Tékozló Homár

Gázmaszkos babakocsikkal az autók közé

2006.05.12. 12:35 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár tegnap rekordnézettséget regisztrált a gyalogoskérdésnek köszönhetõen, ezért úgy gondoltuk, érdekelheti Önöket, hogyan feszítik be sétálóizmaikat a radikális városjárók néhány nappal Erzsébet téri mikrofelvonulásuk elõtt:

Mivel már csak egy hét választ minket el a május 17-i flashmobtól, elérkezett az idõ, hogy a részletekbe is beavassunk.

Gyülekezés és csoportosulás (16:30 - 16:50)

Amint megérkeztél, azonnal kezdj el piros, kék, zöld, és sárga pólóba öltözött, babakocsit szorongató zebrafelelõsöket keresni - ugyanis tõlük kapod meg csoportbesorolásod és az akció végén visszaszolgáltatandó gázmaszkod. A résztvevõk legfontosabb feladata: zebrafelelõsüket tûzön-vízen át követni. Amennyiben ezt sikerül elérni, nyert dolgunk van!

Eksön (16:55 - 17:05)

A zebrafelelõsöd esernyõjét követed a starthelyre. Ha becsukta, megérkeztetek. Amint újra elindul, követed és elfoglalod azt a zebrát, amin éppen haladsz. Amint az összes csoport elfoglalta a számára kijelölt zebrát egy harsonahang ad jelet a gázmaszkok felvételére és az óramutató járásával egyezõ irányban való örömmenetelés megkezdésére (az elfoglalt keresztezõdés körül).

Kb. 2-4 perc után a második harsonahang ad jelet a megállásra: 30 másodpercig csöndben farkasszemet nézünk a tülkölõ autósokkal, majd a harmadik harsonaszóra olyan gyorsan szétoszlunk, amilyen gyorsan csak lehet. Azok, akiknek jutott gázmaszk, és azok, akik egy kis beszélgetõs-iszogatós levezetésre vágynak, feltétlenül jöjjenek (kerülõúton) vissza a Gödör elé!

Találkozzunk minél többen május 17-én 16, 30-kor a Gödör elõtt!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása