Tékozló Homár

Re: A Praktiker visszadobja a saját ajándékutalványait

2007.01.30. 13:04 | jackyll | 1 komment

Úgy látszik egyre több helyen sajtófigyelik a Homárt, ugyanis a Praktiker másfél órája elismerte, hogy kommunikációs hiba történt és természetesen beváltják az utalványokat, amiket õk adtak ki:

A vásárlási utalvánnyal kapcsolatos kálváriájáról tudomást szereztem. A Ticket Prémium felhasználási jogosultsága, illetve beválthatósága sajnos nem került megfelelõ nyomatékosításra áruházainkban, melyért egyértelmûen minket terhel a felelõsség. Szeretném leszögezni, hogy szándékosságról és tudatos megtévesztésrõl szó sincs, inkább egyszerû kommunikációs problémáról.

A vásárlási utalványokkal kapcsolatos összes tudnivalót még a mai napon az áruházak felé ismételten elküldöm. Amennyiben az egész ügynek "köszönhetõen" elállt vásárlási szándékától, megmaradt utalványait készpénzre cseréljük. Az Önt ért kellemetlenséget rendkívüli módon sajnálom, melyért a Praktiker Kft. nevében szíves elnézést kérek.

Üdvözlettel:

Németh Gyula Értékesítési Vezetõ - Vertriebsleiter

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása