Tékozló Homár

Re: A Zóna taxi trükkjei

2006.08.24. 14:02 | jackyll | Szólj hozzá!

Na, ez gyors volt. A BA szóvivõje még tegnap reagált Olvasónk felvetésére, amibõl például kiderül, hogy tényleg csak a reptérrõl hazaútnak garantálják az árát, kifele mindenki megy, ahogy tud:

az airport szovivoje igen hamar valaszolt, le a kalappal elotte, abszolut korrekt, gyors es kimerito valasz volt. A BA valaszanak lenyege, hogy 1. ok a repterrol a varosba iranyulo szolgaltatast szerettek volna rendbetenni, visszafele mindenki azzal jon amit valaszt, plusz azt nem tudjak korlatozni, mig az elozot igen. 2. ORANKENT(!) ellenorzik alruhas vasarlokkal a szolgaltatast, 3. Elismerte, hogy a repter honlapjan nincs fent a visszaut ara, de ezt mihamarabb javitjak 4. Akar 1milliora is buntethetik a Zona taxit ha nem tartja be a szerzodest, ugyhogy BARMIT lattok a velemeny(kukac)bud.hu-ra meg kell irni, kivizsgaljak. Auto szamat, sofor nevet, utazas idejet ne felejtsetek felirni. Ha kozbenjarunk biztosithatjuk hogy korrekt lesz a szolgaltatas.

Csatolom a valaszt: "Köszönöm a jó tanácsot, ez teljesen összhangban van az általunk bevezetett és irányított ellenorzési rendszerrel. Ugyanis több szinten ellenorizzük a szolgáltatást: - naponta, az elején óránként ellenorizzük mi magunk - próbavásárlásokat (mystery shopping) csinálunk, természetesen nem mi, hanem utasnak álcázott ellenorök - létrehoztunk egy ellenorzo bizottságot, mely havonta ellenorzi a szolgáltatást, minden panaszt és észrevételt (így az Önét is) kivizsgál és megteszi a szükséges lépéseket. Nem árulok el titkot: nagyon szigorú szerzodést kötöttünk, ha a Zóna nem teljesít, kemény, akár 1 millió forintos büntetésre is számíthat. - egy éven belül minden autó muholdas nyomkövetovel (GPS) lesz felszerelve, így másodpercre fogjuk tudni, hogy éppen hol jár az autó. - a kocsikban lesz egy interaktív konzol, melynek segítségével az utas, amennyiben panasza, észrevétele van, azonnal, még a kocsiban megteheti, és a muholdas kapcsolaton keresztül rögtön befut hozzánk. - az egész rendelési rendszer komputerizált lesz, s teljesen nyomonkövetheto lesz minden fuvar

Láthatja, igyekszünk.

Abban viszont igazat kell adnom Önnek, hogy a honlapunkon fent lévõ tájékoztató anyagban nem szerepel, hogy az árak csak Ferihegyrõl való utazásra vonatkoznak. Észrevételét köszönöm, már javítom is.

És nagyon fontos, hogy minden panasz, észrevétel hozzánk is megérkezzen, mert így tudjuk kijavítani és így tudjuk elérni célunkat: nagyszeru fogadtatásban részesíteni a Ferihegyre érkezoket.

Jó kívánságait köszönjük.

Üdv

Szollár Domokos BA szovivo"

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása