Tékozló Homár

Na ezért kaszálták el a Tescót

2006.07.12. 10:30 | jackyll | Szólj hozzá!

Múltheti termés volt, hogy 100 millió forintra vágták le a kisiján éjjelnappali áruházláncot, amiért összevissza reklámozott mindent, ami vagy egyáltalán nem volt kapható, vagy csak drágábban. A reggel érkezett levélbõl kiderül, hogy néz ki ez a gyakorlatban, felhasználói oldalról:

Ma reggel - bár semmi kedvem nem volt az akcióturista magatartáshoz - a kolléganõm rábeszélt, hogy nézzünk ki a Tesco-ba, ahol mától 150 forintért lehet strandpapucsot, illetve 199 forintért spagettipántos topot kapni. Hajrá! Megérkezünk, az említett áruknak nyoma sincs. legközelebbi tescos munkatárshoz fordulunk, aki mutatja az általa helyesnek ítélt irányt, ahol ezen cikkek fellelhetõk. Ott sincs. Visszatérünk, majd közli, hogy a vevõszolgálati pultnál érdeklõdjünk inkább. Világos.

Vevõszolgálati pult, a hölgyemény egy rövid telefonbeszélgetést követõen már harcra kész, mutatjuk az akciós szórólapot, kérdezünk lelkesen, valódi választ nem kapunk. Megjelenik egy újabb hölgy, aki tájékoztat, hogy a papucs egy héttel hamarabb megérkezett, úgyhogy "kiraktuk, elfogyott". Újabb kérdés, hogy ha egy akció július 12-én reggel hat órától érvényes, akkor mi a fenéért teszik ki egy héttel korábban az árut, nem elfér a raktárban? Becsapják a vevõket? Erre a hölgy válasza: - Na jó, akkor azt mondom, hogy nem is volt. Még megpróbálkozunk a spagettipántos felsõvel is, nem jön össze. Kicsit feldúltan elhagyva a vevõszolgálati pultot a zöldségosztály felé vesszük az irányt, 99 forintos sárgadinnyét keresni. Nem találunk. Az osztályon dolgozó fiatalembert vonjuk kérdõre, aki pár pillanat múlva örömittasan megjelenik egy kábé teniszlabda nagyságú dinnyével: "ez az egy van". Azt hiszi, mi is hasonlóan lelkesek leszünk, majd csalódik, mikor közöljük, inkább válogatnánk, egyébként ekkora dinnyével nem tudunk mit kezdeni. Becsapottan megyünk a kasszához, kosarunkban macsakakajával és szúnyogriasztóval, mikor az utolsó döfés: "tájékoztatjuk kedves vevõinket, hogy a húsosztályon sertéslapocka 599 forint/kg-os áron kapható a készlet erejéig". Élve a gyanúperrel fellapozom az akciós szórólapot, s lám: a sertéslapocka kilója eszerint 769 forint. Minden flottul megy tehát a Tescoban, összehangolt munka folyik, annak ellenére, hogy senki nem tud semmirõl. Ezúton is gratulálunk: Anita és Petra
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása