Tékozló Homár

Homár Celebrity Deathmatch – Geszti Péter csajáé a Tuk-Tuk, Sváby neo-õsmagyar éttermet nyitott

Ditz és Sváby/tuk-tuk és dió

2007.01.30. 11:46 | szily | 3 komment

Merítkezzünk meg a ványadt magyar jet-set szákpadlása és ízlelõbimbói közötti erotikusan nedves térben, ahol mostanában egyre több a kifinomult ételmaradék. A híres emberek ugyanis továbbra is szeretnek kajáldát nyitni. Most tudtuk meg – ami lehet, hogy kínos, dehát alapvetõen nem vagyunk pletykás állatok – hogy a kaja-házhozszállítós piacra nemrég berobbant Tuk-Tuk nem másé, mint Ditz Edité, aki, ha a szemünk nem csalt az utóbbi idõk társasági eseményein, Geszti Péter csaja. A Tuk-Tuk – amúgy tök jól megcsinált - étlapja mondjuk gyanús lehetett volna, hiszen az évad legszarabb kétnyelvû szóvicceivel van telehintve, úgymint KIVÁLOGAT TUK A WALK, ELHOZ TUK THE BEST, MEGALKOT TUK A WOK, nem beszélve az olyan kajakategóriákról, mint MÁS TÉSZTA, MEGY A RIZSA és a KACSA, SZÁRNYAS 2.0.

A Homár ismerõseinek és barátainak élesen megoszlik a véleménye a Tuk-Tukról. Én csak egyszer ettem ilyet, Subba Sándorral, focizás elõtt, ami még nem mérvadó, igaz rettentõ rossz volt. Másoknak, akik többször rendeltek, viszont ízlett. Akinek van kedve, írja meg nekünk röviden a saját Tuk-Tuk-élményét. Az biztos, hogy drága és aprók az adagok, a csomagolás viszont ötös.

Amúgy úgy tudjuk, hogy a marketinges Edité az I Love Sushi nevû szusitémájú házhozszállítós is, amit például direkte szeretünk, és ahol egyáltalán nem ilyen lehúzósan kicsik az adagok.

Kínzó kérdés: ez a Ditz Edit vajon azonos-e azzal a Ditz Edittel, aki tavaly kétszer is mozijegyet nyert az Origo mozijátékán, itt és itt?

Ditz Edit a kép bal szélén forrás: octogon.hu

A másik szaftban úszó Homár-hír, hogy a Dió nevû, nemrég megnyílt rohadt drága Sas utcai neo-õsmagyar étterem meg (részben) Sváby TV2 Andrásé. A hely dizájnilag meglepõ, mert a modern nagyvárosi polgárok és léha könnyûdrogfogyasztók kedvéért egy ledes, lávalámpa hatású világító fal van az elõterében, a kirakaton meg stilizált gulyás (ember, nem étel) meg gémeskút, az árak viszont tokióiak. Meglátjuk mi lesz belõle, kuncsaftok az elsõ napokban módjával jelentkeztek.

Update 1.: A Tuk-Tuk-fogyasztó Király kolléga felemelt mutatóujjal jegyezte meg az elõbb, hogy amióta a velvetes Tejben-vajban blog lehúzta a Tuk-Tuk apró adagjait, megnövelték, hogy alig lehet megenni.

Update 2.: Az octogonos képről kérésükre lepixeleztük a barátnők arcát.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beta 2008.03.10. 18:57:37

Találós kérdés: melyik a leghíresebb szó, aminek TUK a vége? Gyengébbek kedvéért egy kis segítség: "nem kicsit, nagyon".
süti beállítások módosítása