Tékozló Homár

Megszûnt a Subway a Westendben?

2006.12.15. 12:12 | jackyll | komment

Marky tegnap este kicsit megzuhant, amikor beült a Subwaybe szendvicsezni, ugyanis már nem a Subwaybe ült be. És ezt így hogy? Talán arra gondolt a menedzsment, hogy a közönség úgysem veszi észre a logóváltást és a szendvicsek állagának romlását?

Ahogy az alábbi képeken is látszik, ma rendkívül érdekesen tálalták a sub... -ben a kajámat... Most akkor mi is a hely neve? Vagy kirúgták tán a westendes üzletet a láncból? Esetleg igaz volt az ottani szárazkenyér-akció?

Egyébként a kajám nem olyan volt mint szokott lenni (csak kívülrõl) a tonhalkrémben eddigi emlékeim szerint nem voltak gerincdarabkák, a sajt még sosem volt "hûtõízû" és még sosem katam a menühoz chips-szerûen száraz sütit... most igen. Hát ez volt a tapasztalat, de lehet hogy csak beképzeltem... nemnem, talán mégsem képzelet.

Megkérdeztük a Subway elsõ hazai nagykövetét, John Holmot az eset hátterérõl, amint reagál, természetesen posztoljuk.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mihalytoth · http://www.kerkom.hu/ 2008.02.19. 17:14:56

Érdekes adalék, hogy Subway.hu nem létezik. Sőt semmilyen jel nem mutat arra, hogy terveznék.

Míg www.submarine-szendvics.hu meg létezik.

Szerintem ez is jel.
(Bár ki tudja, már jeleket látok mindenhol...)
süti beállítások módosítása