Tékozló Homár

Lopásgátlós vécékefék a gyõri Tescóban

Tesco/biztonsági intézkedések

2006.08.04. 13:35 | szily | 1 komment

A vásárló a legcsodálatosabb emberfajta. Például mert – jó érzékkel – mindig gyanakvó, a gyanakvás pedig néhanapján váratlan felfedezésekhez vezet. Képzeljék el például Zs.-t, akit hiába szorít a szükség, nyomozni kezd a Tesco klotyójában, hogy miért van elõtte lopásjelzõ kapu. És megtudja! Ilyen az igazi Homár-olvasó, fogadják szeretettel Zs., a bezzeggyerek rövid, de megvilágító erejû beszámolóját!

Érdekes felfedezésre tettem szert a gyõri Tesco WC-jében. Mikor bementem már feltûnt, vajon miért van lopásjelzõ kapu (legalább 4 db) a WC elõtt? Elõször arra gondoltam, esetleg az áruházból arra is ki lehet jönni ezért ez a biztonsági megoldás. Azonban a valóság más! A fülkékben minden egyes WC kefét egy csipogóval láttak el az esetleges eltulajdonlás esetére. Érdekes dolog. Kérdéseim: vajon mennyi WC kefét lopnak itt el, ha ilyen védelemre van szükség? amikor a Tescoban kb. 200 Ft-ért lehet mûanyag WC kefét kapni, miért lop valaki el egy igenhasznált, közösségi célszerszámot? ha már ellopja akkor az milyen módon tudja lebonyolítani úgy, hogy 1. ne legyen fülig lucskos 2. ne hányja teljesen tele a retiküljét/autóstáskáját? Üdv, ZS

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása