Tékozló Homár

Térden a Posta elõtt

2007.03.21. 12:31 | jackyll | komment

A fenti képet a Homár-rezidencia kukájánál lõttük, ez is egy érdekes megoldás, bár talán kevésbé hatásos. Próbált már vki fürdõruhás fotót, kisebb ellopható tárgyat, esetleg kettétépett kenõpénzt csomagolni küldeménye mellé, hátha úgy nagyobb eséllyel ér célba? Természetesen azonnal találtunk a levelek között egy idevágó friss esetet. Anzzsunak mázlija volt és sikerült lenyomoztatnia eltûnt parfümjét:

Igazi fogyasztóvédõ vagyok, de szerencsés vagyok talán, hiszen eddig még nem kellett tollat ragadjak, vagyis egyszerûen nem jutott eszembe írni. Most, hogy régi postokat olvastam a magyar postáról, jut eszembe az ehheti esetem. Internetfüggõk között ismert oldalon, a TeszVesz-en vásároltam – mi mást – egy parfümöt. Elég jó vétel volt, a pasim imádja, az Avonnál már nincs készleten… stb. ja, és normális volt az eladó, mivel becsipogta a telefonja, hogy utaltam a pénzt, és õ még aznap elballagott a postára és feladta nekem az árút ajánlott küldeményként február 19-én. Ezzel ugye le is zártuk volna az ügyet, de a parfüm csak nem érkezett meg.

Vártam, vártam, mint a nagylóf*sz, és egy hete betelefonáltam az ügyfélszolgálatukra, hogy mizu a csomagommal. Készséges hölgy elmagyarázta az eltûnést, meg hogy ilyenkor harminc napig köröztetik egy tudakozmány kitöltése után, és ezt a feladónak kell elindítani. Parfüm eladója anélkül hogy ezt részleteztem volna, már mondta is ugyanezt, asszem lehet benne tapasztalata. Szó mi szó, március 12-én feladta Tószeg cityben a tudakozmányt, és a hosszú hétvégén úgy érkezem vissza szombaton, 17-én budapestre, hogy a csomag ledobva az ajtóm elé.

Persze értesítõt az egy hónap alatt nem láttam. Szomszédom egy van, az is svájcban lakik, fizikailag senki nem volt aki átvegye helyettem, és ez elvileg nem is lehetséges a postánál meghatalmazás nélkül.

Egyébként pedig unom már, hogy fizetünk egy szolgáltatásért, és pampogni kell hogy teljesüljön a francba is. Vajon miért is a kedvenc amerikai sitcom-om a King of Queens, ahol a fõszereplõ egy UPS sofõr….???

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása