Tékozló Homár

Totális elhülyítés Teszkó-módra

2006.05.15. 00:08 | jackyll | Szólj hozzá!

A tudatos fogyasztó az evolució csúcsa, az információ pedig hatalom. Részesüljenek hát a tudásban, amitõl kiemelkedhetnek a masszából, meglátják jólesz. A Homár szíve repes, amikor ilyet olvas, repessenek Önök is:

A nép, az Isten adta nép... lassan elhülyül. Május 11-én megnyitott a kék-piros áruházlánc legújabb tagja, Érden. Kevesen tudják, de az immáron 60 áruházzal rendelkezõ lánc kategóriákba sorolja áruházait. Van XXS, XS, S, M, L, XL, XXL. A kisebbekben még a padló is csupán beton, minek oda kövezés? A kategória határozza meg azt, hogy mi kapható az áruházban, illetve az árakat! Az egyes típusok között 5-10%-os áreltérés is tapasztalható, értelemszerûen úgy, hogy mindig a kisebb áruház a drágább. A Tesco Érd S-es besorolású, ez pillanatok alatt látszik rajta, szûk, kicsi a kínálat és rengetegen vannak már az elsõ napokban is.

Bizonyára a csábító akciók miatt, hiszen jó vastag akciós újság hirdeti az árakat, az Érd Center elnevezést használva. A katalógus azért vicces, mert az árak felett áthúzva feltüntetésre került a régi áruk. Például: Sun napszemüveg 1526.- Ft helyett 999.-, Vénusz, 5l 1199.- helyett 999.- Kérdezem én, hogy lehet egy új áruházban "elõzõ ár" ? Természetesen gyönyörû az optikája, sõt, sejtem, hogy a Tesco központi árazásához képest olcsóbbak ezek a termékek. Viszont az embereket teljesen meghülyíti, sõt szerintem már maga a készítõ marketinges sem gondolkodott el ezen akciók életszerûségén. Elkészítette és szépen öt órakor lelépett haza.

A rengeteg ember (az Isten adta nép) pedig tódul. Pedig Érd alvóváros. Az ország legnagyobbja. Az itt élõ emberek nagy hányada Budapesten dolgozik. Hazafelé pedig Budaörs (XXL), Campona (L), Tesco, Auchan, sõt, Törökbálinton az õs Cora is útba ejthetõ. Ezek szélesebb kínálattal és jóval alacsonyabb árakkal rendelkeznek. Csak egy jellemzõ példa, Fortunate müzli, 250g, Budaörs 299.-, Érd, 319.-

De sebaj, építettek nekünk Érdre Tescót, menjünk oda vásárolni! És nyomorogjunk a lápra épült épületben, miközben a moszkítók szétcsípnek még bent az épületben is minket! Azért én maradok a többinél, a kenyeret meg továbbra is a Soós Pékségben veszem meg, az legalább ehetõ és nem szárad ki egy nap alatt. McBurney Érdi lokálpatrióta

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása