Tékozló Homár

Tahó autósok megamix

motorizált parasztok

2006.09.07. 12:10 | szily | Szólj hozzá!

Annyira szép az idõ, hogy ilyenkor érdemes dühöngeni, ködben majd aranyos meg vicces dolgokat fogunk mutogatni. Most álljon itt három válogatott autós tahóság, az utca közepére állástól a rokkantak helyének minõsített elfoglalásáig, fényképekkel. A rendszámokat legszívesebben felnagyítottuk volna, de sajnos nem tehettünk ilyet, sõt. Mérgelõdjenek velünk, aztán irány az ebéd, lehetõleg valami kiülõs kifõzdében.

Volt szerencsém ma a következõ jelenetet végignézni a Hegedûs Gyula utcában. Azért mondom, hogy szerencsém, mert én emiatt a tahó miatt már nem voltam késésben.

Szóval, ma délután 5 elõtt pár perccel a 15-ös busz próbált haladni a Hegedûs Gyula utca elején, rögtön a körút után. Beállt a megállóba, leszállt, aki akart, aztán ment volna tovább, de a tahó autós úgy parkolt le az úton, hogy a busz véletlenül sem fért el. Éktelen dudálásba kezdett a buszsofõr, már mindenki kint állt az utcán, de persze a tahó sehol sem volt. Aztán végül a másik oldalról jött a megváltás, onnan indult el valaki, hogy a busz menjen tovább végre.

Azt el lehet képzelni, hogy mekkora dugó lett a busz mögött, a körúton keresztben, pillanatok alatt.

A fényképen az ominózus beszorulás látható. Ugyan nem látszik olyan vészesnek, igazából az volt, mert ha a busz elindul, akkor a tahó „pirosautó-tulajdonos” visszapillantója minimum ripityára megy. Vagy a másik oldalon a másiké. De ez a piros volt a tahó, az állt rossz helyen.

Zsuka

A levélhez csatolt gyöngyszemet ma fedeztem fel a törökbálinti barkácsáruház egyébként majdnem üres parkolójában. Eddig nemigen tudtam elképzelni, hogy mi lehet parasztabb annál, ha valaki nem jogosan használja a mozgássérülteknek fenntartott parkolót. A válasz: állj be egy autóval két mozgássérülteknek fenntartott helyre! Az autó értékét ugyan nem ismerem, de erõs a gyanúm, hogy egy csúcsszuper krájzler kabriót tíz misi felett mérnek. Ez lenne az az eset, amikor a vagyon gyarapodása nem áll egyenes arányban az intelligencia növekedésével... :) A biztonság kedvéért azért megnéztem, nem volt a hely használatára feljogosító igazolványa.

Laci

A mellékelt két fotót a Pólus Center elõtt készítettem szombaton olyan 17-18 óra magasságában. A kedves vastag arcbõrszerkezettel rendelkezõ sofõr nemcsak hogy rokkantparkolóra állt, de egyszerre kettõre is, mert ugye ha normálisan beáll, kilógott volna a bömös feneke...

Üdv: gyevocska

u.i.: Bár nem fotóztam le, de megnéztem: nem volt rokkantkártyája.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása