Tékozló Homár

Notebook.hu - Büszkék arra, hogy nem fogadnak el bankkártyát

notebook.hu/fizetési mód

2007.02.06. 00:05 | szily | 1 komment

Vajon tényleg talicskával hordják a megszeppent kuncsaftok a pénzt a notebook.hu Pólus-beli boltjába? Másként nem nagyon lehet, mert a cég meghökkentõ módon nem fogad el bankkártyát, sõt ezt jól ki is emeli nekünk. Darwin díj hitetlenkedése a törés után, ekezetek nelkul.

A notebook.hu Polus Center beli uzeleteben van kihelyezve ez a cukor kis tabla. Na igen, igy a XXI. szazadban, ISO9001-es tanusitvannyal, egyetlenkent a komplexumban nem hajlandok elfogadni bankkartyat es erre BUSZKEK is, hiszen az elso tabla, amivel szembetalalkozik a joember, az pont ez a formedveny.

Pont az UTO-val setalgattunk, amikor feltunt neki, en meg mint egy vagany jol odaolalkodtam es lefotografaltam :)

Tehat nyilvanvalo szerintuk, hogy ha egy 349.999,+áfa aru gepet akarok venni, akkor elobb sorbanallok egy ATM elott, aztan kezemben a dohannyal belibbenek es halas is leszek, hogy naluk vasarolhattam, hisz amugy is olyan jo hiruk van. Wehe, az kene meg :)

Bocs a kep minosegeert, de az uzlet ugy van kialakitva, hogy a bejarattal szemben ul a szimpatikus csapat, es mintegy gusztalja a vevoket a szanalmas keszlet birtokaban. Uuuh, hatborzongato, mit ne mondjak :>

Minden jot!

Darwin Dij

Update 1.: Máris jött egy logikusan hangzó megfejtés, Balázstól: lehet a notebook.hu-nal is azert nem lehet kartyaval fizetni, mert ezek jellemzoen olcso boltok, azaz alacsony arressel dolgoznak es ugye bankkartyas fizetes eseten a fizetes jarulekos koltsegeit a boltnak kell allnia, ez viszont elvinne az arrest.

Tényleg ilyen magasak lennének a járulékos költségek? Vagy ilyen kicsi az árrés?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Klick Computer Kft. · http://www.klickcomp.hu 2007.09.30. 13:39:13

Valóban úgy van, hogy kicsi az árrés ezeken a termékeken, bár az említett cég nevében nem, csak a sajátunkban jegyzem ezt meg. A banki költség pedig viszonylag nagy egy hitelkártyás tranzakción ehhez a bizonyos kis árréshez viszonyítva. Nincs szándékom védeni őket, hiszen sok más helyen így pl. a mi üzletünkben is ennek ellenére elfogadjuk ezt a fizetési módot.
süti beállítások módosítása