Tékozló Homár

Miért szarok a magyar reklámok?

Albacomp/online hirdetés

2006.11.22. 11:15 | szily | Szólj hozzá!

Bocsánat a borzalmas címbéli szóviccért, de stílusban akartunk maradni. Szóval öncsonkítóan õszinte reklámra akadt SP, amiben az Albacomp saját termékét – nem is nagyon áttételesen – döglött halhoz, rothadó húshoz vagy más gusztustalansághoz hasonlítja. Gratulálunk a döglégyrajongó kreatívnak, alant olvasható SP feljelentõ levele.

A minap bedobtak egy Albacomp hirdetést, az anyag online is elérhetõ:

A legyes kép virított a borítón szép nagyban. Szerintem amire az ember legkevésbé akar gondolni miközben laptopreklámot néz, az a kutyák végtermékén állomásozó legyek illetve ezek folyadékkristályos kijelzõ alatt szétnyomott változatai. (ráadásul a reklámanyagokat ideiglenes jelleggel a konyhában szoktam tárolni, és valamiért nem dobtam ki egybõl, így amikor kajálás közben unalmamban újra át akartam futni a kupacot, a kezembe akadt... fúj) Ha feltétlen pocsék reklámot akarnak, hirdessenek inkább ronda nõvel (férfival) de könyörgöm ne zöld hátú legyekkel!

SP

Kedves SP,

nekünk is sokkal jobban tetszene egy olyan reklám, amiben ronda nõk másznak meg egy Albacomp-notebookot.

A Homár

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása