Tékozló Homár

Egyre agresszívabb a Centrum

2006.09.13. 14:40 | jackyll | 1 komment

Hihetetlen, de még mindig vannak autósok, akiket a Centrum kft. és behajtói hetente azzal basztatnak, hogy ugyan fizesse már be 2002-es sosemvolt parkolási büntetését. A levelek és a telefonok után legújabban smsben illetve néha személyesen is támadnak a lenyúlólegények:

 

2002-es parkolási cskket akarnak behajtani rajtam... Nem vicc, 2002-es büntetés csekket, amit sosem láttam. Az Intrum Justítia nevezetû behajtó cég a következô módon hajt be: 1. összegzi a tartozást, ami nálam 60.000 Ft, majd kiküld egy 85.000 Ft-os csekket, és mellékeli a fenyegetôzést. Természetesen nem fizetek nekik semmit, majd akkor, ha bíróság elé viszik.

 

De nem viszik, mert ahhoz ez kevés pénz, meg egyáltalán... meg 2002-ben fotó sem volt... Majd jön a telefonálás, fenyegetôzés. Közlöm, hogy a számom titkos, el lehet felejteni. Majd néhány nap múlva jön az sms. És ez így megy kb 5 hónapja. Nem vagyok ijedôs, a 2002-beni parkolásomat semmivel nem tudják bizonyítani...

 

Érdekel a véleményük: hallottak már olyanról, hogy egy ilyen behajtó cég valaha bíróságon nyert volna? Egy barátomnál személyesen is jártak, becsöngettek, stb. Ez jogilag zaklatás, ha meg bejön a lakásba, magánlaksértés. Aki ijedôs, az fizet, és erre alapoznak.

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása