Tékozló Homár

Re: Három hülye

2007.01.25. 11:50 | jackyll | Szólj hozzá!
Kicsit mintha elburjánoztak volna az idióta táblák a Homáron, ezért mostantól újra ömlesztve tálaljuk ezeket. Az elsõ példány kicsit a teszkós "alapvetõ élelmiszerek" táblasorozatra hajaz (csoki, macskatáp, munkagépek), viszont még annál is viccesebb. Esetleg még a braziliai plasztikai sebész kerülhetne a listára, ha egynél több szervvel kerülne összetûzésbe a felhasználó.

A BKV régóta kényezteti a hazánkba látogató turistákat idegennyelvû felirataival. Ez a mostani inkább egy pillanatnyi kimaradást tükröz, mintsem vaskos félrefordítást, de azért jópofa.

És végül András felfedezte, hogy a hétfõn posztolt táblát korrigálták a tulajok:

Örömmel tapasztaltam, hogy sokan olvassák a homárt, ezt bizonyítja, hogy a bécsi úti praktiker elött kilett javítva a tábla, mellékeltem küldöm a fotót!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása