyunk, mostanában mi is a hátunkra tûzött Kovács Pisti kitûzõkkel mászunk befele, de amúgy semmi gáz, Sickratman civilben egy nagyon kedves pincér, akit mi is baráti jattal jutalmazunk.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása