Tékozló Homár

Tengeralattjárót occsóér

Subeo/Aquarius

2006.05.24. 07:03 | jackyll | Szólj hozzá!
Felcsigáztuk a luxustengeralattjáróval, de perpill nincs felesleges 16 milliárdja? Mákja van, ugyanis azóta találtunk egy kompaktabb változatot, ami mindössze 310 millió forintért az Öné lehet. Ha FHM-szülinapot nem is fog rajta tartani, világháborús aknakeresésre ideális lehet.

Az Aquarius mindössze három személy - ebbõl egy a sofõr -, szállítására alkalmas, max 100 méteres mélységig. Minthogy 5 videokamerát szereltek rá, ideális eszköz lehet a parttól messzebbre merészkedõ strandolók testfelépítésének megfigyelésére, de kincskereséshez sem utolsó. Az elbambulásra figyelni kell, hiszen a 3 órányi oxigén hamar elillan, de ilyenkor elvileg még 3 napig kitarthatnak a generátorok.

Egyetlen problémája ugyanaz, mint a luxusmodelleknek, vagyishogy ezeket még nem sorozatban gyártják. Így aztán egy-másfél évbe is beletelhet, amíg a szakemberek összeheggesztik, gondoljon elõre a jövõ karácsonyra! A képen is a mûködõ prototípus látható, ami még csak kétszemélyes. Hátezilyen.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása