Tékozló Homár

Mi jut errõl az eszükbe?

szafaládé

2007.03.27. 00:01 | szily | Szólj hozzá!

Irodalmi mikropályázatunkon 3 azaz három mondatban fogalmazhatja meg, mire gondol a fentebb megszemlélhetõ cseh szafaládé láttán. Mit üzen nekünk a csomagolás? Milyennek képzeli a terméket? Ki lehet a jó étvágyú fickó? Hajtás után György levelét olvashatják. A pályamunkákat természetesen egészen rövid idõn belül közöljük.

Eme lelemény itt Prágából származik, a maga lenyûgözõ, tündöklõ, ámde bizarr valójában: ez ugyanis a kozmikus, ultimate szafaládé. Érdemes tüzetesebben megfigyelni a brillantinos hajú, feltehetõleg hermafrodita és mellesleg igen bizalomgerjesztõ reklámarcot, amint érzéki mozdulattal, gasztronómiai és szexuális tekintetben is igen étvágygerjesztõ módon tapasztja szájszervét az omlós virslihez. Davaj pozor! György
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása