Tékozló Homár

Kapd be! – mondta a kassza a McDonald’s-ban?

Lurdy-ház /vicces pénztárgép

2006.07.31. 00:22 | szily | Szólj hozzá!
Városilegenda-szagot érzünk. Vagy tényleg meg lehet hekkelni a haburgerlánc pénztárgépeit? És tényleg Windows-t használna egy kassza? Hát remeg a csápunk a nagy gyanakvástól. Annál inkább olvassák el a következõ kánikulai sztorit a Lurdy-házból! Ha Önnek bármilyen infója van arról, hogy lehetséges-e a leírt történet, kérjük mailben írja meg nekünk!

Szevasztok

Rövid történet, igazából nem is tudom milyen kategória. Szokásos déli körutam eredményeképp, ma is benéztem a Lurdy ház McDonalds-ába, a sorban ketten álltak elõttem, várakozás közben egy érdekes momentumra lettem figyelmes, a kassza kijelzõjén a "Nyitott kassza" vagy "Üdvözöljük blablabla" felirat helyett ez a felszólítás pereg körbe körbe: "kapd be".

Nem tudtam mire vélni, senkinek nem tûnt fel az elõttem állók közül, csak én pukkadoztam a röhögéstõl. Sorra kerülve, megérdeklõdtem a kaszást' hogy tudja e hogy a gép szabadidejében mire buzdítja az embereket, mondta hogy nem, és megnézte, aztán hullámzó röhögésbe tört ki az egész társaság, mondta hogy köszöni az értesítést, sejti hogy ki lehetett – az egyik tegnapi kollégájuk -,és hogy le "kasszázta" ma az egész napot és senki nem szólt neki, aztán baráti beszélgetésben megtudtam hogy a kasszák windózt' használnak - ennél többet néztem volna ki a vállalatból - és rögtön utána a mögöttem állókkal röhögve közölte hogy "Technikai okok miatt, a többi kasszánál tudnak csak rendelni, köszönöm". Ennyi hát, vitzes.

Meta

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása