Tékozló Homár

Kamubloggal reklámoz a Posta

2006.10.02. 11:31 | jackyll | 1 komment

Pizsama von Flanel küldött a Homárnak egy linket, amiben a Magyar Posta virusmarketingoid kísérletére gyanakodott és nem is tévedett:

Nem igazán tudom hova tenni a dolgot, az a gyanúm, hogy valamiféle vírusmarketingrõl lehet szó. Az oldal lényege, hogy sajátos összeesküvéselméletet gyárt a Magyar Posta "Elsõbbségi Levél" szolgáltatásáról illetve az azokat kézbesítõ postásokról! A bejegyzések nagyon viccesek, így lehet, hogy tényleg csak pár unatkozó fiatal csinálta poénból! Ami gyanús, hogy az oldal feltünõen profi, látszik, hogy sok munka van mögötte. Legyetek oly jók, derítsétek már ki, hogy mi ez!

Kijelentjük tehát olvasóink megnyugtatására, hogy a Magyar Posta reklámakciójáról van szó, zavarságokra semmi ok. Olyan durván nem kellett oknyomozni, hiszen az utcákat lassan ellepik az elsõbbségi levelet promótáló hirdetések. A szolgáltatást az állami cég kamublogján igyekezett misztifikálni, de legkésõbb az elsõ "rejtett kamerás videóból" kiderül, hogy a szájtnak semmi értelme. A Homár a maga részérõl inkább arról indítana rejtettkamerás blogot, hogy hova tûnnek a csomagokból a küldemények, de ehhez egyelõre beépülõ embereket keresünk.

Az egyelõre nem tudjuk, fizettek-e a Blogternek és a Szánalmasnak, illetve az ott látható bulvárcafatnak (ha az odaszkennelt cikk látott nyomtatást), vagy csak simán beszopták, de nem is érdekes annyira.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frucsasz 2009.07.23. 09:27:00

Megint Posta. Az oscas-díjas...
süti beállítások módosítása