Tékozló Homár

A Tesco kipucolja a Coca-Colát?

2006.10.13. 12:06 | jackyll | Szólj hozzá!

Újabb fondorlatos összeesküvés körvonalazódik a Tescóban, legalábbis Darwin Díj szerint, aki hiába kereste a világ vezetõ cukros üdítõjét a Pólus hipermarketében:

2 napja irtam arrol, hogy a Polus Tescoban rejtelyesen eltunt a Coca Cola keszlet. Nos, azota eltunt minden egyeb, a Coca-Cola Beverages termekcsaladhoz tartozo barmilyen kiszerelesu cucc is, viszont cserebe mar a helye sincs meg egyiknek sem: teszko izu kolak koltoztek be a kiurult alberletbe, es az ures Cocas promohutot is eltoltak a francba onnan.

Tehat ugy tunik itt erte el eloszor a Coca-Tesco balhe a csucspontjat: minden termeket kivontak a forgalombol. Weh, de milyen kis naprakesz vagyok ;)

update 13:35

Pancsa már tavasszal kiszúrta, hogy mintha elhidegült volna a Tesco a Coca-Colától:

Idén tavasszal kezdte meg a Tesco a Coca-cola termékeket kivonni a forgalmából. Mivel mi a literes kiszereltséget kedveljük, pont azt szüntette meg elsõdlegesen a Tesco árusítani. Természetesen írásban is kifogásoltuk ezt a vásárlók könyvében, de nem vezetett eredményre, mert a termék továbbra sem volt megtalálható. Sõt, egyre kevesebb coca-colás terméket lehetett látni a polcokon.

Kíváncsi ember lévén, felhívtam egy ismerõsömet aki a coca colánál dolgozik, mi lehet a hiány oka. A válasz bár nem volt egyértelmû, mégis arra enged következtetni, hogy a Tesco és a Coca cola között valamilyen affér van, és nem hajlandóak tovább együttmûködni még az ügyfelek érdekében sem. Errõl ugyan semmilyen tájékoztatást nem tudnak adni a Tesco infopultjánál, csak annyit, hogy a központ eleve nem rendelte meg ezt a terméket, nekik azért nincs.

Hozzáteszem, a Tesco színvonala, nálunk a 17. kerületben nem hogy növekedett volna indulásától kezdõdõen, de oly mértékben csökkent, hogy sok egyéb ízletes, és olcsónak tartható (természetesen nem Tescos termék) tûnt el a polcokról, amik nálunk sokszor kûzdenek hiányossággal. Üres polcok sokaságával szembesülünk akár hétvégén, akár hétköznap megyünk vásárolni.

A minõségrõl annyit, hogy a nem megfelelõ árukezelés miatt, bizony rengeteg hibás, sérült csomagolású árukkal találkozni. És olykor-olykor _vásárlókocsis gazellába_ is át kell térnie a vevõnek, mert a hanyagul a sorok közepére dobált göngyölegek, avagy éppen az áruk feltöltése során keletkezõdõ felesleges nylon és papír áruk miatt, néha még a kiválasztott termékig sem tudunk eljutni.

Sajnos ez az áruház kerületünkben monopol helyzetben van _még_ (remélem nem sokáig), így kénytelenek vagyunk élni -fáradságos hétköznapjainkat követõen- a "mindent egyhelyen" bevásárlási szokással. Kár hogy a "minden" szó már rég nem vonatkozik a Tescó áruház sajnálatosan szegényes, és minõségileg gyakorta kifogásolható kínálatára (pl.: elõrecsomagolt, bezöldült darálthús a hûtõpultban).

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása