Tékozló Homár

Sajátos árképzés az Intersparban

2006.10.10. 13:33 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár sem gondolta volna, hogy lesz olyan olvasója, aki a helyi bolti viszonyok miatt visszaszokik a Tescoba. Janónak a délpesti Intersparból lett elege, ami mondjuk nem a sarki fûszeres, viszont van pofájuk a hatezres sajtot tízdekánként 800-ért adni:

Már igazán nem tudom, hogy hová járjak vásárolni… Mivel én Dél-Pesten lakom ezért vásárolni az erzsébeti Intersparba jártam. Hogy miért ide? Mert nem tapasztaltam negatív dolgokat. De az áruház az év eleje óta folyamatos pusztuláson megy keresztül. A bõséges árukészlet már a múlté, üres tátongó pultok. He megkérdezed az eladót, akkor a betanult válasz: "most fogyott el, valószínûleg a hét második felében jön". Van olyan termékük (libazsír májjal), ami így szeptemberben érkezett meg! A legújabb a múlt héten történt velem, amirõl képet is készítettem, hála a technikának.

A sajt csillagtökben kilója 5.999.- Ft, de ha 10 (tíz) dekát veszem akkor 802.- Ft, azaz ha apránként veszem, akkor több mint 3000.- Ft-tal fizetek többet. Ezt jeleztem az eladó felé, mire a válasza: "ha nem tetszik, akkor ne vegyem meg!" Szerényen jelezném, ha egy kilót kérnék a termékbõl, akkor nem tudnának kiszolgálni, mert nincs is annyi! Sajnos sok ilyen termékkel találkoztam (ásványvíz, üdítõ, dvd), aminek más volt az ára, mint ami ki volt írva.

Hétvégén arra jártam és benéztem, még mindig így van kiírva az ára, és a legszebb, hogy az a 3 darab csillagtök hiányzik belõle, amit én szeptember 30.-án vettem! A csomagoláson az szerepel, hogy minõségét megõrzi: 2006.10.01 18 óra, szombaton szerintem hetedike volt… Most újra elkezdtünk járni a Törökbálinti áruházba, mert ott még nem csalódtam!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása