Tékozló Homár

Na ezért kaszálták el a Tescót 2.

2006.07.27. 00:25 | jackyll | Szólj hozzá!

Múltkor az akciós áruk váratlan eltûnését demonstrálta egy kedves olvasónk a Tescóban, most pedig Viktor azt mutatja meg, milyen amikor a "Legolcsóbb" címke véletlenül épp a legdrágább termékre kerül adott kategórián belül:

Sosem gondoltam volna, hogy 1x én is írok nektek. Bár az iskolakezdés még messze van, de a gyermekeik értelmi színvonalán "leledzõ" szülõket már elkezdte lehúzni piros-kék-fehér színekben pompázó kedvenc brit áruházláncunk. Történt a minap, hogy szüneten lévõ óvodás gyermekeim szellemi épülése érdekében zsírkrétát szerettem volna vásárolni. Betértem az általam egyébként nagy ívben került kaposvári áruházukba (mentségül szolgáljon, hogy Kaposváron sajnos kicsi a választék a hipermarketek közt - mondjuk ki õszintén: nincs választék), és elkezdtem nézelõdni. Találtam is "legolcsóbb" felirattal 230 Ft-ért 12 db-os színeskrétát.

Tapasztalt Homár-olvasó lévén nem dõltem be, hanem besétáltam a polcok közé, és ráleltem a korábbi 100 milliós bírság újabb okára. Volt még 12 db-os színes zsírkréta 82, 114 és 162 Ft-ért is.... Szóval ezt nevezik a fogyasztók tudatos megtévesztésének. A telefonom sajnos nem valami jó minõségû képeket készít, de asszem a lényeg látszik.

Jelen esetben azt hiszem, nem a tétel nagysága az, ami miatt szóvá lehetne tenni ezt az egészet. De ha ezt a módszert egy kicsit nagyobb tételeknél is megjátsszák, komoly összegeket kaszálhatnak... És a birka magyar fogyasztó pedig megveszi. Mert ez a "legolcsóbb". :)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása