Tékozló Homár

Backdoor-kommunikáció az OMV-nél

2006.09.13. 11:21 | jackyll | Szólj hozzá!

Az ember-vegyesbolt kapcsolat legkritikusabb része a fizetés mellett a kommunikáció. A Shop Stop óta tudjuk, hogy bentrõl nézve az összes vevõ idióta, így a Homár nem húzta fel magát különösebben azon, amit Réka talált egy OMV-kút hátsó fertályán:

Ezeket a képeket szept. 8-án fényképeztem a Budaörsi úti OMW benzinkúton. A szemétkupacon nem volt kedvem átvergõdni hogy még olvasóbbá tegyem az üzenetet, de gondolom a hiányzó betûk saját fantáziából pótolhatók.

A konténer közvetlenül az autómosó várócsarnoka mellett áll, az ügyfelek számára jól hozzáférhetõen. Azt nem tudom, hogy az üzenet kinek szól, kollegáknak avagy egyszerû vevõknek, mindenesetre korrekt és egyértelmû. Úton Európába. Pont az arrafelé vezetõ M1-es kezdeténél...

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása