Tékozló Homár

Re: Bármikor fizethet többet az Aerovivának

2007.02.14. 12:45 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár kedvence a naiv ügyfél vs szolgáltató, így nagy örömünkre szolgál, hogy az Aeroviva csapata már tegnap válaszlevelet küldött ügyfelének, amibe most önök is bepillanthatnak:

Nagy örömömre szolgál, hogy én reagálhatok az ön írására, ami szinte teljesen a képzelet szüleménye. Irodánk az ön által benyújtott panaszt már elintézetnek vélte, miután ön a jegyvásárlás utáni napon írt egy bocsánatkérõ emailt irodánknak, melyben leírta, hogy reméli a jövõben elkerüli a hasonló robbanásokat, és elnézést kér összes kollegámtól a viselkedéséért. Ezután mégis megpróbálok önnek reagálni, erre az írásra, habár nekem közel sincs annyi idõm mint önnek, hogy ezzel foglalkozzak.

Sajnos nagyon hosszú idõ lenne, mire eltudnám önnek magyarázni, hogy hogyan müködik egyes légitársaságok helyfoglalási rendszere, ezért röviden annyit tudok mondani, sajnos senki sem tehet, arról, hogy a Cathay Pacific légitárság rendszere nem eléggé fejlett, ahhoz, hogy az üléshely foglalást azonnal visszaigazolja, amint valaki lekéri a helyeket. Engedje meg, hogy megjegyezzem, hogy kollegám 2007.február 5.-én visszaigazolta, önnek a kért üléshelyeket, tehét az ezirányú panaszát nem értem. Az ön által használni kívánt légitársaságra a jegyeladó hatásköre eldönteni, hogy elektronikus vagy papír alapú jegyet állít ki. Sajnálatosan veszem tudomásul, hogy felnött emberek sírva fakadnak, mert nem képesek felelõsséget vállalni egy dokumentumért. Ezek után nem tudom, hogyan fog reagálni a világ másik végén Aucklandben ha valami problémája adódik, ha itthon a saját országában sírva fakad.

Ezen felül vannak utasok, akik kifejezetten bizalmatlanok az elektronikus jeggyel szemben, mert a kézzel fogható dolgokban jobban bíznak. Kicserélni a jegyüket újabb 20 perc lett volna, ami teljesen felesleges, mert a két jegy teljesen egyenértékü. Bankkártyát azért kérjük el még a jegy megírása elött, mert az utasok 90%-nak nincs fedezet a kártyáján, és irodánknak büntetést kell fizetni a lerontott repülõjegyek után. Azon a délutánon kolleganõm aki megpróbált önöknek segíteni, a felelõs azért, hogy csak olyan repülõjegyet vigyenek ki az irodából, ami ki is lett fizetve, és miután ön nem óhajtotta mindkét jegyet kifizetni, ezért jogos, hogy felszólította önt a jegyek kifizetésére. És végül de nem utolsõ sorban, írásának a címére szeretnék válaszolni. Önnek semmivel sem kellett többet fizeni, mint amit kollegám, az ön telefonos helyfoglalása után visszaigazolt, ezért ezt külön felháborítónak tartom, hogy félrevezeti az embereket.

(A címet mi adtuk - a Homár)

Sajnáljuk, hogy repülõjegy vásárlása során -ön szerint- kellemetlenségek érték, reméljük, hogy a jövõben is irodánkat választja a kedvezõ repülõjegy árak miatt, mint ahogy azt naponta kb. 300-an teszik. Biztosíthatom afelõl, hogy az Aerovivában 80 ember komoly erõkkel dolgozik azon, hogy szolgáltatásainkat folymatosan fejlesszük, utasaink elvárásainak megfeleljünk.

Végezetül sajnáljuk, hogy a médiát használja arra, hogy irodánk rossz hírnevét keltse. Fentiektõl függetlenül jó utazást és sok szerencsét kívánunk Aucklandben! Üdvözlettel Az Aeroviva csapata

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása