Tékozló Homár

Tudatmódosítás flash-animációval

2006.06.07. 13:33 | homár sebibaba | Szólj hozzá!

Az amp.hu számítástechnikai bolt oldalán találtuk ezt a maga nemében tökéletes animációt, a lecsó hatásának flashbackszerûen sokkoló képi megfogalmazását, mondhatni kvintesszenciáját. Van néhány elborult számtech ismerõsünk, úgyhogy túlzottan nem lepõdünk meg a Viselt Dolgaikon.

Mondom: flashback, na, pedig mi már idõtlen idõk óta csupán legális cuccokat, az alkoholt és politikusaink nyilatkozatait használjuk pszichotróp anyagként. A bolt betegség miatt zárva, mi meg találgatni sem akarjuk, hogy mi a fránya influenza kínozhatja a skacokat, ha ezzel a flashhel illusztrálják a Fennálló Sajnálatos Betegséget. Lehet fokozni a zseniális jelzõt? Legzseniálisabb?

Update: Eltûnt a kezdõoldalról a flash-animációt és most egy unalmas termékajánló helyettesíti, de a betépés itt is megtekinthetõ.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása