Tékozló Homár

Moziünnep: fogyasztófingatás lényegesen olcsóbban

Palace Cinemas/jegyrendelés

2006.08.29. 01:02 | szily | Szólj hozzá!

Ígéretesen hangzik, hogy az augusztus 31. és szeptember 3. közötti Moziünnep alatt 350-ért lehet filmet nézni, tehát kitaláltak mellé egy apró kellemetlenséget, miszerint sem telefonon, sem interneten, sem személyesen nem lehet elõre jegyet rendelni. Hallgassák meg Pétert, mennyire örült neki!

 

Moziünnep avagy Palace Cinemas és FVF-összeesküvés Az elmúlt két évben valahogy elkerülte a figyelmemet ez a Moziünnep nevû dolog, most véletlenül belefutottam. Kb. egy hónapja megnéztem a honlapjukat, hogy mirõl is szól a dolog és megtetszett. 4 napig (majdnem)minden filmre a jegy 350 forint. Gondolván szegény gyermekem gyötrelmes hetére (pénteken kezdõdik az iskola), elhatároztuk, hogy a hétvégén elmegyünk moziba, esetleg több filmre is. Mivel a West End van a legközelebb oda járunk moziba és az elmúlt évek hagyományaihoz hasonlóan az Interneten akartam lefoglalni a jegyeket. Palace honlap megnyit, kiválasztom a szombati napot és nagy megdöbbenésemre az idõpontok szürkék (normál esetben az idõpontra rákattintva lehet elkezdeni a jegyrendelést). Gondoltam biztos az én készülékemben van a hiba, több variációt is kipróbáltam, de nem a Moziünnep alatt nem lehet online jegyet rendelni (ezt késõbb a telefonos kisasszony is megerõsítette). Mit van mit tenni felhívtam a telefonos jegyrendelést, ahol érdeklõdésemre közölték amit már úgyis tudtam, hogy nem lesz online jegyem. Semmi baj, ha már így elbeszélgettünk, akkor megrendelem a jegyeket. Döbbenet 2.0: telefonon sem lehet elõre a Moziünnepre jegyet venni, sõt személyesen sem! Kérdésemre, hogy juthatok jegyhez azt a választ kaptam, hogy személyesen azon a napon amikor a kiválasztott filmet vetítik. Ezek után megnéztem a Moziünnep honlapját, ahol vidáman villog a Palace reklámja, hogy jegyrendelés és a telefonszám. Biztos bennem van a hiba, hogy ezt a kettõt összekapcsoltam. Önérzetes vásárlóként innen már csak egy katt volt az FVF (Fogyasztóvédelmi Fõfelügyelõség) honlapja, ahol a kapcsolat menüre kattintva megkaptam az utolsó online csapást is: Szíves elnézésüket kérjük, technikai okok miatt a panaszbejelentés honlapunkon átementileg szünetel. Panaszát telefonon vagy postai úton jutassa el hozzánk! Így szó szerint. Hogy hova mentik át, azt már nem volt kedvem kideríteni. Üdv: Péter U.i.: Még a gyerek kedvéért sem fogok verekedni a sok örülttel a 350 forintos jegyért. Inkább elviszem egy ezresért nyugisan.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása