Tékozló Homár

Szóviccel a behányós bémúvi-outlet

bloodbuster.com

2006.10.03. 02:09 | jackyll | Szólj hozzá!
A Homár könyörtelen a szóviccekkel, még akkor is, ha egy bétõl a zsémúvikig terjedõ spektrumú video- és dvdkimérésrõl van szó (ezért a négy csillag). A milánói BloodBuster áruház a 30-as évektõl napjainkig készült filmipari szemétbõl (trash) igyekszik pénzt csiholni, és ezt egy messzemenõen (erkölcsileg) elítélhetõ printkampánnyal igyekezett publikuma tudomására hozni.

A "nem tetszhet mindenkinek" szlogennel legitimált összehányt ruházatú nyárspolgárok fotóit az LCD Photographers készítette a boltnak. A cég egyébként nevével ellentétben nem kizárólag horrorral foglalkozik, minthogy bohókás olaszok, ugyanúgy megfér náluk a vintage pornó, mint Bud Spencer teljes életmûve. Elég oldschool amúgy a cucc, mármint tömörítve letöltõs katalógus és az online bolt kimerül egy emailcímben (legalább nem telefon).

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása